Laptopról nyomom, nincs egy-két hosszú magánhangzó rajta
Avent
Én tejadó anya voltam 4 hónapig, szal fejtem rendesen. Kézi Aventtal, de semmi bajom nem volt vele. Jó, a hangaja, de az nem zavart annyira. Akkor nem csinál vákumot, ha túl feszes a cici. Akkor egy pici masszir és kézzel kifejtem egy picit. Onna ment
Szóval én simán lefejtem vele napi 1,5-2 dl tejet
Legközelebb azért kihagynám az egész fejés részt. Max. az elején. Mostmár tudom, hogy meg lehet úszni
És azt is, hogy én hol rontottam el, amirt ilyen sok tejem volt. Persze aki megkapta amit lefejtem az nyilván örült...
Ancsa, Veronikusz
Ez a lakás dolog
Nagyon undi!!!! De leginkább tetü dolog, hogy ilyen hulladékokta adnak át és ennyi pénzért meg pláne
AprooZso
Hát én lehet, hogy vállalva a kockázatot vennék egyet saját szakállamra
mert igen, nem a férjed kel éjjelente és nem ő 24órázik Levi mellett
Félre ne értsd, de azért a doki általában nem nagyon hisznek a természetgógyászatban, homeóban és az effélékben
Amit valójában nem értek
Én spec. azt vallom, hogy először fü, fa, virág, aztán homeó, aztán gyógyszer.
Amúgy sztem ennél nagyobb hülyeségekre is költ olykor az meber
Persze, én másként csinálom már, mint Anyu. Azt is észreveszem viszont, amikor pont úgy cselekedtem, ahogy ő és nem akartam
Szerencsére ezeket utána tudatosan azért tudom kerülni. Azért kérdeztem meg ezeket, mert én ugyan gondolok egyet, de vajon nagyátlagban "igazam" van-e? Úgy fest, nem csak én gondolom így
Nálunk pedig hisztinél pont a magyarázás válik be
Persze nem mindig, de javarészt. Pedig Iván sem szereti, ha nem az van, amit ő kitalál, igazi oroszlán
Én azt használom, amit Memme. megszúrom a kezét egy picikét tüvel, a kés hegyével, ollóval. Mostmár tudja, hogy melyik olló az, amelyiket a helyére teheti és melyik az, amelyikhez nem nyúlhat (a konyhai ollóm nagyon tompa, használat után boldogan teszi a fiókba). Persze bepróbálkozik ő is
Persze van határ. én kb.5x mondok el valamit. Hatodjára már süvöltök
de az használ.
Tesókérdésben meg...hát úgy fest, hogy valóban ez az élet rendje
Szegény Iván, hogy utál majd
Kriszta
Több önbizalmat
Miért lennél te rossz anya?! de még ha azt is találja mondani a cicológus, hogy hibáztál valahol és azért van ez az egész.... Persze azt rossz hallani, de mindenki hibázik! Anyósod szerint panka nagyon érzékeny lelkü. lehet, hogy ami másnak semmi, az neki problémát okoz! Nehogy már rossznak hidd magad!!!
Holnaptól én is "burzsujanyuka" leszek
Köszi az infókat, Cityfoodot választottam.
Ezt a 4 kötelező pecsétet a kiskönyvbe nem nagyon értem
Én összesen 3x találkoztam védőnővel a Ivánpocak alatt, ebből az első alkalommal kaptam csak pecsétet, a többi inkább gyorstalpaló volt. A többit pecsétet a doki nyomta, de a kiskönyv senkit nem érdekelt
Szülés után kaptam egy papírt, hogy jártam rendesen terhesgondira, oszt csá. Ezt vittem a munkahelymre (akkor még kifizetőhely volt) és simán elfogadták. Ja és ezt a paírt nem is a saját dokim állítota ki, mert ő már nem volt bent, mikor hazajöttem (vasárnap), hanem a nővéreknek szóltam, hogy nekem nincs még ilyen igazolásom. Kerítettek egy dokit, aki megírta