Sziasztok!
Tudtam, hogy végre ide kell látogatnom, hogy ki ne maradjak valami jóból. Én is szeretnék találkozni veletek. Mi naponta egyszer-kétszer sétálunk, hétvégén pedig kimegyünk a Normafához, ami kész babakocsis korzó! Ott lehetne tologatni a piciket, és beszélgetni. Vagy egy hasonló helyen.
Anikó és Maci, igen a profilban megadott emailen nyugodtan írjatok, szívesen megnyugtatlak benneteket
Én is cukrosvizet ittam, de röhejes volt, mert a gyógyszertári cukorra a büfében kértem vizet, ráöntöttem, és a cukor azonnal megkövült a műanyag pohár alján, és a műanyag kanál segítségével próbáltam felkotorni. Kevés sikerrel, aztán leittam a vizet és az ujammal kiszedtem nagy nehezen a tömb cukrot, és elrágcsáltam. ez az egy rémélményem van a várandósságból. Tanlság: kincstári pohár, kanál, citrom.
Adél csak az első két héten volt oly békés, hogy kizárólag evett és aludt. Azóta másképp élnük. A múlt héten itt volt anyukám, így kipihentem magam, meg táplálkoztam is rendesen. Ma egyedül is nagyszerűen elboldogultam, az alapvető életfunkcióim kielégítésén túl is maradt időm erre-arra. Pl. jógázni meg hajat mosni. A kicsi gyermek nem sír sokat, mivel nem bírom hallgatni, és inkább leviszem sétálni, karba veszem, megetetem - túl sűrűn is, bár most már kiegyensúlyozottan. Kárpótlásul most már hat és hét órát is átalszik egy nap egyszer. remélem, ma ez éjjelre esik.