na pótlok gyorsban leginkább magunkról, sorry
Andi,
barátősném segítséget kért a dokija mindenféle magánba akarta küldeni (Forgács pl) gyorsan lebeszéltem és ajánlottam ügynökömet és BMC-t, elment, vizsgálatok, inszem és pikk-pakk most ott tart hogy mindjárt kirakják az intézményből, ajánlottam a szülészdokimat és mondta hogy mivel első körben is minden szupi volt Sz ügynökkel így továbbra is hallgat rám és hajrá éndokimnál szülés.
jaa nyugis vasárnapért nem irigykedem
szép lehetett.
Ann,
köszi tökölykalácsinfót, kipróbálom még addig amíg itt van a kisbolt, meg el nem kezdek extrán odafigyelni a kajálásokra
jaja antibio, de az a "jó" hogy most először kap és csak 3 napig, de most tényleg kellett.
Vicky,
banyek gps nemfrissítés, nem mondod hogy csövesekkel van tele az a rész, nem is gondoltam volna.
ágyból nem a 80x160 méretet kértem hanem 80x180-ast és lakkozást a tartósság miatt így 38 plusz a futár 2300.
szivacsot nem szeretnék, idáig is kókusz volt, ezután is valami hátkímélős megoldáson gondolkozom, rá kell állnom a projektre mert mindjárt itt az ágy
Marci igazából Liza születése előtt óta nem alszik a saját ágyában, történt az hogy én Lizapocakkal átköltöztem gyerekszobába mert könnyebb volt onnan szopiágyról felkelnem éjszaka mint a hálóból kicsőrlőznöm magam, aztán Marci ezen felbuzdulva imádott apja mellé költözött, és azóta ott alszik, megmondom őszintén imádom hogy közöttünk szuszizik ezerrel, csudaérzés össze-visszapuszilni éjszaka is, meg szerintem nekem ez most pótlék is, hiszen 8 hónapos lányommal nem sikerült talán csak 1-2 alkalommal együttszundizni délután, annyira pörög a csaj hogy este már örülünk amikor le tudom nyomni, nem hogy még mellettem aludjon egy kicsit.
szerintem Barbusnak korai még az ágycsere, esetleg ha kiszedhetőrácsos lenne akkor okés, de így sincs semmi gond, sőt.
megsúgom hogy Liza már most kiszedi a rácsokat az ágyból...... kikészít komolyan
írod hogy Barbus próbál kimászni, mennyire van még biztonságban ? érdekes egyébként hogy Lizát én nem merem a rácsosban hagyni ha ébren van, mindig az a fóbiám hogy összehalmoz mindent egy helyre, arra felmászik és kimászik
)))
wow az általad linkelt ágyban is biztos jókat lehet aludni
"Én egyik mesét sem nagyon ismerem." - hát persze hiszen lányos anyuka vagy, majd jön Fifi, Dóra, Eperke... soroljam még ?
megsúgom hogy Marcinak legnagyobb favorit Liza pinky cumi, cumilánc és cumisüveg.....
Zsuzsó,
"kíváncsi vagyok az én fiam thomas vagy chuggington fun lesz-e..." - elképesztő tényleg hogy mennyire imádják ezeket, ja és milyen logika már: a vonat az vo, a thomas(z) vonat pedig vosz, azért ott van a szeren a kishaver, nem ?
mi lesz jövő heti felkészítőn ?
Hope,
üdv itt.
drukkolok Nektek nagyon !
Vnbeni,
remek hírek, nagyon örülök !
Lukácsné,
na Filip se lehetett semmi anno az ágyból való kimászással.
Hannát megzabálom
hajrá fog, láz zúzzon el.
láz: tényleg régóta van, összességében 5 napja, de úgy hogy többségében csak esti elalváskor, aggódjak ?
Sajti,
hogy Téged milyen jó volt látni a fórumtalin ! (persze többieket is ez nem kérdés
lánccal semmi gond, sőt semmivel, nincsenek szigorú szabályok, gyerek azt eszik amit akar és persze adnak neki
és igazad van jobb a békesség mint hogy Lizacica haragudjon
))))
köszi csicsóka infót, jegyeztük, irány a sínpár azaz a piac
Estrella,
matrac: nem szivacs, ezenkívül bármi, közben néztem már hogy talán 80x160 méretben könnyebben kapok és akkor a hiányzó 20 cm-t meg pótlom egy szivacsdarabbal, az a rész úgyis a fejnél lenne, az meg tele lesz játékokkal stb. stb. tehát nem is olyan nagy gond.
felzárkóztató tanfolyam, haha, majd amikor az összes minimaxos mesét kívülről fújod és automatikusan odakapcsolsz
Eszter,
ja divatbetegség
Zsuzska,
tüsző legyen ott.
Avarka,
huh drukkolunk !
Judit,
káosz mondjon le !
köszönöm mindenkinek Marcijobbuláskiviket, hál istennek totál jól van, pörög egész nap, csak este lefekvéskor üt ki minket ez a láz, remélem a tegnap esti volt az utolsó, mindenesetre este 10-kor kapott egy ülőfürdőt és az pikk-pakk 1 fokkal levitte a lázát. most pedig hideg
)))) és Liza semmit nem kapott el, kopp,kopp,kopp.
köszi ágynemű, ágy dicsiket, ha megjön az ágynemű lépek jysk-be paplanért (ott van csak ilyen méretű).
tegnap apa futott egy kört és nagyon baráti áron 1000 ft/db lesz a polc a szekrénybe, úgyhogy 3000 ft és eltűnik a milliónyi játékunk
köszönöm gyerkőcdicsiket is.
(János) kórházi pakk: ami a papíron van felírva azoknak szerintem tényleg csak 70%-a kell