Új privát üzeneted érkezett!

Te Eni,
ha most ezért becsönget a gyámügy, nem is tom... :D (kenyér nem, csak pálesz amúgy :wink: )

Kép
Kép
paklincs

Dorka!
Örülök,hogy itt végre! Képek?! :lol: Múltkor nem írtad, mit is volt az a klassz kis járgány amit Berke a szülijére kapott?

Andi!
Reci nálam, írtam mailt! Hogy legyen?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok Lányok!

Most csak gyorsan....tőmondatokban! :lol: :lol:

Cukipofa,

Nagy Gratula a vizsgához!!!! Gyerekek mellett meg főleg!!! :P :P

Zsofizso,

Tablóképet nekem is elküldenéd? :oops: Annyi szépet és jót írtak itt a lányok róla!!! :P :P

Reni,

Priviket megkaptam. Hááááááát....nem egyszerű az élet! :? Igyekszem a héten még válaszolni rá.
Egyébként akartam már kérdezni, Iván melyik kórházban született? Lehet hogy már írtad csak én elsiklottam felette?? :oops:

Tenci-Veronikusz,

Adrival a Heim Pálba voltunk a Delej u-i "részlegen" nem a főépületben. Ott akkor éppen ki volt takarítva és a fülorrgégész dokinő is nagyon rendes-kedves volt.
Adott Adrinak még egy kis antibiot (Augmentint), mert azt mondta, hogy a jobb oldali középfül gyuszkója még nem teljesen jó meg adott még orrcseppet is. Azt is mondta, hogy eléggé nagyok az orr és torokmandulái valszeg ezért is horkol. Aztán mondta, hogy be kell majd menni vele egy "ott alvós horkolás vizsgálatra". (nem toom mi a rendes megfogalmazása ennek. bocsi)
Megkérdezte, hogy mikorra vok kiírva én meg nagy arccal :lol: :lol: mondtam, hogy jaj csak február 3-ra. Erre ő hogy okés, de időpont CSAK február 20-ra van. :shock: :shock: Álam leesett!!!! :oops: Mondtam, hogy okés, akkor Apával fog bejönni aludni. (mert ugye egy akkor kb. 2 hetes gyerekkel nem took mit csinálni, nem hagyhatom őt majd Apára!!) :oops: Kicsit (NAGYON!!!) fáj a szívem miatta, mert biztos, hogy akkor majd nagyon fog sírni, hogy én menjek Vele!!! :? :cry: De majd csak megoldjuk valahogy.
Egyébként Tenci, ha valahova menni kell a gyerekkel (kivéve házi dokibácsinkat) Apa mindig szabaddá teszi magát és ő is jön. Autóval megyünk mindig...de ha Apa esetleg nem tudna jönni, akkor is autóval mennénk. (nekem is van autóm. :oops: )
Na erről ennyit tudok jelen pillanatban!

Eni,

Szupi csajszi ez a Jankababa!!!! :lol: :lol: Na meg az Anyukája is, ahogy mindig is hozzáteszem!!! :lol: :lol: Mert ha Anya nem lenne szupi, akkor Gyerek sem lenne az!! És mivel minden Anya szupi (itt legalábbis!!! :wink: ) ezért itt tutira minden gyerkőc is szupi!!! :lol:
És hidd el, hogy Janka az Janka!!!! Vida doki nem egy tévedős típus ebből a szempontból!! :lol: :lol:

Na megyek vacsiztatom a "kölyköket"!!! :lol: :lol: (mármint Apját meg a Lányát!!) :wink: :lol:

Valamit még elfeledtem, de ha eszembe jut jövök még!

Szép estét Mindenkinek!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

csak gyorsan mert szoptatok :D

Aprooka!
szóval nem tudom már melyik volt (talán a pont vényköteles Algopyrin) de rá volt írva hogy átmegy az anyatejbe :shock: :shock: úgyhogy most vettem Aspirint, Nurofent és hát Kék Panadolt szedtem eddig is. A 2 utóbbit gyerek is kaphatja 3 hótól! gondolom azzal nincs nagy baj. :roll:
előre is nagyon köszi!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!

Eninek igaza van, terhes/szopis anyukákkal nem szoktak kísérletezni. Ezért írják rá mindegyik tabira ezt. Mármint hogy nincs adat vagy nem ajánlják.
(Amikor nagyon carul voltam én rákérdeztem és vettem be fél algot....amúgy mind átmegy sztem az anyatejbe, de Levinek nem lett semmi baja.)
Mindenesetre inkább hagyd végszükségre és a többivel próbálkozz.
Meg a szokásos gyógymódok, fürcsi, c-vitamin, ha köhögsz, kakukkfű tea, terhesvitamin ha maradt.

