Sziasztok kedves fórumozók!
Nem tudtam jönni a hétvégén, mert ledöntött a nátha a lábamról. Már kezdem összeszedni magad, de komoly harcokat viivtam a döggel… Hál istennek lázam nem volt, de azért egy kis hőemelkedés (37,1) jól rám ijesztett. Mostanra a pirosss orr és a érces hang maradt. (És nem mint átmulatott éjszaka nyomai)
Egyébként az idegeim teljesen ki vannak. Holnap reggelre tervezünk egy tesztet, de folyamatosan betojok a gondolattól, szal nem tom még mi lesz. Egyébként néha menzis tüneteim vannak, csak rövidebb ideig tartanak és nem olyan erősek. Nem tudom, hogy ezt mire véljem, megpróbálok nem kombinálni...
Sajti, hát a tenger gyümölcsei nálam nem befutók… Párszor beleestem már a csapdába, hogy na, próbáljunk ki most valami újat, de mindig az lett, hogy a férjecském kinevetett és nekem adta a fél kajáját…
Látom kedden punkció!++++ Tuti siker a beporzás!
Naon cuki az új vonalzód!
Navared, jó látni, hogy jobb már a kedved! Ez a Navared már jobban tetszik!
Hétfői uhun csak jókat fogsz hallani!!++++ Tőlünk nem kérdezték, hogy hogyan szeretnénk a megtermékenyiitést. Illetve ki kell tölteni azt a sokoldalas nyilatkozatot a lesziivás előtt, nos ott sztem van valami ilyesmi rész, ahol alá kell iirnod, hogy szeretnél-e ICSIt. De erre nem vennék mérget, ugyanis sztem én nem iirtam alá az ICSIvel való megtermékenyiitést, mégis az áll a zárón, hogy ICSI volt… Nem tudom, hogy miért lett ICSI, ugyanis nekünk Szűcs doki meg is diicsérte az uramat a spermaképéért. Lehet, hogy azért az is számiit, hogy hány petesejtet tudtak lesziivni és hogy mikorra tervezik a beültit.
Pancsi, bizti nagyon aranyos lett a kislányod mint gésa. Fúúú, fánkot meg mennyire tudnék most enni!! Húzós lehet, hogy hétvégén is dolgoznod kell. Hát, ha felmerül benned, hogy a főnök az elbocsátásodon töri a fejét, akkor érdemes lenne bevinni egy igazolást, hogy jártok kezelésekre. Ez ad valami védettséget. Pontosabbat a lányok közül valaki tuti tud mondani. Talán Heni vitt be ilyen papiirost. Most olvastam, Vörösmacs! És Vicky is…
Vörösmacs, sztem nagyon jó dátum a szüléshez!!
Mind a 6 petécske felébred épen és egészségesen!
Kocsog főnök!Kár hogy nem tört be az orra, amikor rávágtad az ajtót!!
Vayacon, holnapra nagy nagy drukk az inszemhez!Katonák majd csak úgy menetelnek szépen, s gyorsan!
Mezsu, szia! Sajnálom, hogy ennyi lombikon túl vagy. Remélem találsz majd neked való dokit a BMC-ben! Én Szűcs dokihoz járok, ő lényegretörő.
Dorkabab, szerintem a doktornőnek van magánrendelése. Valaki járt a fórumon korábban, aki hozzá jelentkezett be magánrendelésre.
Mieza, remélem jól vagytok mindannyian!! Huhu, ez a csodaszer tényleg érdekelne ám!Úgyhogy várom majd a tutti beszámolót!
Heni, Heni, Heni, Heni! Hát mit látok?! Remélem ahogy haladok az olvasásban, úgy jön vissza a rendes éned. Az, amelyik pozitiiv!!Hejj, hejj, persze, hogy minden rendben lesz. 3 babó??!?! Na, ne viccelj! És el mertél szontyolodni?!Úgy befészkelik magukat, hogy öröm lesz nézni a pozi tesztedet! Gondolj csak bele: szupi mnyh, 3 babó, hétfőn már harmadik naposak lesznek!.................................?? Na ugye!!
És egyébként meg egy kell a babácskához!Persze értem én, hogy elkettyentél, mert hát a 11ből indultál ki. De hát nincs is szükség ennyire!! 100%-át kapod annak, amit megkaphatsz, szal tessék örülni!
Angyal, holnapra hatalmas drukk!!
Vicky, Barbus a képen nagyon édesen alszik..Ezeket az időket kéne kihasznélnotok! (Okos tipp, ugyi?) A bátyám felesége is azt mondta az első lurkó után, hogy nem szül többet. Most hat hónapos terhes a másodikkal.
Zsuzsi.bmc, mennek a menzimanók, hogy mihamarabb megjöjjön!!
Ancsyka, szia! Mihamarabbi babusodást!!