Sziasztok!
Nem tűntem el, de hétköznaponként nem tudok írni, mert dolgozom, tegnap meg egész nap anyuméknál voltunk. elmondtuk nekik a nagy hírt, hát persze Anyu elkezdett bőgni, de türtőztette magát, mert a Mini Manó parkolójában esett meg a dolog, aztán már a ruhákkal volt elfoglalva. Azt hiszem jól kitaláltam. Anyum izgulós, meg ha hagyjuk, akkor mindenfélét magyaráz, így elvonta a figyelmét a sok ruha, mert azzal csábítottuk oda őket, hogy nekem nadrág kell, és közeleg a szülinapom stb... kaptam is 2 nacit! most már igazi kismama vagyok kismamanadrágban
Apám is örült, de mivel nem kerítettünk nagy feneket a dolognak, kiscipők meg ilyenek, így elég "simán" vették.
Egyébként minden ok, mármint velem, és képzeljétek a hátam meg a fenékcsontom sem szokott már annyira fájni, csak néha érzem, hogy vannak csontjaim
Azt meg akartam tőletek kérdezni, hogy mikor éreztétek előszőr a babátokat? Legenyb, te szoktál vmit érezni odabentről?
Én legelőszőr, vami egészen mást és újat péntek reggel éreztem, nem is keltem fel,mondjuk jól elkéstünk, de meg akartam fejteni az érzést... szóval olyan volt, mint mikor belülről kaparják a hasfaladat, méhedet.. be sem tudom határolni. szóval a köldököm alatt éreztem, ezért gondoltam, hogy a Babó. Aztán meg napközben is éreztem, de akkor mozogtam, meg dolgoztam, és tudom, hogy leginkább nyugalmi állapotban mozgolódnak a babák. szóval nem tudom mi volt ez, lehet csak az idegeim fészkelődnek...
Szerintetk?
A védőnőm azt mondta, hogy összehúzódásokat kéne éreznem két oldalról, de ilyenket egyáltalán nem érzek, Legenyb, neked?
Én 16-án megyek arra az integrált vizsgálatra.
Éva! szerdán voltam egy gyermekágyi előadáson, és ott pont ezt mondták el,amit te leírtál! mondták, hogy akkor van erősebb folyás, amikor szoptat a kismama, mert akkor jobban húzodik össze a méh. és ahogy egyre jobban húzodik egyre kevesebb lesz és egyre színtelenebb lesz a folyás. és igen, ezt több hétig is eltarthat, és elég fura szagú. De azt mondták, hogy ha vkinek nem csökken, akkor dokihoz kell mennie, nehogy a még nem jól húzodik vissza, de ez nem tudom mit jelent... szóval nem riogatlak, csak elég hosszan ecsetelték ezt a témát... meg azt is mondták, hogy akinek kialakul az aranyere, a szülés után majd sokkal jobban fog fájni... szóval azért a para bennem nem tűnt el... de nagyon tetszett, hogy ennyire közvetlenek voltak, és egyáltalán nem voltak prűdek erről beszélni, bár hát ez a dolguk..
boris! örülök, hogy nincs harag!
ja, a macskákról annyit, hogy én is a hátam közepére kívánom őket. Az anyóséknál vannak, de a lakásból ki fogom őket kergetni. A védőnő mondta, hogy aki kiskorában nem kapta el a macskáktól a toxiizét, az veszélyes lehet a babára! hát para a macskáktól is
asszem mást nem akartam mondani...