Új privát üzeneted érkezett!

Soosoo! Gratulalunk! Ugyan mas eredetu, de abszolut idevago jokivansag (egyelore most ugyis csak ezekre van szuksegetek): Erot! Egeszseget! Kép Kép Ha majd lesz idod, meselj el mindent.
moosejaw

Én is csak a legjobbakat kívánom, Soosoo! csatlakozom Moosejawhoz, és alig várom a beszámolót Kép ha tudsz, tegyél majd fel fényképet is, hogy megcsodálhassuk a bébidet!
idebiggyesztem a táncoló bébit a tiszteletetekre!
Kép

votiv 8)
votiv

Soosoo!

Gratulálok!Kép Hány hétre szültél? Ha lesz egy kis időd, írd meg nekünk, hogy zajlott! Jó? Nagyon kíváncsiak vagyunk!

Fibi!

Én meg még pipa voltam szegény Manósra, mert tegnapra megbeszéltünk találkozót és nem jött el! Mostmár érthető miért!
Ugye informálsz minket, hogy van Manós!

Votiv! Írtam neked egy levelet!
ildi76

Nagy Gratuláció Soosoo!!! Akkor mi a szobán már nem veszünk össze... Kép

Votiv!
Veled még összeveszhetek ( Kép Kép ), mert ma azt mondta a doki, h ha vasárnapig nem lesz baba, akkor vas. menjek be a Hba!!! vizsgálatra!!! Cuccostól!!! De izgi! Kép Kép
A védőnénim szerint meg annyira lent ül a poci, h tuti lesz valami a hétvégén!!! Hát remélem igaza lesz, de mejd meglátjuk. De izgi!!!
Pusz Evribádi!
neet
neet

Ja, Soosoo!
Csak azt írd meg, ami + volt,(pozitív...) a horrort hagyd akkora, ha pl már 2 napja nem jöttem fel... mert akkor már nem tudom elolvasni, érted?! Kép
neet
neet

Soosoo! Nagy gratula neked is és a bébinek is. Fotót! Kép

ancsipancsi

Aprópopó! Votiv ma nem kelt korán??? vagy...?

ancsipancsi

Kép
úgy látszik, tőlem már nem szabadultok!
mindjárt indulok dokihoz, és rohamléptekkel készülődöm. Neet, nem vagyok vitatkozós fajta, inkább olyan "okos enged" Kép Kép

hol a melegfrontom? ez a szürke trutyi lenne az? kiábrándító. különben meg nem meteorológus lesz az Isti, az már biztos Kép
azért legyen jó napotok, ebben a randa időben is!
v (+6)

votiv 8)
votiv

Ildi! nem kaptam meg Kép

votiv 8)
votiv

Soosoo!

Nagy nagy gratula!!!! Én is nagyon várom a beszámolót!!!

Votiv, Neet kitartás! Pár nap és kezetekben van életetek egyik legszebb ajándéka! Szerintem ezért érdemes még egy kicsit izgulni!!!! :-)

Claudia! Off: Lenne majd szakmai kérdésem (éppen építkezés közepén vagyunk), tudsz adni egy e-mail cimet? Vagy már nem nagyon foglalkozol az üzlettel?

Mindenki! Hétfőn elkezdtük mi is a próbálkozást :-)

Dorka

Kép
szdorka

Soosoo!
Sok örömöt a babában!

Mindenórás hölgyek!
Szorítok nektek.

Itt nemigen történik semmi, hacsak az nem, hogy a fiam focilabdának nézi a hólyagomat, és ez néha apróbb kellemetlenséget okoz.
ila_mama

Dorka! Mi már múlt héten, bibibi,bebebe! Node először is vannak a bacik "ott", amikre emiatt nem szedhetek gyógyszert, csak öblítem..úgyhogy vagy összejön, vagy nem.

