Új privát üzeneted érkezett!

Laptetűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ez nagyon jókor jön!!!!!!!
mako30

szerintem más a támogatás ha inszemezel és más ha lombikozol.
woody ++++++++++ holnapra, de nem lehet baj!
kpn

Navared!Nem sikerül kisakkozni a neved…de rajta vagyok.. :) Igazából nekem már tavaly is volt egy műtétem az endó miatt, azután kaptam én is fél évig a GNRH injekciókat. Aztán az volt, hogy próbálkozzunk spontán, de fél év múlva megint műteni kellett. Most már nem is adnak GNRH-t, az a cél, hogy minél hamarabb teherbe essek. Mondjuk ha decemberben nem megy a lombik, akkor nekem már az is necces. De azért bízom magunkban, és végül nem lesz szükség beavatkozásra.

Andi-1, szerintem addig jó, amíg nem nő be a fejetek lágya!!Mondjuk nálunk a férjecském szerintem azért nem tud majd ilyen poénos lenni…Szegény mindig lesápad, ha történik velem valami, ami fájdalommal járhat.

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Ez a fórum aztán pörög, alig győztem visszaolvasni! :D

Andi: én már előre megcsináltattam a nőgyógyászati rákszűrést és kenetvételt a múlt héten. Megvan a nega eredmény!
A telefonos csajszi mondta,h csináltassam meg előre az első konzi előtt. Amúgy jókat röhögtem azon, amiket a beszólásokról írtál! :D

Rodina:majd ha már tudom, megírom h miben leszek 10-én, oké? Hátha találkozunk.
Neked milyen vizsgálatok vannak már készen?
Hányra kell menned?
A Szűcs dr-hoz kértem magam, barátosnőm javaslatára. Aztán majd meglátjuk.

Sajti: nekem du kell mennem 10-én. Hátha veled is találkozunk!

Lányok, a sok túró és fehérje mihez kell? Miben segít?

Kép
lujzici

Sziasztok!

Lukácsné!
Na látod, hogy neked is van vv. Felesleges izgulni. Ahogy KPN is írta, más a Merional támogatottsága inszem, és más lombik esetében!!!

Ha hétfőn lesz a leszívás, akkor attól függően, hogy hány petikéd, ill utána embriód lesz, az ET lehet szerdán, csütörtökön, vagy pénteken. Ha sok embriótok lesz, és szépen fejlődnek akkor az a tapasztalat, hogy elviszik őket az 5 napos korig, így több esélyed lesz, hiszen akkor már "csak" az a dolguk, hogy megtapadjanak!!!
Punkció napján 7:30 ra kell menni apával, soron kívül elől oldalt állni. Mindig a beavatkozásra várókat hívják be előszőr. Ágybafekszel, és elmondják, hogy ki mikor kerül sorra. A leszívás, szerintem max félóra lehet, ( bár elég kómás vagy az altatószuritól ugyhogy pontos adatra nem emlékszem )utána feküdni kell kb 2-3 órát, és mehetsz a dokihoz a záróért. Közbe bejön Kanyó doktornő, és elmondja, hogy hány tüszőt szívtak le, abból mennyi volt érett, tehát mennyibe volt petesejt, és mik a lehetőségek.
A záróért ki tudja mennyit kell várni, szerintem egész napos program lesz, kb 3 ig tuti ott leszel / lesztek.
Nekem utána eléggé fájt a hasam picit véreztem is. Kaptam algopirint rá, és utána otthon is feküdtem, aludtam az altatótól.
Ne félj, semmi extra!!!!

ET napján, majd mondják hányra kell menned, az kb ugyanúgy zajlik, mint az inszem. Picit fekszel utána záróra vársz.

Eredményhirdetés attól függ, hogy hány naposan kaptad vissza a babát / babákat, de aszem a leszívástól számolva 14?? nap talán. Ha ugye 5 naposan kapod vissza őket, akkor az ET től számolva 9 nap!!!

