Vero!
Örülök, hogy nem bántottlak meg!!! Nagy kő esett le a szívemről!! De komolyan!!!!
És nem vagy Te HÜLYE!!!! Én sem azt mondom, hogy úgy váltogassa az ember az "orvosait", mint más a gatyáját, de nekem az tuti sok(k)
lett volna amint keresztül mentél!!! Főleg háromszor!!!!! (mert gondolom a másik két lánykánál sem volt "leányálom" a dokihoz járni!)
Barbara barátnőm is hasonló cipőben jár Veled az ügyben, hogy szinte egy dokival sincs szerencséje.
És már kérdezte, ha esetleg lesz gyerekük, akkor elvinném-e az "én" dokimhoz, mert akiknél eddig járt, azok "kicsit" kontárok és durvák voltak.
Na akkor most mit mondjak neki, ha aktuális lesz nála a dolog???
Ajánljam vagy ne??? Vagy reménykedjek abban, hogy talál magának egyedül is??? Szóval azért most "ezügyben" kicsit gondban érzem magam. De mindegy, majd tapasztalok még addig én is, aztán majd meggondolom.
De azért én a helyedben tutira keresnék egy másik Házi dokit, nehogy még a végén télleg "eltegyen láb alól" valami hülyeség miatt!!!!
OLLÓ: Hurrrááááá!!!
Örülök, hogy azóta vannak ismét jó ollók, de mentségemül szolgáljon, hogy 2005. áprilisa óta nem jártam a szülészeten. Ezidáig!!!!
Vagyis még majd csak megyek....nem sietek előre sehová!!!
Úgy hogy végre egy jó hír is!!!
(ex)Dokink: Fogalmazzunk inkább úgy, hogy eddig nem tett még nálam rossz fát a tűzre, de azért tudom, hogy nem egy "szent és sérthetetlen"!!!! Nem állok én úgy Hozzá!!!! Csak ahogy régebben írtam már Emsének, addig amíg velem rendesen és korrekten viselkedik, addig "nem igazán" tudom (és akarom) elítélni.
Ezért is írtam Neked is meg Másoknak is akik megosztották velem a gondolataikat-tapasztalataikat róla-vele kapcsolatban, hogy ha belegondolok a helyzetetekbe, akkor MEGÉRTEK MINDENKIT!!!! És úgy helyes, ahogy tettétek, teszitek, hogy kerestek egy másik dokit, akiben ezek után jobban megbízhattok majd!!!
Na jó, befejezem a dokitémát!
De azért ugye ezek után (hogy én egyenlőre nem váltok!
) is fogsz még velem dumálni???
Brigi!
De jó hogy jöttél!!!!
Hozzászólásod értve, csak az nem, legalábbis részemről, hogy idézem : Csak ne avassuk máááá szenté, mert az pl. engem (is) kicsit irritál… Bocsiiiiiiiiiiiiiii.
Ezt most kire írtad???? Vagyis tudom, hogy kire, csak azt nem értem, hogy miért is, hiszen senki nem írt olyat, hogy egy szent lenne!!!
Ha a "szupi doki" kifejezésre értetted esetleg, akkor az nem a "hentes"-re
hanem "Vidám" dokira vonatkozik!!!
NA RÖHÖGNI EZEN LÁNYOK!!!
Jó voltam vagy nem???
Tencikém!!!
Végre!!!!!
Olvass vissza oszt válaszojál nekem lécci!!
Képek nagyon szupik!!! Szerintem a Gyerkőkről készült képekből sosem elég!!!
Szívesen elnézegetjük őket!!! (legalábbis én!)
Egyébként a kis sárga autó az ósnaból vagy a korából van????
Borsa, Borsika, Snowwhite????? Merre vagytok???
Most mennem kell, mert sírvaébredés van!!!
Este még jövök!!! Addig "termeljetek", had olvassak!!!
Puszi!