Lukácsné uradnak megy a baciűző hókuszpókusz:
Kpn, na nehogymááááá téged kihagyjalak a varázslásból, mert tudod, ezentúl csak pozitív tesztek lesznek! csiribú csiriribá!
és ez alól te sem vagy kivétel!!!!
Sztyopáné most ezeken a francokon, mint candida meg tehéntej allergia, ezeken minek a keretén belül akadtál fent, ez valami öncélú vizsgálódás volt, vagy mi? Sajnálom, de remélem már januárra elmúlik Drága.
Avarka édes, jól emlékeszem, hogy te is fogibogyót szedtél és utána indult a Menopur? Ha igen, mert nekem így van, hogy bogyó leáll és utána 5 nap szünet majd következő napon indul 3 ampulla Menopur naponta. Neked hány napra jött meg, amikor szúrni kezdtél már megvolt a piri? Nekem azt mondta T úr, hogy mindegy mikor jön meg, megjön-e csak szépen kezdődjenek a szurik. Te 4. napon mész UH-ra, én a 7. napon elször, mert pont beleesik egy hétvége. A stimus lapomon nekem is csak UH van, vérvételt nem látok.
Avarka neked még magyon kívánom
, hogy láthatóak legyenek a petefészkeid, ne kelljen már laparoszkópia!!!! Felesleges megterhelés, és nem is annyira kis dolog, még ha másnap haza is kell menni, de annak is gyógyulnia kell, úgyhogy ne kelljen már ez neked!
Erre a blogra már én is rátaláltam a napokban, kedvenceim közé biggyesztettem.
a.ibici, sok sikert a januári konzihoz, andrea marha jól leírta /Ezúton köszönjük neki!!!
/, összefoglalta, hogy mi a menet… ha bármit nem értesz nyugodtan kérdezz, mert egyébként szerintem sokkal többen olvassák a topikot, mint amennyien meg is szólalnak és biztos más is van így vele, hogy nem érti, hogy mit zsizsergünk itt össze.
Sajti, jó a zebrád!!!!
Navared, nagyon sajnálom
, hogy nem ébredtek fel a babócáitok. Én ezt nem tudom, hogy ebben mi a statisztika, mennyire lehet benne bízni, nem gondoltam volna, hogy ilyen is van, hogy több van – nem tudom nektek hány – és egyikőjük sem marad meg. Te döntésed, te tudod, hogy mikor mit osztasz meg velünk, de szerintem beszélhetek a többiek nevében is, hogy itt nem csak a jó hírek mennek, hanem megosztjuk a rosszakat is. Én biztos küldtem volna neked sok-sok csiribú-csiribá-t
ha szólsz, hogy van miért drukkolni. Kívánom, hogy épüljetek fel a dupla csalódásból, itt a karácsony, egy kicsit lazítsatok és jövőre újult erővel tudtok belevágni.