Navared!
Köszi, én jól vagyok, de ehhez kellett 5 sikertelenség ( 3 inszem, 2 lombik )sajnos akkor még nem fórumoztam, így nem volt aki lelkileg támogasson, de mostmár eljutottam arra a pontra, hogy hiszek, és bízok benne, hogy nekem is lesz babám!!!!!! Szerintem is 80-90 % ban fejben dől el a siker!!!! Túl kell esni a mélyponton, és bízni kell benne, mert anélkül nem megy!!!!!!
Amúgy terveim szerint a január végi mensivel kezdjük a stimut, addigra tuti, hogy helyrejön az IR em!!!! És persze siker lesz a vége, mert kell, hogy maradjon esélyem kistesóra is!!!!! :wink:

Lujzici!
Sok fehérje, pl túró és rengeteg folyadék nagyon jó a stimu idejére is, jobban nőnek a tüszők, túlstimu ellen is nagyon jó, valamint a beágyazódáshoz is kell..

Na eldugulok....

Ja!
Sztyopikám, gyógyulj meg hamar!!!!

Sting, Rózsa, Emeske????? Merre bújkáltok?

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok!

Woddy: Ma rajtad a világ szeme :) +++++++++++++++++++

Lujzici: Akkor viszont akár meglehet ebben a ciklusban is a HSG, remélem, hogy beleférsz, és legalább ennyivel előrébb lesztek! :)

andi
andrea-1

Jujj, te jó isten!

Hogy felejthettem el írni, hogy természetesen Woody, gyere minél gyorsabban a jóhírrel!!!!!

heni77

Na ezt jól megaszondtam :lol:

heni77

Nagyon izgulok a mai jóhírekért! :D

Reggelire már betoltam majdnem 1/2 kg túróból körözöttet + 6 dl tejet! Szét simiztem a szuri után a pocimat ezzel megadtam a kellő támogatást! Holnap el fog ájulni dokibácsi, hogy milyen ügyes voltam.. remélem! :wink:

Most néztem az igazolásomat és a leszívást 4-re, a transfert 7-re írta a doktor úr. Ámen! :lol:

Ha jól rangsoroltam magunkat: Woody, Lukácsné és Én a pocakosodás sorrendje. Ha kihagytam valakit bocsi!
avarka

Jó reggelt! :lol:
Andrea, nagyon tetszett, amit írtal, nagyon jó fejek lehettek/vagytok :D Fö a humorérzék, szerintem ezt anélkül nem is lehet végigcsinalni! Csak így tovabb :D

Muzsi, kívancsi vagyok mit hozol még ki a nick-nevemböl :lol:
Hat igen, sejtettem, h. neked is muszaj volt megcsinalnod ezt a GnRh szarsagot...mar bocs. Én még nem hallottam olyanról, akinek ne jött volna vissza az endo utana, ezért sem értem, miért nem rögtön a kezelést vagy mütétet követöen megy a lombik sokaknal...? Csak húzzak az idöt, mikor tisztaban vannak a veszélyeivel. Nagyon remélem, h. dec-ben mehet a program!!! Én megmondom öszintén nem voltam hajlandó ez a kezelést megcsinalni, pedig akkor még nem is tudtam róla sok mindent, de éppen eleget ahhoz, h. bojkottaljam. Ez 2,5 éve volt. Aztan azóta újra mütöttek endoval és mivel nem rögtön volt a lombik sajna azóta vissza is jött :( De így sem esélytelen a teherbeesés, csak kicsit körülményesebb...

Lukacsné, Heni tökéletesen leírt mindent a lombikeljarasról, esetleg még annyit füznék hozza, h. maga a beavatkozas, ill. amikor bent vagy a mütöben kb. 10 perc. Nagyon gyors az egész és nem is mély altatasban történik. Annak akinek sok tüszöt tudnak leszívni, az kicsit rosszabbul viseli (lagalabb is a mi szobankban így volt), mert az több szúrassal jar, de amúgy tényleg nem gaz. Én is nagyon féltem töle, de felejthetö, ne aggódj! Ha 5 feletti a megtermékenyíthetö és végül sikeresen meg is termékenyített petesejtek szama, akkor elviszik 5-6 napig, ha kevesebben vannak, akkor inkabb 3 naposan teszik vissza öket. És igen a leszívastól szamított 14. napon nézik a véredböl a hcg szintet, az minden mikor van az embriótranszfer.

