Új privát üzeneted érkezett!

Aprooka: Remélem,hogy nem lesz baj, főleg azért parázok, mert ennyire elhúzódik a dolog.

Természetesen az összes kép nagyon jó, amiket feltettetek! (elnézést,hogy nem egyenként sorolom fel őket)

KépKép

KépKép
cukorfalat

Cukorfalat Brigi,
óóó most olvasom! :(
tőlem is mennek a gyógypuszik, remélem mielőbb elfelejthetitek!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Veronikusz,
na ezt jól benéztem, de a lényeg, hogy én is jól tippeltem :lol: :lol: :oops: :oops:
Vendég

JUDIT-ne siess mááááááá!!!!!!
akkor hétfőn az ötödiken????????de tökmindegy ha beindulsz,ha nem, vagy én beindulok akkoris valamikor összefutunk.....nekem is KLári.....nagyon vagi csaj :lol: :lol: :lol:
szóval gyúrjunk a hétfői napra!!!!oks????? :wink: :wink:

VILLŐNEK BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT!!!!!!!

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Orsi
Gratula a vizsgához! :D :D :D

CukorfalatBrigi
Jobbulást Petyának!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Judit
Nekem is Klári volt a szülésznőm Matyival. Nagyon aranyos, kedves. Én örülök, hogy őt választottam. :D :D :D

Borsika
Fiatal is, bolondos is, nyári is. :lol: :lol: :lol: (igaz, nem rólam készült)
Kép

Nyugodt éjszakát mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri,
jók az avatar képek!! :D :D
És nagyon köszi ezért a cuki képért, határozottan egyre jobb a kedvem tőletek!!! Depi huss!!! :D De komolyan!
(Hú, jut eszembe, feltétlen kell vennem egy homokozószettet Boginak. Mert én is nagyon szeretnék már homokozni .. :oops: :lol: )

Veronikusz,
miattad bújtam ki az ágyból újra, hogy esetleg megnézted a sóoldatot? :oops: De ha sok kiolvashatatlan latin szó van ott, akkor hagyjuk... :lol:
Vendég

Borsikának hoztam én is egy nyaralásosat, csak elég rosszul nézek ki rajta,mert ugye Flórka születése után nem sokkal készült, bocs.
Kép

CfBrigi,
én is nagyon remélem, hogy Petyával minden rendben lesz.

Kép
Kép
paklincs

Orsi!
HATALMAS GRATULA A VIZSGÁHOZ!!!

Cukorfalat!
remélem javultok!!! Jobbulást!

Bori!
bocsi! nem felejtettelek el, de elmentün DU
szóval szigoruan TITKOS hogy mi van a sóoldatban! :oops: egy bötű sincs róla :?

rólunk:
Szofinak tegnap este 38,5 volt a láza, viszont tök jól aludt. Egyszer fent volt pisilni, akkor kapott még Panadolt, mert picit meleg volt. Most Osci-val "támadok" és van már ACC 100-as is meg egy kalap C-vitamin is. Egyelőre "CSAK" az orra folyik. :evil: :oops: :cry:

a tippek jók voltak! Tényleg KAta a kis morci :lol:

képek naddddon jók

Adri látom frissítetted a vonalzós képeket :wink:

Ancsa remélem ha máskor ne is, de éjjel már benéz!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

MSE!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

jóreggelt

köszönöm még1x a gratulációkat a szigorlathoz!! aranyosak vagytok.

MSE, kép. :lol:

Veronikusz, Szofinak nagy-nagy-gyógypuszi áradat!!

CfBrigi, meglátod nem lesz semmi baj, és elfelejtitek ezt az egészet!!!

Adri aranyos a nyári kép...de jó lenne ha már ott tartanánk és nem lenne ez a genya idő.

képzeljétek: Kolos adott nekünk puszit. el is felejtettem mondani pár napja adott először...azt hittem csak egyszeri eset, mert utána 1 hétig semmi majd tegnap kérdezem "adsz anyának puszit?" odatartom az arcomat ő meg odanyomja a kis nyálas száját. :lol: :lol: :lol: azt hittem megzabálom!! aztán az apja is kérdi tőle, neki meg a fejére nyom egy cuppanósat!!
snooopy

EMESE!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

EMESE!!! :D

Akkor a nyári képekhez. Jajjajjajj, amíg nézegettem, én úgy majdnem vettem egy repülőjegyet...

