Új privát üzeneted érkezett!

Sajti!

Az antigónénak az a lényege, hogy nagyon rövid a stimu, kb, mint az inszemnél, csak többféle szurikkal. Kb február 10-12 körül leszívás!!!! Kb a 14.napon, persze attól függ, hogy regálsz a szurikra! Utána ET és rá kb 2 hétre eredmény, attól függ hány naposan kapod vissza a babákat!!!
Mostanában nem nézettél akkor IR t? Kivi lennék.
Na 15 kg az tök faca!!! Ügyi vagy!!!!

Puszi

Ja, csak most látom, hogy pont hiányoltam Lukácsnét erre meg írt közben :)
Örülök, hogy minden okés veletek!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

sajt: Nekem is sok hajam kihullott, amikor az ir megugrasztotta a tesztoszteron szintemet. Ez állítólag a férfias típusú kopaszodás. Nekem azt mondta a dokim, hogy sajnos ezek az elhalt hajhagymák nem nagyon termelnek többet hajat. Nekem egy darabig a Varga hajszesz vált be, de úgy jártam, mint te. Egy idő után nem használt. Nem tudom szülés után marad-e hajam. Majd ültetek be. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Andi!
A TPo és aTg (thyreoglobulin autoantitest, thyreoidaperoxidáz elleni antitest) is pajzsmirigy vizsgálatra vonatkozik. (Hasimoto kórt akarják kiszűrni vele, az én dokim szerint.) Ha kórházba írták ki a vv-t, akkor vérvételkor kérdezd meg, hogy van-e kontrasztanyaguk. Én már másfél hónapja várok erre az eredményemre a Máv kórházban, mert nincs kontrasztjuk. A magánlaborba meg a két vizsgálatot 3000 Ft-ért megcsinálják. Szóval a jövő hét elején inkább megcsináltatom a magánlaborba! A nyakadat is a pajzsmirigy miatt nyomkodta.

Igen. És ahogy kpn is írta, nekem is az IR magával rántotta a prolakint!

Bebe!
Örülök, hogy minden okés volt! Jó lenne, ha mindenki csak ilyen rövid időt töltene a BMC-be!

rodina74

Akkor szerintetek mehetek előtte rákszűrésre, ha febr. 10-12. körül szívnak? :roll:

Vicky:
Azóta nem használtál mást a hajadra? Nekem azért szörnyű, mert a gyogyószedél előtt nem igazán hullott ennyire a hajam... Ráadásul mindíg töméntelen mikrofonfrizkó mennyiségű hajam volt, ez a mostani meg annyira kevés a régi koronámhoz képest, olyan lelombozó... :cry:

Pá Drágáim!
sajt@

Rodina: A kerületi szakrendelőben rendel a dokinéni, ott is lesz majd jövő héten a vv. köszi, hogy szóltál, rá fogok kérdezni majd.

andi
andrea-1

Sziasztok!

Babe, nekem is egy élmény volt veled dumálni (azt a röpke másfél percet). és bocsi, hogy nem maradtam még, de tényleg rohannunk kellett.
Most egy rokon fiú van nálunk... ma este rakjuk fel a légipostára, megy vissza anyjához írbe. Na szóval nem akartuk olyan sokáig egyedül hagyni. De azért jól sült el, mert pont akkor ébredt, amikor beestünk az ajtón.

Sajt! Asszem te kérdezted, hogy változott-e a szabály a kisfickó bevitellet kapcsolatban. Nos, erre a válaszom az, hogy nem. Most van egy új recis szöszi lány, szerintem vele beszéltem telefonon, mert a hangja sem volt ismerős. Szerintem lányos zavarában volt olyan, amilyen... Lehet, hogy nem merte megkérdezni a többieket, hogy ilyenkor mi van. Na mindegy, a lényeg az, hogy sikerült túltenne magunkat rajta.