Eni, köszi, még nem hallottam erről a gyógynövényesről, de beszerzem.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Csajok!
Én két napja Algon élek. Védőnő szerint lehet. :roll:

MSE!
Tegnapi ovibuli: semmi flanc, csak a gyerkőket nyaltuk ki, de azt se nagyon. Csak kicsit bőgtem, de apa rám bízta a videokamerát (ha-ha), így elfoglaltam magam.

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!
most estem haza!!

Steffi
még1x nagyon-nagyon köszönöm!!!!!!!nem tudom hogy fogom meghálálni!!!!

Aprooka/Zsófi
kérted,hogy írjak rólunk

Balu már okés,hálisten,1000rel szellőztetés, párásítás+vitamin!!!!

Anya már jönne haza!!Sütni akar karácsonyra!!! :lol:
Ma volt a gyomortükrözés......így meg van 4. leletünk, ami megint más,mint a többi!!Ott azt mondta az orvos, hogy polip!!5 helyről vettek szövettant!29-én következő kemó!!!!
úgyhogy én már semmit sem értek......

én lelkileg még gázos....fogytam 3kg :? nem tudok enni!!!az idegesség a gyomromra megy....
így ennyi van velünk

szép estét

Ja volt ma itt Vali és adtam neki 2 nyugi cd-t és pár kis textil pelust!!!Az anyagiakat (tabló,stb),hogy rendezzem????

emano/Andi
KépKép
emano

SnowDori!

Bejelöltelek wiwen...TündérGyerekről felismertelek!!! :lol: :lol: :lol:

Egyébként még az ovikarit akartam írni. :lol: :lol:
Ha valakit nem érdekel nyugodtan ugorja át. :wink:

Szóval mivel kedden délelőtt kiírt minket a doki bácsi, felhívtam óvó néniket és megkérdeztem, hogy akkor mehetünk-e. Azt mondták, hogy nanáááááá!!!! Adri oda meg vissza volt a boldogságtól!!! :lol: :lol: :wink: :wink:
Úgy hogy déluátn bementünk az oviba, vittem az igazolást is! :wink: Olyan édesek voltak!!!! És bár igaz, hogy a szöveget nem naon tudták, de ezt mindenki belátta, hogy honnan is tudnák súgás nélkül, mikor kb. két hete, amióta igencsak kitört a hányós-hasmenéses és barihimlős járvány, szóval általában 10-12 gyereknél nem volt bent több. Na és ugye az sem mindig az a 10-12 gyerek volt, mert folyamatosan "cserélődtek"...mikor ki lett beteg és ki gyógyult meg. :?
De nagyon megható volt, mert az énekeket azt szinte mindenki tudta (kiskarácsony-nagykarácsony, hull a hó, hull a hó), bár gondolom ezeket az anyukák már otthon megtanították mindenkinek még ovi előtt. (legalábbis én biztos!! :lol: )
Nagyon-nagyon megtapsoltuk őket....és ha láttátok volna az arcukon azt az örömöt....!!!!! Nahát itt egy kicsit én is meghatódtam, pedig én nem vok az a sírós fajta!! :roll:
Óvó nénik varrtak mindenkinek szép egyforma kispárnát (azóta azzal alszik! :lol: ) annyi kivétellel, hogy minden kisgyereknek a saját jele volt egy szivecskébe belehímezve!! :wink: :wink:
Aztán mikor vége volt a műsornak, volt "nagy" eszem-iszom, beszélgetés....
Aztán Adrit alig lehetett elvonszolni az oviból, mert ugye már vagy két hete nem volt.... :roll: :lol: De aztán mégis csak rá tudtam venni azzal, hogy holnap újra jöhet.
Bár már most kétségbe van esve, hogy megint nem mehet 2 hétig! :roll: Még igazából nem tudja felfogni, hogy mi az a téli szünet. :) Apa ma is alig bírta elvonszolni az oviból!!! :lol: :lol: De olyan édi volt, lefekvés előtt vagy 100szor megkérdezte, hogy ugye akkor még holnap beviszem?? :lol: :lol: Na ilyenkor meg tudom zabálni!!! :lol: :lol: Úgy hogy most nagy nehezen elaludt!! Kíváncsi vagyok, hogy hányszor fog felébredni éjszaka, hogy akkor biztos, hogy elviszem-e. :wink: :wink: Tegnap "csak" 4szer kelt fel, hogy akkor nem kell-e még oviba indulni!!! :roll: :wink: :lol:
Na jó, nem fárasztok tovább senkit sem. :lol:

Csak még egy kérdés ovisanyukákhoz? Nálatok volt ovi fényképezés? És ami a legjobban érdekelne, hogy mennyibe kerültek a képek??
Előre is köszi a válaszokat! :wink:

Most menek, megcsinálom Adri ovis képeit a Mamiknak-Papiknak karácsonyra! :wink:

Szép estét Lányok-Asszonyok!!! :wink: :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Lányok,

íme a szerzemény, mosva vasalva. :wink: :lol: :lol: :lol:
Nem fér rá a képre az összes! Én úúúúgy örülök!

Kép Kép

Megyek, mert vár még egy nagy kupac... 8) :?

B

Kép
vkbrigi

Andi!
Nee mááár! Legalább volt egy kis hasznom :D A mai jócselekedet vagy mi... Húgom is jó fej volt egyébként...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Brigi!
Király vagy! Én is úgy örülök!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Brigi,
remélem átjár a köztünk bimbozó lelki közösség mélyen fodrozódó kenetteljes érzése :shock: :D azt akarom írni, hogy én is vasalok...
Sapkákat is kivasaltad :twisted: ???

Andi,
akkor lehet, hogy polip? Annak viszont örülni lehetne ugye? Ha igen,akkor én a 4. leletnek drukkolok!!!! Polipnál is kellene egyébként a kemo? És akkor mikor jöhet haza az anyud?

Kép
Kép
paklincs

Brigi!
szupik a ruhák!!

Emese
ha polip az gondolom jó!??(Gyuzsó???)hogy kell-e a kemo??nem tudom, mindenesetre 29én megint kapja!!!
Remélem szombaton hazajöhet!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Andi,
remélem, hogy jól alakul. Szombat, az jó, még lesz ideje anyudnak sütni :wink: .

Csajok,
nekem olyan fura(de ezt jó értelemben irom), hogy lehet, hogy Janka, vagy Öcsihugi, meg Micatesó, Benedek és Dóri Babója már ezekben a ruhákban fognak pompázni(esetleg a mi kifogóinkba lesznek bebugyolálva, mikor megszületnek), hát beleborzongok... :D

Kép
Kép
paklincs

Persze a legmeghatóbb az lesz, mikor Borsika magára keni a barnítókrémet, amit küldök...

Kép
Kép
paklincs

Emese látom Te is aktívan vasalsz. :lol: :lol: :lol:
Sapikat... nanáááá! :wink: :P :P
Nekem is az járt a fejemben miközben simogattam a ruhácskákat, hogy milyen jó lesz majd viszont látni a fotókon babákon.
Na meg az egyik kis rózsaszínt a kis bodyval meg a rózsaszínű csíkos sapival élőben is megnézném... :wink: :P :P

Andi jaj... nem akarom soha megtudni, mit érezhetsz most... Annyíra sajnálom! De ennyi segítő pozitív energiával és gondolattal meg kell gyógyulnia!!!

Kép
vkbrigi

na írni már nem tudok. Inkább vasalok. bocsiii

Kép
vkbrigi

Sziszatok!

Hát nincs túl jó kedvem, ezért is gondoltam hogy akkor most leülök, és elolvaslak Titeket!

Ja lányok, hát a kórházba mi sem mennénk, ha nem haragszotok!

Andi,
De édes vagy!!!!
Nagyon köszönjük!!!!
Puszi, na már picit jobb a kedvem is.

Nagyon örülök, hogy jobban van Balu!!! Szuper! Látod lassan eltűnnek a csúnya felhők, és bárányok lesznek belőlük!

De jó, de jó! Az a lényeg, hogy legyen dolga Anyukádnak, mert az nagyon fontos, és hát van neki sütni kell! Szuper!!!kérjetek fini sütiket!!!

Kati,

Szerintem is nagyon kis ügyes vagy, gyermekek mellett a lényeg hogy görbüljön!! Remélem, már Te is így gondolod, és nem bánkódsz!

Megnézted a dvd-t?
Nekem ma jött meg az Afrikai szerető dvd-n? hú már olyan kiváncsi vagyok rá, remélem lassan időm is lesz hozzá!

Emese,
Jól tetted hogy buliztál!!!!

Tigrincs,
Te hajnalban kelsz? Vagy akkor alszol el?
Jaj szegénykém, hát elhiszem, hogy megszakad a szíved majd! És nem lehetett időpontot előbbre kérni? De sajnos lemaradtam mivel mütik? Bocsánat.