Másodszor, NAGYON FÁJ A TORKOM! Elkaptam valamit, és most nézem a gyógyszereket, semmit nem lehet szedni! Még Robitussint se ihatok a fájós torkomra Kép(

Nincs egy lista, csajok, hogy mit lehet ilyenkor és mit nem??

ancsipancsi

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a gratulációkat, sikerült bevarázsolni egy képet mindkét gyerekről a profilomba, ott megnézhetitek őket.
A szülésről csak annyit, hogy ilyet kívánok mindenkinek: alig egy órát töltöttem a szülőszobán, s már be is volt pólyálva a baba Kép És még a gátvédelem is sikerült, ez külön élmény, hogy az ember az első perctől nyugodtan tud a fenekén ücsörögni Kép Lehet, hogy tényleg van valami a málnalevél teában? Nagyon szorgalmasan iszogattam...
Neet, Votiv hajrá, nemsokára már ti is boldogan babázhattok! Engem meg most hív az anyai kötelesség Kép Kép
soosoo

Ancsi!
Az a biztos, ha előbb minden apróbb nyavalyából kigyógyulsz és csak utána, "tisztán" próbálkoztok! Valamikor év elején nekem is volt náthám vagy mim, de ahogy elmúlt, már teherbe is estem. (Teher??? Eeeez??? Kép Na, mindegy).
Egy csomóan még a 2-3 havi méregtelenítésre is esküsznek (no cigi, no pia, no gyógyszerek, stb)mielőtt megindul a project. Szóval inkább megéri még várni pár hetet, mint aggódni a gyógyszerek, bacik, stb miatt. Hidd el, megéri!!!!
Votiv!
Hétvégén találkozunk!!! ??? Mi a "rendes" neved? Hogy majd ne Votivot keressem Istivel a Hban. Kép
Email?

Soosoo!
Te mázlista!!! Gratula ezerszer!!! És édesek a fiúk!
neet
neet

Neet!
okaj, de mindhiába, mert még a bacik tudta előtt próbálkoztunk! amúgy semmilyen gyógyszer nincs bennem! soha nem is voltam nagy gyógyszeres, tehát hónapok óta semmit nem szedtem. most a doki azt mondta, hogy irrigáljak addig is, hátha mégis meg tud tapadni a kőc. ha nem, akkor beveszem a gyógyszert. de a nátháról nem tehetek, ez szerintem bárkivel előfordul, lehet, hogy többször is, terhesség alatt. tehát, most nem próbálkozunk, de múlt héten tettük ;-)

Soosoo! Gátvételem zuppa!

ancsipancsi

Ancsi!
Az első három hónapban a homeopátiás szereket sem ajánlják! Szirintem teázgass, gargalizálj stb!
ildi76

Soosoo!

Nagyon édesek!

Ancsika!
Torokgyulladás: PHYTOLACCA AMERICANA 9 CH 3-4*5 golyó
Nátha: CORIZALIA tabletta 5-6*1 tabletta

Ezek homeopátiás gyógyszerek. Semmilyen káros hatásuk nincs. Gyógynövényekből készülnek. Nem lehet túladagolni.

Kép
Kép
pipocska

Soosoo!
Mekkora volt a gyerkőc, hogy sikerült a gátvédelem? Mert gondolom ezen is sok múlik.

Megkuksiztam a gyerkőcöket! Nagyon aranyos mindkettő!

Ancsi! Nem baj, pár napon semmi sem múlik, a végén még mi is találkozhatunk a szülőszobában :-) Aztán majd mi is úgy izgulhatunk itt mint Votiv és Neet

Kép

Kép
szdorka

júj, Dorka, de faja lenne!!! ;-)

hajrá!

ancsipancsi

Soosoo !

Gratulálok a babához !
Nagyon édes ! Kép

Kép
Kép
greenolive

Soosoo,

Fantasztikusan édesek a fiaid, a picikén nagyon elérzékenyültem. És hát a szülésed is tényleg irigylésre méltóan zajlott.... Ügyes vagy....

A többiek is remélem ilyen szerencsések lesznek. Votiv, Neet, szorítok NEKTEK....

Mindenkinek szép napot

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Más: szereztem BabaZenét, tényleg nagyon aranyos. Biztosan tetszik a babuckáknak... Én jókat mosolygok rajta, de szerintem van benne valami, hogy jó lehet a babáknak. Nem vettem meg, mert horror az ára. Hanem könyvtárból kivettem, otthon pedig illegális módszerekkel sokszorosítottam. De senkinek egy szót se róla. :-)))

Ha van rá módotok szerezzétek be....

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

múltkor betettem a babazenét, azt a pasimnak könnybe lábadt a szeme. Kép magamban röhögtem. fél óra múlva odasonfordált és azt mondta, hogy úgy érzi, ha szülni fogok, elbőgi magát. mondom neki, hát már az előbb a babazenén is majdnem Kép)))....olyan zavarba hoztam a kemény férfit :]

ancsipancsi

Votiv!
Elküldtem a levelet még1X! Hülye fejjel hu.-ra küldtem és nem com.-ra!

