Sziasztok Lányok!
Lassan haza tudunk költözni, és többet tudom a fórumunkat olvasgatni. Készül a babaszoba, és minden holmi onnan a nappaliba van beömlesztve. Majd rakok fel képeket, hogy lássátok min dolgozik ennyire a párom és a barátja.
Kicsit késve, de szeretnék én is gratulálni az új kismamiknak! Vigyázzatok nagyon magatokra, és még most egyetek sokat és jókat, mert hamarosan jön a róka koma.
Drága Tinkyb nagyon sajnálom, hogy most nem jött össze. Én is ajánlani tudom a lombikot. Bár az inszemhez annyira én nem értek (igaz kettő volt nekem, de semmi szurit nem kaptam, csak spontán betették a cuccost). Veled és a Hugival álmodtam az éjszaka. Azt álmodtam, hogy együtt mentetek a következő lombikra, és mindkettőtöknek sikerült.
Furamód be szoktak jönni az álmaim, így is legyen most is!!!!!!!
Noki!!!!!!!Réka baba egyszerűen gyönyörű. Botinak tökéletes menyasszony lesz.
Remélem jól viselted a császárt, majd mondd el, hogy milyen volt. Vagy, ha gondolod, és nem vagyok nagyon pofátlan, elküldenék a mobilszámodat priviben, és amikor alkalmas Neked, felhívnálak. Naponta kétszer megyek el a II. sz klinika mellett. Mindig akkora késztetést érzek, hogy megálljak, és beugorjak megnézni benneteket.
Etna képzeld el cukros lettem. Nem lett jó a cukor eredményem, éhgyomri 4.8 a terheléses 9-es lett. 180 g-os szénhidrát diétára fogtak, kicsit szenvedek is tőle. Nincs süti, nincs csoki, nincs túró rudi.....
De hát mindent a gyerekért....... Hamarosan visszaellenőrzik az eredményemet, hogy jól csinálom-e a diétát, és a cukrom visszament-e. Tulajdonképpen nagyon kimerültem, érzem, hogy nincs annyi energiám, és sokkal sírosabb lettem. A mindennapos injekciózást már nem tudom beadni magamnak, a férjem szurkál hátba, és pokolian fáj.....
Szülés után használtál vmi hasleszorítót?
Most rohannom kell, vásárolgatni fogok ma is. Öltöztetem a lakást és szobákat.
Millió puszi mindenkinek, akiknek most nem írtam, rájuk is sokat gondolok!
Zsiby