Új privát üzeneted érkezett!

Laptetőm Mindenkié!!!!!

Mindenkinek köszönöm a bíztatást!!!!
Mára csak ennyi,mert hulla vagyok!!!Annyi mindent kellene írjak,levagyok maradva mint a borravaló!!!Ígerem majd bepótolom a lemaradást!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

na pótlok gyorsban leginkább magunkról, sorry :-)

Andi,
barátősném segítséget kért a dokija mindenféle magánba akarta küldeni (Forgács pl) gyorsan lebeszéltem és ajánlottam ügynökömet és BMC-t, elment, vizsgálatok, inszem és pikk-pakk most ott tart hogy mindjárt kirakják az intézményből, ajánlottam a szülészdokimat és mondta hogy mivel első körben is minden szupi volt Sz ügynökkel így továbbra is hallgat rám és hajrá éndokimnál szülés.
jaa nyugis vasárnapért nem irigykedem :-) szép lehetett.

Ann,
köszi tökölykalácsinfót, kipróbálom még addig amíg itt van a kisbolt, meg el nem kezdek extrán odafigyelni a kajálásokra :-)
jaja antibio, de az a "jó" hogy most először kap és csak 3 napig, de most tényleg kellett.

Vicky,
banyek gps nemfrissítés, nem mondod hogy csövesekkel van tele az a rész, nem is gondoltam volna.
ágyból nem a 80x160 méretet kértem hanem 80x180-ast és lakkozást a tartósság miatt így 38 plusz a futár 2300.
szivacsot nem szeretnék, idáig is kókusz volt, ezután is valami hátkímélős megoldáson gondolkozom, rá kell állnom a projektre mert mindjárt itt az ágy :-) Marci igazából Liza születése előtt óta nem alszik a saját ágyában, történt az hogy én Lizapocakkal átköltöztem gyerekszobába mert könnyebb volt onnan szopiágyról felkelnem éjszaka mint a hálóból kicsőrlőznöm magam, aztán Marci ezen felbuzdulva imádott apja mellé költözött, és azóta ott alszik, megmondom őszintén imádom hogy közöttünk szuszizik ezerrel, csudaérzés össze-visszapuszilni éjszaka is, meg szerintem nekem ez most pótlék is, hiszen 8 hónapos lányommal nem sikerült talán csak 1-2 alkalommal együttszundizni délután, annyira pörög a csaj hogy este már örülünk amikor le tudom nyomni, nem hogy még mellettem aludjon egy kicsit.
szerintem Barbusnak korai még az ágycsere, esetleg ha kiszedhetőrácsos lenne akkor okés, de így sincs semmi gond, sőt.
megsúgom hogy Liza már most kiszedi a rácsokat az ágyból...... kikészít komolyan :-)
írod hogy Barbus próbál kimászni, mennyire van még biztonságban ? érdekes egyébként hogy Lizát én nem merem a rácsosban hagyni ha ébren van, mindig az a fóbiám hogy összehalmoz mindent egy helyre, arra felmászik és kimászik :-))))
wow az általad linkelt ágyban is biztos jókat lehet aludni :-)
"Én egyik mesét sem nagyon ismerem." - hát persze hiszen lányos anyuka vagy, majd jön Fifi, Dóra, Eperke... soroljam még ? :-)
megsúgom hogy Marcinak legnagyobb favorit Liza pinky cumi, cumilánc és cumisüveg.....

Zsuzsó,
"kíváncsi vagyok az én fiam thomas vagy chuggington fun lesz-e..." - elképesztő tényleg hogy mennyire imádják ezeket, ja és milyen logika már: a vonat az vo, a thomas(z) vonat pedig vosz, azért ott van a szeren a kishaver, nem ? :-)
mi lesz jövő heti felkészítőn ?

Hope,
üdv itt.
drukkolok Nektek nagyon !

Vnbeni,
remek hírek, nagyon örülök !

Lukácsné,
na Filip se lehetett semmi anno az ágyból való kimászással.
Hannát megzabálom :-) hajrá fog, láz zúzzon el.
láz: tényleg régóta van, összességében 5 napja, de úgy hogy többségében csak esti elalváskor, aggódjak ?

Sajti,
hogy Téged milyen jó volt látni a fórumtalin ! (persze többieket is ez nem kérdés :-)
lánccal semmi gond, sőt semmivel, nincsenek szigorú szabályok, gyerek azt eszik amit akar és persze adnak neki :-) és igazad van jobb a békesség mint hogy Lizacica haragudjon :-)))))
köszi csicsóka infót, jegyeztük, irány a sínpár azaz a piac :-)

Estrella,
matrac: nem szivacs, ezenkívül bármi, közben néztem már hogy talán 80x160 méretben könnyebben kapok és akkor a hiányzó 20 cm-t meg pótlom egy szivacsdarabbal, az a rész úgyis a fejnél lenne, az meg tele lesz játékokkal stb. stb. tehát nem is olyan nagy gond.
felzárkóztató tanfolyam, haha, majd amikor az összes minimaxos mesét kívülről fújod és automatikusan odakapcsolsz :-)

Eszter,
ja divatbetegség :-)

Zsuzska,
tüsző legyen ott.

