Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Hát csajok ez volt a vasárnapi sztárfotóm!
Apa minden vasárnap lefotózza a hasam!
Vendég

Kép

chesti

Benszi
Nálam nem az utolsó mensi első napjával számolnak. (egyik orvos sem, pedig most aztán van bőven.) Nálam a leszívás napjától számoltak vissza két hetet és onnan számolják a terhességet. Bocsi, hogy beleszólok. Lehet, hogy csak azért, mert az eredeti számítás szerint mindig pici volt a babókám.

Bibike
Olyan jó Neked! Már célegyenesben vagy. Nálam a helyzet változatlan. Fekszem, de hiába, mert egyfolytában vérzek. Nagyon rossz érzés, leginkább pszichésen visel meg a dolog. Tegnap óta szúrkál a bal oldalon lent a hasam, ami teljesen új. Remélem nincs baj. Nem túl jó érzés, de ha ez az ára annak, hogy a méhem nőjön és ezáltal a lepény jobb helyre kerüljön, akkor csak fájjon. Ja, meg nagyon viszketnek a cicijeim. :) Vigyázz magatokra!

Málna
Nekem is a Babylove-os mandulaolajas cuccot ajánlották.
Vendég

Málna
jol mondja Lexi
lombikosoknál leszivás minusz 2 hét,onnan számolják a terhességet :oops: :oops:
Benszi
hu nagyon nagy a pocakod,nem semmi,mekkora lesz a végére? :lol: :lol:

Lexi
na én is remélem hogy végre elmegy a lepény jobb helyre.nem csodálom hogy megvisel pszichésen :oops: :oops: kitartás :oops: mikor mész dokihoz?

bibar

Málna, én a Milupát használom, tesóm kozmetikus, vele konzultáltam, eddig bejött.

Puszi!

Judit

jucicuki

Jó reggelt. :)

Juci, hűűű kis Dorka a frászt hozhatta rád.... Ahogy Benszi is írta ne parázz, az nem használ nekik. Dorka kicsit lustibb. :)

Málna ez adottság kérdése. Barinőm mindennel kente a hasát mégis csíkos lett. Én simán testápolóval kentem, és semmi nem maradt. Nekem doki azt mondta testápolóval ugyanúgy ok a dolog, és igaza volt, az én esetemben.
Látom Szent Imrében szülsz. :) Kinél? :)

Zuzmó gratula Jázminnak, de azért a mászás még odébb lesz. :) Még van pár hónap nyugi. :)

Sharon. :) Most csak pihi volt úgy látszik, h nem írt senki. :)

Numa most látom a neveket. :) Attila, és Evelin :) Szépek, de mi lett a Huba, Dorka kombinációval :)

Rozus boldog hófordulót Verusnak. :)

Kép

Na most ezt nézzétek, az Én nagy jányom tiszta nőci. :)

Kép
Kép
Kép

chesti

Ja igen. :) Benszi nem semmi a pocid Én is írni akartam. :)

Lexi, kitartás, sokat gondolok rátok. Gondolom, h nehéz nem idegesnek lenni. :(

chesti

Chesti
hát ebben a ruhában is zabálnivaló,nagy lány már,olyan édesek a kislányok ilyen rucikban,én is kislányt szeretnék :lol: :lol: az az ülés ahogy az alsó képen ül,hát nem semmi :oops: :oops: még nem tudom melyik tali idöpont jo nekem,azért nem reagálok,de majd ha kiderül csatlakozom :P

bibar

Chesti!
Nagyon szép királylányod van!
Lexi!
Lehet nekem azért számoltak így,mert csak plusz egy nap van a mensitől,tehát a 15.napon ültettek be!
Bibar!
És eddig 5kg jött rám!Azt mondta a doki az jó!Szerintem nem de mindegy!Viszont itthon unatkozom a fekvés miatt és így kajálok!
Vendég

Chesti!
köszike!
Vendég

Sziasztok!

