Új privát üzeneted érkezett!

Tudod a pisilésre is írtam már egyszer ugyanazt hogyha a szervezet megszokja hogy a nap egy bizonyos szakában mész el akkor minden nap akkor jön rá az emberre.... ha sikerül egyre kijebb tolni az időt akkor sikerülhet reggelre tenni ezt és lehet hogy elmúlik az ezzel kapcsolatos szorongás is... egyébként a mamádnak is igaza lehet mert a karácsonyi ovis szünet szokott borulást okozni!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Lányok!
mi lenne ha vicces/érdekes képeket raknánk fel a kis családunkról??? leginkább gyerekesre gondoltam, de lehet szülőkről is!!! :D tudom nem olyan szellemes felvetés mint PAklincsé, de .... :oops: :D csak hogy elűzzük a depit és a borús hangulatot!!! :wink: :wink: :wink:

Kati!
ez elég gáz! :oops: azért ha hajlandó megenni én adnék neki Bolus Adstringenst!!! Szétrághatja, vagy egyben lenyelheti! bél és gyomorfertőtlenítő, de tök ártalmatlan! VAgy Normaflore és társait!!!

Bori!
megnézem a lötyit :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lilluska! fiatalság bolonság :D
Kép

Orsi

borsa

az óvónéni szerint inkább a szülinapja ment rá a gyomrára...nagyon nagy izgalomban volt egész hétvégén meg kedden az oviba...és utána éjszaka volt a baleset...
Az időpontot nagyon kitolni nem tudom...amikor felébred akkor már nagyon menni kell...sztem most várunk még pár napot, hogy mi lesz, remélem rendeződik a dolog, ha nem akkor esetleg indokolt lenne egy orvosi vizsgálat??????????????

Kép

Kép
cukipofa

Jaj és üdvözölni akartam az új 20 :shock: :shock: éves kismaminkat..... lányok basszus öregszem!!!!!! áááá

Szia Veronkiusz!
Szofi drága hogy van?

Orsi

borsa

És mégis mit jelent, hogy a bank hibája volt???????
Az árfolyam rossz és nem fedezné az ár a hitel összegét, azért??????

Kép

Kép
cukipofa

Kati!
és ha adsz neki bármit és jól kihangsúlyozod, hogy többet nem lesz hajnalban has mars?! :oops: hátha hat rá lelkileg

Borsa!
köszi
meggyógyult, majd ma reggeltől megint folyik neki :oops: :evil:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Halihóóóó!!!

Itt vagyunk,csak délelőtt csaviztunk egyet,havernőcikkel+gyerköcökkel!!!
Tegnapi napom szupi mármint ctg-úgyhogy ha minden jól alakul hétfőn 13ig kórházba-kedden császi!-a para már itt van valahol.....
hatra értünk be a kórházba volt két szülés ötödik emelet tele :lol: :lol: csupa gyerkőcsírás...szóval tök elérzékenyültem-pedig nem vagyok ilyen fajta....Böbe szülésznőm mondja össz két gyerkőcnek van hely.....nem semmi :shock: kedden ugyanígy voltunk akkor sehol senki,még Miki is bejött velem leült a másik ctg-s székre akkor össz 4baba volt össz....szóval nem semmi :lol:

de látom itt már mindenki hétvégére főz????-jól jönnek a tippek-habár mi
anyuéknál kajcsizunk :lol: egyébként meg nem vagyok valami nagy szakács.....

Zsó-újból kiscsávó??????de jóóóóóó gratula-egyébként totál ilyen a dokiknk ahogy leírtad :wink: mondjuk nekünk rögtön megmondta a nemét habár a Miki mindkettőnél beelőzte :lol: :lol:

Bori-ahhoz képest hogy te sem szoktál sokat főzni a végén még szakácsnő lesz belőled!!!!majd teis kiadsz egy szakácskönyvet-aprógyerek melett gyorskaják......ha gondolod angolul,kitudja mit hoz az élet.... :lol: :lol:

Veronikusz-meg sem köszöntem a csecsmőosztályos képeket-nagyon küldesz minket szülni :wink: :wink: király vagy!!!-de tényleg ti KIRÁLYOK vagytok.... :lol: :lol: :lol:

Vandi -akkor hajrá!!!!!

