Új privát üzeneted érkezett!

Hát jó reggelt
El sem hiszem hogy én vagyok ma az első. :D :D
Ja mindenki a meddöségibe van. Mindenkinek mennek az energiák meg a drukkok. :arrow: :arrow:

Janka szerintem az is bőven elég.Egyébként mi is felvettünk már egy kis hitelt a kezdéshez de nem érdekel nem halogathatjuk tovább, mig 45 éves leszek!! Nekünk baba kell. És irigyellek egy kicsit hogy ilyen kicsi lesz a korkülömbség köztük. De nekem igy is jó lesz. :D :D

Üdv neked Zsuzsi!
Zsuzsi küldöm a mensimanókat én is és kivánom hogy mielöbb kezdhessetek!!! És gyere sürübben a fejleményekkel.

Kép
Kép
pancsi76

Jó reggelt Mindenkinek,

Heni,
jó kis homeós Sedatif pl ?

Vicky,
Barbus tüneményes.

Pancsi,
Sajnálom a munkahelyi mizériát, ha megmondod miszitu, nem tehet ki.
Jaja egy szülés alaphangon 100.

Macs,
Hát nálatok sem rózsás a helyzet munkahelyen, kitartás, igaza van Uradnak, ne vágd a fát.

Zsuzsi,
És nem lehet oka annak a menzi nem megérkezésnek ? 8)

Ancsy,
Üdv itt, ne válts ! nagyon jó dokinál vagy most is !

Muzsi,
Naaa teszt ??

BMC-s Csajok ma egész napom a Tiétek, mást sem csinálok csak drukkolok és csuriban tartom az ujjaim.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Macsek ment a privi. és a drukkok. Most meg kavarodtam azt hittem te ma mész! Vagy most hogy van? Azért mennek a drukkjaim ó nagy varázsló :D :D

Ancsika üdv a forumon! Nekem is Sz ügynök a dokim de én meg vagyok elégedve vele van ennél rosszabb is. Ti márciusba kezdetek? Drukkolok hogy mihamarabb vissza kaphasd a babukáid akik most jó helyen aluszkálnak. De persze nálad lenne a legjobb helyen!!! :D :D

Muzsi hát én nagyon izgulok hogy te légy nekem a harmadik kismamim és bizti így is lesz!!!
Nagy erő kell a tesztelésre tudom, de elöbb utobb minden kiderül.
A fejleményekkel várunk ugye tudod!!! :D :D
A laptetű meg jó omen :D :D

Köszönöm a tanácsokat mindenkinek. Kérek is egy papirt Irénkétől ha megyek. Milyen jó hogy itt a fórumon ezt is megtudtam :shock:

Henikém várom este a beszámolót! No para minden ok lesz!!! :D
Vaya neked is sikeres babásodást ma. Ti gondolom még este dolgoztok az ügyön bónuszba :D :D

Angyal neked energiákat hogy sok legyen :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Navared cisztamentességet és mnyh vastagodást meg sok kis petikét. du várunk téged is ám beszámolóval :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!!

Hűűű,ennyi pletykás asszonyt!!!Tudtok írni.... :lol:

Vissza olvasok,és jövök,ÉN itthon náthásan és lázasan. :cry: Elkaptam a Páromtól.
csucsu99
Budapest

Csucsu,
jobbuljál.

kubuspace

Kubu hát én le vagyok nagyon maradva. Nekem a dokim soha nem mondja hogy mennyit adjak neki és szerintem ez a helyes. Hogy kérhet pénzt ha állami kórházban állami cuccokkal csinál mindent.
Mert az hogy te hálából adsz neki 50-60 ezret az más de ne mondja már meg. Ez igazságtalan!!! Na de ezen még nem gondolkoztam.
Még szerencse hogy Sz ügynök nem mondja hogy 100 ezer mert lemennék hídba. A doki aki operált az én orvosom mindig hozzá megyek. Lapar után adtam neki 15 ezret és varrat szedésnél nem fogadott el semmit. Sőt volt hogy vissza dugta a táskámba a boritékot hogy, ne sértsem meg. Jó neki nincs magán rendelése csak a kórházba rendel. Igaz hogy ha elmész magánba akkor 6-8 ezer a tarifa de akkor is ott szülsz a kórházba nem?

