Új privát üzeneted érkezett!

Kérdés: Ti pontosan mikor voltatok AFP-n?mert én vagy a 16+1 vagy a 16+5 napon tudok menni, és nem tudom, hogy melyik lenne a jobb...lehet, hogy a késöbbi, mert a 12.hetes uh-n, picit fiatalabbnak nézték, és ugye ez a fránya AFP sok embert "megviccelt" már az eredménnyel...nem szeretnék feleslegesen idegeskedni..

Réka

Kép

Kép
rékaróka

ZSókuci!Én is bekerülhetek a táblicskuba?
Adatok:
Rékaróka/28, Budapest, spontán szerelem, 14+1, kórház jelenleg Szt.Imre
Köszi

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok,

Hú, milyen sokat írtatok! :shock: De persze nem baj, az a jó ha „él” a topik!! :wink:
Mi jól vagyunk viszonylag, már nagyon várjuk a nyaralást… de már csak 16 nap! :lol:
Szerencsére nem kellett sokáig maradnom ma, mert jól haladtam a munkáimmal, úgyhogy 5-kor le tudtam lépni. :D

Taptau,
Jó, hogy jelentkeztél! Már hiányoztál ám!! :D Nagyon jó nyaralást kívánok Nektek! :D

Judit,
Nem semmi, hogy mekkorát nőtt a pocid! :D Nagyon szép :wink:

Napcsi,
De jó felőled is hallani! :D
Édes ahogy aggódsz! :wink: Teljesen normális, hogy ezeken végig mész! Hidd el, az anyai ösztön nagyon erős, és tudni fogod, hogy mit hogyan kell csinálni. És aztán jön a rutin :D Szóval ne aggódj, minden menni fog :D
Várjuk az újabb képet! :D

Lukréciám,
Szuper! Nagyon gratulálok az eredményhez!!! :D

Gica drága,
Te se pánikolj ám! :wink: Bár teljesen megértelek mindkettőtöket! :D

Lexi,
Nagyon örülök, hogy csökkent a vérömleny és a vérzés! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Tini,
Na, tök jó, hogy „elég” a chorion is. De azért ez után is nagyon óvatosnak kell ám lenned, ha jól tudom egy hétig. Egy ismerősömnek volt pár éve, és még a pocit sem lehet állítólag simizni utána :shock: Erre azért kérdezz rá, lehet, hogy rosszul értelmezett valamit… De minden rendben volt nála. És nálad is minden rendben lesz :D :D

Réka,
Sajnálom, hogy ekkorát kellett csalódnod a munkahelyeden. Mostmár nyugi! Pihi otthon, pocaknövesztés… kell ennél több? :wink: :lol:
Felvettelek a táblába, a következőben már benne leszel :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Lukrécia, drága, naggggyon örülök!!!!!Kicsit irigykedem, hogy te már érzed, hogy mocorog, de változatlanul türelemmel várom őket, hogy tudassák, "hé mami,itt vagyok":-))))

küldök nektek én is egy fotót, a napokban készült,hááát,én ilyen vagyok...
Kép

Kép
numato

Sziasztok!

Rákészültem az éjjel 1ig tartó műsorra, de a kisasszony ma előbb feladta :lol: Úgyhogy gondoltam gyorsan meglátogatlak Titeket.

Az utóbbi pár napban ez nálunk a módi. Egész nap szunya, de olyan szinten be van ájulva hogy felébreszteni sem nagyon lehet,őszintén megmondva nincs is szívem :lol: hozzá - aztán fürcsi 8kor csippa kinyílik, és 1ig sírás rívás nyekergés, ha a figyelem csak egy kicsit nem rá terelődik.
Egyébként fantasztikusan egy kirafinált menyecskével van dolgunk, már most vannak olyan dolgai hogy az ember el se hinné.... dehát erre vágytunk, és ez így van jól. :D
Nagyon szereti a hasát, meg kis lusti is, amit lehet félgőzzel megold. pl.: elkezd sírni, de először csak ímmel-ámmal, majd ha arra nem reagálunk akkor beerősít, és amint meghallja hogy dobog a parketta, jön valaki akkor már abba is hagyja, ha ott áll valaki az ágyánál már akkor minden oké.
Imádom, meg tudnám zabálni :D

Zsókuci drága!
Örülök, hogy mentek nyaralni! Rátok fér a pihenés!
Láttam hogy volt egy kis zűr a melóhelyeden, remélem elsimultak a dolgok.
Vanda kutyó már jó nagy lett, jól viselkedik?
Jó hogy végre eltűnt a szomorú Füles és végre egy hozzád illő motívum van a neved mellett.

Chesti!
Remélem már jól van a kis családod! Kicsi Lencsilány sokat nőtt, tényleg már igazi kishölgy, és még mindig olyan kis huncut mint volt.

Lexi!
Örülök, hogy rendbejött a vérömleny. remélem a méhlepényed kitart, és nagyon ragaszkodik még jó sokáig hozzád.

Napcsi!
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. kivettem egy csomó könyvet az utolsó 6 hétre hogy majd akkor már ráérek szépen elolvasgatom mit írtak az okosok. Persze mivel Rékus úgy gondolta előbb jön, semmire sem volt idő. Az első pár nap sokat bénáztunk, hol sírtam hol röhögtem magunkon, aztán szépen minden kialakult.Nem kell ezt tullihegni. Jó jó amikor nekem is mondták, én is azt gondoltam magamban, hogy márpedig én ezt előírás szerűen így meg így fogom csinálni, de aztán az igények úgyis megmutatják az utat.

Lukrécia!
Gratula a negatív teszthez!

Numa, Juci!
Helyes kismamák vagytok!

Üdv az új kismamiknak! Puszi mindenkinek!
Na lelövöm magam, mert belőlem áll ki az oldal :oops:

Ui1: Körkérdés! Mikor rakassak fülbevalót Rékusnak? Én annyira sajnálom szegénykét :cry:

Ui2:Ja és képzeljétek, ezt nem is mondtam, nagylány lettem újra....jó bocsi, tudom ez nem olyan dolog amit ki kell kiabálni de nekem iszonyú fura érzés volt ennyi idő után. És belegondoltam, hogy mindig figyeltem az utóbbi 2 évben a jeleket -peteérés, megjön nemjön, -stb. és most iszonyú fura volt..... :? :? :? :? :?

