Sziasztok!
Hát nem túl jó hírekre és hírekkel jövök, de ilyen az élet még mindig....
Nikcsi,
Õszinte részvétem a dédikédért:-( Kegyetlen az élet hozzátok is...
Sajna én is szépen elkiabáltam magam a betegséggel kapcsolatban, Marci összeszedett egy csúnya torokgyuszit magas lázzal, aztán még hányt is. Mára Hanna is elkapta tőle, vihetem őket megint a dokihoz. De most kérek Olivérnek is antibigyós receptet előre, mert holnap nincs kedvem újra visszacaftatni 3 kölökkel a zsufi betegváróba, a szines bacitömegbe, úgyis mindegyiken végül ugyanaz a nyavalya jön majd ki.
Nekem már csak hangom nincs, de ezt a család inkább előnyként élvezi:-)
Myra,
Az elmúlt fél évben erősen képregényolvasó módban vagyok csak itt:-)Köszi az extra képet! :-)
Mucus,
:-)) Nőjjön nagyra odabent a pocaklakód!
Én is akartam kérdezni már tavaly, hogy miért nem "mutogatod" a beígért pocakot:-) De én sem szerettelek volna piszkálni a témával.
Nikcsi,
Még el nem felejtem: ha Korit érdekli már a mese, akkor mutasd meg neki az egyszervolt.hu oldalon az animációkat! Azok jópofa zenés versikék (Kaláka, Halász Judit, stb) Enyémek nagyon szeretik őket, már Olivér is naponta többször kéri, hogy kapcsoljam be neki a zenés tévét:-) Végig tapsikálja meg vezényli:
Aztán elmagyarázza Hannának a sztorit:
Marcinak meg a konyhában magyarázza a gépek működését:
Végül "bekever" nekem egyet-kettőt:
Szilvi,
Köszi a humoros képeket, nagyon tetszenek mindig, jöhetnek továbbra is! Kedvencem az iszonyat ronda "fekete özvegy-kutya":-)
Viki