Sziasztok !
brandtner:
van egy kis időm, hogy válaszoljak a kérdéseidre. Elsőként megjegyzem én is eü-t végeztem
Mi már több mint 1 éve próbálkoztunk a bébivel, úgy gondoltam a lányok már elég "nagyok" és vágytam egy kisbabára. Hiányzott a szoptatás, meg minden. Szerettem terhesnek lenni, még akkor is ha voltak problémáim, és a szülés ha borzasztóan fáj is, felejthetetlen. Nem győzöm a videot visszanézni. Nem volt furcsa visszaszokni a picihez, gondolom neked sem lesz ezzel prolémád
De nem vagyunk egyformák, valaki pl.meg sem meri fürdetni a babáját. A lányok nagyon szeretik a kistesót, már a elejétől fogva próbáltam felkésziteni őket a kis jövevényre / persze teljesen más mikor megszületik/, együtt nézegettük a könyveket, melyik héten éppen milyen változások zajlanak a pocakomba. Amikor már rugdosott, akkor azon veszekedtek ki fogja a hasam. Minden reggel puszit nyomtak a pocakomra, igy üdvözölték a tesót. Próbáltami ill. próbálom őket mindenbe bevonni, nekem már az is nagy segitség, ha az emeleten hagyom a pelust, vagy a krémet, akkor szaladnak és lehozzák nekem. De ha úgy adódik akkor most már 6 hó- an ölbeveszik /ott vagyok mellettük/ és segitenek büfiztetni. Képzeld kb. 3 napja lehettünk itthon, amikor a Sárát tisztába tettem, biztos, amit biztos alapon visszatettem a babakocsiba, amig kidobtam a pelenkát, a fürdőszobából visszafordulva /kb 2 mp/ a középső lányom ottermett kezében a Sárával. Azt hittem ott kapok szivinfarktust, sirógörcsöt kaptam, mert lejátszódott előttem mi van akkor ha netalántán elejti. Részben magam is hibáztattam, mert akkor még nem mondtam el nekik, hogy nem szabad felvenni, úgyhogy ezeket a dolgokat is már előre magyarázd el, nehogy téged is ilyen "meglepetés" Féltékenység ? hát nem is tudom, talán akkor veszem észre, ha valaki jön hozzánk, ill. ha nagymama szeretgeti, akkor mind a kettő otterem a nagyi mellett. Elmondtam nekik, azért foglalkozunk többet a picivel, mert még ő nem tud egyedül enni, inni, stb.
Az éjszakáin eleinte nagyon jók voltak, volt hogy elaludt este 9 órakor és 2 óra körül kelt fel, de 3 hó-an volt már amikor hajnal 4-ig aludt. Kb. 1.5 hónapja beiktat egy evést kb éjjel 1 óra körül. A fogaira gyanakszom, mert most 6 hó-an bujt ki az első fogacskánk. Ma voltunk dr. néninél, mert 2 hete elkezdtem vele kóstoltatni a banánt, almát, ill. kapott egy pár kanál sütötököt, ezután kiütéses lett. A dr. néni azt mondta függesszek fel mintent csak anyatejet kapjon, most már 1 hete nem kap semmi a foltok még mindig megvannak, a dr. néni szerint virus okozza. Na de most már befejezem, mert teleirtam az oldalt. Vigyázz magadra.
Szilvi3