Kép
Kép
pancsi76

Csucsu gyógyulgas és pihizzél én is ma leszek csak el kell ugranom vásárolni

Kép
Kép
pancsi76

Muszi Mami!!
Kitartás....sikerűlnie kell.Nátha hess... :)Én átvállalom a náthát Tőled,ugyis beteg vagyok,küldheted. :)

Hnikém!!
Mára egy kalappal.Várunk.

Vaya!!
Neked is mára elindítottam a drukkjaimat,aztán majd gyere,mert kiváncsi vagyok mindenre,á-z-ig.

Navi!!
Jó hírekkel gyere,de ugyis oké minden,mnyh nőtt.

Sajti!
Lajcsi szeletet csináltam,ez egy mézes,kakaós tészte,vanília és eper pudingal töltve.Nagyon fincsi.

Pancsi!
Köszi,szombat jól sikerűlt,fincsi volt az ebéd,nagyot beszélgettünk,nevettünk.tegnap meg intenzív pihi volt,alvás,evés,alvás,evés.
csucsu99
Budapest

Mennyi hülye főnök. :shock:
Pancsi-Macs.
Szar lehet így dolgozni,hogy nem támogatnak benneteket a melóhelyen.
csucsu99
Budapest

Sziasztok Aranyanyáim! :)

Valaki erősítsen már meg: a mai drukkosaink Angyalka,Heni, Vaya és a mi tesztelős Muzsikánk??? :) Nem hagytam ki senkit??

Csajok.... kezem-lábam-hajszálaim-és mindenem CSURIBA É R T E T E K !!!!!!!!!!!!!!!!

Ancsyka: Üdv itt, kívánom, hogy mielőbb megpocakosodj..... és addig is az itteni jó kis társaságban érezd jól Magad :)

A többieknek is szép napot/hetet kívánok!

Pusszantás,
andi
andrea-1

Jó reggelt!

Köszönöm a kedves fogadtatást :)
Csajok, valaki tud nekem mondani infókat a fagyasztott beültiről, mert nekem most az lesz?! mit kell szedni, csinálni és mivel tudok rásegíteni a dolgokra? Nem szeretném még egyszer elveszíteni a babómat :roll:
ancsyka

Sziasztok!

Muzsi:nahhhhhhhhhhhhh???????????+++++++++++a teszt

Mai Bmc-s csajócák:) MENNEK A ++++ENERGY-k FELÉTEK ÁM!!!!!!!

ancsyka:Hello!üdv a csapatban....
hajrá március!!!!!!!

Andikám:hogy vagy?remélem minden rendben nálatok!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Na reggel 7-kor leadtuk a katonákat, 8-kor kezdték felolvasztani a petesejtjeimet.
Kérek szépen én is szorításokat, hogy minden rendben menjenek velük :lol: :lol: és a megtermékenyítéssel is. Majd hívom K2 ügynököt, hogy jól sikerült-e, persze ez nem is kérdés :lol: :lol: :lol: Aztán jön a megtermékenyítés.
Tiszta ideg vagyok, csak órát bámulom.

Láttam Navaredet, köszöntem is, gondolom tudta, hogy ki vagyok. :D Bocsi, de Zuram nagin sitetett, nem tudtam megállni, nagyon bánom :oops: . Puuszzka. Ki volt veled?
vörösmacska

Muzsi, a pozitív teszt megerősítéséhez: Kép
vörösmacska

Macsek: Neked is mennek a mai drukkjaim! :))) Minden rendben lesz, mindjárt jön majd a drukker team többi tagja is.. szóval máshogy nem is lehet!!! :)

Sting baby: Persze minden rendben, csak lassan tellik az idő, így történés nélkül.....
Neked lelkecskéd jól van?? :wink:

Jajj csajok, mindenkinek köszönjük a férjem nevében is a melóhely váltással kapcsolatos kedves sorokat!!!
Hát igen, mostanság ez elég merész dolog, de egy jó fél éve már érlelődött rendesen... és úgy alakult, hogy most Őt találták meg... és bevállalta...
Persze a főnökei nem örülnek neki, de hát gondolkodtak volna előbb...
andrea-1

vörösmacska:mennek a drukkok :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
minden simán fog menni ne idegeskedj!!!!!!!