Ja és abba is belegondoltam, hogy az utóbbi 3 évben havonta min. 1szer látott nőgyógyász :shock: :D :evil: :roll: és most már ez sem lesz... nem mintha hiányozna, de ez is fura..... mostmár tényleg végetért egy szakasza az életemnek.....

na megyek én is és a nosztalgikus hangulatom is aludni.
Psuzi Neketek, legyetek jók, álmodjatok szépeket!

lanett

Juci!
szép nagy a pocakod már!
Gica!
A másik kislány!Hétfő óta tudjuk!Drukk neked a hétfői UH-hoz!
Lexi!
Itt is gratula ,hogy jobb a helyzet!Csak így tovább!Minden jó lesz!
Sharon!
Szorulás az nálam is jelen van!Már elgondolkodtunk a medencén!Szerintem lesz!Ez már tuti,mert csak a vízben jó!
Napcsi!
Tök normális az aggódásod!Nekem is vannak ilyen gondolataim!
Réka!
A Campona mellé járok az usziba kedd és csütin 19.15-20.30-ig!
Van a XIII.ker-ben a Kleopatra házban is bálnabalett,csak oda akkor lehet menni,ha 170cm-es vagy!
A munkahelyed miatt meg ne aggódj,legalább lesz gyes vagy micsoda!Tojni rájuk!
Timcsi!
Itt is örülök,hogy nem kell amnióra mennetek!
Numa!
Szép a pocak!Mi lesz a végén???????
Lanett!
Édes a kiscsaj!
Szoptatsz még?Akkor is lehet mensizni?
Vendég

Numa
jó nagy pocakod van :lol: :lol: :lol: nagyon aranyos :lol:

Lexi
jaj de jó hireket irtál,akkor már lehet kicsit fellélegezni :P :P nagyon ügyesek vagytok :P

Napcsi
szerintem ez természetes dolog,az ember megijed az ismeretlen elött :oops: :oops: de majd ezen is tuljutsz és szuper anyuka leszel.Lukréciával 2 babazene cd-ét vettünk :P :P

Lukréciám
védönö besuvasztott keddre nagy nehezen,de ari volt,és mondta hogy 12 .hétig kell tényleg jelentkezni :oops: :oops:

Timi
szegény,jo ilyenkor virust elkapni :oops: :oops:

Benszi
micsoda?van ilyen uszi ahova az alacsonyak nem mehetnek????? :shock: ez vicces,na engem ez a veszély nem fenyegetne mert 179 cm vagyok :P :P

Lanett
én minnél hamarabb szeretnék fülbevalót neki,persze ha lány lesz,annyira aranyosak egy pici fülbevalóval/is/ :P :P

tegnap voltam dokinál,hétföre behivott uh ra mert most manuálisan nagyobbnak érezte a babát mint amit én mondtam :shock: :shock: kiváncsi vagyok nagyon, :oops: :oops: ezért nem mehettem ma védönöhöz,mert nem akart téves kort irni,hát én meg lassan lecsuszok a védönéniről :cry:

bibar

Bibar!
Van már kiskönyved?Az az uszi akkor neked való!Én is döbbenten hallgattam tegnap!A védőnői vizithez meg ne fűzz sok reményt!itt sokkal töb infót szedsz össze és nekem pedig tök jó a védőnőm,de szerintem felesleges!Ez miatt ne aggódj!
Vendég

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy vígasztaltok a nem létező pocim hiánya miatt. Még mindig semmi látható jele, hogy kismami vagyok. Minden ruhám jó rám és még én is felvehetnék akár topot is. Egy dolog jó igazán, hogy nem híztam csak a cicim nőtt meg! :lol: Aminek persze apa nagyon örül, csak annyira érzékenyek, hogy mégsem lehet őket piszkálni! :shock:
Ha tudok, rakok fel képet: Tud valaki segíteni, hogyan lehet képet felrakni? Nekem még a vonalzó készítés is nehezen ment! :?

Lexi!

Ezt egy 2005-ös kismamában találtam: "Ez a terhesség is problémamentesen telt, azt leszámítva, hogy a 12. héten kiderült, hogy a méhlepény fedi a méhszájat, így nem szabad nagyobb megterhelésnek kitenni magamat. Ez a probléma a 18. hétre megszűnt, mert a méhlepény már jó helyen volt, így attól kezdve fellélegezhettünk."

Remélem Nálad is így lesz! Örülök, hogy jobban vagy!

Lukrécia!

Gratulálok a negatív teszthez! Nagy kő esett le, igaz?

Numató!

Szép a pocid!

Réka!

Üdv. a veszélyeztettettek táborában! A munkahelyeddel ne törődj, csak a babával! Jó pihenést!

Kép

Kép
sharon

Az előbb elfelejtettem: Ma megyek 12. hetes uh-ra, igaz, csak a helyi dokihoz, de azért nagyon várom! Kíváncsi vagyok, mennyit nőtt a baba és jól van-e? Ha megjöttem ( 12.30-ra megyek) majd írok, hogy mi volt!

Szép napot mindenkinek! Mindjárt hétvége!!!

Kép

Kép
sharon

Sharon
Ennél nagyobb örömet okozó sorokat, most nem is tehettél volna fel nekem. Minden nap ezért imádkozom, hogy velem is megtörténjen ez a fajta csoda. Ha a 18. hétig van erre esély, akkor akár addig fejre is állok, csak így legyen. Köszönöm!

Benszi
Nekem senki nem akarja megmondani, hogy mi van a picurkám lábacskái között. Nekem meg nincs pofám megkérdezni, mert ugye a mi esetünkben nagyon hülyén venné ki magát, hogy "ez a legfontosabb". Nyilván nem, de szeretném már én is tudni. A párom persze fiú párti, én meg inkább a kislány felé húzok. :lol:
Vendég

Lexi!

Félretettem neked az újságot, ha megyünk a Mártonba fagyizni elviszem Neked!
Mikor jöttök? Fel szabad már kelned vagy még tart a szobafogságod? Mit mondtak a dokik?

Kép

Kép
sharon

Juci csodaszép a pocakod és mennyit nőtt egy hét alatt :o !Azt hiszem,tényleg szükséged lesz arra a talicskára :wink: :D .

