Sziasztok lányok, jótündérek!
Csak egy kis gyors bejelentkezés!
Nyakig benne vagyok az esküvőben, már csak a tortás van hátra. Párommal mindketten (rém)álmodunk. Már csak kereken 8 hét... és ilyenkor már öltözöm. Sajna a ruhacsodámról nem tudok képet mutatni, amíg kész nem lesz és digifotóval le nem kapom a varrónőnél. Úgy kell elképzelni, hogy felül passzos fűzős, mélyen V alakú kivágott a mellemnél, a V csücske mélyen a cicim alatt (!), a cicim alatt a mellrészt egy kis ékszerpánt fogja össze; hátul csak lefut a pánt kétoldalt, amúgy a hátam elég nagy részen szabad. A szoknya fenéknél még szűkebb, A vonalban bővül, van kis uszálya. Düsessz anyagból van, krémesfehér. A csokrom kék-fehér, a kék az orchidea lesz benne.
Lara
mostmár remélem, kicsit visszább ment az orrod
Magamról külön: miután a szervezkedés napi 1-2 órákat elvisz már, meg a drága rokonságom igényli, hogy a meghívót mindenkinek személyesen vigyem el..., annyira el vagyok foglalva, hogy a babaprojekt eszembe se jut szinte. Jövő pénteken megyek Krizsa bácsihoz, sztem a sorrend úgy lesz, hogy tüszőleső, ha nincs peteérés (kb.17 napon leszek) akkor megvonásos mensi, utána Marvelon, és kb.ápr.18-20-án kezdem a Suprafactot+Gonalt. Egybeesik az esküvővel, ami nem baj, mert legalább nem a lombikon fogok itt magamban törpölni, és punkció meg úgyis az esküvő utáni héten esedékes. Ez lesz nekünk a nászút, hahaha...
(Nászút amúgy lesz. Júliusban.)
Mindenkinek nagyon szorítok, Stellának különösen a fagyiakcióhoz (bocsássátok meg hogy kivételezek, csak szegénnyel nagyon hasonló hullámhosszon mozogtunk dec-januárban). Bevallom, rendesen nem vagyok képben, amit talán megbocsátotok, de viszonylag ritkán tudok mosz fórumozni. Na jó, napi egyszer...
Mindenkit ölelek