Eni!!!-várd ki a végét!!! szeretnék talizni 2éves Benedekkel!!!!!lehet 41hét lesz a végén???? de az tényleg tutkó lenne ha 26án születne.... :wink:

Tigrincs-te kész életveszély vagy!!!lépcsőzuhanás,késdobálás -mi jöhet méééég????neked sincs sok időd!!!!! vigyázz máááááááá!!!!
mi van szülésznő ügyben????

Borsa-új kecóhoz drukk!!!!!!akkor a végén szólj hamár a tiétek...... :wink:

ZSó-elutaztok????merre??

Judit-nekem is elutazik a szülésznőm-lehet ugyanaz???? :wink: :wink: :wink: Elvileg én hétfőn délután már bentvagyok talizhatunk is ha gondolod....tudod ki lesz Böbe helyett????

Dorka ez a kocsi szupi nekem is bejön,de mivel nekünk PP van amit össz 10hónapig használtunk megmaradt Benedeknek-szóval mintha új lenne Mikey rendes csávesz volt,elindult 10 hósan azóta nem ült babakocsiba :lol:
persze most mikor Miki összerakta nem akart belőle kiszállni....tologatta össze vissza mintha valami terepen lenne-mi lesz ha Benedek benne lesz?????? :lol:

BOLDOG MÁSODIKAT LARACSAJSZINAK!!!!!!

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Veronikusz akkor jobbulást!

Kati!
2 lakás együttesen volt neki betrhelve 65 millával és most nem tudta volna visszafizetni mert a lakás eladási értékénél 6-7 milláváal többet kellet volna fizetnie...

Orsi

borsa

Kép Rafting Ausztriában (2. sorban a sárga sisakos-lila mellényes én vagyok, mellettem meg a férjem fehér sisak-sárga mellényben) ÁLLATI VOLT!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Verinikusz :D vagesz :D

Tenci!
Izgi drukk nektek! Vacsira meg írigy!

Orsi

borsa

Tenci!
dehogy küldelek szülni! (vagy mégis? :lol: ) de hisz itt az idő! :D :D de izgi!!! :lol: 8) :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tenci!
Miért írtam vacsit??? Á hülye vagyok a csavargást akartam.... na jó asszem kikapcsolódom egy kicsit...

Orsi

borsa

bocsi! lehetne olyan verseny is, hogy felraktok képeket és ki kell találni, hogy ki van rajta! (pici gyerek képekre gondolok)

ilyenre godolok! Fürtök most nem segítenek!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

azért jól elvagyok itt hajmosás-főzés-mosás-teregetés közben :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szofinak és Orsinak jobbulást!!!

Borsa,
ha ő nem tudta volna visszafizetni, akkor hogyhogy a bank hibája?
De a lényeg, hogy legalább a pénzeteket visszakaptátok...
Remélem a következő már sikerül és még jobb is lesz mint ez!! ;)

Veronikusz,
rafting kép nagyon vagány :D

Tenci,
csavargásra én is irigy...

Tigrincs,
télleg életveszély... bár én nem szólok egy szót sem, nekem már kést nem engedtek a kezembe venni pocakosan...

Mennem kell kisasszony unatkozik...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok

3mas lett
el sem hiszem!!!!!!!!!! annyira boldog vagyok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
már 1 vizsga választ el a diplomától. hujééé!!!
Köszi Bori a drukkokat!

próbálok visszaolvasni, de vagy 5 oldalt írtatok mióta nem vagyok..szóval igyekszem

először is: a szülinapos babáknak kívánok nagyon boldogot így utólag!!

Eni, 39hét!!:lol: így tovább. Janka nagyon jól érzi magát a pocidban, ki sem akar jönni...jó anyukája vagy!

A zuzásból engem se hagyjatok ki...igaz sosem voltam az a nagy ivós-bulizós de most jól jönne.! :lol:

Reni, édes szövege van a fiadnak és a képek, ahol apával fekszenek az ágyon...aranyos.

Andi, Balu-kép

üdvözlet az újaknak! :lol: jó az új vonalzód

Zsu, gratula az új kispasihoz!

Zsófizsófi, jók a képek, és jobbulást Majának!! a hajat én is épp említeni akartam, Reni megtette előttem. szerintem is jó volt hosszún!

