Új privát üzeneted érkezett!

Főleg, h. lapalja is!!! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vayacon de izgi, küldöm hétfőre a varázslatot az inszemhez : Kép

Mezsu üdv itt, szerintem Konc Tanár úrhoz vagy Zekéhez menj, de kérdezz meg másokat is.

Dorka én úgy tudom, hogy a Skribának van magánrendelése méghozzá valahol vagy a Moszkva térnél vagy a Délinél és a Zekének is biztosan tudom, én meg Tanár Úrhoz járok, neki is van, oda megyek inkább amikor csak tudok.

Heni Heni Heni, Kép tényleg nem megszokott tőled a negatívosodás, sírd ki magad ha jobb, de aztán fel a fejjel. Szerintem 5-ből 4 az nagyon jó :D :D , én naaaggyon-nagggyon kiegyeznék ezzel :lol: :lol: és különben is már egy csomószor hallottam, hogy másnapra a elmaradottak is beindulnak, :lol: úgyhogy szerintem semmi okod az elkeseredésre. Egyébként az mindegy, hogy mi volt, hogy az utóbbin blasztók voltak, mert ez már a múlt, tudod előre kell nézni és nagyon-nagyon örülni annak ami van, mert eljutottál idáig és az fantasztikus dolog. :) :) :) Így hogy hármat kapsz vissza – mikor is? – teljes a sikerhez vezető út, ilyen „fincsi” (Tanár úr szavaival élve) nyálkahártyával tutti csimpaszkodni fognak. Megtapadást segítő varázslat: Kép
A következő lombikon ne is gondolkozz, mert nem lesz rá szükséged hahóóó! Ja látom a vonyalzót hétfő, tehát hétfőre a beültihez még egy kis varázspor: Kép
Lapalja, juhhij, menni fog Heni!!!! De látom , hogy már jobban vagy. Pusszantás!

Sajti, de tutkó lehet a hálóinged! :lol: :lol: :lol: Képzeljétek én is akartam ma venni egy újat, hogy a babszikák minél csinibbnek :D lássanak az első találkozásnál. De végül nem találtam olyan nagyon szépet, így marad a régi, bár ez sem régi és szép szerintem, ezt még csak a BMC-ben használtam, és kétórás hálóingnek hívom, viszont vettem színben hozzá illő zoknit és új bugyót is. :lol: :lol: Ott vigyorogtam a boltban. :) :) :)

Navared a hétfői UHU-hoz megadrukk, nagyon fogok szorítani és küldöm a varázslatot is: Kép

Na ha már a jövő hétre szorítunk, akkor küldök magamnak is, hogy Vörösmacskának a 6 petesejtből 6 rendben felébredjen és termékenyüljön meg belőle minnél több: Kép

Anygyalkának, hogy minden rendben legyen a hétfői beültetésen, legyen maximális a megtapadás: Kép
vörösmacska

Ha már a hálóingeknél tartunk... novemberben én is vettem egyet (mert nekem nem volt és punkcióra + beültire is inkább nyáriruhácskában mentem), hogy amikor a fagyibabákat kapom vissza normálisan nézzek ki, de mint tudjátok, még a BMC-ig sem értünk el... Na mind1, majd most megnézhetik a lurkók milyen csinin várja őket az anyucijuk :lol:

Macs, köszike a varázslatot előre is!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi: köszi, ő az én kis angyalkám :P

Zsu: még nem, ma elfelejtettem, majd holnap :oops:
A kisfiam mellett nincs sok idő magamra a reggeli órákban:)

Janka

Kép

Kép
janka78

Csajok!

Én is lépek, nagyon köszönöm nektek a "helyrerázást"
tényleg kialszom magam, és még jobb lesz minden!!!

Nagyon köszi, puszi, holnap reggel még leszek!!!!
Addig is pihi, hogy hétfőre tuti szép legyek, hiszen aznap kismami leszek én is végre :) :) :)

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Heni: ment válasz! :P

Janka

Kép

Kép
janka78

csajok!beindultatok rendesen!

ICSI HACTING,anyám....

nah szóval nagyon nagyon gondolunk rátok csajok!

