Új privát üzeneted érkezett!

SajtZT, az én uram szigorúan akkor nyomja, amikor én már ágyban vagyok, mert nem szeretem amikor káromkodik és idegeskedik, így meg nem hallom. Illetve amikor jön a haverja játszani, akkor menekülök itthonról. De igazad van, inkább ilyen hobbi, mint csajozás piálás drogozás.

ZT drága köszi a laptetűt, így más van 1 és 1/4 (utóbbi Navitól) tuti a siker. :lol:

Na most már tényleg megyek. :P
vayacon

Sziasztok csajok

Kicsit megnyugodtam, hogy nem csak az én uram számítógépezik.. :D ő lövöldözik...de szerencsére van hangtompítója, így én nem hallom a nagy háborút!
Vendég

Zsu Kismami:
Ó, a háborút hagyjuk csak a férfiakra!
Nekünk is van fejhallgató, úgyhogy csöndben nyomja, csak néha hallok egy-két cifra káromkodást, ha v.ki nekiment a versenyautójának... :D
Hogy érzed magad?

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti, káromkodás az van nálunk is, egyébként tényleg jobb, mintha kocsmázni járna... Jól vagyok köszi! :D Már alig várom, hogy Te is kismami légy!!! Nagyon drukkolok!
Vendég

Sziasztok!

Szép havas reggelt mindenkinek!!! Bár nekem személy szerint már a faxom kivan vele!

Jelentem nagyon jól vagyok, az alvással bekebeleztem az összes +++++ enerdzsit, felvagyok töltődve, kismamiságra készen állok :)

csajok én holnap 9-10 körül megyek, , szólítsatok le, mert nem ismerek fel senkit!!!! Gyogyka vagyok arcmemóriailag!

Keksz téma: pont ma reggel kérdi a párom, hogy akkor most, hogy szülők leszünk, meddig nincs hancúr. Mondtam is neki, hogy készüljön, mert 2-3 hónapig biztosan nem, max polírozás :) :) :)

Be kell vallanom elúsztam egy kicsit a táblival, segítsetek már légyszi, hogy kinek mikor mi lesz :oops:

Jahh, még egy kérdés: tudtok valami homeos "nyugtató"félét, amit szedni lehet ilyenkor? Nem ilyen Sanaxfélékre gondolok, valami lazítófélére

Köszi
Puszi mindenkinek

BMC / babaprojekt

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Muzsi kismami? Tele már a gatyó???

heni77

Heni:
Nekem 9-én punci lesz, 1. lombikügyileg.
Nemtom, talán a Sedogelat... Nézz utána a guglin, asszem gyógynövényes.
A párod hancúrléce olyan fényes lesz, hogy este nem kell felkapcsolnotok a lámpát, majd az világít! :lol:

Na, rohanok dolgozni.. :?

Pá Drágáim!
sajt@

Ja, nem tudom miért nem mondják el, hogy nem lehet keksz a beülti után. Nekem anno W. doki mondta, és azért nem lehet állítólag, mert az orgazmus során enyhébb méhösszehúzódások lehetnek, és így a már beágyazódott embrió lelökődhet a méhfalról.

Úgyhogy csak óvatosan !!!!!!!

heni77

A francba, akkor orgazmus sem lehet csak úgy?! :cry: :?
No, majdcsak kibírom v.hogy, ez legyen a legkevesebb... :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Köszi punci :lol: :lol: :lol:

Jajj az őszinte vallomásom Sajtikám!!
Szal alacsonyabbnak és dundibbnak gondoltalak!!!!! Ennyi az egész!!!! De ez csak egy elképzelés, amilyennek gondoltalak a fejemben!!!!

heni77

Sajti!

lánypolír sem!!!!!!!!! :) :) :) Nem a botkormány miatt nem lehet, szal ennek is lőttek, csá orgazmus!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegnap eszembe jutottál, mikor beb@sztam egy szelet tortát - szia IR dögölj meg!!! :lol: :lol: :lol:

heni77

Szép napot Lányok!

