Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Az előbb írtam egy tök hosszút erre elszállt valahova :evil:

Éva
Az én nevem Melinda és Zegen lakunk mi is,a Göcseji úton lakunk.Van egy 18 éves nagy lányom akit Alexandrának hívnak,ez a vonalzó is mutatja.Az elvesztett babánkat pedig Emesének.
Én 34 éves vagyok és varrónő vagyok és egy bútor gyárban dolgozom de jelen pillanatban táppénzen vagyok mert pánik beteg lettem a picink elvesztése miatt.

Móni
Nekem a Ciprián tetszik jobban :D Majd győzd meg a párod :wink:
Imával sok mindenen lehet segíteni,nekem eddig be jött :wink:
Boltvezetői az nem is rossz ötlet,legalább jobban tudsz majd munkát találni ha eljön az ideje :wink:

Bea
Persze hogy megyek hozzád,majd megbeszéljük mikor :D
Én is azt mondom inkább legyen egy sajtkukac a gyerek mint beteg.Szandi is volt már nagyon beteg és annyira rossz volt úgy látni és annyira örültem amikor végre meggyógyult olyan izgő mozgó lett megint.
Nagyobb az a szoba.A mostani kicsi meg csak egy ajtó választ el minket és néha elég necces :roll:
Így mindenkinek meg lesz a maga kuckója és senki senkit nem zavar :D A pici szoba meg majd jó lesz a babának ha majd végre össze hozzuk :wink:

Kép
anyci

Éva ügyes vagy és édi a vonalzód :D

Kép
anyci

Köszi Meli, de lehet hogy leveszem a vonalzót, mert így meg lelkiismeretfurdalásom van a srácok miatt:( Kicsit dilis vagyok, dehát ők az életem :oops:
Pont a Göcseji úton voltam fogorvosnál ma..Jonacsek Máriánál. Persze alig szőkén az ellenkező irányba indultam:):)

Ja, én 29 vagyok, jártam a pszf-re itt zegen még húú de régen, de nem fejeztem be, nem tetszett, nem akartam egész nap irodában ülni és számolni... Aztán Szegedre jártam történész szakra. Az még folyamatban van, talán, mert negyedéves voltam mikor terhes lettem.De sajnos azt a babát elveszítettük, eléggé megviselt, nem voltma vizsgázni, aztán nem mentem vissza tanulni.. És utána esküvő, és Benedek:) Jól lerövidítettem:):)

Varrónő vagy? Az tök jó, úúúgy megtanulnék, most meg pláne..Most csinálom a srácok szobáját, ha végre kész lesz, rakok fel képet:):) Jövő ilyenkor;) Végre szereztem anyagot, már csak nyesek, meg öltök, de kézzel nem lesz kispiskóta:)

A férjemmel chaten ismerkedtünk meg, aztán találkoztunk és azóta dúl a lamúúúúúr:) Nálatok, helyzet?
Vendég

Éva
Van ám más hely is ahonnét tudsz letölteni,azok kisebbek és három is elfér egymás alá.Ilyen a picibaba.hu,mamanet.hu,babafalva.hu.Nézegesd meg azokat is és döntsd el melyik tetszik :wink:

Nem tudom ki az a doki :oops: Mi a Göcseji végén lakunk majdnem ami az Alsó-erdő felé vezető úton van.

Húú de öreg vagy :shock: :lol: Akkor azt a sulit nem fejezed be?

Hogy vesztetted el a babád?Hanem baj hogy megkérdem :shock:
Én is átmentem ezen de nekem még friss az élmény :(

Kézzel nem is egyszerű a varrás,főleg hogy nem tanultad,de lemerem fogadni nagyon ügyes vagy :D

Már te vagy a 6.-ik ismerősöm aki a párját neten találta meg :D Én sose voltam olyan bátor hogy úgy "keressek"párt magamnak :roll: :oops:
Mi a párommal óvoda óta ismerjük egymást de csak két éve gabalyodtunk össze :wink: persze én gyakorlatilag 5 éves korom óta szerelmes voltam bele de ő a suliban se vett észre(osztálytársak is voltunk 8 évig)és majdnem 20 évet kellet rávárnom hogy végre észre vegyen és meglássa bennem a nőt és belém szeressen :D