ANGYAL,HENI,VAYACON,NAVARED, :!: :!: :!: :!: :!:

Zsu:ment a válasz :!: :lol:

Kép
sting1982

sajti, anyukám a délpestiben dolgozott sokáig és ő is azt mondta nekem annak idején hogy kerüljem el nagy ívben, szal ha a nőgyógyi magától mond ilyet, bízzál benne. Érdekel a hölgy akit ajánlasz, küld el pü-ben az elérhetőségét légyszi, meg esetleg írhatnál is róla kicsit.
Dmimi, nálunk is hasonló történt mint sajtiékkal. Nekünk nem volt annyira rossz a sperma kép, de az orvos váltás miatt újra csinálták azt is és az az érdekes, hogy anélkül hogy bármit csináltunk volna, egy év alatt folyamatosan javul neki. Most már egy hónapja etetek fel Fer14-et is, kíváncsi vagyok így milyen lesz.
heni ez tök jó! akkor legyél kiakadva, ha nem maradna egy sem. Ebből még négy egészséges baba lehet, sőt ugye ha Eszteréket követed…
navi, nagyon sok mindent csináltam már, kinezen is voltam sokszor, csak a baba kapcsán még nem jutott eszembe, egyébként páromat is ennek a hölgynek köszönhetem, akihez most visszamegyek. Navi nekem a lombikoknál, igaz azt még máshol csinálták, az elsőnél ICSI és hatching is volt, a 2-nál a biológus azt mondta, hogy párom spermái most sokkal jobbak és nem kellett ICSI, összeengedte őket és 4-ből három szép is lett. Hatchingre nekem még azt is mondták, hogy 35 év felett szokták javasolni, mert olyankor a burok sokszor már keményebb és nehezebben tud kibújni belőle a kis sejt csoport
dorkabab

Nekem is azt mondták amit Dorkababnak...most ugrott be ahogy leírta:"35 év felett szokták javasolni, mert olyankor a burok sokszor már keményebb és nehezebben tud kibújni belőle a kis sejt csoport"

Köszi a drukkokat és Macskának a varázslást :D :D :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

halihó

Mieza, Sajti igen hétfőn mi inszemezünk.

Heni szerintem csak a fáradtság hozta ki a rossz kedved. Egy kiadós alvás, és mindent más színben látsz. Tutkó jó helyzetben vagytok négy embrike az csúcsszuper.

Sajti ebben a méhecskés hálóingben egyértelmű a siker. mindig megrötyögtetsz

Navi örülök h rászánod magad a diétára. tudom h nehéz én sem tudom mindig megtartani, de ha már törekszünk rá akkor sokkal egészségesebben eszünk. hétfőn valszeg viszem a dvd-t, megpróbálunk majd vhogy talizni jó? Bár én biztosan be leszek tojva az inszem miatt.

Sz. ügynök? És akkor Skriba mi angyal? :D

Még nem is meséltem múltkor amikor mentem csomót vártam a pultnál és Zeke odajött h mire várok, meg szólt a lányoknak h adják a kartonomat. Nekem annyira szimpi volt, h csak úgy odajön amikor nem is az ő dolga.

Ezt a titkot én is megnézem majd :D

Sting jobbuláska! léciléci írd meg mért nem inszemeztek a kövi hónapban kivi vagyok. ha most kihagytok egy hónapot a vizsgálatok miatt, akkor mehetne a köv hónapban nem?

Navi köszi a negyed laptetűt jól jön :D

Macs neked meg a varázslást

én meg csupa rózsaszínben leszek inszemkor. pedig nem vagyok egy cicababa de valahogy úgy jött ki h mindenem rószaszín. Papucsot most vettem, naná h abból is csak rózsaszínt kaptam az én nagy lábamra. tényleg ebben bizonytalan vok: milyen papucs kell? mert én olyan otthoni félét vettem de kell strandpapucs féle is? És mért kell vinni tisztálkodó szereket? Gondolom nem szoktatok ott pl zuhanyozni. Ez kicsit homály nekem.

Sting és többiek: köszi a drukkokat hétfőre! Remélem nem fog fájni, múltkor úgy elcsodálkozott dokinő h mennyire hátrahajlik a méhem, elkezdtem aggódni h remélem ettől még könnyen hozzáfér a dolgokhoz.
vayacon

Vayacon: bármilyen papucs jó...nem kell srandpapucs..zoknit vigyél,mert azért a műtőben nincs az a tikkasztó hőség...Én csak egy türcsit soktam vinni,meg popsitörlőt,hogy előtte még áttöröljem magam...
Nekem oldalra hajlott egyszer inszemkor a méhem (nem tudom milyen megfontolásból tette ezt),de megoldotta az is...lehúzza a méhszályat úgy hogy elérje...ez így egy kicsit durván hangzik,pedig nem az..nem egy fájdalmas művelet....

Sajt: majd ha lesz időd rakjál már fel a hálóingedről egy fotót...