Nem vagány, de különleges. Nyári áfonyaszüret Finnországban.
Kép

Na, az lett volna vagány, ha a síugrósánc tetejéről, a nyáron üzemelő úszómedencébe csúszunk le... Nekem a sáncra felmenni, és kinézni is elég vagány volt.
Kép

És egy publikus napozós, tópartos, sziklás...
Kép

mtunde

Itt vagyok... tescot megjártuk, sikerült pár Benci ruhát venni, Jankának nemigen...

A képek!!!!!!!!!!!!!! MSE, nem ér ilyen jó fejet vágni ekkora bálna testhez. :lol:

Megyek, Távol Afrikától-t nézni. Frenetikus film. Újabb Robert Redford. Nem tudok leakadni róla. :roll: :oops:
vbea

Brigi, okés, megkönnyebbülés, hogy rendik voltak az urológián, sztem nagyon jó kezekben vagytok... nekem eddig ez esett le. Nagyon sok oka lehet annak, hogy bacit találtak Petya pisijében... Ne gondolj feltétlenül a vesék érintettségére. Sztem nem lesz nagy baj, ha nincs láza, akkor pl nemigen vesemedence-gyuszi. Nyugi. Az uh pedig fontos és szükséges. Nem lesz gáz. Egyébként meg, mi is megyünk 2-3 hét múlva... de ne várjatok meg!
vbea

Sziasztok!

Csak beugrottam, mert anyósnál vagyunk.
Láttom minden pocis majdnem meg van.
TIGRINICS merre vagy?

Este megprobálok még jönni.
V

valentina

V-andi-ni
Akkor hajrá kistedó :lol:
Én 24ezerért vettem a ct0.5-öt. A tiédet nem ismerem. Esteleg teszel fel képet? Kicsit tényleg zörög, mikor tolom, vagyis nem a kerék zörög, hanem ahogy súrlódik vagy ..na mindegy...Én ezzel úgy voltam, hogy fehér zaj, jól elalszik majd tőle :lol: Iván még nyáron is aludt néha benne. Szükség esetén...pl.Szigeten (na ott nem a kerék volt a legzajosabb :wink: :lol: ) vagy mikor anyu nem tudta elaltatni nélkülem...Az a 2 kiló...na az jól jött volna nekem.... :?

Eni
Hurrá 39., hajrá ELLE :wink: De jó, hogy Istvánban csak mostanában van időzavar....Zsolti szetm így született és meghalni is így fog :roll:

Orsi
Gratula a vizsgához! Számomra eddig sem volt kérdés, hogy Kolos kire is hasonlít :wink:

Borsa
Hajrá kecó :wink: Mi várunk türelemmel, míg a tietek lesz!!! Addig drukk, hogy jól döntsetek :wink:

Memme
köszönöm a szorakoztatást! Ez a sztori!!! Fetrengtem a röhögéstől, csoda, hogy Iván nem ébredt fel :lol: :lol: :lol:
És mi volt melinda itatójában? Pálesz :lol: :lol: :lol:

AprooZso
Nekem is Bergon, szeretm, mert tágas, de ültetni már nem csíptem :roll: Lötyög benne a gyerek :? legalábbis amikor eleinte beleülteted. Két évesen már nyilván nem...

Steffi
Igen, nagyon szeretem ezt a képet és a levelem témájához nagyon illett, azért választottam ezt a rossz minősége ellenére is :roll:

MSE
Mikor Ivánt vártam jelentkeztem az újságba "Hónap Kismamája" címre. Biztos jó levelet írtam, mert behívtak :P Így kismamként is volt egy oldal meg mini interjú és Iván születése után kijöttek a hosszabb interjúra és fényképeket is csináltak. Aztán mivel elírtak 1-2 fonots adatot (születés napja, apja neve), így kárpótlásul még egy szopipóló kampányban is részt vehettem. Na ez a kép mehetne zombi kategóriába, mind anya, mind gyerek szinten :? Én mint egy tehén, Iván meg egy droid :? :roll:

Tigrincs
Életveszélyes vagy!!!!!

CukiBrigi
Én még nem gondolok bele, hogy mi lesz majd 3-4 év múlva...Ráérek akkor parázni :wink:
Petyával remélem semmi komoly nem lesz...drukk!!!!

Villőnek és Larának Boldog Szülit!!!!

Képek tök jó ötlet! Bármelyik kategória! Sajna szkennelni nem tudok, de majd valahogy...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Tenci,persze talizhatunk az 5.-en hétfőn mi a férjemmel ott leszünk este 7-kor egy kis vizsgálodásra a doki bácsimmal, majd utána 1/4 8-ra beszéltem meg a talit Klárival.ctg miegymás.

