Új privát üzeneted érkezett!

Kati!
semmi baj! :lol: a nős főnököm majd néz egyet! :lol: :lol: :lol: :lol: de nyugi! majd jót nevet :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok Lányok!

Zsu! Éjszakai gyerkőckérdések: édes! Nálunk ez úgy hangzik majd, hogy "Anyu?" "Itt vagyok, Máté." "Apu?" "Apu is itt van, Máté, nem hallod, hogy horkol?" Komolyra fordítva: akiknek horkol életük párja, azok hogy bírják, amióta egy kisebbhez is fel kell kelni? Én tök jókat aludtam, amíg Máté meg nem született, nem ébredtem fel soha, amikor Férjecske horkolt (na jó, néha igen), de mostanában őrület, egyszer Mátéra, egyszer a horkolásra ébredek. Tipp????
Ja, és Zsu, a tandemszopis tapasztalatok jöhetnek majd, kíváncsian várom. :D (És külön öröm, hogy van élő példa szopi melletti újabb babára.)

Steffi! A közös kép szuper, Myrtill hatalmas beleéléssel sír, Martin meg fogja a fejét... Az észosztást nehéz megszokni és nem felvenni, de van remény. Tényleg, a második gyereknél már valszeg egy cseppet sem fognak érdekelni a "Még mindig szoptatsz!?"-kérdések.

Kriszta! Ha jól látom, nálatok 3 év és 7 hónap van a gyerkőcök között, ez így elég kényelmes lehet. Biztos mindkét gyereknek jó, mert jó sokat tudtál velük külön-külön foglalkozni. És az is tök bíztató, hogy a gyerekek maguktól mondják majd, hogy külön ágyba/szobába akarnak menni.

Zsófi! Majának gratula a szép alváshoz. Hogy csinálja vajon? Biztos nyugis baba.

Veronikusz! Kórházas délelőtt nem semmi... Zsófi jó alvását meg "megérdemled", két gyerek után már nem igaz, hogy harmadjára is bolondok háza legyen éjszakánként. Legalábbis a legkisebb miatt.
Vendég

Én is felteszek egy friss képet Mátéról Kép
Vendég

Sziasztok!

tudom, hogy drága az az állatkert, de azért nagyon szép, és egész nap, és annak a rendes fenntartása.... Szóval én oda legalább szívesen fizetek belépőt, igaz, nem havonta megyünk. :)

Veronikusz,
és hallásvizsgálatra mikor mentek? Nekem is ajánlották azt is.., de előbb felhívom a Durca által megadott számot!

mtunde

Húú, a múltkor nem tudtam befejezni, mert Iván ordítva ébredt :cry: Szóval testileg rendben, de a lelke... Sokszor ébred így délután. Kiabál, hogy "ezt, ne" meg "nagyon fáj". Aztán mikor nagynehezen megnyugszik, akkor mondja is, hogy a kórházról álmodott :? Nem is tdom, hogy én mit tehetnék? Vagy majd az idő?

Memme
Gratula a KRESZ vizsgához! Jópasi, mint oktató? Nem lesz könnyű! Nagyrészük minimum 50 feletti :wink:

Tünde
Ez a vizsgálat nekem is fura. Nem is tudom mit vártak???? :shock:

Tigrincs
Ezeket a szemét beszólásokat valahogy megemészti az ember... egyszer- Nekem Apu második felesége azt mondta, mikor 1 voltam, hogy ne szólítsam Aput apunak, mert a gyerekek nem fogják érteni :shock: Szerinted? Csak akmilláztam. Nem találkoztunk sűrűn, évente 3-4x. Ja, és csak 11 éve tudják, hogy a tesójuk vagyok. Addig nem tom mit mondtak....

Dorka
Tényleg próbálj valami módon kikapcsolódni és ne szégyeld magad!!!! Sokakkal megesik, nem te vagy az egyetlen, de kijössz belőle, mert erős, klassz csaj vagy :wink: Hormonok, plusz felelősség ez mind felerősíti azt, ami egy anyában örök kérdés, hogy vajon jól csinálja-e?

