Sziasztok lányok!
Melikém, itt is hadd gratuláljak neked! Szerintem az élet meg fogja oldani ezt a helyzetet, azét 4 babára nincs felkészülve a szervezet... Drukkolok neked, hogy ne kelljen nehéz döntést hoznotok. De bármi is lesz, attól még nem leszel rossz ember!
Andi,
Annyira csodaszép Petike! Mondjuk a Petikkel elfogult is vagyok, merthogy a férjemet is így hívják, de ha nem lennék, akkor is tényleg gyönyörű baba.
Ikky,
Gratulálod Fannidhoz, elhiszem, milyen jó érzés lehet, amikor így megdícsérik. Nekem már akkor nagyon-nagyon jó érzésem van, amikor a nagyszülők megnézik az Istenhegyin készült DVD-t (még sosem láttak UH-t), és el vannak olvadva az én kicsikémtől.
Moncsika,
Köszi a privit, ma lesz a napja, hogy rávetem magam a szakirodalomra!
Elfelejtettem, mikor és mész vérvételre? Ne haragudj, de iszonyat lukas az agyam....
Chilike,
Majd számolj be te is a genetikai UH-ról, meg persze te is Moncsika!
Rencsikém,
Én bent voltam ugye a kórházban, de még így is nehéz lenne orvos nevet mondani, hogy találkoztam sokukkal. Egyikről jót hallottam, de nekem nem volt szimpi (pl. Szatmári), másik szimpi volt, de rosszakat is hallottam róla (pl. Zsolnai). Nekem a legszimpibb egyébként a borzas hajú főrorvos volt, azt hiszem Latner, vagy ilyesmi neve van. (ugye nem baj, hogy neveket írok ide????)
Mi tegnap voltunk Apánknál: sajnos eleve rossz kedve volt, és pont amikor bementünk hozzá, és elkezdtünk beszélgetni, akkor volt egy nagyon szomorúő telefonja: valakinek a rossz amnio eredmény miatt el kellett venni a babáját. Ez nyilván rá is nyomta a bélyegét Dévisz hangulatára, mert egyrészt nagyon pesszimista lett az én terhességemmel kapcsolatban, másrészt pedig visszatért az amnio témára annak ellenére, hogy már 2 hete aláírtuk, hogy nem megyünk. Most is mondtuk, hogy továbbra is így gondolkuk, ennek ellenére azt írta a kiskönyvbe, hogy még gondolkodunk rajta. Mondta, ha nem megyünk, akkor menjünk el külön szívUH-ra Hajdú Júliához. Közben utánanéztem, itt Zuglóban van, el is fogunk rá menni, 15eFt..
Megvizsgálat mindekét UH-val, állítólag nagyon jól volt a baba (a férjem látta megint, én csak kb. 10 mp-re), már nem tudta lemérni a hosszát, csak a fejátmérőt (3,2cm), meg a combcsontot. Fejjel lefelé van a kis pocok. Sajnos a méhlepény helyzete egyáltalán nem változott, így mostantól még sokkal szigorúbb pihenésre vagyok itélve: 2 óra fekvés, majd 1 órát egy picit felkelhetek, de csak lájtosan, és így tovább egész nap. A mozgás napi 2x fél óra séta lehet, edzőcipőben, nyugisan.
Persze nem ő lenne Dévisz, ha nem tette volna hozzá, hogy 'de nehogy elhízzon a fekvés közben'
(eddig még nem híztam semmit).
Az kicsit rossz volt, hogy búcsúzáskor mondtuk, hogy akkor a következő időpontra, 13-án jövünk, erre ő hozzátette, hogy feltéve, ha addig minden rendben lesz, és nem kell hogy korábban jöjjünk
persze minden rendben lesz, mert nagyon vigyázok magamra.
Bocsánat, hogy megint ilyen sokat írtam, nem tudom rövidebben leírni, de ha sok vagyok, nyugodtan szóljatok nem sértődöm meg
(csak picit
)