Zsu:pénteken kérdezz rá erre a dologra,bár furcsa hogy nem mondta a drnő,nekem minden egyes alkalommal a számba rágta Sz. ügynök :lol: hogy még nem lehet.

Szóval csajok kitartás ez ügyben,én már a végét járom.....lálálá :lol:
Nem mondom néha mindkettőnkön érződött a feszültség,szerintem a no keksz miatt,de ügyik voltunk nagyon :wink:

Azt hittem csak az án Uram káromkodik cifrákat játék közben :oops: :lol: :lol:
Nálunk is megy a PS2 ezerrrel,de én sem bánom,hiszen valamilyen formában itthon van velem.

Kép
marianna82

heni: Először is nagyon drukkolok neked holnapra. Remélem ez most sikerülni fog és neked is lesz egy (vagy több) olyan kis szuszogó-ordító-pelenkát telecsináló csomagod, mint nekem. Nagyon jó dolog a gyerek, de nagyon nehéz is. Nem gondoltam volna. Másodszor meg: a táblában átírnád Barbus születési súlyát? Csak 2480 gr. volt a drágám. Azóta már persze sokat nőtt.

sajt: Neked is mennek a drukkok. Ha ez megnyugtat a keksszel kapcsolatban, nekem a 28. héttől mondta a doki hogy nem lehet keksz. Most meg még 6 hétig. Már alig várom hogy leteljen, bár a purgyé a legjobb fogamzás gátló.
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Viky, jó hallani felőletek!!! :D :D :D

[quote]l írta:ánypolír sem!!!!!!!!!
júúj lányok szerintem becsinálnak a zúgolvasók ezektől a szövegektől, mindesetre én a hasamat fogom.. nagyon jó duma... :lol: :lol: :lol: hát ez van, de legyen ez a legkevesebb a cél érdekében, én így vagyok vele....

Lányok a Crinone gél - erre az van írva, hogy reggel kell betölteni a lyukba.. én miért gondoltam azt, hogy este kellKép Kép :? :? ????? Nekem K. ügynök nem mondta, hogy mikor. Nektek van erre valami instruálás? Valaki már írta, hogy szintén ezt kapta.
vörösmacska

Heni, örülök, hogy jól vagy :D :D :D , továbbra is szorítok a gombócaidért Kép

írd be nekem légy szíves, hogy petesejt felovasztás, megtermékenyítés febr. 8. :wink: köszönöm

Mind a hat petesejt fel fog ébredni Kép
Mind a hat megtermékenyül KépKépKépKépKépKép Kép
vörösmacska

Hello csajok!

Vayacon:Szia!egészséges félelem vagyis talán izgalom van az emberbe így inszem előtt de ennél az érzésnél az még jobb hogy tudod megvolt a beavatkozás,és bízol benne hogy sikerül!!!!!!!komolyan jó érzéssel tölti el az embert ha lehetőséget kap "segítséget",a gyermek áldásra :lol: :lol:
nekünk azért kell terminált mert 2 inszem nem lehet egymás után és bár ezt a hónapot kihagyom vizsgálat miatt de a hónapok gondolom azért mégis egymást követik de rohadtúl nem fűlik hozzá a fogazatom!!!!!!!!!!!!ez van!

holnap aztán mindenkinek nyugalom ,türelem :lol: :lol:
leendő kismamiknak nyugalom kell :!: :!: :!:

Vicky:hogy vagytok?piciny kislányod?kis tündérke :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Jó délelőttök Jánykák!
Most csak gyors bekukk, mert mindjárt megyünk szülőkhöz potyázni :D

Heni, esetleg Valeriána... ez is enyhe cucc, de jó, azt mondják az öregek. Bizti lehet kapni herbáriában is!

Sajti, látom elemedben vagy ma is :lol: tök jó!
A Zénpárom "csak" pókerezik a sz.gépen, de vadul ám... Ha pedig sörözni támad kedve, a házban laknak barátaink, azokkal ülünk össze és így se kocsma, se nők, se drog, csak nagyon néha egy kis vízipippanytúzás :lol: de csak gyümölcsös cuccal, nem fűvel! Azt meghagyjuk a nyulaknak.

