Sziasztok!
Először is,üdv Pepike!
Nem akarok túl sokmindent írni,a lényeg,hogy szerintem ne izgulj az ügyeletes doki miatt,szinte minden orvos tök rendes az Uzsokiban.A szülésznők szintén.Látogatás gyakorlatilag bármikor van,de csak a folyosón,ahová kicsit kitolhatod a bébit,a szobába nem mehet be senki.Kivéve a fizetős szobába,oda bemehetnek a rokonok...ha jól olvastam az előbb a mostani ára 10-12 eft/éj. Én mindkétszer babás szobában voltam,ahol reggel 6-tól este 10-11ig veled van a bébi,éjszakára beviszik.Cukros vizet adnak,tápszert nem,csak ha te kéred.Nekem az első kisfiam annyira sírt,hogy muszáj voltam kérni neki,a második már kibírta,amig megjött a tejcsi.A csecsemősök ált.kedvesek,főleg a főnővér,nagyon nagy darab,de ő a legkedvesebb,mindent elmagyaráz.A legtöbb tapasztalatot én mégis először a szobatársaimtól kaptam,pelozás,köldökcsonk,stb...Cumit is vihetsz,ha esetleg kellene.mellszívót vigyél,ha tudsz,mert éjszakára jó,ha fejsz a picinek és a kórháznak csak 2 db van össz-vissz.Törlőkendőt is vigyél.
Na ez mégsem lett olyan rövid.
Kismamik: én nem is értem hogy bírjátok,én kivagyok ebben a hőségben,még jó hogy szabin vagyok a héten és így nem kell bkv-znom.Meg is halnék.Ráadásul a gyerekek is nyűgösebbek ugye.
Mi sajnos már alig megyünk ide a mi játszinkra,mert telesz..ták a macskák a homokozót.Szörnyű,már 3 szervet felhívtam,mindenki azt mondta,hogy ez nem az ő dolguk.Könyörgöm akkor kinek szóljak??? Tök aranyos kis játszóterünk van,kis kialakult brigáddal és nem tudunk játszani.Eleinte még kihagytuk a homokozót,de már mindenhol büdös van.Nem tudtok segíteni nekem? Nincs valakinek valahol ilyenfajta helyen ismerőse? Önkormányzat,ÁNTSZ,vagy hasonló???1 hónapja hoztak új homokot,rárakták a régire,2 napig tudtuk használni,azóta az is ilyen jó minőségű....
szaladok,elaludt Márk,gyorsan kötök paradicsomot a talpára,mert tegnap eltaposott egy darazsat-direkt...csak cipő nélkül.És nem enged semmit sem csinálni,pedig már dagad is neki.Calciumot már csempésztem a teájába,de ez nem elég.
Puszi mindenkinek
A