Új privát üzeneted érkezett!

Angeeeeeeel!
Most olvastam milyen zagyvaságot írtál!!!!!! Tuti sikerül szeptemberben!!!!! nem is szabad az ellenkezőjére gondolnod!!!! :twisted:

Babi: babaragikkal tuti semmi gond nem lesz! :lol: Kapaszkodnak a babamagok!

Lois: köszi! :wink:

Mó: van, de nagyon gyenge a kinálat, mert fecskendő nem volt és tű is csak 2 féle, szerintem mezei patikában biztosan kapsz.

Till: extra drukkok a felvételihez! :lol:
Vendég

Sannah,
naggyonköszi! Mondom majd, ha van hír! :) /vicces, de épp azon mulattam, hogy az ET után csak 2 hetet kell várni az eredményig, azt is alig bírom, itt meg: 2 hónapot!!! Jajjj! :oops: :D /

Lois,
válasz ment. (Itt Kovács dokinál vagyunk, és nagyon megbízunk benne!)

tillidian

Sziasztok!

Viktu! Ölellek! Hajrá fagyibabák!!!!!

Bubi! Nagyon drukkolok holnapra!!!!

Angel! Csatlakozom Sannahhoz! Nem írunk butaságot!!!

Till! Hajrá szurik!!!! :wink:

Lois! HBO. :lol: Vizuális tipus vagyok. hihi

Mó! Én eddig mindig ott szereztem be a stimuhoz mindent. Adnak a lányok.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Till! A doki úgy magyarázta, hogy az agyalapi mirigy által termelt FSH ösztönzi a petefészket, hogy ösztrogént termeljen, petesejtet érleljen. Az FSH addig termelődik, amíg el nem ér az ösztrogén egy bizonyos szintet. Minél több FSH-ra van szükség, annál nehezebben működik a petefészek, annál közelebb a klimax. Ebben a ciklusban nekem nagyon hamar elérte az ösztrogénszintem a megfelelő értéket, ezért hamar leállt az FSH termelés. UH-n látszott a tüsző egyébként (azt nem tudom, mekkora). Igen, az is jöhetne ebből, hogy túl hamar érlelődik a petesejt, ez igazából akkor derül ki, ha majd vége a ciklusnak, hogy milyen hosszú volt (mellesleg hőmérőzöm, és még nem ugrott fel a hőm, 11. napon vagyok). Nem adott kiegyenlítést, gondolom, stimulált ciklusban nincs jelentősége, úgyis nézik majd, hogy mi van.

Melyik szurihoz van olyan tollszerű adagoló? Az a baj, hogy odamegyek egy mezei gyógyszertárhoz, igazából azt se tudom, hogy pontosan milyen tűt, fecskendőt kell kérnem... :oops: (valahogy kell adagolni a Suprefactot, az tuti, még nekem is :oops: )

Kép

Mó a Suprefacthoz aftak inzulinos fecskendőt, tűvel együtt a Kaáliban. Kértél a recepción?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, nem, nem ott váltottam ki, már nem volt gyógyszertár (legalábbis úgy tűnt), nagyon műszak végén voltunk már ott. Majd felhívom őket vmikor és bemegyek érte, köszi az infót!

Kép

Sziasztok,
már rég nem írtam ide. :oops: De azért szorgalmasan olvasgatok.

Sannah, örülök, hogy te sem érzel semmit. Én sem. Legalább megnyugodtam, hogy ez nem rossz dolog. Én is mászkálok itthon, kertészkedek, takarítgatok, meg persze melózom a laptopon.

Bubi, nagyon szurkolok nektek! A kettő az már szuper! HAJRÁ!!