Mi lehet Manóssal?
ildi76

Sziasztok Kép

Manos jol van, meguszta a gatmetszest is, kepzeljetek Kép Pedig elso babaKép Csak egy piciket repedt. Benedek is edes kicsi csoppseg Kép Tegnap osszefutottam veluk a Gyermekagy folyosojan, eppen NST-rol jottem (azert nem a Bartfaiban csinalta Iren, mert eppen szulesben volt). Ugyhogy a zold szinu szuloszoban volt NST-m Kép Ficankolt egyfolytaban a lurko, 170 is volt olykor a szivvereseKép Egesz ejjel szultem meg babaztam almomban ennek hatasaraKép
Manos kicsit sapadt volt. Azt meselte, hogy nehezen tagult, igy kapott infuziot, es utana gyorsan meglett BenöKép Hajnalban folyt el a magzatvize, 4 korul mentek be a H-ba.
Nekem tegnap azt mondta a josno, hogy gyorsan fogok tagulni, es 3-4 ora alatt lezajlik a szules. Bar ugy lenne Kép ES hogy kb egy hettel elobb jon a baba, az is jo lenneKép 24-ere vagyok kiirva...
Votiv, remelem Balint is noni fog meg egy piciketKép Bar mar mindene megvan sztem, az sem baj, ha pici baba lesz Kép En a masszazst asszem a ferjemre bizom majd, hatha o jobban boldogulKép
Neet, Votiv, kitartas!!
Fibi

KépKép
fibi

Sziasztok!
Johanna, meg tudnád írni ki a szerzője a babazenének?
Fibi, T.Irén a szülésznőd? Meg vagy vele elégedve?
Minden jót mindenkinek!
Monesz
monesz

Fibi, Johanna és a többiek!
Köszi a bíztatást, el is kél errefelé. Hát már sose lesz vasárnap??? Kép

Figyu, ha csak úgy beesünk vasárnap, hogy amn... ára jöttünk (sose jegyzem meg ezt a hosszú szót, de a megzatvíz-vizsg.ról van szó), akkor a szülőszobára kell menni (2.em) vagy máshova? Mivel se dokit nem választottunk, se senkit. Hm?
Én úgy gondoltam, odamegyünk, azt legfeljebb elirányítanak. Más ötlet?
(Ellenben jobb volna szombaton beesni, h jé, szülni jöttünk, az sokkal egyszerűbb volna...) Kép
neet
neet

Sziasztok,

sajna, nagyon régen jártam itt...
most már kezdek megnyugodni, nem rettegni minden kis szúrástól stb. most már a 13. héten járunk, sőt hétfőtől már a 14-et tapossuk Kép

sokan vagytok, akik szedtek "terhesvitamint"? nekem is mondták a terhesgondozáson, de én nemigen szeretnék.. szerintetek képtelenség kajával bevinni a szükséges dolgokat?

Neet, a Mikulás hozza majd a babádat!
Drukkolok nektek!

Ezen már ugyan túl vagytok, de beleolvasgattam abba a részbe, amikor a vizsgálatok áráról írtatok... ez felháborító, ennyi (akármennyi) pénzt elkérni.. és valamelyikőtök azt írta, még nem is figyelt rá az orvos..
az én párom azt kérdezte, hogy biztosan nem kéne magánrendelésre járni, biztosan innen a "sztk"-ból is elküldenek, megvizsgálnak stb. ? de megnyugtattam, hogy biztos lehet benne...

KépKép
vikka

Soosoo, nagyon klasszak a sracaid! Es milyen kicsi a korkulonbseg koztuk. Hogy birtad pocival a futkosast az egyeves utan? Es most hogy birod, hogy mar ketfele kell rohannod? Irto ugyes voltal ezzel a teaval, es milyen jo most, mert gatsebbel nem tudnal az egyevesert ugrani, amikor eppen magara rantja a szekrenyt. Vagy hulyesegeket gondolok, nem olyan veszes egy totyogo? Nem tudom, az enyem meg csak forgolodik es kuszni probal (4 hos), de olyan erovel csinalja, hogy mar latom magam elott, ahogy nemsokara romba donti a lakast...