Veronikusz,

Melyik géped telt be? A számítógép memoriája? Cd-re?
Jaj TE drága! Nem tudsz valakitől segítséget kérni, hogy egy picit pihenj!!
Küldök azért gyógypuszit, de hát kéne más is!
Mit?

Aprooka,
Akkor már jobb????
Azért még küldök gyógypuszit!
Képek majd jönnek azok is. Tegnap csináltam 3 naptárt, egy csomó képet, és megjött a fotokönyvem is, úgyhogy most már pakolok ismét, bár azt nem lehetne, de nem bírom a kupit, most is felhoztam 6 zsákot, mert reggel meg jönnek a kábeltévések. Ma meg itt volt a gázos-vizes, így már a konyhában van víz, tüzhely, és mosogatógép!!!

Eni drága!
Hidd el minden rendben lesz! Boszi tudja! Mi nagyon szorítunk és veled vagyunk!

Zsófi,
Tényleg nem vagy elfogult, annyira jó lett! Én csak ámultam és bámultam, jövőre nem lesz könnyű feladat ezt felülmúlni.

Adri,
Akkor sok sok vitamin, és küldök egy két megelőző xxxxxxx!

Gabi,
Hogy vagytok?
Jaj szegény Enci, sok sok gyógypuszi neki!

Brigi,
Szuperek a rucik!

Emese,
Hogy TE milyen édes vagy!
Szerintem mind a két ötlet szuper! Tuti, hogy itt is és ott is örülnének neki!
Látom jó a hangulat!

Nyugodt éjszakát!

ancsaboszi

Brigi,
igenis hatékony,ruháskosár üres, már felmosok, úgyhogy irigykedj!!! :D

Kép
Kép
paklincs

Szia Ancsa!

Időpontot nem lehetett előbbre kérni, mert "ezren" várnak ilyen vizsgálatra. :?
Egyenlőre nem műtik, csak amiatt kell bent aludnia majd egy éjszakát (Apával), hogy "megmérjék" vagy megnézzék "kütyükkel", hogy mitől és miért is horkol ennyire. :? (ez a horkolás kb. 2 hónapja kezdődött nála)
Azt mondta a fülorrgégész, hogy az orr és a torokmandulái is elég nagyok. :? Nem tudom, hogy mi lesz a vége, de az tuti, hogy egyenlőre nem engedem megműteni!!!!! :twisted: :twisted: Hacsak nem életbevágóan fontos, mert azt mondják, ha ki kell vetetni a manduláját, akkor azt 6-7 éves kor előtt nem érdemes, mert többnyire visszanő. Akkor meg minek tegyem ki ekkora hajcihőnek??? :roll:
Szóval tényleg csak akkor egyezek bele a műtétbe, ha nagyon kell!!! Meg ha egyáltalán kell műteni. De nem iszom előre a maci bőrére..... Azt mondta a doki néni, hogy az "ott alvás után" majd egy héttel csörögjek rá, addigra meg leszenk az eredmények és majd annak függvényében megbeszéljük, hogy mi legyen.
Úgy hogy egyenlőre nem paráztatom magam agyon!!! :oops: Remélem emiatt nem gondol senki rossz anyának!!! :roll: :oops:

A hajnali fekvéssel-keléssel meg úgy vagyok, hogy ahogy a Pocilakó "dirigálja" a dolgot. :lol: :wink: Értem ez alatt, hogy ha nagyon kekeckedik :lol: :lol: odabent és sehogy sem jó feküdnöm, akkor vagyok csak fent. Egyébként alszok/aludnék...... :lol: :lol: ameddig még lehet!!!! :wink: :wink:

Na jó, most már télleg menek aludni, mert ahogy érzem odabent is elcsendesedett a Kisemberem!!! :wink: :wink:
Remélem így is marad akkor is, amikor már lefeküdtem és nem kezd el megint szivatni!!! (BOCSÁNAT!!! :oops: )

Szépeket Mindenkinek holnapra (is)!!!! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Emse! :lol:

Jó felmosást!!! :lol: :lol: :lol:
Én már délelőtt végeztem a karácsonyi nagytakarítással, míg a gyerkőcöm oviban volt! :lol: :lol:
Lógott is a nyelvem rendesen a 3(!) órás takarítás után!!!! :lol: :roll: :wink:

Na most már télleg léptem!!! :wink:

Pussz!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Emese,
az jó, én is felmostam! gondolkoztam a lépcsőn is, de mivel reggel jönnek a szerelők ezt átgondoltam, és most nézem inkább a jobanrosszbant!