Lányok, én olyan boldog vagyok :lol: :lol: :lol: először is, minden renbden van velük, mindenük szép és oké, éééééés, az egyik babám tutira fiú, mert láttuk a herezacsikat, a másik pedig képzeljétek, olyan faramucin feküdt, hogy nem mutatta meg magát, a doki szerint lány, de ez nem tuti....hát, én nagyon örülök, és még a könnyem is kicsordult, annyira szerettem volna fiú gyereket :lol:

Chesti, Niki baba még mindig gyönyörű szép, és megpuszilgatni, és megzabálni való :lol: A Dorka és a Huba véleményem szerint eléggé divatnév lett, és több fórumon is láttam, hogy sajnos "elhappolták" az ötletünket, de ez egyáltalán nem baj,és senkit nem akarok megbántani, remélem nem is fogok, mert gyönyörű nevek,csak én már nem szeretném ezeket adni a babáinknak.Így ha 1 fiú és 1 lány, akkor Marcell és Evelin lesz, ha két fiú, akkor Attila és Marcell. :lol: de most nem is ez a lényeg, hanem hogy tök jó minden, megkaptam a szülinapomra, amit igazán szerettem volna...

Kép
numato

Numa, boldog szülinapot, szép ajándékot kaptál :lol: :lol: :lol:

Chesti, Niki csodaszép! Azért ijedtem meg ennyire, mert eddig Dorci volt az aktívabb, meg hát ugye az előzmények...de lényeg, hogy túl vagyunk rajta.

Ma kaptam meg a laboreredményeimet, ellenanyag pozitív, három hét múlva kontroll :cry:
Állítólag lehet, hogy még a mintavétel után kapott injekciót mutatja ki a vizsgálat.

Szép napot Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Numa!!!!!

De jó,nagyon örülök nektek! :lol:

Bibike!

Na mi történt??? :lol: Mindjárt megnézem!

Chesti

Hát ez a szerelés!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Gyönyörű a csaj!

Málna

A leszívás mínusz két hét.A zekét meg a Szűcsöt is megkérdeztem anno.Nekem is egy nap eltérés van,mint Benszinek és nekem sem foglalkoznak vele.

Benszi

Csúcs a pocak!Milyen volt a balett? :lol:

Kép
lukrécia

Sziasztok Csajok!!

Bocsi az eltűnésért...az élet zajlik...

Jól vagyunk. Baby 6 kiló és 65 centi, főzelék játék megkezdődött, szereti....

Chesti:)

Egy tündér a leányka!

Midenkinek millió puszi

Igyekszem még jelentkezni!!!! Kép
mot

Sziasztok!
Neharagudjatok, de nem tudok visszaolvasni, csak egy gyors kérdés!
Nincs valakinek Tb szakértő, vagy munkajogosismerőse??S.O.S ben kéne. Most hívott az új igi, hogy szeptembertől csak fél állásom lesz... :cry:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Juc: melyik ellenanyagod lett pozitív?Mire nézték??

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Málna nekem is a leszívástól számoltak vissza két hetet és onnan indult a terhesség.Én is a Milupa krémet használtam,nekem bevált.

Bibike köszi :D .Ezek szerint a hideg front nem annyira érdekli Babókátokat,na de majd ha jön a meleg...

Benszi nem semmi pocak :o ,nagyon kis helyes :D .

Lexi szerintem jó jel a szurkálás.Mikor mész legközelebb orvoshoz?
Sok-sok kitartást a fekvéshez,elhiszem hogy nagyon nehéz :cry: !

Chesti Niki tényleg olyan mint egy kis királylány ebben a ruhában!Gyönyörűűűűű!!!!

Numa gratulálok a csodaszép szülinapi ajándékhoz :D !Nekem is nagyon tetszenek a nevek!

Juci biztos minden ok,és tényleg csak az inj.kavart be!

Réka ez azért nem szép dolog az igazgatótól :twisted: !Megkérdezem a férjemet hátha tud valakit.

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Sziasztok!

Lányok,van egy fölösleges iwiw meghívóm!!!!! :wink:

Este megpróbálok jönni!

Puszi mindenkinek!

Andi

Kép
taptau

Réka, RH negatív vagyok és ha valamelyik babó pozitív, akkor termelhet a szervezetem ellenanyagot...

Judit

jucicuki

Juci: aha, ne félj, akkor sincs most még gond ha termeled az ellenanyagot.Ez ugye az első terhességed?Mert ha igen, akkor a születés után megnézik rögtön a babák vércsoportját, és ha valamelyik rh+ akkor Te fogsz kapni anti-D injekciót...szval ne félj, azt hittem valamilyen fertőzésnek lett pozitív a tesztje. Az rh dolgot ma mr tök jól kezelik....nekem 2 tesóm és én is rh- vagyok...

