Andi,
nekem nagyon bejött a Kusmi tea, ajándékba kaptunk egyszer (kínálódobozos, többféle), filteres, de szerintem jó minőség, textil filter, különcsomagolt, látványnak is kellemes. Asszem Culinarisban kapható.
Én is szeretem az olcsóbb teákat is, sokszor keverek 3-4 félét a kannában, drágábbat, olcsóbbat, filterest, kimértet, nagyon finom ízek szoktak kijönni.
Orsi,
teljesen jogosan érdeklődsz! Meg az nem is látszik kívülről (neten-fotón), hogy meg van e belül repedve és akkor már nem szabad megvenni! (ja ezt már írták a többiek..) Ha jó minőséget veszel, akkor az ki kell bírjon több évet, gyereket!
Incidensek más topikokon… hát a 2008-asban is, ahová néha benézek, pár hónapja olyan össznépi örihari volt, hogy azt se tudtam, hová kapjam a fejem. Azon, hogy egyesek túl sokat írnak…
(nem én voltam
). Ha itt ez probléma lenne, már kihalt volna a topik…
Van elég tárhely, akkor meg minek parrantanak egyesek??
Durca
hajrá kutyus!!!
De jó nektek!! Nagyon irigy irigy vagyok!! Miért pont bolognese? Kifejezetten betanított (segítő) kutyust kerestek? vagy csak gyerekfelügyelő-játszópajtit?
De jó dolguk lesz a csajoknak!!! Volt már kutyátok (pl gyerekkorban?)
Dorka,
szerinted a mi gyerekülésünk meddig jó? Mi még fel sem avattuk..
Gyerkők ngyon szépségesek (a babruciról meg nem is beszélek, csak a nyálam csurgatom
)
Veronikusz,
remélem csak a kétszersült miatt volt!!!! gyógypuszik!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++
szolit még meglássuk, lehet elnézünk hétfőn arra a zenés programra, amit Aproo írt, aztán nem tudom, hogy vergődünk haza. Vasárnapig megdumáljuk! Csak nem lesz ebből a hányásból baj és akkor összeröffenünk!
Anna, Aproo,
én mintha úgy láttam volna, hogy 11-kor kezdődik, de lehet csak képzeltem.. ti hogy olvastátok? Az egyik májusi időponthoz volt írva..
Reni,
mit szépítkezel?
Én is én is!
CukiBrigi
nanáhogy!!! Szívesen! Tarthatnánk csereórát is!
Persze, most gondolom, el leszel foglalva a babóval. De alkalmanként is, összeszedjünk a kérdéseinket és összeülünk. Pont most ment el egy tanítvány, hát később jött, mint a szokásos, és Bogi már ébredt és végigprüntyögte-visítgatta az órát az ölemben, élmény volt!
Steffi,
köszi a képet! Csodahaj és szemek!
Mirci is gyönyörű!! Nanáhogy!
Lilluska,
Írtam privit.
bürokrácia meg....
régi rajongója vagyok...
Ja én még nem írtam, de szívesen tartok céges angoltafolyamot, tartom a kapcsolatot a külföldi ügyfelekkel, és nyári táborokat és teambuildinget szervezek. Bevesztek?
Csinálhatnánk nonprofit-aktívmama klubot is! (szóval úgy értem, kismamáknak és kisgyerekeseknek oktató-szórakoztató-ismerkedő elfoglaltságok depi ellen. hm hm..értitek
)