Új privát üzeneted érkezett!

Nikó :)
Drukk továbbra is! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Snufi :)
Drukk-drukk-drukk! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cocamami :)
Gratulálok a kis fejenálló Bucinudli malackádhoz :)

Tücsök :)
Szia, drukk júniusra :) +++++++++++++++++++++++++++++++++

Szia Lola :)
Ne add fel, legfeljebb nem leszünk fiatal anyukák, de lesz babánk!

Mereszt :)
Küldöm a tüszőnövelő és sokszorozó drukkot +++++++++++++++++++++++++++ és drukk a vérvételhez is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Korall :)
Babaragacs ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pusz
Buboskemence
buboskemence

Bubi! Köszi!

Leó! Nem jöttél Nemes dokit elemezni :cry:
MSN-en várlak. (talosgy@freemail.hu)

Kép
zölddisznó

Coci, Snufi, Mereszt, Niko,Hanna+++++++++++++++++++++++++
remélem, nem maradt ki senki.

babaimádó
Kép
babaimado

Hello csajok!

Hanna, mi lesz 5-én? UH?

Lola, nyugi! Én is 36 éves vagyok. Még nem késtünk el semmivel!

Többieknek ezer drukk!!! ++++++++++++++++++++++

skrisz72

Snufi!

Értem már igen 14.napi. Nagyon szorítok neked!!!!!!!!!!
nikó

Sziasztok!!!

Snufi!!! :D :D :D

Nagyon örülök nektek!!!NAgyon szorítok a továbbiakhoz!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nikó!!!
Neked nagyon drukkolok!!!!

Zöldi!!!
Örülök. hogy minden okés!!!!

Lola! :D :D
Üdv újra itt!!!Mikor kezdesz?

Katica!!!
Köv. lombik kezdés Június.Köszi!!!!!
beu9

Sziasztok!

Még mindig figyelek és drukkolok, csak most én is el voltam a munkával egy kissé havazva.

Snufi, Nikó! Szép hírek!!!

És Zöldi! Neked pedig szép lehetett a kis 1,4 cm-es kisbaba. Olyan jó lehet!! Hmmmm. :)

Téma volt a blaszto-baba. Harcika is írta. Nekem kétszer volt 2 blasztó beültetve. Sajna még csak híre sem volt a megtapadásnak. De remélem csak az IR lehetett az ok. És most megoldjuk ezt a gondot. Till! Te már vizsgáltattad ezt? Ha Nálatok a 3 blasztóval nem sikerült...?
fablia

Mennyi Dórika, Dóri, Dorka van itt!!!! :)
Ennyi szép kislány!!! Ilyen szép névvel! :)
fablia

sziasztok!

snufi, korall, nikó, nani, szöcske: drukk++++++

leo: örülök, hogy újra itt vagy. majd gyere mesélni!

mereszt: de édes dórika a kutyussal. puszi dórikának! neked meg további drukkok++++

angel: de jó képek! köszi. én is imádom a kutyákat, csak a lakásban nem tarthatok.

beu: beírtam :wink:

rólam: holnap megyek pajzsmirigy vizsgálatra. a doki diabétesz is, így szerintem meg tudom vele beszélni, hogy szeretnék egy IR vizsgálatot is.

kati
katica30

Kati, drukk a vizsgálathoz.

babaimádó
Kép
babaimado

Nos, jelentem, 3 picur beültetve, a többiek nem voltak annyira aktívak, így nem igazán lesznek fagyasztva.

Üdv az újonnan csatlakozóknak!
Snufi, Nikó, Nani, Korall:++++++++++++++++++++++

Mai nap eseményei:
1. Szöcske egyedül a nagyvárosban
2. Hazafelé az autópálya mellett egy nagy adag zzzzzzzzuzapörkölt rendelve.
3. A lehajtónál a rendőr megbüntetett gyorshajtásért, de nem igazán hatott meg, bármennyit mondott volna, kifizetem, mert annyira szép a mai napom!

Remélem, minden okés lesz, még hétfőig pihenek. Most az a taktikám, hogy fekszem kb. 4napig.

Házitücsök, olvastalak ám! Ez döbbenet!!!
(Vasárnap műtötték az apóst, 5 óra hosszáig nem volt aneszteziológus, gyomorvérzéssel majdnem ott halt meg, a doki meg csak szidta a rendszert és azt mondta, hogy ez BAZ-megye legjobb kórháza, képzeljük el, milyen a többi????????
Magyarország 2008!!!)
szöcske

Katica drukk a vizsgálatokhoz, nagyon jól teszed, hogy kérsz IR vizsgálatot!;-)

Szöcske, drukk a 3 picúrnak!:-) Igyál banánturmixot és sok ásványvizet! És persze relax!!! Jaj, én már semmi jót nem várok a magyar egészségügytől: 11 évig lazán nyomták belém a hormonokat, nem érdekelt senkit hogy miért reagálok sz@rul...

