Hát én már itthon is vagyok, ma nagyon hamar végeztünk. Hát nincsenek túl jó hírem
sajnálom, h. újra nem az igazi Navi van itt, de majd csak előbújik... most a sírós ül a gép előtt
Mnyh-m nem rossz 7-es v. 8-as nem emlékszem, viszont a tüszőim azok lusták mint a múltkor is... azaz szegénykék inkább nem tudnak nőni rendesen az endotól... kész vagyok ettől mint a házi feladat
Most duplázunk cuccosból, aztán szerdán kiderül vagy beborul...?!
Zsuuuuu, neked hogy volt? Írtad, h. volt h. 6 Merionalt kellett szúrnod, mert nem indultak be a tüszők! Ez még az őszi első kísérlet volt vagy most, mielőtt/mikor sikerült a baba??? Kérlek nyugtass meg, h. van remény!!!
Macs, igen, azonnal rájöttem, h. Te vagy az! Vayaconnal (és párjával) álltam ott elől, mert rögtön lecsaptam rá, ahogy bejöttek! Mondtam is neki, h. te voltál szerintem! Csak nem teljesen értettem miért is mégy be-ki... aztán rájöttem, h. a fagyasztás miatt! Csak azt hittem később jössz...
Mostanra biztos tudod, h. feléledtek-e a petécskék, nagyon szorítok!!!
Ha az arcmemóriám jól működik, akkor én Angyalkát is láttam kb. fél és 3/4 8 körül jönni! De nektek is később "kellett" volna érkezni vagy nem?
Aztán a fantasztikus hírek után már nem mentem megkeresni Téged és Henit, nem lettem volna túl jó társaság...
Muzsi! Teszt??????????
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kúráld magad ezerrel!
Zsuzsi, szia! Jó h. jössz
de jöhetnél gyakrabban is!
Ancsyka, én is üdvözöllek nálunk!