Lukrécia gratulálok én is a negatív eredményhez!

Napcsi,hidd el ahogy a kezedbe veszed majd Nórit ösztönösen tudni fogod mit kell vele csinálni.Én is úgy fürdettem a Tündérkéket első alkalommal,mintha ezt csináltam volna világ életemben,csak lestem,hogy ezt meg honnan tudom :shock: .

Lexi örülök a jó híreknek,jó pihizést a Balcsira biztos nagyon jót fog tenni és mire hazajössz, a lepény is a helyén lesz meglátod :wink: !Ja és irgum-burgum,de nagy gratula a kitűnő eredményhez,nagyon ügyes vagy.

Tinike örülök,hogy túl vagytok ezen a hasmenéses mizérián és hogy jó a vérnyomid.Annak meg pláne,hogy nem kell az amnio :D .

Réka örülök,hogy találtatok megoldást a munkahellyel kapcsolatban.

Numa nagyon szép kismami vagy ám :wink: .Nem semmi a pocakod,szerintem a végén Neked is szükséged lesz a talicskára!

Lanett annyira szép Réka baba!!!Én a Lányoknak 8 hetesen tetettem be fülbevalót,ne izgulj csak egy pillanat az egész és a sírás is csak addig tart.

Sharon várunk az Uh-s fejleményekkel!Pocakod miatt szerintem se izgulj,hamarosan beindul majd és aztán...Addig meg élvezd a lapos hasat,nagy cicit :wink: :D !

Mindenkinek puszi és nagyon jó hétvégét kívánok!
Lippa

lippa

Lányok, este tökre fájt az alhasam, arra gondoltam, az nagyon gáz, ha felfáztam?Most is fájdogál, és ez kicsit nyugtalanít.....

Lippa, köszönöm :lol:

Kép
numato

Sziasztok!!!

Igaz, néhány hete megígértem a rendszeres jelentkezést, de sok a tenni való. Meló, gyerekek illetve az otthoni munkálatok.

A picikkel minden ok, de úgy tünik, hogy jönnek a fogaik. Mindent rágnak a mi a kezükbe vagy a szájuk közelébe kerül. Néha ez igen fájdalmas is lehet, ha az ember nem készül fel rá:)))
A másik fontos történelmi esemény a forgás. Esküszöm, hogy a grill csirke hozzájuk képest kismiska. Röviden: ha hason vannak és már sírnak, hogy "nem bírom" a visszafordítás után kb. 0.00001 másodperc alatt már megint hason vannak. Igaz most már vissza is tudnak fordulni, de ezt a mozgássort nem igen alkalmazzák.
Az alvásban is már új szelek fújnak. Lili leginkább az oldalán fekszik a lábait az ágy rácsnak támasztva, míg Bogi a hason fekvést preferálja. A fürdést nagyon élvezik pláne, hogy most már tudatosan csapkodják a vizet kézzel-lábbal és folyamatosan vigyorognak. Persze ilyenkor én meg úgy nézek ki mint aki bepislantott:))) De hát ez a "dolgom":)
Egyelőre ennyi este megpróbálok felrakni két képet és még néhány sort is írni.

üdv
wolves

Sziasztok!

Lexi,de jó,örülök ,hogy végre jó híreket kapsz!Így tovább!
Jó pihit a Balcsin!Habár otthon is pihensz,ugye???

Numato,csini kismami vagy Te is! :lol:

Lippa,na ne,ikrek után,ilyen karcsúnak lenni nem semmi!Én sose leszek ilyen vékony! :oops: :oops: Most irigykedem! :lol:

Lanett,puszi nektek!
:lol: :lol: :lol:

Napcsi,ezzel szerintem mindenki így van már a végéhez közeledve,Én is pont ezeken agyaltam egyfolytában(pedig szintén óvónő)Aztán jött minden magától.Néha sírtam, néha nevettem a bénázáson,de belejöttünk! :lol: :lol: :lol:

Millió puszi mindenkinek!Nem tudom este tudok-e még jönni!
Remélem holnap utazunk,nem is írtam,Máté belázasodott reggelre,doki szerint nyári vírus,de ettől mehetünk. :shock: Remélem nem rosszabodik,mert más tünete nem volt.

Puszi:Andi és Máté

Kép Kép

Kép
taptau

Taptau!
Jobbulást Máténak és jó utat!Helyes nagyfiú!
Wolves!
Édesek lehetnek a kis grillcsirkéid!
Lexi!
Én is csak azért tudom a nemüket,mert a fiúnak akkora zacsi van a lába között,hogy nem semmi!És nagyon látványos!Az UH felvételen a 80éves nagyim kiszúrta!A kislánynak meg nem volt semmi a lábaközt!Tehát ez is látványos volt!
Bibar!
Azért izgi,ha már lesz kiskönyved.Az olyan nagyon jó érzés!
Numa!
Hol fáztál fel?Nem lehet,hogy nő a méhed,azért szúrkál?Nekem is csinál olyat!
Sharon!
a 12.hét után nekem elmúlt az extra mellérzékenységem!Kitartás!
Vendég

Sziasztok!!

Réka drága a 16. héten kell csinálni az AFP-t, tehát akkor mindegy melyik napon, engem is felvilágosítottak annó, hogy akkor a legjobb, és ha nem akkor tudják megcsinálni, akkor feltétlen rá kell írni a kérőre, hogy hány hetes a kismami, mert annak függvényében változik a normál tartomány!! Remélem tudtam segíteni!!!

Zsókuci nekem azt mondták, hogy egy - két nap pihi, és lehet utána mindent csinálni, és egy hét múlva lesz eredmény! De bizti vigyázok apácska már jelezte semmi bajunk nem lesz, ha egy hétig pihenünk a picurral! :D

Numato édes a pocid, nagyon helyesek vagytok ám!!! :D Más!! A tanácsadáson nálunk tesztcsíkkal néznek vizeletet ha kérjük, és kimutatja ha lenne gonnd! Kérdezz rá nálatok mi a helyzet ezzel!

Lanett édes a sztorid a télapóról, és egyszerűen most gondoltam bele, hgy milyen régen nem látogat....... hál istennek! :D :D Pusssza a kis hercegnőnek!!!!

