Új privát üzeneted érkezett!

Benszi!

A 12.hetet én is úgy értelmezem, minte te ,csak én már kicsit előre gondolkodtam.

Kép

Kép
sharon

Megjött a szopis párnám, szép :lol: most éppen szerelem, mert írták, hogy túl lesz töltve és kicsit ki kell belezni :shock:

Reggel vérvételen voltunk, éhgyomorra, egy órát vártam, közben majdnem leütöttem a mögöttem álló két öregasszonyt, mert azt ecsetelték, hogy kinek mi baja. Persze próbálták egymást túllicitálni és nem azon gondolkodtam erősen, hogy akkor most hányjak v. elájuljak...

Szép napot Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Juci!
Miért kellett vérvétel?Köszi a címet!
Sharon!
még egy picit kell kibírnod és reméljük jobb lesz!
Vendég

Benszi, vérkép+vizelet, toxo ( mert még nem voltam), ellenanyag ( RH neg vagyok)
Semmi extra, csak ellenőrzés, remélem minden ok lesz, szerdán kapom meg az eredményt.

Judit

jucicuki

Sziasztok én is megjöttem :D .Sajnos nem készült sok pancsis fotó,mert nem nagyon volt kedvük hozzá :roll: .Ami van azt azért felteszem.

Benszi gratulálok a zacsishoz és a szégyenlőskéhez!Köszi amiket küldtél,nagyon jók :lol: .Derekad hogy van?

Bibike hú de izgi,mindjárt itt a vége!Majd írjál mi volt ma az uh-n.

Agnese nagyon édes Milán a felvételeken,nekem is a kanalas a kedvencem :D !

Chesti nagyon édesek a képek :D !Látom Niki nem unatkozott a hétvégén!

Lukrécia gratulálok a kis mocorgó Basátokhoz :D !

Lexi,Sharon szerintem is az a jó,ha kiírjátok magatokból a dolgokat.Nagyon nehéz lehet most Nektek,de biztos vagyok benne,hogy a sok küzdelem,kitartás meghozza a gyümölcsét és nemsokára a kezetekben tarthatjátok a gyönyörű,egészséges kisbabátokat!Továbbra is nagyon szorítok Nektek és kívánom,hogy hamarosan Ti is nyugodt kismamik lehessetek!

Lexi örülök,hogy kisebbedett a vérömleny,lehet hogy ezért is lett kisebb a pocakod :wink: !

Bibar nagyon csini kismami vagy ám :wink: !

Zsókuci drága,jó kis hétvégétek volt megint!

Lucia képeket képeket kérünk szépen!

Brigi kitartást a koleszhoz!

Itt még élveztük a pancsit:
Kép

Kép

Itt már nem annyira:
Kép

Puszi Mindenkinek!
Lippa

lippa

Most látom,hogy az egyik kép még múltheti :oops: ...Hát ennyire nem volt kedve pancsizni a Petrának,hogy mostani nem is készült :roll: !

Lippa

lippa

Hello mindenkinek!

A képek tényleg lemaradtak... na majd mindjárt pótolom!

Hát Lippa rajtad sem látni, hogy két gyereket szültél.... :) :) :) Gratulálok!

Chesti, szivesen. :) :)

Lexi drága, nagyon is megértem ám hogy nehéz most neked, nektek, azért írok néha keményebb szavakat, hogy előre-előre-előre, és hidd el, még ha nem is lesz könnyű terhességed, sőt szörnyű nehéz az egész, azért a végén mégiscsak ott lesz az egészséges kisbabád. Aki nagyon akar titeket. És ez mindenért kárpótolni fog. Igen, nagyon-nagyon nehéz most neked. De erős lány vagy, és végig fogod csinálni. Csak ne süppedj bele, ha rossz gondolataid vannak, próbáld elfoglalni magad mással, kézimunkázzál, olvassál, valami egészen mást csinálj. És tűzz ki magad elé célokat, időpontokat, pl. 18. heti UH, vajon fiú lesz vagy kislány.... Értem ha félsz még közel kerülni hozzá, ez nem baj, majd közel kerülsz hozzá ha a hasadra tették.

Sharon, amit Lexinek írtam, neked is gondoltam. Így már értem. Tényleg vannnak csapnivaló orvosok, de ebből még nem szabad általánosítani. Mert sokan nekik köszönhetjük a bébikéinket.

