Bibike hhhhhhhhhhűűűűűűűűű
naggyyon széépek vagytok
Nekem is amikor kezdték az mondani, h megváltozott az arcom, rá nem sokkal szültem.
Tini, na ezek jó hírek. Pláne, h meg is tudjátok majd ki is lakozik odabenn.
Lexi, de jó hallani, h kezd kisebb lenni a vérömleny. Én is csatlakozom a vérömlenyüzők csapatához.
Napcsi, de aranyos vagy.
Mintha magamat olvastam volna. Sokszor volt rossz gondolatom. Azt mondják lehet ezért is volt hosszú a vajúdásom.
1. imááddtaaam pocis lenni, kettő féltem, h nem vagyok felkészülve. Még az utolsó pillanatban is. Én soha nem pelenkáztam még, féltem honnan fogom tudni mikor, mit kell csinálni. Aztán szülés után egy nyugalom, és boldogság szállt meg, ahogy megláttam Őt. Néztem, és tudtam nem lesz itt gond.
Vigyázni fogok rá.
Ott a kórházban megmutatnak sok mindent, bár az első pelenkázásnál sírtam együtt a gyerekkel.
Aztán bejött amit tanácsoltak. Határozottnak kell lenni, mert a bizonytalanságot megérzi a baba, és akkor sírni fog.
Én hiszem, és látom azt az igazságot, h ha Én boldog vagyok, akkor Ő is, ha nyugodt vagyok, akkor Ő is.
Szóval nnyyuggi.
Természetes amit érzel, és tényleg igaz, h az anyai ösztönök dolgoznak. Jó anyuka akarsz lenni, ezért az is leszel.
Hidd el, nekem is mondták ezeket a szöveget anno, amit sablon szövegnek tartottam....de most már Én is tudom.
Átélem, és lassan Te is ehez a táborhoz tartozol majd,
akik tudják, és érzik ezt a megmagyarázhatatlan csodás titkot, amit csak mi anyák élünk át.
Réka nyugodj meg. Remélhetőleg így már rendeződnek a dolgok. Koncentrálj a babura.
Jobban vagy már?
Szent Imrében szülsz Te is?
Kinél? Ha nincs szülésznőd nagyon-nagyon ajánlom Molnár Gabit. Isteni aranyos, és nagyon kapós. 25. hét körül már le kell stoppolni.
Ha kell a szám szívesen megadom.
Benszi, h van a hátad?
Szoptatás mellett is lehet mensizni, mint ahogy teherbe is lehet is.
Gratula a vegyes pároshoz
Mááázzlliisstaaa.
Taptau drága jó nyaralást, Máté nagyon cuki, főleg a hatalmas fülhallgatóval.
Numato, de édesek vagytok.
Alakulgat a poci
Lanett, édes lehet Réka baba.
Kaphatunk képet ide is?
Nekem még nem jött meg. Egyszer azt hittem, volt görcs, meg vérzés, aztán semmi.
(Persze be is magyaráztam magamnak, h lehet babu volt, csak elvetéltem )
Juci, nagyon szép a poci. Csatlakoznék amugy Én is, h jobban szeretem az olyan képeket, amin amin a fej is rajta van
Egy sugárzó kismaminál nincs szebb.
Bibar, jelentkezz majd, mit mondott doki.
Sharon ha kell segitség priviben szívesen.
Minden hol vannak rémtörténetek. Az a lényeg a dokidban bízz, és egy jó szülésznő.
Lippa magatokról meg egy szót sem írtál! Én is azt mondom, nem csoda h szépek a lányok, volt kitől örökölni.
Wolves akartam nézni a honlapotokat, de fejlesztés alatt van.
Édesek, h már forgolódnak. Ugye jöttök talira?
Zsókuci drága egyszerre megyünk nyaralni, de dobok sms-t.
Jó koncertezést mára.
Majd mesélj, és képeket csinálj.
Na itt van egy pancsizik Niki videó.
Kicsit élvezi.
Én meg bejelentettem gyerek bőrgyógyászatra, juli 11.
http://www.youtube.com/watch?v=QCS6TY6BVbs
További szép napot mindenkinek