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok!

Lippa, köszike :lol:

Juci, én is RH negatív vagyok, akkor én is készülhetek? :oops:

puszi

Numa

Kép
numato

Juci gyors reagálás. Én RH-, Niki RH+ :)

chesti

Bibar
Holnap megyek dokihoz? nagyon izgulok.

Numato
A névválasztásról annyit, hogy 14 éves korom óta nagyon tetszett egy lánynév, amire egészen a terhességem kezdetéig úgy gondoltam, hogy tutira az lesz a babánk neve. (Bár akárkinek mondtam, senkinek nem tetszett, de nem érdekelt. ) Egyik napról a másikra már nem éreztem magaménak. Annyira furcsa volt. Mindig a fiúnév kitalálásával voltunk gondban, most meg nincs lánynevünk. Vagyis van, csak nem tudom, hogy az-e az igazi. Két nevet szeretnék adni neki, és a második már ezer éve a Jázmin (bocsi Zuzmó, ez nem majmolás, hanem véletlen) de az első most annyira bizonytalan. Évekig volt nevem, de nem volt baba, most meg kis Anonymus szegénykém. :)
Nem könnyű döntés, hiszen ezzel fogja leélni az egész életét. Ezért nem értem azokat a szülőket, akik pl. Nagy Ivó, vagy Végh Béla nevet adják a gyermeküknek.

Benszi
valószínű, hogy egy nappal nem foglalkoznak. Nekem 5 nap az eltérés és így a baba mindig kicsi volt. Mondjuk egy spontán terhességnél szerintem 5 napot észre se vennének.

Chesti
Nagyon drága Niki ebben a kis angyalcuccban. Szerintem tudja is magáról, hogy gyönyörű , mert pózol a kamerának. Imádnivaló!
Vendég

Lexi,

hát igen, mi is sokat totóztunk, mert ami nekem nagyon tetszett, az Viktornak nem,vagy fordítva, de ezeket a mostaniakat is én találtam ki, de ezek neki is bejönnek, így rábólintott.
Most már mindegy, de az igaz, hogy ezzel élik le az életüket, és hát nem szeretném ha egyszer csúfolnának emiatt őket. :roll: :wink:

Kép
numato

Sziasztok!
Málna,
De izgulok már nagyon, és alig várom hogy végre a kezemben tarthassam!!!! :lol:

Benszi,
Nagyon csini a pocid! :wink:

Lexi,
Nagyon szoritok értetek! :wink:
A bal oldalon lent szurkált nekem is mindig a pocim, és a dokim mindig azt mondta hogy nö a méhem, vagy a szalagok húzodását érzem. :lol:
Vigyázz magadra!

Chesti,
Tündéri a kis Niki, megtudnám zabálni!!! :lol:

Numato,
Nagyon szép neveket találtatok.
Ennél szebb szülinapi ajándékot nem is kaphattál volna! :lol:

Velünk minden rendben, egyre többet keményedik a pocim , és egyre sürübben érzem hogy ott lent nagyon nyomogat. :lol:
Holnap megyünk szülöszoba látogatásra, és nst-re! :lol:

Puszi mindenkinek

Kép
bibike27

Sziasztok,

Málna,
Köszi az adatokat, felvittem a táblába. A következőben már benne leszel :wink:
Én ellenkeznék a többiekkel, mert nekem az utolsó mensi első napjától számolták a terhességemet, pedig lombikos voltam. :roll:

Bibike,
Jól van akkor, a lényeg, hogy tudjunk majd rólatok! :D

Benszi,
Nagyon csini a pocid! :D:D Jó nagy lesz a finisre :wink:

Chesti drága,
Mennyire szépséges Niki ebben a csajszis ruhában! :D:D:D Annyira helyes, megzabálooom :wink:

Numato,
HURRRÁÁÁÁ!!! Nagyon örülök, hogy rendben vagytok! :D:D:D:D:D: Gratulálok a kisfiadhoz (vagy kisfiaidhoz) illetve a vegyespároshoz – majd kiderül :wink: Szép neveket válaszottatok! :D
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!!