Hát lányok, ez tényleg gáz, mármint a kekszmentesség... de kibírjuk valahogy, csak bohócpolír, h. legalább a Zurunknak jó legyen :wink:

Vaya, akkor megyek a pink után és ne feledd a dvd-t ám! Köszi :D
Minden rendben lesz meglásd, nagyon szorítok!

Holnap jó sokan leszünk a béemcében (ez nagyon teccik :lol: ) Mindenkinek szuper napja lesz!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

vörösmacska: Kicsit kevés időm van Barbus mellett és így ezt a fórumot csak ritkán tudom olvasni. Sajnos kicsit lemaradtam.

sting: Jól vagyunk sokat gyarapodtunk. 2360 gr-mal jöttünk haza és most már 2610 gr-osak vagyunk. Teszek fel képet, de az aláírásomban benne van az oldala és ott vannak fent a róla készült fotók.

Kép

Most kezd el leesni, hogy mi ez a bohócpolír! :D Olyanok vagytok! Nálunk a terhesség végén ez sem volt nagyon, mert nem tudtam nem felhúzni magam és nem lehetett, mert nyílt a méhszájam. Most meg már valami lehetne, de a tegnapi próbálkozásunk kudarcba fulladt, mert ordító gyerek mellett nem igazán tud ráhangolódni az ember. Meg még nincs is minden rendben teljesen odalent. A varrataim mondjuk már felszívódtak és az aranyerem sem fáj, de van egy vérömlenyem ami elég nehezen szívódik fel. Szóval ivarkodjatok helyettem is. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Barbus, de gyönyörűűű! Gratulálok!

na megyek túrós palcsintalant gyártani
vörösmacska

maccs: én írtam a gélről és Z azt mondta nekem, hogy este a lefekvés előtt nyomassam fel.., de ha jobban belegondolunk igaza lehet, hisz így a legtovább marad azon a helyen ahová sikerült fellőnöd. :)

mariann: köszi a gratulációt

sajti: köszi a zenéket

Csajszik: Az összebújásról nekem is az a véleményem, hogy pár hétig a beülti után, fő a biztonság: no sex

Vicky: gratulálok a kis szépséghez!!
:P
Csajszik? már nem is tudom ki kérdezett, vmi. gyenge nyugtatóról: hát a Sedo, az az, nagyon gyenge még vezetni is lehet vele és csak gyógynövényból készült,

Janka

Kép

Kép
janka78

Heni: szurkolok, drukkolok neked a holnaphoz!!

Csajszik: addig játszanak az Zurak amíg nincs gyerek, mert utána....
Jön a mennyország és a tennivalók sokasága a kis csöppséggel, csöppségekkel :P

Janka

Kép

Kép
janka78

Csajócák!Lenne egy kérdésem: főként azoktól akik Z-hez járnak, de más is érdekel, szóval a zsebbe v. kézbe dugdosós pénzről, ti adtatok valamennyit eddig a dokiknak, mert megmondom őszintén, hogy én még nem és most is elég csehül állunk anyagilag, a férjem hallani sem akar erről.
:?: :?: :?:

Janka

Kép

Kép
janka78

Zsu: hogy vagytok? Sajnálom, hogy nem egy napon megyünk uh-ra, természetesen ma is elfelejtettem a tesztet, na majd holnap igaz egyedül leszek a kisfiammal, így ez megnehezíti a feladatot :roll:

Janka

Kép

Kép
janka78

janka: Én nem adtam a dokinak semmit és nem éreztem magam hátrányosan megkülönböztetve. Talán csak annyiból, hogy volt aki hamarabb bejutott hozzá. Az utolsó uh-n akartunk neki adni egy üveg piát, de egy héttel korábban mentem vissza barnázás miatt és akkor nem ezzel foglalkoztam. Majd talán ha visszamegyünk a zárójelentésünkkel.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Úgy látom, mindenkinek játékos kedvű párja van. :lol:

Lányok még a kekszezéssel kapcsolatban. Inszem után ugye azt írjátok, hogy érdemes próbálkozni. De lehet végig, amíg tesztelek? Vagy inkább csak közvetlenül utána?