Kép
anyci

Meli
Kapaszkodj meg, mert mi is a párommal telefonos társkeresőn ismerkedtünk meg.
Lejöttünk hozzá 3 napra 2007 júliusában amikor a Göcseji falumúzeumban volt a búcsú, utána 2 hétre rá le költöztünk hozzá. :D :D :D :D :D
A gyüliben 2007 október 27.-én házasodtunk össze a polgári most volt 1 hónapja és 5 napja. :D :D :D :D
Hát még meglátjuk, nem akartam olyan nevet adni ami itt a faluban is van és egy kicsit ragaszkodtam, hogy ritka neve legyen.
a Joelről sokan nem is hallottak még a mai napig sem, meg is kérdezik, hogy honnan szedtük ezt a nevet.
Mondjuk egy kicsit közelebb esik a szívemhez a kereskedelem, ezért is gondolkozom a boltvezetőin, nem egy olcsó tanfolyam ahogy elnéztem.

Éva
Én januárban vizsgáztam volna ebből, csak akkor született a Joel fiam, így kaptam halasztást, ezért vizsgáztam le most.

Azért volt némi bosszankodás ezzel kapcsolatban is.
Kaptam a sulitól egy levelet, hogy be kell fizetnem a pótvizsga díját, azt hiszem ezt Meli és Bea nektek már említettem amikor találkoztunk.
A párommal kikeltünk magunkból, hogy milyen jogon kell nekem befizetnem 15 650 ft vizsgadíjat, mivel én úgy tudom, hogy a januári vizsgára be sem voltam jelentve, így nekem a suli azt be sem fizette.
Megkerestem a szerződést és abban az áll, hogy a vizsgadíj 20 000Ft, ha igazoltan van távol akkor annak csak 50%-át kell fizetnem azaz 10 000Ft-ot.
Küldtem egy e-mail a foglalkoztatási hivatalnak, hogy szerintem jogtalan fizetnem. De arra még nem válaszoltak.
Amikor most mentem vizsgázni, bementem a tanfolyam szervezőhöz, természetesen vittem magammal a szerződést is, hogy ezt megbeszéljük, erre közli velem a csajszi, hogy nem kell fizetnem, mert még engem eltudtak száolni, de azért én említettem neki, hogy nekem nem ennyit kellett volna fizetnem, erre ő azt mondta, igaz nem hanem még többet, erre én elé tettem a szerződést, hogy abban az áll, hogy nekem csak 10000Ft-ot kellett volna akkor is fizetnem, de a lényeg, hogy nem kellett fizetnem.
Így duplán jól jártam.
:D :D :D :D

manocskak

Móni
Nem semmi hogy ti is így ismerkedtetek meg :shock: :D Nem vártatok sokat,végül is mire kellett volna :wink:
Joel nevet én már hallottam,csak az olyan külföldi hangzású és azért néznek hogy honnan szedtétek.
Egyik tanfolyam se olcsó sajnos :roll:
Azért némelyik embert jól fenékbe kéne csak rúgni :evil: Nem figyelnek oda és aki nem szemfüles azt jól áttudják vágni :?
Te aztán okosan megoldottad és nem hagytad magad :D

Kép
anyci

Meli
Tudod addig üsd a vasat amíg forró. :D :D :D :D :D :D :D
Á nem így volt, nagyon szimpik lettünk egymásnak és ezért volt az egész.
A Joel nevét mi az anyakönyvezhető nevek között találtuk, és Héber az eredete aminek a jelentése, hogy Jahve az Isten.
Bár a Ciprián viszont Latin eredetű név.
ÉN ha tudom, hogy igazam van akkor az mellett kiállok, én 8 évvel ezelőtt a Tescot be is pereltem jogtalan munkaviszony megszűnés miatt, de azt majd személyesen elmondom miért, mert hosszú lenne leírni ide.
Lehet, hogy a sulinak szólt ki a foglalkoztatási hivatal, és nem a csajszi járt utána, ki tudja.

manocskak

Sziasztok!

Na a férjemnek arcüreggyulladása van... Isten ments egy beteg férfitől:):) MInt kiderült valószínűleg nekem is az van, csak olyan mintha fogfájás lenne... Ugyanis az állkapcsom és az arcom még mindig fáj.. De nincs időm nyafogni:) A házimunka nem csinálja meg magát...És sajnos-hálisten a gyerekek nem önellátóak:)

Meli:
A baba elvesztése napján reggel vérzésem volt.. Bementünk a kórházba és ott az uh-on nem volt szívverés. Vártak még pár napot, hátha elszámolták a korát és azért nem látszik, aztán sajnos a helyzet nem változott.. SZörnyű volt és hetekig sírtam, de a férjemmel nagyon összehozott minket. Talán a pici küldetése ez volt és ennyi. Utána ripsz-ropsz összeházasodtunk és terveztük a közös jövőt:)
A varrástól egy kicsit tartok, de sokmindenre képes egy anya, ha a gyerekekről van szó:)

A sulit nem tudom biztosra hogy befejezhetem-e mert azóta vagy terhes vagyok vagyok szülök vagy itthon vagyok egy-két picivel:) Szóval szerintem kifutottam az időből, de ha így van, akkor elvégzek végre vmi mást:)

Na most megnézem milyen aláírások vannak:)
Vendég

Sziasztok!

