Új privát üzeneted érkezett!

sziaztok,

Nicol gratulálok, és jó egészséget nektek, Viviennel!

Nagyon szép a fotón lévö kis baba és már akár fésülni is lehet!!!

Johanna, köszi homeo listádat!
Olyan furcsa mert nekünk meg azt mondta a doki hogy kicsi babánk van annak ellenére hogy mind ketten "nagyobb" testalkatúak vagyunk. De ennek csak örüljek, hiszen annál könnyebb lesz a dolgom, na persze császár esetében ez gondolom mindegy, és hát a kis makacs még mindig trónol...de most már ugy döntöttem hadd csináljon amit akar!
ahogy Orsi is irta én is kezdtem magamat hibáztatni, hogy tul sokat dolgoztam, vagy ettem valamit amit nem kellett volna, de semmi sem igazán meggyözö, igy már nem marcangolom magam. lesz ami lesz.
Amugy nekem meg reggelente kökemény a hasam, majd estére elmúlik.

Kisceca, én Dr Tóth Ferencet nagyon tudom ajánlani, mást nem ismerek de itt visszaolvasva többröl is nagyon jókat irtak már...

szépia
szépia

Szépia!

Tudnál nekem több infót a tóth dr.-ról?
Magánrendelés,árak?
kisceca

JohannaZs
még a vasárnapi kérdésedre nem is válaszoltam:
szóval én ezen a héten csüt. elöadásra megyek majd péntek reggel mindent besüritünk: vérvétel, ctg, uh, doki.

szépia
szépia

Szépia: Légyszives ne hibáztasd magad, mert az árt neked és a babának is. Egyébként mi lesz nektek? Kisfiú kislány? Neve??? Nem te teheccccc róla, ha nem fordult be és még bármi is történhet. De no para...

Tóth doki lesz pénteken?Ez jó hír, mert nekem is kéne mennem.... Te már kaptál beutalókat? Te hol is jársz? Bocs, hogy ennyit kérdezek, de a lustaságom hogy visszaolvassak elhatalmasodott, plusz munkahelyen vagyok... ha leírod azt megköszönöm....
Melyik előadás lesz csütörtökon... ha gyermekágy, akkor nekem is esélyes...

Kisceca: én is a Szépia dokijához járok. Nagyon korrekt, csak ajánlani tudom. Egy történet a múltkori rendelésen elfelejtett valamit elmondani és rá egy órára a saját mobiljáról hívott fel, hogy elmondja amit szeretett volna. Ki hallott még ilyet... ja és még egy fillért nem adtam neki. Igy az árakról nem tudok. van magánrendelése az biztos szép drága, de kinek nem... remélem segítettem.

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Tünde: a gátvédelem, az olyan, amikor a szülésznő hajlandó időt tölteni azzal, hogy a gátadat maszirozza, miközben bújik ki a bébicske. Ez azért fontos, mert el lehet vele kerülni a gátmetszést, amit én nagyon szeretnék. Kinek kell ott egy seb. Persze másképp is lehet készülni, pl. magadnak is lehet maszirozni, de ott a helyszinen nagyon fontos. Még a gátat hideg zuhanyozással is fel lehet készíteni a legjobb az összeset igyénbe venni. Kútvölgyiben szerintem a legtöbb szülésznő végzi, de dokitól is függ...

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Nikol,
Gratula a kis jovevenzhez, jo egeszseget nektek

Bocsi, csak kulfoldon vagyok es itt nem igazan tamogatjak a magyar ekezeteket.

Kisceca,
Vida Gabor is nagyon jo orvos.
Bar nem vagyok benne biztos, hogy ertem, hogy kinek kell a segitseg. Neked, vagy esetleg mast szeretnel meggyozni. Mert mas helyett eleg nehez es kockazatos egy ilyen dontest meghozni.

Tunde,
mi szeptember vegere varjuk a 2. lurkot. Bar a lanyom is tovabb maradt a pocakban 2 hettel, de az nem torvenyszeru, hogy ugyanez tortenjen. Tehat meg az is lehet, hogy egyutt szulunk.

udv
Bobe
böbike

Köszönöm hogy válaszoltatok!

A Vidáról hallottam egy két dolgot ami nem tetszett
többek között hogy túl bizalmas a csinos betegekkel!
Sőt!
A Tóth dokit megnézem magamnak,köszönöm !
kisceca

Kisceca!
Én már szültem egy babát a Mészáros doktornál,most várom a következőt és már ahogy azt megírtam,mindenkinek nyugodt szívvel csak ajánlani tudom!
Érdemes lenne egy kicsit visszaolvasnod,mert nagyon sok kismama jár hozzá innen én mindenki nagyon meg van vele elégedve...
A magánrendelésén is korrekt az ár,amúgy a kórházban nem kér egy fillért se. Szülésre sem mondott konkrét árakatKép!
szia
adriKépKép
lillaadri

