Új privát üzeneted érkezett!

Helló!

mi is hétfőn megyünk bacivizsgálatra, úgy látszik ez mostanság a "bohócpolír" :) ideje

Mi is kérjük a drukkokat a bacimentességhez!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Kpn!

Drukk a fickóknak, na meg Apának :)
Akkor nektek bizti jobb hétvégétek lesz, mint nekünk :wink: :lol: :lol: :lol:

heni77

Hencsikém: bohocpolír :?: :D :?: ez nagyon tetszik :D :D :D Neked is mennek bacimentes ddddddrrrrrrruuuuukkkkkooookkkkk :D :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Köszi Angyalkám!

Küldd már el nekem priviben az iwiw elérhetőségedet, annyira kivi vagyok rád ( is )

heni77

Sziasztok!

Navared:én is voltam ma Bmc-ben nem tudom zsu volt e vagy sem!

nálam aki talán picikét elszomorított hogy csak 1DBtüszikém érett de az 19mm!
nem is éreztem egyébként a szurkát mint máskor de végülis nekem elég egy gyerek!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

holnap repi hétfőn inszem.jah és javasolta a terminált együtt létet mert hogy 2inszem nem lehet egymás után :roll: :roll: ezt nem értettem mert nekem szünet elött 3volt egymás után....
de sebaj maradtam az inszemnél mert ez most sikerülni fog!!!!!!!!utoljára :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Sting: most TUTI SIKERÁL :D :D :D :D :D :D :D :D

Hencsikém: küldtem privit :wink:

Kép

kiss angyal

Sting, igen voltam, néztem is mindenkit, hogy találok-e "ismerős" arcokat, és aki előttem volt ő nagyon Navared esélyes volt a fényképe alapján (egyébként rossz az arcmemóriám), de nem mertem megszólítani, bár tuti nem harapta le volna a fejem :D , gondoltam megvárom, míg szólítják és akkor kiderül..de végül nem ő volt! :D :D

Drukkolok Neked a hétfői inszemhez!Tuti sikerülni fog!!

Heni, Neked mennek a baciűző drukkok!

Reggel voltam vv-n és uh-n, az egyik pf-ben van 22mm-es (a lóadagnak köszönhető), egy 17es, és több 13-15-ös.A másik oldalt megint nehezen találta meg, de ott megint nem volt semmi, még hasi uh-t is csinált!
Aztán du-n vissza kellett menni, megint volt uh, mert a hormon eredményeim alapján kelett volna ott több tüszinek lennie, megint ugyazt látta mint reggel, most is felkutatta a másik pf-met is (jó volt.... :D ), de újra csak az ürességet látta.Aztán várnom kellett amíg megbeszélte a Koncz Tanárúrral a dolgomat, és arra jutottak, hogy kapjam továbbra is a lóadagokat, hogy a kisebbek is megnőjjenek, és hétfőn menjek vissza vv-re és uh-ra! Aztán átmentem egy másik épületebe EKG-ra, mert a nyári már nem érvényes!
Szóval egész nap úton voltunk, jó nagy forgalom volt, alig tudtunk haladni.
Vendég

Sziasztok!
Tegnap nem tudtam beköszönni, nem volt net, meg tv-adás sem egész nap… A szolgáltatót persze nem lehetett elérni…No, de sebaj.

Remélem jól vagytok mindannyian!

Babe, örülök, hogy jól vagytok, hogy minden rendben van veletek! Vigyázz nagyon magatokra!!

Andi, akkor ez az IR is kezelve lesz és lassan el is lehet felejteni!! Szoriitok, hogy még januárban vissza tudj menni az endokrin dokihoz, és hogy el tudjátok majd kezdeni februárban az inszemet!

Marianna, nagyon sajnálom, hogy a második pöttöm nem maradt veletek. :( De biztos vagyok benne, hogy a növekvő picurral minden rendben lesz és kárpótol mindenért! Vigyázz magatokra te is!

Rodina, én sem hallottam még olyat, hogy egy menzi kimaradjon?! :shock: És azóta megjött már?

Navared, remélem a szurkáló fájdalom elmúlt már a petefészkeidben?! (lehet a progi krém rendezkedett…) Bacik pedig tuti leléptek már!!

Kpn, megy a drukk az inszemes fiúkáknak! Ha most érzed azt a fájást, ami a tüszőrepedés lehet, akkor még simán célba érnek!! Ha meg netalántán ők nem, akkor a hétvégén majd rásegiitetek még!:)

Képtárs, tutti eltakarodnak a bacik hétfőre!!Aztán indulhat a móka! Bládi nincs még úton?

