Új privát üzeneted érkezett!

Mako:
A te szurijaid is meghozzák a várva várt gyümölcsöt, pláne ilyen varázslatot háttérrel (by Vörösmacska)! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.11.23 18:19-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok

az uramra kérek baciűzőt mert letaknyosodott :(
szerdán megyek vissza akkor mondják meg mikor van leszívás.
vasárnaptól megy a cetrotide ... mako kérdezte talán

sajna nem indultak el nagyon a növekedeésben bár sokan vannak mindkét oldalon. 7-13mm-ig vannak, most kicsit begyorsít a doktorbácsi aztán szerdán meglátja mikor lesz leszívás.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Valaki van még aki most kezd majd járni BMK-ba?
A legtöbb üzitek nekem még annyira kínai :? :? Ne haragudjatok,hogy nem nagyon tudok hozzá szólni.
Mit kell tudni,mi lesz az első rendelésen?Elmondjátok,ha nem okoz gondot?

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Sajt: Pont emlegetett hazafele az uram. hogy ennek most biztosan sikerülnie kell... ilyen zenei megtámogatással :))))))))))))))))))
De viccen kívül, nagyon tetszk ez a pozitivitás, ez a hozzáállás.... szerintem már fél siker lehet :) A másik felét meg összedobjuk itt a pozitív drukkokkal :) +++++++++

Lukácsné: A megtaknyosodott emberednek csinálj egy jó kis tartalmas húslevest, azt nyomassa.. csodákra képes.. én is azt szoktam ha Firgabácsi betámad... :)
De addig is megy a baciűző.....!!! :arrow: :arrow: :twisted: :twisted: :arrow: :arrow:

andi
andrea-1

Ibici: Bocsi, de nem emlékszem, Te most első konzira fogsz majd menni, vagy azon már túlvagy???
andrea-1

Sziasztok, itt vagyok :D

Woody: a teszt ilyenkor már nem szokott kamukázni :D :D :D ha még halkan is,de GRATULÁLOK :D :D :D

Sajt: ha ennyire nyugiban voltál,neked is sekrülnie kell :!: :!: :!: Nyomasd az Eszter féle receptet :D :D :D

és mostmár Woody is megírhatja,hogy neki mi a baba-készítés menete :D :D :D

Andrea: Te hogy érzed magad a termináltság után :?: :?: :?: :?:

Én most készülök a januárra...Beadattam a H1N1 szurit...be fogom adatni a sima influenzát is,hogy nehogy ezek a fránya vírusok gátoljanak a januári babásodásomban :D :D :D

Sztyopáné: hogy megy a lugosítás???? bio kenyeret ehetnél???

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziasztok!

Sajt örülök, hogy vidáman telt a napod!

Lukácsné jobbulást a zuradnak. Adjál neki sok c-vitamint és kamilla teát.
mako30

Lukácsné: csatlakoznék Mako30-hoz...C vitamin, kamilla tea és még +-ban sok méz!!!!

Kép

kiss angyal

Sziasztok!

Jujjjjj mennyi minden történt itt!!!

Woodykám!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratula, de persze csakis halkan. 10 es teszt tuti jól mutatta, Tigriskének is az jött be anno!!!!

Macsek!
Tényleg bejön a varázslatod, nyomasd itt ezerrel!!!!!

Eszter!
De jó, hogy benéztél! Tényleg csináltál utána tesztet? Most már eltudod hinni, hogy kismami vagy? :)
Hányadikán mész vissza UH ra?

Sajtikám!
Most te jössz!!!! Főleg ennyi laptetővel :shock:

Aztán ha jól számolom Lukácsné lesz a következő!!!
Vagy Andi? Tényleg neked mikor kéne NEMmegjönnie?

Navared!
Ti most, hogy álltok???

Gyerünk csajok húzzunk bele, eljött a mi időnk!!!

Puszi mindenkinek

1259047049.7646.xls

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok!

