SnowDori!
Bejelöltelek wiwen...TündérGyerekről felismertelek!!!
Egyébként még az ovikarit akartam írni.
Ha valakit nem érdekel nyugodtan ugorja át.
Szóval mivel kedden délelőtt kiírt minket a doki bácsi, felhívtam óvó néniket és megkérdeztem, hogy akkor mehetünk-e. Azt mondták, hogy nanáááááá!!!! Adri oda meg vissza volt a boldogságtól!!!
Úgy hogy déluátn bementünk az oviba, vittem az igazolást is!
Olyan édesek voltak!!!! És bár igaz, hogy a szöveget nem naon tudták, de ezt mindenki belátta, hogy honnan is tudnák súgás nélkül, mikor kb. két hete, amióta igencsak kitört a hányós-hasmenéses és barihimlős járvány, szóval általában 10-12 gyereknél nem volt bent több. Na és ugye az sem mindig az a 10-12 gyerek volt, mert folyamatosan "cserélődtek"...mikor ki lett beteg és ki gyógyult meg.
De nagyon megható volt, mert az énekeket azt szinte mindenki tudta (kiskarácsony-nagykarácsony, hull a hó, hull a hó), bár gondolom ezeket az anyukák már otthon megtanították mindenkinek még ovi előtt. (legalábbis én biztos!!
)
Nagyon-nagyon megtapsoltuk őket....és ha láttátok volna az arcukon azt az örömöt....!!!!! Nahát itt egy kicsit én is meghatódtam, pedig én nem vok az a sírós fajta!!
Óvó nénik varrtak mindenkinek szép egyforma kispárnát (azóta azzal alszik!
) annyi kivétellel, hogy minden kisgyereknek a saját jele volt egy szivecskébe belehímezve!!
Aztán mikor vége volt a műsornak, volt "nagy" eszem-iszom, beszélgetés....
Aztán Adrit alig lehetett elvonszolni az oviból, mert ugye már vagy két hete nem volt....
De aztán mégis csak rá tudtam venni azzal, hogy holnap újra jöhet.
Bár már most kétségbe van esve, hogy megint nem mehet 2 hétig!
Még igazából nem tudja felfogni, hogy mi az a téli szünet.
Apa ma is alig bírta elvonszolni az oviból!!!
De olyan édi volt, lefekvés előtt vagy 100szor megkérdezte, hogy ugye akkor még holnap beviszem??
Na ilyenkor meg tudom zabálni!!!
Úgy hogy most nagy nehezen elaludt!! Kíváncsi vagyok, hogy hányszor fog felébredni éjszaka, hogy akkor biztos, hogy elviszem-e.
Tegnap "csak" 4szer kelt fel, hogy akkor nem kell-e még oviba indulni!!!
Na jó, nem fárasztok tovább senkit sem.
Csak még egy kérdés ovisanyukákhoz? Nálatok volt ovi fényképezés? És ami a legjobban érdekelne, hogy mennyibe kerültek a képek??
Előre is köszi a válaszokat!
Most menek, megcsinálom Adri ovis képeit a Mamiknak-Papiknak karácsonyra!
Szép estét Lányok-Asszonyok!!!