Új privát üzeneted érkezett!

Emese!! megjött, köszi receptet!!!hurrrrrá

Kép
gablaty

MSE
okéjj!!
Aztán megbeszéltem ma magammal, hogy el kell kezdeni készülni karácsonyra!!(Amúgy én alapjáraton sem szeretem a karácsonyt :oops: :? )
1.Balu miatt
2.Anyunak pedig azt kell látnia, hogy nem törtünk össze

emano/Andi
KépKép
emano

Ma voltunk a Lehel piacon vásárolni húst, káposztát,halat stb. hát már annyian voltak mintha már jövőhéten Kari lenne :shock: parkoló alig volt :evil: de mindenesetre a nagyja már megvan...még ajikat kell venni :? ez a nehezebb...

Kép
gablaty

Andi! pont ezt akartam írni neked, hogy Anyud miatt: hogy lássa nem törtetek össze!!!!ezt nagyon jól gondolod!!!így kell csinálnotok!!!

Kép
gablaty

Gabi!
:lol:
Írtam az előző oldalon én is egy receptet!!!

Én ma varrtam karira,holnap csinálom a többit
képkeretet akarok festeni :lol: naptárat is megszerkesztettem :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Én az ajándékok nagyrészét megrendeltem internet, a kaja meg még ráér(ráér???).

Andi,
így van. És nemcsak Balunak, hanem anyudnak is hadd teljen szépen-jól az ünnep. Hátha sikerül addig is elterelni az ő gondolatait is...

Kép
Kép
paklincs

Viszont gázártámogatás igénylésről lesz majd történetem, összeszedem magam és megírom. Tudom, hogy nem babás téma, de már annyiszor eljutottunk oda, hogy köcsögnek(bocsánat) kiálltottuk ki az összes hivatalt...na ez már köcsögfa, majd bepötyögöm!

Kép
Kép
paklincs

Andi lemaradtam az előző oldalról,mindjárt visszanézem... :oops:

Kép
gablaty

Gázártámogatás történet, ha untat valakit, akkor ugorjátok át lécci:

2007 decemberében igényeltünk, ha jól emlékszem úgy működött, hogy meg kellett saccolni a család éves jövedelmét, osztani az általuk megadott osztókkal, és ha kijött, hogy így jogosult vagy rá, megadták. Na most kaptunk egy papírt, hogy küldjünk be havi keresetkimutatást, ha volt évközben ruhapénz, jutalom, akármi, mindenről másolatot. Esetleg nyilatkozhatunk arról, hogy van e kocsink, ingatlanunk, de ez nem kötelező. Plusz egy nyomtatványon mindent fel kellett vezetni(ilyen kérdés is volt, hogy kapunk e mobiltelefon vagy bérlettámogatást pl), szóval az adóíven nem szerepel ennyi minden...merthogy elbírálják, hogy valóban jogosultak voltunk e a támogatásra. Monggyuk én alapból is egyből ideges leszek és semmit nem értek, ha hivatalos papírt kell kitölteni, pedig jártam iskolákba, de két napig tartott, amíg mindent összeszedtem, lemásoltam, kitöltöttem, amit kértek.Egyúttal lemondtam a támogatást jővő évre, mert ezt azért a pár ezer forintért nem adminisztrálom mégeccör végig.
Ma kaptunk egy levelet, hogy nem küldtem be semmilyen papírt, csak a nyilatkozatot, hogy lemondok a gázártámogatásról(egy borítékban küldtem a nyilatkozatot a többi papírral). Úgyhogy 8 napon belül szíveskedjek pótolni. Ha nem akarom pótolni, az se baj, csak akkor töltsek ki egy újabb nyilatkozatot, hogy vállalom hogy a kifizetett támogatásokat a jegybanki alapkamat kétszeresével megnövelve visszafizetem...
úgyhogy megint töltök, fénymásolok, csak még személyesen be is viszem a papírokat és darabonként átvetetem...

ui: én tom, hogy tökhülye, de szerintetek nem az volna normális, hogy azelőtt vizsgálódnak ilyen alaposan, hogy vki jogosult e vagy nem, hogy megítélik az összeget? Vagy az nem poén, mert nem lehet büntetni esetleg?

bocs, hogy ez így kigyütt.

Kép
Kép
paklincs

Szép jó estét Lányok! :)

Na először is....És mindjárt BOCSÁNATOT is kérek!!!!
Olyat még nem hallottam, hogy valaki a hüvelygyűrűtől lett terhes!! :lol: :lol:
Speciel én a Páromtól!!! :lol: :lol: De ez most lényegtelen!!
Vagy az illető úgy maradt áldott állapotban, hogy az Embere viselte a gyűrűt??? :oops: 8)

Cuki!!!