Kisceca!
Én már szültem egy babát a Mészáros doktornál,most várom a következőt és már ahogy azt megírtam,mindenkinek nyugodt szívvel csak ajánlani tudom!
Érdemes lenne egy kicsit visszaolvasnod,mert nagyon sok kismama jár hozzá innen én mindenki nagyon meg van vele elégedve...
A magánrendelésén is korrekt az ár,amúgy a kórházban nem kér egy fillért se. Szülésre sem mondott konkrét árakatKép!
szia
adriKépKép
lillaadri

Sziasztok lányok,

most éppen szusszanunk, gondoltam írok. Pont most lettünk két hetesek, hogy telik az idő. Sajnos manócskánk elég érzékeny a frontra, amiből mostanában van bőven. A gyerekorvosunk azt mondta, hogy hagyjuk sírni, mert a saját dolgunkat nehezítjük meg, de hát mi erre képtelenek vagyunk, egyébként is, úgy gondolom, hogy ránk van szüksége, ezt próbálja jelezni.
Az Infacolt mi is adogatjuk, de én sem látom túl hatásosnak, bár lekopogom annyira nem hasfájós a picikénk.

Nicolnak gratula a babukához, jó egészséget kívánok!

Johanna, te melyik patikában szereztél ilyen homeós füzetet? Nem a 11. kerületben laksz véletlenül?
A haskeményedés nálam változó volt, bár elég hamar megtapasztaltam, kb. a 22. héttől szedtem a Magne B6-ot. Egyébként én úgy vettem észre, hogy nagyban függ a lelki- és fizikai állapotodtól. Tehát tessék pihenni, relaxálni. Amikor például anyuéknál voltunk hétvégén és nem kergettek a tennivalók, volt, hogy a magnét sem kellett bevennem. De ha itthon a nyakamba vettem a várost, mire célba értem, már lassítanom kellett. Ja, és a kaják is megviselik és bekeményítik ám a pocit...

Kisceca, én Vida doktor betege vagyok, nála szültem és nagyon elégedett vagyok vele. Úgy gondolom, nem éppen fair dolog vaktában negatív véleményt terjeszteni valakiről, akit nem is ismersz. Minden orvos és minden beteg más, mindenkinek eltérőek az elvárásai, más emberek szimpatikusak, ennek megfelelően kell keresni orvost.

Ildi
ildibaba

gátvédelem
így 1 szüléssel a hátam mögött azt tudom mondani róla, hogy lehet rá készülni, de senki ne élje meg kudarcként, ha mégsem lesz sikeres.
nekem is volt a kismamásság alatt gátmasszázs, intimtorna, szülés alatt is gártvédelem, mégis kellett egy kicsit vágni, mert a fiam ezerrel robogott kifelé. icipici vágás lett, ma már nyoma sincs, hála Mészáros dokinak érte, de nem érzem és nem is éreztem egy percig sem, hogy nem tudtuk teljesen véghezvinni. meg úgy voltam vele, hogy ameddig lehet gátvédelem, de ha kell akkor vádjanak, mint repedjek. és téyleg profi csapat volt velem.
másodjára is megpróbáljuk majd, talán akkor nem előz be a minimanóka.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

kedves Ildi!

Én sem azt mondtam hogy kismamákkal kezd ki!
Nem szoktam vaktában véleményt mondani senkiről
csak tudom amit tudok és az nem volt szép dolog
tőle!Ja és ne feledd hogy Õ is férfiból van!
Ne haragudj ezért, de tényleg nem a rosszindulat
vezérel,csak nem szeretném hogy valaki rosszul járna, mert a doktor úr nem bír magával!
kisceca

Lányok köszi az infót a gátvédelemről.

dokiügyben én Hegedűshöz járok, eddig csak jót hallottam róla. pont mára rendelt vissza, mert a méhszájon fekszik a méhlepényem, újabb ultrahang., stb és hallani sem akar arról, hogy dolgozni menjek vissza, mert akkor befektet a kórházba. Szóval figyel, és nem kockáztat. Viszont elég gyorsan rendel, úgyhogy ha nem írod össze a kérdéseket, akkor lehet, hogy ott kiesik, ő meg nem bőbeszédű. gondos, figyel, de gyors, úgyhogy résen kell lenni. De erre lehet készülni egy kis cetlivel Kép
Nekem nagyon szimpi, hogy amikor jönnek a 6 hetes kontrollra a már szült anyukák, akkor mindig megnézi a babát is, kijön a folyosóra, stb.

gondolom gátvédelem ügyben majd a 32 hét után érdemes a szülésznőkkel orvossal konzultálni, amikor majd járunk ctg-re.
Ha akkoriban megyek el az előadásokra, gondolom, az sem késő, ugye?

Böbike!

na, végre valaki! remélem találkozunk. Mi is szeptember végére várjuk, és első baba, úgyhogy lehet, hogy késni fog. Kép

Mindenkinek jó napot.

mtunde

Szia Johanna!