Tigrincs,
köszönöm.
Jaj szegénykém! megértem, hogy nem akarod megmütetni!!! igazad van!
És remélem kiderül, hogy mitől van ez, és nem kell müteni sem!!!

Jó éjt!Remélem tudsz pihizni!

ancsaboszi

Én is kéééész vagyok!
De én ma már tuti nem mosok fel. :lol: :lol: :lol:
Csajok bent csöveznek az előszobában és azt hiszem zokon vennék ha körbemosnám őket... :P :P
na jóccakát Nektek!

Reggel jövök a kávéval. Korán, mert nálunk holnap lesz a nagytakarítás. Annyi, amennyi egy napba belefér. Az idén más a fontos... :oops:

B

Kép
vkbrigi

Emese,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
megható??? hát azt nem tudom, de jó büdi leszek, az tuti :D

Aprooka,
mik vannak.. :evil:

Brigi,
ruci halom álomszép!! Kristófnak és csajoknak nagy puszik!! :D

Andi,
továbbra is millió puszit és kitartást küldök.
Jó sütögetést Nektek! :D
Hú, remélem, holnap megérkezik a dvd! :D

Tigrincs
de jó, hogy így szereti az ovit!! :D
mandulaműtét remélem elkerülhető. Vagy minél később... Nekem 6 évesen vették ki, nagyon rossz élmény volt (a kikötözés, az altatás, ébredés, egyedüllét éjjel, mindenre tisztán emlékszem, még arra is, hogy mit álmodtam közben) pedig nem is igazán fájt. :roll:
Vendég

Sziasztok!
-és külön JÓREGGELT az éjszakai takarító-vasaló brigádnak!! :lol: :lol:

Szóval nem vagytok semmik!!ilyen aktívnak lenni éjszaka és még közben csevegni is-királyak vagytok!! :lol: :lol:

BRIGI-nagyon szupi szerzemény!!!-nem kaptál ihletet?? :wink: :wink:
-remélem Benedekem ezekbe nyomja már,meg a többi cybermamis csemete is!-külön kérni fogom-fotókkal mellékelve nektek! :lol:

BORI-ha jössz hétfőn nem lesz nehéz megismerni téged-csokicsajszit vigyori fehér fogsorral :lol: :lol: :lol:

ANCSA-mi ez a rosszkedv???-nem vagy jól???-tőled mindíg pozítív energiák jönnek át! hiszen jóóóóóboszi vagy! :wink:

TIGRINCS!-hurrá oviskari!!-látszik Adri mennyire imád oviba járni!!!-nem mindenkinél van így!ha meglesz kistesó kíváncsi vagyok lesz e kedve menni vagy inkább otthon lenne veletek?? :D
-háát mandiműtét remélem nem lesz rá szükség......ebbe nagyon laikus vagyok nálunk mindenkinek megvan
Öcsihuginak üzenem csak így tovább :lol: :lol: :lol:

VERONIKUSZ-remélem ma már jobban vagy!!!gyogyot vettél be???

MSE-van nálam is vasalnivaló-nem ugrasz át???mondom az útvonalat :lol: jólesz napközben is az éjszaka maradjon meg neked :wink: :wink: :wink:

AKKOR KÉPKERET???-megvegyem?????

lépek mert éhesek vagyunk-jövök még...

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap kifakadt a bcg-nk. Jó undi cucc jött ki belőle egy fél bodynyi. Most "csak" fele akkora, de még számíthatunk 2-3 ilyen akcióra,mire teljesen lemegy. De végre látunk már vmi változást.

Andi, hurrá! Anyudnak jó sütögetést, ez nagyon jó jel!

Ezek a kisrucik annyira édesek, nem is lehet túlszárnyalni.
Mivel mi hétfőn oltódunk délelőtt, ezért a kórház kilőve sajna. Kinek mennyit, hova küldjek? Zsófi, Tenci?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

SZiasztok!
Anya nem jön haza, de remélem hétfőn végre!!
Holnap még vért kell kapnia :? rossz lett a vérképe(a kemótól)

Most megyek, takarítok :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Mindenki takarít?! Vki szóljon már hozzá, aki nem... :oops: :wink: Mi Férjjel együtt, majd szombaton-vasárnap... Anyósék jöttek volna vasárnap karácsonyozni, de vasutassztrájk miatt nem. (Azt meg nem értem, hogy egy évben egyszer miért ne lehetne autóba ülni. :lol: )

Brigi, édik a cuccok nagyon. A zsiráfos dolgok Bencinek különösen kedvencei. :wink:

Andi, hétfő!!! :roll:

Zsó, na ez jó, ha már van változás. Hátha még idén rendbe is jöttök. :D
vbea

Mától 34. hét!!! :D
vbea

Eni!
Én sem takarítok, nyugi! Én is vasárnap, hétfő ami belefér.
Hurrá 34. hét!!!!