Most meg az asztali gépem cart be,ma megpróbáljuk csajszimmal újra telepíteni.
Na szóval tele a nem létező tököm :evil:

Móni
Jól beszélsz :D Mi két hónap után összebútoroztunk,mire kellett volna várnunk hiszen ismertük egymást már "ezer"éve.
Abban meg igazad van,az ember álljon ki a jogaiért!Tesco ellen amúgy is rengeteg per megy mind munkaügy miatt mind fogyasztó védelmi dolgok miatt.
Ciprián az mit jelent?

Éva
Na ez frankó és hol szedtétek össze ezt a bacit?
Jobbulást nektek!!!
Minket a baba elvesztése először majdnem szétszakított,de most már minden rendben köztünk és mi is csak a jövőre gondolunk és már elkezdtük a babagyártást :D
Menni fog neked az a varrás abban biztos vagyok :D
Sulit meg majd keresel mást ha már kicsit nagyobbak lesznek a gyerkőcök akkor gondolom neki állsz valaminek.
Nagyon jók lettek a vonalzóid :D

Kép
anyci

Móni
Ez a név már tuti vagy még keresgéltek?
Az igaz de még mindig van velük szemben ehhez hasonló perek :wink:
Ma mit csinálsz?

Kép
anyci

sziasztok!!

Látom Meli nektek is gond volta gépetekkel..nekünk meg szombaton belecsapott a villám a modembe és azota nem vlolt netem..tisztára megijedtem h mi lesz most de szerencsére kicserélték tök ingyen és most még jobb is.. :D
Móni lenne egy kérésem ha erröl a boltvezetöi tanfolyamrol megtudsz vmit(hol lehetne,mennyiért mennyi idö stb)akkor légyszi ird le nekem mert ez engem is érdekelne.

Éva szépek a vonalzoid...én még csak most látom öket de tényleg jók.és igy legalább mind a három látszik,nincs lelkiismeretfurdalásod..
Én is jobbulást kivánok nektek!!reméelm minnél hamarabb elhagy bennetek a gyulladás.tényleg a férfiak tisztára olyanok mint a gyerekek mikor betegek :D :D

neveket még irhatnátok pár olyat ami eszetekbe jut olyasmire gondolok ami ritka de azért adható neki..Möni várom az ötleteket mert nekde látom hamar ment :D de remélem a többiek is adnak pár tippet..

Meli végülis sikerült megcsinálnia gépet?mikhez nem értesz te..ujratelepiteni??én azt se tudom annak h kell neki állni..remélem sikerül..haladtatok a szobával??

Kép

Kép
péter bea

Bea
Még nem csináltuk meg mert még a gyerek alszik meg csak később jön a barátja és annak bátyja,bár még nem hívtam fel hogy valóban jön-e,mert nem biztos hogy csak telepítési baja van.Én magam hülye vagyok hozzá de a gyerek már elég jól érti a dolgokat.
Szobát még csak kitakarítottam de így is majd meg pusztultam,mert még az egész lakást kigányoltam és jól befulladtam estére :?
Most hétvégén szeretnénk át pakolni,csak emberkéket össze kell gyüjtenem megint :wink:

Kép
anyci

akkor nem unatkozol mostanában..
efulladtál???de azért vigyázz magadra ne vidd tulzásba..sztem megvárnak a dolgok nemfognak elfutni elöled ám!!!!
éjszakánkánt már jol vagy tudsz aludni rendesen?

neveket nem is irtál..pedig várom ám az ötleteket..nemtudunk megegyezni a párommal..

Kép

Kép
péter bea

Sziasztok!

Bea,vigyázok csak lassan dolgozgatok :wink: Már tudok jól aludni,bár van hogy egy pillanatra felnézek de aztán már vissza is ájulok :wink:
Névvel nem tudok sokat segíteni mi nekünk se jutott anno eszülbe semmi értelmes :roll: Zsombor,Krisztián,Kristóf,Armand,Ármin,Arnold

Kép
anyci

Mi van csajok belessultatok? :wink:

Kép
anyci

sziasztok!!

hát igen merre vagytok!!tegnap is nézegettem fel erre sehol senki.meg ma is csak meli jelentkezett.mit csináltok ebbe a melegbe??