Köszi a tippet, megpróbálok beszerezni ilyen homeós füzetet, remélem sikerül!!
Amúgy szegény a frontokat is nagyon megérzi, sajna a héten is lesz belőle bőven...Kép((
Az én pocakom is keményedett a vége felé, inkább este éreztem, de sokszor ha nyakamba vettem a várost, utána is kőkemény volt. Próbálj meg minél többet pihenni!!!
Én is megpróbálok egy képet feltenni Botiról!!
Puszi mindenkinek

kingu
Kép
cica29

Sziasztok,

Kingu: ez az óriási baba a Te most született kisfiad? édes pofa, emlékszem mikor még a születéséről láttam képeket. Hát mit mondjak gyönyörű és milyen huncut mosolya van.....
Remélem, hogy sikerül beszerezni,m ert ez a homeopátia tényleg olyan, hogy százszor is el kell olvasni egy egy szer leirását, hogy mire is jó, de borzasztó hasznos. Úgyhogy hajrá.... ha rákapsz a dologra, tudok könyveket is ajánlani.

Ildibaba: képet nem láthatunk a pici fiadról? naaaaaaaaa lécccccccccciiii...... De a 11. kerben lakom. A gazdagréti nagy patikában nagyon sok homeos cucc van és ők nagyon profik és füzetük is van, ma pont nem volt, mert festik a helyet ahol tárolják, de lesz és ott készségesek nagyon. És jól felszereltek. Sok helyen én sem jártam sikerrel.... sajnos.

Kisceca: szerintem olyan dokit nem fogsz találni, aki teljesen megfelel minden elvárásodnak, és ráadásul a legtöbb nőgyógyász férfiből van. ez igaz, de szerencsére nem olyan szemmel néznek az emberre. Én is csak jókat hallottam a Vida doktorról és szó ami szó, lehet, hogy kedveli a lányokat, de nem csak a csinosakkal kedves. Én is jártam hozzá és nem vagyok a bombázó és mégis nagyon nagyon rendes volt velem mindig. Szóval szerintem Õ egy kedves ember és kész. Van aki nagyon jó orvos és mufurc, aztán van olyan is aki szinte soha nem ér rá cserében öreg és vaskalapos. Szóval nehéz dolog a doktor választás, de szerintem inkább a szakmai szempontok vezéreljenek, hiszen szerintem ez a legfontosabb. És Vida ebben nagyon jó... Igaz Ildi??

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Kingu

De édi a Boti ezen a képen! Kép Itt is látszik, hogy ő is jó húsban van. Kép

Sajnos Alexa is érzi a frontokat, de ő nem nagyon sirdogál, egyszerűen "csak" reggeltől estig ébren van. És ami nagyon érdekes: a tejmennyiség is "megérzi" a frontokat! Kép

Íme egy újabb kép a ma névnapos kiscsajszimról

sziasztok
Zsu és Alexa

Kép
tothzsuzsi

Zsu,

Cuki pofa Alexa és boldog névnapot neki.

A babák is érzik a frontot bent, úgyhogy számítok rá, hogy megint kemény lesz....

Szépia: merre vagy, már alig várom a válaszodat... :-))

Erka: és veled mi újság...

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Szia Johanna,

köszi az érdeklődést. Alapvetően jól vagyok, csak az éjszakákat viselem nehezen, sehogy sem jó feküdni, pedig eleinte a kismamapárnám nagyon kényelmes volt:-(
Holnap magyek a kórházba szoptatás-gyermekágy előadásra, jövő szerdán vérvételre és az első ctg-re, neked is mostanában lesz/volt az első, ugye?
Egyébként nézegetem a babákról feltett képeket és pityergek a meghatottságtól:-)
Jövő héten lesz a Születés hete elnevezésű rendezvény, amelynek előadásain a magukra valamit adó szülésznők, védőnők, orvosok részt szoktak venni, remélem azért szerdán bent lesz a kórházban néhány szülésznő, akiket névről ismerek, de jó lenne megnézni őket magamnak, hiszen ideje lenne választani!!! Klárival feltétlenül szeretnék találkozni, de Ferenczi Erzsikéről és Várnai Gabiról is csak jókat hallottam....
Te hogy vagy? Elkezdted már szedni a homeos dolgokat? Én először szülésznővel akarok erről értekezni... A málnalevél teát már iszom.
Na jó, most aztán kiírtam magam...:-)

Erka
erkaberka

Szia Zsu!!

