Sziasztok!
Hi-Hi,ez itt tényleg egy politikai fórum??
Tudjátok,én nagyon analfabéta vagyok a politikához.
De megmondom frankón,nekem az Orbán tök unszimpi,már csak azért is,mert véletlenűl,volt szerencsém látni az aprócska paotáját,az erdő méllyén,ahová lezárt aszfaltút vezet(milliókért).Mellesleg látom azt,hogy a falu ahol lakik,milyen ütemben fejlődik,és azt,hogy a szomszéd település pedig pusztúl le.Pedig ugyan olyan a lakosság,csak ,csak,csak.
De bárki bármit mond.Én bizony átengedném neki a vezetést.Mutassa meg,hogy Ő jobban tudja csinálni.
Mert ugye azért tisztában vagyunk vele,hogy nem tudná jobban csinálni.Egy haldokló országot,tök mindegy,hogy ki vezet,tök mindegy,hogy hívják a pártot.Ha most a Fidesz vezetné az országot,akkor rájuk köpködnénk,mert amiket most bevezettek,azokat nekik is be kellett volna vezetni.
Amúgy akkor cseszerintettük el,mikor a Boros csomagot leszavaztuk de,az már rég volt.
Ja igen,és a kórházprivatizációt,azért emlékezzetek csak,a Fidesz kezdte el.
És ha jól tudom,a szülőknek edig is kellett fizetni,ha bentmaradtak a korházban a beteg gyerekük mellett.
De amúgy az a baj,hogy a kis népünk akkor állt utoljára a talpára,mikor a Taxisblokád volt.Azóta ölbetett kézzel nézzük,ahogyan eladják az országot,és beletörődünk mindenbe.Dehát a Magyar az mindig is ilyen teszetosza volt