Heni:
Te vagy itt az egyik legpozitívabb csajszi, nehogymá a finishben ijedj be!!!Minden rendben lesz és kész!!! Vörösmacs majd megvarázsolja, igaz?
A találkozásunkról még egy uccsót: Mikor megkérdezted, h. miért te ki
vagy? Persze egyből a Sajt@-ot mondtam. Annyira be vagyok ilyenkor zizzenve, hogy ált. elfelejtek nóóómálisan bemutatkozni nagy izgalmamban, bocsi... A férjednek sem pacsiztam le, hogy én vagyok X.Y. Esküszöm nem bunkóságból van ez velem így, csak zavaromban vigyorgok és nagyokat alkotok.
Tangóharmónioka+élőzene, nagyon klassz buli lehetett!
Navi:
Még1x: SZ ügynök - király!!!
Cool!!!
S ügynök is ottt van a topon! És akkor még nem is említettem Z ügynököt és a nagy-nagy K ügynököt!!!
Fetrengek!!!
Pa-pa-ra-ra men in black...
A szatymazi Red Bull= szatymazi nénik által készített és Budára, eladás céljából felhozott, csicsókából, répából, céklából és némi almából készített sűrű ivólé. Ezt ők energiaitalnak hívják, én meg elneveztem szatymazi Red Bullnak. Ezen a néven kértük tőük, egyből tudták melyik üveg után kell nyúlni és jót nevettek.
Küldök hétfőre pozitív hullámokat, h. ügyesen pörögjél a silverboyon és szépek legyenek az eredményeid!
((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))
Kiss Angyal:
Mindjárt hétfő! Már alig várod, igaz? Nagggggyon-naggggyon szorítok!!!
Vörösmacska:
Az új zokni és bugyingó is tökéletes választás, a lényeg, h. te jobban érezd magad tőle!
Dorkabab:
Na, ha már az anyukád sem ajánlja a délpesti szülészetét, az elég gáz... Atyaég!!!
Akkor most kinél fogok szülni?
Pedig annyira bírom a nődokimat, de ő bizti nem szüleszt más intézményben...
A lélekgyógyászati rendelő:
Tel.: 209-0232/ Dr. Tusor Erzsébet
Helior Medical KFT
1114. Bp., Bartók Béla út 15/d. 5/30.
A drnőre a gugliban is rákereshetsz, akad róla anyag.
Én nagyon kedves, szeretettel teli embernek tartom, nagy benne az empátia és a segíteni akarás. Az éber hipnózisban szimbólumokkal dolgozunk (pl.: képzelj el egy mezőt, azon egy virágot és azt jól körül kell írnod, hogy milyen), azután jön a kielemzésük. Igénybe lehet ott venni egyéb kezeléseket is: biorezonanciás ágy, köbüki (ezt nemtom jól elmondani...
Van egy program, ami megmutatja, hol vannak blokkok - mely frekvenciákon a szervezetben, lélekben és azt oldja), stb... Ált. a hipnós kezelések alatt folyik a könnyem egy két résznél, de nem látom az okát miért. Talán akkor oldódnak a gubancok a tudatallattiban. Szóval, nekem eddig segített. Most tavaly dec-ben voltam utoljára, már érzem, h. menni kéne, de most a stimura készülés és egyéb más hülyeség elveszi az időmet. Asszem beülti után elmegyek hozzá és folytatjuk a kezeléseket, mert még pár dolog hátravan.
Csajócá!!! Azt hallottátok, hogy aki ilyesmi lelki kezeléseken is átesik a lombikozás/inszemezés előtt, alatt - annak nagyobb az esélye a babásodásra? A Hello Baby egyik számában olvastam.
Vaya:
Milyen papucs kell? Megmondom én! Hát persze, hogy rózsaszín!!!