Kép
sting1982

pancsi76!

Elvileg igen, márciusban kapom vissza őket. Ha febr. végén megjön piri, akkor kell mennem 2. vagy 3. napon UH-ra Sz ügynökhőz :lol:
Remélem, hogy azért rendesen időben megfog jönni, piri, mert most eléggé elhúzódott a kémiai terhesség után :?
A melóhelyes papírt lehet Irénkétől kérni a recepción???
ancsyka

Muzsi!!!!
NAgyon drukkolok! Gyere a jó hírekkel!

Vörösmacs, Angyalka,Heni, Vaya neketek is mennek a mega-giga drukkok!

rodina74

Ancsyka, szerintem úgy van a fagyasztott, ahogy nekem is:
3. napi UH, hogy van-e ciszta, ha nincs, menni újból, és figyelik, hogy érik-e tüsző, ha szépen növőget tüsző és eléri a 19-20 mm-t akkor repesztő szuri és rá 36 órával felolvasszák a babszikat és fejlődéstől és darabszámtól függően van a beültetés.
Nekem így volt, de nekem egy lépcsővel több, mert nem gyerkőcök vannak afagyasztva, hanem petesejtek, azokat ma a felengedés után meg is kell termékenyíteni. :roll:

Igen, én Irénkétől kértem és kaptam is igazolást.
vörösmacska

köszi vörösmacska :)
és csak a tűszőrepi kell? utro meg ilyenek nem?
Igen, nekem 3 db van lefagyasztva, de már 5 napos megtermékenyített állapotban :)
ancsyka

Ja, és gondolom akkor az megint egy jó pár délelőttömbe fog kerülni addig is, hogy Uh-ra járás....na ezért kell a papír a melóhelyre :roll:
ancsyka

Hát én már itthon is vagyok, ma nagyon hamar végeztünk. Hát nincsenek túl jó hírem :( sajnálom, h. újra nem az igazi Navi van itt, de majd csak előbújik... most a sírós ül a gép előtt :cry:
Mnyh-m nem rossz 7-es v. 8-as nem emlékszem, viszont a tüszőim azok lusták mint a múltkor is... azaz szegénykék inkább nem tudnak nőni rendesen az endotól... kész vagyok ettől mint a házi feladat :twisted: Most duplázunk cuccosból, aztán szerdán kiderül vagy beborul...?!

Zsuuuuu, neked hogy volt? Írtad, h. volt h. 6 Merionalt kellett szúrnod, mert nem indultak be a tüszők! Ez még az őszi első kísérlet volt vagy most, mielőtt/mikor sikerült a baba??? Kérlek nyugtass meg, h. van remény!!! :?

Macs, igen, azonnal rájöttem, h. Te vagy az! Vayaconnal (és párjával) álltam ott elől, mert rögtön lecsaptam rá, ahogy bejöttek! Mondtam is neki, h. te voltál szerintem! Csak nem teljesen értettem miért is mégy be-ki... aztán rájöttem, h. a fagyasztás miatt! Csak azt hittem később jössz...
Mostanra biztos tudod, h. feléledtek-e a petécskék, nagyon szorítok!!!

Ha az arcmemóriám jól működik, akkor én Angyalkát is láttam kb. fél és 3/4 8 körül jönni! De nektek is később "kellett" volna érkezni vagy nem?
Aztán a fantasztikus hírek után már nem mentem megkeresni Téged és Henit, nem lettem volna túl jó társaság...

Muzsi! Teszt??????????
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kúráld magad ezerrel!

Zsuzsi, szia! Jó h. jössz :D de jöhetnél gyakrabban is!