Bibar szívem!! Nekünk azt mondták itt a Söphiben, hogy bizti jó dátumot mondtam a beülti, ill. leszívásra?? :shock: Kiakadtam babókánk méretei hallatán, és két dokika is megnézte!!! 170 grammos, és 19 cm-es, ami a 18. hétnek fele meg!!

Húúúúú nem semmi igaz??? De nem bánom!!! tehát bizti jól el van odabent!!

Sharon!! Ne aggódj a pocid miatt, majd megnő hidd el!!! Na képzeld itt a Söphiben megtapizták a cicimet, és azt hittem belehalok! Majd jelezték minden rendben erre apácska mondta ,hogy ezt ő is megmondta volna!! :D :D
Telefonnal szoktuk lefényképezni az Uh képeket, és feltöltjük a Blutuson ide a dokumentumokhoz a gépre, majd tallózva teszzük fel a babanetre! Nem tudom mennyire érthető!! De emailban is elküldheted a telódról, és onnan is be lehet tölteni ide!

Bariném örülünk a vegyespárosnak, millió puszika, és hétvégén hívlak ám!! Nem úszod meg!! Cuppp

Na pá lányok!!!

Lippa pusssza neked és a lányoknak is!!!

Kép
tini75

Sziasztok!

Megjöttem uh-ról, persze nem most, de mivel minden ok, gondoltam feloldom magamnak a szobafogságot és kicsit elcsavarogtam!
Minden rendben, nem láttak semmit, ami aggodalomra adna okot. Láttam a kezeit, lábait és olyan volt, mintha beszélt volna! Jót nevettünk, hogy ha már most dumál, akkor tuti lány és olyan nagy szája lesz neki, mint nekem! :lol: Nyaki redő, orrcsont rendben!
Persze igazán csak a genetikai uh után nyugszom meg teljesen, azért az komolyabb lesz, mint ez volt.
A folyosón persze megtaláltak a rémtörténetet mesélők is, most már tudom, hogy hol nem kell szülni! Már csak azt nem tudom, hogy akkor hol lehet?
Most kicsit lazítok a fekvésen, mert lassan bediliznék és egy dilis anyukát senki nem akar. Ma már csavarogtam és szépen lassan egyre többet fogok! Persze csak ha a doki le nem fog szúrni érte!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok!

Zsókuci, :lol:
Már csak 15 nap és mentek nyaralni, gondolom már nagyon várod! :lol: Én annyira csodálak téged, ez most ugy jött hogy muszáj ezt leirnom neked!! Puszika

Jucicuki,
Szép nagy már a pocid! :lol:

Lukrécia,
Nagyon örülök hogy jo lett a teszt eredménye! :lol:
De én tudtam ám hogy jo lesz. :wink:
Ja majd irok ám majd mailt, csak lusti vagyok. :oops:
Puszika

Lexi,
Örülök hogy csökkent a vérömlény és a vérzés! :D

Numato,
Szép nagy pocid van már neked is! :D

Sharon,
Nekem is sokáig nem látszott a pocakom, és nagyon zavart hogy mindenkitöl azt hallgattam hogy olyan mintha nem is lennél terhes!
:evil:
Örülök hogy minden rendben volt a dokinál! :D

Én egyre türelmetlenebb vagyok, már nagyon szeretném a kezemben tartani a kis drágám.A férjem szerint 20- 24 között fog jönni, hát én örülnék ha hamarabb! De kiváncsi leszek hogy igaza lesz e! :wink:
Mostanába reggelente fájnak a kezemen az ujjaim, és alig tudok lábra álni, mert a lábujjaim is fájnak. Kicsit be vannak dagadva de nem annyira vészes!Ma viszont azt mondta a tesom hogy olyan fura az arcom , be van dagadva a szám és az orrom egy kicsit. :roll: A szülöszobát nem tudtam megnézni mert állitolag teltház volt, olyan fura annyira várom már a szülést de amint belépek a korházba megilyedek hogy mi lesz majd velem. :shock:
Puszi mindenkinek, mindjárt dobok fel egy pociképet!

Kép
bibike27

Sziasztok,

Hű, ma nagyon fárasztó napom volt :? Azt hittem sosem lesz vége… 8-ig bent voltam :shock: De már itthon, és végre hétvége van! Holnap megyünk a Kapcsolat-koncertre! Lesz Ruzsa Magdi, meg Bryan Adams, meg persze némi drinkelés :wink: :lol: :oops: Remélem nem lesz eső, és szél sem…

Numato,
Nagyon szép nagy pocakod van! :D És látszik, hogy boldogságos vagy! :wink:

Lanett,
Jó hallani felőletek! :D Nem csodálom, hogy imádod a kiscsajt! Fotót kérünk! :D:D
A munkahelyi dolgok elsimultak szerencsére, tisztázódott, hogy részben félreértésről volt szó, úgyhogy minden oké :wink:

Lexi,
Meglátod, neked is arrébb fog vándorolni a méhlepényed, és minden rendben lesz!!! :D:D

Wolves,
Nagyon édik lehetnek a grillcsirkeként forgó lánykák! :D:D:D Várjuk a képeket!!! :D Puszi nektek!

Taptau,
Ne viccelj, te is nagyon vékony vagy!!! És ne mondd, hogy nem is igaz, mert én láttalak! :wink:
Nagyon jó utat, és jó pihit Nektek! Remélem Máté már nem lesz lázas!!! Nagyon aranyos a fotókon!! :D:D:D Puszi!

Tinikém,
Jól van, az a lényeg, hogy Apácska vigyáz Rátok! :D

Sharon,
Nagyon örülök, hogy minden rendben volt az UH-n!!! Egy kis lájtos csavargás csak belefér! Örülök, hogy jól esett! :wink:

Puszi lányok, fiúk! :D

Kép

Kép
zsókuci

Bibike,
Most látom, hogy kb. egyszerre írtunk! :D
Igen, nagyon várom már a nyaralást! :D:D Édes vagy! Köszönöm!!!
Nem csodálom, hogy már várod, hogy kezedben tarthasd a lánykádat :D:D

Chesti,
Ha Bibike akkor szül, amikor nyaralok, ugye dobsz egy sms-t??? :D:D:D:D Köszi!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Hát igy nézünk ki most!

