halihóóóó!
hazajöttünk! de nagyon kalandos volt a napom. szóval 8-ra bementünk a kórházba. hát, nagyüzem volt, az összes szülőszoba foglalt + ketten a vajúdóban, és utánam még ketten érkeztek be! (jó sz*r lehetett a tévéműsor 9 hónapja
)
szóval még az is beletelt egy kis időbe, mire a doki meg tudott vizsgálni. azt mondta, csüt.-höz képest haladt előre a dolog - feszül a burok, kicsit nyílt a méhszáj, de a fej nem illeszkedik teljesen, szóval számíthatok a nagy placcsra
legközelebb kedden kell majd mennem vizsgálatokra és a rendelőbe, de persze most is azt mondta, hogy biztos már azelőtt fogunk találkozni... (már nem merem beleélni magam, úgyhogy csak annyit mondok: bárcsak!)
aztán az nst-re várni kellett, nem is keveset: 13:15-kor kezdték el. addigra négyen szültek meg az "orrom előtt". volt egy csajszi, aki 1x kicsoszogott az ajtón, és fél óra múlva gyerekestől kitolták! de volt olyan is, aki tegnap este 10 óta vajúdott, és még akkor se szült, mikor eljöttem.
persze ennyi szüléstől nekem is "jól megjött a kedvem"
és mire az nst-hez értünk, elkezdtem keményedni! na de ettől függetlenül eljöhettünk, mert ez még kevéske volt. és persze mióta hazaértünk, már ennyi sincs....
a kék szobában voltam, Neet, igazi élmény volt - ha lehet válogatni kérd azt!
nagyon kellemes, és tényleg éreztem, hogy kezd megszállni az "ihlet" - bár a fene tudja már, hogy nem inkább a sok üldögéléstől keményedtem-e...
a legjobb volt azt látni, amikor betolták a kiskocsit - a rózsaszínt vagy a kéket
akkor már megérkezett a baba
láttam egy irtó nagyhajút is - Isti is csak ilyen lesz
most teljesen fel vagyok villanyozva, és nem is félek - az emberkék ált. nagyon kedvesek voltak, aki az nst-t csinálta, egy tündér volt! a dokik közt (vagy 7-8 volt benn) volt nagyon topis, unszimpi fazon is, de nem tudtam elolvasni mindegyiknek a névtáblácskáját.
arra vigyázzatok, hogy nehogy átgyalogoljatok az osztályon, ezért nagyon morognak! és vécét se egyszerű arrafelé találni (én a fsz-en találtam csak).
ja és volt benn egy csajszi, akit még kismamatornáról ismerek, és (elsőre) szült egy 4,5 kilós 65 centis gyereket!!! Talán Manós is ott volt még, de meg se tudtam kérdezni, mert a nevét nem tudtam fejből.
na, elég hosszúra nyúlt az élménybeszámoló.
máris visszavágyódom
Neet, valamikor biztos találkozunk benn