Erre a mintaadásra nem vonatkozik, amit írtam, hogy ilyenkor 1-2 hétig nem pereckezünk. Szegény ember.... éjjel már álmában a vádlimat..... tudjátok.... :oops: :oops: Az idén még nem is..... karácsony óta jan. 3-ig itt volt kishugi, aztán meg rögtön utána mentünk Lacáért (a rokon kölök). És ilyenkor sajnos nem tudunk, mert nincs a szobánkon ajtó :cry: Na, majd ma este adunk az érzésnek...... :oops: :wink:

Muzsi!
Igen, hosszú pr lesz.
Nem tudom, hogy csak mi kapunk-e Deca-t... hallottam olyat is, hogy rövid pr-nél is kaptak.... passz.
dmimi

Babe!!
Bocs az előbb elfelejtettem..... :oops: :oops:
Szóval örülök, hogy minden rendben van veletek. Nagyon sokat gondoltam ám rád tegnap!! Sokszor néztem be ide, hátha írtál....
Lényeg, hogy minden OK!!
Legyél jó kismami!!!
dmimi

Csajok, azt hiszem, kicsit összezavarodtam... akkor az a 3 féle protokoll csak a lombiknál van?
Inszemnél csak egyféle van?

Holnap lesz a leletösszegző... az nekem a 16. cn lesz.
Hogy szoktak menni a dolgok inszem előtt, mire számítsunk?
Hanyadik cn-on szokták kezdeni a szurizást?
Ahogy most megjön, egyből?
És nagyon kemény az a megelőző hormonkúra?

Rodina: mi újság veled? Mensi?

Babe: örülök, h minden oké veletek! Élvezd ezt a következő 8 hónapot nagyon, olyan különleges!

Kép
lujzici

Sziasztok!

Viszonylag új vagyok itt, illetve a régiek lehet emlékeznek rám.
Június elején jártam itt utoljára, mikor a HSG-re menetelkor kiderült, hogy 1 év próbálkozás után spontán terhes lettem. Sajnos felszívodott a kicsike, így a nyarat csendes várakozással töltöttük, az őszt meg spontán próbálkozással, hogy hát akkor nekem ez megy spontán is. Úgy tűnik mégsem, mert 23-24 napos ciklusaim vannak és a nőgyógyászom visszairányított a meddőségibe, hogy nincs rendes PÉ-m és ezért ilyen rövidek a ciklusaim. Annyit kell még rólam tudni, hogy most tartunk a 21. hónapnál próbálkozás terén, valamint van egy 3 és fél éves kisfiam, aki annó első hónapra rögtön megfogant. Viszont a szülést követően pajzsmirigy alulműködés alakult ki, ami progi hiányt és elégtelen PÉ-t eredményez.
Szóval kedden voltam BMC-ben konzultáción S. drnőnél, aki a terminált együttlétet ajánlotta stimulációval. Következő ciklus 2. napján kell mennem uh-ra és akkor kezdjük. De semmiféle infót nem kaptam az injekcióról, annyit mondott, hogy valami egyszerűbbel fogjuk kezdeni, ami kb. 15e-be kerül plussz a tüszőrepesztő és ha ez nem válik be, akkor valami drágábbal folytatjuk. De még a nevét sem mondta meg. Tudtok nekem segíteni, hogy ez vajon mi lehet? Szeretném tudni mégis mit fogok magamba nyomkodni. Igazság szerint kicsit kiakasztott a drnő, mert közölte, hogy mivel spontán terhes voltam májusban valójában nem számítok meddőnek. Én szerintem viszont semmi normális nincs abban, h már 21 hónapja nem vagyok képes teherbe esni. Mivel nincs rendes PÉ-m, stimu nélkül természetes úton vajmi kevés esélyem van.
Ennyit magamról. Előre is köszi a segítségeteket.

Ja! És persze gratulálok a kismamiknak, akiknek azóta összejött a baba :lol: :lol:

Kép
Kép
nyanya77

Nyanya77: Szerntem az egyszerűbb a Merional lehet, annak van kb. ilyen ára. A drágább a Menopur (3-szor drágább, 10 ampulla 39 ezer pénz). Nálam legalábbis ezt a két gyogyi jött idáig számításba...
Repesztőnek Ovitrelle 2 ampulla, ez volt 14 ezer valamennyi... Illetve az action után Utrogestan hüvelygolyó (2 doboz 3 ezer körül van). Ezeknek a gyogyiknak nézz nyugodtan utána, nagy valószínűséggel ezeket kaphatod.