Sting, akkor pont elég az az 1 tüsző :) !!Hétfőre megy a nagy drukk!+++

Zsu, sajnálom, hogy az uh-élményből kellett repetáznod…:( Hátha hétfőn megmutatkozik a másik oldal is. Mennyi is a lóadag, amit most szúrnod kell? Nem vagy rosszul a sok hormontól?

Lujzici, nektek mit mondtak a leletösszegzésen?Mitek lesz?

Rólam: Én is ma voltam uh-n, merthogy a terv szerint ma indult a rövid protkó. És, hogy lelőjem a poént: indult is!! Aminek annyira, de annyira örülök, elmondani nem tudom!!
Viszont nem volt annyire egyszerű, mármint lelkileg. Fél kilenckor már vártunk az uh-ra, fél egykor, szóval „pikk-pakk” pedig meg is kaptam a két kezdő szurit. Nem az ott töltött órák hossza volt borzasztó, hanem a minősége. Ugyanis HCG eredményre kellett várni, mert méhen kiivüli terhesség esélye merült fel a petevezetőmben talált „képlet” miatt.
Két órán keresztül várakoztunk a férjemmel, amikor behiivott Szűcs doki, és egy szót sem szólva elrakott pár papiirt meg leletet (ez alatt én újra, meg újra megőszültem), majd elkezdett recepteket aláiirni, meg pecsételni. Ezután már elég hamar leesett, hogy akkor valszeg negatiiv lett a vv eredményem, hisz különben nem iirná a recepteket az innen már jól ismert gyógyszerekről. Rákérdeztem, hogy akkor negatiiv lett a vv? Mire felnézett, és mondta, hogy ja, igen...
Nekem ez nagggyon durva volt. Hogy nem azzal kezdte, hogy minden oké, nyugodjanak meg…Igazából nem vártam semmi extrát szerintem, csak mondjuk annyit, hogy amikor bemegyünk, akkor azzal kezdi, hogy negativ. No, mindegy, ennél szörnyűbb dolgok is vannak, de azért empátiából én ma megbuktattam a dokit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára muzsi 2010.01.15 19:48-kor.

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Jaaaa, és másik csalódásom ma: méhpempő :oops: Vettem, ettem, aztán meg nyeltem sokat, hogy egy csöpp sok, annyi iiz se maradjon a számban...Szal biztos az én butaságom, de én valami édes iizre számiitottam...Hát de mennyi köze van ennek az édeshez?! Semmi!! :x
Mindegy, megvettem, most már megeszem, ha addig élek is!

M
muzsi

Muzsi: Örülök,hogy a végére minden jórafordult...nem lettem volna a helyedben,biztos pokoli rossz, idegörlő várakozás lehetett...Milyen szurikat kaptál :?: Hol vetted azt a pempőt ami nem édes,mert én meg nem szeretem a mézet és utálom azt az édes ízzét :? és mennyibe került :?:

Kép

kiss angyal

Lujzici!
Nekem sincs fogalmam erről az egészről! Lehet, hogy mégis ciszta, és mensivel távozik. Én is csak találgatni tudok. De csütörtökre bejelentkeztem hsg-re, mert ma reggelre egyértelmű, hogy megjött!
A tüszőrepesztőt nekem a hasamba kellett szúrnom, és semmi gondom nem volt. Pedig még odanézni sem szeretek, ha megszúrnak! De hidd el menni fog! A többi kérdésedre, azok nem tudom, hogy hogyan mennek a BMC-be.

Sztopane!
Fogalmam nincs az egészről, bár, hogy ebből baba legyen, szerintem elképzelhetetlen!
Én Aviváztam még, a meghozó tornát, és végül is 45 napra, ahogy csináltam, meg is jött.
Meghozásra még forró fürdő, sok rövid itallal! Azért csak óvatosan! ÉS sok szex! :)

Vicky!
HA inszem előtt lát cisztát a doki, akkor az a hónap elment?

Sting!
Megy a drukk!

rodina74

Muzsi!
Nagyon sajnálom, hogy aggódnod kellett! Biztos már el volt foglalva a gondolataival, de hát ez biztos nagyon kemény volt!

rodina74

Szia Angyal, a Ferenc körút 37. alatt van a Hermes méhészetnek egy boltja, ott vettem a méhpempőt. 25 g volt 4000 Huf, ez nincs mézzel keverve. Igazából vmi savanykáshoz hasonliitanám az iizét, meg talán élesztőhöz...Szal a kettő együtt. Ha emellett döntesz, mindenképp érdekel, hogy mit szóltál hozzá! 8)

M
muzsi

Angyalka, elfelejtettem leiirni, szal most Merionalt és Gonalt kell szúrnom. Aztán a lapomon még be van karikázva (ezeket még nem váltottam ki, majd csak a keddi uh után) Cetrotide meg a Gynasol + apának a Ciprobay.