És akkor most a képek, akikért érdemes végigcsinálni.

Kép Zsombor és Luca

Puszi mindenkinek
Lucia

Kép
lucia1

Lucia annyira gyönyörű Luca és Zsombor!Azok a kék szemek és Luca haja.... :o .

Hát igen,ikrek mellett nem kell fogyókúra az biztos :D !

Lippa

lippa

Valahová elszállt amit az előbb írtam! :twisted:

Juci!

Megnéztem a videót és a pocidat is. Nem is tudom melyik a jobb! Remélem minden ok a vérvételen! Nálunk is ilyenek az öreglányok, ja és mindig ők tolakodnak a legjobban!

Benszi!

Mi ujság a bálna baletten? Jobb már a hátadnak? Remélem segít a víz!

Lucia!

Akkor ezt megbeszéltük, nem általánosítottam, csak arra az egyre gondoltam, aki majdnem tönkretette az életemet.
Édesek a gyerkőceid!

Lippa!

Ezek a csajok! Zabálni valók. Szerintem is nagyon jól nézel ki 2 kis lurkó mellett!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok csak gyors bekukk.

TALI!

Voltam ma a bölcsiben.

Időpontok kérek jelezzétek kinek mikor jó. Táblába szedem majd!
Szombat délelőtti időpontok. 10-13 óráig
XI kerben a kelenföldi pályaudvarhoz közel

Júni 30
Júli 7
juli 28
Aug 4

chesti

Bibarci

És nem is akármilyen kis poci!.... :wink:

Lippa

most már értem miért ilyen szépek a lányok.

Juci

Nem csodálom hogy majdnem elájultál!

Lucia

Végre képek!Nagyon édesek! :lol: :lol: :lol:

Chesti

Látom nem adtad fel! :lol:

Kép
lukrécia

Chesti drága,

Nekem júli 28, vagy aug 4 lenne jó! :D

Köszi!

Puszi, még később írok! :D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Megjöttünk az ultrahangrol, minden renben azt mondták nem kicsi
a drágám feje :lol: . Bpd: 87, Ac 305, Fl 73, Hc 314 Ofd 107
Az ulrahang szerint 36hét 3 napnak felel meg.
A súlya miatt kicsit aggodom (én már csak ilyen aggodos vagyok)
2488g. Három hete volt kereken 2000g.Csináltak áramlás vizsgálatot is az tökéletes lett!
Egy a lényeg hogy minden oké , csak én aggodom , pedig tudom hogy nem ez csak becsült súly lehet ennél több is.
Na jo nem ragozom tovább! :oops:
Ja és ma volt elöször hogy olyan fura fájdalmat éreztem ott lent , és közbe nyomkodta ki magát , keményedett a poci rendesen, és majd le szakadt a derekam, ja meg közbe a méhszájamat is nyomogatta. De ez a fájdalom folyamatos volt legalább 20-percig tartot aztán elmult majd délután ujra. :oops:

Kép
bibike27

Bibike!

Ez már a finis!!!
Örülök, hogy az uh-n rendben volt minden! Még több, mint három heted van, addig hízhat a baba! Ez a becsült súly nem mindig pontos, sőt. A barátnőm 2 hete szült és neki is kb ekkora súlyt mondtak, aztán szülésre már 3.5 kg volt.

Kép

Kép
sharon

Lippa!
Majd küldök még!
Derekam szarul van nagyon!Csodásak ezek csajok.Majdnem leírtam,hogy kis luvnyák!
De hogy te milyen jól nézel ki két gyerek után?ez erőt ad ám nekem!
Juci!
Minden ok lesz ne aggódj!
Lucia!
Hát csodásak a gyermekeid!
Chesti!
júni.30. és a júl.7.ok.A többit azért nem tudom,mert nyaralás függő!Az Olaszoknál meg szombattól szombatig van turnus!
Bibike!
Épp elég lesz megszülni a babát!Szerintem tök arányos és hol van még a vége?Reméljük csak a frontot érzi a hasad!
Sharon!
Derekam csak akkor jó,ha benn vagyok a vízben,úszom vagy tornázom vagy fekszem!Sajna más választást nem ad!Ja és csak kedd és csütörtök van bálna balett!Mennék én mindennap!