Avarka,
huh drukkolunk !

Judit,
káosz mondjon le !

köszönöm mindenkinek Marcijobbuláskiviket, hál istennek totál jól van, pörög egész nap, csak este lefekvéskor üt ki minket ez a láz, remélem a tegnap esti volt az utolsó, mindenesetre este 10-kor kapott egy ülőfürdőt és az pikk-pakk 1 fokkal levitte a lázát. most pedig hideg :-))))) és Liza semmit nem kapott el, kopp,kopp,kopp.
köszi ágynemű, ágy dicsiket, ha megjön az ágynemű lépek jysk-be paplanért (ott van csak ilyen méretű).
tegnap apa futott egy kört és nagyon baráti áron 1000 ft/db lesz a polc a szekrénybe, úgyhogy 3000 ft és eltűnik a milliónyi játékunk :-)
köszönöm gyerkőcdicsiket is.

(János) kórházi pakk: ami a papíron van felírva azoknak szerintem tényleg csak 70%-a kell :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

ja hétfőn elugrottam Budaörsre salus cipőért Marcusnak
http://salusgyogypont.filantdesign.hu/f ... %C5%91.jpg
a képen a jobb alsó sarokban flo-810 cipőt kapta (világos szürkés-beigés színben), reméljük legalább 2 hónapig tudja hordani, addigra nem tesz benne annyi kárt és még Lizire is rá tudom adni (egyébként nem adnám).
ja és még vennem kell egy szandit is, de azt 1 hónap múlvára tartogatom, addig kiheverem ezt a7700-as cipőárat :-))))

kubuspace

kubu
hát nem irigyellek hallod az biztos, apám én 11kor kidőltem de szó szerint, te meg majdnem 4kor írsz???? Hanna még 11után felébredt kicsit megpuszilgattam és visszaaludt. 6kor kelt gyorsba kaját csináltam neki és visszaaludt, olvasok és megyek vasalni mert gáz a nagy halom, pedig úgy varrnék :( de a fiúk elmentek este vidékre ma este jönnek addig jó sokat kellene haladnom ma.

zsuzska
laptető szerencsét hozzon azzal a tüszővel, még jó hogy már nem írtam semmit este így a tied lett :)

szép napot mindenkinek

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kubu: Barbus még csak annyit csinál, hogy erőből megpróbálja felhúzni magát. Szerintem még nem kap új ágyat, majd karácsonyra vagy szülinapra. Barbus is 37,8 volt tegnap megint. Nem is értem. Csak hasmenés és fosás. Egy éves koráig semmi baja nem volt, azóta meg állandóan van valami.
vicky79
Budapest III. kerület

vicky
nem akarlak elkeseríteni de Filip ahogy bekerült a bölcsibe minden 2 hétbe beteg lett és az összes betegséget elkapta. pedig előtte nem volt beteges gyerek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné: Az oké, hogy mikor bekerül majd a bölcsibe, akkor ez lesz. De szerinted nem lehet hogy most olyan valami lappang benne, amit nem kezelünk ki? Mindig azt mondja a doki, hogy vírus, de honnan lehet ezt eldönteni? Bár lehet, hogy még mindig a foga. Nem jött ki még mindig, pedig már jó dagadt egy ideje.
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu: Fifi, Dóra, Eperke stimmel, ezeket szereti Barbus. Tegnap megismerte Dórát az egyik csajnak a táskáján. Teljesen meglepődtem, mikor mondta, hogy Dodó.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzsi!
köszi,igen eddig mindig Sz irta fel,amikor meglett az eredmény akkor azt mondta,h minden referencia értéken belül van de a 120perces nagy az eltérés,nem tudja feldolgozni a cukrot!
csak azon aggodok,h nehogy ne legyen gyogyom recept miatt!

Kubu!
jobbulást!!!!
vikus82

Sziasztok Drágáim!!

No,hát vissza olvastam.... :roll: :roll: :lol: :lol: Azt hiszem ÉN már nagyon nem fűznék hozzá semmit,de nagyon remélni tudom,hogy most az egyszer betartja Kispatak a szavát,és nem jön többet ide. :wink:
De azért gyorsan terjednek a hírek feléje is a taliról... :roll: :roll: :lol: :lol: no comment.. :shock: :D :lol:

Ide süssetek mit hoztam!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

glükoz:5
terheléses glükoz 60':5,1
120':4,3
inzulin:4,3
60':44
120':6,6

Andikám,mint fő guru,hogy látod????Fogalmam sincs,hogy ez jó-e vagy sem. :roll: :roll:
csucsu99
Budapest

Zsuzska!!

