Sziasztok Lányok!
Szinte minden nap olvasgatlak én is benneteket,és szurkolok, küldöm a drukkjaimat :
Skrisz++++++++++++++++++++++++++
Buborék++++++++++++++++++++++++++
Sannah+++++++++++++++++++++++++
Baba++++++++++++++++++++++++++
Angel!
Gratula a negatív APC.-hez!
Sannah:
Boldog házassági évfordulót, kívánom, hogy hozzon szerencsét.
Gratula a friss babásoknak!(Évi, Hanna)Azt hiszem még nem tettem meg!!!:oops:
És remélem jól olvastam vissza:oops::oops:
Hanna!
Remélhetőleg már jobban vagy.Barátnőmnek hányinger ellen a hideg Cola jött be reggelente.Egész nap nem volt baja utána:)Én csak a Bromótol vagyok carul(még mindig), de ugye a Te esetedben már van okozója......
Kati!
Gratula a sikeres vizsgákhoz, és drukk a többihez!!!!
Till!
Nagyon ügyes férjed!Az enyém soha nem szúrna meg.Én annál inkább Őt!Nekem nem volt semmi bajom a szuritól, de neki csípett, fájt, olyan izomláz sazerűen(ezt mondta)De kibírt 2 kúrát.....
Ügye s vagy a blog szerkesztéssel.....
Drukk a felvételidhez!!!
Viktu!
Le a kalappal előttetetek!!!!!Kívánom, hogy az utolsó fagyissal sikert érjetek el!!!!!!!!!!!!!
Baba!
Hess rossz álmok!!!!
Bocsi, ha valakit kihagytam, mi nem vagyunk valami fényesen, egy barátnőm meghalt, akit meg akartam hívni az esküvőre,még nem tértem magamhoz....
Augusztusi kezdés veszélyben, elvileg a dokim hívni fog(egy másik lány beszélt vele), a bezárás miatt, így esküvő után kérek másik időpontot.Még nem tudom mikor kezdünk:( Talán ennek így kell lennie....
MIndenkinek drukkolok, és csendben olvasgatlak benneteket, aztán ha lesz fejleményem,vagy kezdés, jövök gyakrabban
Csodaszép vasárnapot mindenkinek!