Viktu, régen láttam táblázatot. Nálad mi is probléma? Vagy ismeretlen eredetű meddőség? Sajnálom, hogy nem sikerült. :cry:

Till, hogy állsz a szurikkal?

skrisz72

Mó!
Nagyon profi vagy, hogy így tudod követni a folyamatot (és a dokid is, hogy így elmagyarázza!)
Adagoló toll olyan szurikhoz van (tudtommal), ahol az anyagot már eleve tartalmazza (pl. Gonal, Puregon). Suprefacthoz múltkor egy átlagos patikában vettem inzulinos fecsit - mivel a Kaáliban elfelejtettem kérni (néhány forintért kapható).

Lányok,
Apa debütált injekciózásból (itt taps hangzik :lol: ) :D :D :D ! /bár nem tudom, talált-e nálam farizmot, ott én jórészt csak hájat hordok :lol: / Teljesen kikészült szegény, rohant ki bagzani :lol:
Rettentő csíp ez a Gynevac! Próbálta már valaki? :roll:

tillidian

Skrisz,
de jó, hogy írsz! :) Kicsit lemaradtam, már megvolt a beülti? :roll: Ha igen, hogy zajlott, hány babót kaptál (avagy meddig olvassak vissza? :D )

Szurizás elkezdődött! :)

Morzsa,
mizújs Nálatok?

tillidian

Skrisz: a múltkor ilyentájt már görcsöltem és alig bírtam magammal. Most meg sétálgatok, vásárolgatok, takarítgatok, semmi sem utal arra, hogy milyen nagy dolog is van készülőben. :lol: Néha beleszúr erősen a petefészkeim környékén, majd egy ideig fáj egy nagyon-nagyon tompán a hasam , de semmi más, ezek is tegnap óta. Reménykedem, hogy ez a jó!!!!! Neked sincs abszolut semmi?????

Mó: 15:00-ig van gyógyi a Kaáliban utána csak a Déli patika marad. A suprefacthoz tényleg inzulinos fecsit vegyél, az minden patikában van és 1 db kb 10-24 ft között van. ( márkától függ) Milyen szurihoz szeretnél még tűt venni?? Fecskendőből 2 ml-es elég, mert ha merionált vagy menopurt kapnál akkor azt úgyis úgy ajánlják, hogy 1 ml-ben oldd fel a porokat. Tűből minél vékonyabbat, de én mindig inzulinossal adom be a pocimba, mert nem is érzed :wink: . Felszívótűnek valót kérjél akkor 2 ml-es fecsire, tudják majd, hogy milyet kell adniuk.

Till: Apának 3x hipp-hipp-hurrá!!!!
Vendég

Sannah, Baba, Skrisz,
így éjjel is +++++++++++++++++++++++++++++++++++ :P

Lányok,
sikerült a blog!!! (Már nagyon érett, hogy elkészítsük és elindítsuk, és íme! :D ) - aláírásnál megtekinthetőőő! :D

Mindenkinek szép hétvégét:
Till

tillidian

Jó reggelt!

Bubi! Sannah! Baba! Krisz! +++++++++++++++++++++++++

Till! Ügyesek vagytok szuri ügyben!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Köszönöm szépen a sok infót! Egyelőre csak suprefacthoz kell a tű, a többi szurit még nem tudom, mi lesz, ehhez majd szerzek inzulinosat! :)
Kicsit be vagyok sózva, de lesz ez még így se... :)

Kép

Till, sikerült elsőként elcsípnem a blogodat. :lol: Tök jó!
Minden elismerésem a férjednek. Az enyém egyszer megnézte, hogy adom be magamnak a szurit, de aztán húzott el, mint a vadliba... :lol:
Múlt pénteken volt a beülti. Fájt. Általában senki meg sem érzi, dehát nálam más a helyzet. Még a lombik előtt volt méhnyakcsatorna tágításom, mert el volt "dugulva". Így Szmati és K.P. csináltak egy próbakatéterezést a beülti előtt. A katétert majdnem derékszögben kellett meghajlítaniuk, hogy a megfelelő helyre jussanak. Képzelhetitek, milyen, mikor belülről böködnek, keresvén az utat... De végül sikerült, és jöhetett a beülti. Nem mehettem pisilni, hogy a hólyag megteljen, mert így az felfelé nyomja egy picit a méhet. Két petikét kaptam vissza. Egyébként 8 tüszőből 5 petesejt lett, ebből 4 termékenyült meg.
Hivatalosan ma kéne megjönnie pirinek. Reggel be is tojtam, mert hasfájással ébredtem.

