Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi
megkaptam, :cry:
válaszolok este

Eni
olyan sok erőt tudsz adni az embereknek!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok Lányok!

Boldog Bori-Boróka-napot!!!

Andi! Gondolok Rád!!! Holnap derül ki a szövettan, ugye? Talán segít, ha készültök a karácsonyra, bár nagyon nehéz lehet... És nem is biztos, hogy jó elterelni a figyelmet. De holnap többet tudtok majd, remélem, tudják valahogy enyhíteni a fájdalmát anyukádnak!!!

Dorka! Neked is sok erőt, és ne mondd, hogy szégyelled magad, ez természetes. Én amióta megszületett Máté, sokszor szorongok azon, hogy nehogy történjen valami velünk (szülőkkel), mert akkor mi lesz a pici fiunkkal?? Persze így nem lehet élni, és rossz érzés is, de bevallom, néha rámtör. Biztos mindenki így van ezzel... Vagy legalábbis nagyon sokan. Most elég sok a dolgod, meg nagy a felelősség, ez épp elég a kiboruláshoz... Kis szolárium? :D Ja, és igen, nagyon szép vagy, és szépek a gyerkőcök is! :wink:

Tünde! Sajnálom Benét a macerák miatt! De nem értem, hogy miért kellett a hallásvizsgálat (erről lemaradtam :oops: )

Memme! Szépek a lányaid!!!

Zsófi! Hát, nem semmi, hogy még négy hónaposan is nyomjátok ezt a sírásos-dolgot. Nekünk három hósan elmúlt ez az időszak. De most már biztos az uccsó hullámvölgyek vannak!!! Szép lassan megnő Levi és már nem fog annyit sírni. Remélem, lement a láz is!

Kérdezted, hogy Velünk mi van. A többemberes baba kifejezés tényleg kb. egyéves korig érvényes. Nálunk most kezd nyugi lenni, már elindult Máté, és tényleg ez biztos sokat segít neki levezetni az energiákat. És SOKAT alszik, ami csecsemőkorában abszolút nem volt jellemző rá. Este nyolckor teszem le, és reggel nyolcig húzza, persze csomó szopi van közben, nappal pedig másfél órát ebéd után. Az alváshoz kapcsolódik neki a szopi, ezen nem tudok (/akarok) változtatni. Majd kinövi. Ja, és állandósult az együtt alvásunk, a kiságyat felszámoltuk... A nagyszülők szörnyülködésére... :D
Vendég

Anid, remélem nem keserítettelek el, pont az ellenkezője volt a szándékom! :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vandini, hát ez a hallásvizsgálat egy régi sztori. Nyár végén derült ki, hogy elhúzódó savós fülgyulladása van, nem múlt el kezelésre, ezért mandualműtét, + tubus beültetése. És mivel nagyon érthetetlenül beszél, meg amúgy is, felmerült a dokiban, hogy jobb, ha megnézzük a hallását, nehogy tartós halláskárosodást okozzon a korábbi gyulladás. (bár a savós nem szokott, csak a gennyes.)

Andi! ++++

Bárányhimlő: nálunk az új gyerekdokink azt mondta, ajánlja, mert a mi gyerekkorunkkal ellentétben most már fiatal korban is sokkal több a problémás, nehéz lefolyású, szövődményes eset.

3 napos láz: Eni leírta a lényeget, még annyi, hogy olyan, mint a többi gyerekbetegség, egyszer elkapja és életre szóló védettség. És semmi gyógyszer, hiszen vírus. Csak lázcsillapítás. (VIllőnek most volt ilyen hétvégén. 2 nap láz, 2 nap pötty)

mtunde

Sziasztok!

Boróka nevében köszönöm a névnapit én is hasonló jókat Tünde Borókának és Bogibaba Bori nevű anyukájának!!!!!!!!!!!!!

Gyors bekukk van,mert rohanok..

KRISZTA!
illetékhivatal miatt ne aggódj ÉN UGYANIS UTOLÉRTEM ŐKET!!! :D :D
mi tavaly decemberben vettük anyuék lakását,azóta várjuk az illetéket.
Azt mondták,hogy akkora az elmaradás,hogy még ügyintézőre sem szignálták ki a TAVALY DECEMBERI ANYAGOKAT!!!!

LILLUSKA!
gratulálok Boglárkádhoz!!!!!!!!!!!!
A szorongás és depresszió nálam most múlt el, 2 év után..(ezzel csak azt akarom mondani,hogy látod,engem sem került el)..nem tudom,mitől van nálad és mi váltja ki..
de gondolj arra,hogy bátor vagy és erős,hiszen remek anyukájuk vagy a kölköknek,megálltad a helyedet,mint dolgozó nő és, és,és---
FEL A FEJJEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MEMME!
Várom azt a prvit!! :lol: :lol:

DORKA!

A tablóra szánt képedet elnézve,az jutott eszembe,hogy mindig is irigykedtem az olyan nőkre,akik minden helyzetben jól néznek ki..
és vajon hogy milyen lehetsz,amikor elégedett vagy magaddal és tényleg összeszedett vagy??
mert elhiszem,hogy cefetül érzed magad,meg egyebek,de ez fényképről nem látszik.Én csak azt látom,hogy egy csudaszép,szép szemű,szép mosolyú nő néz a képről vissza!!!!
nekem tetszel...bocs :oops: :D

TÜNDE!
Nem akarod megpróbálni a tűzoltó utcában Ablonczy doktornőt?csinálnak hallásvizsgálatot..

VERONIKUSZ!
lányok? kibirták az alvázmosást? :wink:
egyébként nekem Mandula simán megengedi...ezt csak azárt mondom,mert kérdezted:-)))

ENI!
A család részéről a meg nem értéshez csak annyit,hogy az én anyósom is dettó(miért lenne más a nő???!!!),mikor körmömet lerágva azon izgultam a szívklinika folyoósján,hogy engedjenek be 5 percre borcsához(bár látogatási idő volt 3-6ig,sokszor nem jutottunk be),mert megbolondulok,beleőszülök,és ő szintén jött látogtni,akkor azt kellett hallgatnom,hogy AMIKOR AZ Ő PETIKÉJÉNEK A LÁBÁT MŰTÖTTE VÍZKELETÍ PROF,AKKOR NEKI MIT KELLETT KIÁLLNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na,róluk ennyit...
egyébként pedig nem csodálom,hogy néha annyi erőd van,hogy ép ésszel ellásd Bencit...
emlékszem én hányszor gondolkodtam azon,mikor a rakparton mentem kocsival,napjában 2x,hogy ha Mandula nem lenne,olyan simán nekivezetné az autómat a betonfalnak,vagy a dunának,mindegy,csak ne éljem túl...
annyira átérzem,amit érzel és annyira nem tudok vigaszalót mondani,vagy nem is tudom..
feltörnek ilyenkor érzések,emlékek...áááá,nem is mondom..
ERŐ AZ VAN BENNED DRÁGA SKORPIÓ TESTVÉREM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Lépek,durca

Kép

Kép
durca

Sziasztok,

Jó kis szürkeség van....

Andi: nagyon sokat gondolunk Rátok!!!! Sok erőt kívánok és remélem minden rendben lesz!!!!

Bori-Borcsa-Barbi napos ünnepeltek sok Boldogságot!!!

Apro: én nem adnék kúpot 38,5 (levonás után) alatt és napközben, akkor inkább addig szuszpenziót (Panadol, Nurofen) mert náluk inkább attól felfelé beszélünk lázról. Tudom Levi még pici és figyelni is kell, mert hirtelen felszökhet a láz, de amúgy a láz segít nekik legyőzni a bacikat. Hőemelkedés lehet fogzástól, de magas láz általában mástól van, persze itt is mint mindehol, vannak kivételek.