Kép

Mot,
Tessék sűrűbben jelentkezni és képeket felrakni! :D Csudiédes Kriszti-baby :D:D:D

Réka,
Sajnos én ebben nem tudok segíteni…

Lexi,
Drukkolok, hogy holnap is jó híreket kapjál a dokinál!!

Mi jól vagyunk, csak engem nagyon megviselnek a frontok, napok óta tök álmos-fáradt vagyok, legszívesebben egész nap csak aludnék :wink:
Holnap és pénteken valószínűleg hosszúzni fogok, mert zárás van, úgyhogy már próbálok lelkileg felkészülni rá :roll:

Puszi mindenkinek!!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Zsókuci, de drága vagy, nagyon szépen köszönöm a gyönyörű köszöntőlapot :lol: :wink:

Lexi, holnap doki?NAGYON drukkolok, tesség jelentkezni, hogy mi volt!

Juci, most jut eszembe, hogy a nődokim azt mondta, hogy ez a negatív anyai vércsoport dolog csak 10-15 éve jelentett problémát...és nekem pl.még nem is csináltak egyszer sem a 4 és 1/2 hónap alatt szűrést....de minden oké lesz veletek, ugye? :roll:

Kép
numato

Numato
Sok boldog születésnapot! Bár a legszebb ajándékot az élet adta :lol:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Chesti,és Többiek bocsi,hogy ha ritkán jelentkezem,de a nyár már csak így fog telni,hol leszek hol nem!
Sokat vigyázok a szünidőben a keresztgyerekekre,és állandóan úton vagyunk!
Hétvégétől pedig 2 hetet a szüleimnél "nyaralunk".
Így nekem a talira csak az aug. 4. lenne jó(ez eddig tuti) és talán a júli 28!De ez csak kérdőjellel.

Chesti,Niki milyen igazi kislány,vagy nagy lány már???? :lol: :lol: :lol: Mászik már ugye?Akkor van dolgod egész nap,nagyon tudnak ilyenkor rámolni!

Zsókuci,örülök hogy lecserélted Fülest! :lol: :wink: Kitartás front ügyben,együttérzek veled,én is marha érzékeny vagyok rá!Jaj,most látom hogy ti is nemsokára indultok nyaralni,nagyon jó utat és jó pihit nektek!

Numato,Boldog szülinapot,azt hiszem ennél szebb ajándékot nem is kaphattál volna!

Lexi,nagyon drukkolok nektek!!!!!Gondolok rátok holnap! :wink:

Bibike,húha Te már a finisben vagy!Lehet mire hazajövünk már család lesztek!Nagyon gyors és könnyű szülést kívánok!!!! :lol:

Bibar,Lukrécia nagyon csini kismamik vagytok!És milyen tök jó,hogy egyszerre!!!!!

Üdvözlet az új Kismamiknak és minden mamikának jó pocakosodást kívánok!
Mindenkinek sok-sok puszi!Akiknek külön nem írtam,ne hari,nekik is jár a puszi!Babáknak extra adag!

Pusssz:Andi

Kép
taptau

Lippa!Bibike!
Köszi a pocak dícsérőt!
Lexi!
ma mész dokihoz?Azonnal írj mi volt!
Zsókuci!
Köszi a dícséretet!Én is álmos és fáradt vagyok ettől a fronttól!Éjjel is alig alszunk!
Mot!
Édes ez a baba!Nagyot nyúlt!
Lukrécia!
Köszi neked is!A balett nagyon jó!Ma is megyek!
Juci!
Reméljük tényleg csak az injekció kavar be!
Numa!
A legboldogságosabb szülinapot itt is!Grat a pöcsöshöz!

Csajok!
keressetek ilyen vizibalett helyet,mert nem bánjátok meg!
Vettem szopipárnát!Hát csajok vegyetek és nem bánjátok meg!Kúva jó!Apunak is kell majd vennem!!!
Vendég

Sziasztok!

Taptau, Lexike, Benszi, NAGYON szépen köszönöm!
Ez így van, nincs szebb ajándék két gyönyörű egészséges kisbabánál :lol: :lol:
még mindig egy kicsit extázisban vagyok, elnézést :roll: :wink:

Kép
numato

Lexi!

Írj, ha megjöttél a dokitól! Remélem javult a helyzet és a méhlepényed is jobb helyre vándorolt!