Sannah, néha a jobb oldalon érzek némi szúrást, de ennyi. Semmi tünet nincs. Azért remélem itt vannak velem a kicsikéim. :) Te hányadik napnál tartasz?

skrisz72

Jó reggelt !

Bubi!Nagyon drukkolok!+++++++++++++++++++++++++++++++
Baba!Sannah!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Krisz!Tényleg eltűntél.., de aztán megtaláltalak a beültis topikban...drukkolok nagyon!++++++++++++++++++++++++++++
(Nálam minden ok. Férjem leukémiás volt, az akkor kapott kezelések miatt lett azoospermiája, ezért szorulunk "kis segítségre" -van 1 fagyasztott mintánk, abból "dolgozunk"sajna nincs sok -ez egy kicsit nyomaszt...)
Till!Ügyesen szuriztatok!

Jó hétvégét lányok!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Sziasztok!

Skrisz: 4. nap az ET óta, igazából nem tudom, hogy melyik megoldás a jobb a fekvés, pihenés vagy a megszokott életmód. A doki szerint mindent lehet ugyanúgy csinálni, mint a normális életben, ha visszaolvasok akkor többen nem pihentek és mégis siker koronázta őket. Nem erőltetem magam, de normálisan végzem a dolgaimat, ha velem akarnak maradni a babyk akkor úgyis-úgyis maradnak, ha meg nem akkor nem. nem gondolkodom minden percben, elfoglalom magam, holnap pl egész napos programra megyünk , nagy sétával, városnézéssel.
Pihenni, feküdni nem tudok, ez van, majd minden kiderül 10 nap múlva. :wink: :lol:

Nyugi, biztosan sikerül!
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem! Mindenkinek köszönöm a bíztató szavakat. Végül 1 babó került beültetésre :( , Ő 10 sejtes. Kicsit szomorkodtam miatta, de végül arra a megállapításra jutottam, elég ha Ő elég erőssen kapaszkodik.

Vitku

Az én páromnak is azospermiája van és mi most használtuk el az utolsó mintát.

Sannah, Baba, Skrisz +++++++++++++++++++++++++++++++
buborék5

Bubi! Nagyon-nagyon-nagyon drukkolok!!!

"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Buborék :)
A 10 sejtes nagyon szép, fejlett embrike már. Ott fog maradni, próbáld bíztatni! Drukkolok nagyon!

Viktu
A kemo tudom, hogy mindent kiöl, de aztán nem indulnak be újra a folyamatok?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Bubi, nagyon drukkolok!

Sannah, valahol olvastam, hogy Szmati azt nyilatkozta egy fórumon, hogy jó, ha az ember mozog egy kicsit és nem punnyad, mert kell a vérkeringés belül is. :wink:

Viktu, bevallom, én nem is tudom, mi van a másik két babóval... Ha alkalmasak voltak, akkor fagyik lettek. De nem hívtam fel a Kaálit, hogy mi van velük. Úgy gondoltam rossz ómen lenne rájuk számítani. Itt belül kell kapaszkodniuk. De nagyon!!! :wink:

Baba++++++++++++++++++++++++

Hanna, ölellek!

skrisz72

Fanni!Nem csak kemo,sugár is volt, -teljes-a csontvelő átültetés miatt, minden évben megnézettük azóta, hátha..de végleges.

viktu

Skrisz, én is tudtam, hogy most van a belütid, csak úgy eltűntél! Drukk, drukk, drukk!