Ne haragudj, de ezt nem hagyhattam ki!!! :oops: 8)

De komolyra fordítva a szót!!!! Szerintem mindegyikben (gyógyszer, gyűrű, spirál, stb.) lehet(ne) hibát találni!!!!!
Én is tudok, olyan esetről a baráti körömben, aki gyógyszer, vagy éppen spirál mellett maradt terhes!!!! :?
De nézem azt is, hogy a sóginőim immár 3 éve "gyűrűznek" és mindkettőnek bevált, egyik sem maradt azóta sem terhes!!!
Az uncsitesómnak meg 4-5 féle gyógyszer sem használt, mert mindegyiktől hányingere, lábdagadása, émelygése volt!!! Szóval nem bírta a szervezete a gyógyszereket!! Pedig azért a maiakban már elég kevés a hormon.
Ismerősömnek, meg úgy beágyazódott a spirál 2 éven belül, hogy jött a 3. gyerek, pedig nagyon nem akarták!!! :?

Na akkor most tegyen valaki igazságot, hogy mi jó és mi nem!!!
Egyébként a spirált meg addig nem ajálnják, amíg akarsz még gyereket vagy 35 éves kor előtt nem igazán szeretik feltenni a dokik.
Szóval lehet erről vitát nyitni, meg leírhatja mindenki a tapasztalatát, de dűlőre nem nagyon fogunk vele jutni. Mert ahány ember annyi fajta....meg főleg kinek-kinek hogyan reagál a szervezete ezekre a dolgokra.
Mert én is azt "szajkóztam" anno, hogy aki rendesen, rendszeresen mindig időben beszedi a gyógyszert, az nem eshet tehebe!!!
De lásd...tévedtem. :? Ráadásul olyan valakinél csapott be a mennykő (bocsánat a kifejezésért!!!) akiről tudom, hogy ugyanúgy beszedte rendesen a pirulákat mint én!!! Hogy "tutira" ne legyen addig gyereke/gyerekük, míg készen nem állnak rá.

Szóval nehéz ügy ez a fogamzásgátlás dolog is, nem csak a gyerekvállalás.

És nem akartam senkit sem megbántani!!!! Ha igen, akkor bocsánat, de ne vegye ezeket a sorokat véresen komolyan magára senki!!!

Emse! :)

Jankó nagyon jóképű legényke!!! Lánykám azt mondta, hogy milyen aranyos kisfiú! Bevállaljuk udvarlónak, ha lehet!!!!:wink: :wink:

Valentina, Gabi! :)

Bejelöltelek Benneteket wiw-en! köszi! :wink:

Na jó, megyek egy kicsit visszaolvasni még, aztán majd még jövök. Vagy nem! :wink:

További minden szépet és jót az est további részére!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Emese! ezt el se hiszem :evil: :evil: ez k..va jó...nem mondom. :evil: nem elég hogy lemondod, még igazold hogy miért? mi ebben a ráció? juj úgy utálom a bürokráciát, meg ezt a rendszert...nem igaz,mindig a kisembert szívatják... :evil:

Kép
gablaty

Andi! megnéztem a receptet!köszi :D kipróbálom ezt is azt is.

Kép
gablaty

MSE
agyrém :twisted:

emano/Andi
KépKép
emano

Tigrincs! visszajelöltelek :wink: jó képek :D

lányok megyek aludni...jó éjt

Kép

Kép
gablaty

Etenci,
Kisjankó februári, szóval, 1 éves, 10 hónapos volt, amikor az apja volt a Mikulás, nem ismerte fel, pedig az ölében ült és lökte a szájába a Smartiest.

Kép
Kép
paklincs

Andi,
kitartást!! milliót nektek!Neked sok erőt, energiát a karácsonyi készülődéshez. Talán Anyukád gondolatait is eltereli egy kicsit, enyhíti a fájdalmat. Gondolok Rátok, hogy minél előbb minden rendben legyen újra, mostmár végre!! :!: :!: :!:
A receptedet mentettem és meg is csinálom, szerintem! :wink:

Tigrincs,
engem is jelöltél iwiwen? :D

Gyűrű, spirál: most komolyan elgondolkodtam ezen, hogy váltani kéne tabiról. Csak egy dolog miatt aggódok: ezek nem tágítják ki a hüvelyi izmokat? (bár talán olyan régóta még nem tesztelik, hogy tudni lehetne.. Csak mert ugye a tampon sem ajánlott, mert amiatt 50 felett sokkal gyakoribb a vizeletcsepegés, stb). Persze, melyik jobb, a hormon vagy a bepipi??? :roll:

MSE,
gázügy… :evil: :evil: :evil:
én is gyűlölöm az ügyintézést (ezért nincs még gyedünk se, stb) :evil: :roll:
Vendég

Emese drága! :)

Kicsit visszatérve a kari és gyerek témára!