Drukkolok nagyon péntekre!!!!Minden oké lesz.

Vikus!!
Jól vagy????Neked is küldöm a drukkjaimat!!

Kubu!!
Hurrikánodnak gyógypuszik!!!Nem gondoltad meg Magad a tornával kapcsolatba???? :lol: :lol: :lol:

Lukácsné!!
Jövök Neked még egy mél válasszal,de nagyon behavazódtam az elmúlt napokba,de ma pótolom.Bocsi. :wink:

Újaknak Üdv!!!
csucsu99
Budapest

Csucsu: édes a vonalzód!!! :D :D :D
11 év... nem semmi!

sajna az eredményekről én még nem tudom,milyenek,ráadásul pár nap múlva én is hozok majd egy hasonlót a terhelésesről :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lányok,képzeljétek,most végre nagyon jól aludtam,a kalapálás ma nem folytatódott (eddig),és hajnalban se kellett mosdóba mennem, úgyhogy reggelig aludtam!!! :shock: :D :D :D :D

nem is emlékszem,mikor volt ilyen utoljára :D
Vendég

Csucsu!
köszi jól vagyok....tök jó a vonalzód!
vikus82

Sziasztok!!

Csucsukám: Én guru??? Na ne túlozzunk azért.... :lol: :lol:
Szerintem ezek az eredmények nagyon rendben vannak!!! Cukor szépen visszamegy a kezdeti értékre, sőt még alá is, az inzulinra meg csak annyit mondok, hogy amennyi a Te 1 órás értéked, IR-eseknél a 2 órás szokott "jobb" esetben ekörnyéki lenni!!!! Szóval ott is látszik, hogy gyönyörűen lemegy. Persze mi ugye nem vagyunk dokik, csak az alapján mondom, amit itt (is) láttam a lányoknál és magamnál is.... ez az eredmény szeirntem szinte kizárt hogy IR lenne!!!!!!
Amúgy, amit írtál: .... hát mindenhol vannak kétszínű emberek, de nem kell vele foglalkozni, előbb-utóbb úgyis kibukik ki milyen is valójában ... :wink: .....ja és csak annyit: a próféta szóljon Belőled.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy az idén lesz a mi 11 éves évfordulónk is Rajóval :))))))))))) Atyaég, belegondolok, gombócból is sok ....... :lol:

Béku: na öröm-bódottá hogy végre nem volt zajongás!!!!!!!!!!!! :) Szerintem amúgy a Te eredményeid is tutira rendben lesznek.... és nem lesz okod aggodalomra! :)

Csajok: gyerekeknek jobbulást kívánok!!!!!!!!!!!! Jól összejött a csapatnak!! :( Gyógyhullámok mennek: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Tegnap mutattam anyunak a csoportfotót, nagyon tetszett Neki az összes képen szereplő!!!!! :)

Lábam: estére full rendbejött a löttytől, de brutál volt, kb. 20 felett biztos voltam piss-ni tőle tegnap az tuti .... anyám csak lesett, hogy ez a cucc hatékonyabb, mint az Ő vízhajtója.... viszont reggelre megint bebucult a lábam, így nem indultam neki a mai tennivalóknak.... Lehet éjjelre is pócóni kellett volna, mint tegnap? De úgy meg hogy alszik az ember, főleg oldalvást??? Nemtom.... valami trükkök 100-ait majd ki kellene ötölni.... mindenesetre ma előszedek régi cipőket, rémlik hogy van kevésbé szűk belebújosom beépítve valahova a dobozoknál, pár évvel ezelőttről :) .... mert valamit jó lenne hordani tudni :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: most semmi tippem a leendő cukor-eredményemről,csak bízhatok benne,hogy rendben lesz :D

Lábadat sajnálom,de azért nagyon klassz,hogy a zöldségek ilyen jól helyrehozták!! :)
Én sajna a zellerrel nem vagyok jó viszonyban,de lehet,hogy ízlene az a "lötty" ;)

aranyos anyukád,hogy segít! :)
Énanyum is ajánlkozott már most reggel,hogy a vaterás levadászott dolgaimért segít elmenni,csak sajna nem rajtunk múlik :(

tegnap lement Balcsira (ott van a mini házunk),vízóra csere volt...
először 5000-et kellett előre fizetnie,még Pesten,lent még 10.000-et...+vennie valami alkatrészt :(
mindezt úgy,hogy 4 lakás tartozik egybe,közös a vízóra...