Bárányhimlő: mi beadattuk Tündének, pont amiatt, amit Tünde írt, mert a dokink nekünk is ezt mondta.

Memme: gratula a Kresz vizsgához, csak így tovább, lassan már vezethetsz is.
Megyek vasalni, majd még próbálok jönni és mindenkinek válaszolni.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Vandini, akkor ezek szerint még sokáig tervezitek a szopit?
Hűha, jó bátrak vagytok, mi most próbáljuk valahogy teljesen átszoktatni Levit a kiságyra, de ez az én lustaságom.
Az éjjel első felét kiságyban tölti, nem is reklamál, sőt, tegnap előtt este egyedül aludt el benne, de aztán a hajnali első szopi alatt belaszunk mindketten, szóval nem nagyon tudom magam összeszedni annyira hogy visszategyem. :oops:

Tünde, eléggé "vicces", hogy egy sokáig tartó betegség után, ami egyértelműen a beszédbe is bezavar, pár héttel, már ilyen vizsgálatokat akarnak végeztetni. Előbb a beszédbeli lemaradást kéne behozni, nem? Hiszen gondolom ez kihatással volt a beszédértésre is, így nem is biztos, hogy értette, mit akarnak, ugye?
Ha Te láttad, hogy hallja, akkor sztem tényleg keress más lehetőséget is, mert ez kicsit gyorstalpaló.... :evil:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Hú Tünde, szegényke! De reméljük, nincs semmi gond a hallásával.

Nem akarok nagyképűen nyilatkozni, de a bárányhimlő elleni védőoltást én is javasolnám mindenkinek, bár nem vagyok se gyermekorvos, se védőnő. Máté 5 és fél hónaposan kapta el a férjemtől a bárányhimlőt. Visított szegény, viszkethetett neki iszonyúan, persze semmit nem aludt és iszonyatosan nézett ki. Azt mondták, hogy pici, úgyhogy egy-két pötty lesz csak rajta, de hát elárasztották szegényt a kiütések, még négy hét után is volt rajta. A férjem persze még szarabbul volt, 32 évesen bárányhimlőzni elég gáz. Szóval. Nekem azt mondták, hogy, ha valaki kamaszkoráig nem kapta el, akkor mindenképpen javasolt az oltás, mert olyankor az esetleges szövődmények már tényleg veszélyesek. Persze azt kell még mérlegelni, hogy ki van a családtagok között, akire nézve veszélyesebb lehet (kismama, idős ember, legyengült ember, csecsemő), mert akkor esetleg az ő érdekükben is jó, ha az ovis nem viszi haza a báránykákat.
Vendég

Zsófi! Én is át akartam szoktatni Mátét a kiságyba, de nem ment. Továbbra is óránként kelt, fuldoklásig ordított, és én fáradtabb voltam annál, hogy járkáljak. Ez kb. 2 hónapig tartott, aztán magunk mellé vettük. Érdekes módon, az első éjszakát átaludta, és azóta 3-4-szer kel éjjel szopizni, kivéve fogzáskor, mert akkor tartja a min. 8-at. :wink:
Sztem nem bátorság, hanem túlélés.
:D
Szopi: amíg akarja! :D :D :D :D (Bár azért motiválgatom napközben, már csak háromszor kap.)
Vendég

[color=red]Borókák, Bori, Barbara......Boldogságos névnapot kívánok Nektek![/color]

Sziasztok!
Köszi mindenkinek.....sokat jelent a támogatásotok :) igyekszem helyrerázódni és minél több pozitív gondolattal elárasztani az agyamat...... :lol:

Andi!
Veled vagyunk lélekben :!: :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bárányhimlő!
Mi most adattuk be Berkusznak...én sem vagyok nagyon oltáspárti de ezt úgy gondoltam kell.....Azt mondják nem is a himlőtől kell tartani hanem a szövődményei a parásak......szerintem aki teheti az adassa be.....

Veronikusz!
Zsófi nagyon ügyi kiscsaj...... :lol: Letykó 2hete nem kelt fel 6 előtt.....most 2 napja felébred 4 körül enni, de nem zavar igazából, mert vagy még ébren vagyok :oops: vagy ha nem akkor csak beteszem magam mellé, cici és eszik......,majd azonnal vissza is alszik :lol: :lol:
Mit kapnak a lányok karira???és a férjed????

Durca!
Köszi :oops: :oops: aranyos vagy....... :lol:

Aproo!
Figyelgesd azért Levit de szerintem semmi komoly......a csípőjével meg ha lenne valami akkor azt mondták volna konkréten....a torna ártani nem árt este fürci előtt.........ja és én sem adnék csillapítást 38(levonva tehát fenci 38,5)alatt......
ja és szerintem az nem gáz ha hajnalban odafekszik melléd Levi, de este a kiságyban alszik el....az a nem jó sztem ha egész éjjel veletek aludna folyton.....de nem mindenki egyformán csiálja.....nem szeretnék beleszólni.....

Meme!
gratula a kreszhez :lol: :lol: :lol:

MSE!
gázársztori erős..... :evil: lehet kérni a receptet priviben?????

KépKépKépKép
vdorka3

Hát, csajok, nem semmi termés 1 nap alatt... Majdnem 1 óra volt, hogy visszaolvassam... :lol: :lol:

Andi! Anyukádnak, és persze nektek is sok erőt!

Tünde! Szerintem is bízz magadban, nem könnyű dolog felnőtt fejjel sem rögtön jelezni, hát még kicsiként!

Dorka! Én is szoktam néha hülyeségeket gondolni, de szerencsére aludni tudok... Általában péntekenként van nálam a mélypont, biztos addigra már jól kifáradok... Párom biciklivel járt dolgozni, múlt pénteken felhívott, hogy már a Jászain van, de nem vettem fel időben, aztán visszahívtam, de nem hallotta, rengetegszer hívtam... Hát, én úgy kiborultam, hogy mi történt vele, már elképzeltem, hogy mit fogok én egyedül kezdeni a 2 gyerekkel... Jól belelovalltam magam... Aztán kiderült, hogy valamiért nem rezgett a telefonja... Úgy bőgtem... :? Szóval fel a fejjel, ezzel csak azt akartam mondani!

Képek: még küldjétek!!! Tenci, tőled is várom ám!!! :wink: Durca, te is küldj! És boldog névnapot Borókának!
Na meg Tünde Villő-Borójának és Borinak is!

Mi délelőtt kisétáltunk a körútig meg vissza (másfél óra...), én babakocsiban Maját toltam, Léna meg tolta az ő kis babakocsiját, benne egy plüss kutyával. Persze az összes szembejövő néni megállt udvarolni Lénának, amivel nincs is semmi bajom. De asszem 3an közölték vele, hogy elveszik a kutyusát. Van aki barátságosabban megkérdezte, hogy odaadja-e, van aki csak közölte, hogy elveszi... Szerintetek ez normális??? Most jó passzban volt Léna, de ha kicsit nyűgösebb-fáradtabb lett volna, simán hisztirohamot kap attól, hogy az az övé és ne vegyék el... Az utolsó néni meg lazán rögtön az egyik lányt akarta elvinni... Kicsit kiakadtam... Meséltem páromnak, mondta, hogy kérdezzek vissza, hogy elvehetem-e a botjukat, pénztárcájukat, stb...
Szerintetek ez nem gáz???

Még írok a karácsonyról, nálunk sem egyszerű, de persze megint felébredt Léna...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

[color=darkred]Borbáláknak, Barbaráknak, Borókáknak sok boldogságot!!!!!