Nálam az van, hogy semmi nincs :)))
16-a volt a termináltság napja, úgyhogy számításaim szerint 30-a környékén kéne nem megjönnie.
Egyelőre semmit az égvilágon nem érzek, ami picit aggaszt, mert ilyenkor már a terhességi-tünetegyüttest szinte kompletten szoktam produkálni..... most meg se mellfeszülés, se has szurka.... semmi... :roll: :roll: :roll:

andi
andrea-1

Jó reggelt 8)

a díler szól hozzátok Lányaim. A változatosság kedvéért elfekvő (szerencsésen feleslegessé vált) Utrogestan tartalékaitokra pályázom. A múltkori mardékból (hacsak addig meg nem jön) pont pár nappal kevesebb van mint kéne. Pesten szívesen át/megveszem.

Nálam semmi. Nem fáj, nem szúr, nem folyik és a többi. Sajnos a szokásos negatív hullám utólért, hogy nem érzek semmit ergo nincs semmi... Mindenkinek nagyon örülök, jó látni, hogy sikerülhet.

Woody, na valld csak be szépen azóta hány zebrásat gyártottál? :lol:
Tegyél fel egy képet róla, ha nem érzed "előre medvebőr"-ösnek, olyan jól esneeeeeeeeeeeeeee :oops: :D
kpn

sziasztok!

Woody: egy pozitív tesztet én is szívesen megnéznék :lol: :lol: :lol:

Angyalka: a hétvégén rosszalkodtam :oops: , de ezt leszámítva nagyon carul megy, nem tudom mit ehetek és inkább nem eszek semmit. :cry: Ami jó az egészbe, hogy -6kg nál tartok :lol: . Kenyeret ehetek ami sütőporral készül, most akarok kipróbálni egy receptet :D

KPN: csak semmi negativitás ,küldöm a pozitív energit +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Andrea: az, hogy nincs semmi jel az lehet jó is nem agyalunk a jeleken :!: :!: :!: :!: csak pozitívan

Én is beadattam a H1N1 szurit a januári kezdés miatt és erre fel elkaptam a sima influenzát úgy hogy most döglődök itthon.

Sajtocska: hajrá 15 nap!!!!!!!!

Kép
sztyopane

Kpn!

Na ne csináld, hogy már megint kezded.......
:evil: :evil: :evil:

Persze, hogy nem érzel semmit, az lenne a baj, ha 4-5 nappal inszem után már terhes tüneteid lennének!!!!! Tessék megnyugodni, és csakis ++++++++++ an szemlélődni!

Kitartás, ne add fel!!!!!!!

Sztyopáné!
Az nagyon nem jó, ha nem eszel, attól még nem jön rendbe az IR!!! Így évekig is nemehetsz, de az IR ed nem fog javulni, max 30 kilós leszel!!!
Ha gondolod szívesen segítek, csak kérdezz, hidd el bele lehet rázódni az IR diétába!
Én a 120 perces inzulinomat 195 ről, már letornáztam 99 !!! re, és kajálok rendesen, és mellette fogyok is!!! Szólj, ha segíthetek!

Puszi

heni77

Nagyon köszi mindenkinek! Olyan aranyosak vagytok. :D
Remélem csütörtökön a dokinéni is csak jó dolgokat fog mondani.

Sajt, mennek a drukkok!

Kpn, neked is nagyon drukkolok. Nyugi én sem éreztem még semmit az elején, viszont én a 10 naptól éreztem görcsöket és kis fájdalmat. Sajnos még mindig van ilyen érzésem. Azért sem merem elkiabálni a dolgot.

Sztyopáné, ahogyan Heni is írja enni azt kell. Nekem a diatetikus mondta, hogy nem szabad éhezni, mivel akkor nem lesz jó az IR eredmény, még lehet hogy rosszabb is lesz. Tényleg segítünk ha kell. Tudok küldeni e-mailen egy-két dolgot amit én is kaptam. Szólj és küldöm!

kpn, a kérdésedre válaszolva csináltam, azért ma is tesztet. Ezeket még 100 Ft-ért vettem májusban Esthajnaltól (másik topik).
Sajnos nincs nálam kép, így nem tudom berakni, bocsi.
A mai eredmény: mind a 2 teszt kicsit erősebb lett szerintem, és a férjem szerint is.
De megbeszéltük, hogy nem tekintjük ezt tutinak, majd ha a dokinéni mondja. Még egy kicsit félünk elhinni a dolgot. De már csak 2 nap!!!
woody

Woody,

nagyon nagyon drukkolok, hogy a doktornő is ugyanezeket a híreket mondja!!!! DRUKKKKKKK

heni77

sziasztok!

