Sziasztok!
Reggel 8-ra mentünk doki bácsihoz, mert tegnap délutántól sokat köhögött Lilla és az orrát péntek óta, naponta legalább 10-szer porszívózom (szegény
).
Szerencsére, csak meghűlés, megfázás. Kaptunk Ambroxolt, Navisin orrcseppet és Celebion cseppet. Picit piros a torka is, de tegnaptól már nincs hőemelkedése sem, végre újra a régi, mosolyog, beszélget, nemcsak bágyadtan fekszik, vagy nyűgösködik. Biztos ami biztos, elvittem, hogy hallgassa meg.
Kriszta, megnéztem a kisokosomat (ugyanis nekem írnom kellett, hogy mikor mennyit eszik tejcsit és tápszert). Szóval Lilla kb. 1 1/2 - 2 hónapos koráig 3 óránként volt fent éjjel is. Utána 2-3 hónapos kora között este 8-kor elaludt 1/2 4-4 körül kelt. Ezután megszűnt a hasfájós időszakunk és este 8-9 között elalszik és 1/2 6 - 1/2 8 között kel. Sajnos a pici lakás átka, hogy még a mosdónál ha engedjük a vizet, az is úgy hallatszik, hogy ihajjjj.
Remélem tudtam segíteni. Lehet, hogy ha nem hasfájós, már hamarabb ment volna a tovább alvás. Szerencsére akkor is csak 3-1/2 4-től ment estig a síííííííííííííírrrrrrrrrrrrrááááááááááás. Még mindig a fülemben cseng.
Amikor ilyen picike volt nekem is azt mondta a védőnő, hogy ha többet aludna 5-6 óránál ne engedjem tovább, mert akkor meg falni fog. Nekem sem lenne szívem felébreszteni.
Ripley, húúúúú, de csodaszép szemei vannak a legénynek.
Szecs, egyébként nálunk is a nagy ágyra szoktatás megtörtént még hasfájós idejében, mert a derekam leszakadt állandóan ki-be rakosgatni. Úgy működik, hogy napközben a nagy ágyon alszik, este pedig a helyén. Lehet, hogy ha mi is elérjük az 5 hónapot (jövőhét hétfő), hozzánk akar költözni?
Horkolás: nálunk is van, főleg ha hulla fáradtan jön haza! Néha nem is tudom, hogy Lilla hogy tud aludni, én nem tudok, de sokszor hallom, hogy Ő is felébred rá, morog egy kicsit
Babaim, felhívlak majd traccsolni kaja ügyben.
Tegnap már úgy jött apa haza, hogy szombat-vasárnap is munka, mert átadás van. A tööööö.........mm tele van.
Judyt, jó lesz, ha erőszakos leszel és elviszed Vivit allergia vizsgálatra, neki is nagyon rossz lehet így. Én 25 évesen hasonlóan köhögtem és kiderült, hogy mire megcsinálták az allergia vizsgálatot, allergiás asztmám lett (házi por, toll mind a kettő 3+-es. Gyerekkoromban asztmás voltam, de kinőttem.
Én is aggódom, ugyanis 2 éve kicseréltettük a régi nyílászárókat és 1 éve penészedik a fal. Féltem is Lillát rendesen. Ha én ezt tudom......... Amíg nem volt meg befújtuk spray-vel, de most csak nedves ronggyal töröljük le, na az kb. 2 hétig ér valamit.
Hát ez van.
Szófosásom volt