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Vaya, teljesen mindegy, milyen papucsot viszel. Nálam is volt törcsi, de amúgy nem kell fürdőlepedő! Lehet, picit barnázol utána, úh. inkább egy kisebb betétet vigyél, ja és zoknit, ahogy Angyalka mondja, mert nekem így is fázott a lábam, bár ha kéred M. bácsi biztos megmelengeti :lol: !
Mikor Fehérváron csinálták az inszemet, akkor közv. előtte a folyosón vártam, aztán be a rendelőbe, ott gyorsan, centrifugálás, stb. után fel a srácokat és kb. 20 perc fekvés után mehettem is haza... nem ám köntös, papucs, ilyesmi...?! :D
Arra gondoltam, h. mivel előbb ott leszek mint Te (Ti), vagy rám ismersz még a sorban vagy megkereslek a szobában. Mindenkinek tudom a nevét, azt is hogy néz ki nagyjából és a vmelyik nővérkétől megkérdezem melyikben fekszel/fekeszetek. Szóval kéretik egy szobában lenni :lol:
Téged a csini rózsaszínről megismerlek!

Dorka, persze írtad, h. a párodat is neki köszönheted... remélem tud segíteni!!!
ICSI és hatching is elsőre...? Hát kórháza válogatja... :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vaya, és most is valszín ugynabban leszek, de csak felső rétegben, a kabát alatt más lesz rajtam, sőt még lehet bugyit is cserélek... :lol: :wink: De a lila sál az tutkó!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Heni:
Te vagy itt az egyik legpozitívabb csajszi, nehogymá a finishben ijedj be!!!Minden rendben lesz és kész!!! Vörösmacs majd megvarázsolja, igaz? :)
A találkozásunkról még egy uccsót: Mikor megkérdezted, h. miért te ki :shock: vagy? Persze egyből a Sajt@-ot mondtam. Annyira be vagyok ilyenkor zizzenve, hogy ált. elfelejtek nóóómálisan bemutatkozni nagy izgalmamban, bocsi... A férjednek sem pacsiztam le, hogy én vagyok X.Y. Esküszöm nem bunkóságból van ez velem így, csak zavaromban vigyorgok és nagyokat alkotok. :oops: :lol: :lol: :lol:
Tangóharmónioka+élőzene, nagyon klassz buli lehetett! :)

Navi:
Még1x: SZ ügynök - király!!! 8) Cool!!!
S ügynök is ottt van a topon! És akkor még nem is említettem Z ügynököt és a nagy-nagy K ügynököt!!! 8) 8) :lol: :lol: :lol: Fetrengek!!! :lol: Pa-pa-ra-ra men in black... :wink:
A szatymazi Red Bull= szatymazi nénik által készített és Budára, eladás céljából felhozott, csicsókából, répából, céklából és némi almából készített sűrű ivólé. Ezt ők energiaitalnak hívják, én meg elneveztem szatymazi Red Bullnak. Ezen a néven kértük tőük, egyből tudták melyik üveg után kell nyúlni és jót nevettek.
Küldök hétfőre pozitív hullámokat, h. ügyesen pörögjél a silverboyon és szépek legyenek az eredményeid!
((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

Kiss Angyal:
Mindjárt hétfő! Már alig várod, igaz? Nagggggyon-naggggyon szorítok!!! :D

Vörösmacska:
Az új zokni és bugyingó is tökéletes választás, a lényeg, h. te jobban érezd magad tőle! :)

Dorkabab:
Na, ha már az anyukád sem ajánlja a délpesti szülészetét, az elég gáz... Atyaég!!! :shock: :roll: Akkor most kinél fogok szülni? :cry:
Pedig annyira bírom a nődokimat, de ő bizti nem szüleszt más intézményben...
A lélekgyógyászati rendelő:
Tel.: 209-0232/ Dr. Tusor Erzsébet
Helior Medical KFT
1114. Bp., Bartók Béla út 15/d. 5/30.
A drnőre a gugliban is rákereshetsz, akad róla anyag.
Én nagyon kedves, szeretettel teli embernek tartom, nagy benne az empátia és a segíteni akarás. Az éber hipnózisban szimbólumokkal dolgozunk (pl.: képzelj el egy mezőt, azon egy virágot és azt jól körül kell írnod, hogy milyen), azután jön a kielemzésük. Igénybe lehet ott venni egyéb kezeléseket is: biorezonanciás ágy, köbüki (ezt nemtom jól elmondani... :oops: Van egy program, ami megmutatja, hol vannak blokkok - mely frekvenciákon a szervezetben, lélekben és azt oldja), stb... Ált. a hipnós kezelések alatt folyik a könnyem egy két résznél, de nem látom az okát miért. Talán akkor oldódnak a gubancok a tudatallattiban. Szóval, nekem eddig segített. Most tavaly dec-ben voltam utoljára, már érzem, h. menni kéne, de most a stimura készülés és egyéb más hülyeség elveszi az időmet. Asszem beülti után elmegyek hozzá és folytatjuk a kezeléseket, mert még pár dolog hátravan.