Először is boldog névnapot Alexának, nagyon ari a képeken, olyan békésen szundikál, gondolom ezt vagy éjszaka vagy frontok előtt/után csináltátok..Kép)) Nyugi nekünk is sok olyan napunk van amikor egyszerűen nem akar napközben aludni, olyankor akár óránként enne....naná hogy jó húsban van..Kép) aztán nyűgös is, főleg este úgy 18 órától 21 óráig, aztán beájul és hajnali 2-3-ig pihi van....
Az a rossz, hogy ebben az esős, ramaty időben ki sem lehet vinni sétálni...jöhetne már a JÓ IDÕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Johanna: bizony ez a jó húsban levő baba az én nemrég született kisfiam..Kép) olyan érdekes éppen tegnap néztük a születésekor készült képeket és elég sokat változott, igen gyorsan telik az idő, mondjuk az első 3-4 hét az pont lassan telik, kicsit olyan mintha lelassulna az idő, gondolom az újdonságok miatt, de aztán utána felpörögnek az események és azt veszed észre, hogy már 2 hónapos a babád...Kép)

Erka: meglásd te is hamarosan anyuka leszel és a te babucidról is itt fogjuk majd nézegetni a képeket, használd ki ezt az utolsó nagypockos időszakot, tudom, hogy nem könnyű, nekem nagyon nagy volt a pocakom és piszok nehéz volt már a közlekedés, de néha még most is hiányzik a nagy pocim....olyankor Botit a mellkasomra fektetem és ez kárpótol mindenért...Kép

Kitartás lányok azt mondják nemsokára jön a jó idő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...?.....

üdv.,
kingu
cica29

Szia Erka,

Szerintem Szépia is megy holnap előadásra, lehet, hogy én is. nemsokára felhívom a szülésznőt és a dokit és akkor okosabb leszek, hgoy mikor is kell hozzájuk mennem. Homeot még én sem kezdtem, megvárom napra pontosan a 36.hetet, nehogy baj legyen. az elvileg holnap van. teát tegnap kezdtem, nem a legfinomabb.....

Kingu: gondolom minden percét élvezed a Botival töltött időnek, olyan jó lehet. Na jó nem vágyakozom más után,m int ami van, mert az sosem jó. Eljön nálam is az idő...

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Elöször is boldog névnapot a kishölgynek, remélem nem zavarja meg első névnapját a vacak idő...

jajjjaj bocs Johanna h igy eltüntem, nem feledkeztem meg rólad, de holnap este munkaleadásunk van igy kis kapkodást kell rendezzünk az irodában.
Na azért sikerült itt a rengeteg hozzászólás között visszakeresnem a kérdéseidet:

nem tudjuk hogy kis lány lesz vagy kis fiu mert imádjuk a meglepetést! Keresztnevünk még igazán nincs;de próbálunk valami átlagosat találni.
Péntek délelött a Tóth F doki a szülészeten lesz ott kell majd megkeressem ctg és vérvétel után. Már a múlt héten odaadta a beutalót vérvételre
(Most a 37. hétben járunk)
holnap gyermekágy és szoptatás előadás lesz, amire feltétlenül el szeretnék jutni!

(örülök h te is a T doki nem fizetős kismamái közé tartozol, már néha képzelődtem h a barátnőm aki a magánrendelésre jár több mindent megtud tőle mint én...; de azt hiszem ö inkább csak problémásabb eset mint én)

szépia
szépia

Sziasztok Kútvölgyis anyukák!
Csatlakozom hozzátok, várhatóan szeptemberben fogok szülni, Vida Gábor a dokim. Eddig szerencsére minden rendben van velünk, úgy tűnik kislányt várunk.
lilimax

Szépia,

Hú, holnapra jól beterveztem mást, mert megyünk babanézőbe és kapunk jó sok cuccot is.... Jaj, de jó lesz...Úgyhogy sajna nem talizunk, pedig akartam menni. Én szombaton megyek dokihoz, akkor lesz ügyeletes ezek szerint. Akkor egy héttel elöbb jársz. Az nem sok, jó lenne együtt szülni... CTG nekem most lesz az első, nem is tudom, hogy milyen az. De biztos jó....

Tényleg akkor örülök, hogy nem én vagyok az egyedüli nem fizetős... persze a végén majd kap valami jutalmat. :-)))

Ó, az tök jó ha meglepi lesz, mi tudjuk, hogy leányka, nem is bánom, hogy tudom, igy jobban tudtam rucikat venni...

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Halihó,

megpróbálok felrakni képet, de kicsinyítenem kell...Kép
ildibaba

na, még egyet...Kép
ildibaba

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat!

Mtunde!
Hegedüs doki nekem nagyon bevált és a szülést is számomra szimpatikus módon vezette le. Aznap 3-an is nála szültünk. Kép

Johanna!
Klári épp akkor kezdte a műszakját, így kerültem hozzá. Sajnos szülésznőt választani már nem volt időm, mert a kisasszony 1 hónappal előbb jött. Így utólag szerintem szintén a Klárikát választanám, nagyon sokat segített. Végig velem volt, tanácsokat adott, maszírozta a hátamat, nagyon kedves volt. Gátvédelem sajnos nem volt, mert így is rossz volt a kicsi szívhangja a tolások között, így siettünk megszülni, de nem vágtak szerencsére nagyot, és pár nap után már ülni is jól tudtam. Kép

Íme ey kép róla:
Kép

Nicol

Kép
nicol

Johanna!
Még valami. Csak nem gazdagrétiek vagytok? Mert akkor nagyon közel vagyunk egymáshoz.

