Kuzsanna, nem semmi, hogy hány db gyógyszert szedsz !
Szorítok a bebabásodáshoz
Dezsina, tudom, hogy más ez az intézet, HSG-t is végig izgultam, és tényleg megnyugtatott a nővérke is és a tanár úr is, szóval biztos, hogy jó kezekben van ott/itt az ember.
Kíváncsi vagyok mit találsz az ASPIRIN P-ról
Pozitívhoz küldök sok-sok pozitív energiát
HSG:
Augusztusban voltunk konzultáción, és a tanár úr mondta, hogy menjek vissza a nődokimhoz és csináltassam meg vele, mert ismerik is egymást, + hogy nekünk anyagilag könnyebb legyen. Szerintem korrekt dolog Tőle, hogy figyelembe vesz mindent !!!
Jelentkeztem a dokimnál, elmondtam neki, hogy miért kell, és abban maradtunk, hogy ha megjön akkor jelentkezem, mert hogy csak a 6-8. napon lehet HSG-t csinálni. Hívom, és erre azt mondja, hogy ő ad egy igazolást, hogy nem kell ezt megcsinálni, merthogy nekem nem volt sohasem gyulladásom, meg lázam. Gondolhatjátok, hogy hüledeztem a telefon végén ….. mikor alapfeltétele az inszemnek …. Honnan vett ilyeneket, nem minden napi kapcsolat van egy paciens és egy nődoki között
( ő ajánlotta a Femibiont is )
Aztán mentem a 3. napos vv-re, és ott beszéltem a tanár úrral a történtekről, és végül Ő csinálta meg az intézetben.
A lényeg, hogy átjárhatóak a pvezetékek, és tényleg kibírható volt. Amikor hazafelé mentünk akkor görcsölt a hasam, de otthon pihenéssel gyógyszer nélkül átvészeltem.
Ebből levonva az inszem sem lesz fájdalmas(abb)
iKata, én is ezért próbáltam, szétnézni a vitaminok terén, hogy legalább ez ne rakjon rám/ránk több pluszt. Igyekeztem fogyózni , mert én is hajlamos vagyok rá.
Bocsi a kérdésért, Te hol tartasz ?