tényleg 60.000 ft egy darab vízóra cseréje????! :evil: :evil: :evil:

még jó,hogy így "hónap végén" még volt nála annyi,nagyon meglepődött :(

Én meg iszonyúan érzem magam emiatt,mert épp most nem tudok neki segíteni,nekünk erre a hónapra volt a babakocsi is,meg még pár baba-dolog,és lenulláztuk magunkat,azért is várom az elsejét, amikor mehetünk dolgozni,hogy fizuig kihúzzuk :(

bocsi a kiakadásért,de nagyon bánt,hogy édesanyámnak nem tudok segíteni,mikor Ő még így is ajánlgatja a saját segítségét :?
Vendég

Mérőóra csere nem ócsó!!!!!!! Ráadásul szabályozva van hány évenként kell cserélni... A mi házunk 4 éves... víz és fűtés mérőnk van... az egyiket 4 a másikat 6 évente kell cserélni.... Mivel társasház kapunk mennyiségi kedvezményt, ha mindenki ugyanzzal cserélteti le...de így is olyan 25-30 rugó lesz az óracsere.... majd a közgyűlésen fogjuk megtudni május elején..... Na én inkább el se megyek... :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Andi: akkor se értem,főleg,hogy nemrég volt csere,hogy akkor minek kellett,és hogy jön ki a negyede 15.000-re? :?

arról már nem is beszélve,hogy szegénynek az útiköltség se kevés...

na mindegy,nem szomorkodom tovább,majd valamit kitalálok. :)
Vendég

Béku: amúgy miket vateráztál? :wink:

andrea-1

Hát nem tudom, igazából lehet hogy ott abban a régióban más árak vannak, meg gondolom egy közel 200 lakásos társasház esetében máshogy jön ki a mennyiségi kedvezmény miatt az egységre jutó ár ??

andrea-1

Andi: hát még vagy 2 hónapja vettem egy klassz könyvet (babás), amit sok lány ajánlott,hogy jól fog jönni,de azóta lehetetlen találkozni a tulajával,állandóan leráz :(

Vettem egy autós bébiétel melegítőt,remélve,hogy anyummal fogunk utazgatni,és akkor akár melegen tartónak jó lesz (légyszi ne mondjátok,hogy hülyeség volt,úgy örülök neki :D ).

ill. lecsaptam a 100 db digit. kép nyomtatásra 1499 Ft-ért :D
még az esküvői képeink sincsenek albumban,úgyhogy ideje válogatni :D :D :D No meg Majás képek is kellenek a falra ;)

most "csak" ezek :)
Vendég

De közben adtam is el 2 kismama nacit,amik már szorosak pocakban, nem nyúltak kellőképpen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

abból egy pici jön vissza,hogy megint költhessek :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

béku
sajna a csere min 10 de inkább 15 itt is , nekünk is annyi volt decemberben pont karácsony előtt, és 5évente kell cserélni még akkor is ha üresen áll a ház és egy kortyot nem engedsz át rajta, ami azért rohadt szemétség, de ez van, törvény van rá, az hogy szar az már egy másik kérdés.
kicsi férjem utána járt mindenhol, mert a nagymamája 4éve meghalt senki nem lakik ott de akkor is meg kell csináltatni, hogy rohadjanak meg.
vaterás könyvre átutaltad a pénzt? ha igen én írnék a vaterára hogy tiltsák ki ha ilyen köcsög és adja vissza a pénzedet, persze olyan negatív értékeléssel megspékelve :)

na jó nem dühöngök, Hanna alszik már 1 órája , kicsit taknyos is lett lehet megfázott ebben a dög melegben hol??? majd meglátjuk mi lesz vele délutánig....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Andikám!!

Köszi az elemzést,hiszek neked!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Tök örülök,hogy jók az eredményeim,ez is kipipálva. :D Aztán kb 2 hónap és terhes is leszek így döntöttem. :lol: :lol: Ti is 11 éve??de jó,jajj,úgy elrepültek az évek,anyám milyen fiatalok voltunk.. :D :D :lol: :lol:

Béku!!
Vízóra csere nem occsó,de Nálunk 10.000 ft volt+ 4000 ft a hitelesítés. :roll: ami kb 10 perc alatt megvolt.
csucsu99
Budapest

Lukácsné: a 15.000/óra még okés,de 60.000 ft/óra?
mert itt összesen egyet cseréltek,amit 4-en fizettek ki elvileg,és így kellett egy főnek (legalábbis anyumnak) 15.000-et adnia :(

A könyvre nem utaltam pénzt,mert személyes találkát választottam,ha már a szomszéd kerületet jelölte meg erre...
Tegnap jött tőlük egy email,hogy erre jártak,és rácsörögtek páromra (munkaidőben),aki meg a sok nemfogadott hívásból nem is tudta, hogy ők voltak,és különben se jöjjenek a munkahelyére anélkül,hogy szólnának....
még bajba keverik :(

szóval utólag értesültünk,hogy hirtelen felindulásból erre jöttek.
Hogy mi egyáltalán itthon voltunk-e,vagy párom dolgozott-e egyáltalán,arra azért nem kérdeztek rá előtte....
Vendég