És ami még van!A mi dokink azt mondta,nem szeret még ilyenkor mondani semmit,de az egyik lehet,hogy lányka,mert nem lát nála kukit!Majd kiugrottam a bőrömből,mert természetesen kussoltam arról,hogy pénteken mentünk 4D-re és ott láttak egy zacsist!
Remélem most bejön a vegyespáros!
Ja de olyan szar képet kaptam,hogy nagyon!Majd a DVD-ről próbálok leszedni!
Vendég

Sziasztok,

Köszönöm a Vanda-kutyit dicsérő szavakat :D Szerintem is nagyon drága kis kutymorgi :D:D

Lexi drága,
Kitartás! Tudom – sejtem, hogy nagyon nehéz lehet most neked! De hidd el, mikor megszületik kárpótol majd mindenért :wink:

Lukrécia,
Szuper, hogy már így érzed a benti bulit :D:D:D:D

Bibar,
Nagyon helyes a bébid, és persze te is a pociddal! Látni ám, még így homályosan is, hogy mennyire sugárzol a boldogságtól! :lol: :lol: :lol:

Judit,
Gratula a szopis párnádhoz! Azt hiszem a lányok mellett jól fog nagyon jönni szopikor :wink: :D

Bibike,
Nagyon örülök, hogy minden rendben volt az UH-n! Ne aggódj, ha a doki nem mondta, hogy túl kicsi lenne a babóca, akkor nincs miért aggódnod. Amúgy meg ezek nagyon csak becsült súlyok, úgyhogy nyugi! :D
Ha gondolod, szívesen leszek a hírhozód – már ha még nincs :D

Lippa,
A csajok szokás szerint tüneményesek :D:D:D És nagyon csini csajszi vagy!!! :D

Lucia,
Jaj…mennyire kis édes ez a két gyerkőc! Mindkettőt jól meg tudnám dögönyözni :wink: :oops:

Puszi mindenkinek! :D

Kép

Kép
zsókuci

Hali!

Csak egy gyors jelentkezés!

Jázmin tegnap megfordult, azt mondják mostmár csak győzzek menni utánna!
Nagyon édi volt, hosszas erőlködés után végre sikerült neki, persze vissza még nem megy, de majd egyszer az is sikerül

Júni 30. nekem nem jó, osztálytalim van és én vagyok a szervező

Puszzz

Kép
Kép
zuzmó

Bibar!!!! gyönyörű a pocid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na és az fotó a pocaklakóról!!!!!

Zuzmo! gratula!!!

Lexi, továbbra sem tudok mást mondani, csak hogy kitartás!!!
málna79

köszönöm lányok a dicséreteket :P :P

Lukréciám
ma már jól vagyok,egész este 10 ig hánytam és a fejem majd szét szakadt,ennyire durva még sosem volt :cry: :cry: irdd meg mikor csörögjek,puszika

Lippa,Lucia
tündérkék a babák :lol: :lol:

Bibike
minden rendben lesz,majd meglátod milyen nagy babóka bujik ki belöled :lol: :lol:

Napcsi
veled mi van?hogy vagytok??????

Benszikém
1 fiu 1 lány,micsoda tökéletesség lenne :P :P a hátad miatt nagyon sajnállak :cry:

Málna
ti hogy vagytok?vonalzot nem raksz fel?

bibar

Bibar!
köszike!A fejfájás miatt hánytál vagy a baba miatt?
Lexi!
Mi van veled?Minden ok?
Málna!
Vonalzó?
Vendég

Sziasztok!
Bibar, én is megsasoltam ám a pocakodat. Nagyon szép!!!!!

Mindenkinek további kellemes pocaknövesztést!

Pussz
süni76

Benszi
hát ez vegyes,miota kismama vagyok nagyon sokat fáj a fejem,eddig 3 szor hánytam,mindig fejfájással kisérve.egyébként szokott ilyen lenni nekem havi egyszer,most a terhesség ezt fokozza :cry: :cry:

Sünike
köszi :P :P a másikban láttam hogy te is mész már idöpontot kérni,nagyon drukkolok neked,ez most sikerülni fog!!!!!!!!!!!

bibar

Sziasztok!

Lippa,Lucia: tündériek az ikrek!Én is ikreket szerettem volna, de majd másodjára remélem az lesz! :wink: Akkor egycsapásra megoldódnak a párom és köztem való "vita", hogy 2 vagy 3 gyerkő legyen....no, ne rohanjuk ennyire előre, egyenlőre ennek a babának akakrok jó lakhelyet biztosítani a pocakomban...