Zsófi,
szerintem gáz, ahogy reagáltak a nénik... :shock:
mondjuk én már azt sem szerettem, amikor az alvó gyerekhez beüvöltöttek a kocsiba figyelmetlenül.. de az jó rég volt már ... :lol:

3 napos láz: a pöttyöst (3.nap után pöttyök testszerte) 1x lehet elkapni, de bármilyen vírus hangolhatja a szervezetet pöttyösödés nélkül
(nekünk januárban volt pöttyös 3 napos lázunk, majd augusztusban már pöttymentes
én a kúpra esküszöm magas láz esetén, de ez az én csípődésem :lol: hamar felszívódik és kevésbé terheli a májat (na jó, fosik majd egyet utána, de ez legyen a legnagyobb gáz..)
nem szeretem a szirupot rosszevő gyereknek adni (az enyém lázasan csak szopizik..)

Vandini,
ne érezd magad rosszul anyós-pajtiék kiságy-problémája vagy a hosszú szopi miatt...
az együttalvósok ezzel megküzdenek mind!! :wink: a lényeg, hogy Nektek a legjobbat válaszd!!!

mi együtt alszunk, szopizunk ezerrel nappal-éjjel, bennem semmi frusztráció emiatt (és a pocaklakó miatt sem..)
cuki, amikor Miklós végigkérdezi éjjel félálomba, hogy "Mama?" "Mama itt van .." Papa?" Papa is itt van, csak alszik..:D"
ez is opció, minta kiságy vagy a különszoba, tolerálni kell, hogy nem mindenki ugyanazt az utat járja :lol:

Andi,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Memme,
cukik a csajok!!!! gratula a sikeres Kreszhez!!!! ügyi voltál!!!!

Dorka,
szép család vagytok, láccik a harmónia, most egy picit nehezebb szakaszban vagy, de ebből meríts!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

MSE,
tragikus a hivatali hercehurca... igazi magyar sztori...
:twisted:

Tünde,
puszi a tubusmentes fülre külön is!! gyógyuljon meg hamar!!!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Andi!
Sok erőt nektek! Sokat gondolok Rátok, elképzelni sem tudom ezt a nehéz helyzetet!

Dorka!
Pöpec csaj vagy, ügyesen megoldod!

Zsófi!
Ezek a nénik komolyan mondom nem normálisak! Olyanokat mondanak, csinálnak, hogy az hihetetlen! Ma reggel én is félórát sírtam. Nimi edzeni volt én meg elfelejtettem és mikor reggel szokás szerint hívtam nem vette fel, hát már zokogva hívtam anyut, hogy most mi lesz,szerencsére pont akkor hívott vissza. Nagyon szar érzés volt mit mondjak... Szombaton még oké a kép?

Tünde
Benefülre sok puszi!!!!

Bürokrácia: no comment. Mi májusban kezdtük a lakáshitelünket más bankhoz átvinni, ha minden jól megy jövő héten talán aláírunk...

Alvás: mi is együtt alszunk mindanégyen, nem érdekel ki mit gondol.Mirci is köztünk van az első nap óta, Martin is megszokta már, nekünk így természetes. Nálunk anyós a fő észosztó, szobatisztaság-alvás terén, de már rég nem foglalkozom az okos beszólásaival, csinálom ahogy ÉN jónak látom, persze ehhez kellett azért egy kis idő.

Memme!
gratula a Kreszhez, szupi csaj vagy! Szép a tabló kép!

Mennem kell, hív Mirci :D

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Mirci - ez nagyon édes!

Együttalvás: Mi is együtt aludtunk,amíg Peti meg ne mjött, akkor Panka mondta, hogy ő alszi kaz ágyában, ha Peti is abban a szobában lesz. De azért néha most is köztünk ébred. Így azt gondolom, leszünk mi még négyen is.... :lol: Na bumm, majd veszünk egy nagyobb ágyat.
Egy barátnőm mesélte, hogy a lánya egyáltalán nem akart velük aludni, viszont a fia ötéves koráig velük aludt és akkor egyik napról a másikra közölte, hogy most már nem akar. Szóval, majd eldöntik a gyerkők. Addig meg, ha nem jó, valamelyikünk költözik éjjel a Panka ágyába. Volt már rá példa.

Zsófi! Nlnik érdekesek. Én nem értem, miért nem bírják normálisan elmondani, hogy aranyosnak találják Lénát, ahogy tolja a babakocsit. :shock:

Dorka! Nagyon szépek vagytok a nemalvás ellnére is. Nyugi, szerintem mindenkinek vannak hasonló gondolatai. Próbálj lazítani egy picit, Letti is olyan jó kicsilány. Valami homeos bogyesz nem használ, vagy tea?

Andi!
Készülődj, Nektek is jobb, anyukádnak is. Balunak is kell ez. Tudom, hogy sok erő kell hozzá. Gyere ide, ha elfogyott. ++++++++++++++

Zsu!
És Mica nem szólt, hogy más a tej? Én nem értek hozzá, de szokták mondani. Ugyanúgy szopizik? Tök jó. Ránk ma ránk csodálkozott a doktornéni, hogy tényleg csak anyatejet kap Petykó? Mert aszitte, ha fejek, nincs elég, vagy mi? :roll:

Kép
Kép
kriszta36

Nálunk hétvégén nagy banzáj lesz. Panka szülinapot ülünk. Előre, mert következő hétvégén elmegyünk hosszú hétvégére síelni. Anyósékkal. Kíváncsi leszek, hogy sikerül. Mindkettőre.

Kép
Kép
kriszta36

Miklós nem olvasta azt a könyvet, hogy megváltozik a tej íze és ezért elutasítják a gyerkőcök :lol: :lol: :lol:
semmi különbség nincs, nem is általános az sem, hogy teljesen el fog apadni középidőben a tej.. majd szerzem a saját tapasztalataimat :wink:

Kriszta,
síelésnél vigyázz!! a tejcsi miatt a kalcium kevés, úgy törik a csont, mint az öreg néniké!!!!!!!
biztos a doki néni is azt a könyvet olvasta, hogy aki fej, annak csökken a mennyiség és el fog apadni... :wink:

Steffi,
hajrá bankolás!! remélem, hamar lezongorázzátok majd!!!! és ha gond van, visíts ám!!!! megyünk, segítünk!!!!!!
láttam egy 10 napos Mirci képet a wiwen :wink: csini csaj!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Ha már így bárányhimlő témánál vagyunk :D

Azóta Orsi himlős azóta már 4-en beszóltak, hogy minek akartam fölöslegesen a gyermekem szenvedését ha már van ellene oltás.
Mivel se időm, se kedvem nem volt vitatkozni inkább azt válaszoltam, hogy be akartuk oltatni, de amikor elkezdődött a járvány az oviba akkor ugye már késő volt...
DE!!!! Én mint minden másban ebben is utánajártam, érdeklődtem, tájékozódtam több hónapig (most nem kell kinevetni). Sőt elmentem egy előadásra ahol oltásokról beszéltek olyan emberek akik vakcinákat fejlesztenek, konkrétan értenek hozzá (háziorvos mindíg azt ajánlja ami neki a szimpibb).
Szóval ezek után döntöttem úgy, hogy nem adatom be.
Egyrészt ugye elmesélték, hogy a vakcina olyanoknak lett eredetileg kifejlesztve akik valamilyen rizikócsoportba tartoznak (mi hál istennek nem).
Az a gyermek aki egészségesen, időre, normális súllyal született annak nem indokolt mivel elég csekély az esélye, hogy bármi szövődménye legyen...de ha beoltatjuk a gyereket és mondjuk 20 év múlva nem jut eszébe újraoltani magát akkor már bibi van ha elkapja...akkor más sokkal rizikósabb a dolog.
A nőgyógyászom se ajánlotta, hogy Orsi be legyen oltva, mert ha terhes lesz és akkor kapja el akkor mi van????? Akkor baj van...
Az álláspontjuk az, hogy ha iskoláskorban még nem kapta el a gyerek akkor indokolt az oltás, de a legtuitbb az ha elkapja óvodáskorban (vagy hamarabb). Sőt ugye még az sem 100%.
És én nagyon örülök, hogy Orsi ezen túl van és, hogy remélhetőleg Dani is túl lesz rajta akkor is ha nála súlyosabb lesz...
Én nem szólok be senkinek aki beoltatja, mert mindenkinek magánügy, csak nem szeretem ha kioktatnak, hogy de az a jobb ha a gyerek be van oltva és én hülye vagyok, hogy nem tettem.