Heni, Woody: Köszönöm szépen a segítséget, de az a baj, hogy most derült ki, hogy candida gombám van meg tehéntej tejpor allergia :cry: . És ezért nem ehetek semmit. A diétával tök jól elvoltam sött vissza sírom a 160ch diétát. És ezt nehéz betartani. Januárba megyek vissza Ir és candida ellenőrzésre, remélem nem akadok fönn és kezdhetem a lombikot.

Kép
sztyopane

Sziasztok!
Párom gépiesen szúr én meg tűröm. Ő már kezd sajnálni, én pedig nyügösödni.. de összeszorítom a fogam és bírom :twisted:
Holnap 4 napi menopur után mit fognak megnézni UH-n és vérvétellel?
avarka

Woody: csütörtökön dokinéni is gratulálni fog!!! :)

Sztyopáné: Nem agyaloka tüneteken... csak hát, kérdezték... :oops:

Kpn: ment privi!

andi
andrea-1

Avarka!

Hormonszinteket néznek, ill UH n követik a tüszők mennyiségét, méretét, hogyan reagálsz a szurikra. Elég e ez a mennyiség, vagy esetleg több kell, vagy netán kevesebb stb..... Figyelnek rá, hogy nehogy túlstimulálódj, egyszóval mindenre!!!!

Kitartás!!!

Puszi
Heni

heni77

csajok nekem nem volt vérvétel? az nem baj?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Andi írtam privit, még a kimenő üzeneteim között lóg...
woody, örülök, hogy erősödik, csütörtökön majd teszel fel nekünk képet róla, amikor már azt mondták a kórházban is, hogy nem káprázik a szemed? :lol:
kpn

Szép napot! :)

Ma fél 8-ig aludtam, ilyen még nem volt!
Tegnap kaptam a hírt, sajnos a BMC-s pozitív tesztek összesített adatát nem fogjuk megtudni. Pedig milyen jó lett volna ezekkel a számokkal is erősíteni magunkat! No, mindegy - megleszünk enélkül is és jönnek a babák libasorban (néhol kettesével-hármasával kézenfogva :wink: ).

Lukácsné:
Nö tessék kendnök izgúnyi, möglesznök a jó tüsszők, mire kő! :wink:

Andrea:
A Firgabácsin olyan jót nevettem!!! :lol:

Kiss Angyal:
Igyexem! Drukkolok neked januárra! :) Nekem egyszerre beadták az összes oltást (mindkét karomba betámadt a nővér :evil: ).

Mako:
Há-hááá! Ha még tudnád az estém milyen vidám volt! Kép

KPN:
Anyóca, mit szívtál, hogy má megint megtalált a negatív hullám? Sajnálom... Jó lenne, ha túllépnél rajta, mert most neked kéne következned! :)

Sztyopika:
Gyógyulj meg!!! (((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))
Kép
Nem irígyellek, hogy ennyi nyavalád összejött... :(
Nagyon büszke vagyok rád, hogy ennyit fogytál! Mennyi idő alatt sikerált? Ugye ésszel csinálod és nem teszed kockára az egészséged? Menj el dietetikushoz, az majd segít! Akár magánba is, egy alkalom nem lehet olyan horror összeg és legalább tudod, hogyan étkezz helyesen!

Woody:
Még! Még! Még sok zebrás tesztet csinálj!!! Egyszer csak elhiszed! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Andeának csiribu csiribá a pozitiv teszthez!!! Kép

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Woody!
Gratulálok neked és drukk,hogy csütörtökön minden rendben legyen!!

