Helló Ancsa!
Mai utolsó bejelentkezésem így alukálás előtt!!
Remélem télleg nem fogsz unatkozni nélkülem éjszaka!!!
Most gyors leszek és "rövid"!
Cuki!
Ágy: szerintem nagyon jól néz ki! Bár Adrinak tutira nem jönne be, mert nem naon mert felmászni dolgokra.
Mindig kell neki 2-3 hét, mire "rá bírom venni", hogy próbálja már ki!!! Így volt a "várával" is, ami a kertben van, na persze aztán miután már fel mert menni, le sem lehetett onnan robbantani!!!
Úgy hogy nálunk tuti, hogy "sima" ágy lesz véve neki. (mert ugye az most neki is kell!)
De ha Orsi ragaszkodik hozzá!!! Igazán Te ismered, hiszen a Te lánykád, hogy tényleg hajlandó lesz-e aludni benne-rajta! :wink
Sándor doki a mi családunkban ugyanazt a "hatást" érte el, amit nálatok Mészi a férjed előtt.
Névkimondás=halál!!
De azért is írom mindig, hogy egyéni a dolog, hogy kinek ki jön be!!
Jah és ezért
Ancsa neked is bocsi! Örülök annak, hogy Ti meg vagytok Vele elégedve!!!!
Gozárt nem ismerem! Annyit tudok róla, hogy mikor Sóginőm szült a Kútban 11 évvel ezelőtt, akkor Ő volt az egyik medikus hallgató és amikor Adrival bementem este mert elfolydogált a magzatvizem Ő vett fel, mert Ő volt ügyeletben. Szóval Hozzászólni nem igazán tudok!
Cancan!
Rókusról ill. dokikról én is hallottam pár érdekes sztorit.
De ezt elmondhatom még a Péterfyre is.
Ide még sztorit is tudok írni.
A barátnőm ott szült 2004-ben. Mikor megszületett a kislánya az anyukája (vagyis a nagyi!
) vett tök szép micimacis anyagot és varrt belőle a Gyerkőnek édi sapit, meg rugit meg talán egy bodyt is. Mivel a "ruhakörülmények" nem igazán szupik, megkérte nagyit, hogy vigyen már be a gyereknek valamit, amibe rendesen fel tudja öltöztetni. Aztán nagyi meglepte ezzel a micimacissal. Viszont mikor este bevitte gyereket csecsemőosztályra, hogy nővérkék megfürdessék stb. , akkor nem kapta vissza a ruháit. Akkor este hirtelen fel sem tűnt neki, de mivel másnap már mentek haza és eszébe jutott, hogy nem abban kapta vissza a gyerekét előző nap amibe "leadta", gondolta visszakéri a ruhát, hiszen az mégis csak SAJÁT!!!! Erre közölték a nővérkék, hogy nem tudják visszaadni, mert "leküldték" a mosodába és külnben is "jó ruhák" hiányába szenvednek, úgy hogy megtartják, hogy mást is tudjanak szépen, új ruhába öltöztetni!!!
Na erre mit léptek???
Speciel éppen nem volt kedve vitatkozni ezen az "apróságon", úgy hogy sarkon fordult és hazamentek. Egyébként hozzáteszem, hogy a romák (tisztelet a kivételnek!!!) miatt a hűtőtől kezdve a mikróig szinte minden le van láncolva, hogy azért ne lehessen olyan könnyen elvinni onnan a dolgokat!!! Ezt viszont saját szememmel láttam, mikor bementem látogatni és "furcsálottam" a láncokat ezeken az eszközökön. No comment!!! VII. kerület.....
Eni!
Védőnőcimre, most én is kivagyok egy kicsit!!
Már háromszor kértem tőle azt a Felicitasos kiskönyvet, amit kismamik kapnak, hogy átnézegessem, meg beváltsam a kenguruban a kupont
de állandóan elfelejti, pedig még a talik előtt is mindig szóltam neki. Aztán legutóbb azt mondta, hogy hívjam már fel január 2. hetében, hogy mikor is találkozzunk, hogy nekem is meglegyen a 4. pecsétem, meg hogy kitöltögesse a "kismamalapomat", mert még nem tudja, hogy mikor fog ráérni, mert ugye első héten vagyis holanp kezdődik az ovi és nem tudja még, hogy a gyerek meggyógyul-e addig és el tudja-e vinni oviba!!!
Ééén hívogassam emiatt????
Hát nem neki kellene, hogy mikor mehetek??? Vagy én látom rosszul a dolgot? Szerinted?
Mondjuk nekem annyiból könnyebb, hogy Adri oviban van és így Apát nem kell zargatnom szitteléssel!
Jah, csak most láttam, hogy már válaszoltál is a kérdéseimre, csak a délutáni visszaolvasásnál kicsit átsiklottam felette.
BOCSÁNAT!!!
Köszönöm a választ!! Akkor próbáljunk meg valamit összehozni, ha már van konkrét időpontod. Okés?
Tenci!
Most néztem csak meg jobban az első képet. Ugyanolyan karácsonyi szalvétánk volt nekünk is!!!
Remélem már utolértél bennünket az olvasásban!!!
Várom "kimerítő"
válaszaidat a kérdéseimre ugyanúgy mint Enitől!!!
Aztán majd próbálunk egyeztetni!
Vero!
Én is imádlak!!!!
Márcsak a Fürtöskéid miatt is!!!
Remélem legalább másodszorra nekem is összejön egy ilyen kis "fürtösfejű"!!!
Tudod, írtam már, hogy nálunk Apának van "gyárilag" olyan frizkója, mint a Lánykáidnak is!!!
Jah Ancsa!
Még így végezetül.... Teljesen egyetértek ezzel a hozzászólásoddal!!!
Idézem:
Háború, szerintem tök jó, hogy mindenki leírja a véleményét, és szerintem akik itt vannak/vagyunk vagyunk olyan intelligensek hogy el tudjuk mondani, és tiszteletben tartani a másik véleményét!
És még....holnap éjszaka jövök!!!!
Na most már léptem pihizni!!!
További szép estét Mindenkinek!!! Álmodjatok szépeket, ha már az ágyikóba kerültök!!!
Betegeknek meg gyógyulást és soksok gyógypuszit!!!!:wink:
Sziasztok!