Kinek van még régi dm-s matricája? Fogjunk össze, mert már nincs sok idő 31-ig!
Honnan tudom, hogy a foga miatt folyik az orra Korinak vagy beteg? Ma ahogy adtam neki a banánt éreztem, hogy a felső végre kibújt, de csak az egyik.
Hmmc
Mit mondott doki bácsi? Az egyik már egészségesnek van nyilvánítva?
A fogak miatt ne izgulj, bár Korinak ne lenne. Én olyan boldogan szoptatnék még tovább is, de ez a majd' 12 hónapos kín már kezd elég lenni. Ja és a kajálás, na és a fog összefüggése???? Korinak ha darabos a bébiétel, öklendezik, majd kihányja. De ha banánt, narit, kekszet, stb. adok, akkor avval semmi gond.
Aranyhold
És fittbalt már találtatok?
Boglárka
Bár Lívit kérdezted, de azért én is belekotyogok. Szóval ilyen hideg időben nagyon jó a fürdető/mosakodó kenőcs (Unguentum hydrophilicum nonionicum)! Nekünk a doki ajánlotta és tényleg nagyon jó. Tudod a keresztanyám kozmetikus, szóval az én bőr típusomra kaptam krémet, de néhány óra múlva megint száraz, fehér lesz, de a mosakodó krém nekem is nagyon jó.
Viki
Jobbulást! Bár most nem tudom pontosan, hogy álmodtam vagy igaz, de talán az utóbbi, tegnap éjjel nekem is volt hasmarss.
Cas
Érdekes, hogy Sebi irányítja a figyelmed. Kori meg mit csinál? Ez normális ennyi idősen, nem oviban van ez? Szóval hozza a mesekönyvet, olvasok, de ő már lapozni szeretne, a kezem ott tartom, hogy gyorsan elolvassam, erre a kezembe harap. Ha játszunk és valamit akar, akkor harap. Mi lett az én szelíd gyerekemmel? Lehet, hogy kimaradt a veszetség elleni oltás?
HÁT MÉG ÉN HOGY SAJNÁLTAM, HOGY NEM JÖTTETEK!
Ma du. lemegyünk Korival dokihoz, mert nem biztos, hogy ez a foga. Ha meg az akkor megnyugszom.
Szilvi
Tényleg mondtad, hogy szűk családi kör lesz! A kavinton, hol is van?
Tali én szívesen mennék, de nem tudom, hogy most fertőzünk-e vagy sem? Nem inkább, de a dokihoz megyünk.
Pótnagyi: szomszédba a gyerkőccel 2 hónapos korától van a csajszi. Vili (Villő) lassan 3 lesz és ovis, megkérdezzem?
Myra
Arra gondoltam tegnap, hogy mi fenntartjuk a helyed. Mármint mi elmegyünk, de Kori pont ma 9 után ébredt (persze nem először, hanem 3-szor).
Laga
Ez a Vilmosos kettő hányinger nagyon tetszett!!!!
Ilba
A torna tényleg jó volt, bár én sose tartottam könnyűnek! Pedig 13. héttől 36-37-ig jártam heti kétszer.
A fürdetőkádba születésétől kezdve benne volt az a maci (bár a miénk nem maci, csak sima kék műanyag), biztonságot adott neki, és 7 hónapos koráig tudtuk használni, utána már csak ülni akart.
Nem a Táborhegyen, hanem a Testvérhegyen lakunk, az óbudai temetőnél fent. De ha még pontosabban szeretnéd tudni, akkor megírom priviben.
Persze, hogy nem baj, ha irogatsz, sőt!
Képzeljétek dédipapa meghalt, nagyon hirtelen 83 évesen tűdőgyuszija lett és a szíve nem bírta. Ami még nagyon rossz, hogy február 15-én lesz a temetés. Pont azon a napon halt meg apu, mindjárt egy éve, és ugyan abba a temetőbe lesz a szertartás, ugyan az a nem pap mond beszédet. Annyira kedves, mókás ember volt papa! Az utolsó észnél levő napjánál (altatták utána) is viccelt a dokikkal! Kérdezték, hogy van-e cukra? Papa: itt? Dokik újra: van cukra? Papa: persze, de csak otthon vagy 20 kiló.