Örülök, hogy többen is írtátok Klári nevét, hogy milyen jó,bár én már említettem, hogy nem nagyon hallok rosszakat a Kútis szülésznőkről.

Mára sajnos a kislányom belázasodott ugyhogy parázok, hogy mi lesz vele ha beindul a szülés.Nálunk is elhelyezési problémák vannak.Elvileg barátok vigyáznának rá, de mindenhol gyerek van.Gondolom nagyon örülnének egy beteg gyerkőcnek. :cry: Ja és holnap lesz a szülinapja!!!!!!! :cry:

Judit

Kép

Kép
hjudith

Sziasztok!!!

Judith megkérdezhetem, hogy milyen néven írtál ide régebben, mert ahogy olvasom a lányaink egy napon születtek a Kútvölgyiben és akkor volt itt egy lány a topikon aki írt is ide és ő elöttem szült, ráadásul egy szobába kerültünk.
Mindenesetre nagyon gyanús nekem.

További kellemes hétvégét!!

Réka

Kép
Kép
Kép
cinicini

Szóval egy napon szültünk, csak ő elöbb "végzett".

Kép
Kép
Kép
cinicini

VILLŐ Isten éltessen sokáig!!!

Kép

Kép
gablaty

Ja Barbi válaszolt az iwiwen :D !
Jól vannak, csak sokat dolgozik, és nem tud bekapcsolódni már a történésekbe, de üdvözöl mindenkit és gratulál minden új babónak!!!!

nekünk amúgy cudar éjszakánk volt, mindjárt megyünk fülészetre is, mert Enci fájlalja, meg lázas is...szóval alvás nuku, remélem a mai éccaka majd jobb lesz...ésremélem a fülével sincs semmi komoly :shock: majd jelentkezem[/url]

Kép
gablaty

Ahogy elnézlek Benneteket nagyon egyszerre lesz itt a bébibumm!!!!!! Jön a hidegfront.... még a végén tényleg nővérpult lesz

Eni: elle-t olvasgatod? :lol:

Judit: Lilinek gyógypuszik, remélem nem lesz semmi komoly, elhiszem , hogy ez aztán most tényleg nem hiányzik..... :cry:

Milyen poén lenne, ha ugyanazon a napon születnének mindkettőtöknél a kishugik, mint a tesók! :D

VILLŐ ISTEN ÉLTESSEN ELSŐ SZÜLINAPODON!

:wink:

Heni

Kép

Kép
cancan

Halihó!

Eni, Tigrincs, Tenci????

Én ma is egyedül napközben és éjjel is, meg kocsim sincs. Viszont ma csodásan napsütés volt!

Betegeknek jobbulást gyorsan gyorsan!!

Enci füle, Lili láza, Szofi??? Többi dáthás baba-mama-papa?

NA, hisztiparti van....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 09:00-kor.
Vendég

Igen, tényleg nagy a csend, kezdhetek izgulni, vagy csak mindenki kinn volt ma sütkérezni?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
Csak bekukkantottam, a finiselők miatt, de látom nagy a csend részükről.
Jelentkezzetek!

Zsófi
Ma nem történt ugye semmi veled? Már a tegnapi nap után. Vigyázz magadra!

Gabi
Enci fülére gyógypuszi!+++++++++++++++++++++++++++++

Judit
Kislányodnak jobbulást! Nem illik a szülinapon beteget jelenteni.
Miért nincs vonalzód????
Segítsünk csinálni? Szívesen segítek, csak a képkicsinyítés nem sikerül mindig. :cry:

Orsi
Gratula Kolosnak a puszi-tudáshoz!!!! Nagyon ügyi. Nálunk Matyi még csak megnyal, puszikéréskor. :lol:

Veronikusz
Szofinak jobbulást! Eddig megelőzésnek én is adtam C vitamint, de ma nálunk is mindenki köhécselt. Remélem hamar túl estek rajta ti is és mi is.

Tünde
Áfonya: nyam-nyam. Jutott a kosárba is????
Nagyon csini vagy a napozós képen! :D

Jó éjt mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Pocisok?? Elmentettek szülni?
Valaki jelentkezzen közülettek.
Mi végre itthon, nehéz nap volt, de túl vagyunk rajta.

valentina

Sziasztok,

Csak beköszönni és egy hétre elköszönni jöttem, viszont szeretnék a szülinapos Babóknak Nagyon Sok Boldog Születésnapot Kívánni, Villőnek, Larának és Mandulának így utólag is!!!!!