Sajt ZT jó a vonalzód, teccik.

Heni megleslek a wiwen, próbállak majd megismerni, bár én sem vagyok olyan jó ebben. Nekem írd be légyszi: 8-án inszem.

Vicky, gratula a lánykádhoz, nagyon szép. Hát igen, mondják, nagyon nehéz az eleje, nem olyan rózsaszínű, mint ahogy gondolná az ember. Később azért könnyebb lesz valamivel. (nem tapasztalatból mondom, csak láttam ikertesómon miután megszületett a keresztfiam).

Sting hát nagyon fura ez a terminált együttlét dolog, én úgy hallottam h a szabály szerint 30 napon belül nem lehet 2 inszem. Az nagyon fura mér nem lehet egymás után 2x úgy h kihagytok egy hónapot. Mi ennek az értelme, nem tudom..

Navi jó lesz élőben talizni és viszem a dvd-t, nem felejtem.

Szerintem ma már nem jövök, rendbe rakom magam holnapra, összepakolom a cuccokat stb. Gondoljatok rám, meg a többiekre is :wink:
vayacon

Köszi Janka a p.géllel kacsolatos útmutatást :) !
vörösmacska

Heni, visszajelöltelek :lol: Vidám kis pár vagytok :D Most szőke vagy vagy barna?
vayacon

Heni:
Most olvasom, hogy mit is írtam reggel! :lol: :lol: :lol:
"Punci lesz" = Punkci lesz :arrow: punkciót akartam írni, bocsi... :lol: :lol: :lol:
Végül is lehetek még alacsonyabb és dagibb, ha babásodom (a súly alatt esetleg összébb megyek, netán picit meghízom...) :wink:
Ma ebédkor egy fél flódni lecsúszott, akkor nemcsak én vétkezem néha... :)

Marianna:
Neked már kifelé áll a rudad, a tilalmakból, milyen jó is lehet. Ha más is kibírta, akkor én is ki fogom! Kép

Vicky:
Köszi!
Én már anno meglestelek titeket Barbussal, de hát nem lehet vele betelni!!! :D
Milyen rendes vagy, hogy hozzzánk is írsz most, pedig bizti kevés az időd, energiád leköti a picur. A vérömleny meg monnyon le!!!

VMacs:
Sajna én nem tudnék a p.na gélről mit írni, nem kaptam olyat.

Navi:
Mi nem szívunk semmit, bár egyszer kiprószáltuk a vízipipát egy nyaralás során. Nem volt se rossz, se jó... Meghagyom másoknak.

HOLNAP HÉTFŐ!!! MINDENKINEK fénysebességgel és gigantikus mennyiségben mennek a drukkjaim !!! :D

Janka:
Szerintem sem kötelező manit adni a dokinak, ezt mindenki döntse el maga, hogy bírják anyagilag egyáltalán. Épp elég sokba vannak a gyogyók, tuti nem várja itt egyik orvos sem, hogy kap - ha mégis, akkor biztos örül neki.

VayaZT:
Akkor éljen a borotva és egyebek, jó szépítkezést! Nagyon szorítok nektek!!! :D
Utána pihenj sokat, hogy estére felkészülj! :wink: Inszem után szerintem akármikor és akármennyit szabad szerelmeskedni.

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok lányok!
Hát nagyon témaba vagytok hancur ügyben. Milyen jó mi még élvezzük az életet. :D :D
Apáék lementek a jégre korizni Így most szabad a fórum.
Sajtocska naon édik vagytok de ez nem ér hogy csupa ovis a kép.
Tán igy meg sem ismernélek. De a póénjaid nagyon csípem :lol: :lol:
Kedden lesz a puncióóóó és már a héten vissza is kapod a lurkókat!!!
Bátor sajtika legyél!!
Heni Nava Angyal Vaya hát egész fórum találkozó lesz a béemcében.
Mindötökért szorítok itthon hogy minden simán mennyen. Hétfő este alapos beszámolót kérünk. :D :D

Viky nagyon cuki a babuskád. Kívánom hogy kieggyensúlyozott legyen és boldog és egészséges és..... minden jót nektek.Néha azért gyere.

