Meli
Kapaszkodj meg, mert mi is a párommal telefonos társkeresőn ismerkedtünk meg.
Lejöttünk hozzá 3 napra 2007 júliusában amikor a Göcseji falumúzeumban volt a búcsú, utána 2 hétre rá le költöztünk hozzá.
A gyüliben 2007 október 27.-én házasodtunk össze a polgári most volt 1 hónapja és 5 napja.
Hát még meglátjuk, nem akartam olyan nevet adni ami itt a faluban is van és egy kicsit ragaszkodtam, hogy ritka neve legyen.
a Joelről sokan nem is hallottak még a mai napig sem, meg is kérdezik, hogy honnan szedtük ezt a nevet.
Mondjuk egy kicsit közelebb esik a szívemhez a kereskedelem, ezért is gondolkozom a boltvezetőin, nem egy olcsó tanfolyam ahogy elnéztem.
Éva
Én januárban vizsgáztam volna ebből, csak akkor született a Joel fiam, így kaptam halasztást, ezért vizsgáztam le most.
Azért volt némi bosszankodás ezzel kapcsolatban is.
Kaptam a sulitól egy levelet, hogy be kell fizetnem a pótvizsga díját, azt hiszem ezt Meli és Bea nektek már említettem amikor találkoztunk.
A párommal kikeltünk magunkból, hogy milyen jogon kell nekem befizetnem 15 650 ft vizsgadíjat, mivel én úgy tudom, hogy a januári vizsgára be sem voltam jelentve, így nekem a suli azt be sem fizette.
Megkerestem a szerződést és abban az áll, hogy a vizsgadíj 20 000Ft, ha igazoltan van távol akkor annak csak 50%-át kell fizetnem azaz 10 000Ft-ot.
Küldtem egy e-mail a foglalkoztatási hivatalnak, hogy szerintem jogtalan fizetnem. De arra még nem válaszoltak.
Amikor most mentem vizsgázni, bementem a tanfolyam szervezőhöz, természetesen vittem magammal a szerződést is, hogy ezt megbeszéljük, erre közli velem a csajszi, hogy nem kell fizetnem, mert még engem eltudtak száolni, de azért én említettem neki, hogy nekem nem ennyit kellett volna fizetnem, erre ő azt mondta, igaz nem hanem még többet, erre én elé tettem a szerződést, hogy abban az áll, hogy nekem csak 10000Ft-ot kellett volna akkor is fizetnem, de a lényeg, hogy nem kellett fizetnem.
Így duplán jól jártam.