Szóval örülök neki, hogy amióta meg vannak nálatok a gyerkőcök, azóta Zsombi akkor mehet hozzátok, amikor akar. Egyébként Zsombi mennyi idős?
Hát nálunk ez sajna nem így van!! :cry: A Nagyok meg sem mondták az anyjuknak, hogy Adrival várandós vagyok, hogy őket idézve: " minek hallgassanak előre az anyjuktól"....és ez most is így van! :cry:
Nálunk a kőbe vésett törvények, a mai napig érvényesek. Annyiban változott csak a dolog, hogy anyuka nem hord már el engem mindenfélének!!! :oops: (és itt hozzáteszem, hogy nem miattam váltak el!!! Én még sehol sem voltam, mikor a kapcsolat tönkre ment!!!) Erről kb. 2 éve szokott le. De mikor megszületett Adri az anyai nagyanyjuk az mondta a Nagyoknak, hogy a Kicsi nem a rendes testvérük, nem kell Őt úgy szeretni, mint ahogy egymást szeretik!!!:evil: :evil: Na erre most mit lépjen egy gyerek???? És ezt mind elmondták és a mai napig is elmondják nekem....mármint a dolgokat amiket néhanéha mondanak rám vagy az apjukra. :?
És tudod, azt nem tudom felfogni, hogy felnőtt emberek nem veszik észre magukat, hogy ezzel nem Minket (Páromat +engem) bántanak, hanem a saját gyerekét-unokáját "tiporgatja" lelkileg!! :cry: :cry:
Szóval ilyenkor jól be tudnék olvasni nagyiéknak és anyukának is, hogy ébredjen már föl!!! :evil: :evil:
A Szentestére meg csak annyit, hogy Te is nemet mondanál a gyerekeidnek, ha 7 év után (ennyi ideje váltak el) szépen megkérnek, hogy egyszer had legyenek már Apáéknál szenteste?? Bocsi, ha esetleg megbántottalak a kérdéssel!!!
Mert tavaly ez volt.....És anya közölte velük, hogy nehogy már apádnál akarjál lenni ezen a szent napon!!! (lett is szegényeknek szép szentestéjük!!!) :(
Pedig szerintem azért egy 14-15 éves gyereknek nehogy már ne lehessen ez a kívánsága 7 év után. Vagy tévednék???
Jah, és a tavalyi szilvesztert is úgy könyörögték ki, hogy akkor legalább akkor had legyenek itt.
Szóval tudnék én regényeket mesélni ezekről a dolgokról.....
De nem akarok már szomorú dolgokat írni!!!

De tudod/tudjátok, ez a kőbevésett dolog még azért is furcsa nekem, mert ismerék én nem egy sem kettő elvált emberkét, (családból és baráti körből egyaránt) akiknél normálisan műkszik a dolog és akkor jönnek-mennek a gyerekek anyuhoz-apuhoz amikor akarnak és emberi módon tudnak egymással értekezni!!!

De azt az egyet megfogadtam magamnak, ebből tanulva....ha esetleg nálunk (is) kenyértörésre kerülne sor (bár ne legyen soha!!!), akkor én biztos nem fogom elkövetni ezeket a beszólásokat, mert látom a Nagyokon, főleg a lányon, hogy milyen szarul esik neki/nekik, hogy ilyen velük az anyjuk.
És tudod az a legfurcsább, hogy Csajszikám is már most azt mondja, hogy ha esetleg ő is elvált lenne, akkor ő biztos nem fog így viselkedni a gyerekével, mert magán tapasztalja, hogy ez milyen szar érzés!!! (és még csak 16 éves!!!!)

Na jó, most már télleg befejezem, csak ez most nagyon kikívánkozott belőlem!!! :oops:

Bocsi, ha valakit untattam a dologgal!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Borsikám drága! :D

Privit megkaptam, de ma már nem lesz erőm válaszolni, de igyekezni fogok! Röviden. Nem hari tudom, hogy embereknek mennyi dolguk van!! :lol: :lol:
Wiwen én naon szivesen bejelöllek...de milyen néven keresslek?? Borsika25??? :wink: :wink:
Úgy hogy ha kapok használható infót máris robogok a wiwre és jelöllek!!!! :lol: :lol: :lol:

Heni! :)

Tőled is megjött a privi. Válasz hamarosan!!! Bocsi, de mára már hulla vok!!! 8) 8)

Lányok!

Léptem alukálni!!! Holnap gyüvök!! :lol: :lol:

Pussssszantás!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Csak még egy dolog, mert visszaolvastam!

Emese!

Nem értem ezt az " Egyúttal lemondtam a támogatást jövőre" dolgot. Az is benne volt a kérdőívben, hogy jövőre is igénybe akarod-e venni???
Nem úgy van, hogy 1 évre igényelheted, arra az 1 évre érvényes és kész? Aztán, ha a köv. évre is akarsz, akkor újabb papírt kell beadni???
De mondjuk az akkor is gáz, hogy a lemondáshoz is papír hegyek kellenek!!!! :evil:
Bocsi, ha sötét vok!!!!
Én nem jártam annyi iskolába!!!! :lol: :lol: (se fősuli, se egyetem)

Na most mán télleg lépek!! :lol:

Jó éjt!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Képek:

Emese
, aj de nagyon kis helyes!
Aprooka tényleg nehéz dönteni, de sztem is jó, hogy aközöset választottad.
Manóka, nagyon szépek vagytok.
:) :) :)

Tünde, puszi Bene fülére. (Villőnek meg csak úgy.) Esetleg képek? Vagy ne vicceljek, van egyéb dolgod is? De tényleg régen láttunk már benneteket.

