Sziasztok!
Lukácsné!
Na látod, hogy neked is van vv. Felesleges izgulni. Ahogy KPN is írta, más a Merional támogatottsága inszem, és más lombik esetében!!!
Ha hétfőn lesz a leszívás, akkor attól függően, hogy hány petikéd, ill utána embriód lesz, az ET lehet szerdán, csütörtökön, vagy pénteken. Ha sok embriótok lesz, és szépen fejlődnek akkor az a tapasztalat, hogy elviszik őket az 5 napos korig, így több esélyed lesz, hiszen akkor már "csak" az a dolguk, hogy megtapadjanak!!!
Punkció napján 7:30 ra kell menni apával, soron kívül elől oldalt állni. Mindig a beavatkozásra várókat hívják be előszőr. Ágybafekszel, és elmondják, hogy ki mikor kerül sorra. A leszívás, szerintem max félóra lehet, ( bár elég kómás vagy az altatószuritól ugyhogy pontos adatra nem emlékszem )utána feküdni kell kb 2-3 órát, és mehetsz a dokihoz a záróért. Közbe bejön Kanyó doktornő, és elmondja, hogy hány tüszőt szívtak le, abból mennyi volt érett, tehát mennyibe volt petesejt, és mik a lehetőségek.
A záróért ki tudja mennyit kell várni, szerintem egész napos program lesz, kb 3 ig tuti ott leszel / lesztek.
Nekem utána eléggé fájt a hasam picit véreztem is. Kaptam algopirint rá, és utána otthon is feküdtem, aludtam az altatótól.
Ne félj, semmi extra!!!!
ET napján, majd mondják hányra kell menned, az kb ugyanúgy zajlik, mint az inszem. Picit fekszel utána záróra vársz.
Eredményhirdetés attól függ, hogy hány naposan kaptad vissza a babát / babákat, de aszem a leszívástól számolva 14?? nap talán. Ha ugye 5 naposan kapod vissza őket, akkor az ET től számolva 9 nap!!!
Navared!
Köszi, én jól vagyok, de ehhez kellett 5 sikertelenség ( 3 inszem, 2 lombik )sajnos akkor még nem fórumoztam, így nem volt aki lelkileg támogasson, de mostmár eljutottam arra a pontra, hogy hiszek, és bízok benne, hogy nekem is lesz babám!!!!!! Szerintem is 80-90 % ban fejben dől el a siker!!!! Túl kell esni a mélyponton, és bízni kell benne, mert anélkül nem megy!!!!!!
Amúgy terveim szerint a január végi mensivel kezdjük a stimut, addigra tuti, hogy helyrejön az IR em!!!! És persze siker lesz a vége, mert kell, hogy maradjon esélyem kistesóra is!!!!!
Lujzici!
Sok fehérje, pl túró és rengeteg folyadék nagyon jó a stimu idejére is, jobban nőnek a tüszők, túlstimu ellen is nagyon jó, valamint a beágyazódáshoz is kell..
Na eldugulok....
Ja!
Sztyopikám, gyógyulj meg hamar!!!!
Sting, Rózsa, Emeske????? Merre bújkáltok?
Puszi