Sziasztok
én is átigazolnék a babás topikba
Mégegyszer köszönöm az itteniektől a kedves szavakat,a babák születése alkalmából
Melcsi,igen,mi egy napon szültünk,csak Te időben(órára)egy picit korábban szültél.Igaz,én 9-re voltam kiírva,de annyira sok szülés vol.hogy 11-re jutottunk be a műtőbe,és Nórika 11:32,Barnusom 11:33-kor érkezett meg.
Kicsit irígyeltelek,hogy programoszott császárod volt,és nem kellett befeküdnöd a kórházba.
Én,ahogy korábban írtam jún. 4-én befektetett az orvos,és abban bíztam,hgy szerda,csütörtök környékén megindítja a szülést.
De nem így történt.
Vártunk,mert a 38.héten zárt volt a méhszáj,a méhlepény áramlása kitűnő volt,a gyerekek nagyon jólérezték magukat
semmi esetre sem akartak kibújni a pocakból.
Az iker CTG sem mutatott semmi fájást,frontokra nem reagáltam,lépcsőzésekre sem reagáltak a babák
A kórházi benntlét nagyon megviselt,igaz a társaság szuper jó volt,de a reggeli és esti szívhang nézegetések nagyon az agyamra mentek.Volt,hogy nem találtak szívhangot,holott 2 órával korábban minden rendbn volt
Műtét előtti pénteken az orvosom azt mondta,hogybekell fejezni a jövőhéten ezt a terhességet.
Kérdeztem Tőle,hogy mi fogja eldönteni a dolgot
Azt mondta,hogykezdjek el vajúdni szombaton,és akkor minden rendben lesz
Hát könnyű ezt mondani,amikor semmire nem moccantak meg!
Hétfőn reggel megnézett,zárt méhszáj,a babák nagyon magasan voltak!
Megkegyelmezett,és azt mondta,hogy keddre előjegyez a műtétre.
Boldog voltam,de picit féltem is a műtéttől,meg,hogy végetér a pocakos időszak
Kedden korán jött a férjem,mert 9-re volt beütemezve a műtét,de csak 11-re kerültünk be,mert nagyon sok volt aznap a szülés.
Jött az altató orvos,aki közölte velem,hogy nincsen hely,hogy megszúrjon az az EDA-hoz,vagy spinálisan érzéstelenít,vagyaltat.
Én az altatást választottam.
Amikor kitoltatk a szülőszobáról és vittek az örzőbe,a férjem és az anyukám mondták,hogy nagyon szépek a babák.
Fenn az örzőben,következett a feketeleves.Biztosan mindenki átélte a hasnyomkodást,csak akik Eda-sok vagy spinálisak azoknak ugye nem fáj.Nagyon véreztem,a nővérke meg is jegyezte,hogy nem tetszek neki
Az éjszaka eltelt,másnap reggel a mosdóban összeestem,pedig nem vagyok egy ájulós fajta.
Vizitkor az orvosom elmondta,hogy a méhemet nagyon szépen behálózták az ujjnyi vastag erek,és a babák ezért is lettek ilyen szép nagyok,mert elegendő táplálékot kaptak.
Ahhoz,hogy hozzáférjen a méhemhez,ahhoz elkellett vágnia az ereket,aztán a méhet,a burkot ,hogy hozzáférjen a babákhoz.
Addig vérezgettem szépen az erekből,és jó alaposan kivéreztem!
Másnap láttam előszőr a babákat,akik nagyon nagyon szépek voltak,és jó husosak
Csütörtökön kerültem le a gyerekágyra,és hétfőn jöhettünk haza!
A kórházi időszak egy örökkévalóságnak tűnt,senkinek nem kívánom.
Itthon nagyon jó,igaz fáradtak vagyun a párommal,de ahogyan írtam,próbálunk napirendet kialalkítani,ami hellyel közzel kezd kialakulni.
Az esti 9 órás fürcsi bevált,tegnap Nóri 10:30-kor evett és hajnali 5-kor kelt,míg Barnus,azért tartja a 3-4 órás evéseket.
Holnap lesz az első nap,hpgy egyedül leszek velük,
remélem minden OK. lesz
Sokan ajálkoztak pesztonknak,de szertném kipróbálni magam
Hasfájásunk nekünk is van,én az Espumisan cseppet adom Nekik,ami nagyon bávállt.
Szopit is csináljuk,20 tudnak kiszívni a ciciből,aztán (nagyon több nincs is)bealszanak.Fejés+ tápi,de nem baj,legalább van valamennyi anyatej.
Sírásról írtatok,hát én folyamatosan mindenen elbőgöm magam!
Előszőr,hogy nincs tej,aztán hogy jó anya leszek-e,aztán az elváltozások a testemen,és még sorolhatnám!
Idővel minden rendben jön gondolom,és belerázódom az új szerepbe