Sziasztok Lányok,
Olyan sokat írtatok, hogy még visszaolvasni sem tudtam, majd ha lesz több időm, visszakukkantok rá. Rég jártam már erre, de egy ilyen kis drága újszülöttel nagyon sok tennivaló akad.
A jobb mellemből nem tudom szoptatni szegényéet, mert már akkora és olyan mély volt rajta a seb, hogy váladékozott és azt inkább nem adtam a szájába. Így nagyon óvatosan fejem és azt kapja cumiból. De a cumival nagyon nagy gondjaink vannak. Egyáltalán nem tud vagy nem akar belőle inni. Az összes folyik ki a szája mellett, meg minden ötödik korty után úgy félre nyel, hogy iszonyatosan megijedek én is , mert csak hüppög meg nem kap levegőt. Pohárból sem tudunk inni. Csakis a cici. De a bal mellemből nem tudom egész nap és éjszaka is etetni. Már van három féle cumink, de egyik sem jó. Mit tegyek? Mit csinálok rosszul? Hogyan kell rendesen itatni cumiból?
Alig várom már, hogy végre begyógyuljon az a seb. Arra is használok már mindenféle kenőcsöt, de egyik sem segít. Kezdtük először a méregdrága Aventes bimbóápolóval, majd anyukám hozott Garmastan nevezetűt, a férjem hozott Bepanthent én magam ápolgattam anyatejjel, de semmi sem segít.
Egész nap, ha csak tehetem kirakott cickókkal vagyok, hogy sokat legyen levegőn. Néha szoktunk is nevetni a férjemmel, hogy ha valaki belát hozzánk, mit gondolhat napok óta kirakott cicikkel járkálok a lakásban
.
Pipacs, nekünk egy nagyon kafa, Avent IQ express elektromos sterilizáló gépünk van. Nagyon szeretem, gyors és nagyon praktikus. Nem tapasztaltam, hogy valami is fehér lett volna benne.
Én az overállt kimostam, nem lett semmi baja, de azt én egy bababörzén vettem és nem újonnan. Nagyon picinek tűnt, izgultam is, hogy Lelle bele fog-e férni, hát elveszlik benne. Tavaszra meg vettünk neki egy másikat, de az meg szerintem majd csak jövőre lesz jó rá
.
Viszont nagyon jó, hogy vettünk jó pár darab 50-es méretű ruhát, mert az 56-osak nagyon nagyok rá. Pedig a családban mindenki mondta, hogy feleslegesen veszem meg, nem fogom tudni ráadni sokáig. Nem baj, de én sem lennék szívesen olyan ruhákban ami több számmal nagyobb rám.
Nagyon szép mindenki babája és milyen gyorsan telik az idő, a mi lányunk ma éppen két hetes. Ja, azt meg még nem is mondtam, hogy múlthéten és ma hajnalban is, pont akkor volt fel, amikor született, 04:16-kor. Érdekes.
A névnapos babáknak boldog névnapot. Levi talpig férfi, mindig jól állja az oltásokat, nagyon szép babuka, hát akkora szemei vannak.
Murphyke, már nem sok van neked sem hátra, szorítok majd neked!
Zoriann, Verna, hogy vagytok??? Hogy vannak a babukáitok???
Verna, nagyon ügyes voltál szüléskor szépet írtál, vissza állt már a vérnyomásod? Hány kg-ot adtál le szüléskor? Te akkor amikor bent voltál a másik 6 ágyasban ott volt már a bolond lány? Hát az annyira gáz volt. Egyszer találkoztam vele a mosdóban és meg akarta mutatni a gátsebét...
A várandósságom alatt 14,5 kg-ot híztam, de nem voltam vékony, előtte sem, úgyhogy vigyáztam, nehogy sok legyen, de azt nem gondoltam, hogy szüléskor ennyit le lehet adni. Pedig egyáltalán nem vizesedtem. 9 kg-val voltam kevesebb amikor hazaértünk és most még kettő lement.
Olyan jó anyának lenni, nagyon élvezem.
Minden jót kívánok Mindenkinek, nem tudom mikor járok újra erre, de majd jelentkezek.
Üdv: Pimpoka