Sziasztok lányok,
annyit tudtok írni, hogy mire visszaolvasok mindent, már általában nincs időm írni.
Velem nincs semmi, számolom a napokat az inszemig.
Most olyan soknak tűnik ez a két hét, de biztosan hamar el fog repülni. Addig még Apival spontánkodunk kicsit.
Tigriske, én is gratulálok, tényleg nemrég volt, mikor mesélted a nagy sztorit, hogy hárman vannak odabent.
Kubuspace, jól lehetett a mozgó-bozgó törp látványa.
Kívánom, hogy jó döntést hozz magzatvíz-vizsgálat ügyben. Frankfurt? Jó lehet. Majd mesélj, milyen volt.
Jó sokan mentek ma a BMC-be. Mindenkitől kérünk beszámolót.
Navared,mennek a drukkok, nem lesz semmi gond, tuti.
Kicsit félelmetesnek hangzik ez a saját magunk szurizása elsőre. Én arra gondoltam, a férjemmel adatom be, de lehet, hogy inkább veszem a lelkierőm és magamat bököm, ha azt mondjátok, hogy egyszerűbb. Én szerencsére nem félek a tűtől, a vv-ket is jól bírom.
A dartsos poén tetszett, jót mulattam. Ja meg Sajti színházas sztorija is.
Sztyopane küldök baciűzőt meg bládimeghozót +++++++++++++++++++++++
Lujzici, ti mikor kezdtek, mikorra esik a 2. ciklusnapod? Csak mert lehet, hogy mi is lehetünk zebratársak.
Rodina érdekes (és kicsit bonyolult) a sztorid, én sem hallottam soha olyat, hogy mensi nélkül ért véget valakinek a ciklusa. Drukk hátha nem jön meg (ha lehet ebből baba, mert nem világos), ha pedig mégis akkor minél előbb, hogy mehess a hsg-re.
Marianna sajnálom a másik babát, kicsit én is megijedtem, amikor először írtad. De a lényeg, hogy ott a másik most már rá koncentrálj. Aztán később tényleg jöhet a tesó..
Na lányok, nekem most ennyi időm volt reagálni. Azt hiszem, így is elkések a munkahelyről.. Na mindegy, majd a sztrájkra fogom.