Ja!
Hétfőn, amikor jelentkeztem a nőgyogyón erre a vizsgálatra, megláttam egy beteghordót, aki igen "gyanús" volt a nemi identitását illetően. Arra gondoltam, milyen jó lenne, ha szerdán őt fognám ki, legalább nem kukkolná a cuncust. Éééés megkaptam, amit kértem!!! Nagyon cukorfalat volt ez a cicafiú
, a BMC-be simán jó lenne, kár, hogy nem ő dolgozik ott! Jó humora van, nagyon kedves!
Heni:
Régebben volt méhnyakpolipom és az ottani szövettan és zárón szereplő leírás miatt kérte a doki a hysteroscopiát. Nem bánom, bízom benne, ő tudja minek kérte.
Amúgy szerintem nem ciki rákérdezni a BMC-ben, hogy vki fórumozik-e, max. nem... Na bumm!
Erről van egy sztorim, akit nem érdekel, az tekerjen tovább nyugodtan!
A Zuramat a neten ismertem meg, sokáig nem láttam róla képet, de mindíg írtam neki, hogy az Old Man's-ben megtalál vasárnaponként egy koncerten, mint lelkes hallgató. Ő meg utalt rá, hogy esetleg lesz olyan kegyes és talán egyszer eljön. Aztán küldött végre fotót is, amiből sokat nem derítettem ki. Az egyik ilyen bulis vasárnap már nem bírtam magammal és egy hasonló arcú, hajú, testalkatú pasit vettem észre, akire szélesen elkezdtem mosolyogni. Nem kicsit, nagyon... De annyira nyúl volt, hogy nem jött oda hozzám az este folyamán.. Na ezt már nem bírtam és én mentem oda hozzá, hogy nem ő-e az?
Hát nem ő volt!!!
Bár azt mondta, hogy akár szívesen lenne...
Vörösmacska:
Ez nem semmi eljárás, ilyenről eddig nem hallottam, még szerencse, hogy nem volt hiába a sok szenvedés és le tudták őket fagyasztani. Nagyon drukkolok neked a következőre!!!
Lukácsné:
Köszönöm, úgy érzem mostmár megállt a "balsors áradása". Jól tetted, hogy orvost váltasz! Én nem a nyóckerbe járok háziorvoshoz, de ott is van rendes. A Szigony utcai rendelőben (Baross u-ból kell bemenni) koppanásig mész és a jobbra lévő ajtónál rendel. Nemtommilyen Editnek hívják, egy idősebb 55-65? év közötti molett hölgy, de azt hallottam róla, hogy nagyon aranyos és megértő. Csak ő van Edit, más nincs.
Woody:
Köszi a drukkokat!
Babe:
Gratula, te kis laptetűhajhász!!!
Beiwiweltelek!
Andrea:
Küldök egy kis pocaknyugtató hullámot, remélem segít:((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))
Navared:
Én kérdeztem a csokicisztát, elég ijesztően hangzik... Biztos nem kellemes.
Angi:
Ezek nagyon jó hírek, úgy örülök!!!
Lujzici:
A recit hívd fel a sepermaeredmény miatt. Azt nemtom, hogy részletes infót adnak-e...
Eszter:
22-én már sikerülni fog a vizsgád, az tuti!!! Nagyon jó érzés lehetett hallani a kicsi szívek zenéjét, gartulálok hozzá!
Mako:
Na látod, ez a következő fázis, amikor már örülsz a bládinak, mert az egy új lehetőség kezdete. Ezt tartsd szem előtt, csak így lehett túlélni és nekifutni a következőnek. Menni fog, ügyes vagy!
KPN:
Köszi a jelőlést, te is megkaptad a magadét!!!
Mondjuk, nincs rajtam sapka...
Csajok!!!
Aki iwiw-ezik és szeretné, hogy ott láthasson, az küldjön privit és bejelölhetjük egymást. Én nem titkolódzom, csak azért egy ilyen nyilvános fórumra nem pakolom ki magam fényképestül. Várom a bátor delikvenseket!