Memme, jó a story :lol:
jó utat! érezzétek jól magatokat!!

olyan tök jókat tudtuk írni...midnig szakadok a nevetéstől...apjuk meg nem tudja mi van! :lol: :lol:

Zsófi, nekünk is kéne ilyen pénztáros, jó nagy mák! :lol:

most már kifolyik a szemem...nézzétek el nekem ha nem mindnekire reagátam. :oops:

ja, és örülök, hogy minden pocakos még egyben és jól vannak, és jó kedvük van, igaz Tigrincs?? :lol: máskor a kifliszeletelést hagyd a férjedre.
snooopy

veronikusz, jó a kép ötlet de mivel nekem "csak" kolos van így elég könnyű lenne kitalálni ki van a képen. :lol:
ilyen úszógumink van nekünk is, kolos imádta.
snooopy

Sziasztok!

Alig bírok lépést tartani veletek.....

A képek egytől egyig szuperek!!!

Mandula, Lara, Villő Isten Éltesen titeket!!!!

Látom a finishelők közül még nem szül senki...

Dorka: az origo.hu/babazo oldalon is megpróbálhatod eladni. Én sokmindent vettem ott.

Memme: Ez a vezetős-zipzáras story csúcs. Itt röhögtem míg elolvastam.

Renáta: Én is rettegek,attól, hogyha nem vesznek vissza, akkor hol fogok elhelyezkedni 2 gyerekkel.

Zsu: Gratulálok a kiskukishoz!

Tigrincs: Köszönöm kérdésed, szerncsére mostanában vuk nem járt itt, de a napközbeni rosszullétek még megvannak. Horror a késes stroy. Vigyázz magadra.

Orsi: Gratula a vizsgához!

Veronikusz: Szerintem Kata van a képen! Jól tippeltem??

Mi tegnap megjártuk a Heim Pál kórházat. Petikémnek a vizeletében nagyon sok baci van, így beutaltak. Kapott antibiotikumot és 2 hét múlva uh-ra kell mennünk, hogy a veséi milyen állapotban vannak.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Kép. Akkor most mi?

Régi önmagunk, fiatalság-bolondság, avagy vicces családi? Veronikusz uccsó verziójába én sem tudok beszállni.

Lilluska, a farönkös képed nagyon szuper!
Vendég

Orsi!
rakjál fel magadról! :lol: vagy a férjedről kiskorit! :lol:
De belátom ezt a témát tényleg benéztem! :? :D

na megyek teregetni :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Cukorfalat!
:oops: :cry: jobbulást!!! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz: Köszönöm és bevallom be vagyok kicsit parázva, hogy a veséjével ne legyen gond. Olyan picike még.
Jó a tippem? Jöhet priviben is a válasz, hogy ne befolyásoljuk a többieket :wink:

KépKép

KépKép
cukorfalat

Tünde
Villőnek boldog 1. születésnapot!
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

veronix. kérésed számomra parancs! :lol: de kicsit változtattam rajta annyiban, hogy kire hasonlít ez a gyerek?? Kép Kép
snooopy

Sziasztok!

Csak gyorsan mert Viktor balhézik. Akinek tartoztam privivel azoknak jelentem meg van és elküldve.

Szülnaposoknak NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk
Betegeknek JOBBULÁST

na rohanok is mert nem bírom hallgatni a sírását.
Majd este jövök.
V

valentina

Cukorfalat!
biztos nem lesz semmi baj! meglátod!!! mielőbbi jobbulást!
a tipped TÖKÉLETES :D

Orsi!
szuuuuuper!!! hát nem kérdés hogy kire!!! :lol: :lol: :lol: de jó! :D

Tünde!
VILLŐNEK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:58-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:58-kor.
Vendég

Lilla, nagyon jó!! imádom a régi képeket. :D
snooopy

Veronikusz!
Szerintem Kata!

Snoopy-Orsi!
Szerintem anyja fia!

Lilluska!
:lol: :lol:

Most akkor melyik téma fut kép ügyben?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

VILLŐNEK IS BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Orsi, gratula a vizsgához, úgy elképzelem, vagyis emlékszem, milyen érzés... :wink: És köszönöm...