Heni! Örülök, h. jól vagy és helyre fog jönni az IR-ed, muszaj neki! Majd Macsek ravarazsol!!!! :lol:

Mako, köszi, és hasznald ki a laptetüt!

Avarka, no para!!!
navared
Szfvár

Avarka, ez azért valtozhat, marmint a 7-e, függöen hanyan vannak a picurik! Nagyon szorítok!
navared
Szfvár

Azokhoz szólnél, akik endosok (Angi, Mako, Muzsi, Zsu)!
Úgy tudom, hogy nekünk nem túl ajanlatosak az allati fehérjék, sem a hús, sem a tejtermékek... Raadasul én még nem is igazan tudom megemészteni a tejet, túrót, tejfölt, stb., a sajt és joghurt még hagyjan és a húsokkal sincs bajom. Szóval ezeket az ételeket kb. 10 éve szamüztem az étrendemböl.
Amikor tele voltam hormonokkal, akkor érdekes módon nem volt tölük semmi bajom...? Nem értem az egészet, de végül is csak arra akarok kilyukadni, hogy ez egy kicsit paradoxon nalunk, hogy ne egyél tejterméket, de anélkül meg nehéz a teherbeesés, ill. megapadas. :roll:
Olvastam, h. vki fehérje infúziót kapott? Jó lenne, ha kicsit egyszerübb lenne a dolog.
Ez csak amolyan eszmefuttatas volt részemröl, de ha valamelyikötöknek van jó ötlete.... :)
navared
Szfvár

sziasztok!

Csajok átjött a sok erő amit küldtetek mert mára sokkal jobban vagyok!!!! :lol:

Woody: siess és mesélj mert hangosan is gratulálni akarunk itt neked :D :!: :!: :!:

Heni: neked mennyi idő alatt csökkent felére az IR-ed? Nekem januárba lesz 3hónapja hogy szedem a Mercformint és elvileg január végén kell megjönnie , ha a PCO-m nem kavar bele és mivel nekem long protokoll lesz így van rá szerinted esély hogy addigra rendbe leszek? :roll:

Andi: én is olyan jót mosolyogtam rajtatok :lol:

Kép
sztyopane

Köszi Navared!
Azt hogy hányan vannak nem fogjuk megtudni.. nem látszik semmim az UH. A vérvételi eredményem emelkedjen olyan szintre, hogy a dokinak tetszen... csak arra hagyatkozhatjunk.
avarka

Sziasztok!

Kiderült, hogy én holnap megyek konzultációra... Ez jó is, de igazából parázok, hogy tényleg nem lesz lombik decemberben..Nu, de sebaj, holnap konkrétumot fogok tudni, hogy hogyan tova, legalább ezen nem fogok morfondírozni.

Woody!!!!???

Lányok, olyan kérdésem lenne, hogy lombiknál, a punkció mindig altatásban van? Ezt azért kérdem, mert amikor a felvilágosító előadáson voltunk, akkot ott azt mondták, hogy a páááááciens dönti el, hogy kér e altatást, vagy sem.

Heni! De jó, hogy túl vagy a mélyponton és TUDOD, hogy össze fog jönni!!Ez sokak szerint tényleg használ! Az a baj, hogy én ebben még nem tudok hinni, mármint az öngyógyításban. Pedig sulykolom, de a sulykolás alatt is kételkedem..
Az IR mikor derült ki? Már az általános vizsgálatok során kiderült, vagy új, direkt erre vonatkozó vizsgálatot kellett kérni?

M
muzsi

Muzsi: Az egyik barátnőm most volt punkción és elfelejtette, hogy inni se lehet és így nem altatták el, de iszonyúan szenvedett annyira fájt neki. Én is gondolkodtam rajta, hogy kérjem ne kérjem de ezek után altassanak.

Kép
sztyopane

Avarka! Hajrá, hajrá, nőjjenek azok a tüszők!! Az nem lehet, hogy a növekedés miatt egyszer csak előtűnnek?Vagy most már biztos hogy laparos leszívás lesz?

Sztyopáné, azért még óvatosan!Pihengess amennyit csak lehet!Megfázás volt, vagy influenza?