Muzsi neked már lehet jövöhéten kiderül az örömhír?Neked is szoritok!!! :D Amúgy hogy érzed magad?

Tegnap csak zugot olvastam de azért itt voltam,csak nem volt kedvem semmihez a fönököm egy t..ű jó felidegelt.Nekem most pont erre van ám szükségem. Lehet hogy ki akar tenni mert terhes akarok lenni. Ti megmondtátok hogy jártok meddőségibe? Az elején olyan normális volt vele, és mindig érdeklődött hogy mi van. Most meg mintha elvágták volna. Én úgy gondolom bár ne legyen igazam hogy minket is utol ért a leépítés.És persze attól akar megvállni aki amúgy is el fog menni szerintem. Úgyhogy most egy kicsit szomcsi vagyok :cry: De nem is terhellek titeket a hülye nyavival.
Csak olyan jó volt kiirni magamból

Kép
Kép
pancsi76

Ja a mani témához fűzném.
Én a férjecskémre bíztam a dolgot hogy ő adja ha akar nem mindig tudunk mi sem nyomni de 2-3 alkalmanként egy Széchényit ad Sz ügynöknek. De mindenki maga dönti el,szerintem sem kötelező. Velem mindig úgy bánik ahogy. Nincs külömbség. :)
De nekem a sima nögyogyim is privát de nekem ez sokkal fontosabb.
Külömben a barátnőm májusban szűl tudjátok már írtam és ő neki az orvos kerek perec megmondta hogy a szülés 100 guriga.Hát én lehet hogy egy kicsit le vagyok maradva elájultam :oops:

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi, nyugodtan írd ki ha valami bánt!!! Nem tehet ki a főnököd! Nem tehet ki, mert védettség alatt áll, aki asszisztált reprodukciós kezelésben részesül, de persze ehhez vinned kell róla papírt.
Nekem is rohadt k@cs@g a főnököm, 10 éve ismerjük egymást, 6 éve van a cég. Eddig volt ő és voltam én (nem félreérteni, de tényleg!!) és utána jöttek a többiek. Tudja, hogy 4 éve babát szeretnénk, eddig mindig drukkolt meg érdeklődött, mint a tiéd és amióta bejelentettem, hogy lombikra megyek, begyorsultak az események, azóta tök bunkó, átnéz rajtam. Pénteken úgy jöttem el, hogy rávágtam a szobaajtót, felöltöztem és köszönés nélkül távoztam, nagyon felhúzott :twisted: :twisted: :twisted: . Most éppen nekiálltam megcsinálni neki azt a kimutatást, amivel felidegelt, de megcsinálom, mert a Zuram azt mondta ne vágjam magam alatt a fát, de nagyon elegem van :evil: :evil: :evil: belőle ..... Nem beszélve arról, hogy le is néz amiért nem lehet természetes úton gyerekem, mert persze neki meg véletlen egyéjszakásból lett terhes a volt felesége. De most sz@rok a fejére, vittem papírt a béemcéből, persze magamnak, mert én vagyok az irodavezető :lol: :lol: :lol: Sebaj eltettem az anyagomba, meg be is szkenneltem, hogy meglegyen mert én mindent kinézek már belőle, pedig nagyon kedveltem, de sajnos mára már elfelejtett ember lenni :evil: :evil: :evil: egy szörnyeteggé tette a pénz, a hatalom és a nagyratörési vágy..sajnálom, hogy egy rocs.....
vörösmacska

vayacon: Hajrá inszem. Biztos könnyebb lesz a gyereknevelés, de mindig lesz valami. Most hasfájós, utána meg jön a fogzás. De ahogy apa is szokta mondani: Nekünk kellett. Inszem után szerintem lehet kekszelni, nem emlékszem ellenjavallatra.

sajt: Próbálkozom, de holnaptól már apa megy dolgozni, szóval kíváncsi leszek mennyi időm lesz. Bár amíg nem mehetünk ki a lakásból, addig tudok jönni.