Cukorfalat Brigi! Urológián vagy nefrológián voltatok? (Mi előbbin leszünk majd.) Ez egyelőre elővigyázatosság. Bízom benne, hogy nem lesz a veséjének semmi komoly baja. Láz, ilyesmi, bacin kívül semmi, ugye?

Jelentem, ELLE megvan. :D Zsó, összejön hétfőig, remélem...

Tenci, a végén együtt fetrengünk a nővérpultban, ha máshol nem lesz hely... :roll:
vbea

Orsi!
Szerintem ezen a képen 16éves vagy, egy perccel sem több :roll: Te öregszel? Mit mondjak én? Már nagyon közel vagyok a 30-hoz :?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Eni, nincs mit!

és köszönöm a gratulációkat...nagy kő esett le a szívemről.

Steffi...igen az apjából nem sok van! :lol: :roll: hacsak a nagy bendőjét nem nézem. étvágyával nincs gond.
snooopy

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:59-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:59-kor.
Vendég

Lilla, köszi :lol: most olyan heppii vagyok mint Tigrincs! na annyira talán nem.
snooopy

Cukorfalat, lemaradtam, mint a borravaló. Mi baja Petidnek és mik a tünetek? :oops: :cry:
Gyógyuljatok!

Orsi hatalmas gratula!!! És Kolos hasonlóság régi kép nélkül sem kérdés sztem!

Eni, akkor drukkolok Nektek meg persze az ELLE-nek. :lol: :wink:

Akkor most melyik kép?

Levi nálunk sem hasonlít senkire, illetve hol ezt mondják, hol azt, de sztem csak önmagára egyenlőre.

És igenigen Villőt is Isten éltesse sokáig!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Egy gyors kérdés, Zsófi feltett egy receptet ide karácsonykor, fahéjas gyümis pulyka, mazsolás rizzsel. De többen ismertétek, szóval:
A rizsbe a mazsolát bele kell főzni, vagy a végén a kifőtt, kész rizsbe kell belekeverni: tippem az utóbbi, de azért inkább rákérdezek...

Valentina, nem enged priviben válaszolni ez a hülye rendszer, nem dobja ki a válasz-ablakot.
Sajnálom és sztem totál jogos. Amúgy ha még van két perced, a születéstörid is érdekelne, szóval ctrlc-ctrlv-vel el tudod nekem is küldeni, amit a többieknek? :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Orsi!
Persze nagy gratula a vizsgához! Ügyi vagy! Egyébként döbbenet a hasonlóság! És a múltkori 4d is jó volt!

Villő! Boldog-boldog születésnapot!

Cukorfalat!
Jajj, ez nem jó, de szerintem rosszabbul hangzik, mint amilyen valójában... Te is már 13.hét? Hát ez nem igaz, hogy megy az idő. EniBeni is maholnap 2áves :roll: :shock:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert mingyá hazaér a familiám oszt irány a fodrász még így szülés előtt! :lol:

Először is!!! Mindenki, aki még nem töltötte be a 30-at :!: :!: az "laposkússzon" :lol: :wink: az életkorát tekintve!!!! :lol: :twisted: :wink: 8)
Aki meg már betöltötte, mindegy, hogy hány évvel, az meg legyen büszke rá :!: :!: :lol: :wink: 8) Világos voltam?!?!?!?! :lol: :wink: 8)

Képek! Szerintem Mindenki tegyen fel olyat, amilyet szeretne!!! Minden "kategória" érdekel!!! Legalábbis engem!!! :lol: :wink:

Orsi!

Hatalmas gratula a vizsgádhoz!!!! :lol: :wink: Tudtam én, hogy ügyes Csajszi vagy!!!! 8)
Na már most a képeken melyik Kolos és melyik TE??? :lol: :wink: 8)

Lillus!

Akármit is mondasz a képeidről.....Mindegyiken fantörpikusan nézel ki!!!!! :wink: :wink: A feka-fehérekről nem is beszélve! :lol:

Cukorfalat!

Örülök, hogy vukkok ritkulnak!!! Lesz ez még sokkal jobb is!!!
Petya meg egy stramm Kiskölyök!!! Minden rendben lesz Vele, majd meglátod!!!
Igyekszem vigyázni! Majd csak kihúzom még ezt a fenn maradó 11 napot baleset nélkül!!! :roll: :wink:

Vandi!