Sannah, Bubi++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Viktu
Értem. :( Ebből a betegségből ritkán gyógyulnak meg... az is kész csoda volt... a másiknak is sikerülnie kell... Drukkolok nagyon...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Egy kis off: Jaj lányok, el is felejtettem mesélni a legviccesebbet. Tegnap feküdtem a kanapén és tévéztem. Odajött a férjem, felhajtotta a pólómat, és a köldökömön keresztül elkezdett hangosan hallózni a kicsiknek. Hülyére röhögtem magam, főleg azért, mert körszakálla van, és annyira csiklandozott, ahogy beszélt a kicsikkel. Kérdezte tőlük, hogy van-e odabenn valaki... :lol: :lol:

skrisz72

Fanni! Így van, csoda volt. Mert vannak csodák, és ezt mindenkinek mondom, kedves topiklakók :wink:
Csak ki kell várni.

viktu

Viktu :P
Ez bizony így van :wink:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Bubi!
Az egy embrikéből egy baba az pont elég :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Viktu, igen, vannak csodák! Ölellek!

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelit!
Mai adag ragacsok és pozitív energiák mennek!!!!

skrisz72

Sziasztok!

Képzeljétek, azt álmodtam, hogy nem sikerült a lombik és álmomban sírtam! Nagyon rossz volt! :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Baba!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sannah!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Krisz!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bubi!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép vasárnapot! :)

viktu

Viktu, neked is.

babaimádó
Kép
babaimado

Jahj Baba!Az csak álom!!! Simogasd csak meg a pocidat, ott vannak a picurok! Nyugi-nyugi-nyugi..tudod, kiscicák, pillangók, virágzó rét, szivárvány.. Nagyölelés!

viktu

Baba, ne izgulj, én meg azt álmodtam, hogy a gyerekeim kiugrottak a gumicsónakból, és kiparancsoltam őket a vízből. Kb. 1 évesek lehettek... :lol: Az ember lánya álmodik össze-vissza mindenféle baromságot. Ne törődj vele!

skrisz72

:lol: Már fürdeni sem hagyod őket?! :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Lányok!
Szinte minden nap olvasgatlak én is benneteket,és szurkolok, küldöm a drukkjaimat :
Skrisz++++++++++++++++++++++++++
Buborék++++++++++++++++++++++++++
Sannah+++++++++++++++++++++++++
Baba++++++++++++++++++++++++++

Angel!
Gratula a negatív APC.-hez!

Sannah:
Boldog házassági évfordulót, kívánom, hogy hozzon szerencsét.

Gratula a friss babásoknak!(Évi, Hanna)Azt hiszem még nem tettem meg!!!:oops: :oops: És remélem jól olvastam vissza:oops::oops:

Hanna!
Remélhetőleg már jobban vagy.Barátnőmnek hányinger ellen a hideg Cola jött be reggelente.Egész nap nem volt baja utána:)Én csak a Bromótol vagyok carul(még mindig), de ugye a Te esetedben már van okozója......:D

Kati!
Gratula a sikeres vizsgákhoz, és drukk a többihez!!!!

Till!
Nagyon ügyes férjed!Az enyém soha nem szúrna meg.Én annál inkább Őt!Nekem nem volt semmi bajom a szuritól, de neki csípett, fájt, olyan izomláz sazerűen(ezt mondta)De kibírt 2 kúrát.....:D
Ügye s vagy a blog szerkesztéssel.....:)Drukk a felvételidhez!!!

Viktu!
Le a kalappal előttetetek!!!!!Kívánom, hogy az utolsó fagyissal sikert érjetek el!!!!!!!!!!!!!

Baba!
Hess rossz álmok!!!! :twisted: :twisted:

Bocsi, ha valakit kihagytam, mi nem vagyunk valami fényesen, egy barátnőm meghalt, akit meg akartam hívni az esküvőre,még nem tértem magamhoz....
Augusztusi kezdés veszélyben, elvileg a dokim hívni fog(egy másik lány beszélt vele), a bezárás miatt, így esküvő után kérek másik időpontot.Még nem tudom mikor kezdünk:( Talán ennek így kell lennie....