Ancsyka, én is üdvözöllek nálunk!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Macsek, telefonálnod kell vagy hívnak h. mi van? A felolvasztás eredményét külön megtudod vagy csak h. sikerült-e megtermékenyíteni?
Úúúúú remélem még nem idegelted szét magad?!
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((O))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kép
Kép
navared
Szfvár

Pancsi,
Valahol igazad van, megtehetném azt is egyáltalán nincs orvosom és megyek magamtól az éppen soron következő vizsgálatra, (persze remélve h tudom h minek kell jönnie). És szülhetnék az ügyeletes orvosnál is, mondjuk a János hihetetlen jó példa azt hiszem akár fogadott orvossal szülés, akár ügyeletes orvosnál megesett szülésben.
De jó tudnom azt hogy ott van a dokim akit bármikor felhívhatok és bármikor jön ha jönnie kell ebben pedig benne van az hogy pont akkor fogok szülni amikor ő családi eseményen van… pl. Szerintem az nem elvárható h mindenféle „ellenszolgáltatás” nélkül, van aki megmondja mennyit szeretne, van aki rábízza a családra.
Tudod rengeteg műhibáról lehet hallani, oxigénhiányos állapot, köldökzsinór rátekeredés, nem vettek észre ezt azt amazt, szóval engem maximálisan megnyugtat az orvosom léte.
Való igaz járok magánba is, és igen a kórházban fogok szülni az orvosommal, aki rengeteget ismétlem RENGETEGET TETT azért h most Marci itt szuszoghat mellettem.

Andi,
+ Vörösmacs.
Az remek h férjuradat találták meg, ennél jobbat.

Navared,
Jaj istenem, ne sírj, még a dupla cuccból bármi lehet, nem ?

Muzsi ?????

kubuspace

Ancsyka 5 napos az nagyon jó!!! :lol: :lol: Ja de kell, persze a progeszteron, minden úgy, mint normál esetben, ha utro p.na golyó akkor az, nekem ma estétől p.na zselét kell tömnöm.
vörösmacska

Ancsyka, de persze kell Utro is a beülti után! Szal ha nincs ciszta és van megfelelő nagyságú (egy is elég) tüsző, akkor mehet a repesztő... de ezt már leírta Vörösmacs is!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navikám!!
Ölellek!!!!Hogy az a... :twisted: De azért nem add fel,jó lesz az.Hányadik napon vagy??
Hülye endó,na Én is parázok ám... :roll:

Ancsyka!!
Üdv itt. :)

Macsek!!
naaaaa????
csucsu99
Budapest

Navared nagyon helyes csajszi vagy és Vayacon is az, mostmár tudom, hogy ő volt az. Küldök neked további tüszőnövelőket Kép Kép (duplán mint a gyogyó), biztos vagyok benne, hogy az emelt adagra jól fognak reagálni a tüszők, szerintem másnál is volt ilyen. Ha a doki nem állította le a stimut szerintem akkor nincs értelme szomorkodni, figyeld meg, hogy minden rendben lesz, csak annyi, hogy később lesz a leszívás, tessék mosolyogniKép Kép Persze ha jól esik sírdogálj egy kicsit, de gondolj arra, hogy minden rendben lesz, ne hagyd eluralkodni magadon a kétségbeesést lécci!!!

Azért mehettem be, mert kisfiúkat hoztam és egy max. órán belül le kell adni, így állapodtunk meg, hogy 7 körül bedobom :lol:

Telefonálni holnap reggel lehet, hogy megtudjam mi újság a megtermékyenyüléssel, de beszéltem telefonon reggel K2 ügynökkel , mert nem ő vette át a kiskatonákat, hogy mi lenne ha telefonálnék ma a felolvasztás miatt, mert nem bírom ki, azt mondta oké, kora délután hívhatom persze. De szerintem ők már tudják, hogy mi van, mert a kisbiológus csaj azt mondta ha érdekel, 11 óra után hívhatom K2 ügynököt. Nem merek telefonálni, tele a gatyó. :?
vörösmacska

Kubu, végül is igen, úgy volt az előzőnél is, csak akkor más adagokkal kezdtünk és akkor a dupla volt annyi, mint most az alap...
Már nem sírok... bár nem sok kellene hozzá. Az idegesít leginkább, h. ha lesz is beülti, akkor nem akarok ugyanúgy járni, mint a múltkor. Mert végül is voltak szép nagy tüszőim érett petékkel, nem is kevesen, de mégsem sikerült... Persze tudom, erre gondolni sem lenne szabad, de most még abban sem vagyok biztos h. a leszívásig eljutok és újabb műtét (lapar) nélkül szóba sem állnak velem :cry:

Takarítanom kellene, de k@rvára semmihez nincs kedvem. Lesz@rok most mindent.... bocsánat, sajnálom, h. ennyire negatív vagyok, próbálok nem az lenni!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Muzsi,
látom itt vagy, naaaa ?