Influenzásoknak jobbulást én is beteg voltam a múlt héten th:sok-sok citromos,meleg tea C-vitamin nekem elég volt ennyi

Andi!
Igen majd januárban kell mennünk az első konzira.Tele vagyok izgalommal és türelmetlenül várom.Szerencsére a közelgő ünnepek elterelik 1 kicsit a figyelmemet.Te is mostanában kezdted?

Kép
Kép
a.ibici

KPN: neeee máááááá :twisted: csak pozitívan légyszíves :!: :!: :!:

Sztyopika: Gyógyulgassál és egyél,mert ha nem kajálsz,legyengülsz nagyon,és sokkal nehezeben fogsz kigyógyulni az influenzából is!!!!!

Kép

kiss angyal

Sziasztok!

Lukácsné: Ma voltam a bmc-ben uh-on, de vérvétel nekem sem volt. Ezt egy kicsit én is furcsának találom. :oops:

Sajt: :lol: :lol: :lol: :lol: Pihenj sokat, most otthon vagy végig az eredményhirdetésig vagy csak pár napot pihensz?

KPN: Küldök én is Neked sok+++++++++++++++++++!

Csajok mekorrára kell nőni a tüszőknek leszívásig, hogy jók legyenek, és a mnyh-nak?

Sztyopáné jobbulást!

Vörösmacska végül mennyiért vetted a cetrotide injekciókat?
mako30

Navared: Neked volt vérvétel stimuláció alatt, vagy csak uh volt Neked is?
mako30

Sziasztok!

Heni!

csináltam tesztet másnap reggel...kettőt is :oops: :oops: :oops: :D
de nem tudom most feltenni a képet, mert a telómon nem műkszik épp a net... majd rábűvölöm a gépre és akkor felteszem...előbb kijött az eredmény mint a kontroll csík, úgyhogy van bennem HCG az tuti :D

Woody!

kezd el elhinni!!!!! és szépen csendben tessék nagyon örülni :) ::) :)
merjél már hinni magatokban :D

Sajt!

DRUKKKKKK :D

KPN!

Neked is nagyon drukkkkkk!!!! és csak pozitívan!

...már nem emlékszem ki írta...de azért toltam ennyi túrót, mert Szűcs doktor 3szor is elmondta, hogy túrót túróval, mert az nagyon jóóóóóó!

puszi: eszter

eszter82
Budapest

Mako:
Tp-en vagyok, aztán átcsapok szabadságba, mert még van 13 napom amit ki lell venni. Max. a kettő között bepofátlankodom pár napra "dódozni"...

Ma voltam kutyát sétáltatni, mivel a du-os én vagyok mindíg (kivéve tegnap, akkor anyóspajti vitte le őket). Utána elbattyogtam a gyógyszertárba és bevallom még a Sparba is bedugtam az orrom. :oops: Nekem jól esett a minimális mozgás, mind nagyon közel van hozzánk, gyalog pár perc. Szerintetek nóóómális vagyok? :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Ja! És túróval töltött paprikát sütöttem, nagyon fincsi volt!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt: Szerintem egy kis séta nem árt, de azért ne vidd túlzásba, és főleg ne cipekedj. A bevásárlást bízd a zuradra.
Jó a zebrás vonalzód.
Tp-hez adtak a bmc-ben igazolást és úgy írt ki a házi doki?
mako30

Sziasztok! Nem is tudom, hogyan kezdjek bele... :oops: nem egészen voltam öszinte veletek az elmúlt par hétben, úi. a sikertelen lombik utan nem pihentettünk, hanem belevagtunk az újabba mar ebben a hónapban. Senkinek nem akartuk elmondani az elözö hónap tapasztalatai alapjan, persze lehet, h. hülyeség volt pont nektek nem "beszélni" róla, de kicsit babonas vagyok... Remélem azért még nem tagadtok ki innen :cry:
Lehet, ha most jó hírekkel tudnék szolgalni, akkor mas lenne a dolog, de sajnos nem :( Mentünk volna a fagyibabakért, de szóltak, h. nem ébredtek fel, úh. ha még nem indultunk el... Eléggé megviselt, de azért túlélem/jük, ahogy eddig is mindent.

Heni! Hat most itt tartunk, és elvileg febr-ban kezdünk.