Navared, az endóval kapcsolatban nekem is hasonló infóim vannak a tejtermékekről, azzal a kivétellel, hogy a túró az jó nekünk is, mert az eljárás során melegítve van, illetve a savó kikerül belőle...Én legalábbis ezt hallottam vagy olvastam valahol. Szal a műtét óta én tolom a túrót elég sokszor, esténként. :roll: Remélem nem okoz majd gondot...
A húsfogyasztást próbálom csökkenteni (mert ahogy én tudom, az se nagyon jó), meg a lisztes termékeket...
A GNRH szerintem is inkább azoknak jelenthet átmeneti megoldást, akik nem akarnak még akkor babát, szal a kezeléssel ki tudják tolni a endó visszajövetelének az idejét.Nem megoldás annak, aki babát akar.

M
muzsi

Helló!

Sztyopáné!

De jó, hogy jobban vagy!!!! Csak jó, hogy itt "sátánkodunk", varázsolgatunk. :wink:

Az IR em 3 hónap alatt csökkent le a felére, de hozzá kell tennem, hogy a gyógyszer mellett tényleg szigorúan, becsületesen csináltam a diétát. Hogy lehet e kezdened januárban??? :roll: Fogalmam nincsen, pont kérdeztem is Sajti tól, hogy neki néztek e újabb IR t az újabb akció előtt, mert tudtam, hogy nagyon magas volt a 120 perces inzulinja. Azt mondta nem néztek neki, csak kérdezte a doki, hogy szedi e a Merckformint. Nem tudom, nekem ez olyan furi volt, mert akkor ezek szerint én is kezdhettem volna októberben, hiszen a felére csökkent az inzulinom, de úgy voltam vele, hogy ártani biztos nem ártok, ha várok még 3 hónapot!! Addigra meg mégjobb lesz, reményeim szerint. Inkább a várakozás, minthogy esetleg nem járok sikerrel, és akkor ráfogható arra, hogy miért nem vártam még...
Sajti esetéből kiindulva ezek szerint "elég" ha szeded a gyogyót és betartod a diéta szabályait?????? Nem tudom.

Muzsi!

Az IR em június közepén derült ki. Újra szerettünk volna belevágni a lombikstimuba. Éppen a szokásos vérvételeken voltam, és egyszer mondta a dr nő, hogy voltam e már ilyen vizsgálaton. Mondtam neki, hogy nem. Úgy vettem ki a szavaiból, nem is tudjam, hogy fogalmazzak, mintha ez akkoriban "került volna be" az alapkivizsgálások közé. Persze csakis akkor ha a tünetek valamelyike jelentkezik az embernél. Egy két ilyen tünetet tudok csak, az tuti, hogy PCO esetén kérnek ilyen vizsgálatot, és túlsúly esetén ( sajna én ide tartozom :) )
Na itt kiderült, hogy terhelés esetén nagyon nagyon dolgozik az inzulinom ahhoz, hogy a vércukromat a helyes szintre visszanyomja ( persze mondanom se kell, hogy még a cukrom se lett jó, még így sem, hogy 4 szer annyit dolgozik az inzulin, mint egy "normális" embernél , majdhogynem cukorbeteg vagyok :shock: :shock: :shock: )

Tök pipa voltam valahol, hogy hagyták "potyára" megcsinálni az addigi sikertelen kisérleteimet. Persze gondolom nem ők tehetnek erről, hanem az "okosok odafönt". Bizti korlátozták ezt is, vagy nem tudom.

Bejelentkeztem endokrinológushoz, és ő írta fel a gyogyót ill adta a diétás tanácsokat, mit hogyan!!
És most itt vagyok, és várok a mi kis csodánkra!!!!

Gondoltam januárban megyek egy újabb vv re magánúton, és ezzel a lelettel mennék vissza a dr nőhöz. Az endokrinológiára csak 1/2 év múlva kell visszamennem! De én addig nem akarok várni, mert sok idő kiesik így, és vén curva leszek mire szülök :)
Elég már ez az 5 év várakozás, így is!!!

Húúú már megint velem van tele az oldal.. :oops: :oops: :oops:

Woody kismami?????

heni77

Sztyopáné! Az nem hangzik valami jól! :(
És ez a punkció úgy van, hogy annyiszor szúrják át a hüvely falát, ahány tüszőből le akarják szívni a petét?Azt gondoltam, hogy esetleg csak egyszer, amit meg talán ki lehetne bírni...de ha többször is... Az a baj, hogy nem tudjuk kipróbálni.