Nicol

Kép
nicol

Ildi,

köszi a képeket, édesek vagytok és láthatóan nagyon boldogok, dehát ez természetes!!!

Nicol,
nagyon ari a kislányotok!!

Jó egészséget kívánok mindannyiótoknak!
Erka
erkaberka

Hali

Gratulalok a gyonyoru gyerekekhez. Annyira jo ujszulotteket latni, mar teljesen el is felejtettem milyen edes picik tudnak lenni.
Sara most mult 1 eves es igazi orokmozgo.
Nagyon kivancsi vagyok milyen lesz a kovetkezo kiscsaj, mert csak ugy tudom elkepzelni, mint Sarat.

Tundi,
0rulok, hogy kozel egyutt szulunk. Majd beszeljuk meg a pontos idopontot. :-)
Ugy tunik Lilimax is csatlakozott a csipet-csapatunkhoz.

Lilimax,
udv, gratula a jovevenyhez. En is Vidahoy jarok, Sarat is nala szultem. Csak jot tudok mondani rola. Nekem bejon a stilusa, de el tudom kepzelni, hogy valakinek ez tul kozvetlen.

Kisceca,
Ha ugy gondolod, hogy van valami, amit a kismamaknak tudnia kell Vidarol, akkor kerlek oszd meg, elvegre arra van ez a topik. A "so:t" erre enged kovetkeztetni. (meg mindig nincs ekezetem)

Azoktol az anzukaktol, kismamaktol szeretnem megkerdeyni, akik mar a masodik babavarason is tul vannak, hogy nem volt-e lelkiismeretfurdalasuk, hogy nem torodnek annyit a szivuk alatt hordott kicsivel, mint azt az elsovel tettek. Amikor Sarat vartuk nem volt olyan perc (nemi tulzassal), hogy ne gondoltam volna a szuletendo kicsire. De most napkozben annyira lefoglal a "nagy", hogy csak ritkan, vagy csak este jut eszembe a pocaklako. Mas is volt ilyen helyzetben, vagy csak en vagyok ilyen szivtelen dog.

Bobe
böbike

Nikol,
Majus 8-an szuletett a kislanyod? (megtalaltam a kerdojelet) Mert akkor pont egy ev van a lanyaink kozott.
Ha tulajdonsagoknal jelent ez valamit, akkor egy akaratos, makacs, de persze imadnivalo kis csajszira szamithatsz.

udv.
Bobe
böbike

Ildibaba, Nicol!!!!!!! Gratulálok, gyönyörűek a babáitok!!!!!!Sok egészséget, boldogságot kívánok nektek!!!!!!!!!

kingu
cica29

Hello

Köszi mindenkinek a névnapi jókivánságokat Alexa nevében! Kép

Zsu
tothzsuzsi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 07:09-kor.
Vendég

Sziasztok,

Ildi és Nicol: cukik a babák és milyen szépek.

Nicol: nem gazdagrétiek vagyunk, nem vagyunk messze, a munkahelyem van arrafelé, igy sokat járok arra, patika, posta stb.... Ti ott laktok?

Erka: sajna nem tudok menni az előadásra holnap, pedig szerettem volna, hát szerintem már nem is lesz szülés elött erre lehetőségem.

Szombaton lesz az első CTG-m, már várom. :-))

Remélem ez a rossz idő sem a kint sem a bent lévő babáknak nem okoz problémát.

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Böbike, Lilimax, akkor remélem találkozunk majd ...

Holnap megyek uh-ra, méhlepényvizsglat, remélem, jót mond a doki. Má r2 hónapja itthon vagyok, bár nem emiatt... de vissaz akartam menni érettségiztetni az osztályomat, de Hegedűs doki azt mondta, ha nem vigyázok, még a végén befektet a kórházba Kép Úgyhogy inkább maradok itthon, és drukkolook nekik, és a méhlepényemnek, hogy feljebb menjen.
egyébként nekünk is kislányunk lesz Kép
Valószínű Villő, Réka lesz a neve.

Tünde

mtunde

Sziasztok kedves kismamak, anyukak,

Egy kis programajanlo nektek:
Kedves Te!

Lehetsz férfi vagy nő, kamasz, gyermektelen, anya, apa, nagymama, nagypapa, szóval az életkor teljesen mindegy. Mert mindannyiunknak közünk van, volt, lesz vagy lehet ahhoz, amiről jövőhéten, május 23- tól 29-ig szó lesz.

Jövőhéten ugyanis a Születés Hete országos rendezvénysorozat lesz sok-sok helyszínnel. Hogy pontosan hol és mikor, azt megtudhatjátok itt: www.szuleteshete.hu , a térképre kattintva.

Maroknyi csapatként (de rengeteg támogatóval) hónapok óta keményen dolgozunk azért, hogy megmutathassuk mindenkinek, neked, nektek is, hogy lehet máshogy is szülni (függetlenü a szülés helyétől), hogy miért lehet ez nekünk jó, mint egyéneknek, mint társadalomnak.