Mako, valaszolva a kérdésedre nekem sem csinaltak stimu elött vérvételt, amit furcsalltam is, de aztan a stimu közben kétszer is nézték a hormonszintemet véröl, úh. ne aggódj, minden okés lesz! Legtöbbször nekem is (csak) uh volt.
navared
Szfvár

Sajt: írd le a paprikás receptet :oops:

Kép

kiss angyal

Bocs, nem akartam lehúzni, az amúgy pozitív hangulatot :(
Mindenki maradjon csak ilyen lelkes!!! Ez nagyon fontos!
navared
Szfvár

Sziasztok

Navared, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült! :(

A.ibici, az első konzin összeszedik tőletek a meglévő leleteket, és kaptok egy sorszámot! Ha gondolod akkor elküldöm priviben, hogy milyen vizsgálatok kellenek.

Vérvétel nálam sem volt a stimu előtt, és alatt sem...
Vendég

Navared sajnálom.., talán ha szurkolhattunk volna... :?

Nekem azért kell vérvétel, mert nem látszott eddig UH-n a petefészkem. /egyik sem/. Ezért csak a vérvételi eredményre fog hagyatkozni a doktor úr.
Nagyrutin is kell, mert , ha most sem fognak látszani, laparoscopiás műtéttel tudják a petesejteket levenni..., de talán ezt már írtam!
Ettől a 4 napi szurizástól már be vannak dagadva a petefészkek? Remélem látszani fognak holnap és nem kell műtét!

Itt Érden láttam egy üzletet, ahol házi túrót, tejfölt és tejtermékeket árulnak. Holnap benézek azért a túróért :wink:
avarka

Navared: sajnálom :cry: dehogy tagadunk ki TÉGED :!: :!: :!:

Kép

kiss angyal

Sziasztok!

Macsek: köszi a csiribát :) nem ellenkezek, ha úgy lesz :))

Navared: Sajnálom, úgylátszik a sors mást tartogat Nektek :(
Én meg tudlak érteni, baromira babonás vagyok, a környezetem már csak röhög rajtam emiatt, de én hót komolyan veszem :)
Igen, szerencsére most jöttek a pozitívumok, de úgy gondolom egy ilyen fórum arról szól hogy örömünket-bánatunkat is megosszuk a többiekkel, úgyhogy szerintem ne szabadkozz.... :roll:

Ibici:
Én 1 inszemen vagyok túl, most ebben a hónapban a kényszerszünet miatt nem volt inszem, de minden más.. uh, stimu megvolt...
Írtad, hogy kicsit kínai ahogy itt beszélünk..... szerntem ha valamit nem értesz, vagy keress rá mondjuk google-ban, vagy kérdezz nyugodtan rá arra, amit nem értesz..... nem harapnak a nénik :))))

Az első konzin az adataidat veszik fel, viszed az összes már meglevő leleted/leleteiteket, kapsz tájékoztató brossúrát, kérdezni fognak dolgokat, megválaszolod). Kapsz pár beutalót, amikkel a ciklusod meghatározott napján kell majd jönni, mint pl. 3. napi vérvétel, nőgyógyászati vizsgálat, 21. v. 24. napi vérvétel.. nekem 24. napi volt asszem, mert hosszabbak a ciklusaim... emberednek lesz 2-szeri spermavizsgálat.
Első körben ennyi lesz, aztán ha rendben van a nőgyogyi vizsgálatnál a kenet, utána lesz egy HSG vizsgálat (petevezeték átjárhatóság). Nekünk ez után a vizsgálat után mondták meg hogy inszeminációval kezdünk. Ebből 6 alkalmat támogat a TB, ha nincs gond úgy tudom mind a 6-ot végig kell csinálni. Most ezzel kapcsolatban van egy kis gáz, mert nem lehet havonta menni, 1 inszem, 1 hó kényszerszünet.. és így tovább, így hosszabbá válik az inszemes menet.. :(
A lombikos dolgokról az érintett többiek tudnak majd mesélni, én is csak leírásokból tájékozódtam eddig.

