sziasztok, nahat annyit irtok, mindig mire vegigolvasom, es irnek vmit, mennem kell..
azert most osszeszedem magam, Zsofi is elaludt vegre...
Andi, nagyon drukkolok anyukadnak! +++++++++++++++++++++
Dorka, ne szegyelld magad, es sztem fordulj szakemberhez, vagy legalabb beszelj vkivel errol rajtunk kivul is, vkivel, aki jobban ismer, es meg tud nyugtatni.
Levi nagyon edi, es Bogi is, meg Steffi gyerekei, meg Janko, meg meg a tobbiek is, akiket kihagytam, mert rovid az agyam, meg a tablokepek is nagyon jok, jo mindenkit csaladi korben latni!
Apropo, Zsofi, en is kuldok meg a hetvegen, csak kell csinalnunk egy csaladit....ha nektek jo igy, remelem, nem lesz meg keson...
ez a vacak ido, mar kimozdulni sincs kedve az embernek, folyton esik...azert jogara legalabb elmentunk tegnap, Bori, mostmar gyertek ti is tenyleg!
kepzeljetek, Zsofi eleg taknyos volt vagy ket hetig, aszittem mar sosem mulik el, hetvegen vettunk solampat ejjeli lampanak, hatha a so jot tesz a nathanak, egesz ejjel az eg, nem tudom ettol-e, vagy egyebkent is elmult volna neki, de elmult, juhej! (lekopogom, nehogy visszajojjon)
MSE, ez a gazos sztori, haaat, nagyon gaz...nem is tudom mit mondjak...
Zsofi, a nenik es Lena...en biztos jol felhuznam magam, es beszolnek a harmadik oreglanynak (addigra csak eszembe jutna vmi frappans) , vegyek mar eszre magukat!
Veronikusz, durva lehetett az a korhazi nap...
egyuttalvas, hat mi is ugy szoktuk, h mikor elalszik Zsofi (szopi kozben szokott) akkor az agyaba teszem le, aztan ebred 1 ora korul, akkortajt szoktunk mi is aludni menni, na akkor atveszem szopizni a mi agyunkba, aztan bealszunk mindannyian es ott marad, utana meg tobbszor is ebred, ugyhogy konnyebb igy nekem, h nem kell kiugralni az agybol, siman tudok mar aludni szoptatas kozben..
ha meg nagyon nyugos es sehogyse jo neki, atjovunk a kanapera, h legalabb apa tudjon aludni, bar mostanaban mar nem annyira zavarja, a legnagyobb orditas mellett is tud horkolni...
csak az en derekam szokott nagyon fajni reggelente...
most ennyi jutott eszembe, olvasgatok meg egy kicsit.