Mi is túl vagyunk az utolsó oltáson (4 hó), olyan édes volt Lilla, amikor megszúrták semmi, engedte be az oltóanyagot a dr bácsi akkor elgörbült a szája, elkezdett picit pityeregni, de mondtam, hogy semmi baj és, hogy ügyes volt, rögtön abba is hagyta. Amíg öltöztettem beszélgetett, még mosolygott is. A védőnő és a doki is meglepődött, hogy milyen ügyes, illetve, hogy mennyire nyugodt baba, sokat kellett várnunk és csöndben (gagyarászva) tűrte. Emlegették is a közel 3 hónapos kemény hasfájós időszakát.
Súlya: 7050 gramm, 64 cm.
Annyit mondott még a doki, hogy szépen fejlődő baba, kb másfél hónap múlva vigyük, csak úgy ránézne, ill. hogy oltás majd csak 15 hósan. (ezt nem bánom, bár mondták, hogy olyankor már keményen le kell őket fogni)
Hozzátáplálás megy 2 hete, remélhetőleg a széklete is rendeződik, már azért nem 4 naponta van, hanem 2-3 naponta.
Timi, tegnap sütőtököztünk, ma reggel volt kaki
Ezek szerint Zsolti, már komolyan közlekedik? Jó fogyókúra
Szecs, örülök, hogy előkerültél, gondoltam, hogy még nincs bekötve a net.
Hozzátáplálás: menni fog! Legalább is Lilla úgy tátog, mint egy kis veréb.
Jajj, szegény Blanka, átérzem, hogy mi lehetett a költözés után. Mi havonta 1x megyünk 5 hetes kora óta anyósomhoz, úgy hogy szombaton megyünk, vasárnap jövünk és végig sírja a 2 napot. Itthon pedig hangja sincs. Egyszerűen ha nincsenek a megszokott dolgai, akkor panaszkodik, de ha vendégségbe megyünk pár órát, ott semmi gond.
December 4.-én voltunk, mondtam is a férjemnek, hogy egy ideig én nem mennék, kicsit ha idősödik Lilla, hátha utána könnyebb lesz.
Nálatok is volt ilyen, pici korukban a babóknak, ha több napra mentetek?
Csajok G.I-s találkozó összejött?
Kriszta hogy vagytok, tárgyalás rendben volt?
Judyt, hogy vagy?