Lola, teljesen természetes ha néha elkettyen az ember: én pl totál szélsőséges vagyok egyik nap azt mondom, hogy egyáltalán nem érdekel a baba téma, ha eddig nem jött már ne is jöjjön, aztán másnap tiszta hepi és optimista vagyok, és azt gondolom, hogy most már semmi sem állíthat meg tutira sikerülni fog!:-) Egyébként én decemberben leszek 35, szóval én sem leszek fiatal anyuka, de nem bánom! Tulajdonképpen ha azonnal összejön a baba amikor szerettük volna, akkor most lenne egy 11 éves gyerekem, nem is tudom elképzelni magam egy kiskamasszal.. :roll:
Vendég

Sziasztok!

Snufi, korall, nikó, nani, szöcske: mennek az én drukkjaim is
:)
Snufi, azért én bízom benne, hogy csak nem olvasta a könyvet a szervezeted és nőni fog még sokat az a HCG!

Zöldicocának gratula, boldogságos babavárást Neked :D

Kép

Mereszt, Niko,Hanna, Szöcske: +++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mó: :lol:

Kati: holnapra ++++++++++++++++++

Icipicit barnázok, fekszem, igyekszem elterelni a gondolataimat, csak szépre, jóra gondolni, no para és szuuuszááááá.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Halihó!

Mennek a drukkok Lányok!++++++++++++++++++++++++++++++

-megírja nekem valaki, hogy mennyi ideig kell pihizni az őrzőben hisztero után?Ugyanolyan mintha punkció lenne, ugye?

Köszi!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

lányok: köszi :wink:

szöcske: drukk+++++

snufi: nagyon drukkolok++++

viktu: a kaáliban is csinálnak hiszterot? :roll: nekem két nap lesz a klinikán.

kati
katica30

Viktu: nem tudom, hogy a Kaáliban hogyan van, anno, amikor én körbejártam a kérdést, úgy tűnt, hogy kb. 2-3 óra. Én is jól voltam ennyi idő után, de az egészségügy még ragaszkodott hozzám másnapig és harmadnapi dátummal engedett ki (papíron...). De ez 5 éve volt, ráadásul a Kaálinak nem fűződik finanszírozásos érdeke a bentartásra.

Kép

Kati! Igen!Lehetne máshol is, de én ragaszkodom a dokimhoz...nem rémlik, hogy mit mondott,mennyi idő -külön ezért meg nem akarom zargatni, viszont le kéne szerveznem a hazajutásomat:)
Mó! Neked is köszi!

"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Viktu!
ugyanannyi, mint a punkciónál.
tehát, ha semmi nincs, jól ébredsz, és tök jól vagy, két óra.
harcimokus

Köszönöm Mókuska!

Reméltem, hogy bekukkantasz:)

viktu

Snufi,Szöcske!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba!

Nekem valoszinü,hogy hétfőn lesz a punkcio.Elkezdtek növekedni a tüszikéim,úgyhogy megyünk tovább.Pénteken még megyek vérvételre és uhura,akkor tudok majd biztosat.

Harcika megint helyre rakta az agytekervényeimet. :oops: Köszi.

Kép
Kép
mereszt

Mereszt, csak így továbbbbb!!! :) :) :)

Szöcske,
pihizz és gondolj gyönyörű dolgokra! :D

Fablia,
IR-t még nem vizsgáltak nálam, csak vércukrot nézett a háziorvos (az nem ugyanaz, ugye?) Amúgy rengeteg csokit-sütit zabálok, sajna így sem hízom egy dekát sem (48-nál megállt a mérleg...), pedig a pajzsmirigyem és gyomrom rendben (még gyomortükrözést is bevállaltam, én balga!!! Mindenkit lebeszélnék eről!!!!! :twisted: )

Amúgy talán már írtam, hogy stresszoldásként most kinetiológushoz járok, mondanám, hogy kezdek jobban lenni, de azárt vannak vacak pillanatok...(főleg, mikor a spontán terhes sógornőm meglátogat :cry: )

Fel a fejjel, hajrá Mindenki!!! :)
Till

tillidian

...kineziológushoz...
ja, és javasolta, hogy menjek el egy általa ajánlott léleklátóhoz, mert szerinte csak "lélekblokk" miatt nem jön a baba.../Nevezhetjük civilizációs stressznek is... :?