5 napunk van a kezdésig, és most a segítségedet kérem, mert a reklámozásra nagyon kevés időnk maradt.

Kérlek Téged, kérlek Benneteket, hogy küldjétek el ezt a levelet a szélrózsa minden irányába, akinek csak tudjátok, és gyertek el ti magatok is, ha találtok olyan programot, amely felkeltette az érdeklődéseteket. Bízom benne, hogy lesz ilyen.

Ha tudnátok vállalni, hogy akár csak egy oviba, bölcsibe vagy suliba, babamamaklubba, művházba elvinnétek szóróanyagot, kérlek, jelentkezzetek.

Szeretettel és remélve, hogy minél többen leszünk, ezért Neked is hála,

Bajó Csilla Virág
programkoordinátor
06205569713
06205538416
virag.dula@szuleteshete.hu
boksay_rita

A "Sőt " maradjon az én titkom!
Nincs szándékomban senkit sem befeketiteni,csak mindig melepődök hogy vannak emberek akik ilyen naivak!
Persze mi nők mindig ugy néztünk/nézünk az orvosokra mint az istenekre!Nem is csodálom hogy egy ilyen pasiért mint a Vida a nők 99 %-a odáig van!
Én egyszer láttam és meg is tudom ezt érteni,de fél perc után az is lejött hogy abszolut tudja ezt magáról és nem AZ orvosról beszélek hanem A férfiról!!
Biztos baromi jó orvos,kivánom hogy senki soha ne csalódjon benne és a többi orvosban sem!
Én sokáig voltam együtt egy nőgyógyásszal és mesélt nekem egy-két dolgot a csinos betegek kezeléséről.Minden megfordul a fejükben olyankor csak a vizsgálat nem!!
Az orvos keresés az én ügyem és nincs kapcsolatban a baba megtartásával,csak próbálok valakinek segiteni!
kisceca

Sziasztok kismamak, anyukak,

egy kis programajanlo nektek szeretettel:
Kedves Te!

Lehetsz férfi vagy nő, kamasz, gyermektelen, anya, apa, nagymama, nagypapa, szóval az életkor teljesen mindegy. Mert mindannyiunknak közünk van, volt, lesz vagy lehet ahhoz, amiről jövőhéten, május 23- tól 29-ig szó lesz.

Jövőhéten ugyanis a Születés Hete országos rendezvénysorozat lesz sok-sok helyszínnel. Hogy pontosan hol és mikor, azt megtudhatjátok itt: www.szuleteshete.hu , a térképre kattintva.

Maroknyi csapatként (de rengeteg támogatóval) hónapok óta keményen dolgozunk azért, hogy megmutathassuk mindenkinek, neked, nektek is, hogy lehet máshogy is szülni (függetlenü a szülés helyétől), hogy miért lehet ez nekünk jó, mint egyéneknek, mint társadalomnak.

5 napunk van a kezdésig, és most a segítségedet kérem, mert a reklámozásra nagyon kevés időnk maradt.

Kérlek Téged, kérlek Benneteket, hogy küldjétek el ezt a levelet a szélrózsa minden irányába, akinek csak tudjátok, és gyertek el ti magatok is, ha találtok olyan programot, amely felkeltette az érdeklődéseteket. Bízom benne, hogy lesz ilyen.

Ha tudnátok vállalni, hogy akár csak egy oviba, bölcsibe vagy suliba, babamamaklubba, művházba elvinnétek szóróanyagot, kérlek, jelentkezzetek.

Szeretettel és remélve, hogy minél többen leszünk, ezért Neked is hála,

Bajó Csilla Virág
programkoordinátor
06205569713
06205538416
virag.dula@szuleteshete.hu
boksay_rita

Lilluska,
Koszonom a valasz, remeltem, hogy ilyeneket fogok olvasni. Megnyugtato, hogy mas is jart ilyen cipoben es semmifele negativ kovetkezmenye nem volt a kis lurkora nezve.
Hat majd par honap mulva kiderul. Mar nagyon varom, hogy megszulessen. Sot a szulest is, bar remelem ez kicsit gyorsabb lesz, mint az elso (15 ora).
A parod bent volt a 2. gyerek szuletesenel? Mit csinaltatok addig a nagyobbal?