Kép

Kép
péter bea

Bea én délután nem voltam már mert nem tudtam gép közelbe jutni,mert elvileg csak ma nézik meg a gépemet,laptophoz még nincs vinyóm így arról nem tudok írni :? Így marad az hogy délelőtt a lányom gépén vadorzok :wink:
Móninak biztos sok dolga van :roll: Évának is ott a három pici meg neki is ott a munka is.Letty meg szőrén szálán eltünt :(
Te mit csinálsz ebben a melegben?

Kép
anyci

szia! igen gondolom h a gyrköckkel van elég dolguk a Móninak meg az Évának..de Letty is merre lehet.pedig nagyon kiváncsi vagyok mi lehetett a dokinál..

nem igazán csináltam semmit ma csak a szokásos fözés kis takaritás de már ettöl kivert a viz..

strandolni akartunk elmenni két barátnömmel de egyiknk nem jó és inkább várunk h mindenkinek jó legyen.

te mit csinálsz ma?azon kivül h a lányod gépén vadorzol? :D ez tetszett...
párod meddig dolgozik?nem mentek valamerre nyaralni nyáron még?

Kép

Kép
péter bea

neked nem lenne kedved eljönni strandolni ha ráérsz?szengrotra mennénk és talizhatnánka buszon??legalább kimozdulnánk egy kicsit..meg a vizbe ellehetne viselni a meleget!

Kép

Kép
péter bea

Bea páromnak még nincs munkája :? Most két állás is van kilátásban de azokra még várni kell hogy vissza jelezzenek hogy őt vették-e fel :roll:
Nem megyünk sehova sajnos pénz hiányában :(
Ma megyek anyuhoz mert pakolni akar a szekrényekből ki és meg kell néznem nekem mi kell mi nem.Így én most nem tudok menni veled meg pénzem sincs most ilyenekre,meg fürdő ruhám sincs mert ami van az most kicsi mivek amikor az jó volt 56 kg voltam :?
Majd augusztusban tudnék menni :oops:

Most megyek,majd holnap jövök :D Puszi

Kép
anyci

szia!!
jól van.kár h nem jösz jó lett volna de majd augusztusba bepotoljuk.akkor majd elmegyünk zegre förödni geyet ha lesz kedved neked is.
mi a párod szakmája?remélem azért sikerül neki állást találnia..olyan jó h mindig van vmi gond szegény akkor most nincs vmi jó kedve mi??

egyébként amilye szép alakod van biztos fogsz találni fürdöruhát de ez legyen a legnagyobbik gondod..
én még azért visszanézek ma hátha bejelntkezik még vki!!

Kép

Kép
péter bea

Bea bőrdíszműves a szakmálya de több mint 10 éve raktárosként dolgozott.Most is ilyen munkára lenne lehetősége.Remélem sikerül mert teljesen ki van készülve,szerintem ezért se ment neki úgy a keksz se és azért erről a hónapról lecsúsztunk.Majd a kövi hónapban remélem sikerül és a munka is és minden be happy lesz :D
Oké én benne vagyok,addig fürdőruhát is találok majd :D Ezt még megbeszéljük :D

Kép
anyci

Móni
Tényleg hiszen mondtad is :shock: Remélem csütörtökre tényleg jó lesz :D
Nekem meg csak lehet hétvégén csinálják csak meg a gépem,olyan mérges vagyok :x Csoda lenne ha nekem valami elsőre sikerülne :?
Mindegy már megszoktam :wink:

Kép
anyci

Meli mi ez a negativ hozzáállás?nem szoktál te ilyen lenni...ennél nagyob gondod sose legyen minthogy csak hétvégére lesz géped!!nem idegeskedni!!!! :D :D
De tényleg jól összejött akkor most minden nektek,,párodnak mikor derül ki h lesz e munka??
szegény nem csodállom h még ahhoz sincs kedve..de a következö honapig csak gyakoroljatok :wink: annál jobban megy majd..
az én párommal se volt egyébként ugyanolyan akkor amikor mondtam neki h most van peteérésem uh most akkor hajrá..sztem idegesitette csak nem mondta..kimélni kell a fiukat ne azt érezzék h azért akarjuk mert kell..persze nem is csak azért de ezt csak a nök érzik sztem h abba a párnapba ki kell hozni amit ki lehet,mert ekkor lehet gyerköcöt csinálni és kész
:oops: :D
én azért drukkolok nektek h minden rendbe jöjjön de tényleg ne idegeld magad aproságokon mert attol nem lesz jobb...nyugi van :D :D
remélem nem vagyok pofátlan :roll:

Kép

Kép
péter bea

Bea ne butáskodj,miért lennél pofátlan :D Kicsit letörtem mint a bili füle,de nem gond akkor csak hétvégén lesz kész :wink:
Az egyik már nem aktuális,nem őt vették fel,a másik helyre még csak jövő héten lesz interjú és még csak akkor tudja meg kell-e nekik.Úgy hogy most ezen izgulunk csak az sikerüljön.
Most már azt találtam ki hogy előtte nem tesztelek és majd okosan becserkészem amikor idő van,így talán nem érzi azt hogy csak muszájból vagyunk együtt :wink: Bár most ő jobban várja mikor lesz ovum és aztán csinálhassuk a gyereket,de nekem most deglik majd meg a "macskám" :roll:
Utána aztán nem menekül elkapom és leteperem :lol:

Kép
anyci

:D :D :D :D :D
na ezt már szeretem ez már te vagy..

sajnálom h az egyik munka nem jött össze ,de bizunk benn a másik sikerül..
nagyon nehéz állást kapni mostanában ez minden ismerösömön látszik aki munkát keres...nemtudom mi lesz ha majd bö 3 év mulva én nekem is kell munkaután néznem.akkor meg lehezt még rosszabb lesz a helyzet.....

te irtad h varronö vagy...nem tudom mennyire szoktál fügönyöket venni de nem tudsz abba segitteni h zegen hol lehetne normálisat jó áron venni.micimackosat szeretnék de jó az anyag is mert van aki megvarja,csak elég drágák lehetnek nem??vagy nemtudom csak gondolom mivel a disneys cuccuk elég drágák..

Kép

Kép
péter bea

Bea remélem én is hogy az sikerül mert már ezt nem bírja sokáig a párom.3 év alatt sok minden változhat.
Egy évig egy függönyösnek dolgoztam így tudok azért segíteni,A Kovács K.téren van egy,Landorhegyen is van,ő neki dolgoztam,van a Csipke üzletházban is.Árakat nem tudom most hogy vannak de olyan 1000-2000 között lehet az áruk asszem,métere.Ha meg van mikor akarod meg venni én nagyon szívesen elmegyek veled és segítek neked mert kellenek a méretek is az ablakról meg hát én lehet jobban eltudlak irányítani.Na mit szólsz?

Kép
anyci

Na még élek, csak..
A férjem beteg, egész hétre kiírták, így négy gyerekem lett, igaz reggeli rosszullétek nélkül:)
Ráadásnak osztálytalálkozót szervezek, unaloműzésnek;)
Olvasgattam visszafelé a leveleket, de lassan lelombozódtam.

Meli remélem a párod talál munkát, mert sajnos manapság nehéz megszerezni, nehéz megtartani, és a fizetés is, ah...
Mi a helyzet azzal, aki pénteken ment dokihoz, hogy van baba? Azt hiszem Letty.. :oops:
Nálunk a helyzet változatlan, igaz most rámjött a süthetnék. Anyukámnak szülinapja lesz a hétvégén és kitaláltam neki egy tortát.. Ha jó sikerül lefényképezem és felteszem:)

bea: 24 éves vagy? ;)

Már megint mennem kell, a vacsora nem várhat, mert 3 fickó nyúz érte:)
Vendég

Arkcsiga azt hittem te is eltüntél :shock: Na akkor most meg vagy áldva te szegény :roll: Hogy bírod energiával? :shock:
Hát igen nem könnyű de bízom benne ez most sikerülni fog :wink: Nagyon kéne már a munka,ha meg minden kötél szakad jövőre megyünk fel Pestre a gyerek után,ott csak van munka :roll:
Milyen tortát szeretnél neki sütni?
Főzz csak a 3 fickónak vacsit,még szerencse a negyediké nálad van :D

Kép
anyci

Meli
Igaza van Beának, ne légy negatív, csak pozitívan gondolkozz. :D :D
A párom is lassan ott tart, hogy keres valami munkahelyet, mert egyenlőre nem akar semmi megrendelése lenni, bár most egy elég szép nagy munkára van kilátása a szakmájában, igaz Debrecenbe, de remélem sikerül neki, majd pénteken kap választ.
Asztalos ugyebár a szakmája, de elég nehéz benne elhelyezkednie, most egy darukezelőre adta le a papírjait, mert a nehéz gép kezelőije is megvan neki. De annak az a hátul ütője, hogy vidéki munka, így pár napig nem lesz itthon velünk. Bár jobban szeretném, ha össze jönne a Debreceni munka neki, mert akkor legalább azt csinálhatná amit szeret.