Béku: meglehet még az a vaterás babakönyv?? Ilyen nincs hogy lerázzon... tök szemét dolog.... :shock:
Nekünk cumisüveg melegítőnk van...+ valami termos cumisüveg tartó is, hogy ha megyünk valahova abban se legyen hideg....igaz kapam mindkettőt.... szóval én nem foglak megénekelni a vásárlásodért :) Amúgy a digitkép nyomtatást nagyon jóáron ütötted le!! :) Remélem a könyv sorsa is rendeződik és elmondhatjuk, hogy jó boltot csináltál összességében!! :)

andrea-1

vikus
Simán kikérheted a papírok másolatát, csak előtte telefonon szólj oda. Elvileg pár nap, mire előkészítik, hogy alá legyen írva, stb., nekem persze akkor halászták elő, hiába egyeztetünk előre :(

Zsuzsó
Akkor nem csak én vagyok ilyen csodabogár, hogy ugyanarra a kajára más lesz a cukrom :)

Kubu
Láz most már mondjon le!!!
Fura, hogy csak estére van...
Te meg aludj is néha...
Kókuszmatracot vágnak méretre sok helyen... Monjuk nem tudom, mennyiért...
http://bababolt.echt.hu/agybetet
www.biomatrac.hu

Csucsu
Szerintem is ezek teljesen jó eredmények!!!
Jó döntés! :) 2 hónapot kell még pihenned?

Béku
Örülök, hogy nyugodt volt az éjszaka.
Jó drága ez a vízóra csere, mi ugye pár éve építkeztünk, hát kapkodtuk mi is a fejünket, csak úgy repkedtek az 50e-ek minden ilyesmire... (Pl gáz – szerződéskötési díj...?)

Andi
Hú, mi a 12. évfordulót nyomtuk már idén... Durva
Vannak a löttyhöz arányok, vagy csak összefőzöl zellert, fejhérrépát azt kész?
Brutál nekem is a lában, reggelre úgy ébredek, hogy fáj az egész vádlim.
Most kezdem azt érezni, hogy már nem kéne dolgoznom, mert ez a reggel 7-kor elindulok, jó esetben 7-kor hazaesek már nem állapot...
Vagyis már nem bírom.
Tegnap még kajtattam vékony köntös után, hát nem sok sikerrel...
De legalább melltartót vettem.
Most még azon szenvedek, hogy vegyek-e hétvégére a vendégségbe egy szelet sütit magamnak az álomcukrászdában, hogy ne legyen olyan rossz, vagy még szombat reggel álljak neki otthon sütögetni...

Ja, képzeljétek, nem elég, hogy kijött ez a 70e-es gázszámla, hogy fizessük be hónap végéig (hát persze, miből...?), tegnap voltunk tankolni, olyan helyen, hogy előre fizetsz a kártyával és levonja.
Először valami technikai gond volt a kúttal, visszadobta, hogy nem vonta le a pénzt. Újra fizettünk, akkor már benzint is adott, megvan mindkét bizonylat.
Otthon akartam telebankozni, hát mindkét összeg hiányzott! Csak azért vettem észre, mert előtte vettem fel pénzt és tudtam, mennyinek kell lenni... hívtam a bankot, ők kétszer látják sikeres tranzakcióként, ha a benzinkút bankja csak egyszer követeli a pénzt, akkor 12 napon belül fel is szabadítják, ha kétszer követeli, akkor felvették a panaszomat és 30 nap az eljárás!!! Hát k*rva jó így hónap végén!!!
Ha csak egyszer kéri a másik bank, az enyém akkor is ül rajta 12 napot, oltári...

Kolléganőm megint elvesztette a babáját, egymás után másodszor az első 12 hétben, most van műtéten :(

Kép Kép
estrella22

vateránál én is megszívtam az egyik cuccal, még várom, hogy a pasi visszautaljon pénzt, de állandóan kamuzik...
nem tudom, mennyi idő után adjak negatív értékelést...

Kép Kép
estrella22

Estrella!!

Hűűű,nem semmi ez a tankolásos biznisz.... :roll: :roll: :oops: hallod Ti sem fizettem kevés gázszámlát!! :shock: :shock:

Hát ugye még mennem kell 22.napi vv-relre,annak nem tudom mikor lesz eredménye és tudunk-e kezdeni a következő ciklusba,ezért írtam,hogy kb 2 hónap,de azt már féllábon is kibírjuk.