Sajnálom, hogy ilyen rég óta próbálkoztok Ti is! :cry:

andi
andrea-1

Nyanya szia, üdv itt. :D
Én nem tudom melyik gyógyszerre gondolhatott a doktornő, de szerintem nincs jelentősége hogy x vagy z az injekció fantázianeve, majd úgyis megtudod időben, elég h annyit tudsz, hogy gyengébb és olcsóbb fajta :lol: :lol: :lol: De majd az inszemes lányok tippelnek neked. Sok sikert!!! Hát persze, hogy nem normális, hogy nincs peteérésed, da hátha a terminált együttlét elég lesz a sikerhez, nagyon drukkolok!!!!

Misi Mókus, hát persze, hogy megvan, nem vagyok már mai csirke :? , meg hát a kis unoka öcsimnek kötelező olvasmány volt a nyáron, együtt gyűrtük.

Egyébként nem tudom mi bajotok van a Misivel, szerintem ezt csak bebeszélitek :) , kétszer voltam már a műtőben még a jelenléte sem tűnt fel, nemhogy kukkol :!: :?: . Egyébként látszik rajtatok, hogy nem jártatok klinikára nőgyógyászhoz. Én már megszoktam, ott egymás után 2-3 orvos is megvizsgált, amikor pl. a méhenkívülimmel bent voltam, professzori bemutatás miegymás, jönnek a hallgatók.... Én figyelem ezt az emberkét azóta, hogy írtátok, de semmi sem tűnt fel, ugyhogy lécci ne bántsuk már ezt a szegény embert :) :) , csak a munkáját végzi. Most azért ne utáljatok látványosan okééjó :lol: :lol: :lol: ?

Maccs
vörösmacska

Szia Nyanya! Édes a kis Barni :D az én öcsémet is így hívják :D nagy kópé
Hát igen, szerintem sem normális, h. nem esünk spontán teherbe... vagyis hát mi a normális? De persze, ha egyszer, ill. kétszer sikerült, akkor illene azóta is!
Sajnos nem tudom milyen szurira gondolhatott a d.nő, de szerintem Merionalra első körben, az nem túl drága.
Sok sikert neked (is)!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vörösmacs... szerintem sem kell annyira M. bácsit b....tatnunk, végül is semmi bajt nem csinál :wink: Kicsit nekem is fura volt, h. végül is mi a "funkciója", de kedvesen kérdez ezt azt... nem nagy ügy, persze megértem azokat is, akik alapból szégyenlősebbek :oops:

Lujzici, inszem előtt nem olyan vészes a hormonkúra, no para! Én is féltem tőle, de meg sem éreztem, meg aztán olyan gyorsan eljutsz majd az inszemig, h. időd sem lesz felfogni és már harcolnak is a katonák a királynő kegyeiért benned :lol:

Dmimi, igen, van aki rövid protkónál is kap Deca-t, de a hosszúsok mindannyian! (Legalább is én így tudom)
Kellene nektek egy guminő, nem? :lol: Csak h. megkíméld a vádlidat! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok lányok!

Húha...látom zajlik itt az élet rendesen :lol:

Én vidéken voltam anyumnál,naagyon jó volt,és rég nem láttuk egymást.

Tegnap voltam BMC-be uh-on,és semmit nem nőtt a pöttöm babaám,szívhangja sem volt,feladta :cry:
A másik Babám viszont ügyesen növöget már 17mm és minden rendben ven vele.
Én is elbúcsúztam egyidőre a Sz. dokitól,furi lesz majd hogy már nem oda kell mennem.Aztán átmentem a nőgyőgyászatra ott is beszéltem a dokimmal,aki a terhességemet végigkíséri,legközelebb két hét múlva megyek hozzá.

Szívemből kívánom,hogy midannyian sikerrel járjatok,és hamarosan átélhessétek ezt a csodát! Addig is kitartást,türelmet kívánok Nektek!

Kép
marianna82

Sziasztok!

Nyanya!
Tuti, hogy a Merional ra gondolt a doktornő, + valamilyen tüszőrepi szuri, ne izgulj, minden rendben lesz. Aszem talán Andinak volt ilyen hónapja, hogy terminált együttléthez stimulálták, majd jön és segít! Vagy kinek volt ilyen?
Mielőbbi pocaknövesztgetést neked is!!!!

Marianna!
Nagyon sajnálom a kettes számú pöttömkédet, de örüljünk neki, hogy a másik babóval minden rendben és szépen fejlődik!!! Kistesóért meg majd máskor visszamentek. Szegénykémnek talán jobb volt így, mint hogy most megmaradjon és betegen szülessen! További problémamentes babavárást kívánok neked!!!!

