Sziasztok Csajszik!
Ripley, mi is 150 km-re szoktunk utazni anyóshoz havonta. Az utazással nincs is gond, nagyon szereti, csak az ott lét. Remélem, hogy nálunk is úgy lesz ahogy nálatok, ahogy idősödik jobban viseli, végül is, már Ő is 4,5 hónapos. Írtad, hogy nálatok 4 hónapos kortól volt jobb
Timi, szerintem is először, bent próbáljátok a sétát, hogy egyáltalán szokja a cipőt. Nem?
Jucuss, már annyira kiváncsi vagyok, hogy fogják hívni a kis picurt. Szerintem szép a súlya is. A vizesedés nagyon rossz dolog, én nem voltam még 4 hónapos terhes sem amikortól vizesedtem. Füllentettem is a dokinak 7 hónaposságomig, hogy szabin vagyok otthon, aztán be akart fektetni, na így júliustól itthon maradtam tényleg.
Kriszta látott személyesen, hogy milyen elefántbébi voltam. 42-es férfi papucsokat hordtam. Ilyen papucsot vittem szülni is. Erre a szülőszobán az sem jött csak félig a lábamra
Sun, pihenjél már egy kicsit!!!!!!!!!!!!! Mindjárt szülsz és virgonckodsz.
Kriszta, nem ettél véletlenül banánt, vagy narancsot? Nekem az elején mondta a védőnő, hogy attól is fájhat a pocijuk.
Tejet nem ittál?
Én viszont úgy jártam, hogy nagyon kívántam a tejet és ittam 2 bögrével, na utána volt hasfájás, pedig addig még nem fájt a pocija. Ezt például nem tudtam, hogy hasfájást okozhat.
Sajnos a teát nekem sem nagyon itta, csak a poci simogatás és torna segített egy kicsit.
Sok puszi a ma 1 hónapos Petrának! Hogy elszaladt az 1 hónap!
Kia, na mizujs? Nődokihoz ma mész, ugyi?
Judyt, voltál már dokinál? Hogy vagy/tok?
Babaim, nem csodálom, hogy tiszta idegek voltatok. Tényleg olyanok, hogy annyira felhergelik szegénykék magukat, hogy még rendesen enni sem tudnak olyankor.
Azért az orvos sem semmi, hogy nem a babát vette előre, hanem a felnőtteket, főleg, hogy tudta, hogy üres gyomorra kellett vinnetek. Na, ezeket én nem értem.
Csodálom, hogy a férjed nem szólt be, az enyém beszólt volna dühében.
Amióta ilyen enyhe idő van minden nap megyünk sétálni. Úgy látom most még a köd sem szólt be.