Jaj bocsi a kifakadásért, de most megkönnyebültem :) olyan rossz, hogy én hallgattam ,hogy lehurrognak az oltás miatt én meg szégyenkeztem ahelyett, hogy jól megmondtam volna a véleményemet...

Ja és most anyukámat is elrángatom oltásra, mert ő még nem volt himlős!!!!

Na szép estét mindenkinek...
Tablókép remélem elkészül végre...csináltam egyet, de ma észrevettem, hogy Dani ruhája maszatos :oops:

Kép

Kép
cukipofa

Zsu!
Édi vagy, mint mindig! De inkább te szólj, ha segítség kell! Ha holnap du. erre jártok nézzetek be feltétéen! A kedvedért pár friss kép!

Névnaposainknak sok pusziiiiiiii!

Valentina!
Mizu?

Kép

Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Depi: engem is utolért, bár én inkább azon görcsölök folyamatosan vajon jól csinálok-e mindent? Ha myrtillt ringatom, mert nyügi martinon jár az agyam vajon mit érez/gondol milyen hatással van ez rá? Ha myrtill sír és nem tudok rögtön menni mert martinnak adok enni vagy veszem ki a kádból, stb akkor arra gondolok az ő lelkével mi van? kicsit szerintem túlpörögtem ezt a dolgot... már lehiggadtam és rájöttem, hogy néha magamra is gondolnom kell, mert ezt a bizonytalanságot kivetitem és érzik és ez nekik sem jó. Pár hónap és remélem együtt fogunk játszani. Ugye eljön ez az idő is? azőn már nem próblémázom, hogy a házimunkára nincs mindig erőm. Ciki?! Persze azért továbbra is mindennapi kérdés, hogy jó anya vagyok?! múlt hét nagyon szar volt akkor volt az igazi mélypont, de már felülemelkedtem rajta. Ma pl tök jó napunk volt, bár mirci egész de. nyügi volt, dehát hidegront van meg a pocakja is fájt, reggel viszük dokihoz, de szerintem nála is előjött a tejfehérje allergia :(

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
Tök normális amit érzel...fogsz még sokszor ilyeneket érezni, de ne aggódj mindent jól csinálsz. MArtinnak épp meg kell szoknia, hogy már nem csak ő van, de meglátod hamar túl lesz rajta, és nagyon jókat fogank együtt játszani pár hónap múlva...
Házimunka meg letojva...

Ti vettétek Matinnak azt a klassz kis garázst, ugye?????? Az milyen fajta???? Mi is szeretnénk Daninak karácsonyra, de nem találom a megfelelőt...van fisher price-os zenélős világitós, de az lehet már túl babás neki....szereti tologatni a kocsikat meg legurítani, gondoltam garázs jó ötlet lenne...

Kép

Kép
cukipofa

Kati!
Kösz a megnyugtatást! Garász nem tudom milyen márka, de még a dobozát sem találom, pedig kerestem! Az tuti, hogy a gulliverben vettük, de holnap vagy hétvégén meg próbálom megkeresni a dobozát!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi! Jó anya vagy!!! Igen, magadra is kell idő, hogy harmónia lehessen, ha lehet. És képzeld, nálunk ugyan nagy a féltékenység, de ma pl már együtt nézegettünk mesekönyveket délután. Eljön az idő! :)

Kati!
Bárányhimlőnél én is így gondolkodtam, aztán láttam a barátnőm kislányát. Aki amúgy nem volt rizikófaktorban. Most inkább beadatom, és ha kell, még 20 évesen is elrángatom majd őket! Akkor azért még lesz rájuk NÉMI hatásom, és amúgy is bízom benne, hogy nekik is lesz ennyi eszük. Nálunk pl apa nem volt bárányhimlős, és ő meg nem hajlandó oltatni magát... Csak ha már a gyerekek hazahozzák, de az meg már nagyon necces. DE szerintem a te döntésed is felelős döntés!!!

Dorka, mindjárt visszanézem, milyen képről is van szó! :) Alváshoz nem próbáltad a Hovát? Valamit segíthet, és csak gyógynövény.

Zsófi! De, igen, nagyon gázok a nénik, de inkább ebből az a gáz, hogy ők így nevelkedtek, hogy így játszottak velük. Állandó mumus volt az életük. Szörnyű!

mtunde

gázár:
reggel felhívtam az ügyintézőt, miszerint nem kapták meg állítólag az általunk beküldött papírokat, csak a lemondó nyilatkozatot, hogy innentől kezdve nem tartunk igényt a támogatásra. Szegény ügyintéző hamar őszinteségi rohamot kapott, megnézte az "aktánkat", megvan minden amit beküldtünk. Felső utasításra mindenkinek kiküldték ezt a levelet, aki lemondta a további támogatást. Amikor közöltem vele, hogy ha én most nem telefonálok, hanem mégegyszer mindent lemásolok, kitöltök, majd felnyalábolom a két kölköt és bemegyek az ügyfélszolgálatra, hogy személyesen átvetessem a dolgokat és ezt ott közli velem, vagy szíven szúrom magam, vagy apró tűzifát hasogatok az ottani bútorzatból, elmondta, hogy tudja milyen felháborító ez, de ki kellett küldeniük ezt a levelet, hátha vki megunja az adminisztrációt és azért, vagy azért mert beijed a szigorú ellenőrzéstől, inkább úgy dönt, hogy visszafizeti az eddig megkapott támogatást kamatostul.Közöltem vele, hogy akkor én nem ijedtem meg, mi a teendő, kérte hogy küldjem vissza áthúzva azt a nyilatkozatot, ami arról szól, hogy vállalom a támogatás kamatokkal terhelt visszafizetését, és írjam is rá, hogy nem vállalom és ő akkor kezdi meg a apeh-hal karöltve az ellenőrzést, hogy jogosan kaptuk e a támogatást. Azt már csak úgy mellékesen megkérdeztem,hogy azt mért nem került a levélbe, hogy a nyilatkozatot így kell visszaküldeni,ha nem akarom visszafizetni,azt mondta, ha nem kapták volna meg így, küldtek volna egy újabb levelet. tehát mégegyszer: a ti meg az én adómból kiküldenek egy hazusággal teli levelet(nem küldtél papírt-pedig bent van minden), és egy nyilatkozatot, amit ha nem akarsz aláírni, akkor is vissza kell küldened nem aláírva, áthúzva, kiegészítve, erről azonban nem írnak semmit, hogy újabb levelet küldhessenek Neked.És szó szerint elhangzott az ügyintéző szájából: a cél, hogy beszarassanak embereket, egyrészt, hogy ne igényeljenek, másrészt hátha van, aki visszafizeti. Most azon gondolkodom, hogy megirom ezt az egészet a Juszt műsorba.

Úgyhogy Aprooka, a kérdésedre válaszolva, igen, tök hülyeség igényelni, és mindenkinek azt tanácsolom, hogy tartsa magát távol mindenféle állami támogatástól, ha megteheti, és nincs naggyon-de naggyon rászorulva, de ki gondolta volna, hogy ez lesz belőle. Nekem továbbra is az logikus, hogy mielőtt megadom a támogatást, azelőtt ellenőrzök, és nem utólag próbálom a pénzemet visszaszerezni akár hazug, etikátlan módon. Biztosan van, aki úgy igényelte, hogy nem volt rá jogosult, mi az akkor meghatározott feltételek szerint igen-és így ez az egész nagyon durva szerintem.