Kép

Kép
bibike27

Bibikém,

Hűűűha, ez aztán giga poci :D:D:D Nagyon csini vagy ám! :D
De mostmár duplán megértem, hogy miért is várod már, hogy kibújjon a kiscsajszi :lol: :lol:

Puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

Bibike hhhhhhhhhhűűűűűűűűű :lol: :lol: :lol: :lol: naggyyon széépek vagytok :) Nekem is amikor kezdték az mondani, h megváltozott az arcom, rá nem sokkal szültem. :)

Tini, na ezek jó hírek. Pláne, h meg is tudjátok majd ki is lakozik odabenn. :)

Lexi, de jó hallani, h kezd kisebb lenni a vérömleny. Én is csatlakozom a vérömlenyüzők csapatához. :)

Napcsi, de aranyos vagy. :) Mintha magamat olvastam volna. Sokszor volt rossz gondolatom. Azt mondják lehet ezért is volt hosszú a vajúdásom.
1. imááddtaaam pocis lenni, kettő féltem, h nem vagyok felkészülve. Még az utolsó pillanatban is. Én soha nem pelenkáztam még, féltem honnan fogom tudni mikor, mit kell csinálni. Aztán szülés után egy nyugalom, és boldogság szállt meg, ahogy megláttam Őt. Néztem, és tudtam nem lesz itt gond. :) Vigyázni fogok rá. :) Ott a kórházban megmutatnak sok mindent, bár az első pelenkázásnál sírtam együtt a gyerekkel. :) Aztán bejött amit tanácsoltak. Határozottnak kell lenni, mert a bizonytalanságot megérzi a baba, és akkor sírni fog.
Én hiszem, és látom azt az igazságot, h ha Én boldog vagyok, akkor Ő is, ha nyugodt vagyok, akkor Ő is. :) Szóval nnyyuggi. :)
Természetes amit érzel, és tényleg igaz, h az anyai ösztönök dolgoznak. Jó anyuka akarsz lenni, ezért az is leszel.
Hidd el, nekem is mondták ezeket a szöveget anno, amit sablon szövegnek tartottam....de most már Én is tudom.
Átélem, és lassan Te is ehez a táborhoz tartozol majd,
akik tudják, és érzik ezt a megmagyarázhatatlan csodás titkot, amit csak mi anyák élünk át. :)

Réka nyugodj meg. Remélhetőleg így már rendeződnek a dolgok. Koncentrálj a babura. :) Jobban vagy már?
Szent Imrében szülsz Te is? :) Kinél? Ha nincs szülésznőd nagyon-nagyon ajánlom Molnár Gabit. Isteni aranyos, és nagyon kapós. 25. hét körül már le kell stoppolni. :) Ha kell a szám szívesen megadom. :)

Benszi, h van a hátad?
Szoptatás mellett is lehet mensizni, mint ahogy teherbe is lehet is. :)
Gratula a vegyes pároshoz :) Mááázzlliisstaaa. :)

Taptau drága jó nyaralást, Máté nagyon cuki, főleg a hatalmas fülhallgatóval. :)

Numato, de édesek vagytok. :) Alakulgat a poci :)

Lanett, édes lehet Réka baba. :) Kaphatunk képet ide is? :)
Nekem még nem jött meg. Egyszer azt hittem, volt görcs, meg vérzés, aztán semmi. (Persze be is magyaráztam magamnak, h lehet babu volt, csak elvetéltem :oops: :? :roll: )

Juci, nagyon szép a poci. Csatlakoznék amugy Én is, h jobban szeretem az olyan képeket, amin amin a fej is rajta van :) Egy sugárzó kismaminál nincs szebb. :)

Bibar, jelentkezz majd, mit mondott doki.

Sharon ha kell segitség priviben szívesen. :) Minden hol vannak rémtörténetek. Az a lényeg a dokidban bízz, és egy jó szülésznő.

Lippa magatokról meg egy szót sem írtál! Én is azt mondom, nem csoda h szépek a lányok, volt kitől örökölni. :)

Wolves akartam nézni a honlapotokat, de fejlesztés alatt van. :) Édesek, h már forgolódnak. Ugye jöttök talira?

Zsókuci drága egyszerre megyünk nyaralni, de dobok sms-t. :)
Jó koncertezést mára. :) Majd mesélj, és képeket csinálj. :)

Na itt van egy pancsizik Niki videó. :lol: :lol: Kicsit élvezi. :)
Én meg bejelentettem gyerek bőrgyógyászatra, juli 11.

http://www.youtube.com/watch?v=QCS6TY6BVbs

További szép napot mindenkinek :lol:

chesti

Bibike! nagyon nagyon szép a pocakod!!!!!!!!!!!! szerencsére nincs nagy kánikula gondolom így könnyeb neked!

Chesti én szeretném elkérni a telefonszámot!!! nekem Csabafi Csaba a dokim a Szent Imrében. Ismered? neked ki?? gyönyörű a babád!
málna79

Bibike
nem semmi pocak,oriásiii!!!!!!!!!!!!!nehéz lehet vele a kánikulában :oops: :oops:

Chestikém
orákig eltudnám nézegetni a videokat amit csináltok,ez is annyira cuki volt,ahogy csapkod a kis dundi karjával egyfolytában :P :P

Tini
nem semmi méretet mondtak neked :shock: :shock: :shock:

bibar

Sziasztok!

Chesti : a honlap valóban fejlesztés alatt, de a menü pontok elérhetőek. Nem igazán van időm fejlesztgetni.:))

A két beígért kép:
Kép Kép
wolves

Wolves,

Gyönyörűek a lányok! :D:D:D És milyen nagyok már.... :shock:

Millió puszi nektek!

Kép

Kép
zsókuci

Bibike!

Azt hiszem nem kell aggódnom, ha egy darabig neked sem látszott a pocid és azért milyen szépen megnőtt!!!! Hatalmas a pocid!!!
Elhiszem, hogy már nagyon szeretnél túllenni rajta. Remélem könnyen és gyorsan megy majd!

Wolves!

Gyönyörűek a csajok!

Kép

Kép
sharon

Jajj lányok, csak gyorsan pár szót, mert a bátyám holnap nekiáll a festésnek, és még rengeteget kell pakolnom, meg megyünk még anyagbeszerzésre is, meg főzés, meg jaaajjj felfordulás, de legalább elindul valami munkálat, és ez megnyugtat.