Ancsi, ennivalo a parod, becsuld meg! Az enyem talan ha havonta egyszer megsimogatta a pocim... Pedig allandoan mondtam neki, hogy nem er ilyen szornyen elhanyagolni minket. Egyebkent en is azt gondoltam, majd zokogni fogok, ha a baba megszuletik (pocakkal nagyon siros voltam), de aztan egyaltalan nem igy volt.

Votiv, Neet, lehet, hogy Ti a hora vartok? (Most jottem csak ra, hogy az enyem idovaltozasra vart, mert a dogleszto nyarbol epp akkor lett borus, esos, huvos vacak, amikor megszuletett. Rs akkor lett megint tombolo hoseg, amikor hazahoztuk. Nalunk eddig minden fontos dolog esoben tortent: eskuvo, szuletes Kép)
moosejaw

Soosoo, az a pled milyen ismeros a kis Benin Kép Honnan is, honnan is? Kép Kepzeld, a korhazi cuccomba a gyerkoc furdetojet pakoltam anno es tegnapelott is azt hasznaltam, mert az enyem epp elfogyott. Hat olyan rossz erzesem lett, hogy ennek milyen iszonyu szaga van, ezzel en soha tobbet nem pancsolok, aztan rajottem azert utalom, mert a korhazra emlekeztet, meg a gatsebre stb. Hiszen a gyerkocre ezt hasznaljuk, es o mindig joillatu tole, csak rajtam "budos" Kép
moosejaw

Sziasztok!

Moosejaw, szerintem Isti a papája szülinapjára vár (jövő szerda) Kép

Johanna, melyik könyvtárból vetted ki a babazenét? ;o)

Ancsi, Dorka, csak gyerünk! drukkolok Kép

épp hulla vagyok, végigvonszoltam magam a fél városon Kép Isti utálja az autót, és mindig begörcsöli a hasamat a kocsiban.

voltunk ma a dokinál, beazonosított Kép tudja a nickemet, és ezek szerint szokta olvasni a fórumot. szóval csak legyek résen, hogy mit írok róla Kép

Istinél semmi változás. épp hogy illeszkedik a bukója, lazán pancsizik a nagy vízben és a méhszáj is zárt. (egyébként ezt nem értem, hogy tud a méhszáj úgy nyílódni/záródni, mint valami tátika???) kedd óta meg még fájásaim se voltak...

így hát legközelebb szombat reggel kórház, vizsgálatok. remélem hazajöhetek még. mindenesetre cuccostul kell bevonulnunk. ha kell, én minden nap elmegyek vizsgálatra, csak legalább itthon alhassak, amíg lehet Kép
rossz kedvem van.
és halálra idegesítenek a rokonok, barátok és üzletfelek, akik 10 percenként hívogatnak, hogy "mikor szülünk már???" egyrészt csak én szülök, másrészt meg mér nem bírnak magukkal, mér kell engem hergelni?!

Soosoo, a srácok gyönyörűek! Gratulálok Neked és Manósnak is a klassz szüléshez! Szuper csajszik vagytok!
v

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Pár napja olvaslak benneteket, most gondoltam, rátok zúdítom a kérdéseimet. Magamról annyit, hogy a baba a hasamban 28 hetes (30. terhességi hét), Nyulasi az orvosom, Tóth Irén a szülésznőm, bár vele még csak tegnap este beszéltem először. Mélyen van a méhlepényem, ebből adódóan no szex, no sport, no előadásokra járás, úgyhogy sok minden kimaradt az életemből, pl. semmilyen színű szülőszobában nem jártam még.

Kérdéseim az anyagiakkal kapcsolatosak: mikor illik odaadni a zsét és mennyit (úgy értem a szülés után). Nagyon hülye vagyok mindenféle anyagi természetű ügyhöz, örülnék, ha mélben felvilágosítana vki, címem a profilomban.

Szívesen konzultálnék olyanokkal is, akinek ugyanaz a kezelőorvosa és/vagy bábája. Én mindkettőről annyit tudok mondani, hogy meg vagyok velük elégedve, de a végső mérleget asszem csak a szülés után tudom megvonni.