Visszaolvasok majd,még annyit akartam, hogy Steffi, már nagyon lógtál ezekkel a képekkel, épp írni akartam, hogy na most már aztán....Mirci sír, Martin fogja a fejét nagggyon király!!!

Az oltással kapcsolatban én is szeretném a véleményeteket kérni. Kisjankónak beadattam a bárányhimlő és asszem pneumococcus ellen(a mi gyerekorvosunk ezt a kettőt ajánlotta). Valamelyik nap beszélgettem egy anyukával az óvodában, azt mondta, hogy van az interneten egy oldal(elfelejtettem a nevét, így én sem tudtam rákeresni), ami a védőoltások káros hatásairól szól. Állítólag erre a sok védőoltásra vezetik vissza, hogy sok autista, hiperaktív gyerköc van, meg biztosan írnak egyebeket is, de mondom, nem tom melyik oldalt említette. Szóval, amit Jankó megkapott, Flórkának is beadatnám, hiszen Jankónak is abban a hiszemben adattam be, hogy jót teszek, megkímélem a szövődményektől, betegségtől, stb. De most megint elbizonytalanodtam, na szóval mit gondoltok? Zsu??

Ja meg

Kép
Kép
paklincs

az a ja meg véletlen...

Tigrincs,
még neked szerettem volna, hogy lehet, hogy nagyon önző anyuka vagyok, de szerintem ha egyszer elválnánk, én nagyon szeretném mindig a Szentestét a kölkökkel tölteni. Nyilván, ha ők kérnék, hogy mehessenek az apjukhoz, nem tiltanám meg, de ahogy elképzelem, fájna, na...vagy lenne valami rossz érzés belül.

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Emese, ez nagggyon gáááz. Tényleg meg kell írni valakinek!!! :evil: :evil:

Azoknak, akik szeretik az állatkertet: decemberben, ha éves bérletet veszel, még egyet adnak mellé ajándékba!!! Szerintem nagyon megéri, mi veszünk! És akkor majd lehetnek ott a találkozók! Itt a link: http://www.zoobudapest.com/berletkampany/

Tabló: gyorsan felsorolom, kitől kaptam eddig. Aproo, eddig Veronikusz küldött csak gyerekeset, mindenki más mamás és vagy papás képet.
Na, akkor a lista: adri, ancsa, aprooka, barbi, borsa, borsika, cancan, cooper, cukorfalat, emano, gyuzso, hanna09, judy, kriszta, linocs, manoka, masni, memme, mtünde, nemesgabi, paklincs, snowwhite, valentina, vali, vbea, vdorka, veronikusz, vkbrigi

Sikítson, aki már küldött, de nincs a listán!!!

Nénik: azzal tényleg nincs bajom, hogy beszélgetnek Lénával, ő szívesen válaszol, és ügyesen, érthetően is beszél. De miért kell elvenni a kutyáját??? :evil: Na mindegy, legközelebb tényleg elkérem a botot, táskát, miegyebet...

Karácsony: 2 éve, amikor Léna 4 hós volt, mindenki (anyu, öcsém, párom szülei, huga) nálunk gyűlt össze, mi adtuk a helyszínt, ők hozták a kaját. Tavaly már kitaláltuk, hogy mi 3asban akarunk lenni 24én, de mivel anyu egyedül van ( :cry: ), ezért őt idehívtuk, meg egy kicsit az öcsém is beugrott. Ez persze kicsit ciki anyósék felé nézve. Idén még nemtom mi lesz, mert anyut nem akarom egyedül hagyni, de mindenkit sem szeretnék. De nálunk szerencsére jóban van anyu anyósékkal, nélkülünk is találkozni szoktak.

"Jó anya vagyok-e" para: látom mindenkinél előjön. Steffi, én is pont ezt szoktam érezni. Ha Majával vagyok, biztos Léna "szívja" meg, ha meg Lénát öltöztetem épp és Maja üvölt, akkor meg ő. Azért remélem majd jó lesz nekik, hogy vannak egymásnak... :?

Majáról: eddigi alvásrekord este 3/4 9től 3/4 6ig ébredés nélkül... Aztán persze tegnap megint már fél3kor kért kaját, de legalább tudom, hogy tud ő ilyet is. És már nagyon nézi a kezeit, olyan helyes! :lol:

Még akartam valamit, de lyukas az agyam...

Jóéjt!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Jó éjszakát! :lol:

Tenci! :)

Gyúrok wazze..gyúrok!!!! :lol: :lol: :lol: De félretéve a tréfát én mindig is "éjszakai bagoly" voltam/ vagyok! :lol:
De ehhez most hozzátartozik az is, hogy délutánonként "lenyomok" egy 2-2 és félórás szunyát és még nem fáradok el ilyenkor. :lol: :lol:
De csak azért, mert szolidarítok a Gyerekkel,:lol: mert szegénykém egész héten itthon volt/van, mert kötőhártya gyuszkója van. :(
És nem akarok "csörögni-zörögni" míg alszik!!! 8)
Bár szegénykémtől egész "héten" csak azt hallgattam, hogy mikor mehet már oviba!!! :( :( De most már egyre jobb a kedve, mert holnap megyünk vissza doki bácsihoz és már ma egész nap azt mondogatta, hogy a Misi doktor bácsi :lol: biztos ki fogja írni hétfőre oviba!!! Olyan édi!!! :lol: :lol:
Egyébként visszatérve a kérdésedre barihimlő elleni oltásra....
Nálunk Adri megkapta az oltást tavaly. Doki bácsink nem egy "vérszívó" fajta, mindig elmondja a véleményét-ellenvéleményét a dolgokról és utána döntsön a szülő. Ebben igaza van!!!
De én is úgy gondoltam, hogy teljesen mások a szövődmények, mint a mi időnkben, és inkább kapja meg, mint hogy himlős legyen.
Ráadásul, ami nálunk még hab is volt a tortán, hogy tavaly mikor a szülinapját tartottuk itt volt (természetesen) az uncsitesója is. És úgy volt, hogy a köv. hét elején kapja az oltást, de sóginőm telózott, hogy Zsófi barihimlős lett, úgy hogy figyeljem a gyereket.
Felhívtam doki bácsit, mondom neki mi a helyzet. Azt mondta, hogy oké, akkor oltás most két hétig sztornó, mert ennyi a lappangási idő. Ha kijön rajta, akkor kijön és nem kell oltás, de ha nem, és akarom még, akkor utána beoltja. Hál'Istennek (vagy nem?) nem jött ki és én beoltattam!!!!
Oviban egyébként most két hete "jelentkezett" a barihimlő. Jó pár gyerkőc elkapta....Adri viszont nem. Meg akik be vannak oltva ellene a csoportjukból azok sem.
Úgy hogy én is azt mondom, amit a doki bácsink, hogy mérlegelj és ahogy jónak látod, úgy cselekedjél ezügyben.
De általában erre a dokik inkább javasolják a beoltatást, mint nem.
Egyébként visszatérve Zsófira (uncsitesó) igencsak tele volt pöttyökkel az egész teste és mivel még csak 5 éves volt, nem igazán tudta megállni vakaródzás nélkül.... :( úgy hogy az arcán és a kis testén egy pár helyen megmaradt annak a helye, amiket elvakart!!! :cry:
Egyébként én meg 15 évesen voltam barihimlős,mert egy idióta anyuka nem az elkülönítőbe vitte be a barihimlős gyerekét a dokinál!!! Úgy hogy nekem is elég gáz volt megállni, hogy ne vakargassam magam...bár 15 évesen több "ereje" és kitartása van az embernek vakaródzás ellen, mint 5 évesen.
De a vicc ebben a baridologban az, hogy az öcsém 3 éves volt, mikor himlős lett és direkt "összezártak" vele, hogy én is elkapjam, de nem sikerült!!! :lol: Úgy hogy 5 éves korom helyett 15 évesen voltam az. :wink:

Memme! :)

Ugye megmondtam, hogy sikerül a KRESZ!!! Nagyonnagyon ügyi vagy!!!! Az EÜ vizsga (szerintem) kész vicc....bár lehet, hogy csak én fogtam ki jó oktatót és vizsgáztatót!! :lol: :lol:
Meglátod a rutin is meg a forgalom is menni fog!!! Egyébként hol tanulsz vezetni?
Bíztatás képpen leírom, hogy én az ELSŐ!!!!! rutin órámon már kimentem a forgalomba!!! "Kivittem" magam a metróhoz. Bár igaz, hogy csak "kertekalatt", és kb. 2 kilóméterre volt a tanpálya az Úpest-Városkapu megállótól, de azt mondta az oktatóm, hogy olyan vok, mint a Fittipaldi!! (ő egy Forma 1-es versenyző volt régen!) :lol: És hogy régen volt már elsőre ilyen ügyes tanítványa!!! :wink: :wink: (nagyon díjaztam, hogy nem hangsúlyozta ki, hogy NŐI!!!!!) :lol: :lol:
Na a vezetési ügyességemet azt tuti Apámtól örököltem!!!! (szinte minden kategóriára van jogsija!) :lol: :lol:
De nem fényezem magam tovább!!! :oops: :oops:
Csak bíztatni akarlak!!!!! :wink: :wink: :wink:

Zsofizsofi! :)

Apának nálatok "csókjaimat" küldöm a beszólásáért!!! Nagyon jó fej Pasi lehet!!! :lol: :lol: Úgy hogy én is azt mondom, hogy legközelebb tényleg kérdezz vissza a botra meg a pénztárcára!!! És persze "csapjál" hozzá egy jó nagy vigyort is!!! :lol: :lol: Tuti ráfagy a mosoly az arcukra!!! :wink: :wink:
Kép sajnos :cry: csak az én fantáziámban létezett, úgy hogy szombaton Apjuk csinál Rólunk képet és utána küdöm! Remélem még beleférek!!! Az adatok akkor Andinak vagy Neked kellenek? (név, doki, gyerek szül év.stb.)

Borsikám! :)

tegnap visszajelöltelek wiwen!!! :lol: :lol: Csak amikor először felmentem még nem láttam, hogy bejelöltél. De honnan tudtad, hogy hogyan keress?????:shock: :lol:

Emese!

Megértelek Téged is, ne gondold, hogy nem!!! De mivel én mást "látok-tapasztalok" ...láttam ám nálunk Apuka szemében a "fájdalmat" (amit azért rendesen próbált palástolni!!! :cry: ), mikor a Gyerkőcök közölték Vele, hogy nem sikerült meggyőzni az anyjukat!!! És ehhez hozzáteszem, hogy SOHASEM KÉRTÜK és a mai napig sem kérjük és várjuk el, hogy nálunk legyenek azon a napon!!! Ez az Ő ötletük és kívánságuk volt...de nem jött össze. Na és akkor még látni, hogy Apjuk vígasztalja Őket, hogy nem baj, Neki/nekünk a dec. 26. az olyan mintha a szenteste lenne.....
Szóval azért az Apukáknak is van ám lelkük.....
BOCSÁNAT!!!! Nem akartalak ezzel megbántani, csak leírtam azt, amit én tapasztaltam/ok. :oops: :oops:
De nálatok és nálunk se fog erre soha sor kerülni!!! Ez (majdnem) Biztos!!!! :wink: :wink: :wink:

Na most már lépek, mert Tenci mindjárt megint "beszól", hogy már megint éjszakázom!!! :lol: :lol: :lol: Puszi neked Csaj! :wink:

Meg Mindenkinek!!!! Remélem már szépeket álmodtok!!! :wink: :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jah a lényeg!!

MINDENKINEK AKINEK NÉVNAPJA-SZÜLINAPJA LESZ EBBEN A HÓNAPBAN....SOKSOK BOLDOGSÁGOS BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!!

Most mán télleg léptem! :wink: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

csak gyorsan oltás-ügyben:
tudtommal nem bizonyított az autizmus-oltás összefüggés
elvileg bizonyos oltások tiomerzál nevű adalékanyagrára verték rá a balhét..
vannak olyan szülők, akik a kötelező oltások alól is kibújnának, de az ugye ántsz hatáskör.. ilyen is van, no..

de mondjuk a szomszéd anyuka, aki emberek közé nem megy, 2 hónapos gyerkővel van itthon, beoltatja magát influ ellen, mert ingyen van... :shock: ez egy másik véglet
nem veszélyeztetett, járvány nem volt tavaly sem, ráadásul élő vírusos vakcina, ami ugye ürül belőle... hát én nem oltatom magam ...

Steffi, szuper sztárfotók!!
a mai nap nem jó, jön a pirosruhás, puttonyos.. :lol: :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Durca!
Sikerült az alvázmosás! Illetve ők mosták és most két nap be is kentük. Tegnap viszont kimaradt. :oops: majd ma!

Dorka!
Zsófit megint én ébresztettem reggel 8-kor (az esti evés után először) :D
Karácsonyi ajándék!!! HÁT AZT ÉN IS SZERETNÉM TUDNI, HOGY MIT KAPNAK! EGYELŐRE SEMMIT! :oops: a lányoknak eddig vettem 1-1 Hercegnős rózsaszín esernyőt azt slusz-pusz :oops:
Férjemnek OLYMP inget akarok venni, de ott ahol szoktam elfogytak a jók, a szaküzlet meg 10.-én nyit! Mind a kettő különben a Premierben van!

Zsófi!
Nénik :evil: szólj be te is!!!

Steffi!
Mirci :lol: :lol: :lol:
Hát! Nem találok szavakat, hogy milyen szépek ezek a gyerekek!!! :D:D:D

Kriszta!
Buli :D:D:D képeket kérünk! Síelés WOW! :D:D erről is kérünk képeket!!!

Cukipofa!
UFF! Egyetértek az oltással kapcsolatban!!! :D:D:D

Mi szerdán voltunk az I. kerületi Központi bölcsibe, leadni ZSÓFI jelentkezését. :shock: hát igen! No comment!
Tegnap meg voltunk a Heim Pálban fül-orr-gégészeten! Anyám!!! 10 évet öregedtem!!! Ez tuti! Szofi hallását szeretném megvizsgáltatni, hogy csak lassan érik, vagy oka van annak, hogy nem beszélt tisztán! :oops: Úgyhogy leizzadtam! 4 kör, hogy parkolót találjak. (épp kerékbilincsezték az autókat) majd besétáltunk a Hungáriától a központi épületig regisztráltatni magunkat. Majd átküldtek egy másik utcába fülészetre, ott cirka 1,5 órát vártunk. Hol Zsófi, hogy Szofi bömbizett. Áááááá! És mindezt azért, hogy 1 perc alatt elintézzenek és adjanak egy papírt a hallásvizsgálatra!!! Majd szakadó esőbe vissza a kocsihoz! A váró olyan retek volt, hogy egy aluljáró tisztább. Szofi fáradt volt, cumizott. Kiesett a cumija, de nem adhattam neki így vissza. Ezért pláne üvöltött! A kocsihoz menet az esőben toltam a babakocsit Zsófival (mert már 2,5 hónapja fáj a vállam, mert meghúztam a hordozóval), Szofi kezét is fogtam közben. Fejem persze csutak víz lett. Kéne még pár kezet növeszteni pl esernyőfogásra! :lol: jó lenne ha én lennék Síva :lol:
JA! Este meg 1 óra alatt tettünk meg egy 10 perces utat, majd haza dettó. Katára már rákapcsolták az oviban a villanyt. :oops:
És a nap megkoronázása: éjjel Kata nagyon rosszul aludt, mert taknyos. :oops: 10 percenként felsírt. Hol fejbevágott, hol belém rúgott forgolódás közben. Én a földön aludtam. Egyszer még rám is esett. Nagyon fitt vagyok! :oops: Ja! és tegnap megvettem a két "nagynak" a Prevenart 34 ezerért! :shock: :oops:
Bocsi hogy kifakadtam, de jó esett :oops: :D :D

ezért szép napot! én várom a nagynéném szemből! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

HAli!