Éva
Jobbulást a párodnak, remélem hamar helyre fog jönni.
Boldog szülinapot anyukádnak, megkérdezhetem, hogy hány éves lesz? (bár nőnek a korát nem illik megkérdezni :oops: )
Biztos finom és szép tortát fogsz anyukádnak sütni. :wink:

Remélem most már nem lesz több napos áramszünet, így tudok jönni sűrűbben.

manocskak

Móni szijja :D
Már nem vagyok elkenődve,csak annyira hamar azt akartam minden legyen meg hogy hülye fejemmel mérgelődtem :? Majd meg lesz,csak szerintem internet függő lettem,főleg babanet,és lehet elvonási tüneteim vannak :lol:
Na akkor nektek is fel van adva a lecke,mert ugye Debrecen nincs közel és sokat lenne távol,viszont azt szereti csinálni meg hát nem örökre megy oda :wink: Azért csak lesz valahogy,úgy se volt még úgy hogy sehogy se lenne :D
Na ezt jól megaszontam :shock: :oops:

Kép
anyci

Móni
Ja akkor felcseréltem :oops: Az a vidéki munka hol lenne hogy több napot kellene távol lennie?
Már beindítottam a vinyó vadászatot :D Tesóm szólt egy haverjának aki tud ilyeneket szerezni,meg a barátnőm is megadta egy ismijének a számát aki szintúgy ezzel foglalkozik,így előbb lesz vinyóm mint ahogy az a csaj ígérte.Juhéj :!: :lol:

Kép
anyci

sziasztok!!

na látod Meli nem is olyan nagy a gond és ahamar megoldodik..
Pestre mentek lehet???odda megy tovább tanulnia lányod??és akkor lehet h ti is elmentek??ne már... :( :?
bár persze a munka a megélhetéshez kell annál meg nincs fontosabb..
a függöny dologrol annyit h köszönöm a segitséged..jövö héten sztem akkorbe is megyek zegre aztán megbeszéljük mikor te is ráérsz és akkor segithetnél he tényleg nem gond...

Éva jó h elökerültél..kitartást a négy gyerekhez :D remélem már jol van a párod...
igen 24 vagyok mért meglepödtél,??

Móni remélem most már nem lesz több áramszünetetek mert már hiányoltunk ám...
Remélem nektek is összejön a munka minnél közelebb...sajnos nincs már annyira pénze az embereknek h asztalosnak annyi munkája legyen mint régen..kömüvesként ismerös a dolog sajna...de azért remélem jobb világ is lesz mostanában...

Kép

Kép
péter bea

Bea
Most már rájöttem nem szabad siettetni a dolgokat,jönnek azuk maguktól is csak türelmesen várni :D csak néha elég nehéz!Igen Pestre szeretne menni tovább tanulni mert bele van szerelmesedve abba a városba,mi meg lehet azért megyünk ha itt nem lesz semmi meló akkor ott próbálunk szerencsét,de ez még a jövő zenéje :wink:
Akkor megbeszéljük neked melyik nap jó és akkor körbe nézünk,addig mérd le a karnis szélességét és a hosszúságot hogy mekkorát szeretnél,ez fontos mert akkor úgy kell kérni a függönyt.Akinek dolgoztam tőle tegnap kérdeztem nála mennyi a disney-s függyöny hát 1700ft métere,de abból elég a másfélszeresét venni mert nem kell hogy olyan ráncos legyen mert akkor a figurák nem látszanak szépen.A többit szóban mert hosszas lenne elmagyarázni :wink:

Móni
Ma már csak jó lesz az a fránya áram :?: :evil:

Kép
anyci

Sziasztok!

Megint csak gyorsan, mert du nődokihoz megyek:) Ugyanis sikerült elérnem őket, a nyertes: tátátátámmmm: GYöre doktor úr. A Kádasit hívtam először, de mikor felvette, belesuttogta, hogy várjon egy kicsit, és vártam, aztán megszakadt. Hívtam a Györét, felkapta, adott időpontot...SZóval jelenésem van:) Reggel fogorvosnál voltam, de most csak megcsiszolta a pénteki tömést mert magas lett.