És ami még nagyon, de nagyon jólesett, az a Ti megnyugtató soraitok! De tényleg, KÖSZÖNÖM!
Máris jobb egy kicsit! :wink: :lol:

Bibike, nagyon szép óriás pocid van! kitartás a hátralévő napokhoz, és csodás szülést kívánok nektek!

Numa, tényleg látszik a képen a kismamis sugárzás :lol: És szép nagy a pocid!

Chestikém, Niki pancsija :D :lol:
Abba is hagyom a görcsölést, nem szerepel a terveim közt a hosszú vajúdás :wink:
de megnyugtató volt amit írtál, főleg a határozottságról, mert erről nekem is vannak tapasztalataim ( csak nagyobb gyerekekkel ), de ez tényleg működő dolog, és jó, hogy eszembe jutattad!
Tényleg, olyan kis hiperérzékenyek, mindent vesznek, ami a felnőttel belül történik, és ha én nyugodt vagyok, az a legjobb nekik! Szóval mégegyszer köszi :wink:

Bocsi lányok, akiknek nem írtam, de tényleg el vagyok havazva, jelentkezem, amint tudok!
Szép hétvégét mindenkinek!

KépKép
naposoldal

Naposoldal!

Hajrá babaszoba! Jó munkát hozzá! De azért bízd a munka nagyobbik részét a fiukra, Te ne dolgozz túl sokat! Vigyázz magadra! És ne emelj nehezet! A munka hevében hajlamos az ember elfelejteni!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok! :lol:

Benszike

de szupi ez a vegyespáros dolog,a lehető legjobb variáció!

Numa

jól belehúztál pocak-ügyben,nem semmi!!!!! :lol: :lol: :lol:

Tini

Nem semmi méretek!Már alig várom,hogy én is okosabb legyek!

Sharon

nagyon örülök a jó híreknek!

Chestikém

Hát beírnád Lukrécia nénit a találka-táblázatba :wink: ,mindegy az időpont,mert ha megyünk is vhova a nyáron,az tök spontán lesz,tehát elvileg bármi jó.Nagyon édes a vidijó! :lol:

Képzeljétek ma jól megbőgetett éccsanyám,mondtam neki nagy lelkesen,hogy megvannak a nevek,ha lány lesz Lili,ha fiú akkor Dávid vagy Márk.Erre totál kiakadt,hogy neki nem tettszik a Márk és becézni sem lehet és kemény név és ilyen meg olyan.Erre mondtam neki,hogy majd megszereted a nevet ha hozzákapcsolod a gyerekhez ha megszületik.Erre Ő,hogy hát az biztos hogy nem!Most komolyan nem az a bajom,hogy nem tetszik neki,hiszen más az izlése,de ezt miért kell ilyen stílusban és az esélyt sem adja meg.Az a baj,hogy innentől kezdve tuti Márk lesz a neve,nehogy már azt higgye hogy ezt is Ő döntheti el.
Bocsi hogy ez így kijött,de annyira bánt!!!!!!Komolyan jó dolgunkban ez a legnagyobb baja,ahelyett hogy örülne hogy itt van és egyenlőre minden ok??????

Kép
lukrécia

Bibike!

Most esett le,hogy kihagytalak... :oops:
Jó sokat nőtt a pocód az esküvői képek óta!!!!!!Nem semmi,ez már aztán tényleg mindjárt bekövetkezik!!!!! :lol: :lol: :lol: Húúúúúú,de izgi!!!!!!!

Kép
lukrécia

Lukrécia!

Sajnálom, hogy nem tetszenek a nevek az anyukádnak. Tudom, hogy ez nem vígasztal, de szerintem nagyon szép nevek, nekem mindegyik tetszik. Régen nem számított, hogy kemény-e a név... sok György, Lajos és hasonló nevek voltak. Csak mostanában hajlamosak a szülők "édi" nevet adni a kisgyereknek, de nem szabad elfelejteni, hogy egyszer felnőnek. Lehet, hogy komoly üzletember lesz és akkor már nem lehet pl. Bencécskének hívni.
Egyébként nem tudom mi van az anyukákkal, az enyém azt mondta burkoltan, hogy öreg vagyok és mindenképpen kell genetikai vizsgálat. Szeptemberben leszek 30, szerintem nem vagyok öreg! Anyu engem 27 évesen szült! Na mindegy. Pedig elméletileg csak nekünk lehetnének hangulatingadozásaink, nem ???

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
sharon

Lukrécia, sajnálom. Én anyukám is más gondolkodású, soha nem értünk együtt de én is makacs vagyok mint te. Pl. mikor vettünk lakást elmentem vásárolni és az IKEÁ-ban vettem egy tök jó étkészletet. Fekete színű de nekem tetszett. amikor anyu meglátta, olyan szöveget kaptam. hogy lehet ilyet vásárolni és ő ebből sosem tud enni!!!! mikor eljön vacsorázni fel sem tünik és úgy láttom jól esik neki! de jobb mindenbe beleszólni! sőt szerintem mikor tálalok nagyon jól lehet dekorálni. A barátok közt kávézójában is ezt a készletet használták. Szerintem mind a két név nagyon jó. A Lili nekem is tetszik, de a barátnőmnek úgy hívják a kislányt így nem lesz nálunk ez a név. Örüljünk hogy egészséges a baba!!!! és hogy jól vagy!!!!
málna79

Sharon,Málna

Köszi lányok hogy írtatok,aranyosak vagytok.Most már jobb kedvem van,lenyugodtam,csak ki kellett írnom magamból,mert nagyon felhúztam magam!De fogok is én itt hülyeségeken rágódni,csak a kis Basával foglalkozom meg a férjecskémmel és kész! :lol:
Még egyszer köszi a bíztatást! :P

Kép
lukrécia

Lexi
Örülök, hogy csökkent a vérömleny. Meglesz a pihi gyümölcse. Gratulálok a vizsgához. Gondoltam, hogy elmentél, túl nagy volt a csend ebben a témában. :wink:

Zsókuci
Jó szórakozást a koncertre. Vanda kutyi nagyon aranyos. Milyen nagy lett?! Édes pofikája van.