pancsi: Törvény szerint nem rúghat ki, ha aláír egy papírt a dokid és ezt bemutatod a főnöködnek és ő hivatalosan átveszi. Olyan védelem alatt állsz, mintha már terhes lennél. Persze megoldják a akarják, de én így intéztem. Csináltam egy papírt a törvény szövegével, ezt aláírattam a meddőségis dokimmal és átvetettem a főnökömmel. Mondjuk nálunk is volt leépítés, de engem egyébként sem érintett volna. Szüléses pénzt én nem kérdeztem a dokimtól, de ennyit kellett volna adnom. Majd a 6 hetes vizsgálaton adok neki, szerintem 65-öt, mert ennyi az anyasági. 20-t kapott a szülésznő, de ő megérdemelt volna többet is.
vicky79
Budapest III. kerület

heni, nekem beírhatod, hogy nem sikerült.
Lányok, holnapi napra nagy kalappal!
dorkabab

Macs ment egy privi

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi válaszoltam!

Kép Holnapi beavatkozásokhoz: Kép
vörösmacska

Vicky: ki volt a dokid?

Vörösmaccs: nincs mit!

Sajti, Pancsi: Sajna 210ezret költöttünk erre a lombikra és hát nagyon mínuszba vagyunk, egy fillérünk sincs, de megérte, mert sikerült. Szerintetek, ha viszek egy whiskyt és/vagy agy jó bort ami van itthon ahhoz mit szólna és ha nem szereti?
Néha volt olyan érzésem, hogy várta volna a pénz.

Pancsi, ne idegeskedj, az most neked egyáltalán nem hiányzik, és papírt mielőbb vigyél a BMC-ből és dörgöld a főnököd orra alá. :lol:

Sziasztok lányok jó éjszakát!

DRukk a holnapi BMCseknek!!!! :P

Janka

Kép

Kép
janka78

sziasztok Csajok,

ritkán írok ide a fórumra, talán páran még emlékeztek korábbról.
szuper az a sok pozitív energia ami itt árad és amivel segítitek nem csak egymást, de a hozzám hasonló zugolvasókat is! :D
köszönöm Nektek, nagyon jó kis csapat vagytok!

mi október óta járunk a bmc-be és elvileg a következő menzinél kezdhetnénk az első inszemet, csakhogy a következő menzi nem akar megérkezni. így csak várakozunk. :('

Vicky! gratulálok Barbihoz és sok örömet kívánok!

Heni, Angyal, Vayacon, Navared, Varázsló Vörösmacs!
küldöm Nektek a hétfői beavatkozásokhoz a pozitív energiákat!!!

a kismamiknak problémamentes babavárást!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Szia Zsuzsi, emlékszünk rád! :lol: Ha a menzi nem akar megérkezni az jó is lehet :wink: vagy nem? Jó lenne ha baba lenne a dologban!
Ha mégsem, akkor mielőbbi sikeres kezdést kívánok: Kép

Köszi a drukkot!
vörösmacska

köszi a macsekvarázst! :D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Na kész vagyok szenyó fönökömnek a kimutatással :twisted: :evil:

Janka írtam privit.

Puszka, jó iccakát, megyek...
vörösmacska

Sziasztok Csajok!

Ebben a fórumban új vagyok, de én is a BMC-ba járok és jó lenne másokkal dumálni, akik szintén oda járnak :)
Kicsit visszaolvastam és sok jó dolgot megtudtam...., mint például, hogy papir ellenében nem tehetnek ki a munkahelyemről :)
kicsit már aggódtam ez miatt :roll:
ancsyka

Kép Szia Ancsyka, igen, ez nagyon fontos tudni mindenkinek aki ilyen cipőben jár. Akkor ezek szerint neked sem könnyű összegyeztetni a munkahelyeddel.
Lombikozol, inszemezel, hol tartotok?

Most tényleg megyek, holnap jövök majd.