MIndenkinek drukkolok, és csendben olvasgatlak benneteket, aztán ha lesz fejleményem,vagy kezdés, jövök gyakrabban
Csodaszép vasárnapot mindenkinek!

morzsa
morzsa25

Sziasztok!

Szerencsésen megérkeztünk a kirándulásról. Sajnos az eső ott is nagyon esett (hol zuhogott, hol esett, hol szitált,...), de mi "csakazértis" űtra keltünk, és nem bántuk meg természetesen. Másodszor voltam már itt, de ugyanolyan élmény volt, mint első alkalomal. :D Mindenkinek ajánlom!!!! :D

((((((((((((((((Viktu)))))))))))))))))))))) Nagyon sajnálom, szíből! :cry:

Baba, Sannah, Bubi,Skrisz:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

sziasztok!

lányok: köszönöm.

viktu: nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: ölelést küldök neked. drukkolok a fagyibabáknak!

krisz, sannah, baba, bubi: drukk++++++++++

évi: még két vizsgám van.

lois: grat az eredményhez!

mó: hajrá! táblába nem akarsz szerepelni? :wink:

till: grat apának!

mindjárt rakok táblát.

kati
katica30

Kép
Kép

kati
katica30

Halihó Lányok,
MINDENKINEK DRUKKKKKK ++++++++++++++++++

Kikapcsolódásképpen kinek lenne kedve (egy hirtelen jött ötlettől vezérelve) mozizni?
Kedd 18 óra, Aréna Plaza, Szex és New York, VIP terem?
Mit szóltok hozzá?
pusza

KépKép
tobi

Sziasztok!

Kértem időpontott a kaáliba junius 12-re, akkor tudjuk meg mi a gond nálunk :roll: :oops:
Nagyon izgulok de hiszek abban hogy jó kezekben vagyunk, és sikerül a lombikom :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
csinicsilla

Sziasztok!
Hazaértünk a két napos borospince-grillpartis túráról! Fergeteges volt!!! :D Snufi, minket is szétáztatott az eső...

Morzsa!
Öszinte részvét a barátnőd miatt!!! :cry: (Írok privit)

Baba!
Ilyenkor az ember a félélmeit/vágyait álmodja ki - sztem Te az előbbit teljesítetted :oops: Tényleg csak álom volt!!! Töröld!!!

Csinicsilla,
hajrá!

Bubi!
Hatalmas drukk megy a babácskátoknak!!!+++++++++++++++++

Skrisz, (nagy-nagy szurk a Babóknak!!!++++++++++++++++)
köszi a blog-gratut!!!! :D
Régi álmom, hogy csináljak egy ilyen tájékozató-összefoglaló blogot, ahová az összes tapasztalást felrakhatom, amit a babáért folytatott úton (5 év alatt!) szereztem! Hátha segítek valakinek!!!(és ebbe most Apa is tevőlegesen becsatlakozott, így jött létre közös blogunk :lol: )
Véleményeket - javaslatokat nagyon szivesen fogadnék!

És mindenkinek köszi az Apa-dícséretet is (nagyon vigyorgott, mikor mondtam neki, hogy a Fórumlakók is szurkoltak :lol: )

Mindenkinek szurk!!!

tillidian

Szia Tillidian!

Képzeld a sima nőgyógyászom kiértékelte a leleteimet, nagyon rendes dokim van egy szavam se lehet :lol: :lol: :lol:
Azt mondta kicsit magas a testosteronom, és hogy alacsony szinten van a folikulus, ez az oka hogy nem esek teherbe meg a párom kevés spermium száma, de tudom van esélyem. :lol: :lol: :lol:

Kép
csinicsilla

Tobikám!! :D
Én! Én! Én!!! nagyon mennék, igazi rajongó vagyok a kezdetektől, és még nem is láttam... csak sajna vizsgázom másnap.... :cry: :cry: :cry:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Morzsa! Részvétem :cry:

Katica! Mindjárt itt a vizsgák vége, aztán pik-pak, meglesz a hiszteró is, gyorsan telik az idő :) Táblatémában küldök privit...