Képzeljétek: mensturálok! :twisted: Ennek megfelelő a hangulatom, képzelhetitek...És azt álmodtam, hogy Nimi megcsalt :( Sőt még zsut is megcsalta a férje István. De hogy szegényt Istvánt hogy álmodtam meg?! Na mindegy, emiatt is szar hangulatom van...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

még annyit amit már rég meg akartam kérdezni: Martin nem hajlandó egyedül játszani, pedig van játéka, mikulás is hozott, szülinap is volt stb és emiatt kicsit feszült vagyok. 2éves képesnek kéne bizonyos ideig eljátszani egyedül nem? Még az sem megy, hogy ott vagyok vele és közben teregetek vagy ilyesmi, mindig azt akarja csinálni amit én meg a hülyeségeket, kipakolja a szekrényt meg ilyesmi, most is le akar lőkni a székről... Mit csináljak ezzel? egész nap játszom, altatok felváltva... nem ez a próblémám, de így nem haladok sehova...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
:oops: :oops: :oops: szolidarítok veled!!!! én most bőgtem a sogornőmnek egy sort a telóban. :? :shock: nem ismerek magamra! :shock: Nyugi! ez a hülye idő miatt is van!!! Nem csalt meg Nimi!!! És Zsu-t se!!! :D :D :D

Eni!
Hajrá 34. hét!! csak így tovább előre!!!! (fú ez nagyon muskásmozgalminak hangzott :lol: )

Emano/Andi!
remélem MIELŐBB segít a vér mamádon és MIELŐBB otthon lehet veletek!!! sokat gondolok rád!!! +++++++++++++++++++++++

halkan jegyzem meg, mert már 1x elkiabáltam, de tegnap nem volt LÁZAM! :D

bocsi, de nagy készülődésben vagyok a vasárnapi utazás miatt, nem tudtam olvasni. Amint lesz egy kis időm jövök, mert már "fórum-függő" vagyok!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi!
természetesen te is vastag betűvel!!!
ez a játszás dolog szerintem leginkább gyerek függő!! Szofi egyedül szeret és tud játszani. Kata meg egyedül képtelen. :oops: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Remélem, hogy Zsut sem csalta meg Nimi :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Neked mi a baj? Lenne már kedd este...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Andi, kívánom, hogy minél hamarabb kerüljön haza anyukád. Nem csodálom, hogy fogysz, de vigyázz azért magadra is. Örülök, hogy legalább Balu jól. :)

Brigi, ilyesmire gondoltam, de te most minden várakozásomat felülmúltad. :shock: :)

Igen, néhány babó már ezekben a ruhákban is fog csángálni nem is olyan soká...

Janka, , hajrá 34.!

Steffi, rossz álmok hess!
Figyu, Melinda sokáig egyedül játszott. Aztán volt egy rossz korszaka, amikor Eszter olyan 4-5 hónapos lehetett, most megint nagyon jól játszik egyedül, meg persze most már együtt nyomják.
(Pl. Melinda táncol, körbe-körbe forog a kedvenc zenéjére, Eszter meg négykézláb ugyanezt. :) )

Rossz a akedvem nekem is. Iszonyú lassan telnek ezek az utolsó karácsonyi szünet előtti napok. Úgy volt, hogy ma Ember délelőtt velünk lesz mert este céges karácsony, persze mégis intéznie kellett olyasmit maszekban, amit az is hülyeségnek tart, aki kéri tőle (államhivatalnok), de azért meg kell csinálni. Napok óta nem tudunk kimozdulni az eső miatt, börtön a lakás.
Viszolyogva gondolok az anyóséknál töltendő karácsonyi másfél-két napra is, Melinda és Eszter fogja elleplezni a nagy nihillt. Mindegy, beülök, csinálom a szakdolit tovább (nyáron ugye nem sikerült befejezni), egy-egy órácskára jutok oda két-három hetente, legalább lefoglalom magam. csak kár, hogy ha elhúzom a függönyt, rögtön ablakot is kell nyitnom a porfelhő miatt, iszonyú szutyok van. Emberem sem szeret már ott lenni.
Na befejeztem.