Üdv. Till

tillidian

Ja, még valami:

a korról csak annyit, hogy nemrég fellélegeztem, mikor olvastam, hogy Gina Davis 47!!! évesen szült ikreket... Lányok, miről beszélünk akkor???

Hajrá! Pusz,
Till

tillidian

Mindenki, bocsi, h nem név szerint, de nagyon fáradt vagyok - szóval óriási drukk++++++++++

Zöldi, irtam neked, felvettelek MSN-re, holnap kielemezzük ezt a kedves embert.....

Ebben a ciklusban megpróbáljuk a fagyibabákat, május 5-én megyek UH-ra tüszőnézőbe.

Mindenkinek jó éjt!
leo50

Sziasztok!

Drukkolok mindenkinek!

Snufika: értem, de nyugi minden rendben lesz!!!!!!!!!!

Mereszt: super!!!!!!

Tilli: ez jó, de azért nem ártana ha látnám ahogyan felnő és legalább azt megélném, hogy leérettségizik! :wink:
Vendég

jaj, majdnem elfelejtettem: Cocika? mikor is????????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mereszt,
Kellett az a képzeletbeli helyrepofozás. ;-) Örülök, hogy végül mégiscsak összeszedték magukat a tüszőcskéid. (Harcika engem is próbált felrázni tegnap, talán picit sikerült)

Harcika,
Tök jó, hogy itt vagy és időnként rendet teszel a lelkekben (és az ismeretekben)! :-)

Leo,
Készítsd a lleked az anyaságra! ;-)

Szöcske, nikó, Nani, Snufi,
Drukkolok!

Kati,
Nagy kalappal a mai napra!
Vendég

Sziasztok

Snufi, Nikó, Nani, Korall, Szöcske
++++++++++++++++++++++

Mereszt,
++++++++++++ tüszőnövelő

Kati,
drukk a holnaphoz

Jelentem én is 35 leszek decemberben.

Harcika,
De jó, hogy téged is látni. Már meg akartam köszönni, hogy azt a sok felvilágosítást és segítséget, amit kaptam tőled.:)
Vendég

Mereszt! De jóóóóó!

Jelentem ....én meg már nagyon régen voltam 35. :lol:

Kép
zölddisznó

Szöcske, babaragi a picúroknak. Ki a dokid és hogyhogy belement a 3-ba?

Snufi+++++++++++++++++++++++++++++++++

Niko++++++++++++++++++++++++

Mereszt, akkor talizunk hétfőn, addig is tüszőknőnektüszőknőnektüszőknőnek++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Kedves házitücsök!

mi a párommal decemberben lesz 14 éve hogy együtt vagyunk.tehát durván 12-13 éves gyerekünk lehetne.ha akkor nem szedem a gyogyót tuti hogy kollégista terhes lettem volna!
azé én a 47 éves szülinapom előtt szeretnék szülni!
lola29

Mereszt, na látod, beindulnak azok :D Csak türelem kell hozzá (mondom én, aki hisztiztem minden uh után, hogy de mééér nem nőnek már?) Drukk nektek

Snufi, Nikó++++++++++++ Holnap péntek :D Snufi, te is holnap mész?

Kor: én zsenge kisleány koromban kijelentettem, nem 40 évesen akarok szülni....szeptemberben 36 leszek...szóval még lehet belőle 40. A 47 már kicsit erős lenne, szerintem...

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Korall - édes vagy!!! Jól esik, h drukkolsz, szükségem is van rá, h ne legyek depis...;-)
Mereszt - nagyon örülök, h beindultak azok a kis tüszők, csak így tovább!
leo50

Helló!

Alle: én hétfőn megyek újra.

Picit ma is barnázok (halvány és pici a menny.), beszélek a babámhoz, remélem hallgat rám!

Mai napi drukkok, tüszőnövelők, babatapik és pocisimik:

snufi

Tillidian,
CSokit és édességeket TESSÉK eldobni azonnal, és csináltatni egy IR tesztet! 5-ször naponta és MOZGÁS!!!
Farkasok
farkasok

Akkor én a 33 évemmel kussoljak? :wink:

babaimádó
Kép
babaimado

[quote="babaimado"]A írta:babaimadokkor én a 33 évemmel kussoljak? :wink:

A világért sem :D :D :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Hello Lányok!
Megjártam ma a Kaálit, találkoztam Harcikával is. Ilyen kevés embert még sosem láttam arrafelé... :shock: 10 perc alatt végeztem.
Ééééés! 4 petike figyel és növöget (bal oldalon: 15mm, 11mm, jobb oldal: 15mm és 10mm-s) hétfőn inszem. Persze eddig mindig ugyanúgy ment a menet, legkésőbb 14. napon megvolt a beülti, most is így szerveztem a nagymamát... erre csúszunk egy napot, átszervezés... stb. De szerencsére válogathatok a nagyszülőkből. Mázli. :?