Csajócá!!! Azt hallottátok, hogy aki ilyesmi lelki kezeléseken is átesik a lombikozás/inszemezés előtt, alatt - annak nagyobb az esélye a babásodásra? A Hello Baby egyik számában olvastam.

Vaya:
Milyen papucs kell? Megmondom én! Hát persze, hogy rózsaszín!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Most eszmélek!
Nekem nincs is zebratársam... :cry:
Valaki nem óhajt velem egyszerre kismami lenni? :lol:

Fúú, de kipihent vagyok, most ébredtem és ettől van szófosim, bocsi... :oops:

A beülti után mikor lehet apával akrobatikázni?
Izgulok picit, mert 12-re színházjegyünk van - ami az egyik karácsonyi ajándékom volt a Zuramtól, de ha aznap lesz a beülti, akkor anyóspajti mehet művelődni helyettem. Gondolom nem célszerű akkor bárhová is elmenni... Nembaj, csak jöjjenek a kölykök! :wink:

Ja, még vmi!
Akik még nem iwiweztek be és óhajtanak engem, jöhet a privi! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti, igen az egész BMC-s ügynökség itt van :lol: és K. ügynök a főnök, ő a főügynök... vagy nem tudom hogy kell szépen mondani? :D És varázsolnak nekünk babákat, azért nem semmi!
Hát mi lenne ha Vaya lenne a ZT-d? Egyszerre lesz az akció vele is! Az mindegy h. inszem vagy lombik, nem?
Hát szerintem én is fogok alakítani, ha a lányokat keresem hétfőn... :oops: Majd totál hülyének néznek a nem fórumosok, h. mi a francot akarok... vaaagy mondják, h. ja olvastuk h. ezen hezitáltál a fórumon :shock:
Mert ugye mindenkinek feltűnt, h. majdnem dupla annyian zugolvasnak minket, mint amennyi a tényleges hsz???

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sajti, beülti után, ha sikeres, márpedig az lesz, akkor jó sokára lehet akrobatikázni, de ha színház, ill. más egyébre gondolsz, akkor szerintem másnap, harmadnap már el lehet menni...? Én legalább is, ha nem túl húzós, csak vmi nyugis elmennék.
Mi torkos csütörtökre megyünk 18-án és hát gyanús, h. akkoriban lesz a beültim... :D Max. hoznak nekem kaját :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vagy az hogy "megtekintve", azt is jelzi, hogy mi is elolvassuk, de nem feltétlenül írunk... gondolom, de akkor is sokan zugolvasnak, az tuti! :oops: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi:
Nekem jöhet Vayacon ZT-nek simán, ha bevállal! :
Torkos csütörtök? Hmmm!!! Akkor téged minden irányból megtömnek! :wink:
Ez a kekszmentesség húzós lesz, mert most vmi van a levegőben, de nagyon bizsergünk! Viszont a Zuram az utrós eksönt rühelli... Pedig most tripla adagot kell majd tolnom... :?

Pancsi:
Megtörtént. Nagyon csini vagy ám, a lánykád és a férjed is, nagyon összeilletek. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Nem is meséltem, amióta nagy adag hormonokat kapok, a pasik meg vannak kergülve. Ti nem tapasztaltatok ilyet?
Legutóbb pl.: a BMC-ből kifelé menet nyitva volt a tatyóm, amit nem bírtam bezippzározni... Szembe jöt velem egy ápoló v. fiatal doki (elég jóképű) és széles mosollyan odaugrott hozzám, megtartotta a táskámat - persze annyit bénáztam, hogy így sem sikerült becsukni, közben folymataosan mondogattam, hogy nem kell segíteni, egyedül is megy, köszi.
És ez csak egy eset a sokból...