Dorka, nyilván oka van a szorongásodnak, de próbálj nem gondolni hülyeségeket. A gondolat is teremtő erejű, ezért ha jókat igyekszel gonolni, az már magában gyógyít kicsit. Vagy nagyon is.

Eni, nem rémisztesz. Egyébként is azt gondolom, hogy azzal hogy beszélünk valamiről, segítünk egymásnak és magunknak is viselni a gondot. És azt is látom, hogynem baj, ha kicsit nyíltabban kérdezünk.

Kép

Kép

Kép
memme

Gyűrű, spirál, tabletták - nyilván van akinek bejön, van akinek nem. Minden esetnél konkrétan kell utánamenni, hogy mért volt probléma. Rizikó mindig van.
Igen, van egy 45 ezer forintos spirál, nem csak fizikai úton gátol, hanem hormonálisan is, a méhszájnál. (Ha jól emlékszem arra amit Vidadoki mondott erről.)
Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy nemhogy ezek a kütyük, de még a gyógyszer is nehezemre esik, már pszichikai értelemben. Aztán ez lehet, hogy atestemre is kihat. De kipróbálom, hátha bejön.

Ja, KRESZ sikerült. Emberemtől gyönyörű névnpi ajándékot kaptam, plus extra törődést a vizsga előtti estén. Eszter aztán szokásától eltérően fél ötkor ébresztett (vizsga nyolckor), de hát ezen már nem csodálkoztam.
Jövő héten Eü. tanfolyam aztán választok egy helyes oktatót és irány a rutinpálya. (Jól van, azért próbálok a vezetésre is figyelni. :wink: )

Kép

Kép

Kép
memme

Mi meg így leszünk:
Kép [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Isten éltesse a Borbálákat és a Barbarákat!
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

BORBÁLÁKNAK ,BARBIKNAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK

Kép

Kép
gablaty

Hű micsoda éjszakai forgalom van itt! :D
MEMME-gratula a vizsgához-jobbik része most jön :lol:
-milyen egyformák vagytok!!!! :)
TIGRINCS-látom te már most gyúrsz az éjszakázásokhoz! :lol:

MSE-gázártámogatás-kész kabaré az egész!-lehet 2010től nem is kell vele foglalkozni mert megszűntetik?tudják ezek mit csinálnak :twisted:

Gabi-jó előre vagy már!-én még sehol pedig nekem Miklós nap is van közbe kétszeresen :lol: :lol:

Dorka-nekem havernőm kislányának kelett terpeszpelus ő is 1hósan kapta
a kontroll4hósan volt és már nem is kelett neki,mondjuk nagyon sokat tornáztatta és usziba hordták a kiscsajt de szinte végig rajta volt!késöbb fordult,lasabban mozgott de 14hósan elindult és azóta is csak megy megy :lol: :lol: ja és neked ++++++++++

Bori-igazi kiscsaj Boggered-már most szortíroz,mi lesz később???gyözzed venni a rucikat :lol: :lol:

itt ülünk M a földön és közben már vagy tizedszer mondom el neki a török és a teheneket!-tök édi én mondom ő mutogatja és próbál isméteni! :lol:

jaa és ez a könyv még az enyém volt-elhozta anyutól!
Mentem szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
etenci
Ercsi

ISTEN ÉLTESSE BORÓKÁT! :)

És gratulálunk az ikerpárhoz! :)

Kép

Kép

Kép
memme

Bori!
Jaj de kis Fülig Jimy!!!! Már bocsi :oops: de nagyon édi ez a vigyor! :D:D:D:D
Mért is kéne haragudnom????? :roll: :roll: :roll: mert jót szoliztunk???? :D különben is mondtam, hogy beviszem magammal Zsófit! :D láttad milyen jól végigszunyálta a szolit! :D kedden is el szerettem volna menni, de a férjem hazajött, mert dögrováson volt :oops: és bár egész nap aludt, mégse volt kedvem elmenni itthonról.

Dorka!
Te meg ne szégyelld már magad!!! Ilyenen mindenki átesik különböző intenzitással!!!! Hallod?! Nálam is van egy-egy depi-hullámos nap!!! Olyankor odabújok a férjemhez és máris sokkal jobb! :D:D:D
Képzeld! Tegnap este 8-kor evett Zsófi és most van reggel 7.45 és MÉG NEM EVETT AZÓTA!!!

[b]Borbáláknak és Barbaráknak boldog névnapot!!!![/b]

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Uh. A testsúly mérés az BECSLÉS. az más, lemérik a csontokat, és abból a gép a korábbi statisztikák alapján kidob egy adatot, aminek köze sincs ahhoz, hogy a gyerkőn mennyi hús és zsír van még.

DE amit Enivel csináltak, profi szonográfus, az más. Ő ezt kitanulja, hogy mit lát, mit kéne látnia, hol, hogyan. Szóval nem olyan misztikus, csak nem a mi szakmánk, és persze iszonyat jó szem és nagy gyakorlat kell hozzá.