Navared! Macsek!
Engem se kukkol M. bá' csak a csajoktól hallottam itt.
Már az se érdekelne ha a takarítók bámulnak alulról, csak jöjjön már a mi kis pindurkánk!!!! Látott az már annyi cuncit, hogy újat nem tudunk mutatni neki!!!!!

Lujzici!
inszemnek csak egyféle menete van, amint legalább 1 tüsző eléri a megfelelő méretet, tüszőrepi és eksön!!!! Ebben az esetben viszont az sem jó, ha több nagy tüsző van, mert így leállíthatják az egészet, a többesikerterhesség esedékessége miatt!!!!

Puszi

heni77

Henikém, ez a beszéd, én is ugyanígy vagyok vele!!:

:lol: :lol: :lol: Már az se érdekelne ha a takarítók bámulnak alulról, csak jöjjön már a mi kis pindurkánk!!!!

Maccs
vörösmacska

Megint én, hírt hozok a másik topicból.

Sokan vannak itt akik "ismerték" Tigriskét:

MEGSZÜLETTEK TIGRISKE KISLÁNYAI:

Zita 2100g és 49cm
Kata 1900g és 44cm
Lilla 1500g és 43cm

GRATULÁLOK ITT IS NEKIK
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

heni77

Marianna, hirtelen ahogy olvastam, azt hittem elveszítettétek a babátokat... kezdtem kiakadni, mert elfelejtettem, h. volt még egy picinykébb is :( Hát tudod, ez is elég szomorú, de ennek így kellett történnie és Henivel egyetértek abban, h. jobb, mintha betegen született volna meg. Nagyon vigyázz a 17 mm-esecskédre és magadra is!

Heni, felőlem is bámulhat akárki, szerintem is láttak "ezek" már mindent... eggyel több vagy kevesebb muff, már nem oszt nem szoroz :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Bocsánat, ha kissé vulgáris voltam, csak úgy kijött :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Jaj Andrea, ha nem vetted volna észre... sorban a 2. laptető :lol:
Remélem szerencsét hoz neked!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok

Nyanya77, szerintem vagy a merional, vagy a menopur lesz a "befutó", kb egy árban vannak, én ma váltottam ki menopurt 10 db-os volt 15.600ft, és a mriopnal is kb ilyen árban van.

Tigriskének nagy gratula, és egészséget kívánok nekik!

Rólam, ma voltam uh-n, a mnyh 10mm-es, és van egy 17mm-es, egy 15mm-es, 14mm-es,és több kisebb tüsző!Holnap vv-re és ekg-ra kell mennem.
Vendég

Gratula Tigriskééknek, de jesszusom, még csak most tesztelt pozitívat :o :lol: :lol: . máris szült?

Maccs
vörösmacska

Zsu1981: Te ugye lombikos vagy?

Csak azért kérdezem, mert úgy tudom az inszemes és a lombikos gyógyszereken más-más támogatás van... Nekem, inszemes támogatással a Menopur 10 amp 39ezer froncsi volt......!!!

Nyanyának:
Igen, mi voltunk a terminált együttlétesek.. 2 inszem között a pihenős hónaban. Így a ciklus garantált volt és befértünk még karácsony előtt az inszembe.
Egyébként a terminált együttlétes hónap bmc szempontból semmivel nem különbözik az inszemtől, ugyanúgy 2-3 c.napi uh-gal kezdődik, ugyanúgy stimus injekciókkal, uhgokkal, megfelelő időpontban repesztéssel, annyi, hogy maga az inszeminációs beavatkozás nem történik meg, hanem otthon ágyban párnák közt, hogy a mai naphoz stílszerű legyek MISIBÁCSI MENTESEN.. :)))... zajlik... Ja és még annyi a különbség, hogy inszem után visszarendelnek a 17. napra vizeletvizsgálatra, a terminált után neked kell otthon tesztelni.

Navared: Láttam a laptetőket, hát, úgy gondolom hogy most én ezek hatásától elég távol leszek, úgyhogy nagy szeretettel átadom kedves kis hitetlen KPN barátosnémnak!!!!! :P :P

andi
andrea-1

Andrea én úgy emlékszem 3x10 ampulla menopurért fizettem ennyit.