M
muzsi

rodina: Igen, mert cisztával nem stimulálnak. De ez nem a pcos-es cisztákra vonatkozik, hanem a nagyobbakra. A kicsiktől még nekikezdhettek.
vicky79
Budapest III. kerület

Azta, most látom csak hogy mennyien vagyunk akcióban ill. akcióközelben. Ez olyan jóóóóóóóó!!!

Kedves lombikosok!
Az lenne hozzátok a kérdésem, hogy nektek sikerült mostanában a 28 db-s Deca-t kiváltani?? Csak azért kérdezem, mert nekem (még októberben) nem sikerült, helyette 4 csomag 7 db-ost kaptam, persze jóval drágábban, mintha a 28-as lett volna.
A minap voltam lenn a patikában és igaz megkértem őket, hogy nézzenek utánna, de nem nagyon bízom benne, hogy meg is teszik. Ha tudtok olyan helyet, ahol van, írjátok meg plíííz.

Ma egész délelőtt próbáltam hívni a bmc-t, hátha elárulják, hogy van-e baci (vagyis inkább hogy nincs) de senki sem vette fel.... :( Tehát addig is váááárok. kedden v. szerdán majd megyek, meg is uh-ztatom magam. Nem tudom mért, de Eszter imád engem Uh-zni. Már csak kétkörösnek hív. Mert hiába direkt nem iszok sokat, mire beérek, megint tele a hólyagom és nem merek elmenni dobni egy sárgát, mert mindig attól parázok, hogy mikor csobogtatok, akkor hív be. Ez már majdnem hagyomány, hogy megbotoz, nem is kicsit, és szépen megkér, hogy "Jól van Noémi, most menjen el pisilni". De minden alkalommal ez van. Én vagyok a 2körös. Szegény ÉN!! Nagyon ritkán találja meg a pf-met. Mindig magamnak kell megnyomnom a hasam, hogy látszódjon az uh-n. Meg mindig keveri, hogy melyik oldalt is kell nézni, mert az egyik már hiányzik. Mindig nagyokat nevetek... mindig megkérdezi, hogy melyik oldalt is kell néznie. Én meg mondom, hogy a jobbat, erre meg a saját jobbját keresi... köv. alkalommal (mert már tanultam az esetből) azt mondom hogy a balt. Erre megint a saját baloldalamat nézi... Aztán mondom neki, hogy bocs... de a végén ő kér bocsánatot, hogy igen, emlékszik a múltkorira, de nem lehetne, hogy legközelebb a kezemmel mutassam, hogy hol is kell... :lol:

Hú lányok, bocs, nem akartam kisnovellát írni, csak ez most így kijött belőlem. :oops: :)

Bacimentességet mindenkinek!! az akciósoknak meg drukk!!!
dmimi

Sziasztok!

Sting!
No para, az az egy tüsző is nagyon szép, bőven elég!!!!
Drukkkkkkkkkkkolok!!!

Zsu!
Tényleg, mennyi ez a lóadag? De szépek az eredményeid nagyon!!!!

Zebratárs!
Nekem szerán lesz a 28.napom + / - 1-2 nap előfordulhat.
Sajna ez az "átka" a BMC nek, annyian vagyunk, hogy szinte futószalagszerűen mennek az események, betegek, nincs mindig idő beszélgetni. Amúgy Szűcs doki amúgy se egy szószátjárt típus. De ne aggódj, nem dumcsizni jársz oda, nagyon jó kezekben vagy nála!!!! Amúgy igazad van, mondhatta volna, hogy minden rendben. De ők is "csak" emberek, vannak hibáik, és egy "őrültekházába" dolgoznak, nem is tudom, hogy győzik. Kitartás, meglesz az eredmény. Amúgy az a tapasztalatom ( ami van bőven, hiszen csak a BMC be 3 !!! éve járok ), hogy ha kérdezünk, készségesen válaszolnak!!!!

Dmimi!
Drukk neked is az akcióhoz, és a bacimentességhez!!!!

Hétfőn jön valaki reggel korán?

Puszi
Jó hétvégét mindenkinek!!!

heni77

Sziasztok!

Köszi lányok aranyosak vagytok!
A drukk most rám fér!!!!!!!
minden esetre kicsit apával tegnap rádolgoztunk ,hogy biztosra menjünk :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

lányok:én is megkérdeztem ezt a méhpempőt de nekem csak valami propoliszos tablettát adtak volna 60db 1500ért!
az nem jó????????

Kép
sting1982

Sting!