Csókjaim!
vörösmacska

dorkab: Nagyon sajnálom.

janka: Melyik dokimra gondolsz? Akinél szültem? Nem a Jánosban szültem, hanem az ÁEK-ban és Szabó György volt a dokim. Nagyon meg voltam vele is és a szülésznőmmel is elégedve. Nagyon fájdalmas, de nagyon szép élmény maradt bennem a szülés. Bár a szülőszobán azt mondtam hogy nem szülök még egyszer, de most már nem így gondolom. Pedig még nem mostanában fogok szülni. A terhesség is hiányzik, szeretnék majd még egyszer nagy pocakot és mocorgó porontyot. Remélem ezt mindannyian megtapasztalhatjátok majd. Egyébként a bmc-s dokim meg először Wiegand volt és most meg Zeke. Nála sikerült a baba a 4. inszemre.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Köszönöm nektek ezt a hétvégét, hogy ismét olvashattalak titeket. Nagyon jó hangulatú csapat vagytok tele energiával!

Mindenkinek megy a nagy drukk ezerrel, sőt többel! Reméljük a holnapi és a jövőbeni babaesőben!

üdv

kispatak
Vendég

Vörösmacska!

Persze, nekem is az volt a melóban, hogy elöször persze*-persze, most meg megy az arc húzogatás már, hogy feküdni kell otthon vele :roll:
Én lombik programon vagyok...január közepén volt az első, az sajnos nem maradt meg, Szűcs dokim közölte, hogy csak kémiai terhesség volt :cry:
Nem könnyű elfogadnom, de csinálni kell tovább, igy ha most nem marad vissza semmi az előzőből, akkor most egy ciklus kimarad és elvileg márciusban visszakapom a fagyó baby-ket :P (persze csak a nagy pénzösszeg befizetése után)
:roll:
ancsyka

Egyre több jót hallok és olvasok a Zeke dokiról :)
Lehet orvost kéne váltanom .... :roll:
ancsyka

ancsyka: Szerintem gyakorlatilag mindegy melyik doki csinálja a dolgokat. Nekem ugyan csak W. és zeke csinált inszemet is és vizsgálatokat is, de szerintem mindegyik doki jó.
vicky79
Budapest III. kerület

Janka, köszi jól vagyunk, remélem ti is! :) Lehet egyébként, hogy mégis csak találkozunk jövőhéten mert a férjemnek pénteken alkalmassági vizsgálatra kell mennie, és akkor elmegyünk csütörtökön, remélem nem lesz baj belőle, de lehet előbb odatelefonálok!
Egyébként mi is szarul állunk anyagilag, és sokat gondolkozunk, hogy mit kéne vinni a dokinak és a biológusnak...

Zsuzsi, én is emlékszem rád, gyere sűrűbben, ha van kedved! :)

Ancsyka, üdv itt is! :) Hajrá márciusi lombik!!!

Akik holnap mennek beavatkozásra, mindenkinek mennek a drukkok!!!++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok kedves fórumozók!

Nem tudtam jönni a hétvégén, mert ledöntött a nátha a lábamról. Már kezdem összeszedni magad, de komoly harcokat viivtam a döggel… Hál istennek lázam nem volt, de azért egy kis hőemelkedés (37,1) jól rám ijesztett. Mostanra a pirosss orr és a érces hang maradt. (És nem mint átmulatott éjszaka nyomai)
Egyébként az idegeim teljesen ki vannak. Holnap reggelre tervezünk egy tesztet, de folyamatosan betojok a gondolattól, szal nem tom még mi lesz. Egyébként néha menzis tüneteim vannak, csak rövidebb ideig tartanak és nem olyan erősek. Nem tudom, hogy ezt mire véljem, megpróbálok nem kombinálni...

Sajti, hát a tenger gyümölcsei nálam nem befutók… Párszor beleestem már a csapdába, hogy na, próbáljunk ki most valami újat, de mindig az lett, hogy a férjecském kinevetett és nekem adta a fél kajáját…
Látom kedden punkció!++++ Tuti siker a beporzás! :)
Naon cuki az új vonalzód!