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Hát én szétröhögöm magam, amiket írtok! :lol: :lol: :lol:
Nem semmi banda..... :lol: :lol:

Henikém, ezt most Neked:

Kép

Puszi,
andi
andrea-1

Kép Minnyá adhatom a tüszőrepesztőt magamnak, de egyfolytában azon jár az agyam, hogy vajon menni fog-e. :oops: Nekem még csak egy szurimenetem volt és azóta eltelt másfél hónap. Ugye ezt nem lehet elfelejteni?
Azon is agyalok, hogy milyen szép, hogy stimulálás nélkül három nagy tüszőm növekedett. Ez meg hogy lehet? Létezik, hogy még a decemberi hormonom hatása? Töröm az agyam, hogy ilyenkor ezt a szép hármasfogatot miért nem szívják le és csapják hozzá a felovasztot petesejtekhez? :lol: :lol: milyem jó lenne! mennek csak a kárba....
eléggé izgulok a hétfő miatt. majd meg fogom beszélni a K. doktórnővel, hogy hagy érdeklődjek kettő körül, hogy sikeres volt-e a felolvasztás, mert én begolyózok kedd reggelig az tuttti :cry:

Na megyek mert jönnek hugiék... pusszancs
rosszalkodjatok, akinek lehet! Kép
vörösmacska

doktóóóórnő :lol: :lol: doktornő .. na jó nem javítom ki az összes hibámat :lol: :lol: :lol: :lol: tényleg megyek....
vörösmacska

Helló Andrea! :) Hiányozna hsz-aid, ha van ingerenciád gyere és vedd fel te is a láthatóságit! :wink:

Macs:
Szúúúúúúszaaaa... Nyugika van! Ügyesen beadod a szurkát és kész!
K2 ügynökkel pedig bizti meg lehet beszélni, hogy hamarabb érdeklődhess. :)

Csajok! Asszem túl sokat tudok és még jópáran ti is... Nehogy aztán neutralizáljanak ezért! 8) :roll:

Pá Drágáim!
sajt@

Pá, drágáim!

Most gépre teszem a Zuram = holnap jöhetek legközelebb.
Aztán addig nemám felszívódni!!! :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Mi nem vártuk meg az akrobatikával az eredményhírdetést :oops: előtte 1 nappal...na, jó azért nem visszük túlzásba... :oops: :P
Vendég

Sajti, hát lehet, tényleg a levegőben van vmi... akrobatika téren :lol:
Én nem tapasztaltam semmit pasik irányából, de nem is csoda, mert leginkább itthon dekkolok... lehet hétfőn el is megyek vadászni egyet :wink: :lol: de nem a BMC-be, hanem majd délután!

Neutralizáljanak... jó duma :wink: Miért mi mindent tudsz, amit nem kellene...? A nő, aki túl sokat tudott... :twisted: és rászabadultak az ügynökök...

Macsek, gondolom már beadtad a tüszőrepit! Nem lehet ezt elfelejteni, olyan mint a biciklizés :D

Zsu, kis kívánós, de nem csak kaja tekintetében :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Na én is ellépek, mert még elvileg jönnek hozzánk egy kis forralt borozós, sütőtökös "partyra", bár ha így sietnek elfogy minden :oops: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sajt!
Képet tudsz feltenni a hálóingedről! Tök jó lehet!

Henikém!
Fel a fejjel, csak a hormonok játszanak veled! Gondolj abba bele, hogy pár nap és terhes leszel!

Hétfőre mindenkinek megy a drukk! Nagyon szurkolok nektek!

rodina74

Csajok!

Olvasgatlak ám Én is benneteket,és sokat gondolok az éppen akciósokra és küldöm a ++++++++++energyt!

Navi:punkció után tőlem is megkérdezték akarom e az icsi-t,bár még elég kótyagos állapotban voltam,és mondtam hogy nem kell szúrkálni a drágáimat,bízzuk a természetre(11petiből 7termékenyült meg és lett blasztociszta)aztán mikor kitisztult a fejem nem tudtam hogy álmodtam,vagy tényleg döntöttem már a peték sorsáról :oops: :lol:

Sajti,Vörösmacs:éna barátnőmtől kaptam szuper piros varázspizsut a beültihez,és hozzáillő zoknit is vettem vel....tuti siker volt :lol:

Heni,Angyal:Hétfőre mennek a drukkjaim és sokat gondolok majd Rátok,és küldök sok sok babaragacsot!

Vaya:Neked is megy a drukk!!!!!!!

Zsu,Janka:Szívemből gratulálok Nektek drága kikmamik!

Macsek:fagyibeülti előtt nekem is fura volt két hónap után a szurka,de ez legyen a legkevesebb...menni fog,ezeket a mozdulatokat nem lehet elfelejteni :wink:
Hétfőn szorítok hogy ügyesen ébredjenek a peték,és mind megtermékenyüljön!!!!