Csajok itt olyan szuper jó idő van,élvezzétek ki.Én mososk,takarítok,még ablak pucolás van hátra,meg elrobogok a piacra 1-2 dologért.
csucsu99
Budapest

Estrella: Nagyon sajnálom a kolleganőt!!!!!! Borzasztó!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Vékony köntöst ha gondolod tényleg ne vegyél!! Anyutól kaptam én is egyet vékony-frottír, rózsaszín..... direkt arra szerezte be, hogy ha kórházi jelenése lenne, legyen egy nem viseletes, de lánya anyja.. ebből is kettő volt Neki is :).... Még sose volt használva asszem, most lesz felavatva nálunk .... széthordani nem fogom az biztos... szóval a kórházi napokra nagyon szívesen odaadom, csak elvinnetek és utána majd visszahozni kéne... Ha így jó lenne Neked, akkor nagyon szívesen odaadom, tényleg! :wink:

Löttyhöz arány nem volt... 6 literes fazekam van.. abba tettem kb 2/3-áig vizet, teszel bele 1-2 leveskockát hogy valami íze-bűze legyen... egy bazi nagy zellergumó felét felkockázva és 3-4 szál fehérrépát felkockázva szintén.... Én mondjuk érzésre főzök mindig... de ezt így eltalálni sikerült iható volt... botmixereztem... bögréből nyomattam... :wink:
Sütivel szerintem ne sz@rozz, vegyél az álomsütiben 2-t azt csá..... :wink:

andrea-1

Andi: sima melegítőt már vettem itthonra,azt is fillérekért (700 Ft),mellé gondoltam még ezt az autósat (1500 Ft),ha utaznánk,ne emiatt kelljen megállni,mert nem mindenhol lehet :)

Olyan termosz-félét én is nézegettem,de arról nem döntöttem egyelőre :)

A digit. képesből 2-t is lecsaptam,egy üzletlánc akciója volt,így 200 képet is lehet nyomtattatni :D :D :D
Úgyis mindjárt itt van anyum és apum szülinapja ;)
Vendég

estrella
én 1hétig ha nincs válasz tuti negatívat adok.
szerintem 30hét után nem való már munka egyáltalán nem hogy napi 12 órát nem pihensz, a végén baj lesz így ha dagad a lábad, tessék mostmár otthon maradni én tudom miről beszélek hidd el.....
tessék lassítani

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Estrella: ez szörnyű!!! Mármint a kolléganő vetélése...

A benzinkutas dolog ismerős nekem is,merthogy kasszában voltam évekig...
Ilyenkor mi félreállítjuk a vevőt,míg megkapja a vásárlásról a sztornó sms-t,mert neki jön az értesítés,hogy levonták a lóvét,nálunk meg kiírja,hogy sikertelen,vagy letiltva,vagy ilyemsi...

De olyan még nem volt,hogy ténylegesen 2X húzzuk le az összeget.
A helyedben nem a bankkal szórakoznék,hanem a benzinkútra mennék vissza a kinyomtatott egyenleggel,amin látszik,hogy 2X húzták le (ez akkor náluk is gázos lehetett zárásnál!!!!!),és kp.-ban visszakérném!!!!!!!

Ha valami cuccot meggondoltak nálam a kasszánál,és már lehúztam a lóvét,én visszaadtam készpénzben...
Vendég

csajok,
jól emlékszem hogy valaki régebben rendelt teletál ételfutártól kaját ?
ha igen melyik menüsort (vega, kismama, cukorbeti) stb. stb. és jók a kajáik ?

kubuspace

Kubu: párom munkatársai rendeltek onnan elég sokat,ők szerették, mondjuk sima menüt ettek,semmi extrát :)
Vendég

Estrella!Tankolásos story tényleg gáz!1x én is hasonlóan jártam,fizettem aztán azt mondta a csaj,hogy elutasítva,mondom az lehetetlen erre még 1x lehúzta,akkor már o.k. volt.Akkor még nem is tudtam,hogy 2x fizettem! :shock: ...még jó, hogy apa bankban dolgozik,ő lett figyelmes a dologra!Reklamált és így vissza utalták a lóvét!
De amúgy mivel én is boltban dolgoztam nálunk is folyamatosan ez volt!Már előre utáltam a bankkártyás fizetéseket!Ez nem a bolt, hanem a bank hibája,igazából ott kell reklamálni!(olyankor egyből csináltunk 1 zárást,így a vásárló is láthatta,hogy nálunk sincs 2x a zsé!)
Lábad miatt nem irigyellek,tessék mostmár pihizni!
Ettől a vizesedés dologtól(meg a cukkertól)én is tartok!Azt mondjátok,hogy jó rá a zeller is?!...hülye kérdés:akkor ha pl.:csinálok Waldorf salit(az ugyebár zelleres)akkor az is segíthet?...mert azt nagyon szercsi!!!
Andi féle recept is mentve....bár kicsit "furi"ízvilága lehet?!Aztán ha muszáj lesz akkor úgyis legyűröm! :?
Béku!Látom te is "üzletelsz"ám!Autós melegítő egyáltalán nem hülyeség!Sőt!!...nekünk is ideígérte az ismerős!Jól fog az jönni,amikor elutazunk vhova!
....mi is 11 évesek vagyunk párommal!...diákszerelem! :oops:

Kép
Kép
missancsi

No lányok,akkor mi le vagyunk maradva a magunk 7 évével :D :D :D

Viszont most lesz az 5. házassági évfordulónk 13-án :D :D :D
persze,hogy az asszisztens a terhesgondozáson amint ezt megtudta, arra a napra hívott vissza vizsgálatra :?