Várom a hétfőt én is. Az valódi ünnep. Cyber-lányok céges karácsonya. :wink:

Kép

Kép

Kép
memme

Hogy ne csak negatív legyek:

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1229683440.5244.jpg[/img]

[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Memme
édesek a lánykáid :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Memme!
Sajnálom, hogy az a másfél két nap nem lesz túl jó :( Az enyéim nem jönnek már idén, ha minden jól megy :D
Tök jó kép!

Én is képet:
ők
Kép

mosolyog!!!
Kép

kézcsók Mircinek
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Veronikusz, ez a munkásmozgalmi duma nagyon bejött!!! MÉG ILYET!

Steffike, Myrtillbabának boldog 2 hónapot. Menstruálsz? Nanemááá! Martin után mikor? Én azt hiszem, hogy 9 hónapos lehetett Benedek. :oops: A rossz álmok... nálam is jönnek, és ez a megcsal-a-párom idétlen gondolat is csak jött és jött pár hete. (Nem csodálkoznék rajta, de akkor se kéne. :lol: )

Memme, negatív gondolatokat én is megértem. Bele is döglenék, ha anyósékhoz kéne menni. Így is oda a 3-4esben vagyunk karácsonykor, mert minden progi tolódott 25-26-ára. Épp ezt nem akartam. Szüleimet akarnám látni, őket elhívtuk vmelyik napra, hogy majd beülünk egy cigánypecsenyére vhova, erre kitalálták, hogy azért a tesómékat is megkérdezik... :twisted: Akiket szeretek, mert tesók, de most pont nem akartam még őket (is), gyerekkel, nyígással, rugalmatlansággal. :?

Hab a tortán, hogy az ún szülés előtti befelé figyelés, befelé fordulás, és "hagyjatok már békén" elkezdődött. A hétfőt várom énisénis nagyon!!! :wink:

Steffike, még azt is akartam, hogy BüdösBenci is elkezdte egy-két hónappal ezelőtt a "ráncigálást". Azaz mindig azt kell csinálni, amit ő akar. Ritkán leköti magát, de többnyire ott kell ülni. Már ott tartunk, hogy egyenesen kikapcsolja a tévét, ha én néznék vmit. :lol:
vbea

sziasztok,

csak nagyon gyors bejelentkezés, azt se tudom hol áll a fejem :?

Eni, még én se jutottam el a takarításig ;) De holnaptól itthon van apa, majd akkor...

Brigi, kár hogy nem olvastam vissza tegnap :? Pont most jövök Dunakesziről :? Azért a bababolt címét átdobnád priviben? hátha járok még arra :)

Képzeljétek, kinéztünk apunak egy nyomtatót 20ezerért, de közölték, hogy már csak a Dunakeszi ElektroWorldben van. Átrobogtam (nulláson most már nincs messze szerencsére), kiderült hogy van, de 8ezerrel drágább... Nálam meg nem volt annyi pénz így a karácsonyi bevásárlás végén. :( Nagyon gáz... Most mehetek vissza, vagy a Pólusba, mert az Extreme Digitalban is van :roll:

No megyek, Anna nyüszög egész délelőtt, biztos ez a hülye idő az oka :? Már tegnap se voltunk kint sétálni :?

Ja, hétfőn valószínűleg nem tudok menni :( Viszont írjátok hogy kinek mennyit utaljak (tabló, keret, stb)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Ancsa, gyógypuszikat bezsebeltem. Mi a baj?

Tényleg undi az idő és ilyen is marad, én is már úgy mennék, de ilyen időben.... :?

Steffi, sajnálom, ez tényleg korai "öröm". Viszont kicsi lánykád gyönyörűen kerekedik.

Eni, nagytakarítás? Viccelsz? Levi mellett? Sztem megvárom vele az új porszívómat és a két ünnep között. Nálam párom még szombat és hétfő éjjel is ügyel, szóval mikor is takarítsak.... :?: :?

Már most irigy-irigy a hétfő miatt!

Judy, hajrá polus. Nekem meg most mondták, hogy a rendelt cuccok csak hétfőn érkeznek. És ha hibás, vagy nem jó? Nekem ezzel volt már két rémálmom, hogy hétfőn kezdhetem el a nagybevásárlást. :?

Veronikusz, pakolgass, de ne vidd túlzásba, éljen a lázmentesség!

Andi, akkor hétfő a nagy nap!!