Kisceca,
Ha ugyis titokban akarod tartani, amit hallottal, akkor nem sok ertelmet latom annak, hogy egyaltalan megemlitetted.
Abban semmi kulonos nincs, hogy valaki olyan orvost valaszt, akiben maradektalanul megbizik. Ostobasag lenne nem igy tenni. Nem allok senkihez sem eloitelettel, de ez meg koszono viszonyban sincs a naivsaggal.
Az istenkepem nemileg mas, (es mint ferfi nalam csak a sotetbarnak jonnek szamitasba). Mint orvos viszont mellettunk allt, amikor elvesztettuk a 12 hetes pocaklakonkat es akkor is, amikor megszuletett a kislanyunk. En ezeken mertem le, hogy milyen orvos.

udv
Bobe
böbike

Tunde
Drukkolok, hogy a holnapi vizsgalat jo eredmenyt hozzon.
Fekudnod is kell, vagy "csak" otthon lenni es pihizni? (az erettsegi nem egy nyugodt dolog, nem csodalom, hogy nem engedett vissza a doki)
Ahogy no a meh, ugy mehet feljebb a mehlepeny? Vagy ez hogy van?

Bobe
böbike

Kisceca,
csak meg az jutott eszembe, hogy Toth doki es a Vida valtotarsak, tehat helyettesitik egymast, ha az egyik szabin van. Legalabb is tavaly igy volt.

Bobe
böbike

Szia Nicol!
Nem tudtam pár napja netezni,most olvasom,hogy már meg is szültél.Gratulálok a kislányotokhoz!!!
Gyönyörű! Hogy-hogy előbb érkezett? Ha van egy kis időd, kérlek írjál kicsit bővebben milyen volt a szülés.Kaptál epidurális érzéstelenítést?
Mtünde!
Én is a Hegedűs dokihoz járok,már a 2.babát várjuk együtt. Most tartok a 37.héten.
A doki tényleg nem bőbeszédű,de nagyon jó szakember.
Jó egészséget mindenkinek!
Kati
kati

kisceca!
Engem a "SÕT"-ön kívül még az is érdekelne,hogy mit jelent az bővebben,hogy "a doktor úr nem bír magával",illetve a "nehogy rosszul járjon valaki".
Ezúttal légyszi ne rébuszokban fogalmazz,mert az semmire sem jó.Írd le a konkrétumokat,elvégre is erre való a topic,ahogy Böbike is írta.Egyébként is teljesen névtelen,arctalan vagy,nincs mitől tartanod.
miss_spider

Sziasztok Lányok!

Böbikével értek egyet abban, hogy az orvos milyenségét nem a külső alapján kell lemérni. Én jártam hozzá nem kismamaként is, mégsem tapasztaltam, hogy bizalmaskodott volna vagy ilyesmi. Egyébként szerintem a nők/mamik nagy része azért választ ilyen orvost, mert közvetlen, humoros, együttérző. És a francot érdekli, hogy hogy néz ki, nem vagyunk kamaszlányok... Én úgy mentem először hozzá, hogy itt érdeklődtem a nete, ki kit ajánl. Az ő leírása szimpi volt, és az életben is bejött. Ha ez túl sok, keresni kell másikat.
Egyébként én is megtapasztaltam, mennyire őszintén reagál, ha problémák vannak. Egyszer ott voltam, amikor egy friss kismama telefonált, hogy nagyon vérzik, miután letette a telefont, látszott és mondta is, hogy mennyire sajnálja. Amikor szültünk és én úgy éreztem, nem csinálom jól, sohasem felejtem el, azt mondta: Menni fog, hiszen erre készült egész életében!

Nem látom értelmét ennek az üres véleménynyilvánításnak...

Ildi
ildibaba

Johanna,
mikorra is vagy kiírva? Sokat gondolok rátok! A XI. kerületet azért kérdeztem, mert egyrészt én is ott lakok, másrészt, mert emlékeztem, hogy jártál a Szent Imrébe tornára.

Erka,
szerintem mindhárom szülésznő, nagyon jó. Amikor én választottam, az orvosom azt mondta, döntsek én, mert az a lényeg, hogy nekem ki a szimpi. Várnai Gabit a szülőszoba látogatáson láttam és nagyon aranyos, humoros volt. Én Ferenci Erzsikénél szültem, nagyon kedves és közvetlen. Úgy találtam rá, hogy várakozás közben figyeltem, ki milyen a betegekkel. Egyébként ilyen szempontból még a Keszegh Évát tudnám ajánlani, ő a szülés után többször volt bent nálunk, segített a szopiztatásnál, sokat érdeklődött a hogylétünk felől, egyszóval roppant kedves volt, ami nagyon jó volt.

Ildi
ildibaba

Ildi !

CSINOS betegekről beszéltem!(gyönyörű lány,nem mindennapi alakkal )
És nem azt mondtam hogy nem öszinte vagy nem sajnálja ha valaki elvetél!!!!!
Tényleg igazad van abban hogy nem kellett volna megemlitenem! Meg is bántam !(konkrétumokat sosem fogok adni!!)
Egyébként gyönyörü a kisbabád!Gratulálok hozzá!
Én is nagyon szeretnék már kisbabát csak egy jó orvos kellene előbb!
Remélem sikerül találni!
Egyébként nekem is volt egy vetélésem,soha
életemben nem szenvedtem ugy,mint akkor!
Akkor pont a Kútvölgyibe tudtam csak bemenni és az orvos aki megnézett nagyon durván bánt velem!
Egyfolytában sirtam és borzalmasan fájt a hasam Õ meg majdhogynem leba...ott hogy haggyam már abba?
Mikor kimentünk a férjemnek egy szót sem szólt,elment mellette!(fel is háborodott rajta)
Ennyi volt eddig a Kútvölgyis élményem.
Remélem ha visszamegyek megfogom ismerni ezt az orvost mert nem szeretnék hozzájárni!
kisceca