Pedig érik már nagyon az utazásunk,amit tavaly a szülinapomra kaptam (3 napos wellness-hétvége).
Úgyhogy nem örülök,hogy a szabadságot erre kell páromnak elcsesznie...,akkor inkább ünnepelnénk Hajdúszoboszlón :D
Vendég

Estrella!Köszi,Dorka baba okosan viselkedik!Mindig ad magáról jelet,néha kicsit többet, néha kevesebbet!
Már nagyon várjuk a fotókat,hogy küldje a csaj!+májusban mi is benevezünk egy újabb 4d-re! (április egy kicsit kutyunkról is szól,csak,hogy nehogy azt érezze,hogy ő el lenne felejtve!Nemsokára "fogsordoktor"lesz neki,csak hogy nehogy a végén kutyaprotkót kelljen vennünk!) :lol:

Kép
Kép
missancsi

Béku!Hát az a 7 év sem kevés ám!Majd amikor már azt mondjuk,hogy 17 vagy 27...!De nem az évek száma számít!...boldogságosság legyen!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Mindjárt visszaolvasok rendesen, de erre reagálnom kell:

Csucsu!
Én Andihoz jártam előkészítőre és gyorstalpalóra, majd Tűű dokihoz és Szabolcs Professzorhoz, valamint 2 dietetikushoz IR kiképzésre :D
Ezek az értékek totál nagyon rendben vannak!!! :D
Szerintem kifogástalan! :D

eszter82
Budapest

elkiabáltam.... bocsi :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
meló van!
igyekszem este jönni....de csak nagyon későn sikerülhet, mert meló után még fodrászhoz is mennem kell. 8 előtt tuti nem indulok hazafelé :?
de legalább meggereblyézi a fodrász a loboncomat... :D

puszi

Gyerekeknek gyógyulást
Kismami lábaknak vízmentesülést
Béku körzetében tartós csendet a szomszédok részéről!

pussz

eszter82
Budapest

Csucsukám!!!! Megittad te azt a cukros löttyöt???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aszta micsoda irigylésre méltó értékek!! gratula!!
ann74

en is orulok, hogy sikerult a keddi szulesfelkeszito elott tobbekkel talalkozni es szuper lett a foto:) benne vagyok az oszi ismetlesben, akkor mar gyerkocokkel a kezunkben:)

Estrella:
- vekony kontost en a Skala aruhazban lattam (nekem az ujpesti esik kozel, de lehet a Nyugatinal is van), 3500 penzert haloing + vekony pamut kontos vagy csak kontos 2500 penz volt, ha jol emlekszem es egesz jo szinekben:) orulok, hogy jo cukor ertekeket mersz, a vacsi utanit en sem ertem... kivancsi vagyok, mit mondanak, ha rakerdezel!
- kolleganodet sajnalom, nem lehet konnyu 2x egymas utan ezt megelni... remelem kideritik, mi okozza a vetelest!
- a vizesedest/lab dagadast vedd komolyan es probalj minel tobbet pihenni!!!!

Kubu: eszmeletlen kepek:) meg mindig jobbulast Hurrikannak!!!

Lukacsne: nalatok is jobbulast Hannanak:) tenyleg fotogen a kiscsaj es milyen vidam kepek rola:)

Csucsu: szerintem is jo a cukor es inzulin eredmenyed, mikor mutatod meg orvosnak? kivancsi vagyok, mit mond ra! hajra mihamarabbi kezdes:)

Zsuszo: ti melyik szulesznot valasztottatok? johet priviben is:)

Ancsi: orulok, hogy Dorka is jol van:)

Andi: te mikor is mesz a kov. ctg-re?

tegnap voltam a dokimnal, egyelore minden rendben, megrovidult a mehszajam, de az normalis es tovabbra is fejvegu a pozicioja, csak annyit mondott, hogy majusban szuljunk!!! mondtam, hogy reszemrol rendben, nem surgetem Norikankat egyelore!!! holnap megyek szulesznohoz ctg-re, plusz gyujtottem neki par kerdest:)

Kép
oroszlán

andrea-1

csucsu: Nagyon jók az eredményeid! Gratulálok.

andi: Örülök, hogy már jobb a lábad. Remélem nem fog olyan nagyon sokat vizesedni, ahogy Iza növöget.