Benszi!

Nem semmi mekkora a pocid! Kb. három héttel vagy előttem és nekem még mindig semmi sem látszik, tuti három hét múlva nem lesz ekkora pocim! Bibar 2 héttel utánam jár és már neki is látszik! Én leszek az első kismami, akinek nem lesz pocija????
Hogy van a hátad? Pihenj sokat!

Numató!

Gratulálok a szülinapodhoz és főleg, amit ajándékba kaptál hozzá!!!
Szerintem szebb szülinapja nem is lehet valakinek ennél!!!!

Bibike!

Ez már a finis!!!! Jóslófájások???

Kép

Kép
sharon

Sharon!
Azt ne felejtsd el,hogy kt darab emberke bérlt lakást a pocakomban és nem voltam soha egy kiló húsz dekás kislány!Lesz neked is pocakod ne izgulj!Ez alkat kérdése szerintem!Ja és nem mindegy hova tapadt fel a baba!Nekem elölre és hátulra tapadtak fel!Gondolom ezért olyan látványos!
A derekam elvan,inkább a zsibbadás és égés a combomban cefet szar!Már gondolkodom valamilyen fájdalom csillapítón,pedig nem vagyok egy nyamvadt béka,mert a vesegörcsömet egy hang nélkül tűrtem!
Most a patikus mondott valamilyen idegi fájdalmak csillapítására akármilyen gyógyszert.Hát eljött az ideje kiváltani!
Numa!
Parfétorta akedvencem!
Szerintem valamilyen cukrászdába kéne összehozni a randit!

Tényleg csajok!!!!Nem randizunk,míg tudunk mozogni?????
Vendég

Benszi
Próbáltad már az Inno Rheuma krémet?Nekem az mindíg használ.
gabicsibe

Sajna csak flektort lehet kenegetni!Mostmár a z ideggbecsípődést vagy az ideggyulladást favorizálják nálam!
Vendég

Sziasztok!

Feltettem az új pocis képeket, már megint eltelt egy hét :shock:
Hihetetlen, hogy mekkora vagyok :oops: és milyen messze van még október :roll:
Azt hiszem kell szereznem vmi talicskát, amibe tologatom majd a hasam magam előtt :lol:

Puszi!
Judit

jucicuki

Juci!

Csodaszép vagy:-)))

Kép
numato

Benszi!

Úgy sajnálom, hogy ennyire rossz a hátad! Ezután befogom a számat, mert az én szurkálásom szerintem semmi egy idegbecsípődéshez vagy gyulladáshoz képest!
Kéne csináltatnod egy házi medencét, hogy mindig vízben lehess! :lol:
Vigyázz magadra!

Juci!

Olyan szép a pocid! És a gyerekszoba is nagyon tetszik! Mennyi ideig készült? Én csak nyár végén szeretnék nekiállni csinálgatni, a festés kész van, de más semmi. Kell még parketta, karnis, függöny, bútorok. Már úgy csinálnám, de még nem merek nekiállni, még csak a 12. hétnél tartok. Ja, és nagyon szép neveket választottatok!

Kép

Kép
sharon

Sharon, amikor két éve beköltöztünk, akkor készen volt már annyira, hogy le volt parkettázva és ki volt festve fehérre.
Most csináltuk meg a villanyszerelést és az ajtót arrébb tettük 25 cm-vel, ezután újra kellett javítani a falat és festeni, ez tartott kb. másfél hétig, szegény Ati minden nap meló után csinálta.
Július végén jön az unokatesóm fest valami mesejelenetet a falra + még el kell mennünk a kiságyakért és készen vagyunk.
Ágyneműt azt hiszem anyósommal fogok varratni, nagyon szépen dolgozik és iszonyat árak vannak a bababoltokban.

Judit

jucicuki

Ez a házi medence nem is olyan rossz ötlet :lol: én is már alig várom a pénteket, hogy mehessek a vízbe :wink:

Judit

jucicuki

sziasztok! :lol:

Nahát kismamik, milyen szépek-sugárzók vagytok egytől egyig! :lol: :lol:
Azért szeretem a "fejes" képeket, mert azokon látszik a boldogság is, nemcsak a poci :lol:
De jól látszik már Bibarci pocija is :wink:
Kitartás a hányásokhoz!