Babe:örülök hogy Te is láthattad a mocorgó kis Babókádat,ez leírhatatlan érzés....Én kedden megyek mozizni,és tarkóredőt méricskélni,na meg a vvt-re! Nagyon izgulok,de bízom benne hogy minden renben lesz!
Apát is viszem magammal és megkérem a dokit,ő is had kukkolja meg a babánkat :D

Kép
marianna82

Na már csak egy hsz, ígérem! :D
Csak éppen Rodina rajtad agyltam... h. remélem nem bántottalak meg, azzal, h. azt mondtam, nem kell az ilyan hülyékkel foglalkozni... :oops:
Iwiw-en vannak új boardos képeim, ha érdekel! :oops:

Babe, Muzsi és a többiek... vegyétek fel a láthatóságit!!!(hogy Sajtit idézzem) :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Zsu: Mi már több mint két hónapja nem kekszeltünk,szigorúan kihansúlyozta a doki hogy TILOS :cry:
De nemsokára lejár a tilalpom :!:

Kép
marianna82

Na meg mégegy...
Marianna, örülök, h. jól vagytok!!! Drukk keddre... persze, h. minden rendben lesz!!!
Hát mi kértük az ICSI-t, mert annyira nem voltak sokan a petécskék...5-en, majd most adja a helyzet!

Kép
Kép
navared
Szfvár

tilalpom :lol: = tilalom

Kép
marianna82

Sziasztok!

Mindenkinek megy a drukk ezerrel. Örülök, ha néha tudok nektek segíteni, és köszönöm, ma én kaptam sok hasznos tanácsot erről az oldalról.

A hálóinges bejegyzés nagyon találó volt.

Pocakosoknak szép babavárást, vágyakozóknak mielőbbi babásodást.

üdv kispatak
Vendég

Mariann, mi azért merészeltünk kekszelni, mert egy szóval nem mondta a drnő, hogy nem szabad! Na, erre majd rákérdezek...
Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Sajti, a Tusihoz jársz?!?!?!?! Ezer éve nem hallottam felőle!!!! :) :) :) Na ő tényleg nagyon ász, tuti rendbe tesz téged! Asszem talán kezelésen sosem voltam nála, csak sokáig egy társaságban voltunk. Nagyon-nagyon jó helyen vagy nála :D
dorkabab

Sziasztok!

Jelentem, megjártuk az ügyeletet, benyomták poposba a szurkát. (ha már ügynökösdit játszunk, stílusosan)

Navi akkor keress meg mindenképp viszem az arwent remélem nem hagyom itthon lányos zavaromban. Tudod, csak kövesd a pinket :lol:

Még én is megleslek wiwen meg Henit is bár nem tudom, ő be van-e jelölve. No majd holnap megnézem, meg hogy kinek mi lesz, mert amúgy szita az agyam. Már fáradt vok hozzá.

Ma tényleg nagyot alakítottatok a hozzászólásokkal, vigyorogtam én is folyamatosan.

Tényleg lehet kekszelni ilyenkor? Előtte is? És inszem után mikor? Még aznap v másnap? kérek választ plíz én nem biztos h rá merek erre kérdezni S.tól :oops:

Sajti jó ötlet a rózsaszín hogy ez magamtól nem jutott eszembe. :shock: :lol: Simán leszek a ZT-d (nekem most esett le mi ez a rövidítás) igazán én pár nappal korábban zebrásodom majd bár ez gondolom belefér..

Most h mondod ezt a hormon dolgot lehet Z ügynök azért jött oda hozzám? Valami volt a szemében. Azért ez kiábrándító, hogy mindent a biológia irányít vagy a kémia vagy mi..

Lehet nem kéne ilyen hülyeségeket írni mert nem merek majd senkinek a szemében nézni, ha megyek béemcébe.. :roll: Főleg, hogy már tudják a különös ismertetőjegyeimet, rózsaszín cucc...
vayacon

Navared!
Nem, egyáltalán nem bántottál meg.
Nem szoktam ezekkel foglalkozni, mint írtam is, de pont akkor, pont szíven talált. Ennyi! Már hirtelen nem is tudtam, hogy mire gondolsz a hsz-ban. :wink:

rodina74

Zsu Kismami:
Azannya! Eredményhirdetésig nem lehet huncutkodni? :shock:

Navi:
Nem mondom meeeeeg!!! :lol:
Jó vadászatot, kell a friss levegő! :)

Rodina:
Holnap lehet, hogy teszek fel hálóingfotót...