Snufi még mindig mennek a MEGADRUKKOK neked!!! Én hiszek a csodákban, ha valakinek sikerül petevezeték nélkül is!!!! :shock:

Mereszt! Akkor hétfőn talizunk? Hányra kell menned? Húúú és Snufi is ott lesz! Csajok, valami közös ismertető jegyet alkossunk már, hogy ne bámuljak feleslegesen senkit a váróban... :lol:

Na rohanok, itt van anyum, tavaszi nagytakarítok... :?

Puszi:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

[quote="tillidian"]F írta:tillidianablia,
IR-t még nem vizsgáltak nálam, csak vércukrot nézett a háziorvos (az nem ugyanaz, ugye?) Amúgy rengeteg csokit-sütit zabálok, sajna így sem hízom egy dekát sem (48-nál megállt a mérleg...), pedig a pajzsmirigyem és gyomrom rendben (még gyomortükrözést is bevállaltam, én balga!!! Mindenkit lebeszélnék eről!!!!! :twisted: )
Till

Hát, az nem ugyanaz. Lehet teljesen jó a cukrod, és pocsék az inzulinod. A súlyod nem számít. Érdemes esetleg megnézetni.

Mennyi akciózó!! Mindenkinek nagy-nagy drukkok!
fablia

Sziasztok!

Zöldi, azt hiszem még nem gratuláltam a gyönyörűségedhez, úgyhogy most megteszem: nagy gratula Bucinudli őnagyságához!

Snufi!

Továbbra is nagyon drukkolok!

Szöcske, Nikó, Mereszt, nektek is nagy drukkok mennek!

Hétfői Kaális talihoz csatlakozom, reggel 8 körül megyek! Ott lesztek még akkor?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi, én ott leszek. 8-ra volt időpontom, de felhívtak, hogy később lesz csak a doki, így 9-re megyek.

babaimádó
Kép
babaimado

Remélem összefutunk! :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Barnázás nincs már 4 órája, kopp-kopp, este megyek endokrinológushoz.
Kaáliba hétfőn 10.30ra megyek. Remélem még találkozok Veletek!

snufi

sziasztok!

snufi, korall, nani, szöcske, nikó mereszt: drukk+++++

leo: hajrá fagyibabák!

bartika: hajrá inszem!

rólam: voltam a pajzsmirigy vizsgálaton. majd mennem kell hormonvizsgálatra és uhra, ill. megbeszéltem, hogy a cukrot és inzulint is megnézetem egyúttal.

kati
katica30

Snufi :)
Drukk-drukk-drukk! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nikó :)
Drukk-drukk-drukk! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szöcske :)
Babaragacs! Hány napos babamagocskák? Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Jobbulást kívánok apósodnak.

Mereszt :)
Csak így tovább, növesztgesd szépen a tüszőket még a hétvégén :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Leo :)
Hajrá fagyibabák! :) Hányan várják a jégkorszak végét?

Korall :)
Babaragacsok! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bartika :)
Drukk az inszemhez :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katica :)
Ügyes vagy, hogy egyszerre megcsináltatod ezeket a vizsgálatokat. Szeptemberig még én is megcsináltatok néhány dolgot, nehogy már akkor derüljön ki még valami... :?

Pusz
Buboskemence
buboskemence

Nani :)
Neked lemaradt a babaragacs szállítmány! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pusz
Bk
buboskemence

[quote="farkasok"]T írta:farkasokillidian,
CSokit és édességeket TESSÉK eldobni azonnal, és csináltatni egy IR tesztet! 5-ször naponta és MOZGÁS!!!
Farkasok

Hahó Farkaskák! Mit tegyek 5-ször naponta? :D

Egyébiránt hol csinálnak IR tesztet és mennyiér'?

Ma drukk-adag is megy Mindenkinek! :)

Till

tillidian

Tilli evés, napi 5 evés!IR vizsgálat ára változó....7000-10000ft között, vagy állami, ahol engedik...

Hanna???

Snufi :lol: majd írj mi volt!
Vendég

Üdv az összes 35-ös korombelinek!! :)
És azoknak is, akik nem pont ennyik! :)

Köszi buboskemence!
bartika, hajrá inszem! jöhetnek az ikrek?!
snufi, szöcske, nikó +++++++++++++++++ sok-sok drukk!
és mindenki másnak is!!!!!!
till, miért dob át a kollegának a kinezes? már nem tud veled mit kezdeni? Én pénteken megyek egy term.gyógyász talpmasszőr öregúrhoz, hát kiváncsi vagyok mit mond majd!
puszi nektek!
nani72

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?