Lexi, kíváncsian várom, mi volt a dokinál!

Réka, sajnos nincs ilyen ismerősöm :(
Remélem, sikerül találnod valakit, aki tud segíteni!

Juci, de jó nektek, hogy már ilyen jól áll a gyerekszoba! Én is úgy hajtanám már, de a bátyám csinálja a festést, így hozzá kell alkalmazkodni, és nem tudom még, mikor lesz ideje.
Utána még a parketta, de már megvettük, "csak" le kell rakni.
Aztán a bútorok. Szóval nagyon előtte vagyunk még mindennek.

Anyukák, segítsetek! :oops:
Rajtam mostanában annyira eluralkodott a kétség, hogy képes leszek e arra, hogy jó anyukája legyek a kislányomnak :oops: :?
Ne értsetek félre, továbbra is nagyon boldog vagyok a tudattól is, hogy ő van nekem, de a korábbi felhőtlen boldogságot kezdi felváltani valami aggódós dolog. Normális ez?
Honnan a csudából fogom tudni, hogy mit kell csinálni egy kisbabával?
Szoktam is mondogatni, hogy én a gyerekekhez csak három éves kortól "értek" ( óvónéni) , alatta nem :oops:
Tényleg, én még azt sem tudom, hogy kell bepelenkázni egy kisbabát :oops: :oops:
Volt ilyen mással is, vagy csak én vagyok ilyen hibbant.
Na, abba is hagyom, mert megint csak belehergelem magam :roll:
Nagyon hülye vagyok? Rakjatok helyre nyugodtan :wink:

Egyébként jól vagyunk, dokihoz csak hétfőhöz egy hétre megyünk.
Sokat mocorog Nóri, és nő a pocim is. Majd csinálok megint képet.

Ja, a taliidőpontok közül úgy tűnik, nekem mind jó!
Olyan jó lenne már találkozni veletek! Na meg tapasztalatot cserélni, és élőben is megnézni a babócákat!

KépKép
naposoldal

Sziasztok!

Képzeljétek megjött az integrált tesztem eredménye és NEGATÍV!!!!Olyan boldog vagyok,fel sem fogom,hogy ennyi jó történik végre velünk is!!!!!!!!!!Most is mocorog a kis basám,ahogy írok....... :lol: Jaj de imádom már most!!!!! :lol: :lol: :lol:

Juci

Tök jó a pocid,raknál majd fel képet a szobáról ha meglesz a gyerekminta rajz,mert érdekel.

Napcsi :lol:

De jó hogy itt vagy megint!!!!!!Szerintem tök természetes hogy aggódsz ezen,én sem tudnám mit kell csinálni csak még messze van és nem rágódom ezen.Biztos megnyugtatnak majd az anyukák.Nincs vmi barinőd aki nemrég szült és kikérdezhetnéd?

Bibarci :P

Tök jó a másik CD is amit vettünk!

Sharon

Amikor voltam a 12-ik héten az integrált teszt első fordulóján,volt ott egy lány,aki még haspólóban volt,rám meg már egy ruhám sem volt jó.Nem volt semmivel sem kevésbé kismami mint én.Ugyhogy kitartás,bár megértelek,én is nagyon vártam hogy növekedjen,de ami késik....tudod..... :wink:

Kép
lukrécia

Szia Lukrécia! :lol:

Gratulálok a negatív teszthez!!!
Szuper! Nyugi mostmár!!!!

A barátnők, ismerősök, anyukák mind azzal nyugtatnak, hogy jön ez az ösztönökkel, csak hát én valami kézzelfoghatóbbat szeretnék :oops:
Olvasgatom a suttogó titkait, amiről gyakran csak az jut eszembe, hogy te jó ég, én erre sem gondoltam... :oops: :oops:

No de félre nyavalygás, azért boldog kismami vagyok ám!

Milyen cd-t vettetek Bibarcival? Valami kismamásat?