Hát, ez az éjjel akkor Nálatok sem volt nyugis Veronikusz.....sajnálom. Gyors gyógyulást Katának.
Mi is fél1től óránként keltünk, illetve inkább csak én, Levi álmában hangosan felsírt, néha sikított, majd 10-20 mp múlva elernyedten aludt tovább, cicivel, cumival a szájában.
Láza már szerencsére nincs, szóval tényleg a foga lehet szegénykémnek.

Memme, nem is mondtam, szuper vagy a KRESZ-szel.Grat!

Hivatali ügyintézés: undorító, bár ugye én is hivatalnok voltam, és sajnos vot olyan ügyem, ami jócskán kicsúszott a 30 napból. Csak halkan hozzátenném, hogy a helyemre, csak az én munkakörömre most 3 embert vettek fel....Próbáltam én lépést tartani, de ennyi aktával. 2008 jan-jún-ig, volt 355 belőle..... :oops:
Úgyhogy azért van az éremnek másik oldala is.
Bár a pénzgyűjtés okán hazudunk: APEH tavaly decemberi illeték visszaköveteléseken ül még. Állítólag több ezer követelés van benn. Milliós nagyságúak is. Szerintetek? Megsaccolva is milliárdokat kamatozik az Államkincstárban havonta, amíg vissza nem fizetik. ÉS ugye minden hiánypótló levél meg egyebek megszakítja a 30 napot és az újrakezdődik. VAn, akinél már 2 éve megy a játék.Na, ennyit a hőzöngésről.

Akkor a bárányhimlő oltást érdemes? Az ugye gyengített vírus-oltás?
HA már itt tartunk én sem vagyok nagyon oltáspárti, de van pár hasznos, nem?
Ti melyikeket tanácsoljátok a nem kötelezők közül?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Csak gyorsban pár sor

MSE!
Tudtam, hogy neked tetszeni fog a közös kép a gyerkökről :lol:
Sztorid nem semmi, mi is pont igényelni akartuk, de majd jól elmondom ezt apának. Ilyen sztorim nekem is van csak szocpol, majd leírom, tudom neked is volt, de a miénk sem gyenge!

Zsu!
Akkor jövő hét valamikor vagy bármikor erre jártok szóljál! Van már távírányító ki tudom nyitni a kaput!

Képzeljétek a szomszéd csaj elviszi martint Veresre játszóházba ugrálni, ketten leszünk Mircivel. Furcsa lesz, de ránk fér, mert nagyon nyügös a kisasszony, viszonylag sokszor ébredt éjszaka.

Na szép napot majd még jövök, csak MSE gáz sztoriját olvstam el!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

sziasztok,

képzeljétek, Anna este 8-tól 5:20-ig aludt, akkor kérte csak a 2 decis tápszert és utána még fél 7-ig szunya!! Ekkorát már rég aludtam :D jólesett :D

Zsófi, ez az állatkertbérlet nem hangzik rosszul... Csak azt nem tudom, hogy gyerekjegy kell-e már Annának is, vagy ilyen picinek még nem? Erről semmi nincs a honlapon... Nem tudod véletlenül? De az állatkerti tali is jól hangzik!!! (persze nem ilyen zimában :D
Nénik: nagyon durva... Tényleg kérd el a botját legközelebb :D

Tigrincs, wiw-en Molnárné Szekeres Judit vagyok ;) Jelölj be bátran. Persze mások is jelölhetnek :D

Steffi, nagyon jó anya vagy!! Emiatt ne izgulj egy percig sem ;)
Mintha egyszer már leírtad volna, de nem találom: Gulliverbe bárki bemehet? A fótiban voltatok gondolom Ti is...

Emese: gázársztori naggyon durva!!!! Képzeld anyósom meg most mesélte hogy neki idén újra kell igényelnie az ápolási díjat a nagymama után, és ehhez újra be kell szerezni az orvosi papírokat is. Pedig szerintem aki tavaly 100%-os rokkant volt, az valószínűleg idén is az... :(

No futok, mert éhes a kisasszony... Délután megyünk városi karácsonyfa díszítést és Mikulást kukkolni - hadd lásson Anna ilyewt is :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Zsófi!
az állatkertbe hány éves kortól kell jegy???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Zsófi: gyors kérdés, és már itt sem vagyok. átment a kép?

Kép
Kép
Kép
manóka28

No itt vagyok...rövid evés volt, egy idő után már csak köpködés... :?

Steffi: Martin és Myrtill gyönyörűek!! Nekem is az a kép tetszik legjobban, ahol Myrtill sír, Martin meg fogja a fejét :D

Memme, gratula a kreszhez!!! A többi már gyerekjáték lesz ;) :D

Még egy csomó mindent akartam de nem emlékszem.. Pedig most kialudtam magam :? Nagyon szét vagyok zuhanva mostanság, nézzétek el... Ma is hajnalban eszembe jutott, hogy valamiért el kéne mennem a Bricostore-ba, de reggel óta nem jut eszembe mi volt az... :oops: nagyon gáz....

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Zsu!
Ki lesz a Mikulás? Vagy profi jön? Orsiékkal bandáztok? Én sem oltatom magam, az influ idősekre nagyon veszélyes tudtommal a szövödméynek miatt.

Punci: mirci puncijában is össze gyűlik a trutyi – már bocs – én steril vattával, forralt vízzel törölgetem neki, de olyan picike alig férek hozzá. Ez így jó? Félek nehogy beteg legyen szegény.

Veronika!
Aranyos vagy, köszi. :oops: Ti sem panaszkodhattok :lol: :lol: . Nem gyenge éjszakátok volt, Katának gyógyulást! Mi is sűrűn ébredtünk, felváltva nyöszörögtek a gyerekek. Elvittük őket orvoshoz, de nem talált semmit. Azt hittem Mirci is tejfehérje érzékeny, mert habosat kakilt és pöttyös a pofija, de azt mondta a doki még várjunk ezzel. Mondjuk tejmentes diétán vagyok, martinnal szolidaritok, de a reggeli nescafé 3:1-be szoktam tenni kb 20 ml tejet.

Judy!
Gulliverbe bárki bemehet! Adnak kártyát és utána mindig azzal kell menni, de ha elveszited az se gond, pótolják! Akkor egyszerűen csak menj a bricoba és majd eszedbe jut! Csak vigyél babakocsit vagy nem tudom, mert a bev.kocsijuk olyan béna…

Kati!
Farotoys a garázs neve és citi garázs van a dobozára írva. Rakjak a dobozáról képet? Adriék (masni) is megvették Máténak annyira tetszett itt neki.

Martinék elmentek, nagy a csend. Most megint kérdezgetem, jó anya vagyok? De hát nem paszoltam le, Vera kérdezte, hogy elmehet-e. Martin meg szereti Verát és a lányát Dorcit, jó neki.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Meg jobb neki ugrálni, mint itthon a lakásba zárva és hát el kell tudnom engedni, tény, hogy mással is jól érzi magát. Na befejeztem.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi, köszi!! Ideje már a karácsonyi bevásárlásnak, mert így hetente változik hogy mit kap a kisasszony :)
Tényleg jutottál valamire úszással kapcsolatban? A 16. kerületi még mindig nem válaszolt...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Ne aggódj, Martin biztos hogy jól érzi magát a játszóházban és tényleg kell neki az ugrálás meg a közösség!! :)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok Lányok!