Marianna:
Na jól van látom nem csak én vagyok rákattanva a szerencsehozó rituálékra (varázspizsi, papucs...)! :lol: Mennyi dinnye dologba kapaszkodunk, de nem baj - addig jó, amíg jót teszünk vele a lelkünknek.
2 hónapja no keksz???? :shock: Anyám, segíts!!! Babapiskóta sem lehet? :lol: :wink: Nemtom, hogy fogjuk kibírni, ennyi majomcsapda a világon nincs raktáron! :lol: :lol: :lol:

Dorkabab:
Tusi? Így becézik? Ez aranyos. :) Igen, tényleg úgy érzem, hogy segít. Aki hezitál, szerintem csak egyszer menjen el hozzá és utána biztos jó véleménye leszróla és a kezelésről. Én az első kezelésen/beszélgetésen még sokszor elnevettem magam, nem igazán hittem benne, aztán a végén olyan dolgokkal szembesített, hogy libabőrös lettem. Csupasz voltam, mint egy csontváz!

Vayacon - immáron ZT :D :
Remélem nem fájt nagyon a repi szurka. Inszem előtt 3-5 nap megtartóztatás szükséges, hogy a fickók minnél többen legyenek.
Nálunk inszem napján már nyikorogtak az ágyrugók, minél többször gyúrtok rá, annál jobb! :wink: Ha kellemetlen, akkor inszem utáni napon érdemes megpróbálni rádolgozni.
A lelepleződéstől ne félj, szerintem másnak is lesz ilyen színű szerkója.

Pá Drágáim!
sajt@

Jó hajnalt,

Hát asszem rekordot döntöttem ébredésileg, de gyorsan elolvasom ezt a három oldalt és sipirc vissza az ágyba.

Pancsi,
Nálunk be vannak vezetve ilyen napok, mi inkább arra gyúrunk h a sok itthon hármasban napunk legyen. Rengeteget megyünk közösen is, sok kimenőm van nekem is, apának is, és megmondom őszintén most nagyon imádom a havat, mert arra késztet minket h hármasban itthon bandázzunk és ne menjünk pl nagyszülőzni, rokonokhoz, barátokhoz 8)

Mimi,
Sajnálom, ölelések, remélem hogy lesz megoldás.

Sting,
De jó hogy jöttél. Sok erőt kívánok Nektek.

Mieza,
Örülök h jól vagy, kutyuk édesek lehettek, tutira éreznek valamit :lol:

Navared,
Sajnálom nagyon, sírj egy picit ha a lelkednek jobb. Boldogságsírás pedig jót tesz a bőrödnek :lol:
Csini vagy az új kabátban.

Babe,
Hurrá jó hírek.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Andrea,
Drukk h Uradnak jó legyen a kövi munkahely és vonzza a sok jót ez a változás !

Dorkabab,
Sajnálom a napodat.

Rodina,
És vannak ilyen barmok…. és le is írják, hát „gratulálok” nekik.

Sajt,
Imádom ahogy írsz. Majd bepisilik a dumádtól. Mufftata, hosszú protkó ÁÁÁÁÁ..
Kedden punkció :lol: ))))))) Juhéj méhecskés hálóruci.

Dél-pesti, hááááááááát én pár napot feküdtem ott mert erőm nem volt a jánosig elmenni mármint a kocsiban nem bírtam volna ki, mert akkor már kb. 25x hánytam aznap, na mentünk a déltepsibe mert az közelebb volt, aham 4 napot voltam ott, szombaton könyörögtem h engedjenek haza, hétfőn már jánosban feküdtem.

Heni Drága,
Megráztalak, de nagyon, pont Te az örök pozítiv csaj ??????? 5-ből 4 ? Remek !!!!
Izgulsz és biztosan ezért cikáztak ezek a gondolatok össze-vissza, de remélem a lányok és most én is adunk kellő + energyt.
Szupi bulitok lehetett.

Marianna,
Jó hogy tudtál jönni, meddig van tilalom ? Hát én bevallom tilalom ide vagy oda öööö „vétkeztünk”. De már nem bííííírtam. (mondjuk előző terhességnél majd 9 hónapig no keksz :shock: )

Heni, Angyal, Vaya, Navared, Vörösmacs, gigamegahiperextraszupernagy drukkok !!!

Csajok vettem az adást, őssejtes infót ma ide megírom.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jó reggelt!