Lényeg: hogy az első konzi után felgyorsulnak a dolgok, ha szerencsétek van pikk-pakk meglesznek a vizsgálatok és egyre közelebb lesztek a várva-várt célhoz :)

Jól mondom lányok??? :)

andi
andrea-1

Zsuzsi!
Meg tennéd,hogy elküldöd?Nagyon köszönöm!

Hú a recept engem is érdekelne :lol: :lol:

Navared!
Nagyon sajnálom ami történt sok-sok energiát kívánok neked!!Megértem a babonádat én is babonás vagyok :? :?

Kép
Kép
a.ibici

Andi!
Köszönöm szépen az infót aranyos vagy!!
Akkor hajrá a CÉL :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Találtam egy nagyon jó blogot: http://littlefoxie.wordpress.com
avarka

Ibici, ment a privi!
Vendég

Lanyok! Nagyon köszi az együttérzést és a nem kitagadast :lol:
Holnap majd részletezem a dolgokat, de most nincs sajna idöm...
köszi még 1x
navared
Szfvár

Avarka: én is 1 hete néztem kb. ezt az oldalt, nekem is tetszett :)
andrea-1

Lukácsné uradnak megy a baciűző hókuszpókusz: Kép

Kpn, na nehogymááááá téged kihagyjalak a varázslásból, mert tudod, ezentúl csak pozitív tesztek lesznek! csiribú csiriribá! Kép és ez alól te sem vagy kivétel!!!!

Sztyopáné most ezeken a francokon, mint candida meg tehéntej allergia, ezeken minek a keretén belül akadtál fent, ez valami öncélú vizsgálódás volt, vagy mi? Sajnálom, de remélem már januárra elmúlik Drága.

Avarka édes, jól emlékeszem, hogy te is fogibogyót szedtél és utána indult a Menopur? Ha igen, mert nekem így van, hogy bogyó leáll és utána 5 nap szünet majd következő napon indul 3 ampulla Menopur naponta. Neked hány napra jött meg, amikor szúrni kezdtél már megvolt a piri? Nekem azt mondta T úr, hogy mindegy mikor jön meg, megjön-e csak szépen kezdődjenek a szurik. Te 4. napon mész UH-ra, én a 7. napon elször, mert pont beleesik egy hétvége. A stimus lapomon nekem is csak UH van, vérvételt nem látok.
Avarka neked még magyon kívánom Kép, hogy láthatóak legyenek a petefészkeid, ne kelljen már laparoszkópia!!!! Felesleges megterhelés, és nem is annyira kis dolog, még ha másnap haza is kell menni, de annak is gyógyulnia kell, úgyhogy ne kelljen már ez neked!
Erre a blogra már én is rátaláltam a napokban, kedvenceim közé biggyesztettem.

a.ibici, sok sikert a januári konzihoz, andrea marha jól leírta /Ezúton köszönjük neki!!!Kép/, összefoglalta, hogy mi a menet… ha bármit nem értesz nyugodtan kérdezz, mert egyébként szerintem sokkal többen olvassák a topikot, mint amennyien meg is szólalnak és biztos más is van így vele, hogy nem érti, hogy mit zsizsergünk itt össze.

Sajti, jó a zebrád!!!!

Navared, nagyon sajnálomKép, hogy nem ébredtek fel a babócáitok. Én ezt nem tudom, hogy ebben mi a statisztika, mennyire lehet benne bízni, nem gondoltam volna, hogy ilyen is van, hogy több van – nem tudom nektek hány – és egyikőjük sem marad meg. Te döntésed, te tudod, hogy mikor mit osztasz meg velünk, de szerintem beszélhetek a többiek nevében is, hogy itt nem csak a jó hírek mennek, hanem megosztjuk a rosszakat is. Én biztos küldtem volna neked sok-sok csiribú-csiribá-t Képha szólsz, hogy van miért drukkolni. Kívánom, hogy épüljetek fel a dupla csalódásból, itt a karácsony, egy kicsit lazítsatok és jövőre újult erővel tudtok belevágni.