Benefül. asszem félreérthető voltam. nem tudjuk, mit hall. (szerintem jól hall), egyszerűen nem tudták megmérni. Merthogy az volt a feladat, hogy a folyamatosan erősödő hangoknál akkor kellett volna heleznie, amikor már hallja. Na, ezt nem tudta megtenni. én láttam a szemén, hogy figyel, tehát hall valamit, de ezt nyilván nem fogadják el eredménynek. :(

Dorka, minjárt írok neked, már korábban is akartam! szégyellem is magam!

Gabi, én tavaly azt írtam, hogy mézeskalácsot azzal a recepttel szoktam sütni, ami a Kotányi mézeskalácsfűszerkeverék hátulján van. Nekem bejön. De idén lusta leszek, és egyszerűen veszek kész tésztát az ikeában, és mi csak nyújtjuk, szaggatjuk Benével.

Andi, te meg itt azért nyugodtan engedd el magad!

Ja, és ma BORÓKA nap is van!!! Isten éltesse a BORCSÁKAT. Bezzeg a reggeliben sem mondták be. :(

mtunde

MSE!!! :lol: :lol: :lol:
Témánál (kedvencem) vagyunk... Több mint egy éve levelezek az apeh-hel, több mint 3x elküldtem nekik mindent email-ben, tértivevényes levélben, faxon... mert egyszerűen nem veszik tudomásul, hogy illetékmentes a lakásunk. Már a büntit is küldték, most 100 ezernél járunk. Ja, eddig semmilyen választ nem kaptunk. Egy éve itt lakunk, de pl még vízszámlát nem fizettünk, mert a díjbeszedő nem küldte a csekket. Akkor mi van azokkal, akik nem is akarnak fizetni? ÉN AKAROK. Elmüvel is volt vagy két körünk... a közös képviselet pedig cirka 50 ezerrel akart levenni. Szóval mi, akik beletörődő, mindent kifizetni akaró, tisztességesen élő állampolgárok vagyunk lassan-lassan átmegyünk asztalborogatós, ideges, fenyegetős barmokba... :? Mi van azokkal, akik genetikailag ilyenek? :lol:
vbea

Igenigen! BOLDOG BORÓKA, BORBÁLA- és BARBARA NAPOT KÍVÁNOK!!!
vbea

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:28-kor.
Vendég

testsúly:
no és az, hogy 53 cm-re és 3,2-ra tippelte a doki és 62-cm lett és 4 kiló!!!!! azért csak 9cm-t tévedett, ha a kilókat nem is nézzük!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok,

Borókáknak, Borbáláknak boldog névnapot!!!

Bori, nálunk is bejön. Anna is nagyon szereti - főleg rágni a szélét :D Na jó, azért nézegeti is.

Hivatalok: ne is mondjátok, már a falra másztam tőlük az építkezés alatt és után is... Azt pl nem kimondottan értettem, hogy egy kerítésre miért kell építési engedélyt majd használatba vételi engedélyt kérni...mármint azon kívül, hogy 2*10000 Ft-ot kell befizetni érte. És mi van ha nem kapom meg a használatbavételit? Akkor nem használhatom a kerítést? Megjegyzem, azóta ezt meg is szüntették, most már egyik engedély sem kell.
A másik vicces: a bt-nk elköltözött pestről kistarcsára idén januárban. Szépen beadtuk a záróbevallást a budapesti önkormányzatnak 2008-ra is (mivel hálistennek január 15-el sikerült aláírni az új társasági szerződést), és visszakértük a befizetett előleget. Ezek után közölték velünk, hogy nem adják vissza, majd csak 2009. május 31 után, mikor a 2008-as bevallás beadási határideje lejárt. Úgyhogy most szépen használják a pénzünket másfél évig, és semmit nem tehetünk... Kiakadtam, megkérdeztem a csajt, hogy ilyenkor miért nem fizetnek kamatot, ha már nekik kamatozik a pénzem, közölte hogy nem kamatozik. Aztán szóhoz se jutott mikor megkérdeztem, hogy ők a bankszámlára nem kapnak kamatot? Mert én igen, még ha nem is sokat.
Na jó hosszú lettem. Ugorjátok át, bocsi... :oops:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Szép jó reggelt mindenkinek!!!!

MSE!
Na ez azért övön aluli!!!!!! Mindenki kap ilyen papírt????? Számítsak rá???? NA tudod mit, inkább felhívom őket és megkérdem mi lesz...végülis az irpda 10 perc séta innen ha kell be is megyek...