Hát lehet a levegőben tényleg valami, a Zuramat nem tudom lerázni, egyfolytában kanos :oops: :lol: :lol: :lol: :oops: :lol: :lol: , pedig most nem szabad akrobatikázni, mert hétfő reggel vinni kell a katonákat randizni. Már így is csaltunk, mert pénteken hancúroztunk.......:wink: :wink:

Vaya én szoktam vinni törlőkendőt, betétet, zsepit, cserebugyit és cserezoknit, egy minitusfürdőt és egy kistürcsit - tényleg kicsit kéztörlő méretűt, mert úgysem használom, még nem történt olyan dolog, hogy le kelljen tusolnom, hiszen úgyis hipp-hopp otthon van az ember...meg a kötelező dolgokat a hálóing, papucs és a köntös. Azt hiszem ennyi. Sok sikert hétfőre, éljenek a cicababák. Papucs rózsaszín pompomos :lol: :lol: :lol: :lol: ? Én nagyon szeretem a rózsaszínt és én sem vagyok egy cicamica alkat :D :D :D
Már ne akrobatikázzatok, mert 4-5 naposnak kell lennie a katonáknak nálatok is :wink:

Az oviban lévő picinyeknek megy a drukk, fejlődjenek szépen Kép
vörösmacska

Kép

Kubu:
A MuffTata valóban az én találmányom, de a hosszú protkót másik csajszi találta ki, de nagyon ott van, nekem is tetszett! :)
Én is szeretem a havat, most folyamatosan hullik, tök jó! Néha jólesik az embernek otthon, egy kucigban összebújni akár testileg, akár lelkileg a családdal - kellenek az ilyen napok. :D

Pá Drágáim!
sajt@

Szia Macs! Na ugye? :lol: Az enyém is nagy bottal jár már napok óta, neki keddig kell kibírni. :lol: Jó fej vagyok, mert közben kaviárral és gyömbérrel etem, ráadásul szed vmi cucosra jó vitaminkészítményt is...
Ahhha!!! :? Csaltatok a játékban, akkor most vagy dobsz egy hátast, izééé.... hatost, vagy hétfőig kimaradsz a játékból! :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

[quote]A írta:z enyém is nagy bottal jár már napok óta

enyém is, naon jóóóóó :lol: :lol: :lol: egy jópár hóig ki kell bírnia, minyima három hónap karantén - csak nézett rám meredt szemekkel - de nem.... most kapcsolok beültiig még belefér némi gimnasztika, de aztán no keksz
vörösmacska

Sajt ZT - tegnap már nem voltam az agyamnál, az önmegtartóztatásról tudok, szal hülyeséget kérdeztem. Mi ki is hagyunk 4 napot, mert nálunk pont a kevés katona a probléma. Az én uram nyomja a futballt a pléjsztésünön hogy megfeledkezzen a biológiai igényeiről.. Nálunk ez vált be. :lol:

Basszus viszont inszem után azt hiszem megy be dolgozni :evil: Megbeszélem hátha le tudja mondani vagy max este, ha hazajön, akkor gyűrjük a lepcsit.

Hát én nem tudom a levegőben van valami vagy a hormonok de olyan durvákat álmodtam hogy ha rágondolok belepirulok. Hú, le sem merem írni.. :oops: :oops: :P

Kubu én is szeretem a havat tegnap jöttünk haza a garázstól a párommal és olyan hangulatos volt ahogy ropogott a friss hó a talpunk alatt. Csak az a rossz benne h a kocsit nem tudom ilyenkor használni és sajna lusta dög vagyok.

Macs a papucs nem pomponos ennyire elvetemült nem vagyok :lol: Csak csini virágocskák vannak rajta. De többet tényleg nem árulok el, már így is mindenki engem fog vizslatni hétfőn. :shock:

No megyek kitalálok valami egészséges kajcsit ami az uram katonáinak is jó, aztán még vásárolnom is kell. Pedig most tényleg nagyon lusta vagyok, legszívesebben ki sem kelnék az ágyikóból.

Hát azért nem semmi hogy holnap már inszem, már van bennem egy egészséges izgalom. :)
vayacon

Varázs-Macsek-Tündérke:
Remélem nem fog fájni az alfelem leszívás után és akkor én fogom kergetni a Zuramat egészen beültiig! :wink:

VayaZT:
Azért mégiscsak jók az elektromos kütyük vmire. A férjuram számítógépen játszik online autóversenyzésest, ill. szokott élőben közvetíteni is - na akkor nekem lábujjhegyen kell mozgolódni. :)
Én ezeket az órákat nem bánom, legalább nem kocsmába jár, nem nőzi, nem drogozik - nemigaz? Ezek a hobbik/elfoglaltságok mégiscsak ártatlanabb dolgok.
Pici para belefér holnapig, de úgyis minden rendben lesz veletek! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Hinnye!!!! Már megint laptető - ez mostmár a második!
Két lehetőség van:
- vagy sokat f@som a szót, vagy
- jönnek az ikrek hamarosan!!! :lol:

Tudod mit ZT? Ezt nekedadom holnapra! :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?