Sziasztok, főleg Lamar
Mi valószínűleg nem ismerjük egymást, mert - hálaistennek - nem volt szerencsénk az intenzívhez Kistarcsán, de nagyon örülök, hogy van egy "helyi" fórumozó, aki belülről protestál a kórház mellett.
Én maximálisan jó véleménnyel vagyok a nőgyógyászat-szülészetről, és szeretném veletek megosztani.
Veszélyeztetett terhesként 7 hetet feküdtem bent 2002 forró nyarán, nem volt sem fogadott orvosom-szülésznőm, mégis úgy bántak velem, mintha a Telki magánkórházban feküdtem volna...Pontosan ezért minden elismerésem az összes ott dolgozónak, a nővéreket a nőgyógyászatról nem volna hely felsorolni név szerint, pedig mind megérdemelné, a szülészetiek előtt is le a kalappal, dr. Szabó László fődokit pedig áldja meg az orvosok védőszentje.
A szomorú igazság az, hogy anyagi helyzetem miatt még csak "rendesen megköszönni" sem tudtam egyikőjüknek sem, pedig a hálapénz itt valóban a szóbeli értelmét jelentette volna ...Mind a mai napig Szabó dokihoz járok kontrollra. Egyszer sem mondta, hogy menjek a magánrendelésére, pedig az előző /körzeti SZTK-s!!/nőgyógyászom zavar nélkül megtette - megjegyzem, ezért léptem le tőle.
Szóval minden megbecsülésem mégegyszer
a csecsemősnővérekkel nem sok kontaktusom volt, második gyerekkel könnyebben ment minden, igaz, akkor még nem volt - vagy talán kísérleti stádiumban csak - az alapítványi szoba, s nem voltak szobákat elözönlő látogatók. Amit mellesleg felháborítónak tartok, mint ahogy azt is, hogy most már mindenkinek joga van mindenhez. A demokrácia szégyenletes félreértelmezése.Ez az élet minden területén demoralizációhoz vezet, pláne úgy, ahogy a nagyon okos magyar társadalom csinálja - már elnézést...
Sorry, hogy ilyen bőlére eresztettem, és mégegyszer köszönöm, megyei kórház...