Tigrincs!
NA nekem ez külöm probléma volt, hogy féltem, hogy beágyazódik a spirál. Anyukámnak képzeld el, hogy egyszer baromira elkezdett fájni az oldala, végül kijött éjszaka az ügyelet és mentő vitte be a korházba. Mondták, hogy perforált a vakbele azonnal műtik. Már betolták a műtőbe, de anyám levetette magát az ágyról!!!!!!!! és megmondta, hogy nézzék meg a spirálját, hogy nem azzal van e a gond...végűl annyira hisztis lett anyám, hogy simán kirakták saját felelősségre a korházból és taxival átment a kútvölgyibe...ott elmondta i van, megnézték a spirált és kiderűlt elcsúszott és benőtte magát a husába :? akkor leszedték neki, de emlékszem, hogy szegény nagyon odavolt, hogy majdnem megműtötték...
De végülis a dokim megtanította, hogy hogy tudom ellenőrizni minden hónapban, hogy a helyén van e rendesen meg félévente elmegyek hozzá is.
Egyébként a gyűrűt a sógornőm egy ideig kb 10ezerért vette, amikor összekerült a tesómmal és odaköltözött hozzánk akkor az ottani gyógyszertárba 5000 ft volt (ugyanaz) nagyon durva...kérdezte, hogy miért, de nem tudják...mondták, hogy ennyi és kész és, hogy elvileg máshol sem lehetne drágább...azóta ott veszi...

Orsinak a pöttyei már múlóban...sztem Danin pont karácsonyra jön ki, ha elkapta... :x holnap megyünk is az oviba mikulásozni :D

Cancan!
Mi 11-re megyünk :D tényleg ha jól emlékszem akkor tavaly is voltatok, ugye??????
Én most még a Mamma mia-ra pályázok, de csak 4 előadás lesz, lehet nem kapok már jegyet :cry:

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Andi, mamád hogy áll a dologhoz? Ugye még pozitívan, szóval hogy nem látod rajta még a magába fordulást?
Sztem efelé kéne erősíteni, bár tudom, hogy rohadt nehéz.....
Na, majd írok privit, ha szeretnéd, mert 3 éve nagynénémmel nagyon hasonló cipőben jártunk.

Eni, mindjárt 32!! :lol:

KÖszönjük a dícséreteket továbbra is, akkor marad a tabló.
Levilackó :lol: :lol: :lol: Annyi beceneve van már, de ez új, majd alkalmazom, az egyik webalbumcímre....minden albumnál más becenevet használunk, szóval nagyon köszi az ötletet!!!

Bori, a ruciválogatós Bogikép, cukkancs!

Dorka, hajrá gyógyulás. Nekem a legújabb csodaszerem, mert volt 2-3 olyan éjjelem, hogy nem bírtam elaludni, rettenet volt, mire elbóbiskoltam, Levi már kajcit kért...szóval egy próbát megér, de már írtam: gelsemium 9ch. Ahányszor bevettem, 10 percen belül elnyomott az édes szunya.

Képzeljétek, már az éjjeli szopinál éreztem, hogy Levi kicsit meleg, aztán reggelre 38,7. Adtam neki kúpot, szegénykém nehezen viselte, pedig le is faragtam belőle jócskán. 1 órája 37,7 volt még. Más semmi tünet, bár mostanában zöld kakink van, de ez már vagy 2 hete. Ma még nem viszem dokihoz, mert tényleg nem látna semmit, mi viszont összeszednénk egy pár bacit.. Az ínye már múlt héten is be volt gyulladva, mondta a dokink, illetve a BCG-je iszonyú nagy.
Lehet a fogzástól is láz simán, ugye?
De akkor ezek szerint az elkövetkezendő 2 évben bármikor belázasodhat csak úgy? És ha a fogzástól van, akkor meddig tarthat? Mert azért a végtelenségig nem akarom popónmacerálni :oops: :?
Köszi előre is....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Na úgy látom, hivatalokkal mindenkinek van valami jó sztorija. Én most éppen az illetékhivatalt üldöz(ném)öm telefonon, de egyszerűen nem veszik föl. Várom ugyanis az öröklési illetlék kiszabást, mivel már júniusban elküldte nekik a közjegyzőa papírt, most ugye meg eladtuk a lakást. Azóta (június óta) semmi. Aztán még a végén majd engem pótlékolnak, mert amit nem kézbesítenek ki, azt úgy veszik, hogy megkapta a delikvens. És marhára nem érdekli őket, hogy vajon miért ment vissza hozzájuk.

Bori, Bari, Borók!!! Boldog névnapot!!!

Mi ma kaptunk kettő oltást, egy négyhónapost, meg egy prevenart. Remélem, nem lesz semmi gáz. Méricske is volt: 6030 gramm, 64 centi. (kezdőérték: 2750 és 51). És kellett volna menni kontroll csípőszűrésre, de azt mondták a Budaiban, hogy csak jövőre bírnak időpontot adni. Akkor meg 5 hónapos lesz. Ez nagyon gáz?

MSE!
Pedig én is azt akartam írni, hogy Jankó rád hasonlít, de akkor bocs! :lol: Nálunk fényképezésnél Panka volt a gyenge láncszem, róla is fel lehetne rakni egy sorozatot, csak nem úgy, mint a fiadról, hanem az érdekes arckifejezésekről.