Lucia
Egyelőre almát adunk Milánnak. Bár a védőnő a barackot és a meggyet javasolta(mert az már van hazai-idei), de már a baracknál elakadtunk, mert nagyon savanyú volt neki. Még az almára is fintorog, bár tegnap már egész szépen evett belőle. Gyönyörűek a gyerkőcök.

Chesti
Emlékezett Niki, hogyan kell inni a csőrös pohárból? Nagyon szép a Balcsis képeken, főleg az elsőn. Az utolsón meg nagyon édes. :lol: Látszik, hogy mennyire tetszik neki. A fehér csajszis ruhában meg elbűvölő. Nekem a tali időpontok közül elvileg a júliusi és augusztusi időpontok jók.

Bibike
Örülök, hogy minden rendben. A súlybecslés nem egyszerű, nagy a tévedés lehetősége. Nekem azt mondta a doki, hogy a méretei szerint kb egy héttel nagyobb, mint „kellene”. Egy héttel a kiírás előtt szültem és a babám 4000 g volt. A dokim meg is lepődött milyen nagy. És egyébként is van még három hét vissza(elvileg)....élvezd ezt a varázslatos-várakozós időszakot. Szép nagy a pocid.

Jucicuki
Te sem vagy ám egy egyszerű eset :wink: (
„ill. délután mintha egyszer éreztem volna valamit, de bebeszéltem magamnak, hogy csak képzeltem, mert annyira akartam érezni valamit. „) Ilyet és hasonlót én is tudok.... :lol: Így teljesen megértelek.

Numato
Élmény volt olvasni a boldogságodat. :D

Naposoldal
Természetes, hogy parázol, közeledik a nagy nap, amikortól felelős leszel egy emberkéért. A napi rutin gyorsan kialakul és beletanulsz hamar mindenbe. Ahogy Chesti írta, határozottság, na és legyen mindig veled a humorérzéked.

Lukrécia
Örülök a negatív tesztnek, szupi, hogy minden rendben. A választott nevek nagyon szépek. A lényeg, hogy nektek tetszik. Anyukád meg majd megszokja. :wink: Nálunk is ez volt. Anyunak nem tetszett a Milán név. Neki azért, mert olyan személyhez köti, akit nem bír. Ezt még meg is tudom érteni, de ő is megszokta már.

Sharon
Örülök, hogy minden rendben volt az Uh-n. Még egy kis kitartás, és elkezd nőni a hasad. Megértem, hogy nagyon várod már. Amint volt egy kis hasam, direkt hangsúlyoztam a ruházatommal.

Wolves
Gyönyörűek a lányok.

Múltkor írtam, hogy kijött Milán egyik alsó foga, és milyen jól viselte. Na azóta kicsit más a helyzet. A fogínye igazából nem fáj(legalábbis szerintem :wink: ), de tök taknyos(bocs) lett és köhög. Voltunk dokinál(kétszer is), de azt mondták a fogzástól van, és nem is kapott gyógyit. Orrszívózni kell, hogy ne rakodjon le. Na ez nem egy egyszerű eset. Kész birkózás, apjával ketten alig bírunk vele, és persze üvölt mint állat. Pedig nem fáj, ezt már akkor csekkoltam, amikor megvettük az orrszívót. :wink: Most már alul kijött a második fog is, és a doki szerint hamarosan kint lesz a felső kettő is. Szegényem remélem nem lesz végig náthás, amíg fogzik....De amúgy maradt vidám kiskópé.
A héten kétszer átfordult hátról hasra, amikor egy játékot csak így ért el. Na gondoltam, szuper, ez is megy. :lol: Szerintetek átfordult a drágám azóta? De az almaevés már egyre jobban alakul. Sokat nem eszik belőle kismuksikám, de most már jutunk pár kanálig.
Na megyünk fürdetni, ez a nap egyik fénypontja, ha sikerül felvenni, majd felteszem.

További kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
agnese

Numa, Bibike, nem semmi pocik :lol: nagyon csini kismamik vagytok :wink:

Majd próbálok én is "fejes" képeket is feltenni.

Judit

jucicuki

www.kindermobel.hu

Innen lesz a kiságyunk, jó dolgok vannak :lol:

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Lányok,mindenkinek nagyon szépen köszönjük a szép szavakat:)

Wolwes, gyönyörűek a kislányaid! :lol: igazi kis angyalkák :wink:

Bibike, egyik nap pont azt mesélte a kolléganőm, hogy ha egy kismama szülés előtt áll, kicsit bedagad az orra, és ő ezt mindig észre szokta venni.Kicsit furcsálltam, mert erről én még sosem hallottam, de látom, te is erről írtál.Hatalmas a pocid, de nagyon cuki! :lol: kitartást az utcsó napokra is!

Kép
numato

Bibike
A hugom 4 héttel előbb szült. Anyósom előtte pár nappal látta és mondta neki, hogy hamarosan szülni fog. Mi jól lehurrogtuk szegényt, hogy még ne, mert még van idő, de neki lett igaza. szerintem készülj...... A pocid szép, úgyhogy a baba tuti kis vasgyúró. A vége meg már nagyon nehéz lehet, főleg, ha ennyi alkatrésze fájdogál az embernek. Remélem gyorsan történik majd minden!

Naposoldal
Még annyit szeretnék Neked írni, hogy amikor világra jön egy pici baba, akkor nem csak gyermek születik, hanem anya, sőt optimális esetben egy apa is. Abban a pillanatban minden tudás a birtokodba kerül majd, amit egy ANYÁNAK tudnia kell. Bízzal magadban és a kisbabádban.