Skrisz, Sannah, Baba, Bubi: mennek a drukkok +++++++

Kex és New York engem is érdekelne, de szerintem én kiesek, nekem sem jó a kedd, de még az Aréna sem... majd legközelebb :wink:

Úgy tűnik, megviccel a szervezetem, bár nem szeretem ezt a humort :evil: Már lassan egy éve kb. rendszeres a banya (komoly kezelés árán), most KP úgy engedett utamra, hogy köv. mensinél kezdjem a fogigátlót, ez kb. 22-én lenne esedékes, de szerintem 1-1,5 héttel előbb fog jelentkezni :evil: Így viszont nem biztos, hogy aug.-ra esik a beülti... Telefonáljak a dokinak, ha tényleg ennyivel hamarabb jön meg? (A hormonjaimat látta, és az alapján, amit mondott, ez benne volt a pakliban...)

bosszúsMó

Sziasztok,

Mó, nálam is így volt. Júniusi időpontom volt lombikra, de nekem is 5 nappal előbb jött meg, úgyhogy május 30-án volt a beülti. :wink: Szerintem ez nem lesz gond.

Morzsa, nagyon sajnálom. Ölellek!

Sannah, hogy vagy? Ragacsok mennek!!!

Baba, és te?+++++++++++++++++++++++

Katica, köszi a táblát. Fura érzés az első helyen lenni...

Till, nekem annyira hiányzik a borozás. Én imádom. Van dekantálóm, meg minden. Mindig vettünk többféle sajtot is. De amióta elkezdődött a szurizás meg a beülti, nem mertem egy kortyot sem inni. Múlt héten csináltam vörösboros pörköltet. :wink:

Bubi, nagggggyon drukkkkkkkk!

Csilla, végre ti is haladtok. Kíváncsi vagyok, hogy kezeli majd Szmati a bajaitokat. Majd írj, hogy mit mondott.

skrisz72

Sziasztok!

Sannah,
+++++++++++++++++ :)
Megérkezett a pénteki szállítmány? :wink:

Baba,
+++++++++++++++++
Nyugi, csak egy hülye álom volt! :)
Az eredményhirdetés előtti napokban szinte mindig kétcsíkos teszttel álmodok...eredményt tudjuk :roll: Reméljük, nálad épp fordítva lesz! :wink:

Buborék,
++++++++++++++++++++

Skrisz,
+++++++++++++++++
A dokiizzasztós transzferekben van tapasztalatom! :wink:

Tobi,
jó ötlet, kíváncsi is vagyok a filmre, de sajnos holnap du nem jó...

Csajok, egy kérdés:
Holnapután megyek konzultálni. Szeptemberben lesz a lombik, most úgy számolok, hogy augusztusi ciklus második felében kezdem majd a Suprefactot (long lesz). Akkor most a konzultáción vajon lenne UH :?: (Csak mert meg fog jönni holnapra...)
angel37

Szép Napot mindenkinek!

Angel

Nálam ennyivel elötte nem szoktak UH-t csinálni, csak megbeszéljük a dolgoka. Igaz, én nem Budapestre járok....

Sannah, Baba, Skrisz

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
buborék5

Angel, ja igen, nálad is szoktak tágítást csinálni előtte, ugye? Szűk a méhszáj, vagy a nyak, ugye? (Szerintem most nem lesz UH)

skrisz72

Buborék,
köszi :) , én is inkább erre tippeltem!

Krisz,
csak a legutóbb csinált a doki közvetlenül a punkció után egy méhszondát, de a méhszájam gyönyörűen összehúzódott a transzferre, így maradt a félórás kotorászás... :oops: :wink:
Hajlékony katéter helyett merevet kellett.
A méhszájam olyan heges, hogy majdhogynem össze van nőve, méhnyak nincs is.

Drukkok nektek!
angel37

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?