Óvodai LOVE: szakítás van. :cry: De nem szomorkodunk!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Zsó, Levi lehet bizony a fogzástól lázas. Ha ettől van a láz, akkor biztos nem arról van szó, hogy minden egyes fognál számítani kellene rá. Ha semmi egyéb tünet, és mondjuk pirospöttyös lesz 3 nap múlva, az a "3napos láz", de ezt már bizti tudod. :wink: Igazad van, most még nem kell doki, figyelgesd, hogy felbukkan-e esetleg bármi egyéb tünet. Drukkolok, hogy hamar túllegyetek ezen, ne legyen semmi baj. A kúp jó ilyenkor, magas láznál hűtőfürdő. Nekünk egyébként a leginkább a nurofen szuszpenzió vált be. :roll:
vbea

Hivatalokra visszatérve, hallottátok, hogy előterjesztettek egy javaslatot holland mintára? A fordított felelősség elvét. Azaz ne tisztes állampolgár kínlódjon má', ha teszem azt a hivatal toszott neki válaszolni hónapokon keresztül. Így komolyabban vennék a 30 napos válaszolási határidőt.

Kriszta, illetékhivatal rulez! :P Petya nagyon szépen növekszik, ezaz!!! Csípőre nincs tippem. Esetleg, ha nyakadba veszed a várost, és elmerészkedsz messzebbre, akkor érdemes megkérdezni egyéb helyeket. Én anno csípőszűrésen egy sima sztkban voltam (egy percet sem vártam). Csak sajna a dokibácsi azóta nyugdíjba ment.
vbea

sziasztok!
BOLDOG BORÓKA, BORBÁLA- és BARBARA NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Aprooka
nyugodtan írhatsz vagy jöhet emailba is(emano77@hotmail.com)
Amúgy nem nagyon tud enni!!ma is hányt(savat),mert ugye a gyógyszert beveszi(contramal) :?
És hogy hogy áll a dolgokhoz,lelkileg nem a legjobb,de nem mutatja ki, azt mondta mindegy mi van és mit csinálnak vele, csak ezt a fájdalmat szüntessék meg!!!!

fú nagyon ki vagyok lelkileg,most is itt titokba pityergek :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

Kriszta! ovi love :cry: nálunk is váltás volt. Enci eddigi kedvence Bálint volt, most pedig állandóan "szidja",hogy rossz gyerek :D a mostani kedvenc Ábris.(Ábrahám)
mindig visz vmit az oviba ma pl.könyvet, és kifejezetten mondja,hogy Bálintnak nem adja oda, meg se mutatja :lol:

Kép
gablaty

Az előbb csöngettek, megint adakoztam... most a szegényeknek ételosztáshoz gyüjtöttek, csak azon csodálkoztam hogy mondja a srác hogy 2 és 10 e Ft között. Mondom nem mindegy hogy mennyi,ha már egyszer adakozok, én döntsem el mennyit adok, ne szabják meg,mert az már nem adakozás...nem? :shock:

Kép
gablaty

multkor a sparban gyüjtött hasonló szervezet, de ők tartós élelmiszert nem pénzt, az sokkal jobban tetszett....vettem étolajat,lisztet, azt adtam.....mert az tényleg kaja....szóval nem vész el a pénz,amit arra szánsz.....
na jó megyek, mert sok vagyok.

Kép
gablaty

Hú, ciki: Bori, nagyon Boldog Névnapot!MAjd kiveri a szememet a naptár és a többiek üzije..... :oops:

Eni, "3 napos láz" :oops: :oops: :oops: nem hallottam róla. A piros pöttyös pofiról hallottam, hogy az is fogzás. Vagy Te nem erre gondoltál?

Kriszta, minket nem hívtak sehova vissza kontroll csípőszűrésre. A doki megtekergette, morgott mint egy bolhás kutya, hogy nincs a gyereknek semmi baja, és amikor a kontrollt kérdeztem, közölte, hogy "anyuka, ha akarja még cipőcskét is írok fel, de tök fölösleges...."
Szóval akkor azért el kéne mennem????
Vagy nálatok volt gond és azért mentek vissza?

Andi, írok, csak Levim ma írtó nyűgi, bár most még alszik, de lassan kajciidő van, meg lázmérés, kúp és minden gyönyör. Szóval kis türelem. :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi
csak nyugodtan,én ráérek :lol:

Gabi
nem vagy sok

emano/Andi
KépKép
emano

Ja, és Andi, inkább pityogj sokat, mint hogy a feszültségtől legyél rosszul! Tényleg add ki.
Bár ez a ronda, takony idő is rátesz egy nagy lapáttal..... :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Névnaposoknak sok sok Boldogságot!
Ezek az ovódai love storyk tök édesek :lol: -de mindíg csak a csajok mesélnek?És hol vannak a fiúk?-ők nem ilyen közlékenyek??? :lol: :lol: :lol:
KRISZTA-csípőszűrést nekünk is hamar megcsinálták,dokinőnk azt mondta minél kisebb annál jobban kezelhető ha esetleg vmi van!voltunk ortopédián+uh is egy nap alatt ugyanott csak más doki végezte!-de lehet ez csak nálunk volt így!