M
muzsi

Heni, nekem kimondottan jó, hogy sokat írsz, nemcsak azért mert sok infót kapok, hanem mert van, amivel telik az időm!:) A munkahelyemen unalom van.
Hát igen, sajna hogy a rendszer nem működik megfelelően. Az lenne a normális, ha előbb minden vizsgálatot (persze olyat, aminek azért van alapja) megcsinálnának, hogy fölöslegesen ne vegyen részt az ember babaprojekten. Fölösleges pénz, energia, és leginkább lelki fájdalom. És mondjuk szerintem az államnak is jobban megérné, mert azért egy felesleges vizsgálat nem kerül neki annyiba, mint egy felesleges beavatkozás.
Kitartás a diétához, olvastam, hogy több mint 14 kilót adtál már le! Fantasztikus!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára muzsi 2009.11.26 11:13-kor.

M
muzsi

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
SIKERÜLT!!!!!!

Nagyon-nagyon boldog vagyok. Persze a férjem is. :)
Jövő héten csütörtökön uh megnézi a doktornő a petezsákot.
Eszter találkozunk a BMC-ben!
woody

hali!

Heni: nekem se nézték meg az inzulinomat hanem magánba voltam pedig én PCOS vagyok. A terhelésesem 98 lett! Amikor mentem vittem a dokimnak, de megcsinálták az inszemet. Én is úgy terveztem, hogy januárba elmegyek kontrollra és majd kiderül, hogy mit alkottam :D .

muzsi: hát azt nem tudom hogy hányszor szúrnak :? azt hittem csak egyszer :shock:

Kép
sztyopane

wOODY: Akkor hangosan is GRATULÁLOK :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
sztyopane

Woody!!! :lol: :cry: :lol: Gratulálok nagyon!

M
muzsi

angyalka: küldtem PÜ-t :lol:

Kép
sztyopane

Sztyopáné! Nem tudom hányszor szúrnak!Nem tudom, honnan vettem, hogy többször...

Kedves lombikosok! Hányszor szúrnak :?: :?: :?:

Woody, te dolgoztál az inszem után, vagy pihiztil otthon?Mennyi túrót ettél :D ? De jóóóóóóóóóó, lennék a helyedben:)

M
muzsi

Szia Woody!

GRATULA!
avarka

Woody!

Nagyon-nagy gratula!! Elhiszem, hogy boldogok vagytok!!!! Vigyázz magatokra!
szöszi1977

WOODY

GRATULA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sietek én is utánad :) :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Woody:

G R A T U L A ! ! ! :lol:
andrea-1

Woody!
NAgyon gratulálunk nektek!

Lujzici!
MAjd ha én is tudom, hogy mibe leszek megírom. Én a Skriba doktornőt választottam, majd meglátjuk mennyire jön be. Viszont csak jót hallottam róla!
Az az igazság, hogy nekem majdnem minden leletem meg lesz addigra. Már több mint egy hónapja mást sem csinálok, mint vizgsálatokra járok, időt és pénzt nem sajnálva. Az átjárhatóságim lesz kétséges, mivel az 2007-es, de ebben az évben januárban és júliusban is terhes lettem inszemmel, csak nem mradtak meg. Szóval nem tudom, hogy meg fogják-e velem csináltatni. HA igen, akkor hajrá, de akkor biztos csak február elején lesz a következő inszem.
Te hogy készíted a lelked? Mikorra számítasz az inszemre? Hogy tervezed?

rodina74

Woody! Gratulaloooooooooooooook! :D Mit mondtam?????
Egyre jobb vagyok :wink: :lol:

Muzsi, én írtam, h. többször is szúrhatnak... attól függ, mennyi tüszö van, én így tudom, de ha baromag, javítsatok ki :oops: Valszín nem annyiszor, ahany tüszö van, csak ha sok van akkor nem elég egy lyuk :wink:
Amúgy nem ajanlom az altatas nélküli punkciót, azért nem egy sétagalopp. Nem véletlenül csinaljak így. Volt nalunk is olyan csaj, aki nagyon megszívta, de hallottam olyanról is, akinek meg meg sem kottyant... szóval te döntöd el, de ne egyél és igyal... na persze mindent el fognak mondani pontosan!!!