Maccs
vörösmacska

Nagyon szépen köszönöm a varázslatot! TUTI használni fog!
Visszanéztem a leleteimet, a nőgyogyóm március 6-án még látta a petefészkeimet és mny-t is mért... szóval nem értem hova bújtak azóta :wink:
Én 15-én vasárnap szedtem be az utolsó cilest bogyót és péntek reggelre megjött.. szombattól szurka 2x2 menopur ma estig.
avarka

Woody: :D :D :D

Ibici: mi most megyünk első konzultációra december 10-én.
Amikor felhívtam őket időpont miatt, akkor a nőci mondott pár vizsgálatot, amit már előre el lehet végeztetni, és akkor még gyorsabban mennek majd a dolgok.
Én mindent el is végezettem, férjem holnap megy urológushoz, hátha neki is megcsinálnak pár dolgot előre.
Olyan sok idő, mire egyes vizsgálatok készen lesznek, hogy ezzel is időt spórolunk. :-)

Kép
lujzici

Jó reggelt és szép napot! :)

Mako:
Azon a papíron (zárón) van rajta - javaslatoknál, hogy betegállományba vétel - amit az inszem után adott a doki.
Csak pár dolgot vettem és vállon átvetős táskában vittem haza, úgyhogy nem volt nehéz.

Navared:
Én bizti nem utállak ki a lapításért. :wink: :) Annyira sajnálom, hogy nem sikerült... Pont így járt nemrég a barátnőm/kolléganőm is a BMC-s fagyikkal, csak ő már be is ment, már nem tudták útközben elérni telefonon és ő ott tudta meg, pont beülti előtt, hogy nem lesz. Aznap mentem én is tesztelni, de tudtam, hogy nekem nem sikerült és a barátnőmmel együtt bőgtünk az udvaron, akkor és ott őt sajnáltam és nem a magam kudarcát. Nagyon átérzem a fájdalmad, hiszen még a lehetőséget sem kaptad meg a sorstól, hogy csíkosat tesztelj... Egyet tudok mondani: próbáld meg elfogadni ezt a szemét húzást az élettől, gyászold meg, de aztán hajrá a következő, nem szabad feladni!!!
Kép

Avarka:
A házi túró klassz, de ha netán neked is diétáznod kell, akkor jobb a bóti, zsírszegény.
A petefészkeid nagyon huncutok, simán mondhatod, hogy "Lepsénynél még megvolt!". :)

Kiss Angyal:
Érdekes ez a túróval töltött paprika! A Zuramnak nem ízlett, úgylátszik ez amolyan csajos kaja marad, mert a nőci ismerőseimnek fini volt... :roll:
Szóval, kell hozzá piros húsú kaliforniai paprika, amit megskalpolsz a csumájánál, hogy vissza tudd rá tenni azt, mint egy sityakot. Magházat kiszeded, és kívül minimális olajjal megkened, majd kívűl-belül megsózod. Beletöltöd a túró+provanszi fűszerkeverék+kicsi bazsalikom+só egyveleget, rá a sipka és be a sütőbe! Én picit mélyebb edénybe tettem kevés olajat és pici vizet, erre ültettem rá a paprikákat. Addig kell sütni, amíg a paprika szép szinű nem lesz. Egyszerű, olcsó és gyors kaja.

Sztyopika:
Tegnap láttam a Sparba saját logós FREE nevű mindenféle-mentes termékeket (péksüti, tészta, stb...), less be te is, hátha azokat eheted!

Pá Drágáim!
sajt@

Tisztelt BMC-s Zugolvasók és Nem Regisztrált BMC-be járók! :)

Ha nem nagy kérés, küldjetek nekem privát üzenetet, ha sikerált a kétcsíkos teszt, mert szeretném felturbózni a sikerszámot a "Még több pozitív tesztet" kampányhoz. Semmi adatot nem kérek, csak egy igent és akkor hozzáadom a jelenleg rendelkezésre álló számhoz, ami most 16!!! Ebbe belevettem a pocisokat és az anyukákat is. :)

Köszike!

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

EEEEZT NEEEEEEEEM HISZEM EL!!! Már megint laptetű!!!
A végén hármas ikreim lesznek, vagy mi a szösz? :lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?