Aranyhold
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!
Megúsztál részemről egy kisebb szivatást! De ehhez össze kellett volna jönni a bécsi pelusos biznisznek is. Evvel kapcsolatba hívtak volna, hogy miért hozattál 500 db pelenkát, ráadásul ez már vámköteles, stb. A többit majd szóban elmesélem, ha érdekel. Miután elmondják, hogy vicc az egész, akkor biztos Te is tudtál volna nevetni.
A mi úszinkba állandóan jár a pasi, nagyon kedves, de ha kéred megadom a számát, netcímét!
Én vevő lennék 4 pontra.
Szilvi
Már nem is tudom mikor, de beszéltem az asztalossal. Tavasszal okés lenne, de meg kell néznie. Lehet, hogy nem megfelelő tiplivel rakták le és nincs leragasztva, ennyit mondott. De szerintem mihamarabb fixálni kellene vele a dolgot, hogy időben hozzákezdjen.
Megérkezett már a pelus?
Boglárka
Nagyon szépen köszönöm a bimbóvédőt
, tényleg azt gondoltam, hogy kölcsön van nálam, ezért akartam ma felvinni. De ti valamit nagyon titkoltok, mi lehet a lakásotokban? Még soha nem mehettem fel.
Kajatuszkolás: amíg azon voltam, hogy hízás miatt tömtem, mint a kacsát, alig evett. Most már egyáltalán nem tömöm, és sokkal jobban eszik, de ehhez idő kellett. Ja és minden kajálási elvem feladtam, vagyis kajáláskor lemosható játék lehet a kezében, ez bejött.
Cas
Sikerült mamuszt venni?
És hová mentek úszni? Gyertek velünk, és akkor csak a tücsökzenén nem találkozunk. A tali-tali-tali-taliban nagyon benne vagyok. Bár szinte minden nap megyek valahova. Hétfő torna, ma gatyát vittem szabóhoz, holnap de. 1 év után végre kozmetikára megyek, du. torna, csütörtök céges karácsonyi buli, péntek elvileg torna, aztán már nem biztos, hogy erre lesz energiám. Készülök én is karácsonyra (süti, takarítás).
Viki
Olvasom, hogy mit csinál Olivér. Mindig mondod, hogy le van maradva. Én pedig azon izélek, hogy minek siet ilyen dolgokkal Kori? 10 hónaposan kezdett el rendesen 4kézláb mászni (vagyis nem katonás, kommandósan), a bútorok melletti közlekedésben régóta okés, de napok óta már 5-6 lépést is megtesz. Sőt túlzottan is bátor! Parkettás dolog: nálunk 98%-ban az van, ezért nagyon csúszkált Kori (4kézláb is), nem is szokott rajta csúszásgátlós zokni rajta lenni és már nem is csúszkál, hozzászokott.
Képzeljétek Timi, akit már többször hívtam talira, de eddig nem jutott el. Kislánya Kinga egy nappal később született, mint Kori és már a 12. foga jön. És képzeljétek útban van a kistesó, mondta, hogy mennyire bonyolult lett a terhesgondozás, ráadásul már gyerekkel kell ezeket intézni.
Körzetileg a János kórházba kell vérvételre járnia, védőnőhöz, külön a dokihoz, és UH-ra a Margitba. Nem egyszerű.