KépKép
naposoldal

Napcsi
szerintem normális, hogy aggódsz, de bízz magadban. Ösztönösen tudni fogod mit kell tenned. Legalábbis én hiszek ebben. Egyedül a betegségektől félek, mert akkor aztán pánik van. A körzeti orvosom mesélte, aki belgyógyász, fül-orr-gégész és gyermekorvos, hogy amikor először volt beteg, lázas a kisfia, csak ült és sírt. A férje kérdezte meg tőle, hogy nem kellene-e csillapítani a gyerek lázát. Bepánikolt.
Amikor a kisöcsém fuldoklott, mi a hugommal és műfaterommal csak néztük és idegbajoskodtunk. Anyukám felvette és meghánytatta. Kiderült lenyelt valami celofánt, vagy mit. Megkérdeztük anyutól, hogy honnan tudta mit kell csinálnia. MOndta, hogy fogalma se volt. Azt se tudta mit csinál. Végülis megmentette a kisfiát. Remélem ezek az ösztönök tényleg megvannak egy normális nőben. Én ebben bízom! Próbálj meg hinni ebben. A pelenkázás meg olyan, ha elsőre nem sikerül, majd sikerül másodikra, vagy harmadikra. Én a szoptatás miatt jobban aggódom, főleg, hogy császár lesz a vége. Nem tom, hogy most megnyugtattalak, vagy csak rontottam a helyzeten :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Hadd kezdjem a pocidícséretekkel! :) Szépen alakulgat úgy látom, mindenki!

Sharon!
Ne aggódj, Te sem fogsz lemaradni, de azért az ikresekkel ne akarj versenyezni... :wink: :)
Az alattunk lakó lány, aki a 8. hónapban jár, nincs olyan óriási hasa, csak éppenhogy, de így is nagyon aranyos. Szóval semmi aggodalmasokás a pocak-méret miatt. A lényeg, hogy odabenn szépen nőjjön a baba!

Numa!
Boldog szülinapot kívánok én is! És gratula a fiatalemberhez és a rejtőzködőhöz. :)

Benszi!
Úgy látszik a fiúk hamarabb megmutatják magukat... Kíváncsi vagyok, nektek ki lehet a másik babó.
Mi hétfőn megyünk dokihoz, remélem uh is lesz és kiderül, milyen nemű nálunk is a másik babó.

Naposoldal!
Csak semmi pánik! :) Bár úgy tűnik bagoly mondja verébnek, mert kb. 2 napja én is teljesen be vagyok gőzőlve, elkapott a pánik. A gyerkőcök szobája még sehogy sem áll, és egyre inkább hajtanám Apát, hogy csináljuk már, de neki még 1 hét van a vizsgaidőszak után, de nekem már az is sok + szintén be vagyok tojva, hogy mit fogok kezdeni a két lurkóval. Hiszen tizenéves korom óta nem volt a kezemben kisbaba, nemhogy öltöztetni, pelenkázni, fürdetni és nevelni.... De képzeld épp ma voltam egy barátnőmet meglátogatni, akinek most 5 hónapos a picibabája és elpanaszoltan neki ezt a sok kétségemet. És megnyugtatott, hogy ezzel ő is így volt. A 3. trimeszterhez közeledve, belépve, az ember lányán eluralkodhat a pánik. Pedig néhány hete még azzal traktártam, hogy milyen magabiztos vagyok és nem lesz semmi gáz... Na ehhez képest most... :oops:

Chesti!
Niki tündérlány egyszerűen ennivaló! :)
A tali időpontjai közül a július vége biztosan nem jó, a többi talán. Attól függ, hogy fogom érezni magam, mert vannak jobb napjaink és olyanok, amikor nem nagyon akaródzik nekiindulni... :oops:

Lukrécia!
Örülök, hogy minden rendben a bébivel! És, hogy már ott mocorog! Ez szuper!

Lexi!
Mi volt ma? Várjuk a beszámolót! REmélem minden rendben volt!

Puszi MIndenkinek
Gica

Kép
gica1

Gica
Csökkent a vérömleny, a vérzés. A magzatvíz még kevés, de a baba jól van. Ami nem jó, hogy az a része a méhlepénynek, ami a méhszájat fedi nem tud tapadni és le fog válni. Ez majd erős vérzéssel fog járni, de remélhetőleg van akkora felület jó helyen megtapadva, hogy a babát ez nem fogja (nagyon) zavarni, csak majd nekem kell rohanni a kórházba. Párom megszerelte uh előtt a klímát, uh után a nyomtatót. A doki őszintén boldog volt, és azt mondta annak, amit most látott nagyon örül. Olyan jó fej. Ma rájött, hogy az uh nem jó, mivel már nem is tudom hány hete 12 hetes terhes vagyok. Kicsit már unom. Aztán kiszámolta mondta, hogy 14, erre a kiskönyvbe beírta, hogy 13. :lol: :lol:
Vendég

Lexi, Gica!