Másik kérdés: Hol lehet (viszonylag) olcsón babakocsit venni, lehetőleg a XXII. vagy XI. ker környékén. Ma voltam a Brendonban Bőrsön, és eléggé lelombozódtam. Kis lakásban lakunk a 3. emeleten lift nélkül, ergo könnyű, összecsukható többfunkciós kocsi kéne. Álmaim babakocsiját meg is kapnám úgy 100-150 e. forintért, de tanári fizuból vhogy nincs "kedvem" megvenni.

Bocs, ha túltengtem, hajrá mindenkinek, aki akcióközeli állapotban van, és gratula mindenkinek, aki már túl van rajta.
O.
orsolka

Vikka!
Tegnap voltam utoljára a BLESZben, olyan rendesek voltak megint, hogy az csak na! És igen, beutaltak a Hba, ha vasárnapig magunktól nem szaladnánk be, ezen ne izgulj. Amikor gond volt (vérszegénység), akkor is egyből küldözgettek ahova kellett, szóval nincs min aggódni!
UHra meg AFPre is elküldtek a Péterfy-be, minden rendben ment, és senki nem kért semennyit, pont, pont, pont.

Votiv!
Ugye milyen idegesítő??????? Ezek a hülye telefonok, h egyben vagy még? Mintha mi tehetnénk róla. A másik meg, ha én hívok valakit, akkor is az az első, h mi van, rohanjunk??? Oké, aranyosak meg aggódnak, meg érdeklődnek, de...
Holnap már péntek!
neet
neet

Neet, ugye freemailes az emiled? vagy hotmail? az elejét tudom Kép

tarts ki! KépKépKép

votiv 8)
votiv

tegnap az jutott eszembe, hogy a szülés ugye nem olyan, mint a Karácsony? készülünk rá hosszú időn keresztül, aztán 1 nap, és minden a régi...

ja, különben szóba került, hogy a doki megér-e annyit, mint amennyit. mikor legutóbb voltam, láttam, hogy igen. szóval azon túl, hogy igen normális, meghallgatja az embert, ráadásul embernek is kezeli! mikor nézte a bacijaimat, akkor kérdeztem , hogy elektro v. fénymikroszkóppal lehet ezeket látni, és mondta, hogy fénnyel, és hogy mindjárt beállítja, és megmutatja. és belenéztem, láttam a kis mocskokat. melyik doki csinálna ilyet?

ancsipancsi

Votiv, igen! Kép Mármint freeméles.
neet
neet

Ancsi!

Te kihez is jársz? (van egy tippem, és próbáltam visszaolvasni a hozzászólásaidat, de nem találtam meg)
e-mail cimem a profilomban!

Dorka

Kép
szdorka

Sziasztok!
Dorka,
Az e-mail címem: szclaudia@axelero.hu, kérdezz nyugodtan, amiben tudok segítek, amúgy még bőszen dolgozgatok, legalább elterelem a figyelmem az idő múlásáról...
Clau
claudia

Orsolka!
Én is azon a környéken lakom, amit írtál, úgyhogy a törökbálinti Cora nem lehet túl messze tőletek sem. Mi ott vettünk babakocsit, jól le volt árazva, úgyhogy marha nagy szerencsénk volt (15ezer a 35 helyett), de van másmilyen is, a legdrágább volt kb 60. Ez durván egy hónapja volt, azóta biztos cserélődött a készlet, de ha nem nagy kieső, nézzetek el oda, szerintem megéri. Szóval nem a 100 feletti magától menős kocsik vannak ott.
Különben van egy csomó közös vonásunk: én is etetem télen a cinkéket (meg aki még erre jár, akár veréb is lehet. Kép ), meg tanár is vagyok. Ja, és az anyagiakkal nekem is van problémám, de ha jól tudom, sokan a varratszedéskor adják oda a zsét, mert a szülési izgalmak közepette ez valahogy nem várható el.

Ha holnapig nem szülünk, vasárnap irány a H!!! Kép Kép Kép
neet
neet

Votiv, azt hittem hora vartok. Az enyem esore vart. Bar a baratnem juniusi babaja pont a kispapa szulinapjan erkezett (o meg egy nappal elobb jott ezert), ugyhogy biztos Isti is arra gyur. Micsoda nagy bulik lesznek majd nalatok, dupla torta, dupla vendegsereg, dupla ajandekozon, dupla unnepelt Kép Kép

De Neet lehet, hogy a hora var. Emlekszem hogy ujjongott kethete, mikor picit szallingozott Kép