Lukrécia
A problémád ismerős. Nekem volt egy lánynevem, ami senkinek nem tetszett. Bár nem hurrogtak le, csak nagy volt a hallgatás, amikor kimondtam. Akkor jöttem rá, hogy a családomnak sem tetszik, amikor kitaláltunk egy újat és annak mindenki örült. Speciel nekem a Márk tetszik, de ettől függetlenül úgy gondolom, hogy édesanyádnak volt lehetősége, hogy a saját gyermeke(i) nevét megválassza, és Neked is jogod van ehhez. Nem irigyellek!! Anyukám sem mindenben egyszerű, de soha semmibe nem szól bele. Csak azért is ne ragaszkodj a névhez. Érezni fogod, hogy mi illik a kis Basádhoz. Senkivel ne foglalkozz, csak a párod és a Te véleményed számít.
Vendég

Sharon!
Tök jó,hogy minden ok volt az UH-n!
Bibike!
Nem semmi a pocid.Hát lehet,hogy tényleg hamarosan babázni fogsz!Drukk nektek!
Zsókuci!
Jó szórakozást a koncertre!
Chesti!
Igen tudom,hogy mázlis vagyok.Köszi!Édes ez a csaj!
A lábam napról-napra szarabb,mert ég és zsibbad!Néha olyan,mintha árammal hozzányúlnának és akor elég kellemetlen!És az ideggel semmit nem lehet tenni!Lenne rá gyógyszer csak abban annyi Magnézium van,hogy teljesen ellazítaná a méh izomzatát és akkor mindennek vége lenne!Tehát fekvés van,de már akkor is ég!
Wolves!
Gyönyörűek!
Bariném!
Micsoda métetek!
Lukrécia!
Szarni rá mit gondolnak!A te gyereked!Majd megbékélnek!Nálunk is van belőle histi,mert mint Lexinél,csak csöndben vannak ha kimondjuk a neveket!Ja és köszi a gratut!
a szülők nem fogadják el hogy felnőttünk és beleszólnak az életünkbe még mindig!Ránk kényszerítenék az akaratukat,ha hagynánk!
Na ezt a hibát nem, szabad elkövetni nekünk!
Vendég

Benszi!

Sajnálom, hogy nem javul a lábad! Kitartás a fekvéshez, nem lesz egyszerű, már én is nagyon unom! Pedig még sok van vissza. Próbálj meg minél többet vízben lenni! Sajnos jobb ötletem nincsen. Esetleg homeos bogyók, hátha abban nem sok a magnézium. Kitartás!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok!

Elöször is nagyon köszönöm a pocak dicséretet mindenkinek, nagyon édesek vagytok! :lol:

Zsókuci,
Milyen volt a koncert? Képeket csináltál ? :lol:

Chesti,
Nagyon édes a pancsi video! :lol:
Puszi nektek

Wolves,
Gyönyörüek a csajok!

Lukrécia,
Mindenkit lehurrognak a nevek miatt?
Emlékszel nálunk is volt ilyen, én is sirtam. :cry:
De nálunk is csak azért is Bettina lesz, és kész!
Nekem nagyon tetszenek a nevek amiket választottatok! :lol:
Ja mi a 19-héten voltunk elöször 4-D -én.
Pusszantalak.

Benszi,
Sajnálom én is a lábad nagyon :cry: . Kitartás

Puszi mindenkinek.

Kép
bibike27

LÁnyok!
Csodaszépek a babák, és apocakfotók!!!!!!!!!!!MIndenkinek nagyon jó egészséget, hamarosan találkozunk itt is.... :!: :!: :!: :!:

Chestikém!
Akkor nekem a július 28 nem lesz jó(valszeg akkor lesz a beülti), és az aug. 4 talán....Az e hónap 7-e tuti nem jó.....De ezt majd még mondom, attól függ, hoyg érzem magam, és párom szabad lesz-e....(ahogy beszéltük)

Puszi nektek!!!!!
Vendég

Sziasztok,

Na, itt vagyok :D Jó mozgalmas hétvégére sikerdett ez is :shock: Tegnap voltunk a koncerten, nagyon jól sikerült :wink: Vittünk sok-sok vodka-narancsot (4,5 litert :oops: ), meg egy üveg tokajit és egy üveg pezsgőt. Hát ezutóbbi kettővel nem engedtek be a biztiőrök, mivel az üveg üveget nem lehet bevinni, így kénytelenek voltunk meginni már a „kapuban” :D Persze ez már jól megütött mindnégyünket. :D:D De persze a vodka-nari is jó hamar elfogyott. :oops: Szóval jól becsiccsentettünk, nagyon jó volt hangulat, rengeteget röhögtünk, és őrültködtünk! :D:D Ja, és nem utolsó sorban a koncert sem volt rossz! :wink: :lol: :lol: Ma meg meglátogatott a bariném, akinek van egy édi 5 és fél hónapos kislánya. :D Hát, nagyon cuki!!! Aztán ebédre jöttek a sógornőmék, akiket még haza is vittünk, és kb. 30 perce értünk haza :shock:

Napcsi,
Na, akkor végre elkezdődtek a várva-várt munkálatok :D Vigyázz magatokra!

Lukrécia,
Remélem már megnyugodtál anyuciddal kapcsolatosan. Hát, ez tényleg nem volt a legjobb reakció tőle… Lehet, hogy csak hirtelen nem jól reagált. Majd meg szokja, bárhogy is döntötök :D Amúgy nekem mindkettő tetszik, és a Lili is :D:D

Sharon,
30 évesen felesleges a genetikai, 35 év fölött teszik „kötelezővé”. Persze, ha titeket megnyugtat, akkor csináltassátok meg, de szerintem csak anyud kedvéért tök felesleges :D

Málna,
Pedig nagyon jól néz ki a fekete étkészlet :wink:

Agnese,
Jobbulást Milánnak! Remélem csak átmenetiek ezek a fogzásos tünetek!

Lexi,
Jaj, még nem is gratuláltam a titkolt vizsgádhoz :wink: Puszi! :D

Bibike,
Hát, képek készültek, de nem túl szalonképesek :wink: :oops: De készülőben van a weboldalam (számításaim szerint 1-2 év múlva el is készül :lol: :lol: ), és oda ígérem teszek fel belőlük :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci,

Örülök hogy jo éreztétek magatokat, biztos nagyon jo volt! :lol:
Akkor majd várom a weboldalad. :lol: :wink:
Jo éjt .
Puszi

Kép
bibike27

Lukréciám
az én anyumnak sem tetszett az elsö név amit kinéztem,az ujat még nem tudja,de az ujat még nem tudja,és te sem,ha jó leszel elmondom :P :P

Zsókucia
mi is ezt csináltuk anno,vodka nari bekeverve aztán gyerünk az éjszakába,istenem de rég volt :oops: :oops:

Bibike
visszaszámlálás megkezdödött már?hogy érzed magad?

én ma megyek uh-ra este 8 ra,már nagyon várom hogy lássam minden rendben van :oops: :oops:

bibar

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?