Avarka, úgy értettem, h. ha mar leszívtak niylvan latszik a mennyiség, és azutan döl el, mikor kapod öket vissza.
navared
Szfvár

Woody: GRATULALOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi most abszolult betartjuk Eszter altal leirt lombik menetet :D Barcelonaba vagyunk :D :D :D

Puszki mindenkinek :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Puszi :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziasztok! :)

WOODY:
Tudtam én, mégegyszer halalmas gratula! Mostmár hivatalosan is tiéd a 21. pozitív teszt!!! Üdv a kismamik táborában! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Muzsi:
Én csak 3 BMC-s fórumot ismerek, van több is?
Navared= Új Piroska :arrow: nagyon tecc! :lol:

Andrea:
Kész vagyok a férjed beszólásaitól, én sz@rrá röhögném magam ott helyben, az tuti! Vagy válaszolnék a Gyűrűk urából idézett mondatra Gollam hangján: Gyere cak, gyere drágaszáááág... :wink:

Lukácsné:
Beírtam és köszi az infót! :)

Sztyopika:
Örülök, hogy jobban vagy. Torkod nem fáj, köhögsz? Igyál rá hagymateát, garantáltan csíraölő hatású!

Mako:
Hajrá laptetű!!! :wink:

Lujzici:
Szerintem jól jártál Szűcs dokival én is hozzá járok, nagyon meg vagyok elégedve.

Kiss Angyal:
Barcelonát melyik háziorvos írja fel receptre és melyik patikában lehet kiváltani? :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Csajócák!

Örömmel jelentem, hogy a a statisztikánk újfent 2 pozitív teszttel gyarapodott! Tehát a
"Minél több pozítív tesztet" kampány jelenlegi állása:
21 !!!
Gyerünk nyuszikák, zugolvasók és nem regisztráltak értesítsetek, ha feljebb tudjuk tornázni ezt a számot!!!

Köszönet érte! :D

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Woody gratulálok!!!!!!!!
Vigyázz magadra!
lugi

Nagyon köszönöm mindenkinek! Aranyosak vagytok! :D

muzsi, én dolgoztam végig. Vagyis inszem napján és a következő napon otthon pihiztem. Utána már nem.
De nyáron amikor lombikom volt, akkor végig otthon voltam.
Szerencsére ülő munkát végzek, így nem volt gond. Reggel jövők 9-re(persze ha beérek :D ) és 17-kor megyek is.

Igazán mindent úgy csináltam mint máskor, csak nem emeltem nehezet, de ezt most sem fogok.

Nem ettem túrót, meg ilyeneket most. Csak a szokásos sajt, tej, joghurt.

De nálam szerintem a siker titka az volt (legalábbis ezt gondoljuk a férjemmel), hogy diétázom. Vagyis nem eszem 8 hete semmi cukrot és kapom a meforalt.
Mivel a sikertelen lombik után elmentem IR vizsgálatra és nagyon enyhe IR-em volt. Na és emiatt nem tudott megtapadni az embrió.

Most is kérdeztem, hogy mit ne csináljak. Ne menjek edzeni (de nem is szoktam), ne emeljek. Kérdeztem, hogy dolgozhatom-e és a közlekedést is. De azt mondta a doktornő, hogy persze ezek mehetnek.
woody

Sajt@!Nem tudok más fórumokról, igazából én nem is kerestem rá, csak felmerült bennem, hogy lehetnek még...Most beírtam a gugliba, és kidobta még pl a nők lapja cafét is...Nem tudom mennyire látogatott, a legfrissebb bejegyzés tegnapi.
http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=60046

M
muzsi

Hoxán is van egy bmc-s fórum...... valami olyan a címe, hogy akik a budai meddőségi centrumba járnak.
andrea-1

Woody, köszi az infót. Az ülőmunka legalább ebből a szempontból szerencsés. Az IR vizsgálatra magadtól mentél, vagy a dokinő küldött el?

