Sziasztok Lányok,
bocsi, kicsit elmaradtam, most meg épp visszaolvastalak Titeket.
Kriszta - remélem Apukád már lassan rendbejön. Sokat fog számítani, ha végre hazamehet.
A gyerekszoba meg valami tündéri.
Nagyon ügyesek vagytok. A pocid is nagyon csinos...
Cosmo - nyugi, ilyenkor nagyon lelkesek a babák. Nem tudom, hogy ismered-e a National Geographic filmjét, az "Élet az Anyaméhben - Ikrek" címűt. Nekem megvan (megkaptam húsvétra
) és ha érdekel, összefuthatunk, merthogy mi is a XIII. kerületben lakunk.
Nem utolsó sorban gyönyörű a pocid...
Pepitanna - gratula az erődhöz, hgoy Te fested a szobát - bennem ilyen fel sem merül. Igaz, hogy nincs gyerekszoba, de ha lenne sem... Engem elkapott a tavaszi "fáradtságnak" nevezett leütés, folyamatosan alszom, pihenek. Hálisten Pankám egy békés típus, és hagyja érvényesülni a tesót
Lamme - nekünk a Tesco logikusabb helyen van, és ott is vannak nagyon jó dolgok, én a 3-as vagy 7-es csomagolású rövid- és hosszúujjú body-kat szoktam venni, nagyon jó a minősége, nem megy össze, nem fordul el a dereka, és a sokadik mosás után is finom puha az anyaga. Vannak rugik is, csak féléves kor fölött pizsamának hívják, bár én sokszor azt adom rá napközben, mert szerintem nagyon praktikus, nincs kint a dereka. Sajna a lakás nem túl meleg, apja meg melegiszonyos, úgyhogy folyton lavírozok a fűtés és az aktív "szellőztetésnek" csúfolt hűtés között
Egyébként azért maradtam el ennyire, mert nagy újság van ám nálunk!
(Na jó, annyira nem közvetlenül babás, de meg kell osszam Veletek.) Autómániákus lévén elég felfokozott hangulatot teremtett a lelkemben, hogy a 21 éves félroncs Mazdánkat lecseréltük egy 12 éves Ford Galaxy-ra, ami egy "családi"-nak titulált járgány, de jobban illik rá a férjem által ráragasztott "harckocsi" elnevezés. Akkora böhöm állat, hogy csak na, és minden földi jó van benne. Úgyhogy legszivesebben beleköltöznék most egy pár hétre...
Az apropó az volt, hogy Panka mellé jön a tesó, plusz a férjemnek van az előző házasságából egy majd 7 éves kislánya, azaz 3 teljesméretű gyerekülést kell bepasszírozni a hátsó ülésekre. Ez a mazdánál kizárt volt. Úgyhogy gondoltunk egy nagyot (mertünk
) és akkor már legyen jó nagy és kényelmes - beruháztunk az új családtagra.
Ő az:
(Ez még a hirdetés képe, de tényleg ő az
.)
Bocsi, ha fárasztottalak Titeket, de nem bírtam ki.
Ígérem, hgoy legközelebb csak az UH-ról teszek majd fel fotót.