én tuti, hogy a Calendula gyógynövényboltban található mézes méhpempőt fogom szedni. Ditának is az lett a befutó!
De a ciklus 5-6.napjától kell elkezdeni, lehet már neked nem is kellene szedned, mert az a mhnyh vastagítására van. De végülis talán sosem késő, nem tudom. Aszem babásan már nem is szedhető, mintha azt hallottam volna valakitől, de majd jön Vicky és megmondja.

Remélem nem érted félre az írásom, nem úgy gondolom, hogy neked már úgy is mindegy, de szerintem inszem környékén már felesleges elkezdeni, és aszem te már ott tartasz, vagy már talán meg is volt az inszem, nem?

Neked mekkor volt a nyh?

Ez a calendulás kb 400 Ft lehet.

Teszek fel képet is!

Kép

heni77

Sting, ne izgulj, pontosan elég egy szép kis petécske is a sikerhez!!!!
Én sem ezt, a Heni általi méhpempőt (mivel sehol nem kaptam), sem a sima méz nélküli drágább propolist nem szedtem, hanem bementem az első herbáriába és megvettem kb. 2000 Ft-ért egy méhpempő szójalecitinnel kapszulát. Mivel olvastam, h. a szójalecitin (maga a szója nem, sőt..., de a lecitin) segíti az endot is elszállítani a vérárammal, úgy gondoltam jó lesz ez és tényleg nagyon szépen megnőtt a mnyh-ám! Szóval szerintem tök mind1 melyiket esszük, de fontos, h. higgyünk is benne!

Angyalka, köszike a drukkokat, hétfőn v. kedden kiderül az igazság :wink:

Heni, nektek is mennek a drukkok!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
a bohócpolírhoz... azaz inkább a jó eredményhez :lol:

Zsu, hát igen, én nem lehettem, mert csak 9 előtt értünk be, akkor meg már sor sem volt és azonnal mentünk hátra bohócpolírra :lol:
Nagyon szorítok, h. hétfőn már mindenokés legyen és jól reagálj a hormonokra!!! Ha már ennyit kell nyomnod magadba, legalább eredménye legyen!!!
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Lehet, h. így már szerdán leszívás is lesz?! Reméljük!

Muzsi, én is arra gyanakszom, h. a krém intézkedik, de persze nem baj :wink:
Hát sajnálom, h. így jártál, nem lehetett egyszerű sem a várakozás, sem a doki reakciója, vagy inkább nemreakciója :( De előtte ez fel sem merült, h. van vmi nem odavaló képlet? Csak a mostani uh-nál? Anyám, te szegény... hát tudod, így edződünk... csak h. vmi jót is láss a dologban :roll:
Na végül is azokat a szurikat kapod, amit írtam is (ill. amit én is fogok), csak Deca-t nem...

Dmimi, elég vicces ez, h. nem tudja melyik a jobb, ill bal. De ez sok embernek okoz problémát, a környezetemben is. Én sosem értem, mit nem lehet ezen érteni :D
De legalább már tudja ki vagy... és elpoénkodjátok a dolgot!
Amúgy én is hiába megyek el előtte 2x is wc-re, akkor is kell, mielőtt behívna. Szerintem rajtam így jön ki a para.

Kép
Kép
navared
Szfvár

Muzsi: szegényke!!! Tényleg annyira igaz, h ezek a dokik mint "munkadarabot" kezelnek bennünket, nagyon bölcsek és a legjobbat akarják nekünk, csak néha a lelki oldalról elfeledkeznek. Ő már tudta, h nincs gond, akadály elhárítva, mehet tovább a munka. :-)
Bár tőlünk Szűcs doki a végén megkérdezte, h van-e bármi kérdésünk, szívesen válaszol... csak persze nem jutott eszembe semmi... de kedves volt tőle.

Mi is kb 5 percig voltunk bent a leletegyeztetésen. A lényeg:
kicsit magas a prolaktin szintem, kaptam rá Bromokriptint.
Egyébként teljesen jó minden más eredményünk, férjecskének is, nekem is.
Inszemet javasoltak, terminált együttléttel váltogatva havonta.
Amint megjön a bládi, a 2. cn-on kell mennem vissza, és el is kezdjük a stimulálást.

De még nem döntöttünk a férjemmel, hogy belekezdünk-e.
Ugyanis mivel 1 hete a HSG-én ugyebár megnyílt a másik oldali vezetőm is, meg most végre kezelve lesz a prolaktinom, a férjem szeretne még most kicsit így próbálkozni spontán (2-3 ciklusnyit).
Hiszen ezek azért jelentősen javítják az esélyeket.
De lehet, h mégis belevágunk 2 hét múlva, majd meglátjuk. :-)

Vayacon: szívesen lennék a zebratársad, ha mégis úgy döntünk h belevágunk az inszembe a következő ciklusban! :-)

Lenne pár kérdésem:
- szedett már vki közületek Bromot? Kicsit félek tőle, olyan sok rosszat hallani róla! Napi 1 szemet kell szednem, amíg terhes nem leszek. Egy hétig csak felet, utána lehet 1-et.
- a terminált együttlét azt jelenti, hogy ugyanúgy stimulálnak,csak éppen maga a katonafelhelyezés nem történik meg? Hanem azt otthon, természetes módon oldjuk meg? :-)))

Köszi csajok!

