Sziasztok!
Tegnap nem tudtam beköszönni, nem volt net, meg tv-adás sem egész nap… A szolgáltatót persze nem lehetett elérni…No, de sebaj.
Remélem jól vagytok mindannyian!
Babe, örülök, hogy jól vagytok, hogy minden rendben van veletek! Vigyázz nagyon magatokra!!
Andi, akkor ez az IR is kezelve lesz és lassan el is lehet felejteni!! Szoriitok, hogy még januárban vissza tudj menni az endokrin dokihoz, és hogy el tudjátok majd kezdeni februárban az inszemet!
Marianna, nagyon sajnálom, hogy a második pöttöm nem maradt veletek.
De biztos vagyok benne, hogy a növekvő picurral minden rendben lesz és kárpótol mindenért! Vigyázz magatokra te is!
Rodina, én sem hallottam még olyat, hogy egy menzi kimaradjon?!
És azóta megjött már?
Navared, remélem a szurkáló fájdalom elmúlt már a petefészkeidben?! (lehet a progi krém rendezkedett…) Bacik pedig tuti leléptek már!!
Kpn, megy a drukk az inszemes fiúkáknak! Ha most érzed azt a fájást, ami a tüszőrepedés lehet, akkor még simán célba érnek!! Ha meg netalántán ők nem, akkor a hétvégén majd rásegiitetek még!:)
társ, tutti eltakarodnak a bacik hétfőre!!Aztán indulhat a móka! Bládi nincs még úton?
Sting, akkor pont elég az az 1 tüsző
!!Hétfőre megy a nagy drukk!+++
Zsu, sajnálom, hogy az uh-élményből kellett repetáznod…:( Hátha hétfőn megmutatkozik a másik oldal is. Mennyi is a lóadag, amit most szúrnod kell? Nem vagy rosszul a sok hormontól?
Lujzici, nektek mit mondtak a leletösszegzésen?Mitek lesz?
Rólam: Én is ma voltam uh-n, merthogy a terv szerint ma indult a rövid protkó. És, hogy lelőjem a poént: indult is!! Aminek annyira, de annyira örülök, elmondani nem tudom!!
Viszont nem volt annyire egyszerű, mármint lelkileg. Fél kilenckor már vártunk az uh-ra, fél egykor, szóval „pikk-pakk” pedig meg is kaptam a két kezdő szurit. Nem az ott töltött órák hossza volt borzasztó, hanem a minősége. Ugyanis HCG eredményre kellett várni, mert méhen kiivüli terhesség esélye merült fel a petevezetőmben talált „képlet” miatt.
Két órán keresztül várakoztunk a férjemmel, amikor behiivott Szűcs doki, és egy szót sem szólva elrakott pár papiirt meg leletet (ez alatt én újra, meg újra megőszültem), majd elkezdett recepteket aláiirni, meg pecsételni. Ezután már elég hamar leesett, hogy akkor valszeg negatiiv lett a vv eredményem, hisz különben nem iirná a recepteket az innen már jól ismert gyógyszerekről. Rákérdeztem, hogy akkor negatiiv lett a vv? Mire felnézett, és mondta, hogy ja, igen...
Nekem ez nagggyon durva volt. Hogy nem azzal kezdte, hogy minden oké, nyugodjanak meg…Igazából nem vártam semmi extrát szerintem, csak mondjuk annyit, hogy amikor bemegyünk, akkor azzal kezdi, hogy negativ. No, mindegy, ennél szörnyűbb dolgok is vannak, de azért empátiából én ma megbuktattam a dokit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára muzsi 2010.01.15 19:48-kor.