Maccs
vörösmacska

Igen Macsek, de Te lombikos vagy... megnéztem :)
Inszemesnek sajna 39-be fáj....
andrea-1

vörösmacska: Engem mindig megsasolt Misi bá, de nem azért írtuk hogy bántsuk. Csak ez mindenkinek feltűnt eddig. Én is voltam már klinikai osztályon és nem vagyok szégyenlős. Csak a nyelvünket köszörüljük.

tigriske: Ezer meg egy gratula. És persze babánként :D Olyan szivesen bemennék hozzátok, hogy meglátogassalak titeket, de sajnos most nem lehet. Várjuk a képeket rólatok.

marianna: Sajnálom a másik babát. Én is így jártam és a petezsák a 12. hétig felszívódott. De a másik babára koncentrálj. És várunk a babát várunk fórumban. Már gyűlik az új csapat.
vicky79
Budapest III. kerület

Lujzici!
Köszi a kérdésedet. Hogy őszinte legyek fogalmam sincs. Ugyanis tegnap reggel elmentem dokihoz és mondtam neki, hogy kb. 50. napja nem jött meg. Mondta, hogy ne izguljak, még ha 3 menzesz marad ki és nem vagyok terhes, akkor se. Mert van olyan, hogy a mensi nem jön meg, de a ciklus megy tovább. Hát gondoltam magamban, de bizony izgulni fogok. Nem vizsgált meg, hanem elküldött uhura a MÁv kórházba, hogy van-e cisztám. Mondta, hogy csak a 30mm fölötti a ciszta, bármit is mondanak ott. MAjd, ha van, akkor menjek vissza hozzá, és ad gyógyszert hogy megjöjjön, és ha a mensivel nem megy ki, akkor fogigátlót is ad. Ha nincs semmi, akkor várjak még szépen. Mondtam, hogy nagyon rossz lett ebben a hónapban a progeszteronom, és szerintem ez a baj. A doki meg is erősítette ezt. Aztán átmentem a kórházba, és csupán 3 órát vártam, hogy bejussak. Aztán kiderült, hogy egy mensim tényleg kimaradt, de a jobb oldali petefészkemben ott ül egy 27x27-es tüsző. És ugye egyébként most vagyok félidőben. Szóval azt mondta az uhus néni,hogy menzesz nélkül ért véget a ciklusom, és a másik petefészkem meg elkezdte tenni a dolgát. Ja, az endom pedig 10-es! Na ennek nagyon örültem!
Egészen ma délutánig, mert nagyon úgy tűnik, hogy meg fog jönni! Szóval már nem is tudom mit gondoljak!
Ha megjön, legalább a jövő héten mehetek hsg-re!
Jó hosszúra sikeredett! Bocsi!

rodina74

Jaj, nem is reagáltam Tigriske babáira :oops: valahogy nem láttam, h. írtad Heni.
Hát akkor ezúttal nagy gratula nekik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Nem lehet semmi 3 leányzó, főleg egyszerre :roll: de biztos szuper lesz, csak nehéz!

Rodina, milyen érdekes...menzesz nélkül véget ért a ciklus, vagy ez csak nekem új...? ÖÖÖÖ hát akkor talpmasszír ezerrel, h. mielőbb megjöjjön és ürüljön a tüsző/ciszta és mehess hsg-re!

Nekem ma egész nap szurkált felváltva mindkét petefészkem, de volt, h. annyira fájt (ha pillanatokra is) le kellett ülnöm v. feküdnöm :( Nem tudom, mit működik annyira? Most vagyok középidős, de azért ilyet nem szokott csinálni...

Kép
Kép
navared
Szfvár

Rodina: Hú, a mindenit, de bonyolult!
De úgy tűnik, a dokiknak ez nem egy tragédia, úgy hangzik, elég lazán kezelték, szóval túl nagy gond nem lehet.
Csak akkor én most azt nem értem, hogy ha mondjuk holnap megjön, akkor miért tuti, h mehetsz HSG-re, mert hát közben meg ott van a nagy tüsző... az nem repedhet meg közben, és megy ki belőle a petécske, pont a petevezetőbe? Vagy mensikor annak is "annyi", a tüsző is távozik?