Karácsony
Hát igen, én is csak 24-éig szeretm. A többi nap az kötelező vigyorgás és nyűglődés :? Most az is stresszel, hogy senkinek nincs jó ötletemés (mikor máskor :? ) az anyagi lehetőségek is kicsit korlátozottak ebben a hónapban :( A január tudom, hogy több pénzt hoz majd a konyhára, de az már késő...Kölcsönből meg...Na az nem én vagyok :wink:

Zsu
Tök jó, hogy pocak melett is nyomja a szopit Micu! Megváltozik a tej íze: Erre már felhívták a figyelmemet, mikor először megjött, de Iván sem olvasott erről :lol:
Remélem felvértezted magad, mert tutira fogod hallgatni, hogy szopi+pocak az nagyon nem jó és tönkreteszed magad, ilyenek :?
Ha ez valóban így lenne, akkor az tuti úgy lenne kitalálva, hogy szopi mellett ne is lehessen pocak...Arról nem is szólva, hogy régen sem volt ez másként, a természeti népeknél meg most is sok helyen így van :wink: Gondolom én meg a józan eszem :lol:

Tegnap voltam a cicispec. dokinál. Kissé rám hozta a frászt, hogy ilyet még ő sem látott, de talán trombózis...Ma voltam UH-n. Negatív, de ott is azt mondta a doki, hogy trombózis. Nagyon ritka, de előforul szoptató anyáknál. No para, krémezni kell és kicsit pihentetni. Ez Iván kedvenc cicije, a másikat alig "használja" valszeg ez volt a baj...Majd rajzolok a másikra sütiket, hátha jobban megkedveli :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

sziasztok

hú annyit írtatok...

Steffi!íén Enci punciját a a fülpiszkálóval(azt babaolajjal bekentem) tisztítottam, mert azzal jól lehetett, mert tényleg pici ott a hely.. :oops:

Oltás: én beoltattam bárányhimlő ellen is, agyhártyagyuszi ellen is...nem hiszem hogy attól lenne autista vagy bármi...
gondoljatok bele régen hány gyerek kapta meg a gyerekbénulást, mert nem volt beoltva. Nekem 2 ismerősőm is van,aki sajnos szenvedi egy életen át ennek nyomait. Az egyik mozgássérült lett, a másik pedig nem teljesen süketnéma, de a hallása az nulla, jelbeszéddel komunikál.
szóval én az oltásra szavazok!!! nem véletlenül találták ki....

Kép
gablaty

Reni! cici trombózis? ilyen nem is hallottam eddig :shock: de az jó,ha semmi baj vele, csak a túlzott szopi eredménye :lol: de gondolom akkor hamar rendbejön nem? mikor lesz kontroll? mondtad hogy még szoptatsz,?

Kép
gablaty

komunikál _kommunikál (bocs a hibákért, sietve írok)

Kép
gablaty

Gabi
Persze, mondtam, hogy szoptatok. Egyik doki sem mondta, hogy hagyjam abba :wink: Csak míg nem jön rendbe főleg a másikat kell favorizálni, de a "betegből" is kell szoptatni, hogy ne gyulladjon be a bennmaradt tejcsitől, csak sokkal kevesebbet. Utána meg figyelnem kell, hogy lehetőleg egyformán szeresse őket :wink:
Szóval ez az egész nem azért van, mert még mindig szoptatok!!! Ritka dolog, sokkal kevesebbet fordul elő, mint ahány anya szoptatja a gyerekét ennyi idősen :wink: Valszeg az az oka, hogy a másikból szinte nem is szopizik és így egy cicnek kellett ellátni kettő feladatát és ettől besokallt szegény...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Tünde!
nem tudom mikor megyünk. Attól függ mikorra szedem össze magam egy hasonló kellemes naphoz!!! :? Félek oda se lehet időpontra menni, csak úgy, hogy "álld végig a sorod"! :? :x

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Este mindenki pucolja ki a csizmáját és tegye az ablakba ,mert reggelre tele lesz...

Kép :lol:

Kép
gablaty

Nem tudtam idáig jönni...
Andiról semmi hír??????
Vki esetleg más forrásból?
Annyira sokat gondolok ám rá!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok Lányok!

Pár napig nem vagyok és lemaradok mindenről :oops:

Steffi: Köszönöm, hogy hiányoltál. A képek nagyon tetszenek,olyan szépek a gyermekeid :)
Nálunk a helyzet egy kicsit jobb, de még mindig van egy kis feszkó.
Ma pl. elmentünk a tesco-ba és a Viktor félt a mikulástól,annyira sírt szegénykém. Apát folyamatosan keresi,pedig tudja, hogy mit fogok válaszolni. :? Ne aggodj jó anya vagy. Néha én is bizonytalan vagyok :?