Finiselők ne várjatok meg, csak ha nagyon akartok :wink: Csodálatos napokat kívánok Nektek és drukkolok!!!!!

Szombaton jövünk haza, majd próbálok utána visszaolvasni...
Üdv :Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Dupla csajok?? :D
Merre vagytok?? :D
Ház ezeket az izgalmakat nem lehet kibírni!!

Egyik ismerősünk is megszült az éjjel. :D Eszter egy héttel tovább maradt benn a tervezettnél, de úgy látszik mégis kedvet kapott a kinti léthez :D
Vendég

Dori,
neked is jó pihenést! Hová mentek?
majd mesélj, ha újra itthon!
Vendég

HALIHÓÓÓ!!!!

Vagyunk ám!!!-csak kihasználjuk ezeket az uccsó napokat így hármasban,ill pocilakóbenedekkel.... :lol: :lol: :lol:
jövök még csak fürcsi van....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Hajhó!

Vagyok ám még 2in1 :lol: , de ha jönnek a Nagyok, akkor nekem már gép nem jut! :twisted: :wink: :lol:

De most Ádi nagyon rendi volt és míg elszalad fürdeni ideengedett! :lol:

Szóval gyors leszek! :wink:

Dóri!

Jó utat és vigyázzatok Magatokra!!! Hova mentek? Majd mesélj, ha megjöttél. :wink: Elvileg én még nem fogok megszülni jövő hét szombatig :lol: mert február 3. az csak az utána lévő kedd!!! 8) :wink: Meg mivel uncsitesója Adrinak beteg lett, ezért nem is lett megtartva ma a szülinapi bulija, hanem átkerült jövő hét szombatra, úgy hogy Kistesót megkérem szépen, hogy maradjon még odabent és tényleg várja meg a februárt! :wink: Aztán majd ahogy gondolja, úgy lesz! :lol: 8)

Hjudith!

Nem csinálsz a kislányodnak/kistesónak vonalzót? És hány éves lesz holnap? És hogy hívják? És a Kistesót hogy fogják hívni?
bocsi, a sok kérdésért, de én igazából nem ismerlek és kíváncsi kacsa vagyok!! :lol: :wink: Köszi előre is a válaszokat!!! :wink:

Borsika!

Nyugi Kisanyám!!! :wink: :lol: 8) Ha ilyeneket írsz még a végén rám is "rámakasztod az ideget"!!!!! :wink: :shock: :lol:
Gratula Barátnődék kislányához! :wink:

Na menek, mert Ádi visszajött fürdésből és nem akarok visszaélni a jóindulatával!!! :lol: :lol: :wink: 8)

Holnap este vagy éccaka jövök, mikor már hazamentek a Nagyok és Adrit is letettem tentikézni!!! :wink: :wink:
Addig se izguljatok!!!! :wink: :wink:

Ancsa!

Hazaértetek szerencsésen???? :roll: Puszi! :wink:

További szép estét Hölgyeim!!! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

na én is itt...
szóval középfülgyuszink van mindkét fülben :( ezért volt a nemalvás ,meg a láz is. most antibiotikum 10 napig :shock: ha nincs láz mehet az oviba is....Enci eléggé nehezen viselte a vizsgálatot (sírás,ordítás 1000 decibel) de nem is csinált semmi olyat a doki...csakhát ki szereti ha a fájós fülében matatnak?na mindegy. túl vagyunk rajta. egyébkénta heim pálba kellett volna menni,mert ott van fülészet ügyelet, de nem odavittem, hanem a III.ker-be egy privát rendelőbe..és milyen jól tettem! Itthon az ügyeletes patikában amikor váltottam ki a gyógyszert,előttem egy kismama a 13 hós gyerekévek szintén fülgyuszival járt a heim pálba, onnan jöttek, és hát órákig tartott nekik. szóval ez nem hiányzott volna most nekem, nyügős gyerek, nemaludt zombi anyukával, tömött váróteremben...áááááááááááá
mondtam apának kerül amibe kerül, de én most kihagynám a tömeget....

MSE te nagyon csinos vagy :lol:

Vali?Vica?Memme? Ancsa?Brigi? Tiko? Cooper?