Kérdés: még mindig az inszemről...mert tegyük fel, az lesz nekünk:
akkor tehát most várom, hogy megjöjjön, 2. cnapon megyek UH-ra, és akkor elkezdem az injekciókat is? Vagy már az első napon?
Mikor kell megvennem az injekciókat? Az összegzőn meg fogja írni a receptet?
Fájni fognak az inszem szurik? Nekem kell majd magamba döfnöm, a hasamba? Csak egyfajta szuri?

Bocs, h ennyit kérdezek, csak ott mindig minden olyan gyorsan megy, és nem lehet értetlenkedni. Ha már most kb tisztába kerülök dolgokkal, akkor ott is jobban fogom érteni, amit magyaráz. :-)

Kép
lujzici

sziasztok!

Tigriske: GRATULÁLOK a lányokhoz. Sok boldogságot és jó egészséget nektek!!!!

Rodina: ez nekem is új, soha nem hallottam még ilyet :shock: Lehet, hogy hülyeséget kérdezek de akkor most elvileg ebből is lehet baba?

Navared: a fránya bacik miatt kerültünk most parkoló pályára, de 2 hét múlva megyünk kontrollra apával és akkor már nincs akadály, csak a fránya menszim ami nem úgy működik ahogy én szeretném.

Csajok valami tipp ami meghozza bládit? A talpmasszázst megjegyeztem azon kívül valami :?:

Kép
sztyopane

Lujzici: igen a 2cn csinálnak UH-ot és akkor meg is kapod a recepteket kapsz egy stimus lapot azon végig tudod követni mikor mi lesz, kiváltod a recepteket és vissza mész a vérvételes csajszikhoz és megmutatják, hogy add be magadnak a szurit.

Kép
sztyopane

Lujzici, nem fájnak a stimus szurik, hacsak nem dartsot játszotok a pároddal... :lol: Te a falhoz állsz, ő meg 2 m-ről belédküldi :D
De tényleg nem gáz, hidd el, és szerintem jobb, ha te adod be magadnak, akkor érzed, h. jó, nem jó, kicsit arébb, stb.... :wink:
A'sszem a többit Sztyopane leírta. (valszín egyfajtát kapsz csak!)

Sztyopane, holnap mi is megyünk, h. megnézzék nem bacis-e hadsereg :cry:
Szóval HOLNAPRA kérek DRUKKOKAT mindenkitől!!!!!
Köszike :D

Amúgy esetleg egy kis vérbőség talán segíthet a mensi meghozásához: pl. forró víz... vagy nézz körül a neten, hátha írnak vmi okosságot!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sztyopi, mármint nem egy kis leforrázásra gondoltam, hanem forró fürdőre :lol:
persze gondolom rájöttél mgadtól is!

Kép
Kép
navared
Szfvár

lujzici: Csak a 2-4.cn környékén kell elkezdeni szúrni az injekciókat, ha az uh-n nem lát a doki cisztát. Ekkor írja fel a szurikat. Szerintem nem fájnak, de elég nehéz megszokni a dolgot. Mármint hogy neked vagy a párodnak kell beszúrni a szurikat, ha nincs a környezetedben esetleg egy ápolónő. Az elsők elég nehezen mennek. Általában egy féle szuri kell és a tüszőrepesztő.
vicky79
Budapest III. kerület

Navared: Holnapra mennek a drukkok :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: És nem lesz semmi gond. Az uram bevállalta , hogy ebben az évben mi voltunk az utolsó bacisok!! :shock: :wink:

Kép
sztyopane

Szopi, nagyon köszike és a Zuradnak is!!! Eddig még sosem volt gond, de most aggódok egy picinykét :(

Akkor holnap Kpn, Sting, ....már megint nem'tom ki jön még :oops: jaaaa Muzsi!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Éééés Lujzici, egyeztetésre! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared, megyek én is holnap, vv, és EKG lesz! Aztán 1re majd vissza kell menni...
Vendég

Navared: mi csak délután megyünk, 1-re, gondolom, addigra legtöbben már végeztek.

Csajok, köszi az infókat az inszemről. Holnap jövök és elmesélem, mi volt.

Kép
lujzici

Bekukk,

Tigriskének hatalmas gratula. Ha olvasol minket a János KH fórumon ott is gratuláltak a csajok.