Kép
lujzici

sziasztok kedves doktornők és méhkirálynők :lol:
Tigriskének hatalmas gratula, a másik topikban vannak képek a trióról, hát elképesztően formás és szép kiscsajok!
Összes kedves doktornő elemezzetek ki. Szerdán volt egy 19mm (méeg egy 14 és egy 12), arra még délelőtt beadtam egy puregont, ugyanaznap este repesztettem. Majd a pénteki inszemen az UH-on ott virított. Gondolom, hogy eza legnagyobb, mert a kisebbek nem hinném, hogy megnőttek péntekre. Lehet az, hogy ovitrelle ide vagy oda, nem reped meg??? Pénteken egész nap éreztem azt feszítő érzést, ami nálam a repedést jelzi, de nem olyan intenzíven. Ma délelőtt még rá is dolgoztunk.
Lehet, hogy úgy lőttem el egy inszem lehetőséget, hogy nem is repedt meg?
A csudába.
Én pempőt a Westendben vettem, a legalsó szinten a bioboltban, 30 db 1370.-
kpn

Sziasztok,

Muzsi: köszi a válaszokat :D ettem már olyan pempőt amit most te csipegetsz,és nekem sokkal jobban bejött...de 4.000 ft-ért tuti nem fogok venni...eszem inkább ezt az édes vackerájt :D

Lujzici: igen, a terminált együttlét azt jelent,hogy kapod a szurikat és otthaon pánák között történik a eksön :wink:

Én már szedtem bromot, 1 hétig nem túl kellemes,de este kell lefekvés előtt bevenni és a nehezét át fogod aludni...szóval nem gáz...

Kép

kiss angyal

Sziasztok!

Köszi szépen a tanácsokat lányok. Pénteken a munkahelyemről már írtam egy jó hosszút, de elszállt az egész :(

Igazság szerint Lujzici feltette a kérdésemet a szurikat illetően, így most már okosabb vagyok. De azért parázom tőle. A vv-nél is el szoktam fordulni. Lehet megkérem apit, hogy ő adja majd be. Annak viszont nagyon örülök, hogy a vv-es csajok mutatják meg, hogy kell szúrni, mert ők eddig nagyon rendik voltak :)

Kérdezhetnék valamit még? Ti hogy oldjátok meg a 2. cn.-i uh-t? Nekem ilyen még sose volt és elég kényelmetlennek képzelem :oops: Valami jó tanácsotok van esetleg?

Dmimi: én is mindig ki voltam küldve pisilni a drnőnél :lol: Pedig már menetrendszerűen mentem rögtön érkezés után, de mire bejutottam mindig fullon voltam :)

Azt már sikerült megtudnom, hogy a méhpempő mire való, de mikor kell elkezdeni? Esetleg még valami hasznos szedni-vagy ennivaló?

Sting: De ari vagy, hogy a fiam alapján emlékszel rám :lol: :lol: Minden vágyam, hogy még egy ilyen szép gyerekem lehessen. Egyébként nagyon szeretne kistesót. Nem bír elmenni egy baba mellett, hogy meg ne nézegesse. Drukkolok neked a hétfői inszemhez :lol:

Meg mindenkinek, aki akciózik mostanság, csak sajna nagyon nehezen tanulom meg a neveket, meg hogy ki hol tart. Bocsi érte.

Kép
Kép
nyanya77

[quote="nyanya77"]
írta:
nyanya77Meg mindenkinek, aki akciózik mostanság, csak sajna nagyon nehezen tanulom meg a neveket, meg hogy ki hol tart. Bocsi érte.

Ezzel általában én is így vagyok. Sokan vagyunk, nehéz megjegyezni mindenkit, meg hogy ki hol tart.

Az uh-val kapcsolatban.... Hát igen, mensi alatt sem egyszerű a dolog. Én alapból tamponos vagyok, betétet ritkán használok. Ilyenkor általában tamponnal indulok neki, és amikor látom, hogy a kartonokat viszik be, akkor rohanok a wc-re. Tampon kihúz, betét berak. Mondjuk én inkább éjszaka vérzek sokat-nagyon, ezért mire le kell vetkőznöm, éppen csak egy-két csöpp van a betéten, meg azért egy zsepivel megtörlöm (múltkor gázos volt, mert eltűnt a vetkőzőből a szemetes :oops: :oops: :evil: ) Szóval én így csinálom.
dmimi

Helloka!

