Sziasztok!
Szia Anikó!
Képzeld ma észrevettem, hogy a jobb fölső fog már át is ütötte Blanka ínyét. Még csak éppen, hogy látszik, de már a teteje kint van a fogacskának. Rosszabbra számítottam, de a Viburcol kúp és a Dentinox gél mindent visz. (Nappal Gengigel kenem!) Én már az első nyűgösségkor elkezdtem használni. Nem vártam meg, míg az lesz mint a lenti fogaknál.
Persze van éjszakázás is, de nem olyan vészes. Pl. most éjszaka egyszer sem kelt fel; reggel 6 után ment át érte apa. (este 8-kor már alszik!)
Szóval egyelőre tűrhető a dolog, de még nincs meg mindkettő fogacska fent, így nem akarom elkiabálni.
Blog olvasáshoz semmi különöset nem kell tenni nálunk, Eszternél már más a helyzet, mert Ő jelszavazta, így csak az olvashatja akinek engedélyezi. De ezt majd megbeszélitek
Nálunk, egyszerűen csak katt a linkre és kész
)
http://mayerblanka.blogspot.com/
Ha arra vagy kiváncsi, hogy tudsz felkerülni az állandó olvasók közé, gondolom erre
az sem ördöngős, mert az állandó olvasók képei fölött van egy RENDSZERES OLVASÁS gomb, arra rákattintasz és lehet regisztrálni, nem kell hozzá más csak e-mail cím. Ha gmail-ed vagy yahoo-d van akkor egyszerűbb, de ha nincs akkor sincs gáz, mert alatta van egy link amire akkor kell klikkelni ha más mailed van (free, citro, outlook ... stb). Itt megadod a címed, jelszót adsz és már kész is a google fiók. Ott tehetsz fel fotót is magadról. Ha pedig úgy írsz megjegyzést az irományaimhoz, hogy bejelentkeztél akkor mindig látható lesz a fotód, neved
Képzeljétek el, nagy babakocsi nézőben és új autósülés vásárlásban vagyunk. Hát az érzelmek vegyesek, mert még ülést találtunk egy hiperjót, de babakocsit ami kicsi, könnyű, olcsó és semmi extra ... de azért ne essen szét az első úton. Hát nehéz találni.
EGyébként az előzőt a TeszVeszen adtam el 70e Ft-ért, most jönnek érte pénteken. Szerintem örülnek neki, mert most hogy végig néztem a kínálatot, még inkább ledöbbentem, hogy mennyire drágák a kocsik. Egy sima egyszerű sport aminek már neve is van, 40e körül mozog. Szóval kész agyrém.
És a lényeg
a MiniManóban is voltunk nézelődni szombaton, én éppen mustráltam az üléseket, mikor látom, hogy a férjem gyerekkel az ölében nagyon beszélget egy lánnyal
odamegyek, közben látom, hogy a lány egy idősebb nővel van, és nagyon kérdezik, hogy a babának bevált-e a borostyánlánc. Nem tudom emlékeztek-e az Andakára/Andira ő is fórumozott itt velünk - Zsófi baba anyukája. Szóval Ő volt az.
) Megismertem a fotókról, bár egy pillanatra azért elgondolkoztam, hogy honnét is ????
Olyan kicsi a világ
)
Erről jutott eszembe, hogy beszéltünk egy baba-mama találkozóról még tél végén, most már itt a jó idő, szerintem meg kellene ejteni
Még a nyár előtt, mert aztán mindenki szét széled a szélrózsa minden irányába, megy nyaralni a gyerkőcökkel
)
Na befogom a szám, puszi mindenkinek!