béku: Nálunk a 4 vízóra került annyiba. Bár nálunk is úgy volt, mint ahogy Andi mondja, egyszerre cseréltette az egész ház, így kedvezményesen kaptuk.

estrella: Sajnálom ezt a pénz dolgot. A barátnődnek meg nem is tudom mit írjak, szörnyű lehet ezt megélni. A vaterán és max. 2 hetet várnék átadással és pénz visszautalással is. Utána menne a negatív értékelés. Szerencsére nekem még eladóval nem volt gondom, egyszer tűnt el kis napozónk meg bodynk a postán.

kubu: Én teletálaztam terhesen, nekem jó volt. Próbáltam figyelni a ch-t, de nem mindig a cukorbeteg kaját vettem, mert volt olyan, hogy abban nekem már sok volt a szénhidrát. Elég nagy adag és ehető. Csak nálunk reggel hozta mindig a fickó, szóval olyat ne vegyél, ami melegítve nem finom pl. sültkrumpli.

Kispatakkal kapcsolatban: Nem szeretnék képmutatónak vagy kétszínűnek tűnni, úgyhogy bevallom, én szoktam vele mailt váltani. Nem hiszem hogy ez gond lenne. Megmondom őszintén, nem emlékszem hogy bővebben beszéltünk volna a taliról. Szerintem csak annyit, hogy jó volt és sokan voltunk. A vitával kapcsolatban én egyik oldalon sem állok, mindenkinek van igaza is meg nem is. Egyébként biztosan nem jön többet, azt mondta hogy tegnap este törölte magát. Én nem néztem vissza a hozzászólásait, hogy látszik-e még a neve. De szerintem ez már nem is fontos. Akivel akar beszélni, azokkal úgyis tud.

Barbusnak délelőtt megint nem volt baja, nem tudom mi a fene lehet ez. Délben elaludt, levettem a hátamról, levettem róla a farmert és alszik. 1-kor felsírt, bementem, hát tiszta homok az ágya! Tuti hogy megint tele voltak a nadrág zsebei homokkal. Mindegy, vissza aludt, majd ha felkel kiseprem az ágyát.

Mi 14 évesek leszünk idén októberben. Lehet hogy én is csinálok ilyen vonalzót, meghoztátok hozzá a kedvem.
vicky79
Budapest III. kerület

Mégsem csinálok ilyen vonalzót, a legtöbb olyan nyálas. Ami meg jó, az már itt is fent van.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi Csajok az IR-es hozzászólásokat!!! Nagyon örülök,hogy legalább ez oké,kipipálhatjuk.

Vicky!
Nincs azzal semmi gond,ha Te tartod Kispatakkal a kapcsolatot,szíved joga!! :wink: Hát hallod Ti sem ma kezdtétek.. :D :D Hajrá vonlazó készítés.

Béka!!
Nem kell ám felvágni itten kéremszépen az 5.-dik házasságiévfordulóval. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mi idén leszünk 8 évesek,hajjjjj,mintha most lett volna,ugye Klárikám??? :lol: :lol:

Oroszlán!
Majd ha megyünk kezdeni a lombikot vagyis előtte ugyis lesz egy konzultáció,és akkor elviszem megmutatni a dokkernak.

Ann!!
Megittam igen.. :lol: :lol: :lol: :lol: Ezen jót nevettem.Neked sincs kedved csatlakozni kondizni??Kubut csalom,de nem reagál rá.. :wink:

Eszterem!!
Köszi Neked is,Andi után szabadon mint IR szakértő!! :lol: Én holnap megyek fodrászhoz,most jöttem haza a bevásárlásból,beugrottam a kozmetikába. :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Eszter: köszönöm!! :)
Olyan jó most egy kis csend,és nyugalom :D :D :D

Andi: :shock: :shock: :shock: :shock:
jujj,de izgi!!!! :) :) :)

jó ez a szám! ;)
Vendég

Klárikám jól vagytok?????

Úgy várom,hogy mit láttok uh-n.. :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Andi!!
Telepátia... :D :D Pont ránéztem a vonalzódra,mondom hűű,Andink mindjárt szül.Jövőhétre frontok jönnek. :D :D :D
csucsu99
Budapest

Csucsu: hát ez az,itten eltörpülünk a 7 évecskénkkel :roll: :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

az évfordulót azért várom már nagyon! :D Nagy ünneplést nem csapunk,elmegyünk a Dzsungelbe vacsizni :)

de hogy jöhetett ki Nektek 11 év?? :shock: :)

Nekem párom csak "idősebb" koromtól van (21 évesen),úgyhogy ha exem nem lép le,akkor is csak 9 éves évfordulóm lenne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lássuk be,jobban jártam a mostanival,így nem bánom a váltást,és a kevesebb évet :D Vár még ránk annyi,de annyi!!!! :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?