Nyanya!drukkolok a kistesóhoz nagyon hogy mihamarabb jöjjön :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kpn:csak nem lessz semmi baj!ne stresszelj most az inszem elején már!
Westendben pempő?ez kapszula?mert az ára naon jó!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Henikém:dehogy haragudtam meg!tudom hogy nyh vastagításra szokták ezt eszegetni,és már túl vagyok ezen nálam hétfőn inszem!
nyh:pénteken volt 9mm és még pénteken szúrtam 1/2 merionalt és nem sokára megyek ügyire repesztőért.

lujzici:örülök hogy alapból nincs nagy gond nálatok vagyis már kezelés alatt állsz és spontán is akkor összejöhet!
:lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Nyanya:én is tamponos vagyok és mikor hivnak be az öltözőbe ott gyorsan kikapom ezáltal ha tamponos vagy nem folyik a véred mivel ugye felfogja igy ha kiveszed sem érzed hogy mindjárt elcsöppensz!
meg lehet szokni nem olyan vészes!
:wink: :wink: :wink: :wink: ők meg már annyi ilyet láttak hogy csak na...

Kép
sting1982

Sziasztok!

Nyanya!
Nekem is ugyanaz a "technikám" mint Miminek a 2.cn UH val kapcsolatban!
Előszőr fura érzés, de mindig megbeszélem magammal, hogy nekik ez mindennapos ( dokiknak ), semmi "érdekes" nincs benne!!!!

Stingecském!
Valahogy elvesztettem a fonalat veled kapcsolatban, azt hittem a zírásod alapján, hogy még csak most akarod elkezdeni a méhpempőt.
De ezt megbeszéltük csajé :) Drukk nektek holnapra!!!!!

heni77

Sziasztok!

Heni:igen tudom :oops: nem voltam egyértelmű :lol: :lol: bocska :lol:
köszis holnapra a drukkot elrakom a zsebembe és majd ott előveszem mert jól jön!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bohócpír? :lol: beszarás :lol: :lol: :lol:
nagyon jó!

Kép
sting1982

már irni sem tudok: bohócpolír :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Ja!

Reggel megyünk, Apa már alig várja, így 4-5 nap után :wink: :lol:

Kpn!
Remélem dolgoztatok az ügyön hétvégén :wink: :lol:

heni77

Jaj én csak kapkodom a fejemKép , hogy kivel mivan, sokan vagytok akcióban. Mindjárt megkeresem a táblicskut, ha jól emlékszem Lukácsnénál van..... ott talán eligazodok, hogy naprakészen ki mikor hová megy, hol tart....
Kép addig is szép vasárnapot!!! Kép

Maccs
vörösmacska

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!! :D

Aztaaaa, voltunk tegnap szalagavatón.... nem kellett volna, bagyon gáááz volt. Olyan dolgok voltak, aminek nem itt lett volna a helye. Pl. 4 osztály volt, mindegyikhez 10-12 perces fényképes diavetítés. Ez egy dolog...túléltük. De vagyok vagy 160 centi alacsony, nem láttam semmit. :? :evil: Még a táncot sem!!! Kb. 5ször annyian voltunk, mint ahány férőhely. Több mint 3 órás volt a dolog, de én ügyesen már előre elköszöntem tesómtól, hogy bocs, megvárjuk még a keringőz, aztán húzunk.

Legközelebb (remélem) 19 év múlva megyek szalagavatóra!!! :wink: :P
dmimi

Sting-Baba: Holnap ügyes legyél,szorítok Neked :D :D :D Mennek a drrruuukkkkoookkk és gondolatban mind ott leszünk Veled :!: :!: :!: Írj ,hogy mi volt Misi bával :wink: :wink: :wink: és a kölykökkel :wink: :wink: :wink:

Kép

kiss angyal

Angyal:köszi aranyos vagy hogy gondolsz,gondoltok rám :lol: :lol: :lol:
skacoknak mutatok valami csuda szép muffot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: még aludni se tudjanak :lol: :lol: :lol: :lol:

na puszika majd irok!

Kép
sting1982

sziasztok!

sting: mennek a drukkok mára, aztán gyere mesélj :!: :!: :!:

Kép
sztyopane

Sziasztok!

Kpn, szorítok Neked az inszemhez, hátha ez lesz a befutó.. Tessék bízni benne, bármikor besikerálhat... (ez egy szép magyar szó volt).