Az volna most a kérdésem, hogy milyen spermát használnak az inszem során, ill a lombikhoz? :roll: Úgy értem, hogy fagyasztottat, vagy frisset? A fiúknak a beavatkozás napján kell produkálni?
Köi!

M
muzsi

Ezt a spontánkodásra szorulóknak és az inszemeseknek leginkább(ha esetleg még nem láttátok):
http://www.youtube.com/watch?v=hAgOk3-loUY
:D

M
muzsi

Woody

Hatalmas gratula!!!!!
Azt nem meséled el, hogy hogyan zajlott az eredményhirdetés????
Volt e bent biológus, meg ilyenek???

heni77

Nem IR-re magam mentem el. Mikor idejöttem a fórumra, akkor pont felmerült ez a kérdés. És többen is azt mondták, hogy nagyon fontos ez a vizsgálat, de az alap vizsgálatokban nincs benne. Csak, ha pl. nem jó a BMI index vagy a sima cukor érték is rossz.

Akkor azt beszéltük itt, hogy ha valamikor szünet lesz inszemek között, akkor elmegyek rá magánba. Viszont a 2. inszemem gyorsan átváltott lombikra, így nem volt időm elmenni. De szeptemberben tartottam egy kis szünetet, így elmentem a Mensmentisbe. Ott tudtam meg.
Így nem is mentem a fagyibabákért októberben, vártam a diéta és a gyógyszer hatását.
De novemberben nem tudtam menni a fagyikért, csak decemberben v. januárban, ezért nem akartam kihagyni ezt a hónapot, így lett inszem ismét. De bejött! :D
woody

Bizony bejött, Woody!! :D

M
muzsi

Sziasztok!

Woody GRATULÁLOK NEKTEK!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon várjuk a eredményhirdetés részleteit is.

Navared: kösz az infót, pedig most vettem túrót. Én még eddig nem hallottam attól, hogy nem ehetünk sok állati fehérjét. :roll: Pedig minden reggel joghurtot szoktam enni, estére pedig kefirt.
Az útiköltség-papírhoz még annyit, hogy hiába engedélyez a házi doki 1 fő kisérőt, csak akkor lehet beírni a férjed amikor neki is mennie kell veled pl: leszíváskor. (kihúzza a doki a kisérőt a papíron)

Ma voltam a bmc-ben, holnap is mennem kell. Ma kaptam először a cetrotide injekciót, nekem nagyon bepirosodott tőle a hasam.

Dr. Heni kösz, hogy ilyen részletesen leírtad a leszívás és az eredményhirdetés menetét. Esetleg még azt is tudod, hogy mekkorára kell nőni a tüszőknek és a mnyh-nak :?:

Muzsi: a punkció szerintem is jobb altatásban. Ez nem olyan altatás, mint egy rendes műtétkor, inkább csak „belőnek” minket. Én biztos nem vállalnám be ébren, veszélyes lehet, ha a fájdalom miatt esetleg hirtelen megmozdulsz.

Avarka: Engem is vegyél fel légyszí a listádra :) , bár én még nem tudom mikor lesz a leszívás (szerintem nekem is 4 körül), ill. a beültetés.

Sajt: hogy vagy? Remélem a statisztikád minél hamarabb gyarapodni fog. ( Nagyon jó ötlet)
mako30

Mako!

Szerintem, de már erre nem annyira emlékszem, 20 mm felett versenyképes a tüsző leszíváskor, a mnyh, meg 8mm től felfelé kb...

Avarka!
lehet lemaradtam valamiről, de te milyen listára gyűjtöd az embereket???????? :shock:

heni77

Woody!
Bizti benne volt a sikerben a diéta!!! ( én is ezzel bíztatgatom magamat :lol: ) Nem esszük a fehér "mérgeket", tuti jobb. ( liszt, kenyér, tészta, cukor )

heni77

KPN, Sajti tiétek a laptetőm!!!!!!!

Muzsi, köszi, már amúgy 17 kg nál tartok mínuszban. De ez most 1-2 hete stagnál.

Velem meg mi történt ma, 23.napra jött meg :shock: , holott min 30-35 naposak a ciklusaim!
Mindegy nem agyalok rajta, ez van és kész.
Lehet esetleg bejátszott a sok antibiotikum is, amiket szedtem / szedek torokgyulladásra.

heni77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?