Mi: 11 hét, 43 mm kis mozgó-bozgó törpöt láttunk bent.
most nagy kérdés h "szeretnék" e magzatvíz-vizsgálatot vagy sem, ami tudott h növeli a vetélés esélyét, de a koromnál fogva.....

pussz Mindenkinek, megyek csomagolni, elpályázunk Frankfurtba a hétvégére, (király lesz az állandó hányásokkal kibírni az utat brrr)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok lányok,

annyit tudtok írni, hogy mire visszaolvasok mindent, már általában nincs időm írni. :oops:

Velem nincs semmi, számolom a napokat az inszemig. :lol: Most olyan soknak tűnik ez a két hét, de biztosan hamar el fog repülni. Addig még Apival spontánkodunk kicsit. :oops:

Tigriske, én is gratulálok, tényleg nemrég volt, mikor mesélted a nagy sztorit, hogy hárman vannak odabent. :)

Kubuspace, jól lehetett a mozgó-bozgó törp látványa. :) Kívánom, hogy jó döntést hozz magzatvíz-vizsgálat ügyben. Frankfurt? Jó lehet. Majd mesélj, milyen volt.

Jó sokan mentek ma a BMC-be. Mindenkitől kérünk beszámolót.

Navared,mennek a drukkok, nem lesz semmi gond, tuti.

Kicsit félelmetesnek hangzik ez a saját magunk szurizása elsőre. Én arra gondoltam, a férjemmel adatom be, de lehet, hogy inkább veszem a lelkierőm és magamat bököm, ha azt mondjátok, hogy egyszerűbb. Én szerencsére nem félek a tűtől, a vv-ket is jól bírom.

A dartsos poén tetszett, jót mulattam. Ja meg Sajti színházas sztorija is. :lol:

Sztyopane küldök baciűzőt meg bládimeghozót +++++++++++++++++++++++

Lujzici, ti mikor kezdtek, mikorra esik a 2. ciklusnapod? Csak mert lehet, hogy mi is lehetünk zebratársak. :wink:

Rodina érdekes (és kicsit bonyolult) a sztorid, én sem hallottam soha olyat, hogy mensi nélkül ért véget valakinek a ciklusa. Drukk hátha nem jön meg (ha lehet ebből baba, mert nem világos), ha pedig mégis akkor minél előbb, hogy mehess a hsg-re.

Marianna sajnálom a másik babát, kicsit én is megijedtem, amikor először írtad. De a lényeg, hogy ott a másik most már rá koncentrálj. Aztán később tényleg jöhet a tesó..

Na lányok, nekem most ennyi időm volt reagálni. Azt hiszem, így is elkések a munkahelyről.. Na mindegy, majd a sztrájkra fogom. :oops:
vayacon

Én pár napig nem leszek, megyünk anyóspajtiékhoz a hétvégére. Úgyhogy mindenkinek kellemetes hétvégét!
vayacon

Marianna, nagyon örülök, hogy egyeske jól van, gondtalan babavárást küldök, viszont elszomorodtam, hogy a kisebb babucka nem maradt veletek. Sok boldogságot!

Maccs
vörösmacska

Tigriske:Gratulálok a 3 kiscsajhoz!hatalmas boldogság! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Marianna:sajnálom a picurodat,gondolom egyik szemed sír a másik nevet!legyen sok örömed a másik babában...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyanya!Szia!én még emlékszem rád!neked van az a szép kisfiad!
:lol: :lol: :lol: :lol:

vayacon:hajrá inszem!!!!!!!!

kubuspace:Szia!rád is emlékszem ám!gratula a picurhoz! jó pihit!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Halihó, na megjöttünk a nagy fővárosból :D
Fél 7 helyett sikerült elindulni 7-kor és 9 előtt 3 perccel be is estünk a recepcióra... hát gyerekek, nagyon izgi ez a sztrájk :evil:
Api hamar leadta a cuccost (biztos már alig várta, h. megszabaduljon tőle :lol: na nem ám...) és hétfőn, kedden lehet telózni az eredmény miatt!
Köszi mindenkinek a drukkokat, arik vagytok!

