Moosejawnak igaza van, Ancsi, éld ki magad, amíg lehet! nekem nem volt lehetőségem előre felkészülni a babavárásra, ezért viszonylag sokszor szorongtam azon, hogy mennyi mindenről kell majd lemondanom, mennyire megváltozik az életem, úgy, hogy igazából nem is akartam.
a DVD-ről ugyan nem kell lemondani, de egy moziba már nehezebben jutsz el - sőt, egy fél évig nagyjából sehová sem (ezért tök jó is, hogy van DVD-tek, mert a papa tud majd neked kölcsönözni jó kis filmeket otthonra) de ez korántsem lesz akkora megpróbáltatás, hiszen a 9 hónap megterhelő másállapot után jön a jól megérdemelt anyaság, egy életre!
nehéz elképzelni, hogy milyen lesz a kis kopaszodó, ötvenes Isti
dehát akkor is a "mama pici fia" lesz
és azért a másállapotban is vannak jó dolgok: imádom azt az érzést, ahogy motoszkál a hasamban, mintha belülről csikizne
ez biztos hiányozni fog. de cserébe bármikor összepuszilgathatom!
álmomban ma is szültem, és fel is ébredtem, hogy picit jöttek a fájások. aztán persze semmi...
Neet, le fogtok előzni
akarod, hogy beindítsák a szülést? pontosan melyik napra vagy kiírva?
a tegnapi Szülőszoba iszonyatos volt. nem kéne már néznem.
Szia Orsolka! nem én vagyok a Te embered, mert egyik kérdésedre se tudok válaszolni. még babakocsit se vettünk, hasonló okokból - 4.em, lift és tároló nélkül - csak hordozót meg kengurut. azért üdvözöllek
1ébként valaha én is tanárként végeztem, még az özönvíz előtt, de a gyors világégés elkerülése végett és a még fejlődőképes ifjúság érdekeit szem előtt tartva csupán egy fél évig gyakoroltam ezt a hivatást