V-andi-ni
Akkor hajrá kistedó
Én 24ezerért vettem a ct0.5-öt. A tiédet nem ismerem. Esteleg teszel fel képet? Kicsit tényleg zörög, mikor tolom, vagyis nem a kerék zörög, hanem ahogy súrlódik vagy ..na mindegy...Én ezzel úgy voltam, hogy fehér zaj, jól elalszik majd tőle
Iván még nyáron is aludt néha benne. Szükség esetén...pl.Szigeten (na ott nem a kerék volt a legzajosabb
) vagy mikor anyu nem tudta elaltatni nélkülem...Az a 2 kiló...na az jól jött volna nekem....
Eni
Hurrá 39., hajrá ELLE
De jó, hogy Istvánban csak mostanában van időzavar....Zsolti szetm így született és meghalni is így fog
Orsi
Gratula a vizsgához! Számomra eddig sem volt kérdés, hogy Kolos kire is hasonlít
Borsa
Hajrá kecó
Mi várunk türelemmel, míg a tietek lesz!!! Addig drukk, hogy jól döntsetek
Memme
köszönöm a szorakoztatást! Ez a sztori!!! Fetrengtem a röhögéstől, csoda, hogy Iván nem ébredt fel
És mi volt melinda itatójában? Pálesz
AprooZso
Nekem is Bergon, szeretm, mert tágas, de ültetni már nem csíptem
Lötyög benne a gyerek
legalábbis amikor eleinte beleülteted. Két évesen már nyilván nem...
Steffi
Igen, nagyon szeretem ezt a képet és a levelem témájához nagyon illett, azért választottam ezt a rossz minősége ellenére is
MSE
Mikor Ivánt vártam jelentkeztem az újságba "Hónap Kismamája" címre. Biztos jó levelet írtam, mert behívtak
Így kismamként is volt egy oldal meg mini interjú és Iván születése után kijöttek a hosszabb interjúra és fényképeket is csináltak. Aztán mivel elírtak 1-2 fonots adatot (születés napja, apja neve), így kárpótlásul még egy szopipóló kampányban is részt vehettem. Na ez a kép mehetne zombi kategóriába, mind anya, mind gyerek szinten
Én mint egy tehén, Iván meg egy droid
Tigrincs
Életveszélyes vagy!!!!!
CukiBrigi
Én még nem gondolok bele, hogy mi lesz majd 3-4 év múlva...Ráérek akkor parázni
Petyával remélem semmi komoly nem lesz...drukk!!!!
Villőnek és Larának Boldog Szülit!!!!
Képek tök jó ötlet! Bármelyik kategória! Sajna szkennelni nem tudok, de majd valahogy...