Jó éjszakát!
Tenci!
Gyúrok wazze..gyúrok!!!!
De félretéve a tréfát én mindig is "éjszakai bagoly" voltam/ vagyok!
De ehhez most hozzátartozik az is, hogy délutánonként "lenyomok" egy 2-2 és félórás szunyát és még nem fáradok el ilyenkor.
De csak azért, mert szolidarítok a Gyerekkel,:lol: mert szegénykém egész héten itthon volt/van, mert kötőhártya gyuszkója van.
És nem akarok "csörögni-zörögni" míg alszik!!!
Bár szegénykémtől egész "héten" csak azt hallgattam, hogy mikor mehet már oviba!!!
De most már egyre jobb a kedve, mert holnap megyünk vissza doki bácsihoz és már ma egész nap azt mondogatta, hogy a Misi doktor bácsi
biztos ki fogja írni hétfőre oviba!!! Olyan édi!!!
Egyébként visszatérve a kérdésedre barihimlő elleni oltásra....
Nálunk Adri megkapta az oltást tavaly. Doki bácsink nem egy "vérszívó" fajta, mindig elmondja a véleményét-ellenvéleményét a dolgokról és utána döntsön a szülő. Ebben igaza van!!!
De én is úgy gondoltam, hogy teljesen mások a szövődmények, mint a mi időnkben, és inkább kapja meg, mint hogy himlős legyen.
Ráadásul, ami nálunk még hab is volt a tortán, hogy tavaly mikor a szülinapját tartottuk itt volt (természetesen) az uncsitesója is. És úgy volt, hogy a köv. hét elején kapja az oltást, de sóginőm telózott, hogy Zsófi barihimlős lett, úgy hogy figyeljem a gyereket.
Felhívtam doki bácsit, mondom neki mi a helyzet. Azt mondta, hogy oké, akkor oltás most két hétig sztornó, mert ennyi a lappangási idő. Ha kijön rajta, akkor kijön és nem kell oltás, de ha nem, és akarom még, akkor utána beoltja. Hál'Istennek (vagy nem?) nem jött ki és én beoltattam!!!!
Oviban egyébként most két hete "jelentkezett" a barihimlő. Jó pár gyerkőc elkapta....Adri viszont nem. Meg akik be vannak oltva ellene a csoportjukból azok sem.
Úgy hogy én is azt mondom, amit a doki bácsink, hogy mérlegelj és ahogy jónak látod, úgy cselekedjél ezügyben.
De általában erre a dokik inkább javasolják a beoltatást, mint nem.
Egyébként visszatérve Zsófira (uncsitesó) igencsak tele volt pöttyökkel az egész teste és mivel még csak 5 éves volt, nem igazán tudta megállni vakaródzás nélkül....
úgy hogy az arcán és a kis testén egy pár helyen megmaradt annak a helye, amiket elvakart!!!
Egyébként én meg 15 évesen voltam barihimlős,mert egy idióta anyuka nem az elkülönítőbe vitte be a barihimlős gyerekét a dokinál!!! Úgy hogy nekem is elég gáz volt megállni, hogy ne vakargassam magam...bár 15 évesen több "ereje" és kitartása van az embernek vakaródzás ellen, mint 5 évesen.
De a vicc ebben a baridologban az, hogy az öcsém 3 éves volt, mikor himlős lett és direkt "összezártak" vele, hogy én is elkapjam, de nem sikerült!!!
Úgy hogy 5 éves korom helyett 15 évesen voltam az.
Memme!
Ugye megmondtam, hogy sikerül a KRESZ!!! Nagyonnagyon ügyi vagy!!!! Az EÜ vizsga (szerintem) kész vicc....bár lehet, hogy csak én fogtam ki jó oktatót és vizsgáztatót!!
Meglátod a rutin is meg a forgalom is menni fog!!! Egyébként hol tanulsz vezetni?
Bíztatás képpen leírom, hogy én az ELSŐ!!!!! rutin órámon már kimentem a forgalomba!!! "Kivittem" magam a metróhoz. Bár igaz, hogy csak "kertekalatt", és kb. 2 kilóméterre volt a tanpálya az Úpest-Városkapu megállótól, de azt mondta az oktatóm, hogy olyan vok, mint a Fittipaldi!! (ő egy Forma 1-es versenyző volt régen!)
És hogy régen volt már elsőre ilyen ügyes tanítványa!!!
(nagyon díjaztam, hogy nem hangsúlyozta ki, hogy NŐI!!!!!)
Na a vezetési ügyességemet azt tuti Apámtól örököltem!!!! (szinte minden kategóriára van jogsija!)
De nem fényezem magam tovább!!!
Csak bíztatni akarlak!!!!!
Zsofizsofi!
Apának nálatok "csókjaimat" küldöm a beszólásáért!!! Nagyon jó fej Pasi lehet!!!
Úgy hogy én is azt mondom, hogy legközelebb tényleg kérdezz vissza a botra meg a pénztárcára!!! És persze "csapjál" hozzá egy jó nagy vigyort is!!!
Tuti ráfagy a mosoly az arcukra!!!
Kép sajnos
csak az én fantáziámban létezett, úgy hogy szombaton Apjuk csinál Rólunk képet és utána küdöm! Remélem még beleférek!!! Az adatok akkor Andinak vagy Neked kellenek? (név, doki, gyerek szül év.stb.)
Borsikám!
tegnap visszajelöltelek wiwen!!!
Csak amikor először felmentem még nem láttam, hogy bejelöltél. De honnan tudtad, hogy hogyan keress?????:shock:
Emese!
Megértelek Téged is, ne gondold, hogy nem!!! De mivel én mást "látok-tapasztalok" ...láttam ám nálunk Apuka szemében a "fájdalmat" (amit azért rendesen próbált palástolni!!!
), mikor a Gyerkőcök közölték Vele, hogy nem sikerült meggyőzni az anyjukat!!! És ehhez hozzáteszem, hogy SOHASEM KÉRTÜK és a mai napig sem kérjük és várjuk el, hogy nálunk legyenek azon a napon!!! Ez az Ő ötletük és kívánságuk volt...de nem jött össze. Na és akkor még látni, hogy Apjuk vígasztalja Őket, hogy nem baj, Neki/nekünk a dec. 26. az olyan mintha a szenteste lenne.....
Szóval azért az Apukáknak is van ám lelkük.....
BOCSÁNAT!!!! Nem akartalak ezzel megbántani, csak leírtam azt, amit én tapasztaltam/ok.
De nálatok és nálunk se fog erre soha sor kerülni!!! Ez (majdnem) Biztos!!!!
Na most már lépek, mert
Tenci mindjárt megint "beszól", hogy már megint éjszakázom!!!
Puszi neked Csaj!
Meg Mindenkinek!!!! Remélem már szépeket álmodtok!!!