Csak gyorsan, mert utána robogok főzni! :)

Szjudy!

Wiw-en bejelöllek, amint eljutok odáig! :lol: Köszi!

Állatkertről meg annyit: Adrival mi nyáron voltunk ott és majd lehidaltam. A gyerekjegy ára: 1200 forint, a felnőtt: 1700. :evil:
De a nem piskóta dolog az az, hogy a gyerekjegy 2 éves kortól van 14-ig!!! A családi jegy (2 felnőtt+2 gyerek) 4800 forint. Ha ehhez veszel még gyerekjegyet (mert mondjuk 3 vagy 4 gyereked van összesen) akkor az gyerekenkét + 800 forint. De persze csak akkor, ha még nem múlt el 14, mert ha már igen, akkor felnőtt jegy kell neki!

Szóval én naivan azt gondoltam, hogy max. 3 éves korig míg nem ovis ingyenes (vagy legalább is valami minimális ára van) és mondjuk ovis kortól kisiskolás korig(3-6 évig) is olcsóbb lehet, mint mondjuk már a sulisoknak!
De hát tévedtem!!!! Úgy hogy a jegyárak ennyik! Gondolom jövőre meg még több lesz.... :(

Na rohanok, majd jövök még inkább "éjszakai műszakban" :lol: :lol: olvasni meg írni, mert akkor senki nem zaklat!!! :wink: :wink:

Szép napot Mindenkinek!!! :wink:

Puszi!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!
Köszönöm a véleményeteket a bárányhímlős témáról!jó hogy van melette és ellenvélemény!-még nem tudom mi legyen de dokinőnk szerint is van nagyon csúnya lefolyású,de enyhébb is!-na meg a kistesó miatt is!
Mondjuk én és Miki voltunk,tipikus nagyobb tesó hazahozta anya összeengedett így mindenki túlvolt rajta! :lol:

STEFF-DORKA-látom nem könnyű,én is nemsokára ezt taposom-DE NAGYON JÓ hogy így leírjátok ezeket a dolgokat,én erőt merítek majd belőletek hiszen tök jó fej kemény csajok vagytok mindennel megbírkoztok,és mögötetek is szupi család áll!-na meg persze mindenki aki már túljutott ezen :)

Veronikusz!-nem mondod hogy ennyit alszik egybe Zsófi???-Miklósom lassan két éves de még 5-6 óránál sosem aludt tovább!!!! ügyik vagytok-hogy is csináljátok??? :lol:

JUDY-ez rátok is vonatkozik ám!!!! :lol: :lol: hol lehet ilyen álommanókat beszerezni???

ÉJSZAKAI TIGRINCS!! :D :D
nem semmi csajszi vagy!-próbálok néha én is jönni hátha elkaplak itt éjszaka,de sztem ez reménytelen -nem mondom hogy soha! :lol:
Azért irigyellek a délutáni alvásokért-2óra-de jóóóóóóóóó! :lol:

ZSÓFESZ:legkésöbb holnapra ott a kép-nem késő???-adatok???
Nálunk is ez a helyzet csak nekünk a mocinkat akarják elvenni-de Mikim
nagyon határozottan közli hogy NEM!-ja és állandóan puszit akarnak kérni!!! de mondja meg nekem valaki miért????nekem soha eszembe nem ilyen!!!! és persze nem is ad,még nagyon nekem sem,nemhogy vmi idegennek!

Léptünk mert megyünk vásárolni,közértben van Mikulás kiváncsi vagyok Mikey reakciójára!!! :lol: :lol:

még:STEFF-ezek a képek!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: ettől gyógyul az ember-gyönyörűek :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tigrincs!!!!!
Elkerültük egymást???-nem is számitottam rád!-de látom éjszakára bejelentkeztél! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

bocsi!
alig ismerem párotok nevét! :oops: van itt valaki akit úgy hívnak hogy Bencsné Katalin? valami "PUSZIT" kaptam tőle egy web-oldalról és .... teljes a sötétség nálam :oops: :? :shock: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Judy!
Szivi az infokat. Úszival még nem jutottam semmire, mostanában kezdem magam összeszedni és magamhoz térni az első hetek kábulatából. A 16. kerületinek mi a neve? Mert az ismeröseim közt az iwiwen is van egy 16. ker-i uszi. MIngyá nézem. Na nem találom... Egyébként ott tök rendik, mikor anno érdeklődtem visszahívtak és tájékoztattak. De az Erzsébet ligetben is van úszoda azt tudtad? Ott nyáron strand is működött, meg az úsziban van babaúszás, azt is meg kéne érdeklődni, most jut eszembe, ráadásul lehet üdülésivel fizetni.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Tenci!
:lol: :lol: :lol: ha én azt tudnám, hogy Zsófi mitől alszik ilyen jól, akkor azt már megcsináltam volna Szofinál is. Vele úgyanis 2 évesen alváslaborba voltam a Madarászban, mert éjjel 2x (néha "csak" 1x) még tejecskézett üvegből. :shock: :? Ja! és akkor már terhes voltam Zsófival és paráztam, hogy 2 gyereket fogok éjjelente eletni. :shock: Szóval nem tudom a "receptet" :lol: ő az első ennyire jó gyerek. KAta 4 hósan kezdte, de akkor se ilyen mértékben.

tényleg!
Dorka!
Letti hányszor eszik egy nap???? Zsófi 6!!! Az nem kevés????

jut eszembe "BESZEREZNI"
aranyos volt mikor jöttünk haza Zsófival a kórházból.
egy pár jött ki a liftből, megnézték Zsófit, majd a férfi megkérdezte: "itt ilyen aranyos babákat osztogatnak??" mire én "igen! mi már 3x-ra viszünk, annyira bejött" :lol: Jó fej volt a pasi! Igazi APUCINAK VALÓ! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronika!
cukipofa a Bencs Kati

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Tigrincs!
2 éves kortól már fizetni kell!!!! :evil: :evil: :evil: már értm ezt az infot mért "dugták" el annyira a neten! :evil:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi!
:shock: UPS! jó tudni! :oops: látszik nem vagyok iwiw-es 8)
köszi Steffi :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi, annak nincs neve, valami magánház medencéje, ahol csak babaúszás és aquanatal van -elvileg. Emiatt tartok is tőle picit, hogy mennyire lehet tiszta :? De jó hogy mondod az erzsébetligeti uszit, nyáron olvastam róla de teljesen elfelejtettem :? Megpróbálok arra is rákeresni... + Találtam a Pólusnál, abban a -szerintem- ritka randa szállodában, még tán az se a világ vége, bár elég messze van :?

Tenci, nálunk egyszerű a recept: kisasszony napközben nem hajlandó aludni, max 2-3* félórácskát, úgyhogy este 8-ra olyan fáradt hogy bealszik már vacsi közben. Utána egyszerűen lerakom és csak akkor ébred éjszaka ha éhes. De olyankor is visszaalszik evés után :D

Lányok, elsétáltam az Auchanba, de annyian vannak, hogy az eszméletlen... Pedig azt hittem, hogy délelőtt még be tudok vásárolni és csak munka után indul a diliház... :? Így marad a holnap kora reggel - tán ha 7-kor megyek, akkor még nem lesz ekkora tömeg...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Ha valaki ilyen puszit kap tőlem az nehogy megnyissa...én megnyitottam és elküldtem az összes embernek akikkel már valaha valamikor leveleztem (130 db)...ha megnyitjátok Ti is elkülditek...és nem csak annak aki a címjegyzékben van hanem annak is akivel mondjuk csak egyszer az életben váltottál levelet :oops: :oops: :oops:

Bocsi Veronikusz!!!!!!!

Kép

Kép
cukipofa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?