És akkor mire gyúrjunk? Tökösre vagy almásra? :lol: 8) :wink:

Tünde!

Boldog szülinapot VILLŐNEK!

Borsa!

Érzem én!!!! A két lakás közül meg lesz az igazi!!!! Jól fogtok dönteni!!!! :wink:

Judy!

Igyekszem vigyázni! Nehogy doki bácsink megorroljon rám, hogy "elveszem" a munkáját!!! :wink: (ugye Neked is Mészi? remélem jól emlékszem! ) :oops:

Tencikém!

Írtam Neked ímélt!!!! Nem szoktam ilyet kérni, de ha lehet, akkor "vetődjél " ma rá és ha lesz egy icipici időd, akkor írjál mán vissza!!!! Köszikösziköszi!!!! 8) 8) Külön CSÓK érte!!!! :wink:

Cukipofa!

Szerintem egyenlőre no para!!! De azért én beszélgetnék Orsival!! Megkérdezném Tőle, hogy pl. mi van az oviban, mit érez, mikor kakilnia kell vagy mire gondol. Nem akarok okoskodni, de mivel látom, hogy (majdnem) egyidősek Adrival és mégis csak Ő is nőci :wink: .......szóval nálunk be szokott jönni ez a "beszélgetős" dolog. Nem egyszerű tudom, de van olyan, hogy 2 nap is eltelik, mire elmondja, hogy mi "bántja", de aztán legtöbbször tudok segíteni Neki!!! :oops: Orsit igazán, csak Te ismered, de Adri, ha kibeszéli magából a dolgot, akkor az Neki mindig segít!!! Ezt meg én tudom!!! :wink: :wink:
Úgy hogy hajrá!!!

Na most lépek, mert megjöttek. Aztán még este majd jövök!

Szép délutánt, estét Mindenkinek! Pussz!

U.i: Újak merre vagytok??? Partedli, Pancsika, Vera2, Kartifli?
Bocsi, ha valakit kihagytam!!!! De Mindenkire gondoltam, csak az újaknak még én is tanulom a nevét!!!!
Na persze Régiek és RégiÚjak is jelentkezzetek!!! :wink:

Na léptem, majd még gyüvök! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

sziasztok, egykezes,m mert az 1 EVES KISCSAJOM A KISSZTÉKRE ÁLLT FEL!!!
onnan meg az asztalra pályázik.

a koncert nagyon jó volt. imádtam. és nem volt tömegnyomor, amit nem bántam, mert azt utálom, ha belemásznak az intim szférámba. Pedig ez koncerteken nehézkesen kikerülhető. De most ez nem volt, hangulat meg igen. (mondjuk kb 5 évente megyek koncertre. :))

Most viszont nekikezdünk a lakástakarítás-munkabefejezés-vasárnapibulirakészülés témakörnek.

Gondolkozok, lenne-e az utolsó 2 témához képem... Hát... most semmi nem jut eszembe. Inkább szőrös láb. :)

mtunde

Máté hazafelé a dokitól bealudt a babakocsiban. Ilyet három hónapos kora óta nem csinált... Azóta alszik az előszobában. Hajjaj, éccaka...

Apropó Aproo-Zsó! Babakocsi. Mi végül Chicco Londont vettünk. Sztem az jó átmenet a csúcsminőség és a gagyi között. 20ezer ft volt, de masszív, több gyereket kibír (mármint nem egyszerre). A Renáta által említett ct 0.5-nél olcsóbb egy tizessel, könnyebb kb. 2 kilóval és nem zörögnek a kerekei (bocs Reni). Gagyit szerintem se vegyetek. Aki gagyit vesz, az végül a következő gyereknél vagy hamarabb vesz egy újat, és közben bosszankodik.

Tigrincs! Hogy mire? Tökös vagy almás? Nem is tudom :D De ha mondani kell valamit, akkor mondjuk: ikrekre :D :D Ez is, az is.

Szép hétvégét mindenkinek!!!!!!! Pocakosoknak csodás szülést!
Vendég

Villő baba!!
Boldog Szülinaaaapot!!! Jó bulizást vasárnap!
:D
Vendég

Isten éltessen Villő csaj
nőjjön a fejedre jó sok haj(jaj!)
derekad kerülje el a háj
legyen ebédre rántott máj!

Bocs Villő, szóval nagyon boldog szülinapot Neked!