Eni, nem is mindjárt 34, hanem most. :wink: Reggel még a tegnapot jelezte a vonalzód a privin.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

No, pólus ugrott, még ez is csúszik a hétvégére :( Annának hőemelkedése van, nem merek így elindulni vele ebben a gány időben :(

Lányok, fogzástól mennyire lehet hőemelkedése? Most 38,3-at mértem popsiban, mintha kicsit meg lenne duzzadva az ínye, egy egész picit szörcsög és nyűgös. Más nincs... Most kentem rá neki Dentinoxot, mintha jobb lenne (legalábbis most elaludt) Köszi

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy, ebben már otthon vagyok :?
Levinek szinte folyamatosan hőemcsije van, főleg reggel, 37,3-37,5.
Nálunk mindenki azt mondja, hogy ez a fogzástól van, ha egyébként jó a kedve.
Bár már nem kiabálom el, mert mindkét náthánk így indult. Ha az lenne, holnapra úgyis kitör, de reméljük, "csak" azok a fránya fogacskák.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Veronikusz,
algopyrin tilos!!!! 3 hó alatti gyerkő szoptatásánál
nurofen kifejezetten ajánlott, bár kiválasztódik a tejjel, de nem csinál gondot
panadolt is lehet, kiválasztódik szintén, 1 esetet írtak le, ami problémás volt..
aspirint se!!!!!! kiválasztódik a tejel és csökkenti a gyerkő trombocyta számát..

forrás: safefetus.com

KépKép
Kép
gyuzso

Aprooka, köszi! Remélem én is :? Végülis 6 hónaposan lassan már ideje van a fogzásnak is...

Steffi, naggyon jók a fotók :D Myrtill farmerrucija is csúcs :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Veronikusz, ég a fejem :oops: :oops: , még annyit se mondtam, hogy bak, hát persze, hogy JOBBULJÁL.

Ó de kis imádnivalók! Steffi-gyerekek. :)

Eni
, szégyellem kicsit ezt, de utálok ott lenni. Por, kosz, nikotinszagú lehelletek, semmitmondó "beszélgetések", - elhangzott már a téma.
De pl. most hétvégén is: megkérdeztem anyósomat, "Hogy vagy". Semmitmondó válasz. Másnap is megkérdezem, hozzátéve, hogy nem formális volt a kérdés - ugyanaz. Nyilván nem kétszázhúszvoltos katarzist vártam, de megdöbbentő, hogy mennyire nem tud nyíltan beszélni. Pozitív, hogy panasz nem hagyja el a száját saját magát illetően, de hát rá van írva. Én tényleg szívesen meghallgatnám, jót is rosszat is. Persze tolakodni nem szeretnék. Csak gondoltam, hátha megérzi, hogy most tudnék rá figyelni. De azt hiszem először neki kéne magára. Mindegy. Melindáék adnak neki energiákat, az már jó.

Kép

Kép

Kép
memme

Steffi
szépek a gyerkőcök!!!
köszi a receptet!!

Tudtok nekem segíteni???
Balu nagyon nehezen bír kakílni(nagyon kemény a kakija)mivel lehetne kicsit lazábbá tenni :oops: ?
köszi

Gyuzso
felétek miujság?Hogy vagy/tok?

emano/Andi
KépKép
emano

Andi
Egy kávéskanál paraffin olajjal! Én is ezt szoktam Ivánnál, ha gond van. Miután 4 nap alatt betolta vagy 60g feketcsoki mikit volt is gond :? De ez hatott. Nincs semmi íze, csak olajos :lol:

Veronikusz
Férjed így már felmentve :wink: :lol:

Steffi
Iván is inkább közösen játszik. Főleg minket kerget :lol: De olykor azért egyedül is leköti magát. Olykor....

Brigi
Rucik olyan édik!

Tigrincs
Ex-Budai Honvédban szültem.

Tök rossz a hangulatom nekem is :? Anyósék felhúztak a múlthéten, ma meg a húgom :? Méghozzá ugyanazzal a dologgal. Meg még ilyenek....És semmi kedvem sütni, mert megenni sincs kedvem.
Eni Nálunk is áll a takarítás. Ahhoz sincs kedvem :? Főleg azért, mert hatékonyan úgy sem tudom. Iván mindenben segít, ami tök jó, csak ugye nem haladok tőle. Ja, és tök szép a második neved! Illik rád, legalábbis kép alapján :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Lányok, akik bejelöltetek iwiw-en, nagyon köszi, a főoldalra beenged, de ha bármit nyomok, kidob.
Majd anyóséknál vasárnap vissza!!
Mindjárt dobok kollázst, ha Manóm engedi..

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?