Benszi: sajnálom a derekadat!És a vizen és a fekvésen kívül semmi nem segít?masszőr, csontkovács?homeopátia?legalább a fájdalom múljon el!!és drukkolok, hogy vegyes párosod legyen!! :wink:

Juci: a szopispárna ikerszopispárna vagy sima méretű??

Tényleg Ikres kismamik!Ti egyszerre vagy egymás után szoptattátok a babácskákat?

Velem minden rendben jövő héttől augusztus 20-ig nyáriszünet!!! :D :D

LÁnyok Lakáshitelelle kapcsolatban tud valaki segíteni?priviben is jöhet!Építkezünk, 20 évre 5 M. szeretnénk...
köszönöm!
Szép napot!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

mi történt a vonalzómmal?? :cry:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Réka!
Még nem néztem utána a homeós szereknek!Masszőr az jó még utána féál órát!De változó,mert nem mindig a derekam fáj!Sokszor a lábam zsibbad deréktől le a térdemig és égő érzés kíséri!Kúva szar!Csontkovács már nem tud annyit ügyködni rajtama hasam miatt!Ott a jóga összes elemét kipróbálta rajtam és már kellemetlen volt,úgy meg nem ér semmit!Régen én rendstózeresen jártam csotkovácshoz!Fodrász voltam,tehát már akkor szar volt a derekam!
Viszont ma lesz vizibalett!Már várom!

Bibar!
Igen emlékszem a könyvek is írták már hogy erősödhetnek a fejfájások terhesen!Kutyaszar dolog!
Vendég

Sziasztok!

Helyzetjelentés:tegnap voltam nőgyógyásznál, AFP rendben, bár kicsit magas szerinte, de még abszolut nem kritikus, tehát megnyugodtunk.Aztán megultrahangozott, de olyan régi vacak készüléke van, hogy alig lehetett látni valamit, tehát azt mondta, ő nem nyilatkozik a nemeket illetően, mert ma úgyis megyünk genetikára, és nekik úgyis olyan szpi-szupi gépük van....tehát most izgulok tovább, hogy ma megtudjam, kik laknak odabent :lol:
Lippa, Lucia, gyönyörűek az ikrek :lol:

egyelőre ennyi, majd még jelentkezem

puszillak titeket

Numa

Kép
numato

Réka, ikreset rendeltem, mert én meg szeretnék próbálkozni az együtt szoptatással.
Nem tudom elképzelni magamról, hogy nyugodtan tudom szoptatni az egyiket miközben a másik zokog az éhségtől.

Judit

Numa, szorítok, hogy megmutassák magukat :wink:

jucicuki

Juci!
a szpoipárna.hu-ról rendelted te is?Én onnan akarom!
Numa!
Druk délutánra itt is!
Vendég

szopipárna és nem szpoipárna!A nagy siettség....
Vendég

Jaj, képzeljétek el én tegnap a sírásig hergeltem magam estére :oops:
Ott kezdődött, hogy Dorci már vasárnap is nagyon lusti volt, tegnap meg egyszerűen semmi :shock: Hát rögtön szívroham, az ember lánya elképzeli a legrosszabbat :oops: . Egész nap beszéltem hozzá, semmi, ill. délután mintha egyszer éreztem volna valamit, de bebeszéltem magamnak, hogy csak képzeltem, mert annyira akartam érezni valamit. Aztán este felmentünk lefeküdni ( már bőgve :oops: ), Ati mondta, hogy akkor reggel, ha akarom, bevisz a kórházba és megnézhetem, hogy minden rendben ( olyan édes ) aztán elkezdett beszélni Dorcihoz, hogy ne csinálja ezt anyával és képzeljétek a "büdös kölyök" elkezdett kapálózni és odanyomta magát a kezünkhöz :lol:

Szóval ennyit az innentől nyugodt terhességemről! :shock: :D
Paramama lettem :roll:

Judit

jucicuki

Igen, Benszi, onnan rendeltem.

Aranyosak a huzatok is, én olyat kértem, amin két maci van és krémszínű az alap, ill. a bárányosat, mert abból is kettő van rajta, ha már ikreim lesznek :lol:

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Juci, jajj istenem, szegénykém, mintha magamat látnám egy az egyben, én is minden este odatesze, a kezem, hátha, de még semmi :cry: nem baj, én türelmes vagyok :wink:
köszi a drukkokat, már nagyon várom a délutánt :!: :lol:

Kép
numato

Kép

chesti

Köszi csajok a dícséreteket,nagyon aranyosak vagytok :) !