Kép
gablaty

Judit,
gondolom a barátok tudják, hogy Neked menned kell, arról meg senki nem tehet, hogy a lányod beteg, biztosan segíteni fognak. Asszem itt tényleg Neked a legnehezebb a beteg gyerköcöt egyedül hagyni(az én fiamnak semmi baja nem volt, plusz nagyszülők jöttek és kényeztették, amíg bent voltam a kórházban, mégis árulásnak éreztem egy kicsit az egészet), de nyugi, rendben lesz minden. Ha jól emlékszem, azt írtad, hogy 30-ára vagy kiírva, hátha bent marad addig a kistesó, amíg legalább a láza lemegy a lánykádnak. Én mindenesetre drukkolok és jobbulást Nektek!

Reni,
nincs elmentve a cikk és/vagy a leveled? Tök szívesen elolvasnám...

Eni,
úgy értelmeztem, beszóóótál a testemre...(pedig mit kerestem ezt a képet)

Betegek gyógyuljatok!

Akkor csak Tigrincsről nincs hír a mai napon, de asszem megbeszélte valakivel hogy küld sms-t, ha esemény van...Eni is benézhetne még ma este...ennyi idő alatt a teljes Robert Redford életművet ki lehet végezni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára paklincs 2009.01.24 22:05-kor.

Kép
Kép
paklincs

na jól van, közben Tigrincs is megérkezett...

Jaj, Gabi köszi :oops: , de tudom, hogy csak udvariasságból mondod... :D

Kép
Kép
paklincs

szeressük a túrós csuszát, hej!
Kép Kép

Kép
Kép
paklincs

Nincs valakinek HBO-ja? Vki vegye mááá' fel nekem léccike a Gyávák és hősök-et (Lions for lambs), ha van lehetősége dvdre... mostanában megyeget, úgy tudom. Ja, Robert Redford... :wink: Hátha erre vár Janku. Azért nagyon nem kell komolyan venni, de keresem.

MSE, beszóltam hááát. Rádférne egy kis RubintRéka. :lol:

Judit, nyugiiiiiiiiiiiii. 31-e... ugye? Én 30-a. Holnap van lánykád szülinapja? Na ne hülyülj. Benedek holnapután lesz 2. Hamar összeszedi magát, és hidd el, igaza van MSE-nek, a baráti segítség az baráti segítség. Az nemcsak egészséges, vidám és jólevő gyerekekre vonatkozik. Mondom én, aki szétidegelem magam azon, hogy oda kell "dobnom" a kétévest egy pocaklakó és egy 16 hónapos mellé. De ma is meggyőztek barátnőmék, hogy nem lesz semmi baj, vigyük, BÁRMIKOR, akárhogy alakul.

Heni, Elle-t olvasom rendületlenül. A két évvel ezelőtti vajúdós Elle is megvan, emlékszem, Scarlett Johansson és Jennifer Lopez fenekét nézegettem két görcs között, nagyon lekötött. :lol:

Puszijóéjt, ja és egy mai... de majd keresek régit is.

Kép
vbea

Tigrincs,
mán meg miért??? :shock: Az éjjeli baba miatt? :D Ne aggódj, ő 17-ére volt kiírva. (asszem). Csak azért írtam, hogy a lányok is váratnak néha magukra.. :lol: :lol: De Te még ráérsz! Főleg, ha fütyis lesz. :D
Arról valszeg lemaradtam, hogy TE MIRE TIPPELSZ? (Vagy ez titok?) :lol: :lol: Adri emlegeti néha Öcsihugit?
Vendég

MSE, túrós csusza rulez!!! Mi ma zsíros kenyeret vacsiztunk lilahagymával... váááááááá, ugorhatnék is a szülőszobára.
vbea

Enikém,
Robert Redfordom nincs, Rubint Réka baba-mama viszont igen, s mivel ez neked lassan aktuális, beszólásért cserébe kérés nélkül postázom... :twisted: :D Na jó: szép kép! :)

Kép
Kép
paklincs

Fú, évek óta nem ettem zsíros kenyeret...milyen fura ezt leírni. Mondjuk alakomon meg is látszik...

Kép
Kép
paklincs

Eni,
szépek vagytok! :D

MSE,
már bánom, hogy kihagytam ezt a túrós csusza partit!!! :lol: :lol:
Vendég

Bori,
nokedlizni még jöhetsz...

Kép
Kép
paklincs

na vagyok....