Névnaposoknak boldog névnapot.
Most csak ennyire jutottam,de majd még jövök.
V

valentina

Aprooka
de édes vagy!!
olvastalak Titeket,de nem volt erőm írni,nem akartam senkit ezzel terhelni...
sajnos nem jó hírem van, úgy néz ki, hogy gyomorból indul :cry: és többi áttét, de még csinálnak a szövettanból 2 féle vizsgálatot és szerdán derül ki pontosan mit hogyan tovább!Az bizti,hogy rosszindulatú :cry: :cry:
18-án gyomortükrözés....
lányok nagyon-nagyon kivagyok lelkileg......................már kibőgtem magam.........nagyon fáj a fejem, de nem adjuk fel!!!!!
most hogy tudjon enni,kapott fájdalomcsillapító tapaszt,hogy semmi ne terhelje a gyomrát!!
most megyek,feldíszítem Balu szobát
még próbálok jönni

emano/Andi
KépKép
emano

(((((((ANDI))))))!!!!!!!
Nagy ölelés!!!!! gyere! gyere Drága!!!! annyira hiányzol!!! szeretnénk osztozni a fájdalmadban! hátha enyhít egy kicsit!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andi, ez tényleg nagyon nem jó hír, nem erre számítottam!
Sok-sok erőt és tudod, egymásnak adjátok, adok-kapok....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Andi,
sajnálom nagyon-nagyon. Anyukád hogy viseli lelkileg? Ha segít, gyere, és írd, amit érzel...

Kép
Kép
paklincs

Andi
Nagyon-nagyon sajnálom. :oops: :oops: :oops:
Gyere bátran, próbáld meg kiírni a fájdalmadat, már amennyire ez lehetséges. Sok-sok erőt és kitartást. És feladni sohasem szabad!
Puszi nektek.

Lányok
Bocsi a közös megszólításért, de megint annyi mindenről írtatok, nehéz mindenre reagálni. Lassan ott tartok, hogy már nem tudok mindent végigolvasni. Napközben nincs időm a géphez, és én sajna nem vagyok egy éjjeli bagoly. A gyerekek a tyúkokkal mennek aludni, én meg velük. :wink:
Próbálok több időt itt tölteni.

Reggelre kívánok mindenkinek sok-sok teli kiscsizmát!!!
Etenci
Nálunk is különbejáratú Mikulás van ám! :lol:

Paklincs
Kisjankó tényleg nagyon hasonlít rád! Édes kis huncut! :D

Steffi
Ezek a tesós képek nagyon édik! Martinszemek csodálatosak! :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

tényleg nagyon köszönöm, hogy vagytok nekem!!!!
hogyhogy viseli lelkileg,hááááát
azt mondja mindegy mit csinálnak csak még élni akar!!!!!!!!

Balival már kitisztítottuk a cipőjét,mert nincs csizmája :lol: :roll:

Minden kép nagyon szép

holnap megyünk csavarogni, Öcsikém jön anyához

emano/Andi
KépKép
emano

nagyon jó,hogy Vagytok Nekem !!!
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Dorka,
recept elment vipmailedre!

Kép
Kép
paklincs

Emese
mézeskalács recept???
elküldöd???? :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi
már el is ment. Jó sok lesz belőle!!!

Kép
Kép
paklincs

Na Őrbottyánba már befutott...
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
paklincs

Andi!
ölelés Kép
és az jó,hogy Anyukád így áll hozzá., mármint hogy nem adja fel,mert igenis élni kell!!! Ott vagytok ti, és a kisunoka aki erőt ad!!!!!

Kép
gablaty

Gabi!
köszi :lol:
megsütötted a mézest???

MSE
szuperek a képek!!!

emano/Andi
KépKép
emano

MSE! ki volt nálatok a Télapó?? Enci már nem győzi kivárni...holnap reggelre azért lesz az ablakban csomag,de hozzánk délután fut be a (nagypapa) Mikulás....
de olyan szépen suvickolta a bakancsát :lol:
Kép Kép

Kép
gablaty

Andi! még nem sütöttem meg, sztem a jövőhéten állok már csak neki...holnap ugye Mikulás...szóval nyugisabb lesz a jövőhéten.És találtam mézeskalács házikót is. Kicsit bonyisabb de lehet hogy azt is kipróbálom, maj d meglátom mennyire "merülök le" :lol: a sima-mézeskalácsozástól, abban Enci is segít :lol:
ilyen a ház, Kép
és erről az oldalról szedtem...
http://www.desszert.eu/mezeskalacs_haziko_keszites
ha valakit esetleg érdekel