Chesti nekem a júl.04 kivételével bármelyik időpont jó.Mégegyszer köszi a szervezést :D !

Bibike már tényleg nagyon közeleg a vége,egy-két ilyen front mint a mostani aztán ....Vagy lehet,hogy már nem is olvasod ezeket a sorokat :) :wink: ?

Benszi nyugodtan írhatod,hogy luvnyák :lol: .Hú de izgi,lehet hogy tényleg vegyes párosotok lesz :wink: ?Drukkolok nagyon!

Réka köszi :D .Én nem bírtam sajnos megtanulni a tandem szoptatást,de azt sem bírtam hallani,hogy az egyik üvölt,míg a másik eszik.Ezért 8 hónapig fejtem a tejet :shock:.Persze ha váltva keltek akkor ciciből szopiztak.8 hónap után,amikor tudtak már rendesen ülni,akkor csak odaültettem őket és egyszerre szopiztak :D (tehát nálam abszolút megdőlt az az elv,hogy ha elkezdem őket cumisüvegből etetni,akkor már nem kell nekik a cici) :D .

Numa drukkolok nagyon du-ra.Ne izgulj a mocorgás miatt,én is nagyon későn kezdtem el őket érezni 21 hetesen :roll: .Na de aztán utána.... :lol:

Juci nem csoda,hogy a tegnapi melegben Dorci is lustizott egy kicsit :wink: .

Tinike megint nagyon eltűntél :roll: :!:

Puszi Mindenkinek!
Lippa

lippa

Benszi!

Nagyon sajnálom a hátfájásodat! Kár, hogy nem lehet minden nap menni a bálna balettre! Sima uszoda nincs a közeletekben? Vagy a sima uszás nem jó? Ja, és remélem tényleg vegyespáros lesz!

Juci!

Nem csodálom, hogy ennyire aggódsz, én is ugyanilyen vagyok, minden apróságot felnagyítok! Pedig régen nagyon nyugis nő voltam, nem ilyen aggódós.

Numató!

Szorítok! Ha végeztél várunk a friss hírekkel!

Kép

Kép
sharon

Az előbb elfelejtettem. Ma bejelentkeztem kombinált tesztre az Istenhegyi útra. Lesz egy vérvétel és egy genetikai uh. 1-1.5 óra és a vizsgálat végére már meg is lesz az eredmény! Jövő héten csütörtökön megyek, már nagyon várom, remélem nem találnak semmi rendellenességet!

Szép napot mindenkinek! Tegnap én is majdnem "belehaltam" a fejfájásba!

Kép

Kép
sharon

Numato
Hú, de izgi! Remélem megmutatják magukat és azt látod majd, amit látni szeretnél.

Juci
az lenne a furcsa, ha nem aggódnál. Még jó, hogy Apának szótfogad a pici lány! Legalább nem érzi majd, hogy mekkora elnyomás vár rá. :) Hajrá csajok!

Sharon
Melyik dokihoz jelentkeztél be????

Réka
írtam privit.
Vendég

Apa boldog is volt :lol:

jucicuki

Jaj most látom milyen butaságot írtam :oops: .Természetesen a júl.07 nem jó(biztos a front okozza :lol: ).

Mindenkinek további szép napot kívánok!
Lippa

lippa

Lexi!

Nem kérdezték, hogy melyik dokihoz akarok menni. Egyébként sem ismerek ott senkit, tehát hiába is kérdezték volna. A férjrm csak csütörtöki napon tud eljönni, ezért nem is tudtam volna nagyon válogatni, majd a jövő héten kiderül. Én abban bízok, hogy ott mindenki jó szakember és a gépük is jobb, mint az itteniek, tehát nekem mindegy ki csinálja.
Te is ezen a helyen voltál? Mik a tapasztalataid?

Kép

Kép
sharon

Hol vagytok?

Kép

Kép
sharon

Ebéd óta senki sincs gépközelben vagy elromlott a gépem és nem jelennek meg az üzenetek?

Hol vagytok?

Kép

Kép
sharon

Sziasztok!