Megkérdezhetem vki beadatta a bárányhimlő elenni oltást?-nem nagyon akarom de dokinőnk szerint érdemes lenne mivel jön a kistesó Mikey elég sokat van gyerekek között,és ha ő esetleg elkapja tuti tesó is!
Most éppen nem kellene oltást adni szívesen kihagynám...
Legközelebb februárban kapja a harmadik prevenárt+kullancs ellen-szóval nem tudom mi lenne a jó!

köszi-üdv Tenci

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Hahó Nők,
gázár támogatásnál fejlemény, ezt már magas se nem, majd este leírom, nagggyonn kemény.
Jöttem boldog névnapot kivánni, egy kicsit Andi könnyet felitatni, de rohanásban, de. vásároltunk, most alszanak, aztán lépünk Mikulás buliba. Szóval este próbálok, hivatal nyavalygás folyt.köv, meg remélem készül egy-két jó kép(persze itt csak jaffa szörpöt adnak...).

Kép
Kép
paklincs

Aproo!
Nem volt semmi, szegényt jól megtekergették, recsegett-ropogott. És ráírták a papírra, hogy negatív és 4 hónaposan kontroll. De mi aPankával is kétszer voltunk anno még a Kútvölgyiben. Egyszer 6 hetesen ultrahangos csípővizsgálaton, egyszer meg 4 hónaposan tekergetésen. Most Petyánál nem volt UH, csak tekerés. De ugyanaznap voltunk (még októberben) hasi-koponya UH-n, amit nagy nehezen sikerült kikönyörögnöm, hogy ne menjünk má' kétszer, mikor egymás mellett van a két rendelő. És még én lettem lecseszve, hogy miért nem az egyiktől kértem először és miért a másiktól, amikor tök mindegy lett volna, mert nem is volt arra időpont, amikorra az egyiktől először kaptam. Szóval nem beszélnek egymással. Bonyi lettem, bocs.

Ja, és Peti is bazi keveset eszik: 600-650 egy nap, és egyszerre 90-170 között mindenfélét. Akkor eszik a legjobban, amikor már félig alszik, és akkor csak szívja-szívja, amíg van benne. Amikor ébren van, akkor még ránézni sem merek, mert akkor rögtön vigyorog és nem eszik. De hízik, így azt mondták, ne izgassam magam. Úgyhogy Te se! :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Zsó, a 3napos láz az egy betegség, vagy mi. 3 napig lázas a gyerkőc, utána kipöttyösödik; ez nem viszket, nem hólyagos, semmi. Majd elmúlik, ahogy jött. :wink: Én a nagy tudor. Pedig nekünk nem volt ilyen. Hátha alszik sokat Levi, az is segít... hátha. :oops:

Tenci, én csak részemről tudok nyilatkozni. Mi nem adattuk be. Prevenar is csak azért, mert Benc kruppos, és hátha ezzel megelőzünk akármit. Alapvetően nem értek egyet azzal, hogy minden ellen oltassuk be a gyerekeket, ami ellen be lehet. Bár nem vagyok orvos, tök laikus. De vmennyi immunrendszerre nekik is szükségük van. :oops:

Andi++++++++++++. Tudom, hogy rohadtnehéz keménynek lenni, de tudsz és képes vagy rá... :idea: Itt meg sírhatsz. :cry:
vbea

Kriszta, köszi!
Nekünk múlt héten tekergette a házidoki és kérdezte, megyünk-e kontrollra....mondtam, nem szóltak. Mire közölte, hogy jó, de akokr tornáztassuk, mert a bal láb még picit kötött :?:
NA, majd meglátjuk, előbb egy problémát tudjunk le.
Levi is azonnal vigyorog és gatyog cicivel a szájában, ha ránézek. Meg kiköpi és ami a szájában van, azzal gargalizál. Nálunk is este meg a délutáni nagyalvásnál van jó hosszú szopi, de már nem merem mérni, mert arra felébred és akkor meg hisztis, nem akar visszaaludni.

Eni, hatalmasat aludt, én ébresztettem 1kor, hogy enni kéne.... :oops:
lázasan nem jó, ha sok időt kihagy, főleg, hogy mis em szopizunk egyszerre olyan sokat, mást meg nem akar elfogadni. Próbáltam csipkebogyesz teát, mert a víz esélytelen, de majdnem szemen köpött vele a kis betyár.
Most nem lázas egyenlőre, kiváncsi vagyok mi lesz. erről a 3 napos vidámságról még nem hallottam. :?

Óvodai Love, már akartam írni, nagyon édes, az első nagy szerelmek!

Gabi, nálunk is van SPAR, de itt nem volt ilyen kajagyűjtés, pedig ez tényleg nagyon szimpi!

Gázártámogatás: jobb, ha az ember bele sem kezd.nem? Legalábbis tavaly annyira nevetséges összeg volt, hogy a postaköltség el is vitte, amennyit levelezni kellett volna érte.... :oops:

Andi, írtam...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?