Kép
gablaty

na mentem jó éjt

Kép
gablaty

Gabi,
a szomszéd Laci bácsi :D

Mézest én is sütök az idén. 19-én lesz az oviban gyertyagyújtás, amire meghívják a szülőket, asszem verset is fognak mondani a gyerekek. Arra gondoltam, hogy sütök mézeskalácsot és mindenkinek rámázolom a jelét. Illetve apa, mert én béna...

Kép
Kép
paklincs

Andi
Ezek nagyon szomorú hírek :cry: De tényleg nagyon fontos, hogy anyukád nem adja fel és élni akar! Ha csodát nem is tesz, de sokat segít a javulásban!

sütirecept:

Ez a svéd gyömbéres keksz receptje (pepparkakor), amit az IKEÁban is lehet kapni. Én azért szeretm, mert olyan, mint a mézes, de ropogós keksz és nincs benne semmi, amit ne lehetne nyersen megenni, szal az sem gáz, ha a lurkó gyurmázás közben betolja :wink:

20dkg liszt
2 kávéskanál szódabikarbóna
10 dkg szőlőcukor vagy porcukor
10dkg puha vaj
2 púpos kávéskanál őrölt gyömbér
2 csapott kávéskanál őrölt fahéj
fél kávéskanál őrölt szegfűszeg
fél kávéskanál őrölt szerecsendió
6 evőkanál méz vagy 3 evőkanál 100%almalé

Összekevered a lisztet, szódabikarbónát, cukrot, fűszereket, belezutty a puha vaj végül a méz. Legalább 2-3 órát hűtőben kell hagyni, mielőtt nyújtod. Jó lisztes deszkán kb. 2-3mm vastag formákat szaggatsz és sütőpapíron, 210fokon kell sütni. Vigyázz, mert 5-6 perc alatt készre sül!!! Még akkor kell kivenni, mikor látszólag nincs teljesen megsülve, mert a következő percben már megég.
Isteni finom. Méz nélkül is elég édes és kellemesen fűszeres. Iván imádta.
Én fehér tönkölylisztből csinálom, de sütöttem már úgy is, hogy 5dkg teljeskiörlésű és 15dkg finomliszt. Mindkét verzió fini :wink:

Nálunk is van nagy izgalom :lol: Volt csízma kefélés is. Minden cipőt ki akart suvickolni a kis rafkós :lol: Aztán alig akart elaludni...Nehéz volt meggyőzni, hogy a Mikulás csak akkor indul az Északi-sarkról, ha már minden gyerek mélyen alszik :D

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

sziasztok, nahat annyit irtok, mindig mire vegigolvasom, es irnek vmit, mennem kell..
azert most osszeszedem magam, Zsofi is elaludt vegre...

Andi, nagyon drukkolok anyukadnak! +++++++++++++++++++++

Dorka, ne szegyelld magad, es sztem fordulj szakemberhez, vagy legalabb beszelj vkivel errol rajtunk kivul is, vkivel, aki jobban ismer, es meg tud nyugtatni.

Levi nagyon edi, es Bogi is, meg Steffi gyerekei, meg Janko, meg meg a tobbiek is, akiket kihagytam, mert rovid az agyam, meg a tablokepek is nagyon jok, jo mindenkit csaladi korben latni!

Apropo, Zsofi, en is kuldok meg a hetvegen, csak kell csinalnunk egy csaladit....ha nektek jo igy, remelem, nem lesz meg keson...

ez a vacak ido, mar kimozdulni sincs kedve az embernek, folyton esik...azert jogara legalabb elmentunk tegnap, Bori, mostmar gyertek ti is tenyleg!
kepzeljetek, Zsofi eleg taknyos volt vagy ket hetig, aszittem mar sosem mulik el, hetvegen vettunk solampat ejjeli lampanak, hatha a so jot tesz a nathanak, egesz ejjel az eg, nem tudom ettol-e, vagy egyebkent is elmult volna neki, de elmult, juhej! (lekopogom, nehogy visszajojjon)

MSE, ez a gazos sztori, haaat, nagyon gaz...nem is tudom mit mondjak...

