Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat (kersztelő). Én is gondoltam, hogy felhívom unokatesóm és megkérdem mit tanácsol. A kapcsolatunk nagyon fura! Keresztanyámmal nagyon jó, már csak azért is, mert kozmetikus, tehát havonta 1-szer meglátogatom. Lányával uncsitesómmal nem annyira tartjuk a kapcsolatot. Nyáron megbeszéltük, hogy valamikor lesz a keresztelő, aztán egyszer csak keresztanyám felhív, hogy megkaptam-e a meghívót? Fura volt, hogy levélben közlik, és a keresztanyám kérdez rá... A lego nekünk is eszünkbe jutott (duplo - az a nagy), de ha ékszert akarnak, akkor ám legyen! Szóval fel fogom hívni! De tényleg nem könnyű egy magasabb körökben mozgóknak megfelelő ajit venni. (Ráadásul a keresztapa Belgiumban él, szóval versenybe se vagyok!)
Laga
Annyira kedves vagy köszi! Ezért is szeretek ide jönni, ismeretlenül is mennyit segítünk egymáson. És öszintén itt tapasztalom először, hogy teljesen mindegy ki milyen családból, ill. anyagi háttérrel rendelkezik!
A Gulivert ma már nem biztos, hogy bevállaljuk, mert nagyon nagy dugó van arra pénteken. De a későbbiek folyamán lehet, hogy élnék vele...
Autófeltörés: köszi a helyszínt! De azért nagyon durva dolognak tartom, hogy a rendőrök csak röhögnek....
Most ez annyira felbosszantot, hogy az jutott eszembe be kéne írni az Óbuda újságba!
Gyes, gyed: tényleg kérdezzétek Szakbarbárt! Bár a babanetes oldalon keresztül nem szívesen válaszol, nekem anno ezt írta itt kérdezzem:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9036766 Amúgy elég macerás ide írni (regisztráció, stb.), ezért én megnéztem a freemailjét és közvetlen oda írtam.
MB
Villeroy & Bosch Itt voltunk, de csak csempéket néztünk... Mivel foglalkoznak még?
Láttam, hogy nem jöttél...
Soso
Hogy bírod jövő hét péntekig???? Megölne a kíváncsiság!
Cas
A koplalás szerintem egyáltalán nem jó megoldás! Mihamarabb menj dokihoz! Táplálnod kell egy picurit is....
Zsuzsa
Már így is örülhetsz, hogy ennyi ideig bírta bent, most még két hetet kérsz tőle... Aztán még a végén kibírja végig! Milyen kis szófogadó
Tényleg kicsit intim kérdésem van, ha nem akartok így nyilvánosan válaszolni, akkor tegyétek priviben, légyszi.
Felmerült a szex, én attól rettegek, hogy még a szülés utáni 6 hét múlva se megy majd... Na nem vagyok egy szexörült, de azért az fontos egy párkapcsolatban! Nem lesz később fájdalmasabb, rosszabb, stb? Hallottam olyat is (jó kis szélsőség), hogy fél után is fájdalmas volt...
Aranyhold
Te még olvasol minket?
Mindjárt megszámolom, hány hozzászólásnál tartunk, aztán ma már tényleg felteszem a táblát...
Jaj képzeljétek egy volt oszt. társam (vele nem tartom annyira a kapcsolatot, hanem egy másikkal és rajta keresztül tudtam meg), hogy tegnap előtt szült a Margitban, császárral. Ma megyünk be egy kis villámlátogatásra.... Alig várom a sztoryt!