Bea nem lepődtem meg, csak akkor megtaláltalak az iwiwen:)

Anyukám szülinapja elméletileg ma van, csak hétévégn egy összesítetett tartunk:) Kisebbik fiam, anyukám, anyukám testvére, unokatestvéremék ikrei.. Szóval lesz egy kisebb banzáj.. Anyu meg mindenkinek csinál tortát, ha csak kicsit is.. Én meg arra gondoltam, hogy magának nem fog, meglepem eggyel. A koncepció folyamatosan változik,mert azt hiszem nem hiába nem lettem cukrász sem:):)
Anyu 56-os, szóval khm... 53 éves lesz:) vagyis van.

Mi nemrég vettünk függönyt, az Eötvös utcában vettem az anyagot és ott is varrattam meg. De ott nincs sajnos gyereknek való:( Azt csak a Diegoban láttam a Tesconál, meg kint a Dr.Padló felé...

Dög meleg van, ti hogy bírjátok?? Én küszködök a plusz kilókkal a terhesség miatt, és ah.. strandra így nem mehetünk:) Meg a két gyerek öt felé futna:) NA majd jövőre.. Hétfőtől megyek az XXL-be, remélem lepattan rólam pár kiló, mert az ég világon semmi sem jó rám.. Új ruhát nem veszek, a férjemnek is megmondtam, hogy nem akarok erre a súlyra berendezkedni...

Meli! Mint varrónő specialista:) Filc, vagy polár anyagot mivel célszerű varrni? Sima cérna, vagy az vágja, húzza, stb...? Gondoltam, hogy a minta részeket fonállal varrom bele.. Vagy ez hülyeség? (pl oroszlán szája, bajusza, szeme, stb...)

Kinek is asztalos a férje? Vagy párja? Már nem tudom milyen titulusok vannak;)
Vendég

Arkcsiga
Na jó lesz ő is ám nem fogsz csalódni :D Amúgy nála ha van is időpontod akkor is érkezési sorrendben jutsz be mert egy időre több embernek ad idő pontot.Ez nem gond :D Aranyos és jóképű pasi :D :oops:
Anyukádnak akkor boldog születés napot és még hosszú boldog életet kívánok!!!
Nehezen bírom a meleget dől rólam a víz :? Még ott is folyik banyek :?
Varrhatod sima cérnával csak ne húzzd meg szorosra mert akkor ráncos lesz,fonallal inkább a díszöltéseket csináld,a mintát ahogy rávarrod az jól mutat pl. fonallal :D

Kép
anyci

Éva ez nem ér!!!!!!!
te megtaláltál és nem jelöltél be??hát szép...tessék megmutatni magad!!
sok sikert a nödokinál..kellemes lesz ebbe a melegbe kimozdulni...egyébként a Györe tényleg jóképü remélem meg leszel vele elégedve..
nem is ismerted eddig?most látod elöször?
akkor lesz banzáj nálatok hétvégén....nálunk is mert a páromnak és a Dominiknak is jövö héten lesz a névnapja meg a legjobb barátnömnek szülinapja.aztán ilyenkor itt szoktunk összehozni egy találkát..remélem azért nem mossa el az esö mert rossz idöt mond megint..
a kilokkal meg ne foglalkozz 2 honapja szültél csak természetres h maradt rajtad valamennyi de majd segitesz rajta..szoptatsz egyébként?mert azt mondták az is fogyaszt..

Meli oké majd pontositunk hétfö körül..az 1700 az jó annyira gondoltam én is..arra lemérek mindent..
nem csoda folyik rolad a viz.sztem simán van negyven fok legalább.
a medencénkbe nem langyos a viz hanem meleg!!hihetetlen...

Kép

Kép
péter bea

Bea: előbb biztos akartam lenni benne:) Mi lett volna ha csak úgy bejelöllek, és azt sem tudod, ki vagyok?:):)

MÉg nem láttam a dokit, vagy nem tudok róla:) Nemsokára indulok, remélem gyorsan túl leszek rajta.. Nem ez a kedvenc esti programom.;)

Végre kitaláltam a tortát, ha kész lesz holnap, töltök fel képet:) De csak halkan nevetni:)

Mennem kell készülődni, gyerekeket rendezni, mert a férjem máshogy nem bír velük, csak ha teli a pocak..
Vendég

Bea
Oké akkor hétfőn pontosítunk :D Az frankó ha a medencében is meleg a víz :roll: :?