Zsofi, a nenik es Lena...en biztos jol felhuznam magam, es beszolnek a harmadik oreglanynak (addigra csak eszembe jutna vmi frappans) , vegyek mar eszre magukat!

Veronikusz, durva lehetett az a korhazi nap...

egyuttalvas, hat mi is ugy szoktuk, h mikor elalszik Zsofi (szopi kozben szokott) akkor az agyaba teszem le, aztan ebred 1 ora korul, akkortajt szoktunk mi is aludni menni, na akkor atveszem szopizni a mi agyunkba, aztan bealszunk mindannyian es ott marad, utana meg tobbszor is ebred, ugyhogy konnyebb igy nekem, h nem kell kiugralni az agybol, siman tudok mar aludni szoptatas kozben..:) ha meg nagyon nyugos es sehogyse jo neki, atjovunk a kanapera, h legalabb apa tudjon aludni, bar mostanaban mar nem annyira zavarja, a legnagyobb orditas mellett is tud horkolni...:) csak az en derekam szokott nagyon fajni reggelente...

most ennyi jutott eszembe, olvasgatok meg egy kicsit.

banana

jah igen, a Mikulas...mi meg nem tartuk, Zsofi sztem nem elvezne. Paromeknal ma oriasi buli volt, ugralovar, arcfestes, Alma egyuttes, na jovore mi is megyunk majd...ha meglesz meg a ceg...
Nektek hozzon minden kis kipucolt csizmacskaba mindenjot!

banana

bocsi, csak kicsit kellett volna visszaolvasnom és akkor látom a listát, hogy kitől ment kép, de visszaolvasásra csak most volt időm.
most meg megyek és megrakom a gyerkőcök csizmáját. :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Andi,
nagyon sajnálom... :cry: :cry: :cry: A háttérből azért szorítottam.

ZSófi,
Tegnap este átküldtem a képet és mégegyszer köszi.

Mi tegnap voltunk a munkahelyemen mikulás bulin, persze Réka egyből elsírta magát viszont Lili baromira jól érezte magát a Mikulás ölében. Ma pedig a férjem munkahelyére mennek, aztán délután itthon is betoppan a Miki.

szép hétvégét mindenkinek.

Kép Tabló kép

Kép Menekülés a Mikulástól

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:28-kor.
Vendég

Andi, nem tudok mit írni! :( Nagyon nagy ölelés virtuálisan és akár személyesen is!

Peparkakuk, avagy piparkakku!
Hát igen. Az már valami! Tényleg nagyon jó! Én mint finn szakos... Ha tehetitek, szerezzetek be kardamont is (őrölve), és azt is bele, de csak keveset. Nagyon pikáns lesz! Én imádom. Kár, hogy mifelénk nem nagyon használják ezt a fűszert. Én Gyömbér helyett szoktam. :)

mtunde

Gondoltam Andi, hogy csak bejössz. Nagyon nehéz úton mentek, sok erőt hozzá. És tényleg írjál le mindent, ha úgy könnyebb. Puszi.

jaj de kis emberes Máté! Vica,, szépek vattok!

Steffi, ki kell használni az ilyen pihenőidőket. É sutána jobban is esik a gyerkőccel együttlenni lenni, ha van egy lélegzetvételnyi szünet.

Tünde,amióta közölted, hogyte finntanár, piszkálja a fantáziámat. Milyen klassz lenne, ha közelebb laknánk, volna idő és lé - mennék hozzád tanulni. nagyon szeretek nyelvekkel foglalkozni, szrettem az oroszt is, anyanyelvűtől tanultuk, nagyon jó buli volt. Most persze a franciatudásokamt kel majd felturbózni, mert azt hiszem, bevételünk egy részét megint tanításból fogom összeszedni. ha Melinda ovis lesz és Esztert is le tudom tenni, gyúrok felsőfokúra.

Ja lányok, kösz a KRESZ-drukkokat. Renáta , itt vannak fiatalok is, helyesek is, ha még a szaguk is jó lesz (hiperérzékeny az orrom) tiszta felüdülés lesz a vezetés-tanulás. :wink: A Kresz is az volt egyébként - addig is máshol voltam, nem itthon.