Sziasztok,

Ildibaba: igen a Szentimrében jártam tornára. Nem megyünk majd később együttt babamama tornára. Az nagyon cuki lehetne... Én június 16-ra vagyok kiírva, de szerintem nem várja meg kisasszonykám azt, aztán persze lehet, hgoy még túl is lépjük... "húnóz".... Örülök, hogy nálatok minden szuper, tényleg süt a képről a boldogság, én is hasonlót szeretnék, minden irigység nélkül.

Kisceca: nekem akkor már csak az a kérdésem lenne, hogy miért a kútvölgyiben szeretnél orvost, ha ennyire rossz véleménnyel vagy azt ott lévőkről.... Hiszen itt már két orvos is kizárt és sajnos sokszor lehet, olyan eset bár ne legyen, hogy ügyeletre kell menni, akkor nem mondhatod, hogy bocs, nem vagy szimpi és hogy a bomba alakom miatt nem vetközöm le. Én pl. teljesen szétválasztom ezt a kérdést, nőgyógyász egyenlő orvos, párom egyenlő szex és szerelem... ha az orvos kikezdene velem, bár nincs bomba alakom, és gyönyörű arcom se, akkor mehetnék a betegjogi képviselőhöz és a dokit jól meghurcolnák. van egy honlap azt hiszem www.szoszolo.hu de nem biztos, ez a betegjogokról szól, tehát ha panaszod van, szerintem oda kell fordulni.

De ha ennyire nem bizol a kútvölgyiben, akkor rendkivül sok kórház van még a környéken, pl. ott van mellette a János is... annak is van szülészete. De rossz, mufurc, jóképű, hülye, érzéketlen és egyéb orvosok ott is vannak.

Én Tóthdokis vagyok, nagyon meg vagyok vele elégedve, és poénkodni is szoktunk de bizony néha Õ is rosszkedvű, mint mindenki más. Pl. én is ma, és tegnap is.... Többnyire rá kell, hgoy jöjjek akkor rosszkedvű, amikor mondjuk egy vetélésről jön ki vagy nem úgy történnek a dolgok, ahogy kéne... de Õ is ember.... Csak ajánlani tudom...De ÕÕÕÕÕÕ is férfi, lehet, hogy neked egy női nőgyógyász kéne. Tudok olyat is, de a kútvölgyiben nincs...

Most ennyi... JohannaZSebi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Kórházváltás előtt állok, és a Kútvölgyit szemeltem ki. Olvasgattam a topicot, de sajnos nem tudtam teljesen átrágni, és néhány kérdésemre nem találtam meg a választ.
Ha korábban jön esetleg a baba, mindenképp a János kh-ba viszik át? (Gondolom, ha nagyon korai, akkor SOTE)
A másik kérdésem, hogy Mészáros doktor UH-zik is? Ha igen, magánrendelőben is, vagy csak kórházban? Ha ez utóbbi, akkor lehet időpontra menni, vagy sorbanülés van?

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok,
Erdeklodok, hogy hallottatok-e jokat/rosszat dr. Vida Gaborrol. Mennyire megbizhato, van-e maganrendelese, mik a tarifak. Egy nagyon aggodo kismama vagyok, az elso szulesem rossz tapasztalatai utan egy nagyon lelkiismeretes uj orvost keresek.
Koszi
Letti
letti

Sziasztok!

Böbe, majd délután írok, mi volt az uh.on. Egyébként egyelőre nem kell feküdnöm, és pont azért van a vizsgálat, hogy hátha feljebb ment valamennyit. feküdni, úgy tudom, majd csak a 30. hét után kell, ha nem mászik el a dolog. de addig még van 2 hónap Kép

Igazad van, az érettségi, 2 osztállyal nem egy leányálom ,és könyű ülőmunka. Valójában egy szép álom volt, hogy én télen már teherbe eshetek, közben kimegy az osztályom, aztán pár hónap pihi, és születik a baba. Persze, aki nem volt még terhes, az el sem tudja képzelni, hoyg majd nem bír annyit, hoyg nála is lehetnek komplikációk, stb. Úgyhogy most aztán jól megvívódtam magamal, hoyg bizony mindent nem lehet egyszerre, és az meg egyértelmű, hogy a baba a fontosabb. Kép

Én eddgi bárkihez kerültem is a Kútvölgyibe, mindig jó tapasztalataim voltak. Még anyukám ment át oda a húgommal a korábbi rossz János kórházos tapasztalatai miatt. Azóta az egész család oda jár.

Tünde

mtunde

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?