Köszi a nyugtató sorokat, tényleg, már az is megnyugtat, ha tudom, másnak is vannak kételyei :oops:
De milyen érdekes, tényleg, ahogy közeledik a harmadik trimeszter, úgy kezdek parázni.
Abban teljesen igazad lehet Lexi, hogy nem kell mindennek rögtön elsőre tökéletesnek lenni, mejd csak belejövünk. Gondolom.

sokaktól hallottam már, hogy szeretnék már a kezükben tartani a kisbabájukat, akár ilyen idős terhesen is, mint most én. És nekem ilyenkor az jut eszembe, hogy jajj, én még nem. És ezt nem úgy értem, hogy nem vagyok kiváncsi, m ilyen lesz, stb, csak egyszerűen úgy érzem, nekem még nagyon is kellenek a hátralévő hetek a felkészülésre. Lélekben is, meg gyakorlati dolgokban is.
Csak remélni merem, hogy mire ott tartok már, ahol most Bibike, addigra már csak számoljak visszafelé.

KépKép
naposoldal

Lexi

Ez a doki olyan szórakozott professzor féle lehet..... :lol:

Kép
lukrécia

Ma voltunk az amnios megbeszélésen, és képzeljétek nem kell ez a komoly vizsgálat, elég egy Corionboholy biopsia!!! Tehát ez megnyugtató, ,mert ez a méhlepényt érínti csak, és a babát nem veszélyezteti, mint az amnios dolog!!! Hétfőn este kell befeküdnünk, és kedden megcsinálják de., és du. már lehet is hazajönni, és egy hét múlva lesz eredmény, de ma is kiderült min den rendben a picurral!!! Mivel nem mutatja mweg a nemét, ezt is megmondja a vizsgálat, tehát jövőhét keddhez egy hétre tudni fogjuk mi a helyzet!!!

Egyébként sziasztok!!

Volt egy kis vírusos hasmenésem, ez most járvány mifelénk, és főleg a kismamikat és gyerekeket és öregeket támadja meg jobban, de kis fuzitól és hasfogótól jól el vagyunk!!!

A picur nem érzett belőle semmit, m ivel ma szopizta az ujját, és a lábaival kalimpált!!!

Vérnyomi változattlanulé rendben!! Kissé lehet zavaros amit így hirtelen leírtam, de többre nincs időm!! Puszi nektek, köszönjük a kedves szavakat, és a drukkokat, reméljük már szerdán tudok jönni!!!

Kép
tini75

Sziasztok!

Lexi: hipp-hipp-hurrá!!De jó ezt hallani, küldök még vérömlenyűző és méhlepény növesztő, tapadó drukkokat!!

Juci: szép nagy szoba lesz a lányoknak, és tök jó, hogy unokatesód ilyen ügyes, hogy rajzol a falra! :lol:

Naposoldal:
Nekem 3 tesóm szült eddig 6 gyereket és az esőknél mindegyiknek volt hasonló gondolatú időszaka...szeintem ez teljesen normális, ez pont azt jelenti, hogy nagyon is jó mamija leszel a prücsöknek, hiszen ha valaki ezen agyal az már jót jelent!

Lukrécia: nagyon örülök a jó eredménynek!!

Tini: Hú ez is tök jó hír, úgylátszik ma jó nao van!Megnyugatató, hogy nem kell amniot csinálni, és szuper, hogy a vérnyomid rendben!

Benszike: :cry: fárnya fájás hess, hess hess!!A Flector tapasz nem jobb, mint a krém?
Pontosan hova jársz bálna balettre?? :lol:

Én mától hivatalosan veszélyeztett terhességgel táppénzen vagyok, ugyanis munkajogászok azt mondták, hogy így tuti zihher, hogy nem tud kirugni, vagy félállásba tenni az új hü..e igazgató...persze most már nyugodt vagyok, de reggel még bőgtem a dolgon... :oops: [/b]

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?