Melindának éjjel 39,5 volt a láza (digitálisan mérve), de egyébként nincs baja (:?: ) Ember dögrováson, nesze neked várva-várt hétvége. :twisted: Menstruációm még sehol, nem 'tom. De kiváltottama gyógyszert, mert ha holnap jön el a nap, ne az ügyeletes patikába kelljen az első piruláért rohangálni.
Nem vagyok jókedvű. Általában sem, aktuálisan sem. Majd elmúlik.

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

sziasztok!!

Steffi!
gyönyörűek a gyerekeid :lol: :lol: nagyon tetszik, hogy a Myrtillt Mircinek becézitek..... :lol: édes

Veronikusz!
van hogy a Letti is csak 5 alkalommal eszik,de van, hogy 6-7x is....mikor milyen a kedve.....sztem nem baj ha csk 5x kajál....
mi van az ujjaddal????

Andi!
sajnálom.....gyere ird ki magadból ha az segít.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

MSE!
köszi a receptet :lol: Mikulásos képék jók....mekkora már "kis"Jankó......már nem is olyan kicsi :lol:

Most rohanok főzni, mert vendégsereg jön, Berke taknyos. Letti is kicsit..... :oops: egyébként a Berke a Kossuth téren van, van valami meseváros ott meg télapó......

Mindenki nagyon helyes a képeken......Vicáék, Máté.....Encike.......nem sorolom mert kihagyok valakit...... :lol: :lol:

Boldog Mikit mindenkinek!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Memme! Hát asszem, nem is vállalnálak már el. Legutóbb másfél éve tanítottam, de azt is abbahagytam, amikor egy bizonyos szintre jutott az illető. Egyszerűen, sajnos nagyon megkopott a tudásom. Ezzel már nem szabad tanítani! :( Pusztán nyelvtani szabályokat meg senki sem szeretne magolni, hacsak nem hobbi összehasonlító-nyelvész az illető. :)

mtunde

:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :|

Kép
Kép
kriszta36

Na ez a férjem volt. :twisted: Bocs.

Kép
Kép
kriszta36

Tünde
Köszi a fűszer tippet! Hirtelen eszembe sem jutott, hogy te szakavatott vagy :oops: :lol:

Memme
Hajrá rutin és a jópasik jó illattal :wink: :lol: Vigyázz, mert balesetveszélyes lehet :lol: :lol: :lol:
Fel a fejjel! Majd a vezetés ellazít! Nekem is jó volt egy kis másfajta stressz :lol:

Dorka
nem tudod, hogy ez a meseváros dolog meddig van? Gondolom Karácsonyig, de ki tudja... :roll:

Néhány kép:

Kép
Kép

És ma reggel:

Kép
Kép

Szerencsére nem nyomta be mind :lol: de ma nem számítok nagy evésekre :?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!!!
most csak gyors leszek, mert hulla vagyok

1.éjszaka a heim pálba voltunk balival ügyeleten, azt hittük kruppos, úgy köhögött, de hálisten csak valami vírusos torokakármi, tele huruttal a torka, orra, stb...........

2. ma be kellett anyukámat vitetni (mentővel) a kórházba, mert semmi sem maradt meg benne!!! :cry: most infuziót kap 2 litert, hétfőig biztos, hogy bennt van,aztán az állípotától függ!!!!

most rohanok.....
próbálok még jönni

emano/Andi
KépKép
emano

Boldog mikulást!!!
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Andi! Sajnálom... ez egy nagyon rossz szó arra, amit érzek, de most jobbat nem tudok. Iszonyat ügyik vagytok, hogy elvittétek Balut az ügyeletre, ezt így kell, és ennek legalább "jó" vége lett.

Mindenkinek békés hétvégét!
vbea

Sziasztok!

csak egy gyors kérdés: Zsófi megkaptad a képemet. Csütörtökön küldtem??

Andi: Kitartás!!!! Küldöm kajd mailt!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Andi
Millió++++++++++++++++++++++++
Nem is tudok mit mondani....Asszem erre nem is nagyon lehet :(

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Van egy szülinaposunk... VKBrigi, BOLDOGSÁGOSAT! :wink:
vbea

Andi: azt hiszem, bármit is írnék , csak közhely lenne...... Sok erőt és a legkevesebb fájdalmat kívánom mindannyiotoknak! Az nagyon nagy szó, hogy anyukád élni akar! Hisz minden az agyban dől el! Gyere bármikor, mi itt vagyunk és meghallgatunk. Sajnos - ez a legtöbb amit tehetünk!!!!!!! (((((((()))))))))

Heni

Kép

Kép
cancan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?