Drága lányok
!
Dia
Tudom, hogy nem vagy az ellenségem!!!! Örülök, hogy őszinte vagy és leírod mit gondolsz. Ha te nem lennél ilyen kemény, még jobban elengednénk magunkat. Kell, hogy valaki gatyába rázzon bennünket. Én sajnos átlagon felüli érzékenységgel bírok. Akkor épp nagyon szarul voltam, ilyenkor nekem jobban esik egy kedves, vígasztaló szó, de nem vagyunk egyformák. Hidd el, egyáltalán nem esett ez rosszul. Vagyis nem a te szavaid estek rosszul, hanem a saját nyomorom
. Gondolok rád sokat ezekben az utolsó napokban. Kitartást és sok sikert a szüléshez!
Szani
Nagyon-nagyon köszönöm a szavaid. Többször elolvastam őket, iszonyúan jól estek. Többször gondolkodtam már, hogy nektek ez sokkal nehezebb, mit is nyafizok állandóan, de voltaképp a nagy különbség, hogy (ha rendszeres a ciklusod) az inszemnél 2 hét múlva kiderülhet az eredmény, még "nálatok" 3 könyörtelen hét van. Ha belegondolsz, kábé a nők 95%a a könyvben arra a kérdésre, hogy az egész folyamatban mi volt a legrosszabb, a 3 hetet mondja. Szörnyű ez, ahogy mondod. Hiszel, nem hiszel. Reménykedsz, aztán szörnyű félelmeid vannak.
És tényleg, a könyv így sikerszori, sok-sok happy end és gyönyörű baba, de hát ott van az a sok szenvedés mögötte. 5-6 oldalban benne van 4-5-6 vagy még több szörnyű küszködéses év története... Persze nekem is eszembe jutott, hogy mit is képzelek én. Nincs nelkem olyan szerencsém, hogy a 2. inszem sikerüljön, szenvedjek még. Ugyanakkor mégis dühös vagyok, mert úgy érzem én már szenvedtem eleget (nem csak emiatt) és már nem akarok többet
. Nem tudom mennyit bírok ki. De ugyanakkor azt is tudom, hogy inkább vállamra veszek minden terhet, csak azoknak ne essen baja akiket szeretek és akik talán nehezebben tudnának megküzdeni a nehézségekkel, betegségekkel. Nekem a legnehezebb a lelki feldolgozása ennek az egészenek. Az újabb kudarcok után megint talpra állni és nagyon erős hittel nekiindulni megint. És a másik a nagyon erős hit. Mert tudom, hogy nekünk a párommal sok gátló, nehezítő tényezőnk van és ha tök egészséges pároknak sem sikerül, akkor nekünk hogy fog ez összejönni. A Dévai még az elején mondta, hogy hát megtalálta zsák a foltját. Aztán ez később kiderült, hogy egy a sok mondása közül, mert a könyvben is van egy ilyen pár. Pont ezért, ők lettek az én kedvenceim, az ő történetüket többször is elolvastam. Bár nekünk több defektünk van
.
Ez a tesztes sztorid hihetetlen. Elmeséltem az uramnak is, döbbenten hallgatta, hogy mik vannak. Ügyi vagy! Ezeknek a teszteknek most már jó eredményt kell produkálniuk!!!
Vicces, anno mikor írtad nem is nagyon értettem ezt az egész történetet. Még gondoltam is, hogy basszus, az ember tényleg mennyire bekattan, hogy még a tesztgyárosokkal is vitázik, pedig ők aztán tényleg nem tehetnek semmiről..
Én is candida diétáztam 1 éve. Sokat fogytam. Most már nem tartom be olyan szigorúan, sőt!!! Most megint megfogadtam, hogy újból nekiállok, de csak light-osan. Így elsőre semmi élesztő és cukor. Így a stimuk alatt ezt nem is lehet nagyon. Ja és grapefruit csepp mindennap.
És akkor a lényeg. A lényeg, hogy most sincs happy end, nincs karácsonyi ajándék UH kép, nincs anyutmeggyógyító babás hír. Könyörtelenül megjött vasárnap, minden kezdődik elölről. Fura ez. Épp írtam, hogy most már egyáltalán nem barnázok előtte. Mondjuk most sem pár nappal előtte, de aznap reggel csak pici barna volt és semmi több délutánig. És olyan hülye az ember mert még ilyenkor is képes hinni, mert hát hallottunk már nem egy ilyen sztorit ahol van barnázás, görcsök és ilyenkor még mindig képes vagyok gondolatban fél perc alatt újból berendezni a babaszobát... Persze rettegve mész a mosdóba, hogy mi van és hát megjön
.
Az, hogy mennyivel szilárdabb az ember lelkileg, nem tudom. Én, bevallom most is sírtam és most nagyon rossz a kedvem. Próbálkozásaink hosszú útjának legsanszosabb hónapja fulladt megint kudarcba. Kiborultam, dühös voltam (ez egy új érzés). Most megint nagyon félek, hogy mi van ha soha. Ezt az érzést próbálom most elnyomni, több kevesebb sikerrel
.
Az előbb hívtam, hogy mennék ma, gondoltam már biztos vége a nagyüzemnek, de hát most is a műtőben van. Megkérdezem nektek a bezárást, jelentkezem holnap.
Már arra is gondoltam, hogy ha a 3. sem sikerül akkor rábeszélem a lombikra és akkor mehetnék veletek januárban
. De szerintem nem fog belemenni.
Azt hiszem most kevesebbet leszek jelen a neten, azt hiszem kezdek bekattani. Ez lesz az egyetlen topic ahová írok majd.
Gigi
Sok puszi neked és a gyönyörű babádnak!
Doni!
Vigyázz magatokra és aztán értesíts minket ha megszületett a babód.
Png
! Remélem hamar sikerül nektek a csoda és remélem szimpi lesz az intézet és a dokikánk neked is!
Annus
! Sokszor gondolok rád is! Olyan erős vagy! Nagyon drukkolok neked.
Hajnesz
!!!!
Most ne reménykedj! Fogigátlóval nehéz a teherbe esés
. Node aztán!!! Hiszem hogy babás hírrel búcsúztatjuk ezt az évet
Szeretettel gondolok rátok
sok puszi
enigma