Éva
Én is,én is,én is,már mint iwiw :lol: Kíváncsi vagyok mit mesélsz Györéről :D

Kép
anyci

Meli, ha minden igaz te is megvagy, és bejelöltelek:)

A Györe nagyon rendes volt, bár fiatalabbnak gondoltam. Szimpatikus volt, meg kérdezte mivel védekeztünk eddig? Mondtam neki, hogy nyilván nem volt hatásos:):)
Felírt gyógyszert , és amúgy minden rendben van velem:)

Visszaolvastam a fórumot, manocskak te el akarod köttetni magad, jól értettem?? Az elég drasztikus lépés nem? Én nagyon félnék, mi van ha meggondolom magam? Hú erről írhatnál, kíváncsi vagyok miért döntöttél így.

Lettyvel mi van? MÁr volt dokinál de erre nem járt..:( Remélem minden rendben van.
Vendég

Éva
Igen megtaláltál,vissza is jelöltelek :D
50 körül van a Györe de még mindig jól néz ki :wink: :oops: Na jó én nem ezért járok hozzá,hanem nekem bevált és nem tom de velem mindig normális volt :wink: Nem volt macerás bejutni hozzá?Csak mert nem jó a kaputelefon és ha nincs nyitva a kinti kapu várhatod hogy valaki kijöjjön és be tudj menni.Nekem megadta a kapu kódot és ha nincs nyitva a kapu akkor körbe megyek és úgy megyek be az ajtón a kóddal :D Nem is kért sokat,ugye?
Na milyen tortát sütsz?Néztem a képeid,hát nem sok helyen vagy rajta :shock: De szép nőci vagy :D :oops: Lehet még össze is futunk majd a városban :wink: Ott láttam egy tortát és nagyon jól nézett ki :D Te sütötted gondolom :wink:

Letty hol vagy?Valami baj van? :( JELENTKEZZ!!!

Móni áram még mindig nincs?

Bea szióka :D

Kép
anyci

Meli! A torta majd meg holnap készül, hogy minél frissebb legyen:)

A doki rendes volt, 2000-et fizettem. Nekem is kinyitották a kaput, hiába nyomkodtam a csengőt:)

A képeken azért nem agyok rajta, mert az esküvőnkön 55 kg voltam, aztán az első terhességgel híztam 25kg-ot. Visszafogytam 65-re, aztán a másodikkal híztam megint 20-at. Most a harmadik után jelenleg 73 kg vagyok.. Az Emma előtt 62-re fogytam vissza. Remélem megint sikerül, mert nem bírom a kilóimat:) De most még csak sportolni fogok, mert a diéta kizárt. Az első a szoptatás:) Aztán meg elmegyek a klinikára és átváltozom:):):) A férjem úgyis azt mondta kapok egy teljes generált:):) Vajon mire értette? :shock:
Vendég

NA jó kis mondatot írtam.. Szóval a torta majd ma meg holnap készül:)
Vendég

Éva
Te is tudsz írni velem együtt :D Néha én is össze szavakat a keverem :lol:
Milyen torta lesz?
Nem is kért sokat látod :wink: Ha mész legközelebb megadom a kódot :wink:
Lányommal én is sokat híztam,28 kg-ot,fél év múlva már 50-51kg voltam,de az nem a fogyókúra miatt,akkor lépett le a lányom apja és 1 hónap alatt dobtam le a feleslegem :?
73kilóhoz hány centi vagy?Először tényleg csak sportolj aztán jöhet a klinika :D Nagy generál? :shock: Vicces kis férjed van :lol: :lol: :wink:

Kép
anyci

A torta elméletileg :P a következő lesz:
kakaóspiskótalapok közé kávékrém. Kívülre tejszínhab, vagy más fehér krém. Az oldalára mandulát teszek, a tetejét csokiból készült kávészemekkel díszítem. Plusz lesz rajta egy " kupola " csokiból. Meg egy marcipán Hófehérke. Meg egy csokimargaréta a közepében egy gyertya.. Így kicsit zagyva, de majd teszek fel képet, ha publikusra :lol: sikerül.

165 centi vagyok így a hátsóm akkora, hogy egy elefánt hozzám képest törpe ugróegér..
Vendég

Eltudom képzelni milyen lesz(vizuális tipus vagyok)de azért rakj fel képet akkor is ha nem a legjobb lett :wink:
De lökött vagy :lol: :lol: :lol: :lol:
Figyusz,ha valakinek nem tetszik mondd meg neki nyalja kisebbre :lol: :lol:
Különben is nagy kofferba lehet pakolni :lol:

Kép
anyci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?