kubuspace

Tiszta ideg vagyok, száraz a szám és remeg a gyomrom.
vörösmacska

Macs, most azt kellene mondanom, h. ne félj, minden rendben lesz, de abszolút nem csodálom, h. be vagy tojva :oops: én is belennék! De jobb, ha hamar túlesel rajta, hidd el!
Nagyon szorítok!!!
És köszi a vigasztalást, sokat jelent!
Ja és Te is helyes csajszi vagy kis vörös :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

akkor ezek szerint egy tüsző is elég, csak legyen majd...
de én attól félek, hogy mi van ha nem fog megnőni elég nagyra, akkor arra elvileg tud majd valamit adni a doki, nem?!
(régebben egyszer nézte egy magán dokim a tüszőérésem és closty-t vagy mit kellett szednem 5 napig, hogy nagyobbak legyenek a tüszők)
ancsyka

Navared,
figy ha nem látta volna értelmét a doki akkor már most azt mondta volna hogy ne, majd legközelebb.
Próbálj meg kérlek pozítivan nagyon pozítivan, annyi minden történhet még két nap alatt, de ahhoz Te is nagyon kellesz.
Nehogy takaríts, pihenj basszus, csak magaddal foglalkozz !!! és próbáld meg a gondolataidat bezárni a pincébe !

Macsek,
elhiszem, de itt drukkolunk Neked. Nyugi, vedd fel a telefont és tárcsázz :-)

kubuspace

Macsek, Navared:
Láááááááányok.... nem negatívkodni itt!!! Minden rendben lesz! :) Tessék örülni, hogy Nálatok igenis van történés.!!!!! . és nem vagytok szivatóágon mint mondjuk én :oops: ....
Macsek: nem befosni, tessék telefonálni inkább.... !! :)
Navared: Dupla cuccostól fognak nőni azok a tüszikék..meglátod.... ne parázz... nem szoktál Te ilyen lenni... Ha ottlennék, most gyorsan gatyába ráználak...de ezt most csak virtuálisan tudom megtenni.... :)) Vedd úgy hogy megtettem :)

+++++++++++++++++++++++ Energy
andrea-1

Navikám:látod mennyien szurkolunk neked(is)!
ha mi hiszünk benne hogy a doki azért nem állított le mert van eséy akkor TE is higgy már benne kérlek téged!!!!!!! :!: :!: :!:

vörösmacska:te se túráztasd már magad!
ha azt mondták 12 körül hivhatod őket akkor hajrá!!!!!!!!!

csajok:kapjátok össze magatokat
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Muzsikám:gyere már te is!!!!!!!!!!!!

Kép
sting1982

Kubu, Andi, nagyon köszi :lol: Most már a meghatottságtól pityergek csak... Igazatok van, nem tehetem ezt sem a párommal, sem veletek és főleg nem magammal!
Gatyában vagyok rázódva :oops: :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Hóha gyerekek, mik történnek itt :)...... amikor Sing, a hitetlen arra kéri Navit, hogy higgyen :))))
andrea-1

Sting, jóóól van, megértettem... a'sszem :D
Köszi neked is!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Jaj, nagyon kíváncsi vagyok a mai hírekre. Olyan jó ez a hideg, legalább otthon kucorgunk mi is, annyira jó odabújni a páromhoz és megnézni egy gagyi vígjátékot. Remélem ezt tetszik bent a gombócoknak 

Írtatok a párotokról, hogy ki mit csinál. Az enyém focizik! Tegnap ment volna edzésre, de a hó miatt csak 3-an voltak. Így az egyik srácot hazavitte és beültek hozzájuk beszélgetni. Kiderült, hogy a srác és a barátnője is lombikosok, most készülnek a 4-re. Mondta a párom amikor hazaért, hogy ez biztos jel, mert elment focizni és helyette a lombikról beszélgetett, ahelyett, hogy söröztek volna valahol, vagy jól kifocizta volna magát 
„No, ilyesmi lehet majd szülővé válni, ugye?”