Lexi: Hogy vagy?? pihengetsz szigorúan ugye??nem kaptam privit:( nem értem ezt a babanetet, sokszor eltűnnek a privik!
Juci: de kis rendes volt, hogy már így szótfogad Apjának Dorci!Remélem kint is ilyen lesz! :lol:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok,

Zuzmó,
Gratulálok, hogy Jázmin megfordult! :D Képet kérünk :D:D

Bibar,
Sajnálom, hogy ilyen sokszor látogatott meg tegnap a rókakoma!

Numato,
Én is úgy tudom, hogy ikreknél nem mutat valós adatokat az AFP. Írd majd meg, hogy mi volt UH-n :D

Judit drága,
Ne paráztasd ennyire magad! Tudom, és megértem, hogy nagyon aggódsz, de hidd el ezzel többet ártasz magadnak is, és a lányoknak is, ha ennyire kiborulsz!!! MINDEN oké, és rendben is lesz végig!!! Nyugi csajszi! Puszika!

Chesti,
Köszi a szervezést! :D

Sharon,
A hiba nem a te készülékedben van :wink:

Lexi,
Mizu? Hogy vagytok???

Tini?

Lehet, hogy mindjárt dobok egy táblát!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

És íme a táblicsku! :D

Rozus,
Holnapra boldog 8.hós fordulót Verusnak! :D:D

Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

elfelejtettem írni adatokat:
Málna28, Budapest, 1. lombik, 6+1 Szent Imre kórház

Lányok! több kérdésem van!
A heteket hogy kell számolni? az utolsó mensi első napjától?

A pocakra ti milyen krémeket, olajokat használtok, használtatok? milyen tapasztalatok vannak? jó lenne csíkok nélkül végezni!!! bármilyen praktikát, tippet szívesen fogadok!

Bibar, remélem ma jobban vagy mint tegnap!

Lucia, gyönyörűek a gyerekek!!!!
málna79

Chesti
Tali időpontok: júl.28 biztos, aug. 04 kérdőjeles, a másik kettő sajnos nem jó.

Gyönyörűek a babák!!!!!!!!!!!!! És a pocakok is édesek!!!!!!!!!!!!!

manda

Sziasztok!

Lippa,
Nagyon édesek a lányok , és te is nagyon csini vagy! :wink:

Zsókuci,
Chesti lesz a hirhozom , már megbeszéltük, de nagyon aranyos vagy köszönöm.Pocikép jön a héten igérem!
:D
puszi

Bibar,
Nagyon csini a pocakod. :lol:

Numato,
Mi volt az ultrahangon? Kik laknak odabent?

Jucicuki,
Nekem is sokszor volt az elején hogy nem éreztem hogy mocorogna a kis drágám , teljes pánik volt, de ahogy a férjem odatette a kezét , rögtön hancurozni kezdett! :D

Sharon,
Szoritok neked ,de biztos minden rendben lesz az ulrahangon is , és a kombinált teszt is jo lesz. :D Csak pozitivan!!

Lexi,
Hogy vagy ?

Málna,
Nekem az a véleményem ha valaki hajlamos rá , akkor hiába kenegeti a pocit akkor is csikos lesz.
De a dm-ben lehet kapni babylove terhességi csikok elleni olajat, azt mondják hogy jo, én is használom persze ha nem felejtem el :oops: .

Lukrécia,
Irtam neked :wink:
Ügye milyen gyors vagyok! :lol:

Jo éjt mindenkinek

Kép
bibike27

köszi Bibike a tanácsot!!! így hogy közeledik a nagy nap nem félsz???
málna79

Juci!
Szörnyű lehetett,hogy nem érezted Dorkát!Amíg nem mozognak azért izgul az ember,hogy minden oké-e bent.Ha meg már mozognak,akkor meg azért,hogy épp miért nem!Próbáld meg lazábbra venni,mert a csajok érzik,hogy ideges vagy!Apu nyugisabb volt és rögtön megmutatták magukat neki!
Lippa!
Nagyon remélem hogy tényleg meglesz a vegyespáros!
Sharon!
Százhalombattán van strand,ahol 50m-es medence van és ott szoktam úszni!
Numa!
Mi volt az UH-n?
Málna!
Utolsó mensi első napja a terhesség kezdete!
Krémek:Milupa 1000Ft a DM-ben
Pregnacare 3200Ft (én ezt használom)
Avonnak is van jó állítólag
Babylove termékek a DM-ben tényleg jók és olcsók!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?