Sziasztok!
Csak gyorsan, mert mingyá hazaér a familiám oszt irány a fodrász még így szülés előtt!
Először is!!! Mindenki, aki még nem töltötte be a
30-at az
"laposkússzon" az életkorát tekintve!!!!
Aki meg már
betöltötte, mindegy, hogy hány évvel, az meg legyen büszke rá
Világos voltam?!?!?!?!
Képek! Szerintem Mindenki tegyen fel olyat, amilyet szeretne!!! Minden "kategória" érdekel!!! Legalábbis engem!!!
Orsi!
Hatalmas gratula a vizsgádhoz!!!!
Tudtam én, hogy ügyes Csajszi vagy!!!!
Na már most a képeken melyik Kolos és melyik TE???
Lillus!
Akármit is mondasz a képeidről.....Mindegyiken fantörpikusan nézel ki!!!!!
A feka-fehérekről nem is beszélve!
Cukorfalat!
Örülök, hogy vukkok ritkulnak!!! Lesz ez még sokkal jobb is!!!
Petya meg egy stramm Kiskölyök!!! Minden rendben lesz Vele, majd meglátod!!!
Igyekszem vigyázni! Majd csak kihúzom még ezt a fenn maradó 11 napot baleset nélkül!!!
Vandi!
És akkor mire gyúrjunk? Tökösre vagy almásra?
Tünde!
Boldog szülinapot VILLŐNEK!
Borsa!
Érzem én!!!! A két lakás közül meg lesz az igazi!!!! Jól fogtok dönteni!!!!
Judy!
Igyekszem vigyázni! Nehogy doki bácsink megorroljon rám, hogy "elveszem" a munkáját!!!
(ugye Neked is Mészi? remélem jól emlékszem! )
Tencikém!
Írtam Neked ímélt!!!! Nem szoktam ilyet kérni, de ha lehet, akkor "vetődjél " ma rá és ha lesz egy icipici időd, akkor írjál mán vissza!!!! Köszikösziköszi!!!!
Külön CSÓK érte!!!!
Cukipofa!
Szerintem egyenlőre no para!!! De azért én beszélgetnék Orsival!! Megkérdezném Tőle, hogy pl. mi van az oviban, mit érez, mikor kakilnia kell vagy mire gondol. Nem akarok okoskodni, de mivel látom, hogy (majdnem) egyidősek Adrival és mégis csak Ő is nőci
.......szóval nálunk be szokott jönni ez a "beszélgetős" dolog. Nem egyszerű tudom, de van olyan, hogy 2 nap is eltelik, mire elmondja, hogy mi "bántja", de aztán legtöbbször tudok segíteni Neki!!!
Orsit igazán, csak Te ismered, de Adri, ha kibeszéli magából a dolgot, akkor az Neki mindig segít!!! Ezt meg én tudom!!!
Úgy hogy hajrá!!!
Na most lépek, mert megjöttek. Aztán még este majd jövök!
Szép délutánt, estét Mindenkinek! Pussz!
U.i: Újak merre vagytok??? Partedli, Pancsika, Vera2, Kartifli?
Bocsi, ha valakit kihagytam!!!! De Mindenkire gondoltam, csak az újaknak még én is tanulom a nevét!!!!
Na persze Régiek és RégiÚjak is jelentkezzetek!!!
Na léptem, majd még gyüvök!