Pancsi: Bent szóltam nyáron, hogy elkezdtünk járni a bmc-be. Amikor már elkezdődhetett a lombik, szóltam megint. Mindenki nagyon pozitív volt. Egy levélben megírtam, hogy pontosan mire is számíthatnak…
Amikor szóltam, hogy most beültetés és nem mennék, akkor mindenki elkezdet kiakadni, hogy mi az, hogy nem megyek egy-két hétig (most már csak azért sem mentem be a második héten)).
Az egyik főnök írt egy levelet a másiknak, de véletlen nekem küldte el. Annyi volt benne, hogy az ügyemben már konzultált a jogásznővel és tényleg jogosan vagyok betegszabin…
Kicsit kiakadtam, hogy nahát, mekkora a bizalom…stb.
Én attól félek, hogy azt nem fogják nekem tűrni, hogy megyek-nem megyek. Ha most nem sikerülne a lombik, akkor megint megyek, de aztán tudják, hogy valamikor megint nem fogok hosszabb időre. Félek, hogy a 2 lombik között, amikor nincs védettségem fognak felmondani… Hát, benne van a pakliban sajnos… A baba most mindennél fontosabb. Persze, gondolni sem akarok arra, hogy mennyit tettem ezért a cégért, hogy mennyit túlóráztam pluszpénz nélkül… Egyik céget sem szabad komolyan venni, ez csak egy munkahely. Sajnos az a rossz, hogy onnan jön a pénz…

Ancsyka: Mit jelent, hogy kémiai terhesség? Mikor derült ki? Márciusban miért kell fizetni?

Vörösmacs, Vayacon, Angyal, Heni és mai többiek, remélem érzitek, hogy mennyi energiát küldünk ma nektek! Hajrá, sikerülni fog!!!
mieza

bocsesz.. nem Sing, hanem Sting :)
andrea-1

Muzsi:

Majd szólj, hogy milyen lett a teszt eredménye  Nekem pénteken kell visszamennem, de ahogy a napok közelegnek, egyre rosszabb. Gondol mindenre az ember! Nem lehet nem erre gondolni, de tervezgetni még nem nagyon merek, beleélni sem magam, de a pozitív gondolat, hogy hiszek benne, hogy sikerült… szóval eléggé meghasonult személyt csinál belőlem. Én is paráztam, mert görcsölgettem… Nagyon icipicit, de éreztem… Ilyenkor mindig mondom a fórumon tanultakat, hogy nem figyelni a jeleket!!!
mieza

Látod Andi, változnak a dolgok, de velem sem tud aztán kibabrálni az élet... bár szerintem nem is akar, csak mi hisszük azt, szal nem nyavajgok tovább... ha már Sting is azt mondja, h. ennek örülni kell, akkor... :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared:
Ölellek :) (((((((((((((((((( + )))))))))))))))
Rendben lesz minden! Nézz ki, süt a nap...ez is egy jó jel!!!! :)
andrea-1

Navared, nem szabad elkeseredni. Most kell a nagy tüszőnövesztő drukk! Mindenki szurkol neked, meg gondolom körülötted is egy csomó ember. Ennyi pozitív energiától muszáj, hogy meginduljanak azok a kis huncutok! Nem szabad elvesztened a hited. Bármelyikőnknek benne van a pakliban, hogy nem jön össze. De miért ne te lehetnél, akinek igen!
Én is azt gondolom, hogy a doki adott neki esélyt, ezért folytatja, szóval neked is meg kell adni! Ha ő hisz benned, neked is kell! Nagyon!
mieza

Kép

:D :cry: :D :cry: :D :D :D

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

ÖÖÖ, ez mit jelent?
Én még nem teszteltem, így nem ér!! :lol:
mieza

Nu, akkor most gyorsan visszaolvasok!

Addigis, folyamatosan mennek a drukkok a maiaknak, Navared, Heni, Angyalka, Vayacon, és persze mindenkinek!!!!! (Iigy csak nem hagytam ki senkit... :) )

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Muzsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!! :))))))))

Hát ettől volt úgy tele a gatyóresz????? :))))

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!! :) Jippijéééééééééé :)
andrea-1

Muzsi, hát ez pozitív, nem? Akkor mik ezek a görbe szájú emotikonok a smileyk között?
Nagyon nagy gratula, de én cseppet sem lepődtem meg!!!! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?