Vayacon, akkor nagyon jó hétvégét nektek anyóspajtinál!!!
Amúgy be kell vallanom, attól függetlenül, h. mindenkit bíztatok az önszurizásra, én nem vagyok ám olyan bátor :oops: Nem mondom, h. nem adtam be magamnak néha, de inkább (én is) a páromat kérem meg. Nagyon ügyes és vigyáz rám, csak most majd próbálom jobban kivenni a részem a dologból, és nem csak ájuldozni a gondolattól. A reggeli Deca-t meghagyom neki, mert akkor még félig alszom, de majd esténként....

Kubu, miért mennyi idős vagy? Felteszem 35-nél több... mert akkor javallott a magzatvízvételes vizsgálat, nem? Hát ezen már én is gondolkodtam, h. mit tennék, de fogggalmam sincs :roll:

Sting, te már vissza is érték a BMC-ből, vagy ma nem mentél és Zsuval kevertelek össze? (mármint a menetellel kapcs-ban?)

Kérjük a beszámolókat!!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Először is: KPN... ++++++++++++++++ a mai inszemhez..... én azért bízok bennetek!!!!! :)

Navared: Üdv a kalandtúra után... :) Nem könnyű egy helyzet, tegnap mi egy nagyjából felénk járó buszjárattal próbáltunk volna hazajutni, hát fel se fértünk, a sofőr meg egy taj bunkó volt ráadásul az utasokkal, ezt most nem is részletezem.. lényeg, hogy álltunk ott egy db-ig de én tényleg azthittem elverik az utasok az ipsét... aztán el is jöttünk.. nem kell a stressz...

Egyébként ma mentem volna a bmc-be az inzulinos vv konzultációjára, de eleve munkaidőben, eleve úgy hogy a sztrájk miatt minimum 2x annyi idő az utazással... Majd inkább jövő héten, ha már vége lesz ennek a sztrájknak, úgyhogy lemondtam....

Az injekciózáshoz csak annyit: én még egyetlen egyszer sem adtam be, és nem is fogom :oops: :roll: :roll: még odanézni se bírok.. szerencsére emberem ilyen szempontból bátrabb és meri és ügyesen csinálja is.... és így legalább ő is kiveszi a részét a nehézségekből is...

Magzatvizes vizsgálat: Megbeszéltük otthon, hogy mivel vetélési kockázata van, és mint a mellékelt ábra mutatja, k. nehezen jön össze a baba, nem fogunk kockáztatni, nem fogjuk megcsináltatni. Az Istenhegyin van valami fizetős vérvétel, a szintén "korban levő " barátosnéim, akik mostanában szültek, mind oda mentek ilyen vv-re, az valami 97%-os bizonyossággal megmondja hogy van-e baj... és ha ott rossz eredményt mondanának, még mindig meg lehet csinálni az amniocentézist, ha akarja az ember. Nem beszélve arról, hogy annál a vv-nél a kisbaba nemét is megtudta a barátnőm teljes bizonyossággal... Szóval mi, ha egyszer végre összejön a kis szemünk fénye, így fogunk tenni.
andrea-1

Andrea, ez tök jó ötlet... logikusan hangzik teljesen!!! Először vv, aztán, ha gond lenne (persze miért is lenne?) még ott a másik brutálisabb lehetőség!
Őszintén szólva, én örülök, h. nem vagyok bp-i, bár sok esetben egyszerűbb lene az élet, de ez a sok ember, idegeskedés, közlekedés, stb... ahogy te is írod, még a buszsofőr az utasokra van kiakadva.... gyönyörű mondhatom :evil:

Kép
Kép
navared
Szfvár

sziasztok, én is befutottam, megvolt az inszem, bár a szerdai 19mm-es még nem repedt meg. Éreztem is, de az UH meg is erősítette. Úgyhogy nálunk 7végén derby :wink:
a mai szerencsések a drnő szerint 48 órát élnek. aztán megy az utánpótlás. most délelőtt kezdtem azt a féjdalmat érezni, amit máskor már előző este...

mééééééééé van ez?
kpn

Tigriske:hatalmas GRATULA :D :D :D

Navared: küldöm a baci elleni dddddddrrrrrrruuuuuukkkkkkooookkkaaaaattttt :D :D :D

Sztyopika: nem sokára eljön a Te időd is...jövőhéten leadja Apa az új cuccost és már a köv.mensivel kezdhettek is :!: :!: :!:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Kpn: az a lényeg,hogy bent vannak a srácok és támadásra készen állnak :D :D :D biztos azért fáj,mert most reped...Tied a laptetőm :wink:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?