Ancsi, te tiszta dili vagy. Mar hogy lenne minden a regi? Pont hogy semmi sem lesz a regi! Gyorsan tombold ki magad (alvas, tv elott dogles, sajat magadnak vasarlas, lassan etkezes, utazas stb.) A hasonlatod is santit, bar mindketto embertelen bevasarlassal kezdodik, de a karacsonnyal veget is er a koltekezes, a szulessel meg csak eppen hogy elkezdodik (nem is a kaja, ruha, jatek verzio veszes, pelenkara fogsz hihetetlen penzeket kolteni, aztan kesobb tankonyvekre, kirandulasokra stb. ). Viszont a boldogsag sem egy napig tart Kép
moosejaw

Moos! Mi nem lehet majd a tévé előtt dögleni???? Én azt nem bírom ki Kép))). (amúgy TV-t havonta 2x nézek, de DVD-t viszonlag többször)

ancsipancsi

Orsolka, en es a baratnem is a szules utani hathetes kontrollon vittunk boritekot.

Egyebkent a Brendonnak van egy uzlete a Nagyvarad ternel, ahol kifuto modelleket lehet olcsobban venni, mi ott vettuk a kocsit. De sokat gondolkoztam a Kikaban is egyen.

Ancsi, eleinte amikor a kismano aludt, en is. (Most harom napja kezdte ataludni az ejszakakat, de meg mindig nem erzem magam valami kipihentnek.) Masreszt en elrontottam, sokat van kezben, es mar marhara figyeli a kepernyoket is, de neki meg biztos artalmas, szoval vele nem nezek semmit. Egyebkent en sem vagyok nagy teves, ugyhogy nem is hianyzik.
moosejaw

sikerult kedden bevonulnom a korhazba verzesselKép

de szerencsere mar elmult
a mehlepeny csak eleri a belso mehszajat a fenebe is...de ott a baba feje is
bar megint mondtak, hogy meg feljebb mehet, na jo, koszi
azota nem volt verzes, de fekudnom kell
ami tok jo, mert egyedul vagyok
errol ennyit, jobb, lenne, ha mar a 36. heten tatanek, de egyelore megcsak 30.

Kép
babarozsa

Moosejawnak igaza van, Ancsi, éld ki magad, amíg lehet! nekem nem volt lehetőségem előre felkészülni a babavárásra, ezért viszonylag sokszor szorongtam azon, hogy mennyi mindenről kell majd lemondanom, mennyire megváltozik az életem, úgy, hogy igazából nem is akartam.

a DVD-ről ugyan nem kell lemondani, de egy moziba már nehezebben jutsz el - sőt, egy fél évig nagyjából sehová sem (ezért tök jó is, hogy van DVD-tek, mert a papa tud majd neked kölcsönözni jó kis filmeket otthonra) de ez korántsem lesz akkora megpróbáltatás, hiszen a 9 hónap megterhelő másállapot után jön a jól megérdemelt anyaság, egy életre! Kép
nehéz elképzelni, hogy milyen lesz a kis kopaszodó, ötvenes Isti Kép dehát akkor is a "mama pici fia" lesz Kép

és azért a másállapotban is vannak jó dolgok: imádom azt az érzést, ahogy motoszkál a hasamban, mintha belülről csikizne Kép ez biztos hiányozni fog. de cserébe bármikor összepuszilgathatom!

álmomban ma is szültem, és fel is ébredtem, hogy picit jöttek a fájások. aztán persze semmi...

Neet, le fogtok előzni Kép akarod, hogy beindítsák a szülést? pontosan melyik napra vagy kiírva?

a tegnapi Szülőszoba iszonyatos volt. nem kéne már néznem.

Szia Orsolka! nem én vagyok a Te embered, mert egyik kérdésedre se tudok válaszolni. még babakocsit se vettünk, hasonló okokból - 4.em, lift és tároló nélkül - csak hordozót meg kengurut. azért üdvözöllek Kép

1ébként valaha én is tanárként végeztem, még az özönvíz előtt, de a gyors világégés elkerülése végett és a még fejlődőképes ifjúság érdekeit szem előtt tartva csupán egy fél évig gyakoroltam ezt a hivatást Kép

votiv 8)
votiv

Babarózsa, én már azt hittem, jól elrepültél 'Sztambulba, és éppen mézesheteztek a kedveseddel!
Mit mondtak, mitől volt a vérzés?
Tényleg tök egyedül vagy? Ha bármiben segíthetek, nyugodtan szólj! Én még itt ugrálok, mint a nikkelbolha, majd' egy héttel túl a terminuson...