MSE-csak neeem Jennifer Aniston vagy ,itt meg álnéven futsz???? :lol: :lol: :lol: úgylátom itt egy jól eltöltött éjszaka után vagy BPittel????csak a fejedet zúzta le a többi tökély!!!! :lol: :lol: :lol:

Eni-mi is ma Tescó+Brendon!!!! :wink: :wink: nekem nincs ELLE!!!!úgyhogy olvassad helyettem is!!!!!

Judit-lánykádnak jobbulást,és tényleg írhatnál magatokról pár sort,de ha nem akkor kifaggatlak hétfőn :wink: :wink:

BORI-látom benéztél a DÉvaiba????nekem húgicám írogat oda,benéztem és látom ott voltál.....a sors fintora,hogy elvileg27én szülök-jön a Mikivel szülésre-és délutánra kapott időpontot vizsgálatra!!!!-ő drukkol nekem én meg neki délutánra :lol: :lol: :lol: gratula ismerősödnek....

Valentina-nehéz nap?????

Adri-tök jók a képek a gyerköcökről-egész jól belejöttél ezekbe a képfelrakós dolgokba :lol: :lol: :lol:

CBRIGI-Petyával minden oké????

Orsi-Koli tiszta te!!!!! apuka meg gyúrjon egy kiscsajra hátha hasonlítani fog rá!!!! :lol: :lol: :lol:

ZSÓ-akkor voltatok kinnt sétálni????tényleg nagyon jóóó idő volt ma!!!-és remélem jobban vagytok!!!!

Gabi-jobbulást Encinek,jóltetted hogy privibe vitted!!!remélem jobb éjszakátok lesz.....

Szofinak is jobbulást,de szerintem már túlvan rajta!!!!

Kép
Kép
etenci
Ercsi

túrós csusza nekünk is bejön,de a nokedli is...ugyhogy mi is meghívatjuk magunkat Dejákékhoz.. :lol:
Eni szép kép :lol:

Kép
gablaty

Kriszta?

Kép
gablaty

Látom mindenki egyben :wink:

Ez a jó idő.....annyira jól esett! Délután félig nyitott ablaknál altattam Ivánt! Kb.5 perc alatt beájult.... :D

Gabi
Érdekelne ennek a III. kerületi rendelőnek a címe, elérhetősége! Ez csak fülészet? Ne legyen rá szükség, de azért jó tudni!
Encinek gyógypuszik!!!

MSE
Megnézem, hogy megvan-e....Ha elküldöm, akkor a cenzúrázatlan vélemény is érdekel :wink: Az újságban mondjuk nem az egész levél volt, csak a lényeg...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Reni,
nem hiszem, hogy az én véleményem mérvadó, de nagyon kedves vagy, hogy érdekel...és persze, szívesen elolvasom, szívesen megírom, csak küldd!!!Tök kiváncsi...

Etenci,
á, tök közönséges modellcsaj alakom van, valamelyik online fürdőruhás oldalról...

Gabi, Eni, Bori,
Nagyjankó mama király sajtos-tejfölös lángost csinál...csakhogy elhúzzam a mézesmadzagot...

Kép
Kép
paklincs

MSE-neked nem a vasalómadzagot kéne húzogatnod mézesmadzag helyett??????így 11körül??? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Etenci,
Nagyjankó mulatni ment-ennyi most nekem is jár :)

Kép
Kép
paklincs

Réka,hát bennem is felmerül hogy talán együtt voltunk,valakire gondolok is.Végig együtt voltunk vagy te átmentél alapítványi szobába?Egyébként mirror néven futottam......

Adri,szeretnék vonalzót csinálni,de fotóval együtt szándékoznám feltenni csak sajna az én gépem szerelőnél van amin az összes képet tárolom.Illetve a winchester itthon van,de hát gép nélkül az agy sem működik. :lol:

Tigrincs, a kislányom ma 4 éves Liliána a becses neve, és türelmetlenül várja Szonja kishugát :lol: Mindennap könyörög neki, hogy szülessen már meg, ne legyen olyan lusta mint ö volt 4 éve. :D
Paklincs,Eni, Igen tudom, hogy a barátaink biztosan vigyáznak majd a kislányunkra,hisz én is ezt tenném , de hát mégis ez olyan szar.Legfőképpen otthagyni valahol betegen és én esetleg nem tudok bemenni hozzá éjszaka csak hogy megnézzem minden rendben van vele.Vagy lehet hogy csak túlspirázom az egészet?Talán megbocsájtható ebben az állapotban.

Judit

Kép

Kép
hjudith

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?