Sting ez az egy darab tüszi is meghozhatja a sikert, bízz benne. Akkor ezek szerint tényleg igaz, hogy ki kell hagyni egy hónapot inszemek között, gondolom ez új dolog. Hát nem örülök neki, mert hat inszem esetén ez majdnem egy év próbálkozás. De hát remélem, nálunk nem lesz szükség ennyire (meg itt senki másnak sem...).

Heni, mennek a baciűzők! ++++++++++++++++++++++++

Muzsi, sajnálom ezt a megpróbáltatást, de a lényeg, hogy túl vagytok rajta.

Méhpempő: amit én a Lehel piacon vettem méhésztől, tiszta méhpempőt pár száz forintért, az nem volt édes. Kicsit savanykás volt az íze, de meg lehetett szokni.

Lujzici, döntsetek belátásotok szerint az inszemet illetően. Még az is lehet, hogy később leszünk zebratársak. Majd meglátjuk, mit hoz a sors. ;)

Én is szerettem volna kérdezni, hogy működik ez a 2. napi uh. Hát elsőre nagyon furi lesz. De jó, hogy leírtátok, mert akkor készülök én is zsepivel, egyebekkel.. Én csak attól félek, hogy mi van, ha aznap jobban megvan, és ott csorog.. Legfeljebb viszek valami törlőkendőt ilyen esetre.

Vörösmacska, honnan vetted ezeket a jó ikonokat? :lol:

Mi hétvégén anyósoméknál voltunk, elláttak minket minden jóval. Épp mostanra esett a PÉ, úgyhogy spontánkodtunk még egy uccsót az első inszem előtt.
vayacon

Sziasztok Lányok!
Megy mindenkinek a druk akinek kell!
Remélem mindenki jól van!!!Nem tudom emlékeztek-e még rám!!
Puszi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rózsa11 2010.01.18 08:50-kor.

Kép
rózsa11

Sziasztok Lányok!

Nem tűntem el, csak egy kicsit kivontam Magam a forgalomból.
Nagyon sokat írtatok, nem is igen olvastam vissza.
Mindenkinek megy a drukkom, akinek szüksége van rá.

Rólunk: Mi jól vagyunk, múlt héten volt a Drágám 8mm-es (de lehet ezt már írtam).
Már dolgozom. De nagyon nagy fáradtság van Rajtam egész nap. Állandóan csak aludnék. Pénteken szándékozom menni a rendes Nőgyógyászomhoz.

Puszi Mindenkinek és szép napot.

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Lányok tudom regen voltam már.
Mi mostanába nagyon sok mindenen megytünk meg megyünk keresztül
Az baba ügyben még várunk bár most megyek jövöhéten az Endrologushoz és vér eredmény lesz de még várni kell.Sajnos sok rossz történt mostanába velünk de pozitivan kell gondolkoznunk.Nem azért irom le hogy sajnáljatok.De ugy jártunk hogy 14 napot késet és azt hittük hogy kismami vagyok de aztán pénteken éjjel olyan errös görcsöm volt azt hettem megörülök meg hánytam és ömlött belölem.aztán rengeteget sirtam hogy nem vagyok az.Meg keresem a jobb lehetöségeket ugynézki találtam is de ennek is bekell indulni.Már beindult nálunk a tulóra 14-24ig meg van hétvége is,megyek túlórázni mert akkor majd több tápénzt fogok kapni amikor oda kerül a sor.Áruljuk a lakást hogy kevesebb legyen a törlesztönk.De a párom hálla istenek nagyon pozitivan gondolkodik.Énis nézem a Titkot meg kaptam már anyagokat a pozi gondolkodásról.Röviden ennyit rólam.Bocsi hogy fel tartotalak benetekett!Puszi.UI:Megyek ma természetgyogyászhoz.

Kép
rózsa11

Sziasztok!

Már múlt héten is akartam mutatni a társaságnak, biztosan már Ti is láttátok városszerte az idei Tavaszi Fesztivál plakátját.....

Remélem nem véletlen a témaválasztás...... :)

Kép

andi
andrea-1

Egyébként:

Sting: Megy ma a drukk ++++++++++++++ Élménybeszámolót majd várjuk :)

KPN: Remélem jól telt a hétvégéd, Neked is mennek a drukkok ++++++++

Babe:Vigyázz Magadra és a kis 8mm-esre, melót túlzásba ne vidd, este otthon pihenj nagyokat :)

Heniéknek én is küldök baciűzőt :evil: :evil: :arrow: :arrow: :evil: :evil:

Rólunk: Hétvége felé megyünk pajzsmirigyes vv-re, ha ennek megvan az eredménye akkor vissza az endokrinológushoz. Viszont meghoztuk az Urammal a döntést, a bmc-be majd csak úgy megyünk vissza ha ezzel a körrel megvagyunk, és már szedem a gyogyit az IR-re... így viszont biztosan leghamarabb csak a márciusi inszem lehet majd meg .. A szívem vérzik emiatt, de muszáj észnél is lenni, és úgy menni neki a doloknak, ha ez az esélyt csökkentő tényező már kizárásra kerülhet, vagy legalábbis folyamatban van....... úgyhogy addig marad a spontánkodás.. ami, hogy őszinte legyek három ilyen "bmc-s melós" hónap után, mint amin mi túl vagyunk... rohadtul jól esik!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Na csók MIndenkinek :)

andi
andrea-1

Andikám,
lehet nem is kell már a BMC-be menned, mert spontán Babátok lesz. Én nagyon drukkolok Neketek ezért.
Megpróbálom nem túlzásba vinni a melót.
Otthon pedig nagyokat pihenni, bár még pénteken lesz egy UV-m, amire készülni kell esténként. Úgyhogy szorítsatok.

Kép

Kép

babe3

Sziasztok!

Mindenkinek csodás hetet kívánok.

Sting:megy a drukk mára a hadseregnek hogy ügyesen célba érjenek :lol:

Heni:Bacimentességet a mai bohócpolírhoz :D

Kpn:Szívből remélem hogy sikerült az akció :lol:

Babe:Örülök hohy jól vagytok,vigyázz magatokra!

Rózsa:remélem Nektek is a sok megpróbáltatás után csak jó következthet és hamar beköszönt a Gólya!

Mi is jól vagyunk,bár egy kis egészséges aggódás mindig van bennem,hogy ugyan minden rendben van e a Babámmal odabenn.
Legközelebb jöv.hét csütörtökön megyek orvoshoz,majd beszámolok a fejleményekről!

Kép
marianna82

Marianna! de jó hogy benéztél!! :) Örülök, hogy minden rendben van. Majd gyere és oszt meg velünk a mindenféle részleteket!! :D

Babe! Neked meg sok sikert kívánok a vizsgádhoz!! De a tanulást se vidd túlzásba! :lol:

Sting! Siess és mesélj!!
dmimi

Mariann,
örülök, hogy jól vagytok. Te hogy vagy ezzel a fáradság dologgal? Én iszonyatosan fáradt vagyok. Hát Te?
Én majd pénteken megyek a nőgyógyászomhoz. Hivatalosan már Engem is "kirúgtak" a BMC-ből múlt hét szerdán.

Mimi,
mi újság Apa baciaival, amik nincsenek? Köszi a vizsgadrukkot, Rám fér. Ne aggódj, nem is tudok sokat tanulni, mert lebukik a fejem fölötte.

Többiek, hol jártok Báránykáim? :shock:

Kép

Kép

babe3

Sziasztok!

Megjöttünk a polírművekből. :)
Sting baba kerestelek, de nem láttalak a beavatkozásos sorban. Mondjuk azt sem tudom, hogy nézel ki :shock:

Drukkhegyek mennek

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Láttuk M. bá't is, mondtam is a páromnak, hogy ma jó napja lesz, mert 8-10 pár is várt bavatkozásra!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

heni77

Sting! Heni!
Nagyon szorítok nektek! Csuriban van a kezem!

LÁnyok! CSütrötökön megyek hsg-re, akkor 2 nappal előtte és utána nem szedhetem a meforalt?
Jön még valaki csütörtökön?

rodina74

Andrea:sok sikert a spontánkodáshoz :lol:

Dmimi:köszi hogy így örülsz Nekünk,és természetesen jövök a fejleményekkel.
Remélem Ti is hamarosan kezdhettek és a szurik bevállnak.

Babe:én is nagyon igénylem a pihenést,ha kicsit is többet vállalok a kelleténél,jelez a pocakom és muszály pihennem,he tehetném ki sem másznék az ágyból :oops: Én nem dolgozom már,mivel nem bírnám a 12órás munkámat ellátni.
Sok sikert a vizsgádhoz.

Rodina:Gondolok Rád csütörtökön,remélem minden rendben lesz.

Kép
marianna82

Lányok!!! Nem bacis a párom :D :D :D
szerdán kezdés... igaz azzal az utálatos Deca-val, de mind1. Szóval a drukkok célba találtak :lol:

Andi, igen találó tényleg a plakát, reméljük a jövőnket vetíti előre :wink:

Babe, azért tényleg ne vidd túlzásba a tanulást, bár látom ez már uv, úgy hogy azért nem ártana átmenni!!! Szorítok nagyon! :D

Sting, várunk!!!!!!!!

Vayacon, remélem ügyesek voltatok a 7végén :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?