votiv 8)
votiv

Neet, Moosejaw, köszi az infokat, bár a "mennyi"-t illetően még mindig bizonytalan vagyok. Én naivan rögtön az elején rákérdeztem a dokinál, gondoltam, szabott ára van ennek is, mint a vizsgálatnak, de azt mondta, majd visszatérünk rá, ha itt lesz az ideje, de a barátnőm szerint később sem fog összeget mondani. Na mindegy, majd igyekszem informálódni, meg gondolom, az sem mindegy, hogy császárral szül az ember vagy simán.

Babarózsa, azt hiszem nagyon hasonló cipőben járunk, a babánk is hasonló korú. Nekem szeptemberben 1,5 hét munka után (tanítás, vagyis állómunka) után volt az első vérezgetésem. Jól el is mentem táppénzre, a doki az első szóra kiírt, azóta itthon pihenek. Aztán kéthete megint vérezgettem, kicsit erősebben, be is mentem a kórházba cuccostul, hogy akkor engem most már biztosan befektetnek. Az ügyeletes vizsgált, mert a saját dokim éppen a műtőben volt, de hazaküldött, azt mondta pihenjek, szedjem a gyógyszereket (Ferro-Folgamma, Magnerot), a kórházban sem tehetnék mást. Azt is mondta, hogy a menstruációnál erősebb, görcsökkel járó vérzés jelzi a komolyabb bajt, akkor viszont egyből a szülészetre kell menni. És persze engem is azzal bíztatnak, hogy a lepény még feljebb "migrálhat".

Persze érthető, hogy aggódsz, én is ezt teszem, és a dokim is azt mondta, hogy ha bármi gyanúsat észlelek, hívjam, inkább tízszer fölöslegesen, minthogy egyszer baj legyen. A lényeg szerintem, hogy vedd komolyan a pihenést (nő a pocak, nő bent a nyomás), én ha lehet fekszem, ritkán mozdulok ki itthonról, még a karácsonyi készülődésről is lemondtam, pedig azt nagyon szeretem.

Neet, a cinkék kajáját újabban folyton lerabolják azok a genyó galambok, akik abszolút kultúrálatlanul, egyszerre tízen mozdulnak 5 szem tökmagra, borzalom. Kénytelen leszek vmi madáretetőt beszerezni.
O.
orsolka

Orsolka !
Nekem a pótvizsgák után épphogy beindult volna a suli, amikor vérszegénységgel kiírt a doki, ezek szerint nem jártam rosszul.
A genyó galambjaidon meg jót rötyögtem... Kép

Votiv!
Nem akarok beavatkozást, de úgyis a doki(k) dönti(k) majd el, meg a víz állaga, h mi lesz. Ha te holnap mész, még nem tudod, befektetnek-e, ugye? Ha be, akkor vasárnap lehet, h tényleg találkozunk!
Azt csak esik má' a hó is komolyabban!
neet
neet

Szia Babarózsa!
Épp gondoltam, hogy írok, hogy mi van veled! Hát a fekvést tényleg nehéz megoldani, hogy egyedül vagy, de most ne törődj a rendetlenséggel stb semmivel, csak pihenj!
ildi76

remélem, hogy még hazajöhetek... akkor hétfőn megint uh, nst, és vszínű csak szerdán kell újra bemenni a H-ba. vagy Isti berezel a kórháztól, és inkább gyorsan kibújik, de erre nem sok esélyt látok...

hirtelen annyi matekzseni akadt a környéken. ha még valaki elkezdi nekem, hogy "biztos jól számoltál?" hát orrbavágom, és jól elszaladok.

Babarózsa, én a bevásárlást az interneten intézem: rendelek, 2 napon belül házhoz hozzák, felcipelik, és még olcsóbb is, mint a szomszéd match. ha érdekel, és segítene (legalább ezzel se kéne foglalkoznod), bevezetlek a dolog rejtelmeibe.

votiv 8)
votiv

nem tudja valaki, meddig vannak/voltak ma nst-n? mert hiába hívom, nem veszik fel, így pedig nem kapok időpontot hétfőre... no nem mintha állatira hajtanék erre Kép

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?