Kép
Kép
paklincs

Villőnek és Larának innen is boldog szülinapot!!!

SnoopyOrsi!
Gratula a vizsgához!

Kép
Kép
kriszta36

Emese, :lol: :lol:

SnoopyOrsi,
congratz! :D

Valentina,
ment válasz :)

Veronikusz,
szerintem Kata!!! :?:

Borsa,
irtó jó kedvre derítettél ezzel a képpel!! Bárcsak lenne már nyár!! de rég volt rajtam úszógumi, idénre tuti veszek egyet poénból! (nemcsak a gyereknek, magamnak is). :D

Én annyit módosítanék a "fotópályázaton", hogy nyári képet rakjatok, ha lehet (fiatalság, bohóság témában). Hadd melegedjünk mán meg kicsit ebben a trutymó időben. :D :D
Keresek én is majd holnap (cd-ről).
Vendég

Tenci, valószinü, hogy ugyanaz a szülésznőnk Böbi (Ferenci Erzsi)
Kértem tőle, hogy segitsen "helyettesítő" szülésznőt találni így ö Klárit (Krohné) ajánlotta. Hétfőn 19.00-ra megyek talizni vele és a doki bácsimmal :lol: Ha csak nem megyek elöbb.........Pl a mai nap.

Judit

Kép

Kép
hjudith

Veronikusz: Örülök,hogy jól tippeltem! :wink:

Eni: Nefrologiára adott beutalót a háziorvos, de mivel nem volt időpontunk (3 vizeletteszt is mindig ugyanazt az eredményt hozta és már 1 hónapja húzódik az ügy, ezért mondta a háziorvos, hogy ne kérjünk időpontot, hanem irány a kórház és mondjuk el miért jöttünk) szóval a nefrológián nem fogadtak ezért átirányítottak az urológiára, de nem bánom, mert egy nagyon kedves doktornőt fogtunk ki. Ott megvizsgálták és felírta az antibiotikumot, azt mondta, hogy egyenlőre nem tudni,hogy húgyúti fertőzés vagy eseteleg vesemedence-gyulladás. Az uh azért is kell, mert Petya vesetágulattal született és megakar a doktornő bizonyosodni,hogy ott is minden rendben van-e?
Szerencsére nincs láz és nem is letört, olyan kis gazfickó, mint egyébként szokott lenni.

Lilluska: Remélem igazad lesz és semmi komoly.

Aprooka: Nem maradtál le, még nem írtam,hogy miből indult az egész. Szóval: decemberben volt egy 3,5 hétig tartó hányásos-hasmenéses vírusa a gyereknek. Ez nem olyan volt, hogy állandóan hányt, hanem 2-3 naponta hajnalban felült az ágyában és kijött belőle a kaja. Ezért kaptunk vizelet és székletvizsgálatra beutalót. A széklet teljesen negatív lett, a vizeletében viszont nagyon sok bacit és fehér-és vörösvérsejtet találtak. Aztán a doktornő még 2X megismételtette a vizsgálatot, mert nem akarta elhinni, hogy 60.000 baci van a vizeletében. Egyébként semmi más tünete nem volt. Nem volt lázas, levert semmi. Ha nincs ez a vizeletvizsgálat akkor ki sem derült volna.

Steffi: Igen már a 13. hét :) Remélem én is, hogy komolyabbnak hangzik a dolog,mint amilyen valójában.

Tigrincs: Legyen igazad és ne legyen semmi baj!

Lilluska, Orsi: Nagyon jók a képek!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Szép estét!

Rohanok fürdetni, csak gyors bekukk...
Cukorfalat, remélem nem lesz semmi komoly, nem hangzik túl jól, főleg, hogy ilyen elhúzódó :cry:

Én sem vagyok ma teljesen ép: Péter már gyanakszik, bár kizárt mindenfajta megkettőződés részemről. A frigóban kiöntöttem Levi holnapi kajáját, mind a 3 polcon folyt a krumplilé, majd a mosogatórongyot rátettem a forró tűzhely tetejére és csodálkoztam hogy mi is ég, majd a palacsintát a tányér mellé dobtam a földre..... :shock: :lol:
Ma már inkább semmit sem csinálok azt hiszem.... :roll:

Jó éjt!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?