Navared, jó látni, hogy jobb már a kedved! Ez a Navared már jobban tetszik! :) Hétfői uhun csak jókat fogsz hallani!!++++ Tőlünk nem kérdezték, hogy hogyan szeretnénk a megtermékenyiitést. Illetve ki kell tölteni azt a sokoldalas nyilatkozatot a lesziivás előtt, nos ott sztem van valami ilyesmi rész, ahol alá kell iirnod, hogy szeretnél-e ICSIt. De erre nem vennék mérget, ugyanis sztem én nem iirtam alá az ICSIvel való megtermékenyiitést, mégis az áll a zárón, hogy ICSI volt… Nem tudom, hogy miért lett ICSI, ugyanis nekünk Szűcs doki meg is diicsérte az uramat a spermaképéért. Lehet, hogy azért az is számiit, hogy hány petesejtet tudtak lesziivni és hogy mikorra tervezik a beültit.

Pancsi, bizti nagyon aranyos lett a kislányod mint gésa. Fúúú, fánkot meg mennyire tudnék most enni!! Húzós lehet, hogy hétvégén is dolgoznod kell. Hát, ha felmerül benned, hogy a főnök az elbocsátásodon töri a fejét, akkor érdemes lenne bevinni egy igazolást, hogy jártok kezelésekre. Ez ad valami védettséget. Pontosabbat a lányok közül valaki tuti tud mondani. Talán Heni vitt be ilyen papiirost. Most olvastam, Vörösmacs! És Vicky is…

Vörösmacs, sztem nagyon jó dátum a szüléshez!! :) Mind a 6 petécske felébred épen és egészségesen!
Kép
Kocsog főnök!Kár hogy nem tört be az orra, amikor rávágtad az ajtót!!

Vayacon, holnapra nagy nagy drukk az inszemhez!Katonák majd csak úgy menetelnek szépen, s gyorsan!

Mezsu, szia! Sajnálom, hogy ennyi lombikon túl vagy. Remélem találsz majd neked való dokit a BMC-ben! Én Szűcs dokihoz járok, ő lényegretörő.

Dorkabab, szerintem a doktornőnek van magánrendelése. Valaki járt a fórumon korábban, aki hozzá jelentkezett be magánrendelésre.

Mieza, remélem jól vagytok mindannyian!! Huhu, ez a csodaszer tényleg érdekelne ám!Úgyhogy várom majd a tutti beszámolót!

Heni, Heni, Heni, Heni! Hát mit látok?! Remélem ahogy haladok az olvasásban, úgy jön vissza a rendes éned. Az, amelyik pozitiiv!!Hejj, hejj, persze, hogy minden rendben lesz. 3 babó??!?! Na, ne viccelj! És el mertél szontyolodni?!Úgy befészkelik magukat, hogy öröm lesz nézni a pozi tesztedet! Gondolj csak bele: szupi mnyh, 3 babó, hétfőn már harmadik naposak lesznek!.................................?? Na ugye!!
És egyébként meg egy kell a babácskához!Persze értem én, hogy elkettyentél, mert hát a 11ből indultál ki. De hát nincs is szükség ennyire!! 100%-át kapod annak, amit megkaphatsz, szal tessék örülni!

Angyal, holnapra hatalmas drukk!!

Vicky, Barbus a képen nagyon édesen alszik..Ezeket az időket kéne kihasznélnotok! (Okos tipp, ugyi?) A bátyám felesége is azt mondta az első lurkó után, hogy nem szül többet. Most hat hónapos terhes a másodikkal. :)

Zsuzsi.bmc, mennek a menzimanók, hogy mihamarabb megjöjjön!!

Ancsyka, szia! Mihamarabbi babusodást!!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

:lol: :lol: :lol: :lol:
Most küldött vissza a férjecském a géphez, hogy örjöngjek egyet a laptető miatt!!!Mert persze rögtön mentem megölelgetni őt, amint eszméltem, hogy mit csiiptem el... :lol: (Csak jelzem, hogy sosem volt még, és holnap reggel szeretnénk tesztelni egyet....jajjj, de fosok....)

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?